31. ledna 2013

Prezentace: Farmaceutický průmysl a naše odpovědnost za své zdraví

Díky čtenáři za zaslání.
Prezentaci online najdete zde.


Teal Scott: Proč se špatné věci dějí dobrým lidem

Ahoj, dokoncil som dalsi clanok s videom. Pre niektorych je to trochu kontroverzna tema ale so mnou to co hovori rezonuje.

http://www.novazem.info/preco-sa-zle-veci-deju-dobrym-ludom/

Orgonet: Díky, Juro, se mnou to taky rezonuje! Obdivuji tvé překladatelské nadšení, 17 minut videa, a při rychlosti, jakou Teal mluví, to je spousta textu!!!
Já si to zkopíruju i sem, mně se to moc líbí (:-)))

Prečo sa zlé veci dejú dobrým luďom ...

Základní nepodmíněný příjem - referendum ve Švýcarsku

Již více než před rokem byl zde zveřejněn link na německý film Základní příjem (české titulky). Mně už se to tenkrát moc líbilo, ale ohlas byl malý a skeptický. Možná že teď už se to bude lidem jevit jinak!
Díky čtenáři za upozornění na důležitý článek o tom, že myšlenka se začíná prosazovat!

Německý filmový dokument Základní příjem s čes. titulky:
http://dotsub.com/view/26520150-1acc-4fd0-9acd-169d95c9abe1



Český přepis filmu: http://dokumentarni.tv/penize-ekonomika/zakladni-prijem-kulturni-impuls-grundeinkommen-ein-kulturimpuls

Průlomový okamžik: ve Švýcarsku připravují referendum o základním nepodmíněném příjmu!
Zdroj: http://www.vasevec.cz/blogy/prulomovy-okamzik-ve-svacarsku-pripravuji-referendum-o-zakladnim-nepodminenem-prijmu

10.12.2012 22:32
Základní příjem je neokeynesiánská metoda, jež podobna Rooseveltovu plánu nalézá východisko z krize v dostání peněz dolů, ke spodním vrstvám obyvatelstva, ovšem s bonusem navíc - sází nikoliv na plánované hospodářství, nýbrž na seberealizační potenciál obyvatelstva, jemuž je ponecháno na vůli, jak naloží s výhodami plynoucími z odstranění rizik samostatně se rozhodující existence. S touto teorií přišel Belgičan Van Parijs, u nás byla jeho kniha přeložena a okomentována akademikem Markem Hrubcem spolu s jeho kolegou, Marek se tímto zabývá dále, jakož i značné množství kroužků a hnutí, iniciativ a organizací, jako je os Danubka, jejíž aktivista minulý týden ohlásil: 

Lednové octování

Dobrý den,

Prosím o info od více zkušených a především octařů.

V průběhu vánoc jsem měl čas se malinko sebevzdělávat. V tomto procesu jsem zabředl na internetu do zjišťování info o 21.12. 2012, ufo, konspiracích, chemtrailech s tím i octování a hlavně na Váš blog, kde jsem čerpal nějaké informace. 

Nevím, kdy to bylo přesně, ale poprvé jsem vyzkoušel octování se 3 litry octa někdy mezi svátky. Bylo zamračeno a podařilo se mi roztrhnout mraky. Považoval jsem to za náhodu s tím, že to vyzkouším zase někdy znovu. To znovu přišlo v sobotu 26.1. 2013. Byl jsem poněkud rozhádaný se svou polovičkou, tudíž jsem se sebral, zajel do Českého Krumlova, koupil balení - 6 litrů octa a jal se octování. Byla hnusná šedá deka. Jako skeptikovi mi to přišla jako ideální příležitost vyzkoušet co to umí. Začal jsem někdy kolem jedné hodiny po obědě. Octuji pomocí rychlovarné konvice, která nám drobet tekla, takže doma nepoužitelná, ale ten únik vody není zas nějak závratný. Odstranil jsem vrchní uzávěr, nalil ocet a jako místo jsem zvolil podstavec mezi včelstvy malinko schovaný za tůjemi, to abych ztížil sousedům zjišťování odkud "vítr vane". V průběhu octování jsem se jal konzumace vína, protože já osobně víno beru jako zkapalněné sluneční záření zachycené v hroznech. A jelikož jsem nedoufal, že po měsíci bych mohl slunce vidět, chtěl jsem ho do sebe vpravit poněkud jinou cestou.

Teal Scott o mimozemšťanech

Teal Scott z videa Otázky a odpovědi 1 (od 55.min.):

Máme tu pár otázek o mimozemšťanech. Chystají se nás v blízké budoucnosti kontaktovat? Můžeš něco říci o Arkturiánech a Plejáďanech? Můžeš nám osvětlit situaci?

Začněme od začátku. Když lidstvo smýšlí kolektivně - většina z nás má podobné vědomí - můžeme toto vědomí vnímat jako PODVĚDOMÍ lidské rasy. Takže každý jednotlivec má toto PODVĚDOMÍ lidské rasy. A ve vesmíru existuje ještě něco jako společné podvědomí lidské rasy. Tohle společné vesmírné podvědomí má často tolik energie, že se zhmotní fyzicky. ONO je právě příčinou prvních kruhů v obilí.

Tyhle první kruhy v obilí jsou vytvořené něčím, co bychom mohli nazývat POLTERGEIST. Jsou vytvořené kolektivním celkem lidského podvědomí. ET si toho všimli a usoudili, že lidstvo upřednostňuje tento způsob komunikace. Takže teď máte kruhy v obilí, které vznikly různými způsoby. Některé byly fyzicky vytvořeny lidmi, další vytvořilo kolektivní podvědomí lidstva a další vytvořili mimozemšťané:-)))

