9. prosince 2013

Petr žijící z prány

Díky čtenáři za odkaz.
Nemám v úmyslu nabádat k brethariánství, to je jen ukázka, že možnosti lidské jsou neomezené.
Petr se k tomu dostal úplně přirozeně a má to v hlavě dobře srovnané. A to je ono.

http://youtu.be/HdZw_cyHc-4

24 komentářů:

  1. Druhy pokus, nejak to tady zapadlo: Nejlepsi zabery UFO, jake jsem kdy videl, +2 mimozemske bytosti. Natoceno v Baden-Württenbergu ted, 6.12.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=suBp3ai-xG8

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy jsem se o výživu pránou nějak detailně nezajímala, spíš to bylo tak, že jsem jen věděla, že jsou lidé, co to praktikují, ale moc uvěřitelné mi to nepřipadalo. Co by mě ale zajímalo, a o čem v rozhovoru nebyla jediná zmínka, je pití. Pijou aspoň vodu? Mně prostě připadá, že je-li lidské tělo složené z tak velkého množství vody, tak ta by se rozhodně doplňovat měla, protože nějakého množství vody se tělo zbaví vylučováním, nějakého jen samotným dýcháním, něco se vypotí nebo odpaří kůží. Ale jak říkám, v tomto směru jsem naprostý laik, takže mám nulovou představu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vodu pijú. Niekedy ale nemusia ani vodu. Vedia ju prijať z okolia.

      Vymazat
  3. Orgo, díky za videjko, Úžasné. Hodně mi Petr v něm vysvětlil/dovysvětlil, co se stalo mě, i když jsem nepřešla na pránu, ale stejně jak on, z jednoho okamžiku- informace- na půst, který byl 40 dní. Já si to užívala pozorováním všeho, co se dělo ve mě, na mě, i mimo mě. Užívala jsem si nonstop prožitků až do konce. A pak přišla opět jednorázová informace- dost, a já začla pomalinku bezproblémově nabíhat na stravu.Zážitky a prožitky nejdou dost dobře sdělit,v to jsem rozuměla Petrovi, jak o tom mluvil,jako člověk, co opravdu prožil, bez předešlé četby literatury, nebo cíleného snažení.I já až poté hltala z knih, co jsem to vlastně prožila- etapy půstu :-))) A díky za vysvětlení Petrovi v kouření tabáku. To jsem netušila, proč i já kouřila při půstu.. Nejedla, pila jen vodu ale musela jsem kouřit- jako kuřáka mě toto neopustilo, nezbavila jsem se "této" neřesti.. A je pravda, že i dnes, mě to uzemňuje. Když si "polétám" musím si zapálit, abych procitla tam,kde mám být :-D Nikotin stimuluje mozek, a jako prostředek k uzemnění to používám i já. Ráda bych se této neřesti zbavila,nejde to, ale říkám si, vlastně mě to drží tady, abych neulétla :-D (alibi?) :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tabák býval posvátná rostlina a dodnes se tak používá v Jižní Americe bývá i součástí ayahuascových obřadů...

      Vymazat
  4. Ráda bych se této neřesti zbavila,nejde to, ale říkám si, vlastně mě to drží tady, abych neulétla :-D (alibi?) :-))))
    -----------------------------------------------
    Hmmmmm, všechno jde když se CHCE. Prvním krokem je nevytvářet si "odůvodňující" alibi, ale prostě si přiznat, že přestat kouřit nechci....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmmmmm.... Chtíč je na potforu :-)) Vše je v hlavě:-))) Každej máme něco...:-))))))
      Můžete mi dát radu, jak ste vy se zbavil/a všech svých neřestí? Díky :-)

