30. března 2013

Velikonoční sníh v Evropě

Velikonoční sníh v Evropě: Klimateroristé zde "uzamkli" bublinu ledového vzduchu a budou ji zde honit dokola a ždímat z ní sníh, dokud to půjde.


Nco hezkého: díky čtenáři za velikonoční přání. Klikni na vajíčka!

http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3334788&path=98301

Omlouvám se tímto, že provoz Orgonetu bude přes velikonoce z rodinných důvodů pravděpodobně omezen. (Tím myslím, že komentáře se budou opožďovat a příspěvků bude málo, pokud vůbec nějaké.)

Člověk za globální oteplování není odpovědný

Díky čtenáři za odkaz! Je skutečně vzácné, že někdo veřejně vyjádří názor, že globální oteplování není způsobeno člověkem ... Ještě aby prof. Kutílek přiznal klimaterorismus (myslím, že nemůže nevědět či aspoň netušit), a je to náš člověk ...

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Klaus-ma-pravdu-Profesor-odhalil-duvod-ozebracovani-obycejnych-lidi-267210


Klaus má pravdu. Profesor odhalil důvod ožebračování obyčejných lidí

28. 3. 2013

ROZHOVOR:
Podle přírodovědce, profesora Miroslava Kutílka, člověk za globální oteplování není odpovědný. Je to jen nástroj, jak ožebračovat obyčejné lidi, aby si jiní narvali kapsy, což je i příklad solárních panelů.

Čím to je, že máme už skoro konec března a je tak hrozná zima? Že by opatření proti globálnímu oteplování začala konečně fungovat, nebo holt příroda nehledí na opatření Bruselu a Mezinárodního panelu pro klimatickou změnu (ICCP) a nenechá poručit větru, dešti? 

29. března 2013

Steven Greer: Ve vesmíru nejsme sami

Ve vesmíru nejsme sami, a kdo ještě nezná Stevena Greera, předního badatele v této oblasti, měl by se s ním rozhodně seznámit.

http://youtu.be/L71Aj5HxjbM



Film Sirius bude mít premiéru 22. dubna 2013 na Den Země. 

Něco hezkého: Zpívající rostliny

Video z ekokomunity Damanhur v severní Itálii.

Touha po blízkém kontaktu s přírodou vedla ke zkoumání hudby rostlin, již od r. 1976. Damanhurští badatelé vytvořili zařízení schopné zachycovat elektromagnetické změny na povrchu listů a kořenů a převádět je na zvuky. (Můžete si ho tam i pořídit.)

Jak začnou rostliny zpívat? Nejprve se jim přehrává klasická hudba, a rostliny se "učí" vytvářet zvuky, a nacházejí v tom velkou zálibu, a pak se učí i vzájemně. Na různé osoby reagují různými zvuky, někdy zmlknou ...

Konají se tam i koncerty, při nichž hudebníci a rostliny tvoří společnou hudbu.
Hudbu různých stromů a rostlin si můžete stáhnout či zakoupit na jejich stránkách.

http://youtu.be/nXhhAXjKmIU




Rozlomení ledovce v Grónsku


Ahoj Orgo.
K aktuálnímu tématu Umělé rozpouštění ledovců posílám odkaz na video, které patří k jedinečným na světě, protože zachycuje největší rozlomení ledovce v západním Gronsku jaké  bylo kdy natočeno. V čase 1:50 dojde také k nenadálému úkazu. Jako zajímavost uvedu, že někteří komentující na Youtube tento záběr zvětšili na1:50 a poukazují na mimozemskou loď. Toto je však sporné, i když tvarem to skutečně připomíná značně velkou loď, případně velmi rozměrnou ponorku, ale může se jednat o oblou velkou kru.
V každém případě se jedná, i když to z videa na první pohled tak nevypadá, o rozpad ledovce obrovských rozměrů - velikosti asi New Yorku.
Přeji zajímavou podívanou. Honza.

http://youtu.be/hC3VTgIPoGU



Orgonet: To opravdu bere dech ... událost podobných rozměrů, jako by se obrátil naruby celý Manhattan, jak se říká v komentáři ...

Nás zamražujou, Austrálii zapékají


Ahoj,
   nás zamražujou,  Austrálii zapékají.
S pozdravem
Helena

Orgonet: Díky za zábavné fotky, smutné je, že za nimi stojí klimateror  ...













28. března 2013

Umělé rozpouštění ledovců v Arktidě?