Michal David: Nevěřím, už vím

Nádherný a otevřený rozhovor Michala Davida.S láskou Jarmila
http://www.youtube.com/watch?v=wLPk6iy4oaI
Michal David a Marta Foučková na duchovní cestě za minulými životy a smyslem lidského života. - Ztráta dcery a způsob, jakým se s ním vyrovnal známý zpěvák. - Pořad z cyklu České televize, provází novinář Honza Dědek.
IGOR: Velmi zajímavé video, kde budete možná někteří překvapeni méně známou tváří Michala Davida. Prosím neodsuzujte předem, podívejte se, poslechněte si... Já osobně velmi respektuji tento příběh, tento díl poznání a vlastně i smekám nad hloubkou a nefalšovaností Michalova prožitku a popisu... A také odvahou, s níž o tom hovoří. Aniž by řešil, co si o tom kdo pomyslí. Protože, jak říká, on vlastně „už nevěří ... ON VÍ!" ... A je to cítit... A děkuju za podíl i Martě Foučkové a jejím regresním terapiím, jimiž si Michal po ztrátě dcery prošel. A děkuju tvůrcům v ČT... :-)

http://youtu.be/wLPk6iy4oaI

30. ledna 2013

Teal Scott o penězích

Zrovna když byl zde před chvilkou vystaven článeček Teal o stravě, JK mi poslal zprávu o svém projektu. Vůbec jsme se nedomluvili, jen jsme nezávisle na sobě dospěli k tomu, že je to pecka a že to chceme šířit. ((:-))) Tak se máte na co těšit.
Ahoj Orgo

posielam link na moj novy projekt, budem tu publikovat videa od Teal Scott ktore so mnou absolutne so vsetkym rezunuju, Uz som ich videl par so vserkymi moznymi temami a musim povedat ze je to pecka

Pekny vecer


Video o penězích a jeho přepis zde:
http://www.novazem.info/ako-materializovat-peniaze-teal-scott/

http://youtu.be/Sny6hgqAKTQ




O penězích

Dnes sa budeme baviť o peniazoch. Naše presvedčenia o peniazoch sú to, čo limituje peniaze aby pritiekli do nášho života.

Peniaze ako také nie sú dobré alebo zlé. Sú nástrojom tak, ako je nástrojom kladivo. Je to nástroj, ktorý umožňuje slobodu v našej súčasnej spoločnosti, ktorú máme práve teraz. Nemôžete byť v postoji nedostatku, potreby peňazí a priťahovať peniaze do Vašej skúsenosti. Preto musíte nájsť spôsob, ako vibračne vstúpiť do myšlienky a pocitu aké by to bolo, keby že máte hojnosť, aby ste si prilákali peniaze do Vašej skúsenosti.

Teal Scott o stravě

Mám dojem, že by byla škoda jen tak nechat projít inspirující odpovědi, které podává "duchovní katalyzátorka" Teal Scott na videu Otázky a odpovědi 1. Video je hodně dlouhé (hodinu a půl), takže ne všichni asi měli trpělivost a čas ho shlédnout. Pokusím se některá témata přepsat do písemné podoby podle titulků od Bryony, abychom měli čas se nad tím zamyslet.

Jedna dost těžká otázka: Proč musejí trpět zvířata chovaná na velkofarmách? Přestanou tyhle velkochovy někdy existovat? (44´ videa)

Teal: Všimli jste si všichni mého odporu v souvislosti s touto otázkou?

Ach jo, tak jo. Odpověď je, že nemusí trpět. Zvířata, která si vybrala inkarnaci, v níž prožívají život v těchto velkochovech, se tak rozhodla dobrovolně. 

Musíme se oprostit od představy, že pouze lidé jsou jediní, kteří chápou vzestup. To, co vás odlišuje třeba od krávy, jsou rozdílné předinkarnační záměry. Kráva má záměr prožít něco jiného než vy, proto jste lidé a ne krávy. Stejně tak člověk se rozhodne narodit se do rodiny, kde zažije zneužívání. A kráva si k tomu vybere narodit se v továrně na maso. Dobře ví, že bude zneužívána lidmi. I tato zkušenost ve vesmíru vytváří přání a touhy.

Astrolog Messany dává vládě půl roku

Převzato:
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Astrolog-Messany-dava-soucasne-vlade-pul-roku-A-potom-253970

Astrolog Messany dává současné vládě půl roku. A potom...
18.11.2012 9:50

REVUE Astrolog Petr Messany dokázal odhadnout i politické události vypadající zcela nepravděpodobně. Nyní vyjevil pro ParlamentníListy.cz politickou prognózu příštího roku. Podle něj bude rok 2013 v politice zlomový. V jeho polovině prý dojde ke konci současného společenského konsensu a odchodu značné části politické reprezentace.



Astrolog Petr Messany dokázal pro ParlamentníListy.cz předpovědět i nepředpokládané zvraty naší pestré politické situace. V červnu 2011 by nikoho nenapadlo, že Víta Bártu, který právě ustál „vzpouru“ bestie Kristýny Kočí, za rok úspěšně podrazí Karolína Peake. A přece Messany tehdy pro ParlamentníListy.cz věštil budoucnost superguru Věcí veřejných takto:

„Podle horoskopu, který této straně vychází pro nejbližší období, je však pro véčkaře nebezpečím i jejich nová předsedkyně poslaneckého klubu Karolína Peake. Hvězdy na ní ukazují jako na možnou nebezpečnou figuru véčkařů. Pokud je můj výklad správný, mohla by být osobou, která je schopná kvůli cíli jít takzvaně přes mrtvoly. A v tom spočívá to nebezpečí,“ varoval tehdy Víta Bártu astrolog, který v minulosti pracoval pro řadu politiků.

Mnislav Zelený: Jak dál po konci světa

http://youtu.be/7S221peVQGs




Zveřejněno 22. 12. 2012
Vynikající a inspirativní rozhovor o civilizaci, přírodních národech a našem zdeformovaném vnímání světa. - Mnislav Zelený je etnolog, spisovatel a bývalý velvyslanec v Kolumbii a Ekvádoru. Je adoptivním členem indiánského kmene Jawalapiti, do Amazonie jezdí jak domů. - Jak se dívá na odlišné kultury? Čím by nás mohl inspirovat svět šamanů? A co říká na předpovídaný "konec světa"? A jak dál, jak potom, když se "nic nestane"?

Tajné síly na Internetu

Další zajímavý článek z Chipu, únor 2013.



https://docs.google.com/file/d/0B1lmMjJ4Fl45WFpwUW9vWW1mSHc/edit

David Icke: Lev již nedřímá 3/4


Milý OrgoNete,

dovoluji si Ti zaslat odkaz na čerstvě přeloženou přednášku Davida Ickeho (3/4) z konce roku 2012, která je poměrně napěchovaná novými i starými, zato výborně pospojovanými informacemi :-). Tuším, že řada návštěvníků Tvých webových stránek s těmi tématy už bude seznámená, ale přesto si říkám, že pro lidi, kteří se teprve začínají otvírat, by to mohlo být dobré, kdyby se to vyvěsilo.

