16. ledna 2014

Myslíte, že strážci tohoto systému připustí přístup k volné energii?

Vyzdvihuji z diskuse k článku Chcete generátor volné energie NEO?... výstižné příspěvky od čtenáře CZK, připomínající nám, že mocní světa přístup k této energii nepochybně mají, ale nám ho rozhodně dobrovolně neumožní ...

Anonymní15. ledna 2014 12:33

... Zkuste si představit, že si to koupím, nechám si to poslat, zapojit a ejhle! Ono to funguje! Tak to napíšu na všechny mnou známá fóra a všem svým kamarádům, co je mám v e-mailu. Co se stane pak? KAŽDÝ, kdo na to má prachy a umí trochu počítat (a spočítá si, že se mu to za 2-3 roky vrátí) si to koupí taky. 

To způsobí doslova VLNU "tsunami" dalších nezávislých na ČEZu. Navíc z ČR odteče nenávratně do zahraničí spoustu peněz a česká ekonomika z toho nebude mít ani korunu. A za pár měsíců či let to budou mít všichni. Co potom s těma elektrárnama? Co s lidma v nich? Co s těmi, co vyráběli dráty, co je opravovali, co s tou technikou na jejich údržbu? Zakonzervování nepotřebné jaderné elektrárny je dražší, nežli jeji provoz. Z čeho - resp. za jaké peníze se to provede? A co status ČR v energetickém systému, kdy ČR vůči ostatním státům působí jako vyrovnávač spotřeby. Co ti "burziáni", co se živí tím, že nakupují a prodávají energii podle její momentální ceny (mimochodem která se mění každou hodinu)? To by samozřejmě mělo dopad i mimo ČR!! 

Myslíte si, že to skutečně Strážci Stávajícího Systému připustí? Pokud se objeví JEDEN JEDINÝ fungující vzorek na veřejnosti, tak je to konec stávajícího systému. CZK


Anonymní15. ledna 2014 22:45

Rád bych si ten přístroj koupil, ale zrovna nemám na účtu potřebnou částku :-( 

Hovořil jsem s lidmi, kteří pracovali ve výzkumných ústavech a těmito problémy se zabývali. Všichni jsou vázáni smlouvou o mlčenlivosti. Ovšem podle toho, co mohli říci, jsem pochopil, že když už se něco chýlilo ke zdárnému konci, tak byl projekt ukončen a "archivován". Bez urážky - Vy nemáte představu o tom, co všechno je možné. Možná časem nasbíráte dost informací, ovšem dnes to hodnotíte "dětským" pohledem. 

Dnes večer jsem se koukal na ČT-2. Dávali tam cestopis o Dubaji. To je země, která se topí v luxusu jenom proto, že v podzemí jsou zásoby ropy. Tam už nevědí, co by si nechali pozlatit, nebo vyrobit ze zlata. Topí se v luxusu, ale neradi se o něj dělí. Odsolují mořskou vodu a 90 % té odsolené vody používají na závlahu. Za mrzký peníz tam pracují lidé z "chudých" zemí. Umíte si představit, že ti lidé (a jsou jich miliony) budou jenom tak nečinně přihlížet, jak jim někdo "vypálí" rybník s celou slavnou ropou a jejich životním stylem, když místo klasického motoru si do auta strčí kufřík a jezdí zadarmo? Znám lidi, co umřeli jenom proto, že odmítli vydat několi stokorun. Tady to by přepsalo dějiny světa a překreslilo mapu životní úrovně!

Domníváte se, že obrovské podzemní vojenské komplexy jsou napájeny elektřinou, která je tam přivedena drátem? Domníváte se, že např. zařízení HAARP je skutečně napájeno nedalekou elektrárnou, která zpracovává místní naleziště plynu? Viděl jste na Google maps nějaké elektrické vedení, nebo nějaké komíny nebo páru z komínů při spalování toho plynu? To zařízení vyzařuje jednorázově giga či tera waty a na to už je třeba pořádná elektrárna. 

Víte o tom, že Nikola Tesla měl auto, které jezdilo na "volnou" energii? Už si nevybavuju, co to bylo za typ, ale navenek se to nijak nelišilo od jiných vozů. Rozdíl byl jenom v tom, že jezdilo zcela potichu, na střeše mělo 4 metrovou antenu a do provozu se uvádělo jakýmsi zařízením, které vypadalo jako dutý skleněný hřeben, v němž byla "neznámá tekutina". Toto zařízení si Tesla stále nosil s sebou a při příchodu do auta to někam zasunul a auto bylo funkční. Když odcházel, bral si tento díl s sebou a auto bylo zase bez energie. 