Ahoj, mrkni na tento obrázek, trochu ho zvětšit a vedle datumu 27Mar vlevo je něco jako obdélník co dělá obloučky. Je to na všech družicích z tohoto dne, prohlídni si ostatní snímky na http://www.woksat.info/etcvc27/indexvc27.html. Že by něco ozařovalo ten ledovec na severu jak z něj jde tolik hřebenových mraků, jako by se to odpařovalo.
Denis z Pardubic

Tajná ruská kniha o rasách mimozemšťanů

Informace o mimozemšťanech jsou pro vládu USA velmi horkým tématem, které se snaží za každou cenu utajit. Viz následující komentář k včerejšímu článku Odhalení v australské televizi, který popisuje, co se stalo před pár dny člověku zveřejňujícímu pravdu na youtube kanálu.
"Týpek na youtube chtěl zveřejnit knihu popisující rasy, ovšem smazali mu profil, odpojili internet, smazali celé PC a ještě ho na 2 hodiny zavřeli jen proto že v posledním videu napsal že se to chystá zveřejnit..kdo sledoval jeho channel tak ví nick AZAZEL8867 
tady se dá ještě něco vyhledat https://www.google.cz/search?q=AZAZEL8867+youtube+deleted+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox 
-a poslední video než mu smázli acc na youtube (anglicky) http://youtu.be/0htDGO4fD6Y 
pak jsem narazil na todle : http://youtu.be/TypqYp3Vk-s dost zajímavý
a taky tady ještě videa co si lidi stáhli od azazela (danteho) než mu to všechno smazali http://www.youtube.com/user/cristianantonescu/videos?flow=grid&view=0
 Odhalení v australské televizi: americká armáda již dávno spolupracuje s mimozemšťany"

Kolem Slunce pořád rušno


Ahoj Orgo !

pro ty co nesledují http://sohowww.nascom.nasa.gov/home.html posílám aktuální fotku z dnešního dne. Všimni si objektu na 4 hodině od planety.


Haarpová díra také v Polsku

Zdravím tě Orgo.

Posílám odkaz na HAARPová díra také v Polsku :
Hezký den všem. Honza.


Orgonet: Tak to už máme ve stejnou dobu ve stejné oblasti třetí díru, vedle Ostravy a Olomouce. Připadá mi to, jako když se do pěny ve vaně cákne studená voda - taky se v ní udělá díra. Možná měl nějaký sprejer ucpanou trysku a padaly z něj větší kusy (:-))))

27. března 2013

Odhalení v australské televizi: americká armáda již dávno spolupracuje s mimozemšťany

Významný průlom ve sdělování pravdy o mimozemšťanech: australská televize před pár dny odvysílala rozhovor s jaderným fyzikem Charlesem Hallem, který odhaluje fakt, že americká armáda již dávno spolupracuje s mimozemšťany žijícími na Zemi. 
Jde ovšem o jiné mimozemšťany než ty, kteří s námi láskyplně channelují na různých webech (Plejáďané, Arkturiáni, Galaktická federace.) Doporučuji si k tomuto tématu přečíst výstižný článek o mimozemšťanech od Teal Scott
Tak to bude zajímavé, kteří nám budou oficiálně odhaleni dřív??? 
Počítám, že ani jedni - Plejádani nás nechtějí vyděsit, a o odhalení ostatních nemají zájem armády USA ani Ruska, i když Medvěděv už něco naznačil ...


http://youtu.be/VS3IJmVXkBA (Video zveřejněno na youtube 25. 3. 2013)


Pár snímků oblohy


ahoj Orgo...

par mych snimku oblohy...naloz s tim jak uznas za vhodne.
par strikacu
jeden letajici talir z mraku
a jedno krasne srdce i s tepnou
  
Mir a klid srdci
Mira

Orgonet: Díky! Zejména ty první dva snímky jsou úžasné, chemtrails při západu slunce na fotce málokdy vyniknou, ale tady se opravdu povedly.


Letošní uměle vymražené jaro

Někteří píšou, že na současném počasí není nic zvláštního, že i dřív v březnu, dubnu i květnu padal sníh. O tom nikdo nepochybuje. Stále platí březen, za kamna vlezem, duben, ještě tam budem. Ale nikdy nepamatuju, že zima by trvala bez přerušení až do konce března, že by po mnoho dní teploty zůstávaly pod nulou a počasí připomínalo spíše leden.

Snímek z 25. 3. ukazuje současnou uměle vytvořenou povětrnostní situaci. Horní vrstva bílé oblačnosti jde od jihovýchodu, nese vlhko a teplo, a je ohraničena chemtrailsovým pásem, který ji udržuje nad středem Evropy. Pod tuto vlhkou oblačnost proudí uměle hnaný ledový vzduch od severu. Každé ráno je tato formace obnovena a oblačnost "ožehnuta" radiací k vyvolání srážek.


Oblačnost ožhavená brzy ráno radiací (zlatá barva) za účelem sněžení.


Jak to bylo s jarním sněhem v mém mládí? Rozhodně nechyběl.

Jako děti jsme si vždycky nejvíc přáli teplé počasí na velikonoce, aby už byla zelená tráva a abychom mohli běhat s pomlázkou a barevnými vajíčky, kluci v podkolenkách, a holky v novém oblečení, co muselo na velikonoce být, aby je nepokakal velikonoční beránek. Nu, někdy to počasí krásně vyšlo, někdy jakž takž, a někdy i sněžilo...

