27. ledna 2014

Fukušima, Kiesha - Little Grandmother, krystaly, meditace

Situaci kolem Fukušimy sleduji, a vím, že je vážná, a nemyslete si, že s lidmi tam necítím, ale vyzývat k meditacím a modlitbám a krystalům se mi nechce.
Kdo poslouchá Ivanku, tak rozumí proč.
Ale právě jste mi zaplavili mail žádostmi o zveřejnění, tak tedy ano, dám to sem, když to tolik lidí oslovuje a chtějí to tak dělat. Je to součást vývoje a probuzení. Je to tak dobře.

Jeden z mailů, kde je vše pěkně shrnuto:


Ahoj Orgo,
posílám ke zveřejnění odkaz na video od Little Grandmother. 
​Křišťály a Fukušima:
http://www.youtube.com/watch?v=t-CeP8DyW9Y


 
​Možná, že by video zasloužilo zvláštní umístění, aby za dva dny nesklouzlo do propadliště dějin webové stránky :)))​




​A jako bonus proroctví kmene Hopi o konci lidstva:
http://abundancia.webnode.cz/zahady-a-tajemstvi/proroctvi-o-konci-lidstva/


​Zdravím                                                        Ylberes​

62 komentářů:

  1. To děcko musí někdo schladit je jak Biebera na drogach.A pro neangličtináře vo co tam deeé?

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som toho nazoru ze Little Grandmother ,Teal Scott atd su tu len preto aby ludi stiahli na vedlajsie cesty .Tu ide len prachy new age propagandu a ludia to papkaju a nechaju sa ovladat .Vzdy slabsi utekaju za silnejsim ked pocituju zmenu .Pozor slova ktore od nich pocuvate alebo citate titulky sa vam zapisuju na vasom vedomi.

    -Asgard-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a odkud bereš informace ty ?

      Vymazat
    2. Souhlasím s Asgardem. Nenechte se obalamutit žádným z nich. I když hovoří kladně a dobře, mile, láskyplně a moudře, nic z nich nepřichází z pozitivního stavu.
      Petr D.F

      Vymazat
    3. no jo, no.... máš pravdu.... hlásne trúby NWO....

      Vymazat
    4. Asgarde, která slova nebo titulky konkrétně jsou pro nás tak nebezpečné, jak říkáš? Pokud nám to nedokážeš sdělit, pak tento tvůj komentář patří mezi typicky irelevantní.

      Vymazat
    5. pozitivní stav :-)) pan benda ještě žije , .-))

      Vymazat
    6. Asgard to vidí celkem správně, neboť jeho čidla ještě nejsou otupena na rozdíl od většiny tady z vás. Lidé totiž stále častěji zapomínají na stará osvědčená pořekadla jako např. toto : Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají !!!

      Vymazat
  3. K tomu proroctví Hopi - ono může jít o chybnou interpretaci. Například Don MIguel Ruiz z kmene toltéků psal ve čtyřech dohodách o "Ohni, který čistí"... Takže proč by nemohlo jít o očištění vědomí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná se toho dočkáte, až uvidíte, jak oheň "z nebes" bude čistit Zemi, vypálí vše na povrchu i pod ním. Bunkry, pokud nebudou kilometry pod povrchem nemají šanci !

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. každý si prohrabe dle vývoje ty svoje informace,,Tato paní na videu mi nějak změnila vizáž,za těch pár let..tomá marný..u mě..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že by taky další rychle stárnoucí klon ?

      Vymazat
  6. _Tak Tomas Marny si jen dela prdel, ale paradoxne cim vic si ji dela, tim vic ho nektery berou vazne, me stacilo cist neco z jeho dalsich clanku.) Jinak takhle babicka mi taky prijde docela neduverihodna, staci si project jeji videa pred rokem 2012, kde rika co se stane - o nekolika dnu dlouhe tme atd, samo ze nic s toho se nestalo a ona si jede dal sve povidani a lidi to hltaji. Trena kdyz se zacalo psat o tom, jak se v australii objevili hroby a stopy tusim od egyptanu (ted nevim presne) tak hned se pripojila se svym povidanim, jak ji pozvali domorodci a ukazali ty hroby nebo co, a na zaver neopomnela dodat, ze jim slibila nikomu nerict, kde to misto je. Takze overitelnost nulova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Babička už splnila svou historickou buditelskou úlohu, její činnost se měla omezit asi tak na dva roky, ale nějak to nepochopila. Teď už je svět někde jinde a pravdu mají zase jiní.

