20. ledna 2014

Morgellony: Co to svinstvo vláknité ve mně dělá? (2)

Michal, který má v těle morgellonová vlákna (viz první jeho příspěvek z prosince 2013 Morgellony: Co to svinsto vláknité ve mně dělá? 1), se opět ozval s pokračováním svého příběhu. Velký dík za sdílení,velmi poučné. Nedejte se odradit pesimistickým začátkem ...

Michal P19. ledna 2014 3:58

Milý orgonete, ten sebevědomý vyrovnaný člověk je na pokraji smrti... To, co jsem bral na lehkou váhu, mě dnes dohnalo, nejspíš psychicky poznamenalo po zbytek života.. Nejen to, došlo mi, že otec i matka je tím taky zasažena... budu rád, když se ráno vzbudí, neumí si nikdo představit, co to je... já jsem byl hodně silná osobnost a teď zoufalstvím brečím... absolutně nemůžu najít nějakou pomocnou radu. To, co se se mnou děje, kdo nevidí, neuvěří, je to opravdu jako horor... a co s tím můžu dělat?


Zprvu lechtající vlákénka jsou dnes vlákna úplně všude, naprosto bizarní stav. Zrakem se to nedá popsat, jakoby to zesvětluje, ztmavuje, barví všelijak.. mezi vlákny jsou chuchvalce čehosi, malinké bobulky úplně všude, kůže jakoby se místy drolila.. divím se že jsem ještě schopen souvislých vět.. jsem psychicky naprosto vyřízený.. Nevím si rady a toto jsem ještě opravdu nezažil... doposud bylo všechno jen tak potencionální konspirační nebezpečí, ovšem dneska se bojím o život svůj své matky a svého otce a jsem v naprosto beznadějné situaci..

Přijít takto k doktorovi, tak ihned skončím někde na v ústavu, protože toto je tak extrémně šílené, že prostě to nemůžete nikdo pochopit... je to to nejhorší co jsem kdy zažil, ani zdaleka jsem netušil, kam to může zajít, pokud už to nebude dlouho trvat odhaduji několik dnů a je s celou naší rodinou konec... jediný bratr který se stihl odstěhovat přežije a ten absolutně o ničem netuší, tohoto to srazí na kolena... co je toto za život.. nechce se mi věřit že toto vytvořili lidé... Přijde mi to jak jak nějaký útok mimozemšťanů... no tímto věrohodnosti moc nepřidávám ale přísahám vám, zoufale a s brekem, že to bludy nejsou a přál bych to - no snad ani tomu, co za tím stojí.. absolutně nechápu, čeho se snaží docílit.. ale podle všeho je to všude.. je to děs a hrůza..

Jdu se pokusit spát a kdybych se nevzbudil, bylo by to snad i lepší.. protože jestli se vzbudím, tak se budu z toho svinstva muset vyhrabat asi. Nechápu, odkud se to bere - během dneška se to tak rozšířilo a pokročilo a ani stopy po začátku a najednou všude všelijaké jakoby drobečky všelijakých tvarů podivně pohybujících se vláken - vytáh jsem to z mezi zubů ! Myslel jsem že to je jídlo.. a to chuchvalec jak vata... a já pořád doufám že to je jen zlý sen nebo halucinace..

Horší je to, že ono, pokud ten plastikový pytlík, do kterého jsem to zčásti sesbíral, bude ležet na stole, tak jsem tu halucinaci teda zhmotnil... Lidi opatrujte se, pokud jste zdraví, tak už teď dělejte, co můžete, abyste to zastavili.. co vaše děti... nechci nikoho děsit. Zachovat chladnou hlavu, pokud se octnete v tomto stavu, s největší pravděpodobností nedovedete... jsem si téměř jist, že to dovede a dovedlo už mnoho lidí k sebevraždě... jdu spát než tu sebou seknu. Modlete se, protože si nemůžu pomoct, ale asi nic víc proti tomu, pokud si všichni urychleně neuvědomí co se děje, dělat nepůjde, každopádně v životě jsem zažil mnoho krásných okamžiků.