Díra v haarpové oblačnosti i v Olomouci

Milý OrgoNete,
reaguji na článek z dnešního rána "Díra v Haarpové oblačnosti". Stejný jev byl viděn i v Olomouci. Snímky byly pořízeny také v neděli po okolo 17. hodiny. Nejdříve nám zaclonili sluníčko - obr.1. Následně se roztáhla oblačnost - obr. 2 a pak se objevila v oblačnosti podobná díra jako v Ostravě - obr. 3 a 4.
Vím, že žalovat se nemá, ale hlásit se to musí.:-)

Děkuji za skvělé stránky a přeji krásné dny plné pohody.

Milan, Olomouc

Orgonet: Díky, zajímavé, díra přesně ve stejnou dobu jako v Ostravě !?!?!? Viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/03/dira-v-haarpove-oblacnosti-nad-ostravou.html






26. března 2013

Nejúžasnější fakt o vesmíru

Astrofyzik dr. Neil DeGrasse Tyson byl dotázán čtenářem magazínu Time: "Jaký je nejúžasnější fakt o vesmíru, který nám můžete sdělit?" Zde je jeho odpověď. (Pusťte si české titulky.)

http://youtu.be/9D05ej8u-gU





Aolian: O Nebeské klenbě a nových poznáních


Ahoj Orgonete,
zdravím Tě po návratu z ciziny, nám bylo pro změnu dopřáno podívat se s jedním milým kolegou na nádherné skalní výtvory v Adršpachu (:-))))) Na cestu jsem si vytiskl některé zajímavůstky z Tvého webu, třeba článek od Vlasty, aktualizované příspěvky od Snowmana nebo velepříspěvek od vědce Daniela (čtu ho už poněkolikáté, ale vždycky v něm objevím něco nového, přínosného pro naši práci :-).
Dneska ráno mi zčistajasna přišla síla sepsat nový článek. Slyšel jsem k tomu hlášku:
"Tak už tam konečně taky napiš o té Nebeské klenbě." Je fakt, že o tomhle tématu jsem chtěl psát už dřív, ale vždycky to nějak vyhnilo. Dneska mi ale bylo jasné, že kapitolky o Nebeské klenbě budou tutovka, i kdyby kolem mne trakary padaly (:-))))))))))))))))))))))

Ke kapitolce 1 posílám i jednu čerstvou fotku, kterou jsme pořídili ve skalním městě Adršpašských skal. Sice jsme byli původně natěšení na jarní probouzení přírody, ale tahle zimní kouzla přírody na skalním vodopádu taky nejsou k zahození (:-)

Předem velké díky za zveřejnění článku a taky dodatečně díkes za uveřejnění mého předchozího příspěvku.
Měj se prímově navzdory ruskému prudiklimateroru (oj, to je zloby na nezdárný Kypr :-)))))))) a už se moc těším, až se začnu postupně prokousávat novými příspěvky na Tvém webu.
Zdraví
A.



Klimateror pokračuje, nová poznání na obzoru


1. Březnové výmrazy přesvědčují i Nevěřící Tomáše

Jedním z cílů extrémních březnových výmrazů prováděných klimatickými zbraněmi je zajisté psychické vydeptání mnoha osob, které toužebně čekají na přílivy teplého jarního vzduchu a doteky probouzející se přírody. Nedávno jsem si toho povšimnul v jedné městské čtvrti a hned jsem k tomu zaslechnul průrazný komentář od svých astrálních průvodců:

„Nesmíš se na ten klimateror naštvat ve zlém, ať se děje, co se děje. Jinak si na tebe ti paraziti udělají silný energetický kanál a budeš se ploužit po světě jak vyschlá můmie!“

Dneska je na Google svátek antén a vysílačů?

Ahoj Orgo,
obrázek google z dnešního rána mi přišel vzhledem k počasí opravdu zajímavý.
Tvůj velký fanda a příznivec 
Luděk
bezobalový obchod ZDRAVOSTI
http://zdravosti.blogspot.cz/
www.bydlina.cz - blízké sousedské bydlení
s principy cohousingu a kurzy v přírodě
http://vylety.bydlina.cz/ - výlety, pobyty dětí i rodin
inspirované Školou Malého stromu

Orgonet: Díky čtenáři za upozornění na dnešní výzdobu vyhledávače Google. To je dneska svátek antén, nebo svátek HAARPu, nebo čeho, nevíte někdo?

















Aktualizace: Jo takhle, už je po záhadě!

Ahoj Orgo,
dnes mi padlo do očí Google téma, 315. výročí narození Prokopa Diviše … J posílám printscreen …

Hezký den

Honza
Brno

Spolupráce letadel při sprejování

Často sledujeme, jak se chemoletadla předlétají, podlétají, kříží dráhy ... proč asi? Díky čtenáři za názorné video a vysvětlení!

Na videu je ukázková spolupráce radarového letounu AWACS s druhým chemickým letadlem. Druhé letadlo má zespodu krycí nátěr, aby nebylo příliš vidět ze země.

Evidentně zkouší pomocí kovových částeček vytvořit jakousi dočasnou anténu k lepšímu vedení signálu ke generálům a jejich poskokům kdesi v bezpečí prostoru s filtrovaným a klimatizovaným vzduchem.