      Vymazat
    2. Tomáš Marný je známý provokatér z Osudu.cz, ne všichni mají krátkou paměť, falešný čaroději !

      Vymazat
    3. Pravdu ona i ti jiní mají jen na chvíli, dokud jim vše Pravda nerozmetá na cucky. Ale jim to nevadí, oni jsou v těchto záležitostech flexibilní, a lidé vůči tomu blbější a blbější :-)))))))

      Vymazat
  7. prosím zastavme se všichni... zřejmě jsme měli nelehký den v práci či doma či kdekoliv.. Vážení zajímáte se také o data ohledně Fuk-ušimy? Co se děje v moři? Už i na souši a to nejen v japonsku? ... se ptám, protože jste se pustili do kritiky dívenky co údajně přilétla letadlem...a přitom Vám všem je jasné že tedy asi pilotoval pilot a přesto si neodpustíte poznámky... vcelku trapné poznámky... .-) chápu že se Vám nikomu (těm co to "shazují") nechce pomáhat, anebo že si představujete pomoc jinak, jinde.. Ale ono taky už nemusí být kde, komu a jak pomáhat :-) Pokud je pacifik mrtvé moře, a šíří se to velmi rychle, tak :-) si držte klobouky :-)

    Jen mimochodem, tomáše marného neznám, či jen z doslechu, ale svým způsobem je dalece vepředu před všemi kritiky a trolly :-) minimálně v tom, že se konec blíží a pokud se tu budete jen handrkovat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rada je prostá.. přesně jak píšeš:
      Založ svoji stránku a piš si tam co chceš.. a až Ti začnou přispívat čtenáři podobní jako ty sám, uvidíš jaké je být Trollem :-)

      Vymazat
    2. blbnou komentáře... hned ten první (od dvou marků) v tuto chvili neni videt,,, :-)

      Vymazat
    3. Kdo brání Tomáše Marného je buď nenapravitelný naiva nebo kolaborant. Proč sem vy nenapravitelní hlupáci a provokatéři pořád lezete ? Najděte si svou noru, a už z ní nikdy nevylézejte !

      Vymazat
  8. Vy co jen pomlouváte či kritizujete, dotaz= dělali byste to samé, kdyby jste žili přímo v sousedním státě vedle Japonska? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, v létě jsem v Japonsku byl. V Tokiu, což je asi 200 km od Fukušimy. Japonci se chovali celkem normálně, tedy na Japonce normálně v porovnání s dobou před katastrofou. Tichý oceán rozhodně mrtvý není, nevím, odkud by vzali takové množství čerstvých ryb. Akorát mají nějaká omezení na spotřebu elektřiny, takže někdy nejela klimatizace. Jinak evropanů (respektive nejaponců) je tam pracovně nebo na dovolené celkem dost. Kdyby v Tokiu probíhala nějaká větší tragédie, věděli bychom o tom.

      Tedy abych odpověděl: Ano, nesmysly bych opravdu kritizoval, i kdybych žil třeba v Korei nebo v Číně.

      Vymazat
    2. chápu, 7 miliard lidí=7 miliard pravd :-) Pro někoho je pomoc druhým (byť "neobvyklá") nesmysl, jiný je spokojen nadmíru..

      Vymazat
    3. když si tam byl tak určitě víš že na určité věci je v japonském tisku embargo ...

