31. ledna 2014

Hysterie kolem Fukušimy je vyvolávána Illumináty (1)

Mnozí jste mě žádali, ať vyvěsím něco o Fukušimě. Ale mně se nechtělo, z důvodu, že se to všude nějak moc rozmazává, i v mainstreamu, a tak to bude určitě nějak jinak, a že si počkám, co se vyjeví.

Na webu educateyourself.com konečně nacházím verzi, která se mi zdá ta pravá. Jak výbuchy ve Fukušimě, tak následující hysterie táhnoucí se již dva roky jsou dílem Illuminátů za účelem udržování strachu ...

Pokud čtete anglicky, na zmíněném webu najdete množství článků, které analyzují údaje a dávají za pravdu střízlivému pohledu na celou událost. Viz http://educate-yourself.org/cn/fukushimaradiationhysteriaindex.shtml

Ken Adachi sám také pár článků napsal, a tak sem přeložím aspoň jeden z nich. (Postupně, je to dlouhé.) Vybírám tento, protože zmíněné video o radioaktivitě na kalifornské pláži, které je mi známo již oddřív, se mi taky běžným rozumem nezdálo (:-))) a Ken to krásně analyzuje ...
=Orgonet=


Video podporující hysterii kolem radiace z Fukušimy, které šíří i Rense, je triumfem nevědomosti nad informovaným zkoumáním a analýzou (1)

Ken Adachi
http://educate-yourself.org/cn/sanmateobeachradiationvideoApart31dec13.shtml
31. prosince 2013
Překlad: OrgoNet


28. prosince jsem viděl hysterický článek o radiaci z Fukušimy s názvem „Radiace z Fukušimy udeřila na San Francisko“ http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/radiation-poisoning/fukushima-radiation-hits-san-francisco-dec-2013.htm , který byl vložen na mé diskusní fórum Yahoo E-Y 28. prosince 2813 členem fóra jménem Greko. Byl to pouze jeden z mnoha hysterických článků o radiaci z Japonska, jichž jsou denně publikovány tucty buď paranoidnímí neinformovanými jednotlivci (jako v tomto případě), anebo jsou to propagandistické prezentace (např. Enews.com) se záměrem klamat. Článek odkazoval na youtube video (viz níže), které natočil člověk říkající si „Dave“ 23. prosince 2013 na pláži zvané Surfer´s Beach v blízkosti San Mateo (Severní Kalifornie). Do této doby (31. 12) video zaznamenalo 353 tisíc shlédnutí (nepochybně tomu velmi napomohlo to, že ho 28. 12. publikoval se senzačním titulkem i Rense).


Dave používá na youtube jméno Kill0Your0TV https://www.youtube.com/user/Kill0Your0TV?feature=watch a má na svém kanálu 20 katastroficky laděných videí o radiaci z Fukušimy. Zjevně je to člověk, který věří vymyšlené hysterické kampani o radiaci z Fukušimy, zahájené Illumináty vzápětí poté, co provedli sabotážní akce svými taktickými nukleárními minibombami v jaderné elektrárně Daiichi v prefektuře Fukušima mezi 11. a 14. březnem 2011.

Jen pro připomenutí, neexistovala žádná 40 stop vysoká vodní stěna, která by 11. března zaplavila a „smetla“ jadernou elektrárnu Daichi, jak nám donekonečna omílají různí internetoví hlupáčci bez mozku. Je faktem, že onoho 11. března na žádné pobřeží Japonska nenarazila žádná přílivová vlna. Šlo pouze o vzedmutí moře, způsobené rychlým vznikem páry při podmořských jaderných explozích, které byly provedeny v Japonském moři 11. března 2011 a způsobily takzvané „zemětřesení o síle 9,0“, jak bylo popsáno v sionisty vlastněných kontrolovaných médiích. Síla výbuchu se nikde ani nepřiblížila k 9,0 Richterovy stupnice, jinak by tisíce domů po celém Japonsku (i lidí) byly okamžitě do základů zničeny.

Komentáře zveřejněné u výše uvedeného článku byly částečně vylepšeny Alexandrou Bruce, která má webové stránky ForbiddenKnowledheTV http://www.forbiddenknowledgetv.com/ (se sklonem ke katastrofismu), a částečně zkopírovány z komentářů, které Dave zveřejnil na své stránce youtube.

V tomto článku prozkoumám 
  • komentáře Dava, který natočil video s Gaigerovým měřičem na pláži Surfer´s Beach, 
  • komentáře Alexandry Bruce 
  • a ničím neopodstatněná tvrzení Hlavního mistra šiřitele hrůzy z Fukušimy, Jeffa Rense z webu rense.com, který zveřejnil Davovo video se svým vlastním komentářem 28. prosince 2013.

Dave: Radiace na kalifornské pláži
Nejprve se podívejme na video, které natočil Dave, a jeho komentáře na youtube:

Radiace z Fukušimy udeřila na San Francisko! (Prosinec 2013)
https://www.youtube.com/watch?v=LcQLxT49ZP0




Text k videu na youtube:
Publikováno 24. 12. 2013 by Kill0Your0TV
Toto šokující video bylo natočeno 23. prosince 2013 kvalitním Geigerovým měřičem v jižní části Surfer´s Beach v Kalifornii. 


Údaj radiace v pozadí je 30 CPM (Count per Minute). V blízkosti oceánu je to 150 CPM. Zdá se, že je to vlhkost z oceánských vln, která způsobuje, že Geigerův měřič 5x vyskočí. To není normální. Je třeba dalších důkladných měření. Kde je neschopná vláda/média? Díky rense.com, který jako první zveřejnil toto video. 


Místo: https://maps.google.ca/maps?q=Half+Mo...


Použitý Geigerův měřič:
http://www.geigercounters.com/Inspect...


Poprvé zveřejněno:
http://www.rense.com/general96/radiat...


Masívní úhyny ryb:
http://www.naturalnews.com/043271_sta...
http://www.news1130.com/2013/12/30/st...


Ze západního pobřeží zmizely všechny sardinky:http://www.vancouversun.com/travel/Su...


Na západě USA vymírají bílí orlové:
http://enenews.com/high-alert-mystery...


Bezprecedentní úbytek lososů na Aljašce:
http://enenews.com/newspaper-is-fukus...


Monitoring radiace v USA v reálném čase:
http://www.radiationnetwork.com


Poznámka: Radiation Network např. Používá jako prahovou hranici varování 100 CPM, zejména proto, že je neobvyklé zjistit úrovně 100 a vyšší, aniž by se v oblasti dělo něco více než je běžné radiační pozadí.


Z návodu k Geigerovu měřiči Inspector: „CPM (Count Per Minute) (nebo CPS - Count per Second)) a celkové údaje jsou nejpřímější metodou měření: mR/hod (či uSv/hod. je vypočítáván s použitím faktoru konverze optimizovaného pro cesium-137, takže tento režim je méně přesný pro ostatní radionukliky, pokud si nevykalibrujete přístoj na konkrétní radionuklid s použitím vhodného zdroje. Vhodnější je měřit alfa a beta aktivitu s použitím CPM než mR/hod. Konverze pro alfa a beta emitory se vypočítává odlišně, a Geigerovy měřiče ukazující v mR/hod. nemusí být přesné.