...Ale jak už jsem kdysi prohlašoval (myslel si, že mylně): kdybych toto věděl.. tak bych se raděj nenarodil.. Přeji sílu a odvahu a mnoho štěstí, i těm skeptikům, a jiným jim podobným. ahoj a sbohem. Pokud napíši zase, tak leda zdravý, návodem jak být také..


Michal P19. ledna 2014 21:59


Orgonete, čím dál více si vážím tvojí práce.. a píši pokračování svého osobního sc-fi hororu... ... to co jsem ale zažíval, vážení, bych nepřál ani tomu, co toto vytvořil. Především teda čučím na drát, jak informovaní lidé zde přispívají. To bych řek, že to jsou nějací genetičtí inženýři...

ŽIJI ! I mi RODIČE se ráno vzbudili ! Snažil jsem se jim popsat, co se se mnou dělo a vysvětlit, že si brzo vezmu život, pokud se to bude opakovat.. už bych to .. ne.. nejhorší je že jsem neměl ani nato roztrhat se na cucky uprostřed nějakého papalášského sněmu ... Bohužel ač svitla naděje.. tak mé předpoklady byly správné: to, co jsem totiž prožil, mě nejspíš fyzicky poškodilo mozek max. ale z 5 %

Jak jsem to zjistil.. že max 5% veškerých mých psychických schopností jako vyjadřování, slovní zásoba , azd... je prostě pryč, s nimi i takové samé množství vzpomínek a řeknu vám není to moc.. ale sere mě to strašně - svůj mozek, myšlení a hlavně tu odolnost jsem velice měl rád.. prostě jsem byl rád, že mám kvalitní mozek.. Mám jej stále a sakra toto ?? Oni mi budou napadat můj mozek.. ?? Toto neměli dělat.. ještě takovým odporně děsivým způsobem.. ráno jsem se vzbudil.. a chvíli byl klid... ovšem okolo 12h to začínalo znova a já našim, kteří se nijak neměli k tomu to chápat, sdělil, že dneska skočím z 8. patra..

Ono moc se nedivím tomu, proč mi můj chudáček mozeček :D nezapálil a neřekl: ty vole nebuď zoufalý, když ti mms2 funguje a dokonale zastavuje problémy makné (morgeloní akné) ve ksichtě, proč ho nezobneš?.. tak jsem nejdřív hledal entizol jako zoufalý krok a ten sem nenašel, a naštěstí jsem nešel smířený a vyřízený spát, ale napadlo mě to, že to vyzkouším.

Všude jsem se dověděl, že nic proti tomu není, a někde se dočetl, že MMS je dryják .. to mi vytvořilo dojem, že ani to nepomůže.. .ale naplnil jsem kapsli, zapil větším množstvím vody, promíchával pohybem žaludku, a ještě jsem ani neříhnul klasický bazénový odér, a už jsem cítil, jak se mi dostává do krve.. velmi zvláštní, jelikož tak přesně jsem nikdy nevnímal reakce v mém těle... a začínalo mě příjemně hřát v celém těle a BINGO lidičky !!! Já jsem se tak radoval, radost mě nutila se pořád smát.. prostě taková úleva nádherná že ano.. není to ztraceno.. nejsem nucen se připravit ve 24 letech o život!

A hlavně už jsem to byl zase já, zase má nálada až na ten defekt - no ten nejspíš bude trvalý, ale nic hrozného, jen mě to štve.. a kupodivu doteďka se nic neděje, ale k tomu okamžiku té úlevy ... to bych nazval zázrakem - před mýma očima ten stroupek, co jsem měl na prstě ruky - nebyl to stroupek, byla to nejpřesněji popsáno zakousla ta svině ! No já do toho drbnul nehtem a to odpadlo !!!! Přitom to tam drželo celé hodiny :D

No a dále.. celkově kůže po celém těle jakoby slabá, různě načervenalá, se ihned před mýma očima začala zbarvovat zdravou barvou a já už tušil že to funguje.. a jdeme ještě dále - to teprv začne být zajímavé... poté, co jsem měl super náladu, jsem chtěl jít normálně do kostela, a tak jak jsem psal, nebo nevím jestli jsem to v minulém příspěvku psal, že tam budu chodit děkovat a studovat tu knihu knih.. no na to nedošlo, ale dojde.. teď nastal nejzvláštnější pozitivní efekt, který vysvětlím..