      Vymazat
    4. v Japonském tisku embargo souhlas, prý se tam "smí" psát ohledně Fuk-ušimy pouze v oficial mediích, tj z toho mi vychází = píše se jen to, CO CHCE psát "majitel" medií.. a ty patří pouze pár lidem na světě :-))) (stejně jak černobyl, taky se oficiálně mlčelo a dlooouhooo)

      dál - to embargo je v podstatě celosvětové, anebo jinak= svět nedostává všechna správná data ohledně množství úniků radiace, ohledně ohrožení všeho živého (zatím ještě), japonci to zřejmě nesou tiše, hrdě, statečně, ale uvnitř kdoví jak jim ve skutečnosti je.. asi nepopsatelně...

      Vymazat
    5. Neobhajujte neobhajitelné a neověřujte neověřitelné, jinak dáte sobě průchod hlupáctví, které mezi lidmi nebylo ani za temného pravěku !

      Vymazat
  9. At už Teal či Keisha, obě předaly spoustě lidem to, co měly předat. Stejně jako další duše zde.
    Vážně by mě zajímalo, PROČ ten či onen čte články, kterým nevěří anebo je pak haní? :-))) To máte houby co na práci a trolovina Vás přemáhá či jak to je? :-)))
    Podle kritiky a komentů nejen tu na Orgonetíku cítím, že lidé ztrácejí schopnost číst mezi řádky.. prostě ten logický mozek převálcoval ten malý, důležitější.. Hlavně že je dnes každý inženýr...

    osobně jsem psal Orgonetku aby zveřejnil další data o Fuk-ušimě.. Cítím to jako vážnou věc pro celou faunu i floru tu na milé Zemi ...

    co takhle místo blbejch řečí jistých lidí tu,(ae jinde takyyyy) přispět do debaty dalšímy fakty? Upřesnit? Specifikovat? doplnit? To už je nad Vaše síly Vážení? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych si mohl o něčem udělat názor, tak to musím napřed vidět, slyšet nebo alespoň číst, ty chytráku. Proto lidé čtou i to, co poté znevěrohodní, odsoudí nebo nepřijmou, víme ? Pokud to máš jinak, pak se jdi honem rychle léčit !

      Vymazat
  10. Kiesha je v poriadku - hovorí predovšetkým o sile kryštálov a láske. Čo už len sa vám na tom nevidí dobré ? Dôjde k tomu, že sa budú posielať kryštály do Fukušimy, tam ich budú skúmať a používať a očistu vedci , budú merať a zisťovať, že to pomáha - len česi budú stále brblať u počítačov.
    Ja svoj kryštál nosím od 2006, možno 5x už bol stratený a zas sa ku mne prečudesným spôsobom vrátil...
    Sme svoji... B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to sou pecky co tu čtu Chocholoušek by blahem vrněl

      Vymazat
  11. Proc se nad tim rozcilujete a vubec tomu venujete svuj drahocenny cas?Podivam se na clanek moje podvedomi to nechce cist,tak jedu dal,nelamu si s tim hlavu,zacnete si uz konecne vybirat co cist a k cemu se vyjadrovat,opravdu si myslite ze "nejaky" pozemstan dostava info od mimozemstanu aby nas informoval?Vse je jen o penezich,napr:vcera sem zhlednul"Lev uz nedrima" David Icke 2 cast,tak asi po hodine sem zjistil ze ten clovek ma nenormalni schopnost lhat sam sobe,pospojoval veskerou nasi historii lidstva s vsemoznymi konspiracemi az my ho zacalo byt lito.Urcite si v koutku duse rika " jak my tohle nekdo muze zrat" a lidi zerou je zpousta najivnych lidi,kteri zaplati za jakoukoliv senzaci a to GOU,JEN O PENIZE.Tim nikomu nechci vnucovat nejaky postoj,snazim se jen rict ze ikdyz mam moc rad orgonet a chodim sem uz nejakej patek, clanky ktere sou zverejnene beru s nadhledem ,dokud neprestaneme valcit a navzajem se zabijet a nicit tuto planetu,tak "NIKDO z nas nikam nepujde do zadne dimenze a zadni mimozenstane nas nikdy nebudou kontaktovat,staci aby se podivali sem dolu na tuto planetu.A jestli nekdo chce zit s matickou zemi(littlegrandmather)tak zahodte vsechny penize a kreditni karty,prestante poporovat spolecnosti ktere nas nici,TOT VSJO.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty nepůjdeš ..my ano :-)

      Vymazat
    2. Ty hlavně nepůjdeš protože už nebudeš mít nožičky

      Vymazat
    3. David Icke se stal předním mistrem Otce Lži. Je to smutné, ale je to tak. Další se klube na Ukrajině v osobě Klička !