Jinak ještě na závěr - netvrdím, že zrovna tento zdroj musí být seriózní. Domnívám se však, že takováto zařízení již jsou sestrojené a funkční. Podle informací jde o zařízení o velikosti sudu piva. Není v něm jediná pohyblivá součástka a nepotřebuje žádnou anténu. 

CZK

Anonymní16. ledna 2014 12:19

Vypadá to trochu divně, když komentuju své vlastní příspěvky :-)) , ale jestě něco se mi vybavilo.

Pokud jde o Rusko, tak peníze utržené za prodanou ropu drží ruskou ekonomiku nad vodou. A pokud se nemýlím, tak v současné době je Rusko největším vývozcem ropy na světě. Zavedení takového "vynálezu" by jim zatíplo zdroj příjmů. A nyní pootočme Zemi o 180° a koukněme se na Ameriku. Ta má sice zásoby ropy, ale nijak výrazné a jsou nedostačující. Dalo by se tedy říct, že Ameriku by to zas až tak nebolelo. Jenomže již několik desetiletí vše, co má souvislost s ropou (těžba, dovoz, zpracování, distribuce) v USA má pod kontrolou rodina Rokefelerů. Ti vlastně skrze ty petrodolary ovládají nejen USA s jejími občany i politiky, ale všechny ostatní státy, které taky obchodují s ropou. Protože až na vyjímky se ropa prodává za dolary. 

Takováto funkční krabička na energii způsobí pád Rokefelerova impéria, velmi pravděpodobně i zhroucení dolaru a to se následně projeví v ekonomice každého státu. Protože každý stát potřebuje ropu (tu kupuje za dolary) a tak má určeté dolarové rezervy. Pokud dolar zkolabuje, může si každý ty svoje dolarové rezervy škrtnout. 

Ale pozor! Má to ještě pokračování. Jenom pro představu možného vývoje uvedu příklad (a zdůrazňuji, že toto je pouze moje fikce, ale vycházím ze současného stavu). Řekněme, že ČR má vzhledem k současnému stavu ekonomiky 10 peněz (nuly si tam doplňtě sami dle libosti). 5 peněz je v korunách v oběhu v republice. 3 penízky jsou v eurech, protože většina obchodů probíhá se státy s touto měnou. 2 penízky jsou v dolarech, protože za ně kupujeme ropu a obchodujeme se zbytkem světa. Když dolar zkolabuje (mimochodem E. Cayce to viděl v budoucnosti - říkal, že americký dolar se zhroutí a cenné papíry se přes noc stanou bezcennými), tak si ČR může z těch 10 penízků 2 škrtnout rovnou a jmění ČR se zmenší na 8. Jenomže i ostatní státy EU měly dolarové rezervy (řekněme asi tak 1/3), proto dojde i ke snížení hodnoty eura o tu 1/3 - tedy si ČR může škrnout další penízek. V tu chvíli bude jmění ČR pouhých 7 penízků. To už je ovšem dost výrazný propad hodnoty a když se vezme v úvahu státní zadlužení, tak už se "vyplatí" udělat měnu a nastavit reálnou hodnotu koruny. A tak se může stát, že během několika dnů se sníží životní úroveň občanů ČR na polovinu. A protože nemáme žádné vlastní fabriky (automobilky patří cizincům), ani žádné suroviny (kromě uhlí a uranu - ale to si v případě volné energie můžeme strčit klidně za klobouk), tak se nabízí otázka co dál? Co budeme jíst, když 80% potravin dovážíme? Kde stát získá příjem peněz na fungování státního aparátu? 

No, jsem v podstatě optimista a proto se domnívám, že by to nemuselo být až tak dramatické. Ale stojím si za tím, že by to vyvolalo celosvětové domino, kde finanční karambol by byl tou lepší stranou mince. Ale přesto všechno věřím, že dříve či později musíme, jako lidstvo, na tento druh energie přejít. Ale to zřejmě nejprve musí dojít k zásahu od samotného Stvořitele, protože neznám žádný rybník, který by si kapři dobrovolně vypustili :-) CZK

P. S. Orgonet:
Patenty Nikoly Tesly, dokazující, že možnost výroby volné energie je známa již nejméně 100 let, najdete třeba zde:
http://www.teslauniverse.com/

21 komentářů:

  1. Ten prvy komentar je asi od riaditela elektrarne. Inak si neviem vysvetlit jeho obhajobu planovaneho zastaravania a manipulacie s ludmi. Proste ludstvo musi prejst na iny system, nemoze byt predsa na prvom mieste to, aby clovek mal nejake zamestnanie, aby stale znecistoval a nicil Zem. Urcite viete ako to myslim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně že to víme.Celé to tu popsané,že taková mašina nespatří světlo světa jen tak jsme řešili i při technologii Keshe

      Vymazat
    2. nojo, jak to vlastně s technologii Keshe vypadá?? Hodně se to téma řešilo a teď ticho po pěšině...