Komentář Kena Adachi:

Každý, kdo vidí toto video, může spatřit, jak se Dave mýlí, když se domnívá, že vyšší údaje radiačního pozadí na geigerově měřiči nad plážovým pískem jsou způsobeny radioaktivní kontaminací z Fukušimy. To je absurdní. Japonská Fukušima je vzdálena 6000 mil, na druhé straně světa (podívejte se na glóbus). Tento písek na pláži by vykazoval stejné údaje CPM i před 11. březnem 2011, před útokem na Japonsko. Skutečným problémem zde je to, že Dave je předpojatý, již ovlivněný hysterií kolem radiace z Fukušimy, jak ji předvádí např. Rense.com, a tak jde na pláž se svým důmyslným domácím Geigerovým měřičem Inspector za 565 dolarů http://www.amazon.com/Inspector-Radiation-Meter-Geiger-Counter/dp/B000N2UUNW a s videokamerou, aby potvrdil „alarmující údaje“ (na které nastavil svůj měřič). Přesně ví, že pocházejí z Japonska. Údaje 50, 75 či 99 CPM by načetl i doma, kolem svého domu i kdekoli jinde v Kalifornii, ale on jde měřit na pláž, kde se mu KONEČNĚ potvrdí jeho podezření – všichni se dívejte, je to na pláži!!!

Dave je vysoce alarmován „pětinásobným skokem“ oproti normálnímu radiačnímu pozadí 30 CPM https://en.wikipedia.org/wiki/Background_radiation , a říká, že „je to z vlhkosti přicházející z vln oceánu...“ Avšak když se pozorně podíváte na video, v minutě 4:04 se Dave vydá směrem okraji vln a popisuje, že čím blíže je k vodě, údaj klesá až na 40-50. Nenapadá ho, že jeho předchozí výrok tvrzení je tím nelogické, řekl, že „to pochází z vln oceánu“. Vlhkost či vodní pára přicházející z vln oceánu by prosákla celou oblast, a ne jen střední část pláže, kde Dave naměřil své vyšší údaje.

Vyšší údaje CPM pocházejí z písku, a nikoliv z vlhkosti ve vzduchu.

Mnohé různé typy nerostů, zejména původní, mají přirozenou radioaktivitu. Nejlepším známým příkladem je žula. Na plážích a v půdách kdekoli ve světě se mohou nacházet i stopové radioaktivní minerály.

Několik výňatků z Radioaktivity v minerálech http://webmineral.com/help/Radioactivity.shtml

„Radioaktivita v minerálech je způsobena přítomností přirozeně se vyskytujících radioaktivních prvků ve složení minerálu. Stupeň radioaktivity závisí na koncentraci a izotopu přítomném v minerálu. Z největší části jsou radioaktivní minerály obsahují draslík (K), uran (U) a thorium (Th).“

„Minerály, které obsahují vzácné zemní prvky, jsou všeobecně více radioaktivní, protože thorium nahrazuje jeden či více těchto vzácných prvků.“

Radioaktivní přídavné minerály jako je zirkon mohou též přispívat k radioaktivitě minerálu, který je jinak neradioaktivní. Mnohé žuly a další původní horniny obsahují nějakou radioaktivitu, protože je v nich přítomno velmi malé množství vysoce radioaktivních přídavných minerálů.“

Dalším faktorem tohoto „šokujícího videa“, který je třeba probrat, je měřítko radiace. CPM (Counts Per Minute) je rychlé a snadné měřítko, které vám dá všeobecný obraz o celkové radiaci. Avšak náš měřič Inspector je schopen detekovat všechny 4 typy ionizuující radiace, alfa, beta, x a gama. Radiace alfa je relativně neškodná, ve vzduchu může urazit pouze 6 palců a snadno ji zastavíme listem papíru či oděvem. Záření beta pronikne hlouběji, ale i to je absorbováno několika stopami vzduchu. Nejvyšší nebezpečí ze škodlivých biologických účinků představuje záření gama, ale to je obvykle vydáváno pouze dobře známými radionuklidy jako je plutonium, uran, a nikoliv přírodními radioaktivními prvky, které se nacházejí v písku podél pobřeží. Měřítko CPM nerozlišuje mezi zářeními alfa, beta či gama. Je to pouze úhrnný součet jakéhokoli ionizujícího záření, do nějž patří i kosmické paprsky, které nepřetržitě bombardují zemi z vnějšího vesmíru. Proto vysoký údaj 412 CPM, naměřený několik palců nad pískem, který Dave zaznamenal na pláži 19. prosince 2013, neznamená, že pláž je kontaminována z Fukušimy, ani to nutně neznamená, že je to nebezpečné nebo důvod k obavám, pokud 80-90% naměřené radiaci pochází ze záření alfa. Více o přirozené radiaci si můžete přečíst zde: http://www.umich.edu/~radinfo/introduction/natural.htm 

Je mnoho obydlených oblastí na této planetě, kde je normální radiační pozadí nad 500 CPM, a tamější obyvatelé nepadají jako mouchy kvůli ozáření. Například, Kerala v Indii http://www.plosone.org/article/info:doi/10.1371/journal.pone.0050468 , Ramsar v Íránu https://en.wikipedia.org/wiki/Ramsar,_Mazandaran , Guarapari v Brazílii, Karunagappali v Indii, Arkaroola v Jižní Austrálii a Yangjiang v Číně jsou známy jako oblasti s neobvykle vysokým radiačním pozadím https://en.wikipedia.org/wiki/Background_radiation

Toto říká o Davově „šokujícím“ odhalení Geigrovým měřidlem na pláži Hlavní manažer hysterie zkázy z Fukušimy, Jeff Rense: http://www.rense.com/general96/radiationoncabch.html

(Pokračování).

99 komentářů:

  1. Orgo díky za tento Tvůj článek. Od začátku tuším, že pozadí této hystérie je něco, co je pečlivě tajeno. Co myslíte, že se stane pokud zmizí Fukušima a radiace? Že se to může stát je prevděpodobné, protože je vše energie. Lidé, když máte potřebu myšlenkami posilovat, zaměřte je na obyvatele Japonska, kteří si vybrali tento prostor a na nás, kteří jsme si zvykli žít v nadbytku a plýtvání. Přeji Ti Orgo mnoho moudrých článků jako je tento. Díky Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  2. ...A "Little Grandmother" Kiesha žiada ľudí, aby poslali "nabité kryštály" "niekde", skamadiaľ ich oni pošlú do Fukušimi... :D :D :D.........
    Nie je Kiesha v jednom vreci s illuminátmi ? MOŽNO AJ ÁNO....
    Alebo ak nie, tak je proste jedna veľká PODVODNÍČKA....... Keby nebola, vedela by so svojimi "superschopnosťami", že tá hystéria okolo Fukušimi je podvod (ak to je podvod, lebo hoci si myslím na 98-99% že to podvod je, 100% istotu v tom nemám).

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není, situace je vážná...

      Vymazat
    2. Little Grandmother je především lesbička a to mi stačí. Co chce na světě rovnat, když sama porušuje rovnováhu ?
      Krystaly od ní fungovat nemohou.