      Vymazat
  12. Tak mám pocit, že tu někdo cíleně rozsévá strach….mezi řádky čtu -
    „ upněte svoji pozornost na Fukušimu ….ničeho jiného si nevšímejte…“
    Projekt lidstvo skončí v troskách tak jako tak….člověk než by změnil sám sebe
    ( a posunul se o stupínek výše),upíná se v bláhové naději k různým „osvíceným“ na internetu či jinde,
    že sám se tak stane „osvíceným“ a že ho TO změní samo…
    A mezitím….pokračuje na matičce Zemi totální devastace všeho…pralesů,lesů, oceánů, živočichů,
    ovzduší, lidské důstojnosti….devastace člověka…neb v jednotě je síla…

    Synael

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. každý čte dle "svého" úhlu pohledu... někdo dokonce překrucuje věty jiných viď ? :-)))

      Vymazat
  13. hele lidi...
    každý má svoji pravdu, za kterou se bije...
    my jsme tady od toho, abychom si sdělovalůi info, pozastavovali se nad ním a bud jej přijmuli nebo jen zatratili...
    já osobně babi i tu slečnu prostě beru... protože oni mají do jistý míry pravdu... Babi říká, že krystaly dokážou hodně.... Mám zkušenost s orgonetem, kde je rozbitej nabitej křišťál a jeho účinek je famozní....takže mě křišťály fungují...
    Slečna říká, že kolektivní vědomí změní svět a já jsem opět za...kolektivní vědomí jsme vyzkoušela s lidmi na jednom blogu a opravdu funguje....
    Takže ty dvě neříkají cosi , co je naprostá blbost...
    je fakt, že se svět posunul a to je jen dobře...
    a že malá holka přilítla letadlem, víme prd, co a kdo za tím stojí...
    ti dva v minulém rozhovoru určo taky lítali soukromýma letadlama....
    když měli za zády Bushe... pochybuju, že se přemisťovali za svý....:-)))
    a když je temno, tak je i světlo...., neeee????
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A Kiesha je lesba, takže tú ja vôbec neberiem. Nemôže byť napojená na Božské vedomie, keď má základ zlý. Ktovie kto cez ňu komunikuje a aký má zámer. Pozor na sladké reči, diabol je majstrom lži.

      Vymazat
    2. Cestou k Jednote sa realizuje aj stav prechodu-pochopenia-prijatia duálnej strany jedinca. V budúcom živote sa môžete narodiť iný, homosexuálne ladený aby ste pochopili. - Rigidný človek je adeptom na takúto skúsenosť :-D B

      Vymazat
    3. Pokud se však někdo bije za hlouposti ba přímo stupidnosti je naší povinností nás ostatních mu to alespoň připomenout !

      Vymazat
  14. a hopi jsme slyšela za mlada, že prý se dostaneme do zlomovýho okamžiku a bud zanikneme, nebo půjdeme do zlatýho věku... říkali to jinak, ale je to 20let, co jsem slyšela jejich předpověď
    veronika

