29. června 2013

Bill Gates: Hlad, GMO a očkování jsou nástroje kontroly populace

Díky čtenářům za odkaz na následující video:

http://youtu.be/AildsvDee9c



Zveřejněno 26. 06. 2013
Bill Gates a jeho eugenické zámery, GMO potraviny a finančný systém vytvárajúci celosvetový hlad - to sú témy 17 dielu relácie Truthseeker vysielanej na RT. Pôvodné video -https://www.youtube.com/watch?v=ds_gs...

28. června 2013

Videoklip: Kali a Suvereno - Strach

Ahoj Orgonete,
 dnes jsem vytvořil tento fanmade videoklip ke společnému songu Suverena a Kaliho - Strach. Má to pozitivně motivující náboj, tak jsem si říkal, že by bylo dobré k tomu přidat i nějaké to video. Snad se bude líbit :) 
http://www.youtube.com/watch?v=5fERMQggfTU

Přeji hodně zdaru a životní síly! 

sobull

Díky, s radostí vkládám! Orgonet
http://youtu.be/5fERMQggfTU




Text:
Kali – Strach ft. Suvereno 
Je to tak veľké veci dokáže ten čo sa nebojí,
ktorý verí, že každý jeden pád nás časom prebolí,
a strach nesmie zatieniť to malé svetlo v tuneli,
sny sa nikdy nenaplnia tomu kto je nesmelý.

Aolian: Červnové příhody pošumavské bandy antichemtrailsových diverzantů

Ahojky, srdečně Tě zdravím z našeho podchlazeného Pošumaví. Včera ke mně přicházelo hodně inspirace, tak z toho nakonec vzniknul nový příspěvek. Až budeš mít nějakou volnější chvilku, můžeš ho zavěsit na svůj web? Předem velké díky :-)
Článek je trochu obsažnější, tak snad jeho louskání nebude spíš za trest :-)))))))))))))))) Ale pak asi nebudu mít delší dobu čas dát zas něco do kupy.
K příspěvku posílám i dvě fotky, je pro ně vyčleněné místo v kapitolce 3.
Přeju vydařené léto
A.

Jak jsem požádal o satisfakci 
a jiné příhody pošumavské bandy 
antichemtrailsových diverzantů


1. Výprava na Plzeňsko v čase velkých povodní

Na počátku letošního června jsem si dovolil malý luxus: podařilo se mi na pár dní zmizet se svou prací do jednoho opuštěného domku, který se nachází v klidném prostředí nedaleko plzeňské metropole. V domku dlouhodobě přebýval jeden náš starší příbuzný s pevnou důvěrou ve všemocnou farmaceutickou lobby, nikterak mne tedy nepřekvapilo, že jeho stůl v kuchyni spíše připomínal výkladní pult v lékárně. Po větší aklimatizaci v této místnosti se mi trefně připomněly naše staré známé Torontské protokoly, neboť „kam jsem se otočil, tam byly samé jedy :-)))))))))“ Nejen posilující léky na upevnění chorob, ale i do nebes vychvalované vitaminové tablety s aspartamem aj. sajrajtíky, jakož i spousta potravin-otravin s „éčky“ a do toho všeho lednice uvolňující při chlazení záludné výpary, po nichž dost rádo škrábe v krku...

Jsme pokusná zvířata? Film o nebezpečí GMO, Roundupu a radioaktivity

Díky čtenáři za odkaz na následující video - trailer k filmu Jsme pokusná zvířata?

http://youtu.be/6tqrs0wTCNU



Zveřejněno 23. 02. 2013
Profesor Séralini a jeho tým od roku 2009 do roku 2011 za podmínek naprosté utajení prováděl dlouhodobé testy ohledně GMO a herbicidu Roundup. Závěry jsou šokující.
Krátce po uveřejnění výsledků testů se na Profesora Séraliniho snesla vlna kritiky. Kritici uvádějí, že Profesor Séralini použil špatný postup testů. Přitom Profesor Séralini a jeho tým použil stejné testy jaké použili vědci, kteří testovali stejné produkty za účelem jejich uvedení na trh. Rozdíl byl jen ten, že Profesor Séralini a jeho tým testy prováděl dlouhodobě na rozdíl od původních testů, které trvaly pouhé tři měsíce.

Vědci a média už otevřeně propagují manipulace počasí

Ahoj Orgo
je to sice pořád dokola, ale když to někteří pořád, pořád,... nevědí...
přeju pěkný den
veronika

Orgonet: Díky! Dobrý článek. Převzato z Freeglobe. (Díky i všem ostatním, co mě na něj upozornili.)
http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/3035-vedci-a-media-uz-otevrene-propaguji-manipulace-pocasi.aspx

Vědci a média už otevřeně propagují manipulace počasí

Autor: Jaroslav Krejčí | Publikováno: 26.6.2013


 |



Rozprašování síry z letadel prý pomůže proti globálnímu oteplování. Zdroj: iDnes.cz. A já jsem zrovna před měsícem psal, že jestliže někdy bude nutné oznamovat tyto experimenty s počasím lidem, tak globální oteplování bude první výmluva. No a je to tady!

Já jsem do článku Bordel v počasí (1): Mraky jako ožralé, oblačnost se točí opačně, který jsem vydal v dubnu 2013, mimo jiné napsal:

Je přece zásadní otázka, nakolik vlastně je globální oteplování skutečný problém a do jaké míry výhodný zástupný problém, který se dá využít i k různým cílům, od kauzy s emisními povolenkami až třeba právě po ospravedlnění samotných útoků na zemskou atmosféru. Ostatně, jedním z údajných cílů chemtrails má být kromě účelové manipulace počasí právě i boj proti globálnímu oteplování, kdy uměle vysypané aerosoly v atmosféře mají zabránit slunečním paprskům, aby tolik zahřívaly Zemi.

27. června 2013

Zvláštní obloha nad Prahou

Dobry den,
posilam fotografie oblohy focene dne 20.6. 2013 v Praze zhruba okolo 21.00 hod. Je to focene vzdy asi tak po pul minute a pak
na to prisla hned bourka. Vyfotila to moje snacha s mym synem. Vubec nechapali co se to na obloze deje. 
Milena

Orgonet: Díky za další oblačnou kuriozitu, taky nechápu, co se děje, to bychom se museli zeptat klimateroristů. (:-))))


P. S. Orgonet: Omlouvám se všem, co mi poslali příspěvky, ale od příjezdu z dovolené mi pořád ještě nevyšel čas si pročíst většinu mailů, a taky mám ještě nějaké cestování ...

Obama je zastáncem globálního oteplování

Jak ukazuje následující článek, prezident Obama je zastáncem člověkem způsobeného globálního oteplování, a na jeho základě se chystá zavést další úsporná "uhlíková" opatření. 
To už opravdu zviklává mou dosud dosti pevnou víru, že Obama je vyspělou duchovní osobností, jak to hlásá Matthew. 
Uvidíme, jak tento jeho krok Matthew příští měsíc vysvětlí.
Možná tím, že ten projev mu podstrčili jeho zlí illuminátští poradci.