      Vymazat
    3. Jéžíši a nebo je podvod to, že se nic neděje.....a ona má pravdu. Zajímalo b mě - jak to zjistíš ty:))) která strana klame:)

      Vymazat
    4. je to na každém kdo co udělá a jak se zachová.. Ty křišťály opravdu mohou pomoci, souhlasím. Přesto neposílám nikam nic, osobní rozhodnutí. Vypadá to že je třeba aby věc vygradovala ještě výše,možno to mnohým oči otevře (anebo zavře) :-)
      Kdoví o kom že to vlastně píšeš M a M :-))))

      Vymazat
    5. Vlčice...to snad nemyslíš vážně? ty hodnotíš lidi podle orientace??? to je jejich svobodná vůle, určili si že zažijí v inkarnaci tento aspekt bytí. Uvědom si, že to co soudíš - tím se staneš.

      Vymazat
  3. Již dříve jsem si přečetla studii o radiaci a mimo jiné tam bylo uvedeno že veškerou radiaci umí očistit mořská voda,to znamená že i kdyby uniklo nějaké množství radiace při Fukušimě tak je se to už přírodně dávno očistilo,z tohoto jednoduchého důvodu máme na planetě Zemi 2/3 vody a 1/3 pevniny. A další věc je taková že není ani nedostatek vody,je to jen vymývání mozků lidem kteří si nechají namluvit takové nesmysly. V dnešní době je záplava informací,jenže lidé se v tom neumí zorientovat a jsou naočkovaní věřit jen vědeckým studiím bez klasického uvažování hlavou ? rozumem ? a záplava informací je zase záměr,protože pravda se v tom úplně ztratí. V dokumentu který je i zde na orgonetu o ,,Vodě" je hodně vysvětleno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jedním dechem říkáš že máš z vědecké studie fakt o eliminaci radiace možskou vodou a druhým dechem říkáš že jsou lidé naočkováni věřit vědeckým studiím...

      Vymazat
    2. Kéž by to byla pravda! Nedávno jsem však viděl cestopisný film z Japonska, kde byl záběr na rybí trh. Skoro nikdo tam ryby nekupoval, právě kvůli radiaci, kterou v moři nasbíraly. A přitom pro Japonce jsou ryby skoro národní jídlo. A pokud jsem dával ve škole pozor, tak na radioaktivní odpad není v současné době žádná "pozemská" technologie, která by ho eliminovala. Zářit do prostoru bude statisíce let. (Záleží na tom, o který konkrétní materiál se jedná. Některé se rozpadají během vteřin, jiné milion let) . Žil jsem za totáče nějakou dobu na trutnovsku. Poblíž je žacléřsko-svatoňovická uhelná pánev, kde se téměř vedle sebe těžilo uhlí i uran. Uran se těžil loužením kyselinou sírovou a uhlí se klasicky kopalo pod zemí. Bohužel, i uhlí obsahovalo radioaktivní uran, který se při spalování v elektrárně Trutnov - Poříčí dostával do vzduchu a formou škváry (později i zachyceného popílku) se jako stavební materiál rozvážel po širokém okolí. Horníci se dožívali nejnižšího věku mezi ostatními obyvateli a celá přilehlá lokalita vykazovala vyšší úmrtnost na rakovinu, než průměr. CZK

      Vymazat
    3. Aha, takze podla tvojej logiky je tu vyse vody aby nam pomahala ocistovat nuklearne zamorenu vodu z elektrarne ktoru hlupaci postavili na pobrezi aj ked vedeli ze ide o riziko... ako umi ta voda ocistit radiaci? bolo tam napisane ako alebo tam bolo len napisane ze umi a ty tomu uveris... radiacia je vsade je to ziarenie sposobene rozpadom atomov a je uplne vsade, ide o to aku ma hodnotu, napriklad stare budovy v starom meste Prazskom maju velku radioaktivitu v porovnani s panelovov bytovkou postavenou v 80tych rokoch.-....

      Sókar

      Vymazat
    4. Popis jak eliminovat nukleární energii lidskou cestou najdeš v jednom z dílů Anastazie od rusa Megreho. Ale dříve to nepůjde, doku si každý nevezme svojí část zodpovědnosti za existenci této energie na Zemi ( to už je vyšší dívčí..... reinkarnace a taaaak :-D )

      Vymazat
    5. Anonymní1. února 2014 23:29

      Jsem přesvědčen že existuje způsob jak eliminovat radiaci, dokonce víccero způsobů.. Mmj mnoho z nich je bud uplně nebo částěčně registrováno pod patentovými čísly.. Ne, nehledejte v současných objevech, ale musíte desítky let zpět :-))) Motáme se totiž téměř pořád kolem toho samýho :-)
      Co jeden člověk vytvořil, druhý umí zničit a opačně :-)

      Vymazat
  4. Pan Keshe ponukal riesenie uz dva roky dozadu. Kedze vlady zatial nemali zaujem, treba najst inu cestu, kedze toto sa tyka celej planety. Vcera sa konal Workshop ohladom technickej realizacie odstranenia ziarenia. Tu je video z Keshe Foundation, ktore zverejnuje veci doteraz avizovane, ale nezverejnene. Ukazuje nove moznosti a smer pre cele ludstvo. Zakladnym predpokladom je vsak zaujem vacsiny o Mier, inak mozu byt aj tieto technologie zneuzite pre zaujmy niektorych jedincov. https://www.youtube.com/watch?v=4f02CcnHjSk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemůžu si pomoct, ale pan Keshe mi připadá jen jako další slibotechna z mnoha - jinak by už dávno třeba Itálie, kde o předání technologie jednat byl, měla když ne volnou energii, tak rozhodně dopravu zajištěnou díky právě té technologii, o které se v jednu dobu tak plamenně mluvilo - a nikde nic, zase jen ticho po pěšině

      Vymazat
    2. ...... tak v Itálii je celkem slušnej šrumec ( moc se o tom nemluví a nepíše) a ten je vždycky tam, kde se něco snažej utlumit a uschovat :-D

      Vymazat
  5. Dokážete si někdo poslechnout filmeček s řešením, které nabízí Feshe foudation?
    http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/31153-fukushima-daiichi-nuclear-accident-cleanup-video
    Napište, zda to je k něčemu.