Zveřejněno 29. 01. 2013
Třetí část přednášky Davida Ickeho z roku 2012 - Globální agenda. Jak vše, o čem jste dosud slyšeli, souvisí s našimi životy?


Jde přibližně o tyto témata (jak se postupně objevují v dokumentu):

·         Teroristické útoky 11. září, Dvojnásobná smrt Bin Ládina, Kdo stojí nad politiky, Agenda 21, Falešné člověkem způsobené globální oteplování, Bilderberg, Trilaterální komise, Účelná sterilizace spermií, Ničení drobných farmářů a pěstitelů, HAARP, Manipulace s počasím, Chemtrails, Systém částečných bankovních rezerv, Ratingové agentury, Školství, Televize - které sledují vás, Podprahové vysílání, Vyzařování z úsporných zářivek a telefonu, Radiace, GMO, Fluorid, Napadání zemí Severní Afriky, Středního a Blízkého východu; Rothschildský sionismus, Irzael a Palestina, 3. světová válka, Transhumanismus a další.

Natočeno ve Wembley aréně v Londýně, 27.10.2012.

S přátelským pozdravem F.







Orgonet: Děkujeme mnohokrát! Velký obdiv tvé překladatelské práci. To tu máme zase pěkný informační "záhul". Je tu spousta nových čtenářů, ať si to užijou (:-)))




29. ledna 2013

Svou realitu si vybíráme sami

Díky čtenáři za odkaz na velmi přínosné video. Svou realitu si vybíráme sami ...

http://youtu.be/gQ2nbQ5hI1w

Webkamery v televizi, PC a mobilu vás mohou špehovat

Pomocí webkamer v televizi, v PC nebo v mobilu se špehové mohou podívat až do vašeho bytu.
Článek z časopisu Chip, únor 2013, str. 102.


https://docs.google.com/file/d/0B1lmMjJ4Fl45MUxyOWRCV3pUN0U/edit

Zpráva ze záhrobí

Ahoj OrgoNete,

stala se mi taková jedna podivná věc. 

Podařilo se mi v noci ve spánku vystoupit z těla a u mé postele seděla bílostříbrná světelná bytost.

Byl to ten nejúžasnější zážitek, co jsem kdy měl. Zamával jsem jí rukou a ona na mě také. Pak jsem k ní natáhl prst jako to je na obraze od Michelangela (obraz: Creazione di Adamo). 



Poté mě pevně uchopila za ruku. Poté jsme se ocitli u mě v obýváku, který byl velmi skvěle uklizen. Pak jsem tuto bytost spatřil v lidském těle, měla na sobě šedivou teplákovou značkovou soupravu. Běloch s černými vlasy. Oči hnědé. Ujišťoval jsem se zda nejsem mrtev a pokládal nesmyslné otázky. Ptal jsem se co je zač a co chce. Odpověděl, že byl dříve člověk na Zemi a že už je dlouhodobě po smrti. Čím více jsem se poptával na jeho bývalý život, tak mu bylo smutněji.

Baudyš: Volební horoskop

Ahoj Orgonetku,

se zájmem sledují dění na tvém bloku a rád bych přispěl troškou do mlýna. Zasílám horoskop volby presidenta od Antonína Baudyše. Je to sice s se zpožděním, ale myslím si , že i tak stojí za přečtení.

http://www.esoterika.cz/horoskopy/horoskop-pro-prezidentskou-volbu-2013-zeman-nebo-schwarzenberg

Sluníčkový den Pavel

Orgonet: Díky, rozhodně to stojí za přečtení. Myslím, že s těmito názory jsme na Orgonetu, neznajíce horoskopy, souzněli již před volbami, a souzníme i teď. Stejně jako Antonín Baudyš jsme si říkali, že ať ten, nebo ten, už to takhle dlouho nevydrží. Že s Karlem by se to možná zhroutilo dřív, že Miloš možná bude déle konzervovat stav, ale tak jako tak je toto vládnutí odsouzeno ke kolapsu.

Z článku A. Baudyše:
"Lidé, zvolte si koho chcete. Ale tenhle styl vládnutí tu už dlouho nevydrží. Tyto volby pokládám za poslední, kdy se energie starého končícího světa ještě drží nad vodou. Příště už to bude o něčem jiném, tyto volby jsou zatím ještě zrcadlem našeho strachu." 


Horoskop pro prezidentskou volbu 2013 - Zeman nebo Schwarzenberg?
Antonín Baudyš jr.


Jsem na fb v předchozím vlákně tázán na vyhlídky prezidentských kandidátů. Nerad připouštím, že astrologické šance Miloše Zemana odpovídají vysokým průzkumům, rýsuje se mu v tomto období naprostý životní předěl, restart a posílení. Že tento muž zastupuje 1.2 milionu voličů, kteří si nepřejí žádnou změnu, kterým vyhovuje korupční atmosféra v naší zemi a kteří už zapomněli, jak moc se korupce u nás rozmohla právě za vlády Miloše Zemana a následně Stanislava Grosse, který měl s řízením vlády a pacifikací svých přátel ministrů citelné problémy, to už asi zapomněli. Miloše považuji za chytrého člověka se zlou myslí, člověka žijícího v režimu vymezování se a obrany. S Milošem Zemanem nás nečeká dohromady nic. Jak by mohlo.




Z druhé strany, s Karlem Schwarzenbergem bychom si dle mého názoru už vůbec nepomohli. Stojí za ním dalších 1.2 milionu nemyslících obyvatel, kteří žádnou změnu nechtějí. Karel je sice sympatický pán s charismatem a velkým nadhledem, z druhé strany zcela prostý člověk, stejně jako Miloš. Jeho šest let na zahraničních věcech pokládám za smutnou kapitolu naší zahraniční politiky, s názorem lidu, že Karel sere na lidi i na Česko se ztotožňuji. Nemluvě o tom, že je skutečně primárně nástrojem jiných lidí, jiných zájmových skupin (Bilderberg, zbrojaři, Bakala). Jeho cizí státní občanství, absence škol, němčina jeho paní či obchodní državy z mého hlediska absolutně nejsou na závadu. Mohou být i výhodou. Ale v korupci jel za Václava Havla stejně jako kdokoliv jiný, dokonce nejspíš ještě více než Zeman. Lhát a mlžit dovedou oba stejně: ať uvedu příklad: Miloš k ukradené Mostecké uhelné, Karel k vlezdoprdelistickému hlasování o střelivu s ochuzeným uranem v OSN.