      Vymazat
  5. toto není pro každého já jsem odjakživa labužník, z dobrého jídla mám neskutečně příjemné euforie které jsou jednou z nejsilnějších požitků života... ale ikdyž mívám často takové neplánované půsty a nedávno jsem byl ve stavu velmi zvláštním 3 dny jsem se zasek u pc nazval bych to hibernací překvapiko mě že jsem neměl potřebu ničeho ani vody ani břicho sem neměl propadlé, ovšem potom jsem uviděl v kuchyni jídlo a tu reakci jsem nepochopil zachoval jsem se skoro jak divoké zvíře :D neovladatelným způsobem jsem nenajed ale doslova nažral jak nějaká šelmA :D sáhnout mi do talíře tak snad začnu vrčet :D :D

    OdpovědětVymazat
  6. Priatelia,drahé bytosti,najprv sa vyjadrím k pitiu,skutoční breathariáni nepijú,áno vodu vylučujeme aj dýchaním aj potením,ale zároveň si uvedomte,že koža je najväčší orgán ľudského tela a teda okrem vylučovania nám zabezpečuje aj dostatočný príjem tekutín,či už so vzduchu,alebo pri kúpaní(sprchovaní),to isté platí aj o dýchaní aj tu si uvedomujeme,že vzduch všade obsahuje aj vodu a zatiaľ som teda nebol počas mojej skúseností s pránickou výživou na púšti,alebo inom veľmi suchom mieste,ja pijem len čistú vodu(z lesného prameňa) a občas kávu(malé čisté presso) podľa potreby tela,množstvo vody sa neustále znižuje,niekedy je to len pohár vody denne cca 2,5-3 dcl denne no takmer nikdy viac ako 1/2 litra čiže dva poháre:-) denne,toto zostáva zachované aj v dňoch kedy behám a cvičím,samozrejme potenie sa u mňa takisto veľmi znížilo,aj keď ešte nezmizlo úplne.Čo sa týka fajčenia,je úplná pravda,že všetko sa dá keď človek chce,ja keď chcem nefajčím a keď chcem fajčím,robím,len to čo cítim,pochopte prosím,že to video,je len krátke svedectvo o mojom príbehu,ale celková debata trvala asi 5 hodín,čiže bola obsiahlejšia,tu ide o to(samozrejme z môjho pohľadu),ako k danej rastline-tabáku a jej účinkom pristupujete vnútorne,pre mňa je to,ako som povedal,pomôcka na uzemnenie,spojenie s hmotou a matériou,keďže túto úlohu už nespĺňa strava a zatiaľ som nenašiel inú účinnú techniku(pomôcku),pri ktorej by som nemusel príjmať stravu.