Obamova řeč o změně klimatu ignoruje poznatky vědy
a zkušenosti EU


Zdroj: http://thenewamerican.com/tech/environment/item/15814-obama-s-climate-change-speech-at-georgetown-ignores-science-eu-experience
25. června 2013
Written by William F. Jasper
Překlad: OrgoNet

Prezident Obama pronesl na Georgetownské univerzitě projev o klimatu a energii, v němž ostře napadl skeptiky globálního oteplování jako „společnost ploché země“ a pštrosy, kteří strkají hlavy do písku. Řekl, že nemá trpělivost pro nikoho, kdo popírá, že tento problém je skutečný.

„Nemáme čas na schůzky Přátel ploché země,“ řekl Obama. „Kdo strká hlavu do písku, cítí se možná bezpečnější, ale to ho neochrání před přicházející bouří.“ Prohlásil, že výzva pro urychlené akce k zastavení globálního oteplování je založena na „převažujícím mínění věd jako chemie a fyzika, a na miliónech měření.“

K prezidentovi se evidentně nedostaly důležité oběžníky; personál jeho Oválné kanceláře ho zřejmě udržuje v temnotě, pokud jde o velmi důležitý vývoj v klimatických vědách, a o ještě významnější vývoj v klimatické a energetické politice. Jak bylo včera oznámeno, někteří z vedoucích hlasů zastánců globálního oteplování připouštějí, že klimatické katastrofy předpovězené počítačovými modely se neuskutečnily, a že údajní „věděcký konsensus“ je podvod. Vlivný britský deník The Economist v článku z 20. června praví, že „veřejnost je systematicky klamána“ po celá léta různými řečmi o jistotě a konsensu ohledně lidmi způsobeného, čili antropogenického globálního oteplování, a ohledně předpokládané urgentní nutnosti řešit „krizi“ drastickými, nákladnými a bolestnými veřejnými politickými opatřeními.

Obama řekl v georgetownské řeči: „Planeta se otepluje. Přispívá k tomu lidská aktivita.“

Zdá se, že prezident si není vědom toho, že vrcholni klimatičtí alarmisté již připouštějí, že v minulých nejméně 15 letech nejsou žádné důkazy globálního oteplování. Tato absence oteplování je zdrojem mnoha diskusí, debat a teorií v kruzích klimatických aktivistů. Jak jsme již oznámili, mezi mnohými alarmisty, kteří byli donuceni přiznat neexistenci oteplujícího trendu a krize, jsou i anglický meteorologický úřad a prof. Phil Jones, bývalý ředitel Oddělení pro výzkum klimatu Univerzity Východní Anglie. Nedávné články amerického časopisu New American (viz níže) hovoří o falešném konsensu a přinášejí seznam tuctů vrcholných vědců, kteří odešli z řad alarmistů, a také přinášejí odkazy na doslova tisíce vědců popírajících teorie oteplování, které však prezident Obama bere za základ pro své návrhy energetické politiky.

Prezidentův energetický program, uvedený ve zkratce v Listě faktů Bílého domu a rozpracovaný jako „Prezidentský plán klimatické činnosti“ (oba dokumenty vydány 24. 6. 2013) hodlá zavést nová náročná omezení pro uhelné elektrárny a pro jiná fosilní paliva, a nasměrovat miliardy dolarů do financování zdrojů „obnovitelné energie“, jako je solární a větrná. Jak jsme již dříve psali, tato politika již prokázala zde v USA i v Německu a jiných evropských státech, že je nesmírně neúsporná a pro některé státy katastrofální.

Španělsko nám již ukázalo, jaké škody mohou být způsobeny vládou nařízenými „zelenými pracovními místy“, která nám navrhuje Obama. Dr. Gabriel Calzada Alvarez, profesor University Juana Carlose v Madridu, kde učí aplikovanou ekonomii na fakultě věd o životním prostředí, vydal v březnu 2009 společně se dvěma kolegy závažnou studii o zkušenostech Španělska se „zelenými místy“.

Prof. Calzada prezentoval výsledky své studie Výboru pro energetickou nezávislost a globální oteplování amerického Kongresu, kde uvedl tato fakta nutící k zamyšlení.

  • Na každé 1 zelené místo financované španělskými daňovými poplatníky bylo ztraceno 2,2 místa jako alternativní náklady.
  • Pouze 1 z 10 smluv na zelená místa bylo v držení již existujících podniků, a většina zbývajících pracovních pozic byla udržitelná pouze v expanzívním prostředí spojeném s vysokými subvencemi.
  • Od r. 2000 vydalo Španělsko na každé „zelené místo“ 571 138 Euro.
  • Tyto programy měly za následek zničení asi 110 500 pracovních míst. 
  • Každý instalovaný „zelený“ megavat v průměru zničil 5,39 pracovních míst jinde v ekonomice. A v solární fotovoltaice to činilo dokonce 8,99 míst na 1 instalovaný megawatt.
„Španělsko se již pokusilo být vůdcem světa pokud jde o transformaci na čistou energii,“ řekl dr. Calzada kongresmanům. „Ale náš výzkum ukazuje, že španělská politika byla ekonomicky destruktivní. Když se prezident státu s relativně nízkou mírou nezaměstnanosti, jako je USA, rozhodne učit se vytvářet pracovní místa od země jako je Španělsko, které má nejvyšší míru nezaměstnanosti mezi rozvinutými zeměmi, mělo by to být v oblasti, kde má tato země prokazatelnou tvorubu pracovních míst. Bohužel, v případě Španělska není to oblast státní podpory obnovitelné energie.“

James Lovelock, pokládaný mnohými za jednoho ze „zakládajících otců“ environmentalistického hnutí v UK, nešetří kritikou na větrnou energii a na svůj bývalý alarmismus globálního oteplování. Prof. Fritz Vahrenholt, jeden z nejslavnějších „zelených“ v Německu a dlouhodobý alarmista globálního oteplování, rovněž připouští, že se v této oblasti velice a velice mýlil. Lovelock i Vahrenholt volají po ukončení hysterie kolem globálního oteplování a k ukončení útoků „zelené“ lobby na konvenční fosilní paliva.

„Mýtus o pracovních místech spojených se zelenou energií: Evropská zkušenost“ od Amerického podnikatelského institutu je jednou z mnoha zpráv, která podává přehled ekonomických a environmentálních katastrof způsobených politikou obnovitelných energií v Evropské unii. Tato zpráva se soustřeďuje na pošetilosti kolem obnovitelných zdrojů v Dánsku, Itálii, Španělsku, Německu, Nizozemí a UK. Dokonce i média jako USA today, které se normálně přidržují klimatické katastrofické linie, podaly zprávu o debaklu obnovitelných energií v Evropě.