Astrologické šance Karla Schwarzenberga tam buď jsou a já je v jeho horoskopu nevidím, anebo tam vážně nejsou, ač bych je tam viděl alespoň do nějaké míry rád, anebo je narozen v jinou hodinu, než říká má spekulace a údaj Barbory F., jedné z našich diskutujících. Pro Váš klid: už jsem se v prezidentských volbách zmýlil dvakrát, mohu se klidně mýlit i potřetí. Ale když se ptáte na astrologii, přeci jen tentokrát mluví jednoznačnou řečí: Zeman.

Lidé, zvolte si koho chcete. Ale tenhle styl vládnutí tu už dlouho nevydrží. Tyto volby pokládám za poslední, kdy se energie starého končícího světa ještě drží nad vodou. Příště už to bude o něčem jiném, tyto volby jsou zatím ještě zrcadlem našeho strachu.

Problémem těchto voleb nejsou kandidáti. Problém těchto voleb jsme my, voliči.

S laskavým svolením Tondy Baudyše převzato z jeho Facebooku

28. ledna 2013

UFO "Červí díra" nad Ruskem


Ahoj "Orgonet", posielam toto nove video z Ruska...UFO...mozno...tzv. Wurmloch (slovensky vyraz nepoznam) (Pozn. Orgonet: Myslím že "červí díra".)
S pozdravom Julik.

UFO Wurmloch über Russland 21. Januar 2013
UFO "Červí díra" nad Ruskem 21. ledna 2013
http://youtu.be/wkmxY_BVcUA



Ruská původní verze: http://youtu.be/vkMa_rWzyNA
Hezká konverzace pozorujících, zřejmě manželů (v Česku by myslím v této situaci padala jadrná slova): (Zkráceno.)
- To jsou mimozemšťani!  - Aááá, Andreji, co to je? - Jak to mám vědět? - Jaderný výbuch? - Copak takhle vypadá jaderný výbuch? ... - Aááá, maminečko moje, co to je??? - Chci vědět, co to je! ... - Jak jsi to uviděl? - Šel jsem si zakouřit, a byla tam taková tečka ... - To by měli vidět lidi ... - Proč je takové ticho?? - Kde jsou všichni lidi? - Co když umřeme? - Já nechci umřít! - Válka světů? - Já musím vědět, co to je! ... A támhle je ještě jeden! - Já se bojím! -  Andreji, zalez honem domů! - Andreji, říkám ti, zalez domů! - Letí k nám mimozemšťani! - Andreji, zalez, říkám! - Já to musím točit! - Já se bojím! - To není nic strašného. - Jak se dovím, co to je? - Zavolej do NASA. - Andreji, honem domů! (:-)))))

Přechází chemtrailsová fronta

Aktuální snímky chemtrailsové fronty. Ani nevím, co mají klimateroristé v plánu. Sněžení?
Zdroj: satelit NOAA http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/index.php



Féwa - Ilona Pálušová, kontaktérka ze Slovenska

S mimozemšťany to nemáme jednoduché. Jak máme rozeznat přátelské a nepřátelské, komu máme věřit? Anebo nevěřit nikomu? 
Mě ti nepřátelští dosud nezajímali, ale v poslední době se mi to téma tak trochu podbízí..
Exopolitika má čerstvý článek s Féwou (díky čtenáři za odkaz!), jejíž články nás zajímaly v souvislosti s Vzestupem. (Viz štítek Féwa.)
Pro mě osobně je klíčovou informací z jejího rozhovoru toto: 
"Já v rámci své energie jsem pozitivní a tak se nedostávám k negativním informacím." 
Tak to mi dává smysl.




12.01.2013 12:52

Ilona Pálušová, kontaktérka ze Slovenska
Převzato: http://www.exopolitika.cz/news/ilona-palusova-kontakterka-ze-slovenska/discussioncbm_95448/10/

Cesta za Ilonou Pálušovou do slovenského Martina se uskutečnila 6. 7. 2012. Paní Ilona říká, že je inkarnovaná na tuto planetu v rámci nějakého úkolu a její jméno je Féwa, což je jméno, které zůstává po všechny inkarnace. Je Plejáďankou.

Rozhovor:

I.P.: ,,V podstatě pracuji non-stop od rána (lépe řečeno nadrána) do pozdního večera, protože informací a kódů, které lidem odevzdávám, je skutečně velké množství. Jím jen velmi málo, nepotřebuji jíst. Má strava je jeden jahodový jogurt denně.

Pár fotek manipulací počasí

Ahoj orgonete,
posílám moje nejlepší video a fotky manipulace počasí v minulém roce.

čau Miky

Orgonet: Díky za pěkné "haarpové lodě" a haarpové vlnění! 

Synchrotron - kanadský HAARP?

Díky velice čtenáři, který pro nás objevil velice zajímavé zařízení, synchrotron ve Saskatonu, Kanada. Říkají tomu Kanadský zdroj světla (Canadien Light Source), a produkuje to všemožná záření k vědeckým účelům.
Synchrotronů je po světě celá řada, například náš známý švýcarský CERN. Kanadský má být největší.
Stručný a srozumitelný popis, k čemu to oficiálně slouží, například  zde (anglicky)


Ještě to nemám prostudováno, ale je to určitě něco jako HAARP.
Doufám, že odborníci na záření na to kouknou a vyjádří se.


Milhaus Domácí  28. ledna 2013 5:00

Tohle by mohlo vysvětlit vše... Ovšem jestli to je to co si myslím, pak bude ještě docela sranda
Má to skoro totožné výstupy energií, jako by HAARPy byly "antenami" téhle šílenosti ...

Canadian Macromolecular Crystallography Facility Beamline Operating System
CMCF BOS
On line monitor:
http://www.lightsource.ca/operations/machine_status.php


27. ledna 2013

Proč Plejárané lžou

Díky čtenářce za odkaz na tento mimořádně zajímavý článek z webu http://www.exopolitika.cz/
Od začátku nemám v těch mimozemšťanech moc jasno (jak je to s těmi hodnými a zlými, atd.). Tento článek mi velice pomohl si věci ujasnit. 