Signál by se bez vedení chemtrailové stopy nepodřídil zakřivení země, ale letěl by vodorovně.

Že tyto částice přes plicní sklípky pronikají civilistům pod nimi do krevního oběhu? No problem, válčíme přeci proti zbytku zeměkoule v zájmu těch pitomých civilů...

r.m.

http://youtu.be/lm0XDiS6Scw



Horizontální duha v Paříži

Několik z vás mi zaslalo odkaz na článek z Novinek, kde se píše o včerejším "vzácném halovém jevu" nad Paříží.


V původním článku v Daily Mail  zjišťuji, že tuto "duhu" vyfotil pro Daily Mail nikoliv amatér, ale poskytl je fotograf Bertrand Kulik, specializující se na zvláštní snímky Eiffelovy věže (úder blesku, bouře, atd.). Marně hledám odkaz na tento halový úkaz ve francouzském tisku - tam ani zmínka, Francouzi si podobných jevů nevšímají, podobně jako Češi, ostatně jsou časté.

Díra v haarpové oblačnosti nad Ostravou

Milý OrgoNete,

posílám Ti (pro mne) velice zajímavé fotografie oblohy nad včerejší nedělní Ostravou v podvečer... Nikdy jsem nic takového neviděla já ani nikdo z přítomných, naštěstí jsem měla po ruce foťák.
Kolem 17.hodiny jsme přijížděli ke Globusu, když jsem si všimla na obloze zvláštní díry v ještě zvláštnější oblačnosti. Na prvních dvou fotografiích je ta díra, na třetí jsem se pokusila zachytit tu zvláštní oblačnost - v životě jsem takové mraky neviděla ani já, ani manžel a ani moje maminka, se kterými jsem to sledovala. Z obchodu jsme vyšli o necelou půlhodinku později a díru jsme na stejném místě už neviděli, jen o kus dál směrem na severovýchod bylo něco, co by mohlo být zbytek po ní (foto č. 4). Poslední 2 fotky jsou opět pokusy zachytit tu zvláštní strukturu oblačnosti.
Pro mě to byl velice zajímavý, fascinující zážitek, nicméně musím se přiznat, že jsem z něj měla dost špatnou náladu - teprve nyní jsem totiž uvěřila tomu, o čem se na svém blogu zmiňuješ, tedy ovládání počasí.
Budu ráda, když se pokusí fotky někdo zanalyzovat (mohu jich dodat víc a v původním rozlišení) a vysvětlit, co že to vlastně bylo...
Děkuji moc a díky za Tvůj blog, který mi neustále otevírá nové a nové oblasti poznání.
S láskou, Radka



25. března 2013

Sabotáž informací o volných energiích a nových technologiích


Zdravím,

byl jsem upozorněn, že se někdo snaží sabotovat snahy o šíření informací o volné energii a nových technologiích (viz níže). 

Dobry den,Vase stranky o volne energii a disidentech vedy a techniky se nekdo snazi sabotovat, pri kazdem prihlaseni se objevi podivna hlaska - viz priloha.Tyto stranky se mi moc libi, byla velka by skoda aby byly nepristupne. Diky za Vase snahy priblizit lidem pravdu o dnesni realite.PV

Prosím o rozšíření této informace. Nástup nových technologií je v současné době pro lidstvo životně důležitý, proto se nenechme zastrašit a šiřme tyto informace s ještě větším úsilím.

LK


Orgonet: Nic nedbejte na zastrašovací hlášky Mozilly ani Chromu (Explorer nevím), a klidně se jimi proklikejte na stránky Dissidenti ...








Jaké je to zemřít?

Díky čtenářce za odkaz na silný dokument se zážitky lidí, kteří se "vrátili z druhého břehu".

http://youtu.be/LhjoeBntZP0

Dokument: Odkud fouká chemtrails

Díky čtenářce za odkaz na online dokument s českým dabingem a titulky, který vám může pomoci v osvětové práci mezi svými přáteli a spolupracovníky ohledně chemtrails. Je to dobře udělaná kompilace známých faktů a záběrů. 
Už jsme zde v únoru upozorňovali na možnost jeho stažení, zde ho máte online na youtube.

http://youtu.be/vkyO-h9axxc

Dokument ČT: Byznys v bílých pláštích

Děkuji čtenáři za odkaz na video odhalující praktiky farmaceutických společností, uplácejících lékaře...
Dokument je o to významnější, že jej natočila a uvedla Česká televize - pravdy vycházejí na povrch!

https://www.youtube.com/watch?v=QqWGRMfXYXw




Zveřejněno 12. 03. 2013
Tak opět další reportáž tentokrát odhalující špici tohoto ledovce jménem farmaceutika a její podvody a kšefty s lidskými životy i s zdravím. Vidíte zde jasné svědectví jak farmaceutických zástupců tak doktorů uplácených zájezdy dárky i hotovostí. Šokující realita, tak popřemýšlejte nejste náhodou také obětí tohoto monstrózního zvráceného byznysu ?