    OdpovědětVymazat
  6. Jedna polévka je přírodní, druhá kokteil zdivočelého byznis průmyslu. Mňam

    OdpovědětVymazat
  7. Dobry den,
    Byl jsem 11.3. 2011 v Japonsku. Tsunami opravdu Japonsko omyla a smetla toho opravdu hodne. Muj pocit byl, ze to zemetreseni nebylo prirodniho charakteru. Ale sila vsech otresu byla merena mnoha subjekty. Japonci maji nesmirne prorpacovany system varovani a informovani skrz televizy a mobilni telefony. Otazkou je co, nebo kdo to zpusobil. Jinak pokracovani clanku je jasnym dukazem fantasmagorickeho hledani konspiraci tam, kde nejsou. Mozna by ten "radioaktivni" pisek byl dobry na zada:)
    S pozdravem a velkym diky Orgonetovi - zmenil jsi mi zivot -diky!!!
    Lada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. konečně nějaký rozumnější názor. japonci jsou opravdu precizní ve sledování seismické aktivity a posunu litosferických desek. pokud se jednalo o umělé vyvolání zemětřesení - byl to záměr mocnářů - tedy chtěli docílit kontsminace - zdá se tedy že tento článek o zbytečné hysterii má udržet mysli lidí od tohoto problému - možná mocnářům vadí energie mnoha myslí zaměřená na řešení

      Vymazat
  8. V absolútnom rozpore s http://energieupramene.blogspot.sk/2014/01/milovana-jaderna-energie.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím že váš odkaz stojí za zamyšlení.Kamrádovo děda pracoval v úpravně uranových rud MAPE Mydlovary.
      Obohacoval se zde uran i do JZ.(jaderných zbraní).Pak putoval do SSSR.Továrna i laboratoře jsou značně kontaminovány a za velké státní peníze se asanují už nejméně deset let.Radioaktivní odkaliště se zavážejí použitejma pneumatikama z rakouska a německaJednak inkasuje ten co tam bordel naváží od zákazníků za uskladnění a pak inkasuje od státu za likvidaci radioaktivního odpadu z úpravny-ekologické zátěže.
      Martin

      Vymazat
    2. po shlédnutí tohoto dost fundovaného dokumentu nemám důvod mluvit o jakési hysterii ,ale jako o věci ,která se může reálně stát.

      Vymazat
    3. V ČSR se uran neobohacoval, dokonce se ani nevyráběl kovový uran. V MAPE se vyráběl koncentrát (sloučenina uranu), který se pak vyvážel do SSSR. Tam se zpracovával na kovový uran a obohacoval jak na nízký stupeň pro elektrárny, tak na vysoký pro bomby. Uranové palivo jsme pak dováželi. Původně se plánovalo, že tyto procesy se budou dělat i u nás, ale RVHP to zatrhlo.

      Vymazat
  9. Radiační spad z černobylu obletěl svět několikrát.Je známé že voda na chlazení obnažených palivových tyčí tedy voda velice silně zamořená se pouští do oceánu.
    Mořské proudy ji mohou zanést v určité koncetraci zamoření kamkoliv se jim zachce.Spíš bych pokládal za lež že se o tom oficiálně nemluví a vše se tutlá.Oficiální informace chybí a vše se nechává jen na amatérech, jejich měření se následně snadno zpochybní. Já osobně bych řek že fukušima je daleko větší průser než byl černobyl.
    Největší problém je v tom vypouštění zamořené vody.Například plutonium je 10 000krát jedovatější než kyanid.
    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martine, ja jen doplním tvůj příspěvek o popředního nemeckého atomového vědce Holgera Strohma ve věci Fukušimy a vůbec jadrové energie, a nemyslím si že je ovládán Illumináty. Jsou tu oba díly se slov.titulky:
      www.youtube.com/watch?v=bSfJGEl_wKg
      http://www.youtube.com/watch?v=bSfJGEl_wKg

      Vymazat
    2. ano je veliký rozdíl "jak" berou tuto katastrofu lidé v čr, a lidé v německu..

      Vymazat
    3. Starý pán to popisuje velmi trefně.
      Děkuji za odkaz.
      Martin

      Vymazat
    4. Holger Strohm, ale není fyzik a ani fyziku nevystudoval.

      S pozdravem,
      Lukáš Dokoupil

      Vymazat
    5. To je neuvěřitelné jak jeden vyvracíte druhého. za chvíli nám budete tvrdit, že se nám Orgonet jen zdá, a že ho tudíž navštěvujeme jenom ve snu. imbecilnost některých lidí opravdu nezná mezí.

      Vymazat
  10. Pán Strohm robí osvetu už niekoľko desaťročí proti atómovej energii. Jadrový odpad sa skladuje v podzemí a v oceánoch v plechových sudoch a betónovom obale. Máte na záhrade sud s vodou a betónové ploty ? Koľko vám vydržia ? V najlepšom pri pravidelnej údržbe 50 rokov. Rozpad polčasu je pri určitých izotopoch niekoľko storočí až po milióny rokov.
    A tým odovzdávame budúcim generáciám akurát pomalú smrť a koniec civilizácie. Táto propaganda obhajcov jadra je len kvôli ziskom spoločností, ktoré vlastnia súkromné elektrárne. Cenzúra okolo Fukushimy pracuje na plné obrátky. Pravda je ale naozaj tragická.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jsi si jistej,ze civilni atomovy elektrarny nemaji nic spolecnyho s valecnym prumyslem? ;-),mas za to,ze "cennej zabijak,radioaktivni odpad" se jenom tak "zakope"?Hledej pravdu,chtej ji znat,at je jaka je!Informace me jen informujou,navadej,ukazujou mozny smery,ale nikdy je neberu jako bernou minci!

      Vymazat
    2. Mozna,ze atomovy elektrarny maji pro lidi elektrinu jenom jako vedlejsi produkt? Zamyslel jste se nekdo nad takovou moznosti? ;-)

      Vymazat
    3. jasně, a kdoví "kdo" to zboží odebírá :-)

      Vymazat
    4. Armada,svetloleji!Nebo taky mozna...i armada .

      Vymazat
    5. tak tak.. A že je těch armád více se dalo čekat.. :-)

      Vymazat
  11. Mě stačilo koutkem oka zahlédnout "...internetoví hlupáčci bez mozku..." a bylo vymalováno. Autor je patrně jeden z dalších, kteří trpí božským komplexem - česky Všeználek, co všechno zná a všude byl minimálně dvakrát.
    Pokud si někdo myslí, že 400 kubíků radioaktivní vody denně (v reálu to bude asi víc) je vlastně jak jsem z článku vypochopil pro obyvatele moře a potažmo celé Země pochoutkou, s kterou si hravě poradí, pak opravdu není o čem diskutovat.
    Jestli je nějaký článek na netu manipulativní, pak se tento řadí dle mého názoru ke světové špičce.
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlas. opět snaha někoho odvrátit počínající pozornost lidí o světové dění k tomu aby si ničeho nevšímali a byli nečinní

      Vymazat
    2. Súhlasím s 19:03 a ďalšími, katastrofa to je. A bolo by ešte horšie, keby sa nezasadili isté páky na elimináciu. Osobne verím, že horejší pozorovatelia urobili opatrenia, lebo to z Fukušimy ohrozuje nielen nás zemských živočíchov.
      JJ, mama moja hovorila "Papier veľa znesie" a ja vravím: Dnešné médiá znesú všetko.
      B

      Vymazat
    3. "Jestli je nějaký článek na netu manipulativní, pak se tento řadí dle mého názoru ke světové špičce."
      Napadá mě, za koho vlastně Orgo podobnými články zde kope ? Je to utajený Trojský kůň ? Nebo jiný způsob "přijatelné" konspirace ?

      Vymazat
  12. Nevím,kdo jsi ? Ale určitě nejsi ten,který založil tyto stránky !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty víš, kdo založil tadytoho Orgoneta ? Jedna soukromá osoba, nebo je jich víc, nebo je to hra, součást jisté agendy ? Falešná opozice ? Přečtěte si Protokoly sionských mudrců, a snad se vám rozsvítí !