ANALÝZA: PROČ PLEJAREN (PLEJÁRANÉ) BILLYHO MEIERA LŽOU A TAKTIZUJÍ

Text: Dana Rašínová, Česká exopolitika (www.exopolitika.cz)
Vážení čtenáři, tento text můžete šířit v nezměněné verzi.
Celý text (15 stran) ke stažení zde.
Online zde.
O kontaktech s Plejárany více informací zde: http://cz.figu.org/

Přinášíme vám analýzu členky skupiny Česká exopolitika Dany Rašínové, která se od roku 1997 zabývá případem kontaktéra ,,Billyho“ Meiera a jež byla několik let členkou sdružení FIGU, organizace utvořené právě kolem BEAM (Billy Eduard Albert Meier).

Úvod
V tomto článku se pokusím vysvětlit, co mě vede k názoru, že mimozemšťané Plejárané (přesně »Plejaren«) švýcarského kontaktéra Billyho Meiera (vyslovuj »majer«) nám záměrně nesdělují jen pravdivé informace. Domnívám se, že v některých bodech svých sdělení vysloveně strategicky lžou, taktizují nebo zapírají. Přičemž nevylučuji, že k tomu mohou mít velmi dobré a vážné důvody.
Tato analýza není vůbec určena pro skeptiky, kteří ještě nepochopili, že Eduard Meier je reálný kontaktér. Jim bude text připadat obzvláště absurdní. Vycházím totiž z faktu, že Eduard Meier předložil naprostý dostatek fyzických důkazů rozličného typu (vzorky kovů, fotografie, filmy lodí, biologické vzorky), desítky očitých svědků a navíc celou řadu dalších nepřímých důkazů, které potvrzují pravdivost jeho kontaktu (např. vyplněné přesné předpovědi o událostech na Zemi!). Tato analýza je určena pro osoby s otevřenou myslí, které se zároveň již alespoň trochu orientují v dané problematice BEAM.

Rovněž netvrdím, že mám nutně ve všech bodech článku pravdu, můj podnět však má vést ostatní přinejmenším k zamyšlení. Je také možné, že pro některé čtenáře nebudou informace v mé analýze žádnou novinkou.

Aby ovšem nedošlo k mýlce: na základě předložených důkazů a též vlastních zkušeností si myslím, že Eduard Meier je s určitostí pravý kontaktér, to nijak nezpochybňuji. V žádném případě nepatřím k opovrhovačům a protivníkům mise FIGU jako jsou největší kritik Meiera na Zemi, americký plukovník Kal Korff - anebo pánové »zpravodajec« Vladimír Šiška (vedoucí projektu Záře) a bc. dr. Luboš Šafařík (tajemník KPUFO, osoba se zkušenostmi s prací pro Armádu ČR), kteří všichni naráz aktivně působí v České republice a rozsévají názorový postoj, že Meier je jen nezajímavý podvodník a jeho fotografie jsou pouhé modýlky na niti či na gumičce.

Dále jsem toho názoru, že Meierem předložené duchovní učení má nesmírný pozitivní význam pro celé pozemské lidstvo, toto učení mě oslovilo a velice je oceňuji. Také se ztotožňuji s myšlenkou, že je Eduard Meier prorokem Nové doby. Avšak, to v čem s Plejárany (Plejaren) nemohu souhlasit, jsou specifické informace o ufologii, politice a činnosti armád na Zemi. Zde jsou některé z nich:


Celý text (15 stran) ke stažení zde.
Online zde.


Geoinženýrská exhibice v Německu

Ahoj Orgonete,
toto video by možná zajímalo čtenáře stránek,
ahoj Ardi

Video na facebooku:

Orgonet: Vkládám to na youtube:
http://youtu.be/xdaRf0c1Cws








Něco hezkého: Jeden den na Zemi

Díky čtenářce za odkaz na krásné video ...

Jeden den na zemi - unikátní video o přírodě, lištičkami a jinými zvířátky, působivá melodie. Potěší každého, kdo má rád přírodu.

L O  E  Lída ♥ 

http://youtu.be/WEl2IAIuj60

HAARP se po volbách odmlčel

Díky čtenáři za upozornění. Zdá se, že HAARP pro Evropu byl právě vypnut, nabízí se souvislost s volbami. Vymyl nám tu illuminátskou propagandou hodně mozků, ale naštěstí ne dost na to, aby tu Illumináti získali zcela volné pole působnosti. (:-)))

Bylo by zajímavé vědět, jak to vypadalo včera. Nedíval jste se někdo?

Zdroj: http://www.haarpstatus.com/status.html

Snímek působeni HAARPu na Evropu dnes ráno: žádná aktivita.

Porovnejte s předvolebním HAARPem 22. ledna 2013:





Něco pro relaxaci: Lyžování ve Vermontu

Na tomhle videu se vůbec nic neděje, jenom si relaxačně "sjedete" jednu kratší vermonstskou sjezdovku, jak to natočili moji američtí přátelé. (Dvakrát tak dlouhou mi youtube nevzalo.)

http://youtu.be/_TxFOD5p62A

26. ledna 2013

Patent na využití ponorek k tlumení hurikánů


Čerstvý patent na využití ponorek k modifikaci počasí:


Zdroj:
http://www.freepatentsonline.com/y2013/0008365.html , http://www.freepatentsonline.com/20130008365.pdf

Systém a metoda snižování intenzity a frekvence tropických bouří nebo hurikánů

Adyashanti: současná situace lidstva a její řešení

Taky moc krásně řečeno a vlastně zde i prožíváno.S láskou Jarmila

http://youtu.be/qojutG_Pgmc



Orgonet:
Nádherně řečeno. Dokonalá moudrost. A je vidět, že to opravdu žije.


Zveřejněno 2. 08. 2012 Míša Hájek má přeložena i další krásná videa.



Bipolární porucha nebo probuzení?

Možná jste si někdy kladli otázku: Mám duševní poruchu, nebo se duchovně vyvíjím? Kde je hranice?
Odpověd může naznačit toto opravdu zajímavé video od Seana Blackwella, český zvuk.
Seana Blackwella stojí za to prozkoumat (:-)))

http://youtu.be/zoGy1MQAKfE

25. ledna 2013

Trojúhelníkovité UFO na snímcích NASA

Na snímcích NASA z vesmírné stanice ISS v několika posledních dnech je zachyceno UFO tvaru trojúhelníka.
Že by mateřská loď mimozemšťanů?
(Mám teď čerstvé znalosti o mateřských lodích, neb si nechávám předčítat babičkou knihu Andělé v hvězdných lodích od Georgia Dibitonta. Moc pěkná knížka o kontaktech v r. 1980. Je tam vlastně vše, co nám vykládaly channelingy poslední doby ...)


