11. ledna 2014

Merlain: Obrovská lekce lásky a pokory

Během dne se ozval Merlain, autor dnes zveřejněného nádherného textu Dorazila energie z galaktického středu, který tolik zaujal.
Velký dík za sdílení, Merlaine. Skype dneska už bohužel nestíháme, sorry, ale jinak se stávám vděčným čtenářem tvého moudrého webu (:-)))...

... Má skypová adresa je: merlain@seznam.cz
S úctou k vám Merlain
http://www.dobresdeleni.estranky.cz/

Původu sdělení, které nás tolik zaujalo, nebudete ani chtít věřit. Nebo vlastně vy ano ...
Přebírám z Merlainova webu:

"Zpráva, kterou jsme ohledně 6. ledna dostali, je zpráva od našeho postiženého syna Alexeje Dariuse Kubíka. Komunikujeme s ním se ženou na vyšších úrovních a tam nám tuto informaci ohledně 6.1.2014 sdělil. Na fyzické úrovni Darísek nekomunikuje. Již 5. ledna jsme cítili, že se něco bude 6. ledna dít. Pro vysvětlení jsme se napojili na duchovní bytosti a na odpověď přišel náš syn a ten nám sdělil, o co jde. Moje žena Krystalka ( je to křišťálová bytost, proto jí říkám Krystalko), je v napojování mnohem lepší a tak to celé poselství přetlumočila a já to jen tentokrát napsal. 
Ohledně chemtrails jsem byl před léty taky z toho docela smutný. Dnes to však přijímám, nebojuji proti tomu a nechávám ty sprejery tvořit svá umění na tom našem modrém plátně. Čím víc budete na úrovních vyšších vibrací, tím se vás ani jedovaté látky s chematrails nedotknou.
Děkujeme vám a pokud chcete, můžete se podívat na video o našem synu. S úctou k vám Merlain." 

http://youtu.be/jua-UEg1znU



Můj obdiv k rodičům Daríska je bezmezný. Obrovská lekce lásky a pokory ...
Stejně tak k Darískovi, který toto vtělení a poslání na sebe přijal ... čímž umožnil rodičům lásku projevit ... úžasné ...
Bezmezný je i můj úžas nad tím, jak nečekanou cestou dokáže Božství předávat svá sdělení ...
Jsem z toho úplně vedle ... nedivte se, vím sice o tom, že postižení jsou naši andělé, ale poprvé se mě to dotklo takhle zblízka ... =Orgonet=

Komentář od Merlaina:

Anonymní12. ledna 2014 15:24

Dobrý den. Tímto chceme poděkovat za vaše milé reakce na článek 6.1.2014, který sdělil náš syn Darísek.

Jsme z toho naprosto dojati, protože jsme takovou reakci v takové velké míře nečekali :-). Uvědomte si však prosím, že pochvala patří i vám, kteří se na tom podílíte. Jste součástí tohoto všeho a nám je ctí, že je v České a Slovenské republice tolik nádherných, krásných bytostí, které konečně mohou roztahovat křídla. 


Video o Darískovi výše mimo jiné vzkazuje, že všechny tyto děti nejsou nemocné a ani se tak necítí (do té doby, než je společnost a hlavně i rodiče nainformují, že jsou nemocní a slabí). Oni sami se cítí zdraví a pro ně největším darem je takto vnímat.

Ohledně výše zmiňované diskuze, že postižené děti jsou jen proto, že v minulém životě hřešily, nebo byly zlé, odpovídám takto:

Toto je další mýlka týkající se esoterické agendy. Pokud se opravdu někdo narodí jako postižený a v minulém životě činil věci, které na Zemi ztěžovaly život ostatním, pak tyto bytosti vzaly na sebe velké břímě, jelikož se ve zdroji rozhodly pro další skok vývoje lidstva na planetě Zemi tím, že učiní takové věci, které podpoří dualitu planety Země. Takových bytostí je však málo.