Prezidentovi pisatelé projevů by prezidentovi lépe posloužili, kdyby se nesnažili zesměšňovat renomované vědce návratem k diskreditovaným názorům Al Gora o vědeckém konsensu a o tom, že jeho oponenti žijí v „ploché zemi“, ale kdyby ho místo toho seznámili s nejnovějšími klimatickými výzkumy a analýzami o neúspěchu energetické politiky v zemích, které se již vydaly cestou, kterou nám prezident nyní navrhuje.

26. června 2013

Haarpové radary v Německu od 8.45 vypnuty

Dobrá zpráva: animace z Meteoxu ukazuje, že haarpová radiace vytvářející ohraničené kruhy kolem německých radarů, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/06/vyrazne-ohranicene-haarpove-kruhy.html , byla vypnuta dnes ráno v 8.45 SEČ. Kruhy náhle zmizely jako čarovnou hůlkou (:-)))

Takže povodňové deště prozatím končí, a bude zřejmě následovat pár dnů chladna, možná až mimořádného.

Zdroj: http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=loop24uur

Animace 24 hodin: http://youtu.be/6z89IyZBgak

Výroba umělého bouřkového mraku leteckým oséváním

Dobrý den,
Posílám foto a video  mraku , který mi snad vznikl přímo nad hlavou, zveřejnění ponechám na vaší úvaze.
Mrak ve skutečnosti vypadal na modré obloze dosti hrůzostrašně , ztmavl a jakoby se ani nepohyboval. Z jedné strany byl neustále doplňován spreyerama, ale díky hodinovému octování se ani deštík nekonal.
Velké poděkování za vedení nejlepšího blogu vám přeje čtenářka 

Orgonet: 
Díky za krásně zdokumentovaný postřeh! (Spousta lidí si vůbec nevšimne, i kdyby měli nad hlavou atomový výbuch.)

Jde o typické tvoření umělého bouřkového mraku, které lze vidět v letní sezóně poměrně často: nad mrakem jakoby nic sem tam proletí slabě čárující letadlo, které chemicky osévá a živí růst květákovitého/houbovitého mraku. Meteorologové pro něj mají pojmenování kumulonimbus, avšak dle mého si ho ani nezaslouží vzhledem ke své umělosti. Samozřejmě že může kumulonimbus vzniknout přirozeně, ale to by tam nad ním nesměla být ta letadýlka a nesměl by se tvořit z ničeho třeba přímo nad budějovickým náměstím... Přirozený kumulonimbus uvidíte dnes tak leda ve starých filmech, tak z 50. - 60. let ...

Typické je, že chemočára je pouze nad mrakem či těsně před ním a za ním, jinak letadlo sprejování vypíná (šetří (:-)). Čára je relativně tenká, nápadné rozpínání se nekoná, celé je to velmi nenápadné. Na fotkách (kliknutím zvětšíte) máte tyto čáry označeny.

Mrak táhne (pomocí umělé haarpové radiace ohřívající zemi pod mrakem) vodu od země, pomalu se nadouvá, díky pravidelně vsypávaným kondenzačním jádrům roste do ohromné výšky (což vidí ti, kteří ho sledují pár km ze strany. Pokud jste přímo pod ním, vidíte ho jako stále černější.) Čím výše se vyšlehá, tím větší kroupy stáhne. (V Americe dokážou bouřkové mraky vyhnat haarpem tak vysoko, že stáhnou kroupy jako softbalový míč. Když se pak tvoří takových mraků vedle sebe/na sobě současně několik, vzniká extrémní bouře, bleskové záplavy, závěje krup ...)

Pokud nedodáte takovému individuálnímu mraku ocet, chytnete velmi pravděpodobně místní přívalový slejvák i s kroupami na ploše třeba jen několika hektarů (čím výše se mrak naduje, tím větší kroupy.). Pokud dodáte ocet, buď ani nezaprší, nebo spadne jen příjemný zalejvací deštík.

Ocet dodáte nejsnadněji a nejrychleji vylitím na rozehřátou silnici/chodník. Celý útvar se  začne okamžitě a viditelně začne rozplývat jako cukrová vata či pěna v koupeli, šlehání "nedrží", a za nějakou čtvrthodinku celý útvar ztratí tvar a je po něm.

Octovací akcí nikomu žádnou újmu nezpůsobíte, vodu nikomu neukradnete, protože ta je v tomto případě stejně odpařována přímo v tom místě a tam zase spadne. Bez octa se jí vypaří víc, a tak jí víc i spadne. S octem se systém mraku zhroutí, takže toho tolik nespadne, protože toho ani tolik nemohli vypařit.

Resumé: Umělý sezónní mrak ideálně reagující na octování!!! Kdo ještě nevěří na ocet, nechť vyzkouší, až se mu nad hlavou začne tvořit tohle!!


Haarpové kruhy německých radarů pořád drží

I když srážek u nás bylo přes noc už méně (viz animace srážkového radaru) a naplněné toky začínají klesat, meteorologická situace je velmi podobná jako včera.

Zdá se, že klimateroristé svou akci ještě neskončili, ale že své snahy přesunuli severněji, někam k Dánsku. Ale vzhledem k tomu, že haarpové kruhy nad naším územím trvají i dnes ráno, je možné, že dojde k dalším pokusům o extrémní srážky, protože vody mají nad námi k dispozici stále více než dost. (Obrázky kliknutím zvětšíte.)
Zdroj: Meteox http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=loop3uur
Animace: http://youtu.be/UfdjhrmFOS4

Dopplerův radar nemá v  tuto chvíli aktuální snímky, na posledních včerejších nočních snímcích je i onen nový "severní" kruh.

25. června 2013

Gelové kuličky v arizonské poušti




Obsah videa:
"Byla normální neděle. Geraldine Vargas a její manžel se vydali na procházku do pouště. Uviděli něco, co se blýskalo na slunci. Byla to hromada malých gelových kuliček nafialovělé barvy. Nikdy nic takového neviděli. Čvachtalo to jako voda. Chtěli vědět, co to je. Obrátili se na přítele biologa, ale nevěděl. Proto poslali obrázky k nám do televize, a my jsme se tam dnes zašli podívat. Kuličky tam ještě byly. Čvachtají jako voda, kutálejí se po sobě, jsou jako z jiného světa. Nikdo neví, co to je. Manžel naší kolegyně je botanik, a řekl, že kdyby to mělo být něco přirozeného, pak by to mohly být malé gelovité houby. Ale ani on neví, co to je, a jisté je jen jedno: je to něco mimořádného."