Začal jsem vidět - jak to říci.. já jsem matce z pouhého pohledu řekl, co má v těle špatně a co by měla dělat a jak jí to prospěje... no moc mě nepřekvapila její pochybná reakce... spíš to, co jsem nebo jak jsem to mohl vidět.. hned nato cítím ze sebe příjemnou vůni VANILKY !!! Což naprosto vyvádělo z míry, protože to bylo něco co absolutně nedávalo smysl !!!

VANILKA ?? COOO ? JAK TO ? PO CHLORNANU VÁPENATÉM JE VANILKA ASI TO POSLEDNÍ, CO BYCH ČEKAL :D NO NAKONEC JSEM SE SÁM PŘESVĚDČIL ŽE SE MI TO ASI ZDÁ A SDĚLIL KÁMOŠOVI ŽE PUDU VEN, ŽE JSEM ŠŤASTNÝ A ŠLI JSME K DALŠÍMU.. U NĚJ, JAK JSEM EMOČNĚ POPISOVAL, CO JSEM PROŽIL A MÁCHAL RUKAMA :D SLYŠÍM: TY VOLE TU VONÍ VANILKA :D A TO MĚ DOSTALO :D ŘIKAM FAKT ? NO TAK CO SI MÁM LIDI MYSLET ?

(Pokračování)

21 komentářů:

  1. ....Reklama na MMS ? .........

    OdpovědětVymazat
  2. Michale, zdravím tě a jsem upřímně ráda, že jsi alespoň z části nalezl řešení. Také užívám MMS 1 i dvě i CDS a tak mě to celé o to víc zaujalo. Mohl by jsi pro nás, kteří nezpochybňují a mají otevřenou mysl, pořídit pár fotografií, jak tvé morgelonové trápení vypadá. Nezkouším tě, jen mě to opravdu seriózně zajímá. Věřmi, že s tebou cítím, i když si to absolutně nedokážu představit. S pozdravem Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Michal najprv stratí skoro všetko, i 5 percent mozgu a potom napíše takýto článok . Hm to sou mi věci. B

    OdpovědětVymazat
  4. taky jsem chtěl poprosit o fotku aspoň toho pytlíku, kde to skladuješ :D

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonete, velmi ráda sem chodím číst a už celkem dlouhou dobu. Když si zveřejnil první Michalovo psaní, byla jsem v rozpacích nad jeho duševním zdravím, ovšem po tomto druhém příspěvku, jsem si již zcela jista, že Michal má papíry na hlavu.

    Opravdu se Orgonete divím, že vystavuješ toto na svých stránkách, které mám ráda, akorát tím nahráváš lidem, kteří by tě rádi zesměšnili, přece sám vidíš, že ten Michal je zblblej a má bujnou fantazii a kecá z cesty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. (:-))) A to ještě není všechno, co se o něm dozvíte ... on se dál ještě přizná, že je drogově závislý.
      Jána tom nevidím nic zesměšňujícího, ani pro mě, ani pro něj. Podle mě je velmi statečný, že se takhle svěřuje. A jeho příběh je velmi poučný. Je vidět, že duchovně se probudit je možno i ze stavu závislosti, na silný podnět nemoci ...

      Všichni lidé, včetně postižených a závislých, jsou stejně hodnotní. Všichni sem přišli pouze zahrát svoji roli, kterou si sami předem vybrali. Ti, co se chtěli hodně učit, si vybrali těžkou roli, právě třeba s nějakým postiženým, nemocí, závislostí atd.