Ve většině případů berou bytosti na sebe podobu postiženého, aby zde tvořily přijímač vyšších vibrací, které pak samozřejmě skrze lidské tělo vysílají do fyzična. Důvod našeho syna na této planetě je takovýto: Jeho zkušenosti žití v lidské podobě a všelijakých bytostních projevech v mnoha vesmírech jsou jedny z největších, proto také mají jeho sdělení takovou váhu a sílu. To, proč si tato bytost ze zdroje vytvořila tělo dauníčka, je z důvodu, aby systém na této planetě zemi nenarušoval jeho cíl a plány. Takto v tomto těle je ušetřen veškerého manipulování mysli, ať už se jedná o manipulaci rodičů, školky, školy, kamarádů, televize, soutěžení atd. Jednoduše takto zůstane čistý a může plnit to, co si zadal před narozením.

K tomuto tělesnému handicapu však potřebuje ty správné rodiče, kteří také musí být na vysoké úrovni sebepoznání, jinak by to nefungovalo, jelikož, jak všichni víte, STEJNÉ PŘITAHUJE STEJNÉ a tito rodiče pak mohou předávat, nebo být mimo jiné také jakousi fyzickou spojkou.

Mnoho z vás to chápe a rozumí tomu :-).

Pokud budete mít otázky pište na merlain@seznam.cz

S úctou k vám všem a také k adminovi:-) 


Merlain.

23 komentářů:

  1. Chlapček si vybral výborných rodičov, rodičia dostali okrem starostí a skúšok aj dar
    lásky a šťastia z tohto nádherného dieťatka.Prajem všetkým veľa súdržnosti a spokojnosti.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji darískovi ať si krásně popovídá s anděly, když k normální mluvě mu brání nemoc

    OdpovědětVymazat
  3. ano, deti s downovým syndromem umí dát nezištnou a hlubokou lásku. přeji rodičum dlouhý život po boku takového synka. mějme se rádi jakooni - nezištně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A dokaze dat nezistnu lasku aj pes ? Lebo ked hej, tak "diky" za taku "lasku".

      Vymazat
    2. zvířata milují nezištně :-)

      Vymazat
  4. Alexej byl pozván k milujícím rodičům, jako jejich učitel a ti ho s láskou přijali,jako dar. Úžasné.♥
    Krásné. Přeji stálou radost z tohoto shledání.☼ (já jí cítím v srdci)

    OdpovědětVymazat
  5. Ďakujem trojici SVETLONOŠOV. - Uvidíte, ako ešte prekvapí tento svet, rošťáčik malý... S úctou B.

    OdpovědětVymazat
  6. Před rodiči smekám........hodně zajímavý a poučný příběh. Je ale vidět co dokáže Láska. Ta láska stála u zrodu, ta láska to celé provázela a provází. Kdyby to však bylo jinak celý příběh by byl určitě úplně jiný. Důležité v tomto příběhu je, že oba rodiče si toho byli a jsou vědomi.
    Darískovi i rodičům přeji hodně štěstí a děkuji za tyto informace.

    OdpovědětVymazat
  7. Poznamenané děti si potřebují prožít svou karmu- takto poznamenané dítě udělalo v minulých životech hodně špatného.V tomto životě musí toho hodně odčinit. Má přitom spojení s nejvyššími silami, které vysílají dobré zprávy pro lidi. Nebo je to manipulace? To už radši, milý orgonete, věřím bílé magii a výletu do Řecka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Postižené tělo na sebe berou záměrně i velmi vyspělé duše, které by se vtělovat už vůbec nemusely, ale z lásky to učiní. Dají tím svému okolí možnost obrovského vývojového skoku. Což je zřejmě právě tento případ. O tom svědčí schopnost dítěte předávat vysoce duchovní poselství.

      Vymazat
    2. Ve vesmíru vše podléhá přísným zákonům. Postižené dítě ovlivní přes zprostředkovatele lidi více, než vyspělí zdraví mimozemšťané?