Zdroj: http://eol.jsc.nasa.gov/scripts/sseop/QuickView.pl?directory=ISD&ID=STS61
Na videu více fotek (ale všechny stejné).

Update: U té fotky je při rozkliknutí bližších informací datum z r. 1986 ... tak to asi nebude nové, jak říkají na tom videu. Vzpomínám si, že ten trojúhelník jsme tady možná i měli ... Nevadí.

Něco hezkého: Svět lásku má

Díky čtenářce za krásnou píseň!

Svět lásku má

Koľko býva dní
Zlých a záludných
Keď náhle stíchne vták
Seba strácaš v zrkadlách
Pre tie chvíle Pán
Dieťa dáva nám
V očiach má nádej hviezd
Po cestách nás prišlo viesť

Aolian: HAARPové zvuky

Ahojky, tak jsme včera trošku experimentovali s haarpovými zvuky, nakonec z toho vzniknul nový článeček, tak trochu sportovně laděný :-))))))))))))) Zveřejnění opět nechávám na Tobě, podle Tvých pocitů, zda by to mohlo čtenáře Tvého webu zajímat.
Měj se prímově
A. 


Orgonet: Rozhodně nás to zajímá a moc děkujeme!

Výroba přízemní mlhy aneb ladění na „céčko“

Je čtvrtek 24. ledna 2013, krátce po šesté hodině večerní. Naši pošumavskou krajinu halí velehustá přízemní mlha ničím se neodlišující od předchozích pěti dní. Veškeré pokusy o její přirozené rozpuštění jsou nekompromisně potlačovány zvýšeným odparem z krajiny a sprejungy. S trochou údivu sledujeme, kterak se v našem bytě podivně tetelí vzduch nad stolem. Ačkoliv máme rozsvícenou tu nejsilnější zářivku, osvětlení naší místnosti se jeví o mnoho matnější než ve dnech bez mlhy. Jakoby vnitřním prostorem našeho bytu bloudila mléčně zkalená mlhovina.



Keshe: Celosvětová mírová konference

Milý Orgonete, budeš tak hodný a zveřejníš toto:

http://forum.keshefoundation.org/showthread.php?1484-Signing-of-the-world-peace-treaty-and-World-peace-conference&p=7306&viewfull=1#post7306

To by bylo tak neskutečně krásné, kdyby to vyšlo!!!!

S pozdravem
    Drahoš

Podepsání celosvětové mírové smlouvy a Celosvětová mírová konference

Keshe nadace slíbila, že dnes na tomto fóru uveřejní žádost a informace o dalším kroku v uvolňování jejích technologií, aby přinesla mír a rovnoprávnost lidstvu.

Následující čtyři pdf dokumenty umístěné v tomto odkazu jsou důležité a je potřeba je pochopit jednotlivě a pak i dohromady jako sjednocenou zprávu.

Nenavrhli jsme místo nebo dějiště v našem pozvánkovém dopise pro mírovou konferenci, protože si myslíme, že volba lidstva bude nejvhodnější.

Tato mírová konference se může konat v Teheránu, kancelářích OSN v New Yorku, Pekingu, Moskvě nebo na jiném místě na Zemi, když bude místo všemi schváleno.

Světové ekonomické fórum a geoinženýrství

V programu Světového ekonomického fóra právě probíhajícího v Davosu se nachází i téma X-faktory z přírody, obsahující pro nás zajímavé otázky jako geoinženýrství a odhalení mimozemského života.

Z programu Světového ekonomického fóra:

Téma „X-faktory“, vypracované v partnerství s editory předního vědeckého časopisu Nature, vybírá z 50 globálních rizik pět v současnosti nejdůležitějších, k nimž chce obrátit pozornost lidí, kteří rozhodují:
  • Nekontrolovatelná změna klimatu: Je možné, že jsme již překročili bod, z něhož není návratu, a že zemská atmosféra se rychle přibližuje k nepříznivému stavu? 
  • Významné vylepšení poznávacích schopností: do denního pracovního života by se mohla začít šířit etická dilemata podobná dopingu ve sportu; při nervovém „posílení“ bojových skupin by výsledkem také mohl být závod ve zbrojení. (To moc nechápu, jde o kontrolu mysli?).
  • Podlé šíření geoinženýringu: technologie k manipulaci klimatu jsou již vytvořeny. Státy či soukromí jedinci by je mohli použít jednostranně. 
  • Náklady na delší život: pokroky medicíny prodlužují život, ale dlouhodobá paliativní péče je drahá. Pokrytí nákladů spojených se stářím by mohlo být obtížné. 
  • Odhalení mimozemského života: Důkaz života jinde ve vesmíru by mohl mít hluboké psychologické důsledky pro názorové systémy lidí.
Program zní nadějně, tak mě zajímalo, co bylo předneseno ve skutečnosti, a chyba lávky. Na webu fóra zjišťuji, že příspěvky na tato témata jsou naprosto jalové. Žádná odhalení se nekonají. Nemá smysl to překládat.

Příspěvek k odhalení mimozemského života  se zabývá pouze možností, že v budoucnu budou odhaleny nízké životní formy, a že si lidé na to pomaloučku zvyknou. Žádní mimozemšťané ...

Příspěvek k geoinženýrství: ani v nejmenším netuší, že globální manipulace klimatu již dávno probíhá. Zatím pouze uvažuje o možnosti, co by se stalo, kdyby jeden stát chtěl počasí takové a jiný jiné. 

Takže celé Ekonomické fórum je jen taková zimní rekreace pro ministry, a z hlediska pomoci planetě a lidem se tam neřeší nic. Jenom kecy. 

Doufejme, že alespoň ten Medvěděv tam předal svůj vzkaz pro Obamu, aby koukal oznámit přítomnost mimozemšťanů, jinak to udělají Rusové...

24. ledna 2013

Stala se vůbec tragédie v Sandy Hook?


Stala se vůbec tragédie ve škole Sandy Hook, nebo šlo jen o vládní inscenaci za účelem zavedení zákona kontroly zbraní? 