      Michalův příběh je fascinující a velmi poučný. On si zvolil velmi těžký osud - závislost, a právě ona neznámá nemoc byla pro něj, jak je vidět, podnětem k probuzení ... Nelze předvídat, jak to s ním dopadne dále, ale rozhodně má nakročeno k uzdravení po všech stránkách.

      Pro nás pro všechny ostatní budiž jeho příběh testem duchovní vyspělosti a náběru životních zkušeností: máme-li potřebu ho odsoudit, třeba jako duševně nevyrovnaného, či závislého, pak před námi stojí ještě úkol naučit se tyto lidi neodsuzovat. Nemusí to být v tomto životě (pokud ano, pak budeme mít štěstí, že si to budeme moci rychle odbýt), ale třeba v dalším životě si vybereme osud postiženého nebo závislého, nebo někdo takový bude mezi našimi blízkými, abychom se naučili to přijímat.

      Pokud nemáme potřebu Michala odsoudit, pak jsme již zřejmě těmito zkušenostmi prošli a umíme to. Dobrý a nezbytný krok k celkovému odložení ega (:-)))

      Vymazat
    2. ??? já se ptal u prvního jeho článku, v čem jede... ale orgonete ty jsi to tam nedal. :-(
      Závislost... noooo, je to útěk z reality, cesta časem a hlavně procvičení mozkové činnosti. Kdo nevzal, nepochopí...jsem ochoten Míšovi a jeho rodině pomoci, musím promyslet jak.
      Je tu možnost, že má vidiny, nebylo by to nic neobvyklého že by viděl jak z něj lezou červy, brouci a pod, né že bych chtěl zpochybňovat to co píše, to v žádném případě ale jistá možnost tu je, znal jsem jedno, co si rozřezal obličej kvůli červům...zajímalo by mě v čem jede. Jestli to jsou barbituráty, nebo opiaty.
      Drogy nejsou v určitém postupu braní škodlivé
      Ano teď jsem zvedl plno lidem hladinu vzteku co to tu píši, ale vemte si, drogy používali lidé v minulosti, jako šamani a viděli třeba budoucnost. Potíž je, že dnes je droga dostupná bez učitele, lidé ji do sebe perou hlava nehlava, v tomto případě je škodlivá..
      ostatně, co není dneska škodlivé. NEODSUZUJI Michala a jelikož "bere" rozhodně nepomůže když půjde za doktorem a bude mu vyprávět že mu lezou malí červíci z těla. Kolik lidí VÁM věří, když jim to povídáte. A to nic neberete. Pokud neukážete dokumen. fotky nevěří vám.

      Vymazat
    3. Přečti si další část jeho příběhu, tam píše, co bere a jak.
      Jenže ti červi právě nejsou jeho představou, jsou to ony milionkrát zdokumentované a vyfocené morgellony, kterým však málokdo na světě věří.
      V tom je podstata tohoto příběhu.
      Lidé ty červy nevěří ani "normálním" lidem, natož pak těm, co jsou na drogách. Lékaři nevědí, co s tím, a tak to ignorují.
      O tom všem je na blogu již mnoho článků ...

      Vymazat
    4. Morgelleny existují, o tom žádná... psal jsem že nechci zpochybňovat Míšovo vyprávění, já jen, že mám jisté zkušenosti s lidmi, co "berou" a věřte tomu nebo né, mají zajímavé příběhy, co mají hlavu i patu. Od setkání s mimozemšťany, cestování časem, ale i tajemné až hororové příběhy z budoucnosti. Vem si to video té bezdomovkyně z Prahy jak jsi dal sem, jak měla jasno co a jak se děje a kdo to řídí (nevzpomenu si teď na tu dámu jak se jmenovala). Takových lidí je víc, ale nikdo je neposlouchá, protože většina z nich jimi pohrdá, nevnímá a dokonce si snad myslí, že neexistují. Sami si ale neuvědomují, že díky hypotékám, půjčkám sami balancují na hraně. A přijde doba, kdy nebude žádná střední vrstva, ale jen bohatí a chudí. Ze střední vrstvy se lehce stanou bezdomovci a někteří půjdou dál a uchýlí se k alkoholu a drogám aby unikli realitě---ale asi odbíhám.
      O morgellonech jsem četl a viděl co se snad dalo číst a vidět (přeháním, určitě jsem neviděl vše, je to jen slovní obrat, ale rozhodně v tuto nemoc věřím) a sám doporučuji NEVĚŘÍCÍM TOMÁŠŮM tvé stránky a kloktání červeným vínem :-)