      Vymazat
  13. Vidím , že väčšina komentov je "Kam vítr - tam plášť". Nedávno tu ľudia híkali nad Kieshou, teraz je klamárka. Nedávno tu híkali na Teal, teraz je čierna magička. Podsúvajú sa informácie a ľudia majú o čom hovoriť . Niekedy mi napadá, či ty orgo-net nie si skrytý nástroj iluminátov, ktorý vyťahuje z ľudí informácie. Njn, každý chce mať prehľad. :-)) Hi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidno jak jsou lidé zmanipulovatelní.

      Vymazat
    2. "Niekedy mi napadá, či ty orgo-net nie si skrytý nástroj iluminátov, ktorý vyťahuje z ľudí informácie." Já mám v poslední době stále větší pocit, že je tomu právě naopak !

      Vymazat
    3. Je to tak, orgo-net je si skrytý nástroj iluminátov..

      Vymazat
  14. Takže, vážení, oproti názorům nějakých diskutérů (tam či sem) laskavě vezměte na vědomí hodnocení specialisty na radioaktivitu a jeho odhad situace ,my ostatní všichni tomu rozumíme asi tak přesně, jako koza petrželi ! "Střízlivé" pohledy si můžeme strčit za klobouk ! Viz : http://agreenroad.blogspot.cz/2013/08/dr-holger-strohm-fukushima-radiation.html . Mr. Holger Strohm je patrně jeden z nemnohých znalců problematiky, ochotných a schopných nám sdělit objektivní pohled - všimněte si, že zejména v nejpalčivějších problémech světa skutečnost odkrývají "dříve narození", již nezávislí (na kariéře a chlebodárcích ) lidé , vybavení přehledem a dostatkem zkušeností za život nasbíraných ! Nějací cápkové se širokým ústním otvorem pro hlasité vyjadřování mě opravdu nenadchnou.Sbírejte fakta: O limitech radioaktivity v potravinách a jejich "úpravě", o kontrolách aut z Japonska a jejich odmítání, o zdravotním stavu obyvatel , o objednávkách jódu v USA, o projevech radioaktivity na západě americké pevniny, o předpokládaných 400 tunách radioaktivní vody denně unikající z Fukušimy do oceánu, o mořských proudech a zprávách přibyvších trosek z japonského prostoru k západnímu pobřeží Ameriky...atd... Nedezinformujte, časem by to mohlo být trestné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nj souvisí s tím i částečná nechuť Orgonetíka psát o Fukušimě tk, jak se věc má.. Viz jeho komnentáře, že to sem vlastně ani nechtěl dát.. Ale to je na něm, je to jeho blog. Ovšem když už to přerůstá tk je vhodné aby se lidé ozvali :-)

      Naprosto souhlasím s Anonymní31. ledna 2014 20:57
      Lidé by měli ověřovat data z VÍCE stran, jinak se Pravda nezjeví, tj myšleno v dnešní internetové "houšti" názorů pro i proti..
      Chce to sledovat weby z více zemí, překladače fungují tkže i neznalec cizího jazyka si dnes může přeložit celou stránku během pár vteřin tak toho lidičky využívejme ! .-)

      Vymazat
    2. V některých státech se za dezinformace dokonce popravuje !

      Vymazat
  15. Fukušima není ani hysterie a není to ani strašení. Naopak, skutečný dosah havárie poznáme během příštích let. Katastrofa v Mexickém zálivu a Fukušima jsou dvě zásadní události, které ovlivní život planety měrou dosud nebývalou. Jen víc takových chlácholících článků. Realita dnešního člověka příliš nezajímá.

    OdpovědětVymazat
  16. Je to sice od tématu článku, ale stojí za to si to přečíst:
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/3684-google-chce-mikrofony-u-vas-ve-strope-a-mikrocipy-u-vas-v-hlave.aspx
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Google má nějakou dobu "Kvantový počítač" jisté generace, a dnes již s tímto zařízením není možno zaheslovat či zašifrovat soubor na netu tak, aby byl opravdu bezpečný.. Ten systém zvládá prý prolomit každé heslo.. atd :-)
      Druhý kvantový pc prý má Nasa...

      Vymazat
    2. njn... , ať si je namontují i do wc mísy, aspoň budou mít každé ráno přehled, co je nového... :))

      Vymazat
    3. Už iniciovali vznik Skynetu a Neurorestartu neboli umělé inteligence. Ta až vyhodnotí lidi jako svoji hrozbu č.1, povede válku strojů proti lidem k jejich vyhlazení ze Země. Myslím, že to nebude dlouho trvat.

      Vymazat
  17. Tak a Orgonete to mi musíš vysvětlit. Jestliže je Fukushima hysterie vyvolaná Ilumináty, co je po tom HAARP a ChemTrails. Není to to samé, aby lidi měli strach a pocit bezbrannosti pocit, že nemohou věci změnit ? Orgonete, já si myslím, že se ještě dočkáme " Apokalypsy " Apokalypso z řečtiny Odhalení, a to, že za vším stojí Ilumináti. Respektive, ten strach co tu udržují. Dokonce zjistíme, že jsme byli v celé řadě oblasti NWO klamání paradoxně Ilumináty. A nic z toho není reálné. Jen pouze strach. Přeji hezký den Norbert

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Infikace a udržování strachu je hlavní součástí jejich Agendy !

      Vymazat
  18. Pane autore článku,s jedním nemohu souhlasit a to sice stím že Fukušima je propíraná i maistreamu.Kde jste o tom slyšel?Pravě že maistream mlčí,mlčí o Fukušimě,mlčí o protestech ve Francii atp.

    OdpovědětVymazat
  19. Dělat z této havárie frašku?jako že se vlastně nic nestalo či neděje?Mě přijde za bláznoctví.

    OdpovědětVymazat
  20. Hele jako lidi, když se na to podíváme z druhého úhlu, tohle může být naopak iniciativa illuminátů, kteří chtějí udržet mysl lidí v této oblasti v nečinnosti...bůh ví kde je pravda...

    OdpovědětVymazat
  21. Dle mého je TENTO článek dílem Iluminátů. A to proto aby rozptýlil pozornost lidí od světového dění a udržel je v nečinnosti. Už jen to že lidi vůbec ZAJÍMÁ jaké dopady má Fukušima, je pozitivním projevem toho, že již nejsou tak laxní. Nevím, zda je pravda že má kolektivní myšlenka nějakou reálnou sílu, ale pokud ano a ilumináti tomu věří, tak zřejmě nebudou nadšeni z toho, že tisíce lidí zaměřují svoji doufejme že pozitivní energii na Fukušimu a na cokoli, s čím oni měli a mají své úmysly...takže asi tak.