    OdpovědětVymazat
  15. nevim tou "laskou" nemuze nikdo nic ztratit a je mi jedno jak tahle informace prisla ..vim od nas z rodiny ze pokud se doma pohadame s mazelkou . nic se nedari manzelka je v pi*i dite furt rve pes se boji schovava se v koute.
    pokud je nalada sqela vse jako mavnutim proutku vychazi a pes se taky tuli

    takze pokud bych tuhle rodinou zkusennost rozsiril na svetovej level tak to musi fungovat taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu len toľko : NIET ZNEUŽÍVANEJŠIEHO SLOVA, NEŽ LÁSKA................ lebo nezabúdaj, anonym 0:33 ............Môžeš "milovať" celý svet.............to je JEDNODUCHÉ..............ale žiť budeš len s jednou ženou, svojimi deťmi, psom.......... A milovať niekoho konkrétneho, TO JE VEEEEĽMI ŤAŽKÉ, lebo LEN TO SA DÁ OVERIŤ !!! ... To, že si poviem "milujem celý svet, milujem všetky zvieratá, všetkých ľudí..."..........TO DOKÁŽE KAŽDÝ............. no a nie ??, ... A polka tomu uverí....... Je ľahké dať "bezpodmienečnú lásku" niekomu, koho človek nikdy neuvidí, a nebude s ním žiť :D :D :D.........alebo susedovi, atď...........
      A akú VÝSADU má teda ten človek, s ktorým žijeme a máme s ním deti ??? KEĎ MILUJEME "BEZPODMIENEČNOU LÁSKOU" každého na svete, tak........ČO VIAC CÍTIME K TÝM ĽUĎOM, NA KTORÝM NÁM ZÁLEŽÍ NAJVIAC ???...
      Žeby tá "svetová bezpodmienečná láska" bola v skutočnosti len dobroprajnosť, ľútosť, či ignorácia ??? PODĽA MŇA JE TO PRÁVE TAKTO....
      Ďakujem za zverejnenie.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Marku, tentokrát uvažuješ téměř správně, až na tu lítost a ignoranci. Máš pravdu, slovo láska je zneužíváno, a každý si ho chápe po svém ...
      Bezpodmínečná láska v pravém duchovním smyslu je schopnost přijmout kohokoli na světě, ať je blízký nebo vzdálený, ať je to bezdomovec, cikán, či zlý šéf, či protivná sousedka, či zlobivé vlastní dítě, či politik, či Illuminát ... až dokážeš přijmout, že to je jen jejich ego, které se chová pro tebe nepříjemně, a nebude ti to vůůůbec vadit, pak jsi dospěl k bezpodmínečné lásce.
      Milovat všechny lidi stejně znamená milovat jejich božskou podstatu, a tu opravdu mají všichni stejnou. To, jak se tu projevují a chovají, je jenom jejich role, a hrají vám ji proto, že jste si to s nimi před narozením domluvili, abyste se učili přijímat. A vy je zase učíte tím, že jim hrajete tu vaši roli.
      Anebo stručněji, bezpodmínečná láska je prostě spokojenost.
      Nejde o to někoho "mlátit" láskou, říkat mu, jak ho strašně miluju. Stačí se naučit ho přijmout a nereagovat na něj zlobou, odsudkem, kritikou, nenávistí, lítostí ... to stačí.

      Vymazat
    3. Co se týče poslední věty "Stačí se naučit ho přijmout a nereagovat na něj zlobou, odsudkem, kritikou, nenávistí, lítostí ... to stačí" - ano, Ivanka. Do jaké míry popravdě jste toho schopen?

      Vymazat
    4. Ano, nenalhávejme jiným čeho nejsme schopni. O to tu běží.

      Vymazat
  16. super postřeh :-) přesně jak říkáš, vždyť je to tak snadné.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby to bylo tak snadné, tak to tady nemusíme řešit, nebo se pletu ?

      Vymazat
  17. No, internet sa skoro roztrhol informaciami o Fukusime, to vieme uz vela tyzdnov, ze zapadne pobrezie Ameriky je otravene, vsade su tabulky zakazu lovenia.
    Skor sa zamyslite, preco prave teraz, v tomto case tak zacali bombardovat vsetky weby? V nedelu nam dali odpoved samotni mocni tohto sveta, ked verejne robili krvavy ritual pred 10 000 veriacimi, aj sa im to podarilo, vsetci sme vedomie odvratili od zloby sionistov v Ukrajine a prejavilo sa to, zacali vitazit vrahovia. Vzdy si treba uvedomit, kde panov najviac tlaci topanka? Nastastie uz im vesmir nie je nakloneny, mozu kopat kolko chcu. Takze ano, zem nam otravuju, ale nedajte im moznost sa dalej roztahovat v cudzich krajinach, lebo ked padne Ukrajina, mame po chlebe.