      Vymazat
    5. Bezdomovkyne Jarka a rozhovor natacel Igor Chaun.

      Vymazat
    6. Děkuji, ano přesně tu jsem myslel

      Vymazat
  6. Michale liekom je elektrický prúd 10mA (miliampérov). Treba použit paralizér !!! ten má 2,5 až 3mA krát tri je 9mA
    zaokruhlene 10mA v troch paralizéroch . dvoležité: http://www.dataasylum.com/index.html.
    vela úspechov želá Michal M -Sovensko

    OdpovědětVymazat
  7. Nejaky fotecky by opravdu bodly............

    OdpovědětVymazat
  8. Už vás zase programuje - :(

    OdpovědětVymazat
  9. Nechci se nikoho dotknout, ale já sama mám drogově závislého syna, takže vím, co jsou tihleti schopni vyplodit, což píšu jako milující matka, která se rozhodla chránit zbytek rodiny - prostě Sofiina volba jako vyšitá. K té ztrátě paměti; zažila jsem na vlastní kůži dost ošklivé trauma a tak nějak jsem si nepamatovala úplně všechno. Chci tím říci, že člověk, který ztratí část paměti, vzpomínek, v prvé řadě NEVÍ, že je ztratil. Jak to může vědět, nikdy se to nestalo, alespoň pro jeho mozek. Přijde na to až poté, co se mu nějaká ta vzpomínka vrátí a opět - nebude chápat, jak to mohl NEVĚDĚT. Pevně věřím v dobrý úmysl admina, ale on sám by neměl věřit každému blábolu, což píšu coby člověk mnohokrát poučený takovým způsobem, jaký bych nepřála nikomu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten hoch sice bere, jak se přiznává v další dnes publikované části svého příběhu, ale já jsem tu právě od toho, že nejen věřím, ale vím, že morgellony nejsou blábol, a to na základě teoretických i praktických zkušeností. Takže to napsal sem zcela správně ...
      Není sice nemožné, že by si to vymyslel, ale jak by se dostal k těm detailům popisu a autentickým pocitům lidí s touhle chorobou? Pochybuju, že by si je nastudoval.
      Navíc je to pro mě velmi duchovně poučné, a věřím, že i další si v tom ono poučení najdou.

      Vymazat
    2. Orgonete, o morgellonech jsem si přečetla tolik, viděla videa, fotografie, popisy lidí a pocitů, že, to co ti na nos věší nějakej Michal a vydává to za svou nemoc, bych ti dokázala vylíčit taky a ještě lépe.

      Opravdu by ses měl zamyslet nad tím, zda blábolení feťáka, patří na web, kde většinou sou opravdu články ke čtení a zamyšlení. A co se týče ostatního co Michal říká, to taky není žádná novinka, to ví každý kdo čte nezávislá média, internetová média.

      Nechci abych byla špatně pochopena, nevadí mi, že Michal bere fet, to je jeho věc, ale vadí mi Orgonete, že ho ještě vyzdvihuješ a dáváš nám kázání, jak je statečný. Ne, není statečný, je jen líný něco dělat se životem a vzít za svůj život zodpovědnost!!! Takový člověk, co visí na krku rodičům, fetuje, je zblblej z informací z netu, které nedokáže roztřídit a myslí si, že je jedinej na světě, kdo ví jak to na tom světě chodí. Ne, neměl bys ho podporovat v jeho fabulacích, lenosti a nezodpovědnosti, naopak měl bys mu pomoci to vše pochopit, tak aby začal svůj život žít a né jen přežívat a házet vinu na druhé. Ale ty mi to stejně smažeš, tak co se snažím, že?