P. S. Orgonet:
Někteří občas píšete, že jste se setkali se slizovitým deštěm. K umělému zadržení velkého množství vody v mracích se totiž používá hygroskopický silikonový gel, který se sprejuje letadly ve formě prášku, a může nasáknout obrovské množství vody, a pak padají na zem obrovské kapky, a někdy je na nich ta gelovitost trochu ještě znát.

Možná se jim toho z chemoletadla omylem vysypalo příliš. Ale na dešťové kapky jsou ty kuličky trochu moc velké ... ledaže to měl být základ pro ledové kroupy o velikosti nejmíň tenisáku.

Může to taky být obyčejný dekorační gel na kytky (:-))), viz obrázek níže z http://www.edekor.cz/cz/dekoracni-doplnky-gely


Související:
http://orgo-net.blogspot.cz/2009/02/jeste-jednou-tajemny-rosol.html

Výrazně ohraničené haarpové kruhy německých radarů - poprvé v Evropě

Zdá se, že jsme svědky premiéry použití nové klimateroristické technologie při výrobě extrémních srážek nad Polskem, Českem a částí Německa. Tato technologie se projevuje nejen haarpovými kruhy na radarových snímcích, ale i jejich výrazným ohraničením barvou extrémních srážek. (Toto ohraničení vidím poprvé v životě.)

1. Radarové zobrazení Meteox, které je obvykle velmi skoupé na zobrazení kruhů, dnes asi od 10.30 vykazuje neuvěřitelné kruhy (díky čtenáři za upozornění!) Od 10.30 až do 13.00 (dále uvidíme) se tam dokonce objevuje výrazné fialové ohraničení těch kruhů (viz animace; není to moje zvýraznění, opravdu je to vidět na radaru, moje jsou jen šipky, celkem zbytečné). Nepamatuju se, že by něco takového kdy bylo viděno, asi zase "upgradovali" ... Fialová = srážky větsí než 100 mm/h.
Zdroj snímků: http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=loop3uur
Animace radaru Meteox: http://youtu.be/Rx-VfaDtPyE


24. června 2013

Snaha o vtip brněnské televize: Spiknutí meteorologů a vlády

Brněnský „týden v regionech“ neděle 23.6.2013 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Milý Orgo,
nerad ruším na dovolené, pokud se dostaneš k nějaké wifi, tak to prosímtě umísti na stránky.

Díky moc, užívej sluníčko
Honza
Brno

Orgonet:
Díky, už jsem v pořádku doma a zítra se začnu probírat maily, prosím o strpení. Toto je rychlá práce, tak tím začínám. (:-)))

Aby nedošlo k nedorozuměním, raději vysvětlím po lopatě, o co jde. Takže předesílám, že je to pokus o ironii a vtipnost, o parodii nedávného zátahu policie proti vládě kvůli korupci.  Buď jde skutečně o recesi reportéra brněnské televize (v tom případě si dovolil dost), anebo nějaký šikovný amatér popírač řízení počasí si pohrál a přidal k tomu televizní logo? Šlo to fakt v televizi, Honzo?

Každopádně "reportáž" stojí za zhlédnutí, a nikdo neví více než my zde, jak mnoho toto vše může být pravdivé (:-))). Myslím, že aspoň někdo z naší vlády je určitě s řízením počasí obeznámen, ba účasten spiknutí s jeho řidiči ... Pokud jde o naše státní meteověštce, i z nich někteří určitě o řízení počasí vědí, ale ze známých důvodů nepovědí (:-))) ...

P. S. Bylo to zveřejněno včera v noci, a ráno už tady mám komentáře od "důvtipných" čtenářů, že to není pravda, nýbrž se jedná o vtip. Proč jen se já naivně domnívám, že někdo čte mé úvodníky? (:-))))? Radši dám už do nadpisu, že se jedná o "srandičku".






Další vlna umělých povodní, manipulace stejné jako vždy

Klimateroristé vyhlásili pro ČR další vlnu povodní. Původně vydali varování jen pro dnešek a jižní a východní Čechy, ale moc se tam asi netrefili. Takže si dávají repete, a přes noc a zítra hodlají udržovat silný umělý koloběh vody nad celým Českem. Ukazuje to viditelné zapojení běžných technologií pro udržení umělého koloběhu vody a pro výrobu intenzívních srážek, což jsou:
  • 1. Haarpové kruhy z německých radarů
  • 2. Radiační kruhy českých radarů
  • 3. Chemtrails
  • 4. Ozáření oblačnosti "zlatým třeskem", viditelné na nočních snímcích
  • 5. Aktivita radarů v okolních zemích - přitahují či odpuzují oblačnost

Postřehy z dovolené

Tradiční rodinná dovolená u moře v Itálii se vydařila. Počasí bylo pravé letní, celý týden jasno, denní teploty přes 30°C,  moře teplé jako kafe, klimatizace perfektní - vše OK. Děti se opravdu vyřádily v moři i v bazénu, užily si italské zmrzky a pizzy ...



Z hlediska klimaterorismu nebylo letos v podstatě co sledovat, natož octovat. Zřejmě měli hodně práce jinde (záplavy v Kanadě? V Asii? Ve Francii atd.) (Na rozdíl od minulého roku, kdy bylo při našem pobytu tornádo v Benátkách, viz loňský článek http://orgo-net.blogspot.cz/2012/09/octovani-po-italsku.html.) Pouze chemoletadla pilně udržovala mlhavou chemoclonu, aby slunce příliš nežhnulo na rekreanty, a občas se proletělo nad pobřežím téměř neslyšně obrovské monitorovací letadlo (Ať mi nikdo neříká, že to počasí nemají přímořská letoviska zaplacené. Všude jinde vám dovolená s velkou pravděpodobností proprší ...)

14. června 2013

Dovolená

Odjíždím do ciziny, takže se na týden loučím. Možná se ozvu, pokud bude wifina, ale spíše se přihlásím nejdříve až v neděli 23. 6.
S pozdravem Orgonet

Teal Scott: Nový rozhovor s Novou zemí

Ahoj Orgo

posielam odkaz na druhy rozhovor s Teal, od 1:58:20 sa bavim s nou o tom, preco umieraju vcely, ako si Monsanto papentoval vcelu ktora ako jedina vie opelolat ich chemicke polia a bavime sa aj o tom ako pomahaju orgonity :)

S pozdravom

Juraj

Glyfosát (Roundup) se nachází v moči lidi v celé Evropě

Četní známí zahrádkáři, podléhajíce lživé reklamě, že Roundup je bezpečný, mu bezvýhradně důvěřují a bezstarostně ho používají. Nedivím se, odplevelování je pracné. Na sousední zahradě si například vesele sprejují Roundupem pískové hřiště na tenis. Tak si říkám, že chca nechca mu nikdo asi neunikneme ... 
A vida, nedávná studie to dokazuje. Češi mají 60% pozitivních vzorků moči na obsah glyfosátů a jsou v první třetině tabulky zemí... 
O nebezpečí glyfosátu pro zdraví si můžete přečíst např. zde: 

13. června 2013

Rozhovor s Little Grandmother 10. 6. 2013

Krásný den z Brna,
  navazuji na informaci o příjezdu LITTLE GRANDMOTHER do České republiky, a to ve dnech 12.-13.července, kdy tu bude pořádat dva jednodenní workshopy na téma „ELEMENTY UVNITŘ NÁS“.
V příloze přikládám text rozhovoru s Kieshou. Otázky byly položeny a zodpovězeny minulý týden. Jedná se o nejnovější interview, které Kiesha poskytla.
Budu moc ráda, když ho uveřejníte a předem děkuji.

