15. ledna 2014

Bývalý kanadský ministr obrany: Mimozemšťané jsou mezi námi

Bývalý kanadský ministr obrany: Mimozemšťané jsou již mezi námi.
Ale nechtějí nám dát své technologie, dokud nepřestaneme válčit a znečišťovat.

Překlad: OrgoNet

Bývalý kanadský ministr obrany Paul Hellyer, 90 let, prohlásil v sobotu v ruské televizi Russia Today, že existuje 80 různých ras mimozemšťanů. Řekl, že nejméně 4 rasy navštěvují naši planetu již tisíce let, a že se jim moc nelíbí způsob našeho života. Popsal několik jejich ras, včetně „velkých bílých“, kteří spolupracují s americkým letectvem v Nevadě. Několik jejich žen, oblečených jako jeptišky, prý chodí nakupovat do Las Vegas, aniž byly kdy odhaleny. 
Hellyer poprvé vystoupil na veřejnost s tím, že mimozemšťané jsou mezi námi, již v roce 2005, a je prvním vysokým politikem, který veřejně potvrdil, že mimozemšťané jsou skuteční. 

(Pozn. Orgonet: Video je v angličtině, níže jeho obsah.)




Hellyer prohlásil v televizi Russia Today, že mimozemšťané nejen chodí mezi námi, ale odmítají se s námi podělit o své moderní technologie, dokud nezměníme svůj válečnický a znečišťující způsob života.

Podle Hellyera, který byl ministrem obrany za liberály od r. 1963 do r. 1967, v době premiéra Lestera B. Pearsona, existuje 80 různých ras mimozemšťanů.

Někteří z nich vypadají stejně jako my, a kdybyste je potkali na ulici, nepoznáte to, řekl v sobotním programu SophieCo.

„Máme dlouhou historii setkávání s UFO, a samozřejmě v posledních desetiletích, od vynálezu atomové bomby, je aktivit ještě více“, řekl.

"Atomové zbraně jim činí velké starosti, i to, že bychom je mohli použít znovu, protože celý kosmos je celek, a postihlo by to nejen Zemi, ale i jiné lidi v kosmu. Mají velký strach, že bychom mohli být tak hloupí, že bychom je znovu použili. Většina mimozemšťanů nám chce pomáhat, nikoliv nás zničit."

"Většina z nich je hodných a dobrosrdečných, a chtějí nám pomáhat, kromě jedné či dvou ras."

Hellyer poprvé vystoupil se svým prohlášením o mimozemšťanech v roce 2005. Je to první vysoký politik, který se veřejně vyjádřil, že mimozemšťané jsou skuteční. Navštěvují naši planetu již tisíce let a nejsou moc nadšeni tím, jak žijeme.

"Věnujeme příliš mnoho času vzájemnému boji, utrácíme příliš mnoho peněz na vojenské výdaje a příliš málo na to, abychom nakrmili chudé a postarali se o bezdomovce a nemocné," řekl.

"Oni by chtěli s námi spolupracovat a naučit nás, jak žít lépe, ale pouze s naším souhlasem. Nemyslí si, že jsme dobrým strážci planety."

"Mýtíme lesy a znečišťujeme své řeky a jezera. Vhazujeme svůj odpad do oceánů. Děláme všechny možné věci, které by dobří strážci planety neměli činit, a to se jim nelíbí."

Občas Hellyerovy připomínají Star Trek, třeba když mluví o „federaci“ mimozemšťanů, jejímž pro kterou je toto „první zásadou“.

"Naše budoucnost jako druhu, a mám na mysli všechny druhy na světě, je potenciálně ohrožena, pokud si neuvědomíme, co se děje, a nebudeme společně pracovat na tom, abychom život učinili možným pro všechny z nás, a spolupracovat i s našimi sousedy z jiných planet."

Hellyer řekl, že některé naše moderní technologie pocházejí od mimozemšťanů, například mikročipy, LED světla a kevlarové vesty.

Řekl, že se s mimozemšťany nikdy nesetkal, ale viděl jejich loď v blízkosti své chaty na u ontarijského jezera Muskoka.

Popsal několik druhů včetně "velkých bílých", kteří spolupracují s americkým letectvem v Nevadě. 

Dovedou se skrýt mezi lidmi. Pár jejich žen oblečených za jeptišky chodí nakupovat do Las Vegas a nikdy nebyly odhaleny, prohlásil

Další skupinou jsou "malí šedí", kteří mají velmi slabé ruce i nohy, velkou hlavu a jsou vysocí asi pět stop.

O skupině "nordických blonďáků" řekl Hellyer, že kdybychom nějakého potkali, pravděpodobně bychom se domnívali, že je to někdo z Dánska či podobně.