    OdpovědětVymazat
  7. Niekto,kto navyšuje svoju frekvenciu tak sa dostane do bodu,keď sa potrebuje uzemniť,aby mu rozumelo jeho okolie -napríklad občasným ťažkým jedlom(cítim,že toto nie je moja cesta :-) ),iný človek,aj keď to znie paradoxne môže začať používať vulgárnejší slovník-občas(ani s týmto vnútorne neladím) a sú aj iné spôsoby,každý máme svoju cestu jedinečnú a nádhernú a tak by som rád,podotkol,že aj to fajčenie nechcem nijako podporovať ani propagovať,je to každého osobná vec,nikdy som o tom nerozprával,ale na mojej ceste má isté miesto a pomáha mi zabraňovať komickým situáciám,keďže žijem v kruhu rodiny-2deti,manželka atď.,minule som skúšal syna s prírodovedy a nestačil som sa diviť,aké podivnosti a nepravdy(polpravdy) ich učia,tak som do jeho zošita napísal k poznámkam pár postrehov a skúseností a potom som dostal kvalitne naložené od manželky,že čo si to dovoľujem a pod...je to v poriadku,každý sme v nejakom ročníku vo svojom vývoji a takéto situácie mi to humorne pripomínajú v bežnom živote,ako viete,je toho veľmi veľa čo sa deje a sú ľudia,pri ktorých sa nepotrebujete uzemniť a v pohode rozumejú tomu,čo vidia a počujú,no zároveň všade okolo nás,sú nádherné božské bytosti,ktoré si vybrali inú cestu,smer a veci,ktoré chcú a potrebujú prežiť,tak aby som mohol komunikovať aj snimi,tak len kôli sebe,nie kôli nim,mám potrebu sa občas uzemniť,moje JA si vybralo tabák-viem som fajčiar a neskrývam to,dokonca som s tým spokojný a uzrozumený,nezačal som fajčiť ako väčšina mojich kamarátov z frajeriny,alebo na znak rebelstva,začal som dosť neskoro,neviem prečo,ale akosi som chcel,nikdy ma v ničom fajčenie neobmädzovalo,ani pri vrcholovom športe,neznížila sa mi vitálna kapacita pľúc oproti obdobiu pred fajčením,zaujímavé je,že bez akéhokoľvek hľadania presne tri dni po stretnutí v Prostějove,keď som rozmýšľal,prečo sme sa bavili o fajčení a prečo vôbec fajčím,tak sa ku mne dostala táto informácia úplne náhodne?!?(synchronicita vesmíru funguje,vždy sa všetko udeje v tú pravú chvíľu a tak ako sa má,nádhera)...
    Ja len aby ste vedeli prečo si naše múdre duše vybrali fajčenie...:-)...možno po prečítaní článku a spojení si súvislosti(sme dosť blízko Černobyľu,však?),zistíme,že sme si intuitívne vybrali istú ochranu,ale to už zachádzam takmer do konšpirácií,tak prepáčte,neberiem ten článok ako bernú mincu,fakt a pravdu,len dávam do pozornosti,že sa objavil,po tom,čo som o fajčení hovoril,neberte to ani ako dôvod k fajčeniu-to v žiadnom prípade,pochopte prosím,že všetko,aj naše zdravie,je záležitosťou zhmotnenia našich myšlienok,ak fajčíte a príjmete fakt,že je to škodlivé tak...???
    ak fajčíte,a požiadate bytosť-rastlinu o odpustenie a zároveň o pomoc a viete,že vám na základe Láskou riadených princípov nechce a nemôže ublížiť,tak to neurobí,nič nie je stvorené pre to aby ublížilo,len ľudské myšlienky ovládané Egom a strachom ubližujú(a hlavne nám samotným),pretože nás vyčleňujú z jednoty so Všetkým čo JE...
    Ďakujem a želám veľa Lásky,Jednoty a Svetla...Peter.

    http://www.auria.sk/blog/fajcenie-chrani-pred-rakovinou-pluc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ja neviem, Peter.......... Babka mi vravela, že jej dedko (teda môj prapradedko) pestoval tabak a ukladal ho v takej miestnosti (pod zemou) s viacerými výklopnými dverami (či oblokmi ? nepamätám, babka nežije...) na vetranie.... Robieval to roky. A zomrel vraj na rakovinu pľúc............. Samozrejme, vraj z tabaku. Tabak ho neuchránil...............KDE JE PRAVDA ??? ...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Díky Petře za doplňující písmenka. .A souhlasím s tvým názorem i souhlasím, že ubližují myšlenky provázené strachem, nebo zlobou. Strach je veliká blokace a negativní tvoření .Myšlenka je nejsilnělnější a nejrychlejší energie Vesmiru.Tož co do ní vložíme, tím tvoříme a TO tvoříme.
      PS. s fajčením to mám velmi podobné co ty, nevím proč, začala jsem později, a paradoxně mě to mnohdy pomohlo se ochránit....i když...je to svým způsobem berlička taky :-)))) Věřím, že dojdem do bodu- jejího odhození :-))) Přeji pohodové dny ☼

      Vymazat
  8. neviděl jsem sice video ještě, přesto blahopřeji :-) Petr je z Brna? :-)

    děkuji
    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  9. Než bych vypadal jako Petr, raději budu žít z masa a zeleniny.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  10. Ale, ale, ale... a ako "vypada"? Ja vidím husté vlasy, testosteronovy zvonivy hlas, štíhleho chlapa - vytrvalca, nie bodybuildera chvalabohu, ako vypadáte vy pan Guess?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sorry, ale vypadá jako starý chlap, seschlý a podvyživený. Testosteronový hlas? Spíše uspavač hadů...vychrtlý...a to "hulení" - to je fakt závislost.