Ať nás paprsky Slunce posílí ve víře, že jdeme správnou cestou, na které si zpátky uvědomíme, že láska je kosmická bytost. Když ji dovolíme, ať skrze nás tvoří, pak se neharmonie změní v harmonii, slabosti se promění v sílu, vina v nevinnu...  A NEBE SE ZPÁTKY SNESE NA ZEMI.

Přeji báječný den, Gabriela

ROZHOVOR S LITTLE GRANDMOTHER (Kieshou Crowther)



DNEŠNÍ ŽIVOT
Kiesho, můžeš se s námi podělit, jaký je tvůj nynější život?
Můj současný život je krásný. Nedávno jsem se přestěhovala do Nizozemí. Mnoha lidmi jsem byla dotazována na důvod této změny. Odpovědí na tyto otázky je ten nejmocnější důvod na světě: pro LÁSKU! Do Nizozemí jsem se přestěhovala v prosinci minulého roku. Bylo nám zde umožněno, s mojí manželkou Joyce, se vzít, od té doby žiji v Maastrichtu. Postupně si zvykám na skutečnost, že v místě, kde mám nyní domov, nejsou do široka otevřené prostory, tak jako tomu je v Rockie Mountains, kde jsem vyrůstala. Miluji však ekologický přístup a charakter místních lidí.
Momentálně se střední Evropou prohnala vlna záplav. Jaký je tvůj náhled na tyto události? Co nám tím Matka Země chce „říci“? Jaká zpráva se pro nás, za tím vším, ukrývá?

Kontaktérky z Telče mají novou reportáž na ČT1

Známé kontaktérky Ilona a Ivana Podhrázské z Telče natočily novou reportáž o svých kontaktech s nepozemšťanem EBE, která byla vysílána na ČT1 3. 6. 2013. Že by média pomalu začínala přijímat fakt, že nejsme sami?


Posílám odkaz na video Youtube,  10 minut.  DVD jsem si nahrála na rekordéru, Je to jen naše reportáž. Vlastnoručně jsem k tomu vytvořila titulky. Dalo mi to docela dost práce, také jsem titulkovala poprvé, tak snad se to povedlo... Nemám s tím zkušenosti. Tak tedy posílám!  Měj  se hezky a ahoj Ilona! Odkaz na video: http://www.youtube.com/watch?v=RWX9voUMSTQ.....






Zveřejněno na youtube 9. 06. 2013
Sestry Ivana a Ilona Podhrázské . Spiritisticko- telepatická komunikace s Humanoidem, mimozemštanem EBE , jménem Olie z planety Elieljí , 39 světelných let a z 12 dimenze. Komunikace s EBEm probíhá již od r. 1993. Ze začátku psal hůře, s chybami česky. Postupem času se EBE Olie stále více zdokonaluje v češtině. Také občas sděluje pro nás cizí slova, kterým nerozumíme a také někdy píše v různých kodech, kody. Sděluje nám odborné informace z oblasti Biologie, Fyziky, Agrosymbolech, Planety... Na Zemi je více mimozemských entit. Je mnoho lidí, kteří mají různé kontakty s mimozemštany a je mnoho lidí, kteří se bojí o tom mluvit před veřejností. My jsme s tím vyšly na světlo, na veřejnost a myslím si, že to je dobře. Je mnoho lidí, kteří nám nevěří a smějí se nám, pomlouvají nás, ale to už tak bývá. Nezavděčíte se všem... Nejsme ve Vesmíru sami, je nad námi Vyšší moc a náhody neexistují. Vše je v programu... Doufám, že se mi časem povede všechny poznatky a informace a sdělení od EBE sepsat do velké knihy.Vím, že mám před sebou ještě kus práce. EBE jednou napsal:" Kontakt nenastává rychle a zbrkle, ale pomalu a uvědoměle, všechno má svůj čas, se kterým se točí planeta, tajemno a celý Vesmír." Třeba i vy máte nějaké zkušenosti.... Můžete mi napsat na : ilona.podhrazska@seznam.cz



Dřívější články na toto téma:
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/08/divky-z-telce-komunikuji-s-mimozemstanem.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/divky-z-telce-dalsi-porad-o-ufo.html

Dakota 38 - dokument o Indiánské cestě smíření

Zdravim Orgo,
dalsi otitulkovany skvělý film, ktery by vas i vase ctenare mohl zajimat:
Hezke dny, t


Z kanálu GosschaTV1, zveřejněno 11. 06. 2013
Na jaře roku 2005 se Jimu Millerovi, indiánskému duchovnímu vůdci a veteránu vietnamské války, zdál vizionářský sen, ve kterém jel na koni po pláních Jižní Dakoty. Než se probudil, dojel na břeh řeky v Minnesotě a byl svědkem popravy svých třiceti osmi předků. V té době Jim nic nevěděl o největší masové popravě v dějinách Spojených států, která byla vykonána na vánoce roku 1862 z příkazu prezidenta Abrahama Lincolna.

„Když máte sny, poznáte, že přicházejí od Stvořitele... Jako každý uzdravený alkoholik jsem se snažil uvěřit, že se mi nezdál. Snažil jsem se ho dostat ze své hlavy, ale byl to jeden z těch snů, které vás trápí dnem i nocí."

O čtyři roky později a vedený svým snem, Jim zorganizoval skupinu jezdců, kteří ujeli v zimě 550km dlouhou cestu z jeho snu z rezervace v Jižní Dakotě zpět do domoviny v Mankatu, Minnesotě tak, aby přijeli na popraviště v den výročí popravy. „Už nemusíme vinit bílého muže. Děláme si to sami. Prodáváme drogy. Zabíjíme své vlastní lidi. O tom ta jízda je, o léčení."

Tento mimořádný dokument je příběhem jejich cesty. Příběhem o bouřkách a vánicích, které museli vydržet, indiánských i neindiánských skupinách, které jim na cestě poskytly přístřeší a pohoštění a temné historii, kterou začínají uzdravovat. www.smoothfeather.org


Octovací zařízení na jízdní kolo

Dobrý den, 

protože klimateror se stále prohlubuje, mám zhotovené zařízení, viz přiložený obrázek, které se dá připevnit na jízdní kolo nebo jiný dopravní prostředek a během několika minut se dá ooctovat v délce 2 kilometry a odpařovače (věže mobilních telefonů) už zajistí zbytek jen je potřeba jet po suchém asfaltu. 

