21. ledna 2014

Morgellony: Co to svinstvo vláknité ve mně dělá? (3)

Tento příběh není jen o morgellonech, ale i o duchovním probuzení. Je to příklad, že je možné se probudit i tehdy, pokud jsme si vybrali těžký osud závislosti ... a že právě ta morgellonová nemoc se může stát k tomu podnětem. Takže opět, všechno "špatné" je nakonec k něčemu dobré...

Michal nepochybně mnoho pochopil, a tím nakročil k všestrannému uzdravení. Nemůžeme sice vědět, jak se jeho život bude dále vyvíjet, ale to pochopení už mu nikdo nesebere.

Pokud budete mít tendenci Michala odsuzovat za jeho závislost, pak si zkuste uvědomit, že jsme se sem všichni přišli učit žít spokojenost, vše přijímat, nikoho nesoudit a neodmítat. Pokud ještě kohokoli odmítáte, budete se muset ještě učit takové lidi přijímat, a nakonec se to naučíte. Možná ne ještě v tomto životě, ale jednou k tomu budete muset dospět. To je zákon vývoje lidské duše. 

Michal svůj těžký osud (nezapomeňme, že svůj osud si všichni plánujeme před narozením, podle toho, co se potřebujeme naučit) zvládá myslím úspěšně, a patří mu velký dík za to, že se s námi podělil o svůj příběh. 

Přeji mu vše dobré, a třeba se zase někdy ozve s dalším poznáním. =Orgonet=


Michalův příběh s morgellony:




Michal P19. ledna 2014 21:59

VÍTE CO? MYSLÍM, ŽE TOU PŘEDPOVÍDANOU MAYSKOU ZMĚNOU MĚLA BÝT LIDSKÁ TRANSFORMACE A TEDY TO, ŽE LIDÉ MĚLI ZÍSKÁVAT VŠELIJAKÉ NOVÉ SCHOPNOSTI JAKO TŘEBA TO S TOU MATKOU A VIDĚNÍM, CO JÍ JE, CO POTŘEBUJE ATD.. VZPOMNĚL JSEM SI NA DOKUMENT, KDE JAKÝSI LÉČITEL MNUL NĚJAKÉ PANÍ RUCE A NAJEDNOU MU Z RUKOU NAPROSTO NEVYSVĚTLITELNĚ PROSTĚ ŠEL PODLE JEJICH POPISU ÉTERICKÝ OLEJ ZCELA VIDITELNĚ, KTERÝ PŘÍJEMNĚ VONĚL ...

Tehdy jsem si říkal, aaaa špekulant , :D ale já si opravdu myslím že toto celé svinstvo, co na nás pouštěj, má právě zabránit tomuto a nedovolit lidské evoluci.. no bodejť by, to by byl konec jejich moci.. jelikož by lidé okamžitě prokoukli, jak jsou ovládání a hlavně jak se ovládat nenechat... jelikož to ale většina příjímá zcela a skoro to vítá.. Třeba takový bratr je zdravý jak rybička a právě si myslím že tomu to snad prospívá... to hned vysvětlilo jeho nepochopitelné reakce na jakékoli tyto šílenosti..


Myslel jsem si opak, že je to právě ten, kdo si to stejně jako já nenechá jen tak a nasere se.. No zklamáním bylo, že se zachoval jako všichni a začal mi sdělovat xxx toho, jak je to jinak a jak se pletu. Víte, těžko může vysvětlit člověk, který má neustále problémy.. bere drogy.. no, přiznám se ale i k tomu, že kdybych je nebral, tak tady nejsem.. Drugs je mimochodem anglicky lék a tak taky ty drogy beru.. nejdu na párty, nejdu se bavit, ale hledám a hledám a hledám..a hlavně !! Ten únavový syndrom byl v mém životě největší problém, prostě bez drog jsem nebyl schopen hledat, ani 10 min později jsem nebyl schopen ničeho než ležet a spát u seriálu.. nemluvě o nějaké práci .. to prostě jsem si už neuměl ani představit a velmi se obával toho, co bude, až mi dojdou prachy.. jelikož jsem vždy prodával trávu pouličně, vždy jsem měl .. nebylo to na vyskakování, ale když jsem se smířil s tím, že se prostě nejsem schopen odstěhovat od našich, tak jsem sice omezeně ale žil, spokojeně, na dvou drogách, tráva fet..