      Vymazat
  2. tak pokud je to funkční a nabízeno na prodej, tak se to ani neohřeje, protože firma bude z největší pravděpodobností odkoupena, nebo jinak umlčena :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím. Jen dodatek. Lide co s tim vyjdou na trh, jsou nenapadne zlikvidovani..., zavreny do blazince ci vezeni... Ropa ovlada vše. Zatím...

    OdpovědětVymazat
  4. Davno znama klasika,stara jako lidstvo samo!Nenazranost!

    OdpovědětVymazat
  5. Milý Orgonetku, prima článek na dobrou diskuzi :-) Pro bližší "zkoumání" či sledování ohledně volné energie doporučuji knížky
    Olof Alexandersson - Živá voda
    Viktor Schauberger - Tajuplná a léčivá síla vody
    ...
    Mimochodem s CZK souhlasím, je mi jaský že spousta patentů je pod pokličkou a již desítky let fungují.. Ale pro "koho" že? :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to trochu divně, když komentuju své vlastní příspěvky :-)) , ale jestě něco se mi vybavilo. Pokud jde o Rusko, tak peníze utržené za prodanou ropu drží ruskou ekonomiku nad vodou. A pokud se nemýlím, tak v současné době je Rusko největším vývozcem ropy na světě. Zavedení takového "vynálezu" by jim zatíplo zdroj příjmů. A nyní pootočme Zemi o 180° a koukněme se na Ameriku. Ta má sice zásoby ropy, ale nijak výrazné a jsou nedostačující. Dalo by se tedy říct, že Ameriku by to zas až tak nebolelo. Jenomže již několik desetiletí vše, co má souvislost s ropou (těžba, dovoz, zpracování, distribuce) v USA má pod kontrolou rodina Rokefelerů. Ti vlastně skrze ty petrodolary ovládají nejen USA s jejími občany i politiky, ale všechny ostatní státy, které taky obchodují s ropou. Protože až na vyjímky se ropa prodává za dolary.
    Takováto funkční krabička na energii způsobí pád Rokefelerova impéria, velmi pravděpodobně i zhroucení dolaru a to se následně projeví v ekonomice každého státu. Protože každý stát potřebuje ropu (tu kupuje za dolary) a tak má určeté dolarové rezervy. Pokud dolar zkolabuje, může si každy ty svoje dolarové rezervy škrtnout.
    Ale pozor! Má to ještě pokračování. Jenom pro představu možného vývoje uvedu příklad (a zdůrazňuji, že toto je pouze moje fikce, ale vycházím ze současného stavu). Řekněme, že ČR má vzhledem k současnému stavu ekonomiky 10 peněz (nuly si tam doplňtě sami dle libosti). 5 peněz je v korunách v oběhu v republice. 3 penízky jsou v eurech, protože většina obchodů probíhá se státy s touto měnou. 2 penízky jsou v dolarech, protože za ně kupujeme ropu a obchodujeme se zbytkem světa. Když dolar zkolabuje (mimochodem E. Cayce to viděl v budoucnosti - říkal, že americký dolar se zhroutí a cenné papíry se přes noc stanou bezcennými), tak si ČR může z těch 10 penízků 2 škrtnout rovnou a jmění ČR se zmenší na 8. Jenomže i ostatní státy EU měly dolarové rezervy (řekněme asi tak 1/3), proto dojde i ke snížení hodnoty eura o tu 1/3 - tedy si ČR může škrnout další penízek. V tu chvíli bude jmění ČR pouhých 7 penízků. To už je ovšem dost výrazný propad hodnoty a když se vezme v úvahu státní zadlužení, tak už se "vyplatí" udělat měnu a nastavit reálnou hodnotu koruny. A tak se může stát, že během několika dnů se sníží životní úroveň občanů ČR na polovinu. A protože nemáme žádné vlastní fabriky (automobilky patří cizincům), ani žádné suroviny (kromě uhlí a uranu - ale to si v případě volné energie můžeme strčit klidně za klobouk), tak se nabízí otázka co dál? Co budeme jíst, když 80% potravin dovážíme? Kde stát získá příjem peněz na fungování státního aparátu?
    No, jsem v podstatě optimista a proto se domnívám, že by to nemuselo být až tak dramatické. Ale stojím si za tím, že by to vyvolalo celosvětové domino, kde finanční karambol by byl tou lepší stranou mince. Ale přesto všechno věřím, že dříve či později musíme, jako lidstvo, na tento druh energie přejít. Ale to zřejmě nejprve musí dojít k zásahu od samotného Stvořitele, protože neznám žádný rybník, který by si kapři dobrovolně vypustili :-) CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že volné energie se již brzy objeví. Už se totiž přišlo na to, jak monitorovat odběr. Viz. zde https://www.youtube.com/watch?v=BzTUI_3b3Hg nebo http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3362-video-moc-nanotechnologii
      Ani J.P.Morgan by Teslu nezaříznul, kdyby tenkrát věděl, jak z toho vypumpovat žluťásky :-)