Nádobka je od nemrznoucí směsi do ostřikovačů, dole připevněn běžný motocyklový benzinový kohout a dolů je připojena benzinová hadička. Obsah nádobky je 4 litry a stačí na deaktivaci bouřkového koláče, jen je potřeba vyjet nejméně půl hodiny předem dle předpovědi  meteoradaru pro danou oblast. 

Vždyť i Josef Švejk říkal, že situace na bojišti se mění každou půlhodinu. Tak hodně úspěchů. 

Oldarthur


Extrémní počasí a zvláštní jevy, květen 2013

http://youtu.be/WWVp2CCu60A



http://youtu.be/_ek5PtRLuI4

12. června 2013

Blesková povodeň Lužec nad Vltavou

Z pořadu ČT24 z 10. 6. 2013 o současných povodních vybírám zajímavou scénu, kde velmi výmluvná a šikovná paní vyplavená bleskovou povodní komentuje vše bez obalu.
(Nemyslím, že by těmi jinými vlivy  - "vypadá to, že to není vše jen přírodou, jak se nám snaží namluvit" - měla na mysli klimaterorismus, spíše asi problematické upouštění vody z přehrad, ale kdoví ...)

http://youtu.be/tCPz1Ky9r_w



Celý pořad ČT24: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10101491767-studio-ct24/213411058360610/

Činnost radarů a větrné anomálie v době povodní 1. a 2. 6. 2013

Milý „Orgo“,
Posílám ti pár postřehů a map z meteo ze dnů  1.-2.6.2013, kdy začalo vodní peklo. Všimni si větrných anomálií, v daných lokalitách radarů a vysílačů,které kopírují směry srážek. Viz foto mailu.

Mapy pořízené 1.6. a 2.6. kdy se formovaly povodně v Čechách. Na snímcích srážek jsou vidět zásahy, aktivace radarů v Brdech a u Hradce Králového a jako zajímavost, že tato aktivita se podílela na anomálii v té době i větrů - směrů proudění.


Máme se bát chemtrails? Máme mít vztek či smutek?

Ahoj Orgonete, zdravím tě. 

Posílám ti snímky z neděle, kdy plno lidí vyrazilo na "zdravý" vzduch. Takto to vypadalo od nás z okna kolem 18. h večer. 
Zatím nejhorší situace v tomto roce. Smrtelné X kříže po celé obloze:-( 
Jediná reakce, kterou je má mysl schopna vytvořit je VZTEK a SMUTEK. Nepomáhá ani meditace a žití v TADY A TEĎ.
Mám dvě maličké děti a toto má být jejich budoucnost?!
Jedy viditelné pouhým okem, které nám lijou každý den na hlavu?!
Máš pro mě nějakou radu, která by zmírnila moje negativní pocity? 

Díky, Jitka.




Orgonet: 

Milá Jitko, díky za příspěvek. Když už žádáš o radu, tak toho využiji k vysvětlení, jak k chemtrails přistupuji já.

Matthew: poselství na červen 2013

11. červen 2013
Překlad: OrgoNet
Originál: http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=164&z=2

Obsah: Turecko, Sýrie, další země středního Východu, Čína, USA, NSA, Zákon na ochranu Monsanta, prezident Obama, uvolňování negativity, jaderná zařízení, jaderné zbraně, konference Bilderberg, kanadský ministr obrany, nepozemšťané, Hatonnův komentář.

S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici je zde Matthew. Budeme se zabývat problémy, o něž čtenáři projevili největší zájem, a mějte prosím na mysli, že právě vrcholí „negativní“ konec dualitního spektra, a tato energie, jakmile byla uvedena do pohybu, musí proběhnout. Jste svědky kombinace toho, jak jednotlivci s násilnými sklony dávají průchod svému zesílenému nutkání provádět násilí – ať už jsou to náhodné činy, nebo vládci utlačující svůj národ – a vybíjení energie v mnoha různých situacích všude ve vašem světě.

Nepokoje v Turecku, údajně kvůli ochraně parku, byly podníceny falešnou operací CIA za účelem vyvolání ohně mezi Sunity a Šíity, které by vedlo k rozhoření války. Jako všechny státy světa, i Turecko má politiku, která není uspokojivá pro všechny občany, ale je ekonomicky zdravá a progresívní – a to právě Illumináti chtějí zničit. I když se jejich globální síť rozpadla ve švech, několik vrcholných jedinců stále lpí na iluzi, že převezmou kontrolu nad celým středním Východem a pak ovládnou i zbytek světa. Je nanejvýš jisté, že k tomu nedojde, a až se nepokoje v Turecku uklidní, což bude brzo, dojde k několika reformám a dalšímu posílení pokrokové cesty této země.

11. června 2013

Chemtrails ve Zbirohu 11. 6. 2013

Zdravím,
ráno jsem sem se ve Zbirohu probudil díky hřejivým paprskům slunce
,ale to jsem ještě netušil,že na obloze bude toto.

MH






Stížnost na geoinženýrství a chemtrails adresovaná prezidentské kanceláři

Ahoj, 
už jsem byl tak vytočený, že jsem se holt obrátil přímo na kancelář prezidenta republiky (i když jsem ho nevolil, jak uvádím ve zprávě- napsal jsem to jako nutnou doušku - politici na lichotky slyší).
Každopádně si velmi vážím Vašeho blogu a všeho co děláte a věru - možná by to chtělo svolat jakousi celorepublikovou "sešlost" kde by se prodiskutovalo (snad by stálo za to oslovit i některé odborníky) co dál- jak vyzvat vládu, aby konečně přestala balamutit veřejnost a k celé problematice dala jasné vyjádření, popřípadě, aby hokuspokusy sprejerů ZATRHLA! Vzpomeňte si na to, jak se podařilo zlikvidovat záměry NATO vybudovat u nás RADAR /a to jsem měl jako správný čundrák do té doby rád Honzu Vyčítala...njn/. Přeji hezký, no, hezký... tady u nás na Turnovsku to teda vypadá- chemická polévka na obloze....hezký den a hlavu vzhůru, věčně si na ní kálet nenecháme! 



11. 6. 2013

Dobrý den, pane kancléři,

rád bych Vás poprosil, zda byste nemohl presidentu republiky (jehož mimochodem volila celá naše rodina) tlumočit těchto mých několik závažných stížností, týkajících se geoinženýringu a jevu známého jako chemtrails.