P. S. Orgonet: Tímto též upozorňuji na videokanál s názvem Antiiluminát Likvidátor, kde se najde mnoho zajímavých videí.

Klimateroristé opět propichují ionosféru?

Jsem v pořádku doma z cest. A vidím, že zima se v Česku stále drží. Tak se dívám na snímky shora, co právě klimateroristé kutí.

Vše následující jsou mé spekulace, avšak založené na faktickém dlouhodobém pozorování.

Vypadá to, že klimateroristé v tomto týdnu hodlají provádět propichování ionosféry nad Skandinávií (či Arktidou) a vpouštění kosmického chladu do oblasti Evropy. Něco podobného už jsme zažili, je o tom psáno na blogu, ale nemůžu to teď najít.

Video s teplotní mapou ukazuje, že v průběhu příštího týdně by teploty některých místech Skandinávie měly z ničeho nic klesnout pod -20°C (tmavě modrá barva). Je možné, že právě v těch místech hodlají klimateroristé či geoinženýři raketou či výbuchem prorážet ochranný atmosférický plášť a vpouštět kosmický chlad.

http://youtu.be/iD489Kknu24



Ten pak mají v úmyslu mísit s prouděním teplého vlhkého vzduchu, organizovaným právě od jihu. Setkání velmi chladného a velmi teplého vzduchu pak má vytvářet v tomto týdnu výrazné srážky a silný vítr.

Takto vypadá střet obou proudění. "Vak" teplého vzduchu od jihu je uzavřen dlouhou oblačnou linií, která se nikterak nemůže vytvořit přirozeně. Celý útvar je ve tvaru "T", čili hlavní proud narazí na překážku a dělí se na dva proudy. To je oblíbená formace pro pohon masy teplého vzduchu.

http://youtu.be/KTBPs7Vu3Ng




Dnes ráno použili k vyvolání srážek a větru technologii "zlatého třesku", čili opražení uměle našlehané (červeně zobrazené) oblačnosti radiací. "Buňkovitost" oblačnosti napovídá, že cílem je i silný vítr.


Netýká se to jen Česka, takto opražena byla oblačnost nad mnoha místy Evropy, kde by mělo hodně padat/pršet i foukat.



Nevím, jestli takovýto gigantický klimateroristiký systém dokáže narušit troška mého octa, ale pro legraci zatápím pod svými dvěma pekáči. 




22. března 2013

Zázračné děti: Daniel a Kiril, akrobacie a zázračná paměť

http://youtu.be/w4OADEIGtwU

Daniel a Kiril Kaluckých, akrobacie a zázračná paměť

Meteorolog k blokádě Atlantického proudění


Snowman napsal:

Posílám komentář k tomuto článku http://orgo-net.blogspot.com/2011/11/blokada-atlantickeho-proudeni.html , zároveň s pár dalšími poznatky o aktuálním počasí.

Naprosto souhlasím, že prakticky všechny popisované jevy jsou důsledkem naprosté záměrné blokace Atlantického proudění. Husté chemtraily nad Z Evropu zabraňují většímu ohřívání povrchu, které by způsobilo vzestupný trend proudění, tedy u země by to mělo tendenci od Atlantiku přitáhnout Tlakovou níži. Stejný důvod mají pásy oblačnosti táhnoucí se na hranici oceánuhttp://4.bp.blogspot.com/-QAA0do6lhZ0/Tsx7QlEq0HI/AAAAAAAAGqI/YMuH12otILQ/s1600/22113.jpg 

21. března 2013

Co je to za UFO?

Dobrý večer,
zasílám noční foto. Původně jsem fotila měsíc (loni v létě na chatě), dodatečně jsem pak zjistila, že na snímku je jaksi "něco navíc". Jediný důvod, proč jsem doposud nezveřejnila je to, že snímek obsahuje i známou rostlinku, ze které se dělám mast na tenisový loket, a která mi jediná pomáhá a otálela jsem z tohoto důvodu s jeho zveřejněním. Ale pro autentičnost jsem musela zveřejnit oba snímky, ne jenom přiblížený výřez. V každém případě budu ráda, když zveřejníte, a jsem zvědavá na názory ostatních.
S pozdravem Jarča


Dobrý večer,
chtěla jsem se zeptat, zda jste obdržel v mailu moje foto. Vím, že jste avizoval, že máte spoustu příšpěvků a nestíháte. Mne by jenom zajímalo, zda někdo nemá "lepší" techniku, aby prozkoumal tyto fotografie. Rozhodně se jedná o objekt, který není všední a rozhodně nejde o nějaké "balóny štěstí", děkuji. Bylo vyfoceno náhodou - fotila jsem měsíc, a když jsem snímek chtěla vymazat, tak jsem si toho všimla.
 
S pozdravem J. 

Orgonet: Dobře, Jarčo, že ses připomněla!





Meteorolog o klimateroristickém maglajzu


Ahoj,
Po delší pauze bych rád napsal pár komentářů k posledním článkům a obecně k počasí.

Nejprve ke článku "Bouře přes polovinu planety - od Indie do USA" http://orgo-net.blogspot.com/2012/01/boure-pres-polovinu-planety-od-indie-do.html
(Fotky zvětšíte kliknutím.)