      Vymazat
    2. To je ovšem konec "svobodné lidské bytosti". Kdyby to fungovalo v naprosto vyrovnané společnosti, tak snad........ Ale v naší realitě to jenom poslouží k naprostému zotročení lidské bytosti. Prostě se předá odpovědnost nějakému stroji (a potažmo i lidem, co ten stroj obsluhují). Pak už jenom stačí vloži ta "správná data" a v tu chvíli jste nepřítel společnosti a "zvlášť nebezpečný pachatel" kterého může kdokoliv na potkání odstřelit. Ale to je lepší varianta - rychlý konec. Jsou i horší. Prostě jde o to, že svou vůli dobrovolně předáme strojům. Ovšem to už není moje parketa. Ti vědci jsou géniové vs dětskou a nevyzrálou duší, tedy jsou zneužitelní. Jejich duši chybí zkušenost. Nestačí chtít postrčit společnost kupředu. Je to, jak když dám psychopatovi do rukou zbraň, aby si "zkvalitnil" svůj život. CZK

      Vymazat
  7. Otazkou je, jak transformovat konzumni spolecnost .... omezit konzum?
    Je dobre, ze nemame pristup k volne energii, protoze to nam "prozreni" neprinese. Pes je zakopany jinde. Ani veskera dostupna energie nepostaci k osviceni jedineho cloveka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano , změna musí přijít od spodu od lidí, mimozemšťané nám něco takového můžou poskytnout ihned , ale přeskočili by jsme vývoj , bez poučení..., a zasloužili by jsme si to a vážili by jsme si toho ?

      Vymazat
  8. Ano, tak tak... Ropa urcuje cenu dolaru atd... Probiha dalsi plan na snizeni počet obyvatel. Volala energie je jen pro VYVOLENE...

    OdpovědětVymazat
  9. Začnu parafrázi anonyma ...Ale to zřejmě nejprve musí dojít k zásahu od samotného Stvořitele, protože neznám žádný rybník, který by si kapři dobrovolně vypustili :-) CZK. Nevím jakého Stvořitele má na mysli. Toho svého co si ho vymyslel a nebo našeho Taťku ! Jsme tady proto abychom pomohli Matce Zemi. To co popsal je pěkně formulován proces evoluce. Kdy naší předci měli strach opustit koruny stromů / pokud je to pravda že tam kdy vůbec byli/ tak tam jsme dodnes.|To je přesně to co Taťka chce abychom provedli a ne abychom nad tím polemizovali. Ředitel strojírenské firmy také není 8 hodin u soustruhu . Určitě teorie je pravdivá. Ti lidé kteří žijí v bídě a nedostatku by to nepřežili. Ti, kteří jsou před touto hranici tak budou zbídačení. Lidský rod však tím nezanikne ba naopak se vyléčí a zbaví těch, kteří nás dnes vlastní. Jednou se musí do toho kyselého jablka kousnout a čím dříve tím lépe. Stejně nás to nemine. Je to naše poslání .Tak proč ty poraženecké reakce. Kalhoty jsou dole a brod je ještě v nedohlednu. Je jen na nás co udělíme. Nikdo nám nepomůže jen mi sami. Vzpomeňme si , že realita je uvnitř nás samých a ne v TV. Pavel

    OdpovědětVymazat
  10. No to si pište, že Stvořitel už na vypuštění těch rybníků pracuje víc než čile. Brzy budete svědkem událostí, které vás ohromí jako nic z toho, co jste zažil doposud před tím !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a svořil bůh člověka k obrazu svému......