V USA je poměrně silné hnutí zpochybňující okolnosti střelby ve škole Sandy Hook v Newtownu, 14. 12. 2012, při které zahynulo 20 dětí a 7 dospělých. Tato událost způsobila velké pohnutí v celém světě. (Viz zdejší článek http://orgo-net.blogspot.cz/2012/12/strelba-v-connecticutu-byla.html)

Různé věci naznačují, že se tragédie neodehrála tak, jak nám ji média představila, a že se možná neodehrála vůbec.

Nejvíce informací je sesbíráno na webu http://www.sandyhookhoax.com/, na překlad je toho příliš mnoho, tak sepisuji alespoň resumé. Všechny uvedené body si můžete ověřit na videích nebo v jiných dokumentech, ovšem anglicky, na uvedeném webu. Nesrovnalostí je mnohem víc, než tu uvádím.

Souhrnné video anglicky:

V Rusku objevili mimozemské ozubené kolečko

Díky čtenáři za odkaz! Článek na Hlasu Ruska sice praví, že se našla tyč, ale má to 7 cm ... na Západě říkají "kolečko".

http://czech.ruvr.ru/2013_01_23/V-Rusku-objevili-mimozemskou-kovovou-ozubenou-tyc-starou-300-milionu-let/

V Rusku objevili mimozemskou ozubenou tyč
23. 1. 2013


Obyvatel Vladivostoku objevil během zapalování krbu slisovanou v uhlí kovovou ozubenou tyč. Neobvyklý nález odnesl vědcům. Po pečlivém prozkoumání předmětu dospěli k závěru, že tyč je stará 300 milionů let a byla vyrobena živým tvorem. Avšak nedokázali odpovědět na otázku, kdo mohl tuto hliníkovou ozubenou tyč vyrobit.



Vědci našli mimozemské řasy

Odhalení mimozemského života začíná? 

http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/zivot-ve-vesmiru-existuje-nasli-mimozemske-rasy.html?utm_source=blog&utm_medium=odp

Život ve vesmíru přece jen existuje! 
21. 1. 2013


Vědci našli na Srí Lance meteorit a uvnitř něj drobné fosílie, které podle nich dokazují, že život existuje i mimo naši planetu. O objevu napsali v odborném časopise Journal of Cosmology.
Vedoucí studie, astrobiolog Chandra Wickramasinghe, v ní tvrdí, že nález řas v meteoritu, který spadl v prosinci na Srí Lance, je jasným důkazem existence mimozemského života.


Máte pravdu, nemám se plést do politiky

Máte v komentářích pravdu, že nemám zapotřebí propagovat Janečkovu žalobu na Klause, takže to zase mažu a omlouvám se za úlet. Večer to vyřadím úplně, a do české politiky už se nebudu plést. Tohle bylo fakt naposledy.  

Janeček vystoupil na podzim v Budějicích na svých Vlnách evoluce, tak mě zajímalo, co je to zač. Choval se celkem sympaticky, ale celá ta akce byla velká kravina bez jakékoli náplně. Hlavním bodem byla diskuse obecenstva, co je to štěstí, to lidi trochu zaskočilo, blekotali jako malé děti ... být tam do konce nemělo smysl. Nevím, o co mu jde, asi aby byl vidět. 

Společnost komicky vře předvolební hysterií. Byla jí předložena jednoduchá volba, v níž úplně každý je schopen zaujmout stanovisko, takže každý k tomu má náhle co říct, i ty babky důchodkyně a děti v autobuse. Já už k tomu nebudu říkat vůbec nic, tímhle končím (ale na mý slova dojde, jak říkala moje babička).

Vyprávěl mi dnes kamarád, jak byl navštívit maminku v domově důchodců. Takové klidné místo to bylo a prezidentská volba vhodila mezi staroušky granát. " S tamtou babou já sedět u stolu nebudu, ta volí Švarcenberka! A tamten zase, že prý mu schovala zuby, jen proto, že řekl o Zemanovi, že se mu líbí jak má o ně starost. Jiné zas podtrhli berli a vozík jí odvezli až na druhý konec chodby. " Jestli ty volby už nebudou brzy za námi, tak to prý špatně skončí! :-):-):-)

Dnes zachycená výzdoba jednoho okna na sídlišti v ČB. Nevím, jestli je to více rozšířeno i jinde, doufám, že tím někomu nedávám návod. Kdo to mohl vyvěsit? Malé dítě nevolí, někdo nad 18 - toho si nedovedu představit (:-))) 




Milý orgonete,
naše volby bych vyjádřila takto:

Volbu prezidenta bych přirovnala k tomu, zda si chci nechat vypíchnout pravé či levé oko.... V té honbě za tím lepším se nějak vytratilo, že lepší není žádný... Místo, aby se národ zamyslel, jak si zachovat zdravé obě oči, většina přemýšlí, které to bude - levé, pravé.....

Muži v černém: O UFO v Rusku

Film Tajemství mužů v černém o UFO v Rusku. Tento film měl na mysli Medveděv, když hovořil o tom, že vesmířané jsou mezi námi. Viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/01/rusko-vyzyva-usa-reknete-svetu-o.html
(Rusky s anglickými titulky. Titulky jsou jen orientační, není tam vše, co se říká rusky.)

http://youtu.be/kIyrpTv2kUg



Orgonet: Mám shlédnuto, je to výborný dokument. Pro obeznámené to nejsou zcela nové informace, ale je tam zmíněno vše, co se vztahuje k problematice.
Některá místa jsou dost nesrozumitelná, špatný zvuk (ta neotitulkovaná).
Kdyby některý zájemce znalý ruštiny náhodou chtěl nabídnout překlad ...?  Třeba by se to dalo dohledat v ruské verzi, s kvalitnějším zvukem? Mně se zatím nedaří.

Díky čtenářům za odkazy na originální ruskou verzi, zvuk je tam v pořádku. 
http://rutube.ru/video/e570f16009903b7ba082e409811085b7/ anebo http://youtu.be/2koic0UV_-s

23. ledna 2013

Pro zasmání: Koho zvolit na Hrad?