Meteorolog o umělém vypařování a vysoušení


Otázka OrgoNetu: Existuje umělé vypařování?

Odpověď meteorologa:

"S existencí umělého vypařování určitě souhlasím, a mám pro to 3 důvody:

Zázračné děti: Aelita, 5 let, malířka

Aelita, 5 let, malířka

http://youtu.be/ccPoUrLv4wo

20. března 2013

Plánované zastarávání elektroniky

Díky několika čtenářům za tip na zajímavý dokument odvysílaný slovenskou televizí.

http://youtu.be/8W4V_4ZxBFg



Orgonet: Plánované zastarávání elektroniky není nic nového ani tajného, jsou o tom i hesla wikipedie česky a anglicky.

Meteorolog o chemtrails

Poprvé vyvěšeno zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2011/09/meteorolog-o-dnesnich-chemtrailech.html

29 9. 2011 snowman napsal:

Dnes byly celý den sprejovány chemtraily, ze kterých se následně tvořila vysoká řasovitá oblačnost. Od přirozené už byla ale rozeznatelná i na družici - pomocí jasně patrných křížících se linek.

Zázračné děti: Tsung Tsung, 5 let, piano

Tsung Tsung, 5 let, piano

http://youtu.be/e3oNVmSaMsE

19. března 2013

Workshop o HHO


Ahoj Orgo, zdravím tě.

Myslel jsem si, že se okolo HHO na nějakou dobu slehla zem, ale opak je pravdou. Včera jsem narazil na tyto stránky s pozvánkou na workshop. Tak pro ty z nás, kteří by měli rádi doma „auto na vodík“ je cesta zase o něco kratší. Naposledy jsi se zmínil o této technologii 10. května 2011. Luboš


http://www.nwoo.org/view.php?cisloclanku=2013030053

HHO workshop - 6.4.2013 - Praha

Volná energie
Zveme všechny zvědavé a zvídavé lidi na náš první HHO workshop, na kterém Vás naučíme jak realizovat HHO aplikace. Všichni účastníci akce si sami sestaví kompletní HHO set, který si odnesou domů. K dispozici dostanou kompletní soubor součástek, ze kterých pod našim vedením na akci postaví funkční HHO set (elektronika bude již hotova), záleží pak na každém z Vás zda zařízení umístíte do svého vozu, či z něj uděláte hořák-svářečku, který využije v domácnosti či ve firmě. Chystáme nový web pro tuto problematiku, kde budou bezplatně zveřejněny veškeré návody a postupy, jak realizovat HHO systémy, včetně výkresů elektroniky, desek vyvíječů atd.

Metorolog: Radary, jejich kruhy a paprsky


K populárním jevům kolem radarů - kruhům a paprskům:

"Paprsky" jsou nepochybně často používaný zásah ... to je jasné, jsou to impulzy utajovaných části těchto zařízení. ;-)

Ale kruhy/vlnění těsně kolem radaru, jak je to vidět třeba tady na uvedeném snímku (kliknutám zvětšíte), tak to je - podle toho, co o snímací části radarů vím - pouze a jen nepřesnost radarového snímání. Radar snímá srážky pomocí paprsků, které vypouští pod různými úhly, systematicky a ve spirálovitém schématu. A u toho co je těsně nad radarem, tak se projevuje hodně oblast, kde radar poslal střed paprsku a kde okraj (někde jsem měl i náčrtek), a tam, kde poslal střed paprsku, se mu to promítne jako silnější srážky a kvůli spirálovité schématice snímání, jsou pak nad každým soudržnějším srážkovým polem nad radarem tyto kruhy patrné. Ale to je jen můj názor ;-) (Pozn. Orgonet: Já si myslím, že tahle vlnivá aktivita radaru je k tomu, aby to široké srážkové pole vyvolala/řádně rozprostřela... ale to je taky jen můj názor.)

Zázračné děti: Akim, 3 roky, housle

Akim, 3 roky, housle

http://youtu.be/JN2SQ4m7M04

18. března 2013

Chemická "tlaková níže" 18. 3. 2013

Dnešní chemická oblačnost hojně rozbrázděná chemtrailsovými čarami ("párají peřinu" - spouštějí srážky.)

Všimněte si děr - to jsou místa vpichu obřích vidliček, které posunují oblačnost.





Německé radary vykreslují kruhy - radiace podněcující srážky.


Horní vrstva oblačnost je složena ze samých "vláken".


Co znamená "Petrus Romanus"

U článku o volbě papeže a 666, který byl mnou míněn jako zábavná drobnost, se k mému překvapení vytvořila dosti zarputilá odborná diskuse nad numerologií i nad jménem papeže, zdali je to ten prorokovaný poslední či ne (:-))) 

Myslím, že následující příspěvek čtenáře uvádí vše na pravou míru. Jsem taky "starý latiník". I ostatní jména uvedená v Malachiášově proroctví jsou symbolická, jak si mohou zde v jeho textu (z rukopisu Lignum Vitae) ověřit všichni, kdo znají latinu. 