      Vymazat
  11. jenže zavedení tovaren na vyrobu zařízení daně daně z vyrobku a hlavne banany pomeranče levne topení skleníky a potrava je tak snadna -poruchovost vyrobku umyslna to jsou peníze pro vlastníky vyroby

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím, že v článku výše je pohled ještě střízlivý a ukazuje velice pravděpodobný vývoj. Zbývá snad ještě dodat, že z krátkodobého a "emočního" pohledu je špatně připravit tolik lidí o práci (dělníci v energetice a ropě a tom všem, vlastně ve všem). Ano, nastala by krize, ale očistná. Myslím, že díky volným energiím by mohli lidé pěstovat vlastní jídlo po celý rok ve skříni jako dneska si přisvěcují domácí pěstitelé konopí. Hodně lidí by se začalo asi věnovat zemědělství, protože po energetice (která je tímto vyřešená), je jídlo podle mě nejdůležitější.
    Ještě zbývá uvážit jednu hypotézu možného vývoje. Nejsem přiliš vzdělán v ekonomice, ale napadlo mě, zda po uvolnění finančního zatížení domácností od plateb energií by to nevedlo k ještě většímu konzumu? To by bylo z bláta do louže, ale možná také právě díky té přechodné době krize by se už spotřební společnost nepodařilo opět nastartovat, neboť právě ušmiknutím spotřební energetiky by se přerušil začarovaný kruh.

    Jarda

    OdpovědětVymazat
  13. Už aby to bolo (skoro každý deň meditujem/sa prihováram prírode/vesmíru... našim "kamarátom tam hore"), lebo ludia sami (bez postupného/starostlivo plánovaného zákroku zvonka) nemajú šancu (už sú tak zotročený) odkryť karty/pravú tvár... "bábkarov".

    OdpovědětVymazat
  14. Dámy a pánové uvolnili jsme pár kaček na zakoupení neo 6K5W home a objednali jsem ho na testování o výsledcích vás budeme informovat.

    OdpovědětVymazat
  15. Kdyby to byla pravda s tím NEO zdrojem, tak to by byl zázrak a zároveň by to ukazovalo na to, že energetičtí magnáti chtěj spáchat dobrovolně sebevraždu. :-)
    Vždyť je dost napsáno o likvidaci vynálezců, kteří se jen zmínili, že něco takového mají. Tedy jestli se tomu dá věřit. Osobně jsem ještě nikoho takového nepotkal.:-(
    Už se snažím sehnat a nebo vyrobit zdroj volné energie hodně dlouho.(desítky let) Nakoupil jsem spoustu zaručených plánů na jejich výrobu a jinou literaturu. A věřte či ne, všechno to jsou jen taháky na peníze. Můj názor?! Koupím jeden NEO (kdyby existoval), rozeberu zkreslím a sepíši a návod hodím na internet všude kam mě napadne. Všichni zdatní kutilové si to vyrobí a poskytovatel prodeje těchto zázračných zdrojů je rázem bez příjmů. Ještě si myslíte, že NEO je pravda? A věřte, že není nic nepochopitelné člověkem, co vymyslel a vyrobil člověk druhý. Jak někdo přijde na nějaký takový zdroj a já věřím, že takový může existovat. Jde s ním hned na patentový úřad, aby nepřišel o zlatky a ti mocní toho člověka a jeho vynález hned ukliděj. A tomu taky věřím! Jediná možnost je tady ta, aby se našel nezištný vynálezce, který svůj vynález poskytne lidem zdarma a v tichosti, aby se to mohlo rozposílat po celém světě. Hrozná věta co? Kdo by makal zdarnma, že?! Ale bez toho to nepujde. No a ti lidé co přijdou o práci následkem krachu všeho co je spojeno s energií? Stejnak dělají jen proto, aby měli na zaplacení té drahé energie a nemají své zaměstnání rádi, tak budou mít konečně víc času dělat to co je baví a přebytky své činnosti směňovat s druhými co pole nemají, ale třeba vyrábějí látky a šijí oblečení. Jednoduše to bude muset jít bez peněz. Stejně jsou to už jen imaginární hodnoty. Čísel na kontě, papírků a kovových placiček se nikdo nenají. A jak už bylo řečeno výše, dolárky by ztratili hodnotu, a já tvrdím až na nulu. Bude to velmi zajímavý svět. Jen tak pro zajímavost. Dnešní cena 1kWh elktřiny na trh byla v průměu 1,10Kč a na tu neplatí vysoký a nízký tarif. :-). Kolik platíte vy za kWh víte to? Koukněte do faktury a to se budete divit.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.