25 komentářů:

  1. Nezbývá než k takovému oficiálnímu oznámení pogratulovat. Paul Hellyer tak navazuje na výpovědi astronautů a další mnohé svědky pracující na přísně střežených projektech. Taková informace se stává zásadním odhalením pro celé lidstvo.
    Díky.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zásadním odhalením? A co se změní? Zítra stejně budeš muset do rachoty a pojedeš na fosilní paliva, tak jako dosud.

      Vymazat
    2. svatá pravda anonyme !! :)

      Vymazat
    3. zásadní pro ty kdo slyší...

      Vymazat
    4. "Anonymní 16.1. v 14:23"Na fosilní paliva sice zejtra do práce pofičíš,ale asi jsi nic nepochopil.Myslíš si že ti někdo do rána z tvýho auta udělá vesmírnej koráb.

      Vymazat
    5. Anonymní17. ledna - to ty jsi nepochopil nadsázku.

      Vymazat
  2. Tohle je pravdivý článek.Už před časem o tom vyprávěl Anděl.Avšak varoval před Ještěry,od těch se máme držet daleko.Vyprávěl kolik Entit je v lidských tělech,jak poznat démona v těle a obyčejný člověk je nemá šanci rozpoznat.Tolik bájných mýtů se zakládá na pravdě a lidé nevěří.Tolik bytostí žije snámi a my o nich nevíme.Taková obrovská škoda pro člověka.A jedna zajímavá věc-Prý není doba na zázraky-Tak snad vám to všem dojde".V+V

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký zbytek dne,
    posílám odkaz na zajímavý díl seriálu Vetřelci Dávnověku. Celý seriál je velmi zajímavý a dozvíme se v něm, že bohové jsou návštěvníci z jiného světa.
    Tento díl pojednává také o tom o čem se zde na orgonetu také psalo. O Morgelonově nemoci, morgelonech a epidemiích historie, které byly mimozemského původu. Třeba někoho inspiruji ke shlédnutí, pokud někdo tento seriál ještě neviděl či nesleduje.

    Odkaz na 7 díl III. řady: http://play.iprima.cz/zahady-konspirace/vetrelci-davnoveku-iii-7

    I.

    OdpovědětVymazat
  4. ano,jsou mezi námi

    OdpovědětVymazat
  5. Osoba, kterou dokážete nejsnáze oklamat a zmanipulovat jste vy sami. - Kdo to řekl? :)

    OdpovědětVymazat
  6. To jeho vyprávění o mimozemšťanech je o ničem. Ani jediná konkrétní informace, například z které planety jsou, kdo jim postavil ty úžasné kosmické lodě, kde ty lodě mají zakotveny, jakou používají energii k jejich pohonu, jestli jsou smrtelní a zranitelní stejně jako my, nebo se dožívají třeba 200 let, čím se stravují, a tak dále a tak dále.
    Spíš mám dojem, že si mocní a zasvěcení chystají půdu k tomu, že až budou vypoštět ze svých tajných laboratoří geneticky modifikované lidi, tak budou tvrdit, že jsou to mimozemšťani. Oni nic, oni muzikanti, oni v tom prsty mít nebudou.
    Jarmila 2 (ne ta s láskou)

    OdpovědětVymazat
  7. Fandím mu, už s tím vystupuje nějakou dobu, a myslim, že napsal také knihu. Vždy mě ale zaráží jedna věc, a to nejen teď u Paula Hellyera. Vzkazy benevolentních ras, abychom neválčili a neznečišťovali, jsou interpretovány tak, že směřují k nám řadovým poddaným. To je hezké, však válčit nechci ani ropu do moře nevypustím. Nebuduje tak třeba někdo pocit naší viny? To bych čekal od Systému. Zdá se, že vyspělí mimozemšťané jakoby nevěděli, které skupiny tady zatím drží opratě v rukou. To nějak divně rezonuje. Možná se mýlím?
    Fil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli-že spolupracují s americkým letectvem v Nevadě, tak vlastně tím říkají, že spolupracují se současným systémem. Klidně si mohou říkat, že jim na nás záleží a jiné rádoby pěkné věci, přece nám rovnou neřeknou, že nás očipují a budeme jejich otroci. Tak aby bylo jasno, současní mimozemšťané, kteří mají smlouvu s Amíky už pár desítek let, to jsou přesně ti, kterým nejde o naše blaho, ačkoliv mohou říkat laskavá slova, abychom uvěřili, že takoví jsou, jde jim však o jedno- zotročit lidskou rasu.
      File, máš dobrou intuici, napsal jsi…. nějak divně to rezonuje. L O ♥ E Lída

      Vymazat
    2. opratě v rukou držíme my , máme převzít zodpovědnost ...