1.) jistě nemusím ani Vás, ani pana presidenta seznamovat s bližšími informacemi o jevu chemtrails (ne, opravdu nejde o konspiraci, jak se nám mainstream snaží namluvit), ovšem slušnost je slušnost: http://www.youtube.com/watch?v=0ALaeI8SniE  - dokumentární film, kde vystupují fundovaní vědci a hovoří o tomto jevu naprosto otevřeně

2.) bylo prokázáno (rozborem půdy, deště aj. faktorů), že vliv chemtrailových postřiků je zhoubný a jedovatý (hliník, baryum atd.)

3.) nyní již každý den ( je 11. 9. 2013 8:49 hod. a nad libereckým krajem je jedna chemtrailsová čára vedle druhé) je možno pozorovat nad naší republikou letadla sprejující chemickým koktejlem oblohu

4.) nejen já jsem se svými stížnostmi např. na Ministerstvu životního prostředí neuspěl - jak to vypadá, buďto je vládě jedno, co se děje, nebo záležitost úmyslně bagatelizuje (ikdyž v době poslední ledy poněkud "tají" : http://www.okno-do-avalonu.estranky.cz/clanky/zpravy-bez-cenzury/chemtrails-aneb-co-na-nas-pada-z-letadel-/ )

5.) copak vládě ČR nevadí, že tento jev způsobuje znehodnocování půdy, úhyn včelstev, otravuje zemědělské produkty, způsobuje u lidí zdravotní problémy (bolesti hlavy, alergické reakce, rýmu, atd.) ?

6.) tento jev je u nás zaznamenán od chvíle kdy ČR přistoupila k "projektu" Otevřené nebe /OPEN SKIES TREATY/ - po vstupu do NATO

Vážený pane kancléři, pana presidenta jsme si vždy vážili, neboť hovořil otevřeně k mnoha věcem a nebál se je kritizovat. Jako občanovi mi již nezbývá jiná možnost, než postěžovat si takříkajíc přímo "na hrad". Není mi lhostejná budoucnost a není mi lhostejný osud naší krásné země. Jistě uznáte, že umělá manipulace s počasím je cestou do pekel a pravděpodobně stojí i za katastrofálními povodněmi, jichž jsme v posledních dnech byli svědky. Ať už jsou pohnutky US vlády (neboť jde o projekt převážně americký, ikdyž aplikovaný globálně - snad kromě Číny, Ruska, a států, jimž jsme zvyklí říkat Tetí svět)  jakékoli (od teorií, že jde o program NWO na depopulaci euroatlantického prostoru, aby se zbytek dal snadno zotročit, až po nepotvrzená prohlášení, že jde o projekt na "zbrždění globálního oteplování" /které je výmyslem globalistů/) zásahy do přirozeného koloběhu počasí mohou mít nedozírné následky - není radno hrát si na Boha. 

Neměl by se tedy alespoň president republiky zabývat stížnostmi občanů? Neměl by k tomuto opravdu vážnému a děs budícímu jevu učinit veřejné prohlášení? Pevně věřím, že jeho slova o tom, že hodlá být presidentem nás dolních 10 miliónů byla míněna vážně. 

Na závěr si prosím uvědomte jednu důležitou věc: Stále víc lidí zvedá zrak k obloze a pokládá si stejné otázky jako já a mnozí (a je jich už víc než dost) další. Víte, když se dnes konečně roztrhaly mraky a člověk se těšil na sluníčko a místo něj je na obloze obludná chemická polévka.... JE ZDE něco v nepořádku.

Doufám, že jak vy, tak pan president Zeman nebudete hluší k hlasu lidu. S přáním pěkného dne a s poděkováním, za kladné vyřízení mé stížnosti

občan Milan Roštejnský

Orgonet: Bravo, krásně formulováno, děkujeme za info a těšíme se s Vámi na odpověď!

Zvláštní bouřka na Rakovnicku

Je 8.6.2013 kolem 21:15 a k nám na chalupu na Rakovnicko se blíží od jihu bouřka. Začalo se zatahovat a byly vidět blesky a slyšet hromy. Kouknu k oknu a vidím zvláštní barvu nebe. Vezmu foťák a jdu to vyfotografovat. Barva mraků nebyla tmavě šedá až černá ale oranžová. Mraky byly určitě nasyceny nějakými chemikáliemi (nejspíše od sprejování letadly) a lomem slunečního světla měly oranžovou barvu.  Určitě ty chemikálie byly v tom dešti, co pak spadnul. Naštěstí to byl jen okraj té bouřky, takže pršelo jen chvilku. Pak jsem se v televizi dozvěděl, že ta bouřka zaplavila na Kladensku několik vesnic. Poslední dobou je častěji vidět takováto barva mraků. Ještě, že tam máme mystické “Kounovské kamenné řady”,které mají hodně pozitivní energie a ovlivňují počasí v okolí. U nás moc neprší. Většinou to jde těsně bokem, ale když už zaprší, tak to stojí zato. V těchto dnech nám tam pršelo dost vydatně. Naštěstí nám to kromě mokré půdy a trávníku nic nezpůsobí.
Určitě někdo vyfotil stejný jev v jiné části naší vlasti.

Orgonet: U nás v ČB byla stejná červenorůžová záře jako na 1. snímku 9. 6. 2013 kolem 21.00. Viz článek http://orgo-net.blogspot.cz/2013/06/cervenoruzova-zare-pri-zapadu-slunce.html,   
Když už to jde do oranžové, to je znamení největší snahy o co největší škody. Ale u nás jen mírně sprchlo (díky octování?)

Internetové rádio Slobodný vysílač

Dobry den, som nadsena z Vasej stranky, ukazala mi ju kolegyna asi pred rokom a odvtedy Vas sledujem a je to u-z-a-s-n-é !!!
Bola by som rada, keby ste informovali o internetovom radiu www.slobodnyvysielac.sk a hlavne relaciu Informacna vojna, ktora sa zaobera odkryvanim pravdy, napr. v piatok rozpravali o stretnuti Bilderberg. Informacna vojna je kazdy pracovny den od deviatej vecer. Tema je vzdy vopred zobrazena na ich fb stranke, ludia by mali vediet o tomto radiu bez cenzury. Preberali uz aj chemtrails, GMO, ... ale predpokladam, ze vy radio poznate. :-) Pekny den

Orgonet: S radostí vyvěšuji! (Slobodný vysílač zde není poprvé, ale noví čtenáři se rádi dozví.)
Poslechněte si Slobodný vysílač: http://www.slobodnyvysielac.sk/
Snímek úvodní stránky z jejich webu:


Chemtrails v Kyjově 9. 6. 2013

Ahoj Orgonete, posílám Ti zajímavé fotky, které jsem pořídila dnes (9. června) kolem 19.30 hodin u nás v Kyjově. Ale spíš než zajímavé jsou vlastně smutné, alespoň já se tak cítím už dlouho...snad to již brzy skončí...
Těch letadel bylo během pár minut tolik, že se to ani nedalo spočítat!