Díky čtenáři za tip! Opět Petr Jablonský (:-)))

Video - parodie na oba kandidáty (nejde vložit).

http://www.blesk.cz/clanek/video-srandicky/189489/vtipna-parodie-na-duel-zemana-s-knizetem-podivejte-se-imitator-exkluzivne-pro-blesk.html

Ještě malá koláž od jiného čtenáře:



Pavel Váňa, bylinářská legenda


Milu
19:40 (před 48 min)
komu: mně
Zveřejněno 8. 01. 2013

Uznávaný bylinář, zahradník, botanik a léčitel Pavel Váňa. Uznávaný bylinář, zahradník, botanik a léčitel Pavel Váňa byl jeden z vůbec posledních klasických a tradičních bylinářů, záruka hlubokého poznání, kvality a moudrosti doplněné neutuchající laskavostí. Čest jeho památce, památce opravdové bylinářské legendy!!! R.I.P (Zemřel 3. 6. 2012)

Nazpomeňme, že příroda nám dává vše, co potřebujeme. Nenechme se zastrašit novou vyhláškou EU platnou od 5.12.2012, kdy je zakázáno prezentovat byliny jako léčivé prostředky. ;o)))

Rusko vyzývá USA: Řekněte světu o mimozemšťanech, nebo to uděláme my sami



Rusko přikazuje Obamovi: Řekněte světu o mimozemšťanech, nebo to uděláme my sami
Sorcha Faal, 22. 1. 2013
Překlad: OrgoNet



Senzační zpráva ruského Ministerstva zahraničí o úkolech premiéra Medveděva na Světovém ekonomickém fóru  tento týden praví, že Rusko hodlá varovat prezidenta Obamu, že „přišel čas“, aby se svět dověděl pravdu o mimozemšťanech, a pokud se USA nebudou účastnit oznámení, Kreml tak učiní sám.

Světové ekonomické fórum je švýcarská nezisková organizace se sídlem v Cologny, Ženeva, a sama sebe označuje jako nezávislou mezinárodní organizaci zabývající se zlepšením stavu světa angažováním obchodních, politických, akademických a dalších vůdců společnosti k formování globálních, regionálních a průmyslových projektů.

Benjamin Fulford: Honba západních mocností za půdou v Africe

Zdroj: http://www.ascensionearth2012.org/2013/01/ben-fulford-are-western-powers-trying.html

Benjamin Fulford: Pokoušejí se západní mocnosti zahájit válku v Asii, aby odpoutaly pozornost od své honby za africkou půdou? 
21. ledna 2013
(Toto je výňatek z blogu Benjamina Fulforda, celý text anglicky na benjaminfulford.net)
Překlad: OrgoNet

Pro nás pár vědomých lidiček je těžké si představit, že mnoho lidí stále ještě věří sionistickým novinám, které označují Al CIAdu za islámské hnutí. Ale v těchto dnech i otroci s vymytými mozky získavající informace z novin jako Jew York Times si musejí povšimnout rozporu, když čtou, že Západ podporuje Al CIAdu v Sýrii a Libyi, ale bojuje proti ní v Mali a Alžírsku.

Na Sahaře se odehrává honba za půdou, určená k tomu, aby zápaďané získali kontrolu nad nově objevenými ložisky ropy, uranu, zlata a dalšími zdroji v rozsáhlé, ale převážně pusté Sahaře. Toto skupování půdy také může mířit k tomu, že toto území se stane vynikajícím pozemkovým vlastnictvím, jestliže bude uplatněna dosud potlačovaná energetická technologie na obrovské projekty s odsolováním mořské vody a ozeleňováním pouště. I v minulém týdnu byly zprávy, že šach se vrátí do Íránu, Čína bude mít císařovnu, a že v japonském císařství je převrat. 

Skupování půdy v Africe (kliknutím zvětšíte):

Jak zprávy o šachovi, tak o císařovně pocházejí ze zdroje CIA a částečně byly potvrzeny i jinými zdroji. Konkrétně, íránský šach Mohamma Reza Pahlavi nezemřel na rakovinu krátce poté, co byl sesazen z moci, ale namísto toho byl zařazen do programu ochrany svědků CIA. Šach, kterému má být nyní 93 (pokud jsou zprávy přesné), a jeho 52 letý syn Reza Cyrus Pahlavi, mobilizují starobylou perskou společnost Zeleného draka, aby se připravili na svůj návrat, říká zdroj CIA.

Aolian: Stará Atlantida, Motor života a Pekelná očista



3. Poznávací výlet do Staré Atlantidy

Mentálně jsem sestoupil až do doby, kdy došlo ke vzniku oné „iluzivní osoby“. Záhy jsem se ocitnul na vlahém mořském pobřeží s několika přepychovými rezidencemi topícími se ve zlatě, sluneční záři a blahobytu. Pak došlo k mému samovolnému mentálnímu přesunu do pevninské oblasti, kde se rozkládalo město přeplněné všemi možnými technickými vymoženostmi. Panovaly zde stísněné pocity beznaděje, strachu a oné takzvané blbé nálady. Atmosféra byla plná našedlé vodní páry a na nebeské klenbě se vyjímala pravidelná síť z přísně modulovaných mraků. Po ulicích chodily se sklopenou hlavou zástupy zasmušilých lidí. Jejich pohyby provázela malátnost a podivná netečnost. Ačkoliv nejsem žádný odborník na zdravotní problémy, okamžitě mi přišlo na mysl, že populace ploužící se po městě trpí silným nedostatkem vitamínu D.

Vědci z Brna: světelný tažný paprsek ze sci-fi funguje


 Ahoj Orgo.
Už téměř sto let se ve vědeckofantastické literatuře objevuje světelný tažný paprsek, který znají například fanoušci filmů Star Trek nebo Hvězdné války. Brněnským vědcům z Ústavu přístrojové techniky Akademie věd se nyní podařilo experimentálně prokázat, že takový paprsek skutečně funguje.
   Hezký den všem. Honza. 


Tažný paprsek známý ze sci-fi funguje, tvrdí vědci z Brna
22. 1. 2013

Už téměř sto let se ve vědeckofantastické literatuře objevuje světelný tažný paprsek, který znají například fanoušci filmů Star Trek nebo Hvězdné války. Brněnským vědcům z Ústavu přístrojové techniky Akademie věd se nyní podařilo experimentálně prokázat, že takový paprsek skutečně funguje.

Praktické využití v blízké budoucnosti se rýsuje především v biologii a medicíně. Až do dnešní doby byl paprsek světla přitahující objekty či osoby, jak jej prezentovaly filmy, jen sci-fi.