    OdpovědětVymazat
  18. To Marek dvojmo :
    "Komu není shúry dáno, v apatyce nekoupí" Ty hovoríš a hovoríš o láske, nevieš čo to je. Hi

    OdpovědětVymazat
  19. Je mnoho „kanálů “, které předávají různé zprávy, většina z nich však nepřichází z pozitivního stavu, i když se to činí s velkou náklonností, se slovy lásky, dobra, přece vědí, co lidé očekávají a co se jim líbí. Avšak udržují v husté tmě nevědomosti skutečné pravdy všech duchovních věcí.
    Petr D.F

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto s Tebou souhlasím...
      Synael

      Vymazat
    2. Je to přesně v duchu dalšího pořekadla : Kdo je hlupák, kdo je vůl, vezmi na něj bič a hůl ! Proto si hlupáci a voli nic jiného než otroctví nezaslouží, sami do té oprátky lezou a to dobrovolně z vlastní vůle !

      Vymazat
  20. no vidíš, kolektivní vědomí..., ale záporné...
    je třeba přehodit výhybku...!!!!
    na kladné....
    představte si usměvavé, šťastné lidičky - ať už třeba Ukrajince, Afričany,.... no prostě všechny....
    třeba si představte kytky a rozkvetlej a vonící Majdan a jak se tam lidi chechtají..... i toto se může stát....
    jsme přeci těžkými optimisty, jinak bychom to tady nečetli..... :-)))
    veronika

    OdpovědětVymazat
  21. ps: dnes jsem zjistila, že rostliny se mnou sdílí informační pole...
    byla jsem v květinářství a ty rostliny se mnou sdíleli moji pozitivní náladu... Kdybyste mohli cítit, jak to bylo úžasné... najednou jsem byla úplně konsternovaná z jejich krásy...
    masaru emoto má naprostou pravdu.. a my OPRAVDU DOKÁŽEME ZMĚNIT SVĚT NA ZÁKLADĚ KLADNÝCH PŘEDSTAV, KTERÉ VLOŽÍME DO INFOPOLE, KTERÉ NÁS OBKLOPUJE... VŮBEC NIC NA TOM NENÍ.... JEN NAŠE POZITIVNÍ PŘEDSTAVY....A NADŠENÍ PRO VĚC....
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? a jen ty v květináči, nebo i ty umírající řezané?

      Vymazat
    2. no ty v květináči.., přeci... :-))
      veronika

      Vymazat
    3. Pozor, pozor dr.Chocholoušek vás pozoruje : neprovozuj táraniny, neprovozuj táraniny, nebo se z toho zblázníš.

      Vymazat
  22. Ahojte

    Viete adresu, kam zasielat krystali ?

    OdpovědětVymazat
  23. z Teal Scott videí až na detaily bylo cítít pravdu v dosti věcech, ale ty její frekv obrazy mne zklamaly, nelíbí se mi. Keisha - ano souzním s ní, ae křišťály nebudu posílat. Někde jsem slyšel že křišťál má "svou cestu" a že si hledá i majitele... :-) těžko říct .-)
    ... jen chcu naznačit že i když člověk sledoval (když bylo ještě času...) videa Teal Scott, i Keishu (aj) tk si z toho bere JEN to, co je třeba.. a to može být i tak, že si každý vezme něco jiného... Vše vyciťuji / zvažuji po svém :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z těch obrazů čouhají kabbalistické symboly. Pořádně a důkladně si ty obrazy prohlédněte, třeba i přes červené, modré a zelené sklo. Uvidíte druhou úroveň významu těch obrazů !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.