Další strašák globalistů: Uvolňováni metanu v Arktidě

Otázka pro Vlastu v souvislosti s jeho článkem o skleníkových plynech:


V souvislosti s tím, co píšeš o metanu, mě napadlo: v poslední době se dost mluví o tom, že s ubýváním ledu v Arktidě a rozmrzání permafrostu dojde pravdědpodobně k uvolnění velkého množství metanu, který je zamrzlý ve dně oceánu a v půdě, což může způsobit atd. atd. Prostě velká hrozba.
Tady je o tom jedno video. http://youtu.be/iSsPHytEnJM 
Možná o tom něco víš? Nevím, nakolik rozumíš anglicky, ale o co jde, se dá pochopit i dle grafů.
Mohl bys to okomentovat? Je to další strašák na lidi?
Orgonet

Metorolog o počítačových modelech předpovědí počasí


Co jsou to vlastně meteorologické modely a komu slouží?


Už delší dobu mi v hlavě leží toto téma. Na meteorologických předpovědních modelech je v tuto chvíli totiž založena naprosto celá předpověď počasí, a to nejen ta dlouhodobější, ale i ta jeden den dopředu. Co udělá profesionální meteorolog, když chce vědět, jak bude zítra? Prohlídne si všechny dostupné modelové výstupy (mapky a grafy, které mu naprosto automaticky vyjedou na PC) a celé své vzdělaní uplatní jen v jediné věci – vybere ze zobrazených variant tu, kterou považuje za nejpravděpodobnější.

Většině lidí na tomto asi nepřijde nic divného. Dnešní (oficiální) věda prostě neumí předpovědět počasí jinak, než že se nacpou nějaké údaje do počítače a ten vyhodí přepověď. Na pochopení tohoto obrovského problému je ale potřeba vědět o těchto modelech nějaká data, takže to vezmu celé ze široka:

První český meteorolog, který vidí úpravy počasi

V rámci osvěty ohledně klimaterorismu tento týden znovuvyvěsím některé články od našeho sympatizujícího meteorologa s přezdívkou Snowman. Ozval se nám poprvé v září r. 2011, a od té doby je stále prvním (a současně jediným i posledním českým meteorologem), který se vyjádřil k úpravám počasí. (A druhým ve světě, první byl Američan Scott Stevens, kterého to samozřejmě stálo živobytí.) 

Snovman pro nás napsal asi 17 odborně fundovaných článků. Měl zde i svůj blog se všemi svými příspěvky. Avšak vzhledem k dlouhodobé odmlce se tento blog ztratil z webu (žádná konspirace, po půl roce blogger maže neaktivní blogy.) 

Zázračné děti: Ryan Wang. 5 let, piano

Tento týden nebudou aktuality (jsem na cestách), články se vyvěšují automaticky, a nemám čas si to dopředu moc připravovt. Takže si dáme seriál zázračných (indigových, či možná křišťálových či růžovofialových) dětí.
Žasnu, co dokáže Bůh vložit do tak malinkých lidiček (:-)))

Ryan Wang, 5 let, piano

http://youtu.be/VF3z1aGMR8E

17. března 2013

Masívní chemoútok na Krkonoše

Ahoj Orgo
Masivní útok v Krkonoších.
Uveřejni pro pochybovače

Díky za vytvoření kvalitního timelapse videa, kde je velmi názorně vidět, co nám vytvářejí klimateroristé nad hlavou. Je to video přímo do učebnice!
Velice doporučuji pro osvětu!

http://youtu.be/o8H_DfQVdjU




Aolian: Zážitky z distribuce letáků a mnoho jiného


Ahojky,
od noci cítím hodně silné energie, tak jsem toho využil k sesmolení dalšího příspěvku. Posílám Ti ho s prosbou o příležitostné zveřejnění. Ke kapitolce 4 posílám i jeden ilustrační obrázek (nechť si každý procvičí svou angličtinu :-)))))))))
Konečně se mi tam taky podařilo zapasovat i ten můj netradiční sen, je zajímavé, že od té doby prakticky vůbec necítím strach z globalistů a jejich pseudovlády.
Až nám nastanou jarní práce v lese, tak už to s tou mojí grafománskou produkcí bude slabší.
Těším se na Tvůj antiCHT leták, budu ho s chutí distribuovat na infostánku (:-)
Srdečně zdraví
A.

Orgonet: Díky za skvělý nový příspěvek!

Zítra odjíždím, a teď večer po celkem hektické rodinné neděli (včetně vysmahnutí dvou pekáčů octa, a zrovna se mi to připálilo :-(, ale zato je jasno ) se snažím vyvěsit nějaké články "do zásoby", a koukám, že mi od vás přišlo plno novinek, které už dnes určitě nestihnu zpracovat. Díky Aolianovi však máte už skoro dost čtení na celý týden (:-))))

Leták bohužel musí taky počkat, až za týden ... ledaže by se do toho pustil někdo z vás, nechci ukazovat, ale myslím, že Vlasta, odborník na fyzikální a chemické skutečnosti, by byl ideální, a zrovna dnes se tu taky krásně rozepsal (:-))) Jak ukazuje Aolianova zkušenost, čím více letáků, tím lépe!