Ale pozor... nic co bych si znovu vybral.. život naprosto omezený, upadla zábava.. dokonce něco jako kalit a prostě rozežraně si užívat už nedovedu, mrzí mě to, ale říkal jsem si, no co chceš, fetuješ a vymlouváš se únavou, nechce se ti s tím skoncovat... a co? A žít jak ostatní mi vrstevníci otroctvím v iluzi a permanentním strachu... smířený s tím že to bude po celý život.. nemocný a zkrátka totálně těmi hovadami okrádán, šikanován, infikován jak nějaký ubožáček, který se nemůže bránit. Děkuji !! Mí vrstevníci dřou jak otroci za drobné.. ztratili naprosto chuť do života a jsou schopni pouze robit a o víkendech lozit do hospod a brblat o tom, co je na hovno a dementně se tomu smát.

Zhodnotil jsem, že výhodnější je mé řešení... no ale dneškem jsem zjistil, že ono mi chyběla motivace a považoval jsem neustálou únavu a nechuť do ničeho jako nutnou daň za fet... ale po této zkušenosti jsem si říkal, že né, že potomto se toho už nedotknu a budu si pouze vážit života... všichni se divili, že já vylezl ven !! Bez fetu v krvi (neee nepíchl jsem si nikdy a beru to nejefektivnějším a nejšetrnějším způsobem - inhalací)

No a já šel ven aktivní, ukecaný a bez fetu ?? Co se to stalo ? Ptali se, říkám to, strach mě donutil.. ovšem jsem šel ven původně pro trávu, aby se mi v noci dobře spalo.. no ale s dotyčným, co šel pro to druhé, ale já i přesto vydržel dlouhé hodiny v aktivním stavu téměř jako na fetu, ale právě ale u dalšího kámoše doma jsme poseděli.. a přišlo první zívnutí.. a bylo mi ze sebe zle ... říkal jsem si, to mi to dlouho nevydrželo, znám to, protože jakmile přijde první myšlenka a tak trochu.... naposled.. přijdou pak obhajoby a to už je v dupě... ale opravdu se strachem jsem si vzal poloviční dávku (opravdu malinko, nezbytně nutnou k tomu, abych sem vůbec napsal a necítil se jak chodící mrtvola... v porovnání pro zábavu si berou 5x tolik a to ti slabší.. ) ***


Michal P19. ledna 2014 22:00

No doufám že to pochopíte.. a když ne tak ne. Prostě vím, že lidé jsou hodně netolerantní a nezatěžují se s chápáním hlouběji jak za No, to je feťák ujetý, má halucinace, že po něm cosi leze a pak tady spisuje romány.. mýlíte se.. Vy totiž se probudíte a jste schopni pozitivně myslet a děláte něco rádi.. já se vzbudím unavený, a nechce se mi ani hrát hry na pc ani nejsem schopný pozorovat filmy, jen spát a po nějaké době ani to a to je hrozné.. to ležíte a unaveni, neschopni, nebaví vás to, nebaví vás nic, ani to ležení.. a nepřejde to ani za týden ani za dýl... jediné, co na toto pomáhá, je se překonat a cvičit, posilovat, ale je to strašně složité donutit se k tomu a setrvat v tom, už nad moje síly, pokoušel jsem se stokrát, prostě energie je v čudu... tu co mají všichni přirozeně, mně odebírají ty svinstva.. bych si ani nedovolil se bavit...