      Vymazat
  10. Dobrý den, se zájmem čtu Vaše stránky a nedalo mi to zareagovat na příspěvek " Co to svinstvo vláknité ve mě dělá ". Přečetla jsem obě Michalovy výpovědi, a jsem ráda, že již alespoň se rýsuje nějaké řešení pomoci. Zkušenosti s MMS nemám(osobně bych do toho ale nešla, připadá mi to jako velký dryják, navíc čtěte tady www.nespechejtedorakve.cz/neviditelny-vrah/‎), ale napadla mě taková věc, a to - co zkusit éterické oleje. Speciálně Tea-tree nebo levandulový(tento je ale mnohem dražší). Oni mají totiž éteráky tu vlastnost, že leptají plasty(pokud jsou ty potvory na bázi nějakého plastu, tak by to mohlo zabrat), éterákům odolaj&iac ute; jen HDPE plasty. Pozor ale, kupovat jen zaručenou kvalitu, aby si jeden naopak neublížil pančovaným drekem. Z vlastní zkušenosti doporučuji firmu aromaterapeuta Karla Hadka(www.karelhadek.eu).

    A teď jak na to - do želatinové tobolky(k dostání rovněž u Hadka) nakapat 5 - 10 kapek Tea-tee a užívat 3xdenně, zkusila bych nejdříve míň, pak se může přidávat. V každém případě Tea-tree neudělá dobře všelijakým potvorám, jako virům, plísním a tak, člověk může konzumovat bez újmy. Kůru bych viděla tak měsíc, když už by nemomohla, rozhodně neublíží a vyčistí střeva od plísní atp. Na ošetření kůže bych doporučila domácí konopnou mast(vařenou v sádle) obohacenou rovněž Tea-tree(na 50ml masti 15-20 kapek, ale může být i více, protože Tea-tree se nechá nanášet na kůži i neředěné). Na nejhorší boláky bych zkusila aplikovat Tea-tree neředěné.

    Zároveň bych Michalovi doporučila doplňovat stravu velkými dávkami vitamínu C a D aby se posílila imunita.
    Zdraví H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen nevím jestli je dobré míchat fet s MMS

      Vymazat
  11. Jedna moje znama tvrdila,ze po ni taky neco leze,ze to citi a ma to v podkuzi.Byla u dermatologa,ten ji rikal,ze to nejsou zadna zvirata,tak se rozhodla,ze to zkusi vyhnat sama.Jedla velmi malo,pila jen ovocne a zeleninove stavy a zacala si nekolikrat za den fenovat cele telo,no a potvory zmizely,ale trvalo to nekolik tydnu.Co to bylo je tezko rict,mozna svrab,ten se muze lehce chytit,treba uz jenom kontaktem s penezi nebo v autobuse.Tak mne napadlo,co kdybys to taky zkusil s tim fenovanim,morgelony jsou kovova vlakna,treba by to pomohlo,a za zkousku nic nedas.

    OdpovědětVymazat
  12. "Všichni lidé, včetně postižených a závislých, jsou stejně hodnotní. Všichni sem přišli pouze zahrát svoji roli, kterou si sami předem vybrali. Ti, co se chtěli hodně učit, si vybrali těžkou roli, právě třeba s nějakým postiženým, nemocí, závislostí atd." atd.......

    Orgonete skvěle napsané, díky!

    Kolikrát, když píšu své zážitky a poznání na své cestě, si říkám, že mnoho lidí mě může odsoudit. Ale je to prostě tak, jsou to naše zkušenosti, skrze které se učíme a vyvíjíme se. A kdo má právo kritizovat a soudit?
    Prostě díky, tvá slova zahřála a dala sílu pokračovat v práci...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.