    OdpovědětVymazat
  22. Člověk je viditelná energie z masa a kostí,mluvené slovo nebo myšlenka je také energie ale nevidíme ji, jen ji nějakém způsobem vnímáme,někdo víc a někdo méně....a jsou lidé že tyto vjemy apsolutně nevnímají.
    Také většina populace si neuvědomuje že když dýcháme tak žijeme to znamená dech je energie pro tělo a život na této planetě Zemi. Prvním nadechnutím tělo ožívá a posledním výdechem tělo ,,to hmotné" zaniká.
    Úplně všechno zde na Zemi i ve vesmíru je o energiích....to znamená jak myslíme a co vyslovujeme to nás ovlivňuje, v neposlední řadě vývoj počasí,různé krize jak osobního rázu tak celosvětově,protože když někdo vyšle tuto energii lidé se na ni naladí a potom ji stále živí a to tím způsobem že se o ní stále baví nadávají a bojují.Místo toho aby změnili program a tento druh energie nepodporovali - neživili. A o tom je celý náš dosavadní život tady na Zemi,pochopit tuto jednoduchou věc ale hlavně ji praktikovat ...dělat....a tomu se říká probuzení,osvícení nebo duchovno.Tam je potřeba zaměřit pozornost a nehledat v tom složitost !
    Nejsme zde náhodou a rozhodli jsme se před narozením projít tímto vývojem obklopeni hmotnou energií.
    Proto uvádím toto jednoduché vysvětlení .....a nevkládejte stále katastrofické scénáře i do budoucnosti ať přírodní tak osobní. Čím víc lidí pochopí tento program tak se co nejdřív změní celkový stav planety a lidí....protože my máme tuto schopnost všechno změnit pro naše dobro.

    OdpovědětVymazat
  23. Nakonec se dovim, ze Alex JONES JE ILUMINAT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč byli odstraněni (zavražděni) mnozí reportéři, novináři, vědci, inženýři a mnoho dalších po celém světě, když se přiblížili k odhalení Lži, Manipulací a Zastírání a Konspirací "oponářů" ? A takový D.Icke, A.Jones, Fulford a mnozí jiní úplně v pohodě vystupují před kamerami, cestují po světě, a na věřejných prezentacích si dovolují odhalovat "pozadí, práci a úmysly" oponářů, loutkovodičů, světovládců apod. Proč jim se nic nestává, a jakto, že mohou dále a dále šířit to, co šíří ? Řeknu vám to zcela prostě podle rozhovoru Kerry Cassidy s těmi dvěma vojáky : bylo jim to "shora" DOVOLENO ! To znamená, že tito lidé a jejich prezentace jsou pod totální kontrolou. A neřeknou víc ani míň, než jim bylo dovoleno ! Proto i v těchto případech"opona" nadále mlží, skrývá Pravdu,byť prvoplánově vypadá jako když ji odhalí ! A to je si třeba uvědomit jako skutečnost č.1 ! Vlk (lidi) se nažral, a koza (globalisté) zůstala celá !

      Vymazat
  24. Mořští živočichové (drobní korýšovci i velcí kytovci) umírají za poslední dva roky v obrovských kvantech. To není konspirace. To jsou skutečné důkazy lidí, kteří v jistý čas na pobřežích byli a ty mrtvolky nafilmovali či vyfotili. Dá se toho najít na YT spousty. Pokud tedy nemá tento nárůst úhynu mořských živočichů na svědomí otrávená radioaktivní voda z Fukušimy, tak co tedy?
    A ještě...Nemyslím si, že zvýšenou radiaci zachytíme pomocí nějakých dozimetrů na pobřeží. Jistě o tom vím "houby" jako většina z nás, ale rozum mi napovídá, že pokud chci znát stav vody, pak je dobré řídit se právě podle ryb a dalších obyvatelů vod, které v ní žijí. Ostatně, tak to dělali naši předkové celá staletí. Stejně tak je to však i na pevnině. Pokud v jistých částech vymírají celá stáda, pak je dobré se ptát proč.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte, že za kvantovými skoky úmrtí mořských živočichů může z velké části člověk, a jeho bezohledný průmyslový rybolov. Věc ja tak vážná, že se dostala až na stůl europarlamentu, aby zastavil neuvěřitelné plýtvání ulovených živočichů. Protože jsou EU stanovena určitá nesmyslná pravidla pro jakosti trhu, spotřebitele, hygieny apod., díky čemuž až 80% úlovků končí jako odpad v mořích !!! Naopak drobní rybáři mají zase EU nařízené nesmyslně nízké kvóty úlovků, a když je překročí, jsou úřady perzekuováni (pokutováni) !!! Navíc především japonské rybářské lodě používají vlečné sítě ponořené až na dno, kde jako gigantická radlice doslova bagrují dno, a ničí vše živé přes co "přejedou" korálové útesy nevyjímaje !!! Jsou kvůli tomu údajně rozlehlé části moří a oceánů, kde je doslova MRTVO - nic tam nežije !!!

      Vymazat
  25. Víte co???,
    spousta Vás tady diskutuje o něčem, co nemůžeme ověřit...svým osobním pozorováním , zkušeností...
    spousta z vás - já ne - umíte zcela jistě dobře anglicky, tak proč nenapíšete japonským blogerům a nezeptáte se, jak je to tam doopravdy....???
    a pak to sem hoďte a my se bud přidáme k těm duchovním buditelkám, nebo to prostě přejdeme...
    ale jenom pravda nás osvobodí..... a taky kladně nabité infopole, neb to mám ověřeno na sobě.....
    takže do toho....!!!
    veronika

    OdpovědětVymazat
  26. jo, člověk si může poradit i HIV - v Africe je jich dost odolných tomuto zákeřnému neřádu....
    takže možná, že by se někteří obrnili i proti radioaktivitě...
    Ale AIDS je pro některé smrtelné, stejně jako radioaktivita...
    každý z nás má jiné nadání, jinou schopnost Bůh ví v čem, jinou odolnost nemocem a každý máme slabost v něčem jiném, než ten druhý.....
    tak jim do toho Japonska napište....
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda že lidské tělo se v mnoha případech zázračně uzdraví už jen silou mysli a vírou. takže pokud se vypořádá s rakovinou nevidím důvod se nevypořádat s radioaktivitou, která je přirozenou součástí planety a nepřišla k nám v současné z ničehožnic z vesmíru. bunky se s tím sektávají v malých dávkách již odpradávna, tělo by mohlo zvládnou eliminaci velkých dávek

      Vymazat
    2. Když dostaneš ránu jednou kulkou, můžeš to pořežít. Ale když jich bude 5, 10, 20 nebo třeba 30, šance na přežití rapidně klesají. Podobně je to s dávkami a expozicí radiace.

      Vymazat
  27. Opět se tu bijí dva tábory. Jedni říkají, že je to katastrofa, proti které se musí bojovat (http://karolinaloskotova.blog.cz/1401/lide-nyni-udelaji-spolecne-kvantovy-skok-nebo-projekt-lidstvo-muze-v-troskach-skoncit), jiní zase říkají, že je to v pořádku. Nikdy nevíme přesně, kde je úplná pravda, ale já se po přečtení těchto dvou článků necítím nijak skvěle. Je to tu zase jako předtím. Bude konec světa, nebude konec světa. Takže si raději půjdu vlastní cestou, ať se děje, co se děje. Protože dle mého názoru tohle my žádným fanatismem (na jakékoliv straně) nespravíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nikdo neříká že se proti ní musí bojovat....tito lidé podporují pouze pozitivní myšlení...kdyby nic, tak alespoň to, i kdyby to byl balast který nefunguje tak aspoň nesedí na prdel, nečučí a snaží se být aktivní

      Vymazat
    2. oprava za anonyma: "kostruktivní myšlení" páč chceme něco nového "vykonstruovat" tj stvořit :-)