Prostě bavil jsem se jako dítě až moc.. tím jsem se připravil o velice moc toho pěkného ze života.. ale zároveň mě to dostalo do stavu, kdy jsem musel najít cestou pekla sám sebe nebo zemřít.. jak jsem se našel, bylo to jedno z nejnádhernějšího... došlo mi, že to nejsou prachy, po čem prahnu... po chvíli zjistil, že naplnění, a potvrdil jsem si to, jakmile jsem začal pomáhat ostatním lidem... tak za každý dík, za každý úsměv smutné tváře jsem prožil novinku ... přirovnávám to k fetu, ale fet je jakoby prázdný a takový prostě falešný .. taková spíš iluze spokojenosti a příjemnosti. Toto ovšem prostupovalo celým mým tělem a mi došlo: aha ty vole to je to... a já tvrdím, že to je to, co chybí naprosto všem, kteří o tom neví..

První, co si člověk myslí, že mu chybí, jsou peníze, a když jich dosáhne, jelikož to bylo namáhavé, nepřipustí si že to není ono.. .já vydělal dost peněz a jednoduše cpal je do automatu a tehdy si uvědomil, co to vlastně dělám.. co vlastně chci ? I kdybych měl milion, chtěl bych dva.. 4 10 100 poté se stávají z lidí nasraní psychopaté, protože stále jim něco schází a mají dost na to a nikde to nemohou koupit... při tom čase hrabání peněz si člověk vůbec neuvědomuje, že mu život utíká potokem někde ve stínu, a on místo žití hrabe a hrabe, ale přitom na okolí: já jsem šťastný, já jsem uspěl.. ale není to tak a žere ho ta prázdnota dál a dál.. až dojde do bodu, kdy mu z toho začne hrabat.

Znám podnikatele, který si koupil drahý barák, úspěšný inteligentní člověk, je velice smutné, že hrabe až mu z toho hrabe... za celou dobu jen hrabe.. neužije si pořádně toho baráku a za celá léta nebyl na dovolené !! Vysvětluju si to tím: No utekly bu mu prachy za tu dobu !!.. takže to jsem ale trošku víc odbočil, ale jsem rád, jsem zpátky :D nic mě nikde nelechtá... nic ve mě nevzniká... nebrečím.. a teď mě čeká těžší úkol - zjistit, kdo to dělá a jak ho zastavit.. toto se musí zastavit lidi !!! Nebo zažijem konec a ti magoři psychopatičtí američtí věděčtí znemožní svými "super" "neomylnými dokonalými " projekty ŽIVOT NA TÉTO PLANETĚ MINIMÁLNĚ LIDEM..

UŽ TEĎ SE PODÍVEJTE.. LIDI JSOU DOST NEMOCNÍ I BEZ VLÁKEN, TOVÁRNY JEDOU OSTOŠEST A LIDI SE DUSÍ TĚMI JEDY.. TOTO S MORGELONY A CHEMTRAILS CELKOVĚ OSOBNĚ POVAŽUJI ZA NEUVĚŘITELNĚ NEZODPOVĚDNÝ TYPICKÝ AMERICKÉMU HURVÍNSKO-GÉROJSKÉMU MYŠLENÍ ZLOČIN A HLAVNĚ NEUVÁŽENÝ... TAK JAKO NECHÁPU, JAK SI MOHLI DOVOLIT TO S HIROŠIMOU..

Michal P19. ledna 2014 22:00

TAK POKRAČUJOU DÁLE A SCÉNAŘ DALŠÍHO "POKUSU" UŽ ODROVNÁ CELOU PLANETU... A JAK SE ŘÍKÁ, ŽE SE PLANETA OKLEPE A LIDSKÉHO PARAZITA ZBAVÍ, MYSLÍM, ŽE ZKOUMÁNÍ A ŠMÍROVÁNÍ NANOSVĚTA JE PROSTOR, KAM LIDSKÉ OKO NEMĚLO NIKDY MÍT PŘÍSTUP. ŘÍKÁM TOMU SETUP ŽIVOTA, SVĚTA A POVAŽUJI TO, ŽE NIKDO NEMÁ PRÁVO SE VTOM REJPAT.. NATOŽ JEDNAT, JAK TI TUPCI, CO SE NESPLETOU, JSOU DOKONALE CHYTŘÍ, NEDIVIL BYCH SE, KDYBY SI MYSLELI NADLIDÉ
!! PŘITOM UJETÍ PSYCHOPATÉ, KTEŘÍ NAPROSTO REÁLNĚ OHROŽUJÍ PLANETU... !! PLANETA NENÍ NAŠE !! VÍC PATŘÍ SLUŠNĚ A VDĚČNĚ ŽIJÍCÍ FAUNĚ A FLOŘE NEŽ NAPROSTO NEZODPOVĚDNÉMU ČLOVĚKU..