      Vymazat
  11. A já vidím propadlé oči, vyzáblý obličej, ramena do flašky a žádný hrudník - takhle tedy rozhodně nevypadám.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  12. myslím že se to řeší až moc , ..zbytečně, prostě a jednoduše , postupně lidé přejdou na vegetariánství , a pak po čase potraviny používat nebudou

    vše má svůj čas, i když někteří lidé toho jsou schopni už dnes http://www.pentablue.net/temata/07007.html

    OdpovědětVymazat
  13. Kouření způsobuje poškození aury, vznikají díry, přes které do vědomi pronikají parazitující na lidech bytosti. Dochází ke ztrátě velkého množství energie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) a víte že ne? S tou aurou.:-) Tam je asi jinej problém. Každá "neřest", nemoc, negativní nálada- chování (depka,zlost,závist nenávist,žárlivost apod) jsou právě vyvolány a tím provázeny negativní energií, zjednodušeně.. Člověk je jimi atakován již PŘED "počátkem projevu negace", jak píšete- astrálními a jinými energetickými parazity. Lidově- každé negativní jednání a počínání má svého démonka :-) A samo, i kouření a pití alkoholu, pokud se toto stává ZÁVISLOSTÍ, a to i závislost na jídle, množstevní,nebo na nějaké potravině- káva, sladké, kyselé apod. i projevy permanentní zapšklosti , nebo závislost na dřině ve fitku apod. Stejně tak nemoc. Nemoc jako taková je projevem dlouhodobějšího působení negativní energie na astrální těla, až do projevu ve hmotě.To, že jsme jako lidé-bytosti neustále atakováni parazitujícími entitami je běžné,u nás všech, dokonce i tzv, guru jsou mnohdy silně napadeni :-) Proč myslíte, že je tolik negace mezi lidmi, v poslední době? Je to tzv, energetická infekce. Vždy záleží na samotném jedinci, zda se umí očistit od nich a včas, než propadne negativním projevům. Je tu přeci dualita:-) Jsou všude:-))) Jde o to, udržet si energii a tím i mysl v poho, naučit se s tím zacházet, tj, čistit a tím se léčit a udržovat jak energii života, tak auru. Výborné čištění od těchto parazitů, pro začátečníky, je smích :-)))) I tito parazité mají svoji virbaci energie- nízké, a infikací člověka snižují jeho vibraci, momentální- jak píšete- projev může být i ztráta, úbytek energie. Smích je vyšší vibrace, pokud jde upřímě z nás. A tak jak se mnozí třeseme při smíchu (bránice, a někdy celé tělo) tak, obrazně, setřeseme títmo parazity. Neudrží se na a v nás. Fakticky totiž smíchem přelaďujeme pro ně, na nevhodnou vibraci. Takže hooodně radostných dnů :-)) ♫

      Vymazat
  14. Jsem žena středního věku a vidím zborceného "nemužného" muže, v obličeji hladové oči, propadlý hrudník.....ne, tento muž se mi subjektivně nelíbí, je v něm něco nemocného, dál to nechci rozvíjet. Nechtěla bych mít doma takovéhoto "nemuže - NE-oporu ženy".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem taky žena a naprosto souhlasím - to není chlap ale troska! Fuj!

      Vymazat
  15. A ještě pro rejpaly: A ano, mám celulitidu, povadlá prsa a musím si barvit vlasy, jinak bych byla už šedivá.

    OdpovědětVymazat
  16. Mě Petr inspiroval. Jinak já jsem také žena středního věku a oproru mám sama v sobě, nehledám ji u muže.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.