      Vymazat
    3. To mi připomíná termín "konstruktivní pozitivní satira"

      Vymazat
  28. Bez ohledu na to, zda info, které ke mě dorazilo, je správné či nikoliv, musím pouzkázat na fakta, která platí ať už je to s Fukušimou jakkoliv. Samozřejmě bych byl radši, kdyby mě někdo jenom tak bezdůvodně strašil.
    - radioaktivita poškozuje lidské zdraví - podle mě je to fakt
    - těžba uranu poškkozuje životní prostředí - fakt
    - vyhořelé palivo nejde recyklovat, ani nijak jinak "zneškodnit", současná úložiště fungují jako zametení bordelu pod koberec
    - představa, že japonská radioaktivita zůstane v Japonsku, je dětinská - můj názor
    - fy. Westinghouse si zřídila japonskou pobočku TEPCO. Tatáž firma chce stavět další blok v Temelíně. Ta samá firma vytvořila centrální úložiště vyhořelého paliva nad reaktorem. Takže prachy jsou "až na prvním místě". - fakt
    - když někdo někomu hází na hlavu atomovky, nebo mu postaví ksindlovskou elektrárnu, tak považuju za karmu, když se to k němu časem vrátí - můj názor
    - když má někdo takovou "zkušenost" jako je havárie Fukušimy a přesto rozjíždí další dva jaderné reaktory, tak je nepoučitelný - můj názhor CZK

    OdpovědětVymazat
  29. předně: Název článku tj "Fukušima je hysterie vyvolaná Illumináty (1) " lze pochopit ve více smyslech :-) Tzn buď že "to celé" bylo vyvoláno ilumažnáky, anebo že jen "ta následná hysterie" je vyvolána ilumažnáky... Nesouhlasím ani s jedním, je to zavádějící, a dál se vcelku upřímně divím reakcím některých diskutérů tu, zdá se že nám to opět ukazuje "vyspělost" dnešních lidiček, ba co víc... Zdá se že je tu mnoho lidí typu "převlečkabát" :-)))) V podobném smyslu psal(a) "Hi" o pár řádků výše.. Ano,možeme se bavit o tom, kdo že to vlastně vyvolal, ae beztak to jsou spekulace a problém jakotakový to NEŘEŠÍ. :-)
    Ale co se vlastně divím, že....?můj údiv je malinko "hraný", ale slzy skutečné.. Spousta lidí píše mnoho písmen, ale nemá co říct, smysl žádný...
    Ne, osobně nemám moc důvěry ani v "hodnocení specialistů, vzpomeňte na černobyl apod.. Dnešní tzv. "Specialista" = obv. člověk placený těmi, kteří "diktují" , co má specialista psáti..A když nepíše podle "zaměstnavatele", náhle se ukáže, že to není "specialista" .-)))) Zvláštní že?
    Cítím že Fuk-uššima (i ten záliv, atd) je velice špatně pro faunu i floru, a řešení typu "Dematerializace Fuk-ušimy" z této "dimenze" velice vítám, bytostně mu veřím, a plně podporuju.
    Velmi často se najdou lidi co to "umí" všechno shodit, pokálet, vyvracet..takových je MNOHO! Vážně k nim stále chcete patřit jen abyste měli co říct? :-)))))) k smíchu a pláči zároveň ..

    Pamatujte, je obrovský rozdíl mezi radiací vyvolanou člověkem, a radiací přirozenou, která se na Zemi vyskytuje odnepaměti... Neplácát to dokupy prosím! :-)

    Je jen jediná cesta jak z toho ven...

    OdpovědětVymazat
  30. Zkuste kouknout na tenhle odkaz je z dnešního rána a je velice přesvědčivý ...

    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7242-internetem-koluje-teorie-ze-za-informacemi-kolem-radioaktivni-kontaminace-vod-ticheho-oceanu-u-zapadniho-pobrezi-severni-ameriky-stoji-iluminati-podivejte-se-na-tento-material-a-udelejte-si-vlastni-nazor/

    OdpovědětVymazat
  31. Pozrite sa objektivne na dane informacie, spytajte sa ludi, rybarov ktory lovia a ziju v zasiahnutych oblastiach, ci moze ist o fake ILUMINATOV, ako toto je uz vela co tu navrhuju niektory ze je to len vyvolavanie strachu, v tejto chvyli mam pocit ze orgonet nieje to co som si o nom myslel, ale kazdy ma pravo na nazor,svoj vlastny ale instinktivne, pri dokazoch vsade mi jednoducho nejde ze verite ze je to fake, pridavam este jeden link ktory vysvetli mnohe,ale najma skuste sa cez socialne siete spojit s niekym, obycajnym clovekom ktory nema dovod klamat o svojom prostredi kde zije, a nie nejaky vytuningovany kravatak co ma doktorat preplateny farma corp. ktory bude vraviet to co musi. Bol by som najradsej aby to bol fake,tak pridavam link na clanok ktory vysvetli mnohe, a dufam ze mate pravdu a nieje to radiacia, vazne sa CHCEM mylit a ak to tak bude tak budem stastny ze som sa zmylil, bohuzial mam pocit ze to tak nieje

    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7242-internetem-koluje-teorie-ze-za-informacemi-kolem-radioaktivni-kontaminace-vod-ticheho-oceanu-u-zapadniho-pobrezi-severni-ameriky-stoji-iluminati-podivejte-se-na-tento-material-a-udelejte-si-vlastni-nazor/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co podívat se do očí těch trpících zvířat ?!?! A CO TAKHLE PODÍVAT SE DO OČÍ VLASTNÍCH POTOMKŮ ? HE ?

      Vymazat
    2. Fotky na Matrixu jsou působivé, ale proč tam chybí jakýkoli odkaz na zdroje?
      Taková galerie se dá sestavit velmi jednoduše i tak, že si vygůglím obrázky na téma nemocné ryby, nemocná zvířata ... jaký je důkaz, že onemocněly z radiace? Jsou k dispozici nějaká měření? Jsou jejich těla radioaktivní?
      Neobvyklá onemocnění a úhyny zvířat mají podle mého názoru na svědomí jiné aktivity illuminátů, jako šíření chemikálií a biologických zbraní pomocí chemtrails a různé radiační frekvence z haarpových zařízení, která jsou v této době rozmístěna po celém světě.

      Vymazat
    3. Takže Orgonete vzhledem k tomu, že se toto Vaše vyjádření týká mého materiálu (nechápu proč apriori uvažujete tak jak uvažujete), zde máte namátkou některé odkazy po kterých tak voláte včetně fotografií u prvního odkazu tuším. Doufám, že to zveřejníte!!

      http://www.washingtonsblog.com/2014/01/fukushima-radiation-may-making-alaska-seals-sick.html (vyjádření vědců z Aljašské Univerzity)
      http://www.presstelegram.com/environment-and-nature/20140125/csulb-professor-leads-team-studying-radioactive-contamination-of-kelp (odkaz na vědecké tetsování mořských řas na radioaktivitu)
      http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/es202816c
      http://www.pnas.org/content/109/16/5984.short (odborný materiál týkající se měření radionuklidů v souvislosti s Fukushimou v rímci vodní biodiverzivity)
      http://211.144.68.84:9998/91keshi/Public/File/41/336-6085/pdf/1115.full.pdf (zde máte další vědecký materiál v pdf)
      http://rpd.oxfordjournals.org/content/157/1/1.short (zde máte materiál ohledně radioaktivity ryb ve vztahu k Fukushimě z Oxfordské Univerzity)

      Mám pokračovat? Jinak přeji Vašim stránkám mnoho užitečných článků a Vám spoustu tvůrčí invence.