NO KONČIM, UŽ TO ZAS BUDU MUSET DĚLIT.. ALE PŘIJDE MI TO JAKO NUTNÉ TOTO PSÁT, PROTOŽE MNOHO I  Z VÁS VÍ HODNĚ, JSTE CHYTRÝMI A OBDIVUJI VÁS, PROTOŽE BEZ DROG JSTE SCHOPNI ZVLÁDAT, PÁTRAT SE V TAKTO NÁROČNÝCH ÚVAHÁCH A ŘEŠENÍCH, JSTE HRDINOVÉ A OSTATNÍ ZBABĚLCI - POKUD OVŠEM NEJSOU OMEZENI TĚMI HAJZLY.. OTÁZKOU ZŮSTÁVÁ, PROČ JSTE VY JEDINCI SCHOPNI BEZ DROG UVAŽOVAT V NĚČEM, V ČEM OSTATNÍ ANI NÁHODOU.. .ŘEKNOU: TY TO NEVYŘEŠÍŠ NEBO TO JE MOC SLOŽITÉ, A SEROU NA TO.. ZNOVA

Přeji hezký večer a všem trpícím děsivým svinstvem doporučuji MMS2, opravdu to zabralo a jedna ta nejmenší kapsle! PS: drtím to kvůli rychlejšímu rozpuštění .. Mějte se, neunáhlujte se, šílejte ... ale nekonejte a zkuste hledat, já byl už smířen, že max. týden a je po mě.. hledejte a hledejte něco vám musí pomoct. Pokud ne.. tak se pomstěte.. ps: Bohužel těm nevinným, co byste ublížili svým činem, to se nedá nic dělat... i když se to bude týkat mě.. neměl bych vám to za zlé.. tak jako bych se nedivil, kdyby někdo ze vchodu v dluhové pasti zopakoval Frenštát - tak bych jen řek tam na druhé straně.. ty chuju ja sem za to nemoh měl si vylezt o patro nic a šli bysme spolu naně :D jé ten humor.. ten včera neexistoval a já zažíval peklo pekel ...

JE MI ALE I TEĎ DO BREKU, KDYŽ SI UVĚDOMÍM, CO MUSELO TĚCH PÁR PŘÁTEL ZAŽÍT, ŽE JE TENTO SYSTÉM DOHNAL K SEBEVRAŽDĚ... NEUMĚL JSEM SI PŘEDSTAVIT, JAK NESNESITELNÉ JE, CO JSEM ZAŽIL JÁ A PŘITOM NEDONUTILO MĚ TO. PROBOHA, TO MĚ NIČÍ, JAK STRAŠNÉ UTRPENÍ MUSELI PROŽÍVAT.. TO JE HRŮZA ... CHUDÁCI.. A VŠICHNI BYLI NADĚJNÍ, NEVINNÍ, JEN NEPOCHOPENI, BEZ POMOCI A NADĚJE.. DÁL NEVÍM.. NETROUFÁM SI PŘEDSTAVIT.

A TY, ORGONETE, PŘED TEBOU OPĚT SMEKÁM, PROTOŽE NA TVOU PRÁCI SE DÍVÁM Z VELKÉ HLOUBKY, JELIKOŽ TY JSI TO VELKÉ, KDE MY JSME SOUČÁSTÍ. URČITĚ SIS MUSEL TAKY PROŽÍT VELMI NEPŘÍJEMNÉ CHVILKY.. TO JE HOLD ASI ÚDĚL. VĚŘÍM ALE, ŽE VŠEM PODLE ZÁSLUH .. A VÍM, ŽE TO JE SPRÁVNÉ, TO CO DĚLÁM, I KDYBY MĚ TO MĚLO STÁT ŽIVOT...