Díky za případné vystavení. Jinak u nás se mi takový pohled, zvlášť v poslední době, naskytl již vícekrát, ale tentokrát se mi to podařilo i vyfotit.

Měj se.

Orgonet: Díky! Tyto husté chemtrails bývají stříkány tam, kam klimateroristé hodlají přitáhnout během asi tak 24 - 48 hodin hodně vody v mracích - tvoří jakési "čelo", přední okraj umělé fronty. Myslím, že právě to se na Moravě včera stalo.

Aolian: Rozprašování nanovláken

Ahojky, posílám pěkný popovodňový pozdrav z našeho propláchnutého Pošumaví a k tomu svůj nový příspěvek o rozprašování speciálních chemických vláken. Můžeš jej prosím zveřejnit na svém webu? Díky moc. Určitě se najde spousta všímavých a podnikavých osůbek, které mají podobné zkušenosti. K příspěvku posílám i dvě fotky od Nema, snad budou dostatečně názorné.
Měj se prímově, časem ještě připravím článeček o letošní prapodivné chorobě na lipách.
Srdečně zdraví
A.


Rozprašování speciálních vláken … aneb copak mají globalisti za lubem? 


V květnu mi bylo přáno sejít se ku společné práci s jedním kolegou, který se velice dobře orientuje v klimateroristických aktivitách všeho možného druhu. Společně jsme pozorovali krajinu zalitou ranním sluncem a tu mne můj kolega upozornil na jednu zvláštnost. Zpočátku jsem vůbec nevěděl, která bije. Díval jsem se nechápavě před sebe a mohl si oči ukoukat, ale neviděl jsem nic než štíhlé lesní velikány, borůvčí a strmý svah plný kamení. Teprve po chvíli se mi podařilo zahlédnout zvláštní tenké vlákno, asi půl metru dlouhé a rovné jako pravítko. Nenápadně spočívalo mezi dvěma smrkovými větvemi a jemně pružilo ve slabých závanech větru. Vycházely z něj zvláštní duhové odlesky a při bližším pohledu bylo patrné, že to není jen tak nějaká obyčejná pavučinová nit, nýbrž speciální polymerové vlákno obalené drobnými útvary, které způsobovaly, že se vlákno jevilo jakoby jemně chlupaté.

10. června 2013

Slovenské radarové kruhy 10. 6. 2013

Slovenské radary Malý Javorník a Kojšovská Hola vydávají 10. 6. 2013 intenzívní radiační kruhy, aby naplnily klimateroristický plán záplav na Slovensku.

Zdroj snímku a animace: http://www.shmu.sk/sk/?page=977&cid=0



Prší tam slušně, v oblasti jsou viditelné "ostře řezané" haarpové kruhy, viz šipky (snímek z http://www.radareu.cz/)



Americká vláda denně sbírá více než miliardu soukromých telekomunikací

http://www.prisonplanet.com/government-surveillance-of-american-citizens-goes-far-beyond-what-you-are-being-told.html

Vládní dohled nad americkými občany je daleko větší, než vám říkají

6. června 2013
Překlad: OrgoNet (mírně kráceno)

Každičký den americká vláda sbírá a uskladňuje více než miliardu telefonátů, emailů, SMS, fotografií a hledání na Internetu. Sbírat data lze z jakékoli formy elektronické komunikace, kterou si umíte představit. Bylo oznámeno, že personál NSA (National Security Agency, Státní bezpečnostní agentura) sbírá každou hodinu 2,1 miliónu gigabytů dat. Toto se provádí, i když jde o bezostyšné porušování americké Ústavy.

Je smutné, že většina Američanů ani neví, co se říká ve Čtvrtém pozměňujícím odstavci. Pro ty, kdo to nevědí: „Právo občanů na bezpečnost pokud jde o osoby, obydlí, listiny a účinky proti bezdůvodnému prohledávání a zabavování, nesmí být porušeno, a nesmí být vydáván žádný příkaz, pokud nejde o pravděpodobný důvod, podpořený přísahou či tvrzením, popisující místo k prohledání, a osoby a věci k zadržení.“

Kdo má hlavní zájem na povodních v Evropě? Monsanto.

Pokud jste zhlédli (nebo zhlédnete) včera odkazovaný film Proč to na svět sprejují? http://orgo-net.blogspot.cz/2013/06/co-proc-to-na-svet-sprejuji.html, již víte, kdo jsou přední zájemci o ovládání světového počasí, a víte, že mezi ně patří i osivářská korporace Monsanto.


Pro ty, kdo nemají čas koukat na 72 minut filmu, zde stručně shrnu, jak souvisí Monsanto s řízením počasí.

Monsanto a její podvodná hra s GMO v Evropě

Před nedávnem se začaly v některých médiích objevovat jásavé zprávy, že Monsanto vydalo prohlášení o ústupu z Evropy, protože tam není vítáno (např. http://in.reuters.com/article/2013/05/31/monsanto-europe-idINL2N0EC1B720130531). Bylo to vzápětí po celosvětové akci Pochod proti Monsantu. Úspěch aktivistů? Zdálo se mi, že tak jednoduché to asi není, že radši s informací počkám. A už se ukazuje, že šlo o podvodnou taktiku ze strany Monsanta. (Orgonet)

Následující přeložený článek je přebrán ze Zvědavce. Originál vyšel 3. 6. 2013 na rense.com, viz http://rense.com/general96/decep.html

http://www.zvedavec.org/komentare/2013/06/5521-monsanto-a-jeji-podvodna-hra-s-gmo-v-evrope.htm

Monsanto a její podvodná hra s GMO v Evropě
William Engdahlvíce o autorovi > )

7.6.2013

31. května zněly titulky světových médií podobně, jako tento od Reuters: „Monsanto ustupuje od GMO plodin v Evropě“. Za původní zdroj tohoto tématu je označován německý levicový deník TAZ, který otiskl výňatky z rozhovoru s oficiální mluvčí Monsanto Germany.

Ursula Lüttmer-Ouazane údajně TAZ řekla: „Došli jsme k závěru, že v tuto chvíli se tomu nedostává širokého přijetí.“ Její poznámky okolovaly celý svět a Reuters udělala rozhovor s mluvčím Monsanta Thomasem Helscherem, který údajně řekl: „Budeme prodávat GMO osiva jen tam, kde se těší širší podpoře farmářů, široké politické podpoře a fungujícímu regulačnímu systému. V tuto chvíli jsme přesvědčeni, že je to případ pouze několika zemí v Evropě, primárně Španělska a Portugalska.“ (1)
Než svět otevře láhve se šampaňským, aby oslavil smrt GMO a jejich propojení s herbicidy jako Roundup, stojí za to podívat se blíže na to, co bylo oficiálně řečeno, a co ne.

Co říká samotná Monsanto