      Jaroslav Chvátal

      Vymazat
    4. Jaroslave Chvátale, děkujeme :-)

      Vymazat
  32. Spíš cítím, že Illuminátama je najatej/ovládanej autor tohoto článku :)))

    OdpovědětVymazat
  33. Dnes vyšel na seznamu článek, o tom co dělat, když uvidíte jaderný hřib....doufám že tím nechtěl někdo nepřímou cestou naznačit co se plánuje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)))) náhoda neexistuje :-)
      tu si z lidí přímo dělají blázny, prý mame běžet 30 min jenže co když nemam hodinky tož pak je člověk asi v hájí? :-))))

      http://www.novinky.cz/muzi/324964-pokud-spatrite-jaderny-hrib-utikejte-30-minut.html

      Vymazat
    2. No také jsem čekala, že se dozvím nějaké cenné rady jak se v jaké situaci zachovat. Ale je to jen všeobecný balast bez konkrétního doporučení. To již kniha SAS Jak přežít říká více. No já bych asi zemřela vysílením z toho běhu...:))
      Mám takový pocit, že nám tím nikdo nechtěl dát návod jak přežít (myslím tím pro obyvatelstvo např. 50 km a více vzdálené od výbuchu, kterému tolik nehrozí radioaktivní zásah), nýbrž to, že se někdo prostřednictvím tohoto článku snažil lidi upozornit, že se to může třeba stát..

      Vymazat
    3. anoooo jasná trefa! :-)
      ".......nýbrž to, že se někdo prostřednictvím tohoto článku snažil lidi upozornit, že se to může třeba stát.."

      Tj přesně tímto, nekdy i jiným způsobem "ONI" dávají vědět "CO přijde" :-)

      Vymazat
  34. Je to strašný pohled na zvířata zasažená radioaktivním odpadem :(((( (u kterých mimochodem vědci zjistili, že netrpí rakovinou, tedy že to lidé musejí mít ze sraček co do sebe cpou léky a upravovaným jídlem o chemikálie)..... ted jsou ryby v moři, tuleni, lední medvědi.....plni rakovinových nádorů:((((( Je mi líto že to řeknu, ale lidstvo by za zločiny spáchané na přírodě a na zvířatech mělo být voláno k odpovědnosti. A to co nejdříve. Měla by s námi planeta zamést rychleji než to uděláme my s ní. Nekonečně mnoho času nám dávat k nápravě nemůže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebývalá onemocnění a úhyny zvířat jsou realitou, ale způsobuje to skutečně radiace? Spíše se domnívám, že Ilumináti domnělou radioaktivitou se snaží odvrátit pozornost od svých dalších zločinných aktivit jako sprejování chemických a biologických zbraní pomocí chemtrails a radiaci z haarpových zařízení rozmístěných po celém světě.
      Kdyby ty nemocné ryby byly radioaktivní, kdyby to skutečně někdo naměřil, proč by si ten údaj nechával pro sebe? Myslím, že je to jenom domněnka.

      Vymazat
    2. Hele já tak nějak nevím co jste kdo za ročník..... ale já teda za totáče byla instruovaná o tom co dělat když uvidím jadernej hřib. Věděla jsem kde je nejbližší podzemní kryt a že si mám nasadit gumáky,pláštěnku a jít vyfasovat masku. A když jsem se ptala, proč to jako celé mám přežít, tak mi osvícená paní učitelka řekla, že proto, abychom po odeznění radiace mohli budovat novou zem. Tak jaká panika? Nová Zem je přece teď hodně IN ne? :-D :-D :-D

      Vymazat
    3. Zdroj
      http://enenews.com/reports-white-goo-everywhere-inside-alaska-seal-crows-wont-even-touch-it-and-they-eat-peoples-roofs-slime-in-anothers-mouth-kidney-almost-black-one-appeared-to-have-changed-c

      Vymazat
    4. nj "myslíš" ...

      Vymazat
    5. Zajímavé je to že v dnešní době, kdy je jaderný útok celkem reálný, nikdo děti neučí co dělat. Já jsem ročník 83 a ani nás to nikdo neučil. Naštěstí existují knihy jako SAS apod. ve kterých je to alespon stručně. Bohužel si myslím, že pokud dojde k nějaké takové situaci, tak to nebude na základě opravdové války mezi státy - to by byli blázni, protože každý s půlkou rozumu chápe co by způsobili...ale uměle vyvolaného jaderného konfliktu mezi státy mocnáři, kteří když už začnou, tak asi pojedou na maximum...známe přece jejich prapodivné myšlení, že oni jsou vyvolení a na světě je moc lidí. S názorem moc lidí souhlasím, nicméně ne s řešením. Tak bud jim zpřístupním volné energie at neničí Zemi a nehraju si na soudce a na Boha. Nebo lidstvo tedy smést z povrchu zemského, ale potom kompletně - i s nimi - pokud jim jde o Zemi, tak by s tím neměli mít problém. Ale rozhodně nebudou takoví hlupáci, aby si mysleli že to udělají pomocí radiace přece...vždyt z krytů a z podzemí by museli vylézt za stovky let.

      Vymazat
    6. oni se prostě chtějí přestěhovat na druhou stranu Země :-) tj na povrch :-)

      Vymazat
    7. svetlolej - jakože pod povrchem žijí nějaké bytosti? To mi vnukává myšlenku - když se celá Země zamoří radioaktivitou (dejme tomu že realizují plán vyhlazení), tak pro ně to nebude jedovaté prostředí ale naopak přirozené?

      Vymazat
    8. Anonymní4. února 2014 14:15
      pod povrchem žijeme my, lidi.. :-) A "oni" mají udělaný tunely, podzemní prostory..atzd.. v podstatě je tím prošpikovaná temeř celá Země ...to je jedna z jejich unikovych cest.. Dále funkční portály atd.. "Oni" si myslí či věří, že se schovaji na právě na povrchu :-)
      Doporučuju blog: prvopodstata.blog.cz/

      pozn: probíhá tzv "Plán depopulace" .. viz Internet :-)

      Vymazat
  35. Orgonete problém je v tom, že žijete na druhé straně světa. Náhlý výskyt hromadných nádorových onemocnění ryb a živočichů, kteří se živáí rybami neschováte za nějakou virovou nebo bakteriální epidemii. Ono těch spojitostí je neějak mnoho. Zkuste si nalézt čas a projít kanadské servery zabývající se ochranou přírody, ochranou mořských zdrojů, nebo rybolovem, zjistíte, že si údaje a naměřené radioaktivitě u ryb nenechává nikdo pro sebe, ale naopak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si bohužel myslím, že je to jen tím, že nejsme informováni a převážně je zamořeno moře...to tady nemáme. jinak bychom jistě nalézali takhle zohavené živočichy...za pár let i zmutované

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.