      Vymazat
    3. Súhlasím s Orgoneti. Ten kabátik zobralo náročky, " svedčí o tom schopnost díˇtěte předávat vysoce duchovní poselství. " A mágia je furt mágia. to 11:33.
      B

      Vymazat
    4. Co to je "postižení"? :-D JaJi

      Vymazat
  8. všichni jsme mimozemšťané, ze Země máš jen tělo..půjčené

    OdpovědětVymazat
  9. lidi, tak to už neřešte...
    z těch lidiček čiší LÁSKA, to je víc, než zřejmé
    Obrovská láska....
    a tak to má být.....
    veronika

    OdpovědětVymazat
  10. Pán Merlain aj mne odpovedal na otázku /v mejli/ - nesúhlasím celkom, ale ďakujem. Sám priznáva spojenie s mágiou, a nemohla jeho žena donosiť niekoľkokrát dieťa. Vidím proces vzostupu.

    OdpovědětVymazat
  11. Kdo by se chtěl o Darískovi dozvědět ještě více tak jsme pro něj založili web, je zatím v rozpracované podobě ale určitě už se na něm něco dozvíte www.jinedeti.estranky.cz Merlain

    OdpovědětVymazat
  12. Doporučuji všem, které zajímá téma postižených dětí, přečtěte si knihu Benjamina Kleina "Poznej svého anděla". Kdysi mi byla vložena do rukou, když jsem hledala odpovědi na to, proč....Je to jeden z příběhů, jeden z důvodů, proč se děti rodí postižené. Můj syn se narodil s dětskou mozkovou obrnou, dnes je mu 27 let a vím zcela jistě, že je tu z jiných důvodů, než je psáno v této knize, ale nesmírně mně ta kniha tehdy pomohla v sebeobviňování či přesvědčení, že je to za trest. Nic není za trest, VŠE JE DOBRÉ A VŠE JE TAK, JAK MÁ BÝT, NIC NENÍ NÁHODA A NIKDO NEZNÁ CELÝ PŘÍBĚH...AMEN. S láskou Ivanka

    OdpovědětVymazat
  13. Přeji rodičům hodně lásky.Downův syndrom je dědičná dispozice, nelze léčit a je božím darem.Pokud se rozhodnou i s tímto vědomím potomka mít,berou za jeho život plnou odpovědnost (krásně to vyjádřil Sant de Exupéry-v Malém princovi).

    OdpovědětVymazat
  14. JE TO PROJEV OBROVSKÉHO SOBECTVÍ-SPLNIT SI SVÁ PŘÁNÍ A TUŽBY PROSTŘEDNICTVÍM A NA ÚKOR JINÉ BYTOSTI. A PŘESTO,ŽE OD LÉKAŘŮ DOPŘEDU VÍM,ŽE SE NARODÍ DÍTĚ S GENETICKOU PORUCHOU A VŠEMI,Z TOHO VYPLÝVAJCÍMI DŮSLEDKY A MOŽNÝM FYZICKÝM UTRPENÍM (COŽ SE U DARÍSKA STALO),TVRDOŠÍJNĚ HO CHTÍT PŘIVÉST NA SVĚT.TATO TUŽBA PO DÍTĚTI ŠLA REALIZOVAT I ZCELA NESOBECKY A NEEGOISTICKY-TŘEBA ADOPCÍ.

    OdpovědětVymazat
  15. Obdivohodní rodiče Daríska, navzájem se všichni v této rodince obdarovávají láskou, a to je nejvíce, co může člověk člověku dát. Hodně spokojenosti Vám všem přeju hodně lásky a tvořme jen dobro. Jarča N. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Podle mne si tu nikdo neplní sobecká přání, ale touží pomáhat lidstvu a planetě. Jak je výše uvedeno je nutností vzít na sebe toto tělo, aby nedocházelo k manipulaci vědomí a energie ukotvované přes takovou bytost zůstaly čisté. Velký dík Darískovi i jeho rodičům.

    OdpovědětVymazat
  17. Tento příběh je velice zajimavý, plný lásky. Kdyby však většina postižených dětí měla nám předávat duchovní projevy, co se děje v duchovním kosmu, pak by se nemusely rodit zdravé děti, když to zajistí postižené děti. Hlavně záleží na matce, zda dobře interpretuje sdělené, zda nejde o úplně jiné napojení.....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.