24. ledna 2014

Něco hezkého: sedmiletý zázračný pianista

Díky čtenáři za tip:
Elias, zázračný sedmiletý pianista z USA, je úžasné dítě! (:-)))

http://youtu.be/J7DXf9Qyly8

12 komentářů:

  1. S ím klukem šijou všicni čerti! :) A to co bravurně zahrál, odpovídalo jeho temperamentu a na mě to dělalo dojem jeho vlastní improvizace... škoda, že neumím anglinu, moc rád bych mu rozumněl :)

    Kaštan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná, že je geniální klavírista, ale v životě určitě šťastný nebude. Umíte si někdo představit, být s ním o samotě jen jedinou hodinu? Já ne. Už při pohledu na jeho chování takto na dálku je člověk nervozní. Co s takovým žákem asi dělá učitel ve škole? Třída musí být totálně rozložena.

      Vymazat
    2. .. ale, no :-? Chlapec je tu, aby tu bol. Nie ste náhodou učiteľ preťažený z detí ? Desne by ma tá hodina s ním nabila, mám 62 rokov a tancujem minimálne 2x za deň rokenroll. A to nie som objektom televíznych kamier. On je v šou, tak robí šou a. robí to skvele ! Už to pozerám tretíkrát :-DD - my respect.
      Z vlastnej skúsenosti : syn mal asi 5, ráno sme spali, on šlohol otcovi hrudu modelárskej hliny a urobil torzo ženy, a otecko-umelec poznamenal : "mám sa čo učiť ".
      Chcela by som pripomenúť - náš názor je taký akí sme my. Máme na neho právo, ale kým ho hodím na pľac "študujem" čo pozitívne prinesie nielen mne, ale i tebe, vám, im... vesmíru.
      B :-)

      Vymazat
  2. Díky , tak ten mě dostal

    OdpovědětVymazat
  3. Mě taky dostal. Hraje geniálně, ale doma bych to zavřel do zvukotěsné místnosti.:-))

    OdpovědětVymazat
  4. ... nebude v něm Mozartova duše? Dokonce víc! Je také bavič, a moderátor.

    OdpovědětVymazat
  5. myslím si, že by bylo dobré spíše zvýraznit, že ten kluk má problém. Jeho chování a nezdravá sebedůvěra ho zničí. Je mi ho líto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hej, citila som to rovnako. Too much.

      Vymazat
  6. Mně taky hned napadlo, že je to Mozartova duše (:-)))
    Jestli má někdo problém s jeho chováním, tak já ne: ten kluk je prostě šťastný, a vypadá to, že bude umět být šťastný po celý život.
    POkud se týče školy, tak takovéhle geniální hudební děti obvykle do školy nechodí, učí se soukromě, a to i u nás, natož v Americe, kde je to dost běžné.
    Běžní rodiče by ho určitě zavírali do zvukotěsné místnosti, ale on se určitě narodil rodičům, kteří to snesou ....
    Jakožto i moje podobně hlučně se projevující šťastné vnučky (bez hudebního nadání) se narodily rodičům, kteří to umějí snést (:-)))
    Máme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom pořadu pak ještě vystupuje se svým bratrem dvojčetem, rapujou ... to jsou tak nádherné šťastné děti ... jsou tu, abychom se od nich učili být šťastní, a ne se na ně zlobili (:-)))

      Vymazat
    2. Elias a Zion rapujou http://youtu.be/ZyMbo3xcTWI

      Vymazat
  7. Dívám se a vidím toto: neustálé doteky, ale krátkodobé,těkavé, jako kdyby se chtěl ujistit nebo jako kdyby šlo o naučenou pozu,nesmyslné výkřiky a pitvoření, žádná bezprostřední dětská radost, spíš zvláštní manipulace, pak ale hra na piano a najednou je to jiný člověk, vyzrálý a vážný.Dva v jednom... Fakt divné.Asi jsem už profesně deformovaná.
    Dita

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.