Zážitky s distribucí letáků a jiné skutečnosti


1. Další typy letáků? Jsem jednoznačně PRO

Mám radost, že postupně přibývají zkušenosti s distribucí antichemtrailsových letáků (:-) Díky moc všem aktivním distributorům letáků za práci a sběr dat, která budou rozhodující k tomu, jak postupovat dále, aby to mělo praktický efekt. Jakákoliv reprodukce letáků je samozřejmě úplně v pohodě, třeba i jako potisk na tričko. (Ty věčné žabomyší tahanice o tzv. „autorská práva“ mi nic neříkají a s chutí na ně házím bobek. Přeji si, aby se k veřejnosti dostalo co nejvíce informací o chemtrailsech a geoinženýrských pavědeckých pokusech).

Vodní pára má největší podíl na skleníkovém efektu


Dobrý den Orgonet,
neustále více a více mne štvou nepravdivé a zavádějící informace, které musím mnohdy pracně vysvětlovat a i vyvracet svým dětem a známým. Inspirovalo mne to k sesmolení níže uvedeného článku na téma skleníkové plyny. Pokud uznáte za vhodné, tak jej zveřejněte.
Přeji pohodové dny.
Vlasta


Orgonet: Vlasto, velice děkujeme, že jsi to tak krásně sepsal a poslal. Jako vždy, nejlepší kvalita (:-)))

Páni „vědátoři“!
Jak je to se skleníkovými plyny ?

Před několika dny jsem si se zájmem přečetl pokroky při využití metanhydrátu jako paliva a následně jsem zabrousil do diskuse, abych znal také názor ostatních. Bohužel mne nejvíce zaujal názor na metan, který je zde prezentován jako „velice nebezpečný skleníkový plyn“, daleko nebezpečnější než CO2. Protože se s touto pitomostí, kterou do nás perou horem dolem všechny sdělovací prostředky, učí se na školách a vehementně ji prosazují uplacení „přední vědečtí odborníci“ setkávám pořád, konečně mne to dokopalo k tomu, abych se pokusil na základě stejných vztahů a zákonů, jež jsou základem pro tvůrce této nehorázné fabulace, vyvodit opak.

David Wilcock: Finanční tyranie

Ruská televize vytvořila filmový dokument na základě knihy Davida Wilcocka "Finanční tyranie".
Nové video v ruštině, s anglickými titulky.
Třeba se některý český překladatel/ský tým ujme českého překladu, myslím, že to stojí za to.
(Anglické titulky jsou skutečné titulky, ne fonetický přepis, takže stojí za to pustit si jejich český překlad, je to relativně srozumitelné.)

http://youtu.be/qTu2iIjm5oA

Něco hezkého: Harmonikář, kterého v nebi nechtějí

Inspirace pro zralejší věk:

70letý Andy Mackie, bývalý cvičitel koní, má za sebou 9 operací srdce a podle lékařů už tu dávno neměl být. Když tak seděl doma, bral 15 různých léků a trpěl jejich vedlejšími účinky, řekl si, že konec svého života chce věnovat tomu, co si vždycky přál dělat. Přestal brát všechny léky, za ušetřené peníze nakoupil harmoniky a začal chodit po školách a učit děti hudbě. Na harmoniku hraje od svých 3 let.  ...
Za 11 let rozdal dětem 13 000 harmonik a dalších nástrojů, a došlo k jevu v Americe nevídanému: v jeho kraji děti všude hrají ...

http://youtu.be/XTZ1VUO5_xM


16. března 2013

Ptáci na ostrově Midway

Od Aoliana:

Ahojky, tak distribuce antiklimoušských letáků v Klatovech proběhla úspěšně, nakonec jsme jich ještě měli málo (:-)))))))))
Jinak tady mám odkaz na zajímavé video z trochu jiného soudku (ze života ptáků), začíná to poměrně romanticky a najednou přichází záběry, při kterých mrazí v zádech...


Ale holt realita je realita. Ještě že je v plánu použití přímé dematerializace po zhroucení iluze na naší planetě.
Zdraví
A.

Z webu projektu Midway:

"(Video je trailerem k filmu Midway.)
 Mediální projekt Midway je mocnou vizuální cestou do srdce šokující symbolické přírodní tragédie. Midway je jedním z nejodlehlejších ostrovů na planetě (2000 km od pevniny), kde leží na zemi mrtvá těla desítek tisíc mláďat albatrosů, jejichž těla jsou naplněna plastikem z Pacifické skládky. Náš tým se vrací na ostrov několikrát v průběhu několika let a natáčí svědectví o cyklu života a smrti těchto ptáků jako mnohavrstvou metaforu naší doby. Naším vedoucím je fotograf Chris Jordan, a procházíme ohně hrůzy a smutku, tváří v tvář nesmírné tragédii. V tomto procesu nalézáme cestu k transformačnímu prožitku krásy, přijetí a pochopení."