      Vymazat
    3. No, ja si myslim,ze se musí zacit s informacemi velmi pomalu, jak je to dlouho, co se tyto zprávy o mimozemšťanech na naší Zemi objevuji. Dosti se o tyto věci zajimam, ale nepamatuji se, ze by nejaka vláda oficialne potvrdila jejich byti na naší Zemi, když uz někdo prekracuje jejich( vladni a vojenskou) pomyslnou hranici, tak se ho zbavuji za podivných okolnosti.

      Vymazat
  8. su medzi nami ,ale beriem na vedomie ze mocnosti sveta nepustaju tieto info len tak volne medzi ludi .Na nieco nas cielene pripravuju .

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  9. nerds... nerds everywhere tu mimozemštania už dávno neboli dnes by ich zabila chrípka .. trocha rozumu do toho .. vy vedci!

    OdpovědětVymazat
  10. No...zamýšlím se neustále nad jednou věcí....
    Když je tedy tolik mimozemšťanů....a většina tedy dobrých a láskyplných....když vidí, jak to tu žijeme a vedeme....
    a jsou tedy mezi námi - o co jim jde ? Asi z toho něco mají, když tu "pobývají" a nepomohou...nejsou vidět...
    Proč nejdou za těmi lepšími lidmi - a myslím, že je nás dost - aby poradili, pomohli atd.....aby se tedy konečně něco hnulo...
    Že jim jde o nás - aby se lidstvo někam posunulo.?!
    Nezlobte se na mě, ale to, že : ještě není čas, lidé ještě nejsou připraveni, napřed se musíme změnit...
    tohle slyším už minimálně 15 let, co se zajímám o tyhle věci ( a že jsem se změnila..)
    Takže pro mě - mimozemšťané existují, ale ne rozhodně tak, jak je to podáváno přes internet, média či různé chanelingy....
    a jiné zaručené zprávy....
    15 let dokolečka dokola a doblba.....

    Synael

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oslovili vlády světa , nenašli moc pochopení..., proto kontaktují ty své ! Pohnout se musíme my , ve škole taky za tebe nikdo neudělá zkoušky ..., vidět jsou , kontaktů bylo dostatek , to že nemluví s tebou neznamená že nemluví s někým jiným ! pomáhají více než si dokážete překvapit, včas se to dozví všichni lidé .Objeví se až bude připraveno více lidí a budou o to požádáni !

      Vymazat
    2. Chodia nakupovat do Las Vegas nemaju cas nas riesit .zdielam tvoj nazor priatelka.
      AsgarD

      Vymazat
    3. oslovili vlády světa , nenašli moc pochopení..., proto kontaktují ty své ! Pohnout se musíme my , ve škole taky za tebe nikdo neudělá zkoušky ..., vidět jsou , kontaktů bylo dostatek , to že nemluví s tebou neznamená že nemluví s někým jiným ! pomáhají více než si dokážete překvapit, včas se to dozví všichni lidé .Objeví se až bude připraveno více lidí a budou o to požádáni !

      Vymazat
    4. Synael nejsi sama, kdo to takhle vnímá....a nejen to.......ano mají z toho hodně například ti "hodní" modroocí vysocí OTROKY....planetu už nám vytěžili, takže tady můžeme být v klidu....naši představitelé a nejen ti, nás i planetu prodali už dávno...bylo to snadné, protože u nás to funguje jako u nic-no bodejť by né, když máme v sobě jejich geny...za moc a zlato prodáme i svou duši.....u nich to tak funguje-pro moc a bohatství se vyvražďují mezi sebou a nejen mezi sebou....-ouha to asi zapomněli o sobě povykládat, co.......a ta jejich péče o naší planetu :D tu svou si pro mamon dosrali, tak je pochopitelné jak se o NIŽŠÍ rasu "bojí"......dojemné.....

      Vymazat
  11. ludí ovládajú v reálnej rovine - tak si to chcú poistiť aj cez fiktívnu...

    OdpovědětVymazat
  12. Srdečne zdravím :o)
    Odpovede na všetky vaše otázky, ktoré tu boli položené, sú podrobne zodpovedané v dvoch knihách od Enrique Barrios: AMI, CHLAPEC Z HVĚZD, AMI SE VRACÍ. Je to skutočný príbeh dvanásťročného chlapca, ktorého kontaktuje bielovlasý "chlapec" z hviezd... (Boli vydané v českom i v slovenskom jazyku.) Vrele doporučujem :o) Je to nádherné čítanie...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.