9 komentářů:

  1. Dobrý den, se zájmem čtu Vaše stránky a nedalo mi to zareagovat na příspěvek " Co to svinstvo vláknité ve mě dělá ". Přečetla jsem obě Michalovy výpovědi, a jsem ráda, že již alespoň se rýsuje nějaké řešení pomoci. Zkušenosti s MMS nemám(osobně bych do toho ale nešla, připadá mi to jako velký dryják, navíc čtěte tady www.nespechejtedorakve.cz/neviditelny-vrah/‎), ale napadla mě taková věc, a to - co zkusit éterické oleje. Speciálně Tea-tree nebo levandulový(tento je ale mnohem dražší). Oni mají totiž éteráky tu vlastnost, že leptají plasty(pokud jsou ty potvory na bázi nějakého plastu, tak by to mohlo zabrat), éterákům odolaj&iac ute; jen HDPE plasty. Pozor ale, kupovat jen zaručenou kvalitu, aby si jeden naopak neublížil pančovaným drekem. Z vlastní zkušenosti doporučuji firmu aromaterapeuta Karla Hadka(www.karelhadek.eu).

    A teď jak na to - do želatinové tobolky(k dostání rovněž u Hadka) nakapat 5 - 10 kapek Tea-tee a užívat 3xdenně, zkusila bych nejdříve míň, pak se může přidávat. V každém případě Tea-tree neudělá dobře všelijakým potvorám, jako virům, plísním a tak, člověk může konzumovat bez újmy. Kůru bych viděla tak měsíc, když už by nemomohla, rozhodně neublíží a vyčistí střeva od plísní atp. Na ošetření kůže bych doporučila domácí konopnou mast(vařenou v sádle) obohacenou rovněž Tea-tree(na 50ml masti 15-20 kapek, ale může být i více, protože Tea-tree se nechá nanášet na kůži i neředěné). Na nejhorší boláky bych zkusila aplikovat Tea-tree neředěné.

    Zároveň bych Michalovi doporučila doplňovat stravu velkými dávkami vitamínu C a D aby se posílila imunita.
    Zdraví H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mícháte hrušky s jabkama, milá paní, chór a MMS jsou dvě naprosto odlišné věci.

      Guess

      Vymazat
  2. Tu je článok o morgellonoch vrátane fotografií a videí :
    http://www.makrosvet.sk/index.php/2013-07-19-13-58-45/archiv-znamenia-doby/112-trapia-vas-morgellony
    IvH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super clanok, oplati sa precitat. O morgellonoch som pocul len zbezne, ale vdaka Michalovi, zacinam tuto temu studovat detailne.

      Vymazat
  3. Michale, drž se! Jsi chytrý a citlivý kluk. Přeji ti, ať tvá hvězda stoupá vzhůru bez podpůrných berliček. Fandím ti.

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj,potreboval bych nejlepe email na tebe Michale,mam dost zkusenosti s drogami a potrebuju vic informaci o té nemoci,protoze mam asi neco podobneho.Kazdopadne mi zarazila jedna vec,inhalace rozhodne neni nejsetrnejsi a nejefektivnejsi!!!!To je prave injekcne...nevim co beres,kdyz to budes kourit,driv ti z toho hrabne a to nemluvim o tom jak se nici zuby....unava prameni taky z drog,ale muzes poslat email a pokecame,potreboval bych zjistit jak ta nemoc zacinala......muj email stranixx@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím Vás, Michal. Pokiaľ sa chcete fyzicky očistiť, vyhľadajte na Googli: Mgr. Kateřina Konrádová. Je tam aj jej prednáška, dobré je,si ju vypočuť. Táto pani by vám mohla pomôcť.

    OdpovědětVymazat
  6. hodně keců a málo toho so pomůže...

    OdpovědětVymazat
  7. Nedá se to číst. Chaotická zpověď feťáka, co vidí nanočástice, jako Greta CO2. Fakt hustý.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.