13. ledna 2014

Pavel Roško: Vítejte na kosmické lodi

Dobrý den,
 zasílám vynikající rozhovor s p. Roško, kterým Cesty k sobě otevřely nový rok 2014.
http://www.cestyksobe.cz/pavel-rosko-vitejte-na-vesmirne-lodi-ad3263/
S pozdravem P.



Orgonet: 
Díky za přínosný rozhovor.
(Škoda že se moderátorka trošičku nedržela na uzdě, aby Pavel nemusel pořád skákat z jednoho na druhé ... ale i tak dobrý počin (:-)))

Čtěte též reakci Pavla Roška na zdejší zveřejnění tohoto rozhovoru: http://orgo-net.blogspot.cz/2014/01/pavel-rosko-je-cas-praktikovani.html

63 komentářů:

  1. ....divný "patrón" na tom videjku... asi po minúte som to musel zavrieť a vyčistiť celý priestor okolo.... aj ľudia čo tu boli so mnou zostali nejakí podráždení....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, i já mám takový rozpačitý pocit z tohoto videa.

      Vymazat
    2. ... děkuji za potvrzení ... Bagin zůstane Baginem :-)

      Vymazat
    3. Znám, není divný, je skvělý. Dobře že jsi si vyčistili prostor. Doporučuji tibetské tyčinky a hru na tibetské mísy od Pavla, to vás teprve pozitivině "odrovná" :)
      http://ulozto.cz/xVvwA8Td/tibet-mp3

      Vymazat
    4. Procesem své projekce můžeme pojmout část energie, podobu toho, co ta energie je. Proto někteří citliví jedinci s duchovním čidlem vnímají negativní energii vyzařované z Pavla Roška. Intuice je varuje. Naši planetu navštěvují jak negativní mimozemšťané, tak mírumilovní mimozemšťané. Nemůže se stát, aby pozitivní a mírumilovní mimozemšťané kontaktovali někoho, kdo k nim nepatří.
      L O ♥ E Lída

      Vymazat
    5. pravda, taky jsem to musela zavřít, jde z něj nějaká divná energie

      Vymazat
    6. Mně stačilo zjistit, že ten rozhovor vede Šofrová a ani jsem to nepouštěla. Z té osoby mám tak nepříjemný pocit, že víc už to snad ani nejde. Prvoplánově přeslazený projev poměrně hloupoučké ženy mě opravdu nemá čím oslovit. Možná z ní cítím taky nějakou divnou energii, a to mě včas zarazilo si to video vůbec uvést do chodu.

      Vymazat
    7. Vypnuto po prvních vteřichách, bolí z něj oči a to jsou negativity!

      Vymazat
  2. Mně se povídání moc líbilo :) Lída

    OdpovědětVymazat
  3. ...jojo, také jsem nebyl schopen to dát celé a škoda, že takový pořad nemoderuje někdo více, no prostě někdo jiný :-)

    OdpovědětVymazat
  4. ... tiež nemám dobrý pocit po pár minútach... vypla som to

    OdpovědětVymazat
  5. já myslím, že je dobrej

    OdpovědětVymazat
  6. vypadá trochu jako ze Startreku

    OdpovědětVymazat
  7. Já to taky tak vnímal. Taky minuta a dost. Ať žije v míru, ale pryč od něj...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi správná úvaha ! Brzy uvidíte ne stovky, ale celá moře falešných učitelů, proroků, guruů apod. Cíl : stáhnout transformující se vědomí lidí zpět do hmoty !

      Vymazat
    2. a co takhle: ještě jste nedorostli na to , aby jste to pochopili...:-)

      Vymazat
    3. Přesně tak.Třeba ještě nepřišel váš čas pro tyto věci,a proto se tomu podvědomě bráníte.;-)

      Vymazat
  8. Já mám z něho velmi dobrý pocit. Každopádně se těším, až spustí tu svou webovou stránku během jara...tady jsem našel ještě videozáznam z jeho přednášky z roku 2012 (bohužel mizerná kvalita záznamu, ale lepší než nic): http://www.youtube.com/watch?v=TChfNOcDqU4

    OdpovědětVymazat
  9. No, až tak jsem to necítila, ale na cestách mi zaujal spíše rozhovor Josefa Hrušovského..http://www.cestyksobe.cz/josef-hrusovsky-opravdove-vanoce-ad3236/
    Je to zajímavé a nevím co s tím. Alenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj.je to zajímavé a jsem na tom stejně jak ty. A to ho znám z dřívějška osobně...taky mě toto videjko trochu mate-podávané info...už to mě zaujalo,že v něm mluví o "my", že na to přišli...že strůjce negace je pa... apod. Bud´je to zmateční, nebo jsem nedorostla :-) čas ukáže...:-)

      Vymazat
    2. spousta lidí je tu z jejich světů, třeba i on, tak nevím proč se divíte

      Vymazat
  10. ten samý pocit, já vydržela 2 min.

    OdpovědětVymazat
  11. Pani Moderatorka stale skace do reci svojim hostom , moj nazor na taketo videa je ze su dost prazdne ,mozeme verit aj nemusime ved prorokov a kotakterov uz je ako hub po dazdi .Mna by teda zaujimalo kto teda mimozemskej inteligencii šije skafandre a vyraba lietajuce lode .To by znamenalo ze ked sa nieco vyraba je k tomu treba industrializacia tak na nejakej planete chodia do prace a vyrabaju skafandre a lietajuce lode.Dost to tomuto vsetkemu nasvedcuje .-)
    Asgard

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud dokáží roboti řídit kosmické lodě tak pro ně bude asi hračka vyrobit oblek.

      Vymazat
    2. proč myslíš že když chceš něco stvořit musíš na to mít továrny ??

      Vymazat
    3. aj robotov musi len niekto vyrobit ,aj kozmicku lodmusi niekto vyrobit ,,teda bez dielov sa poskladat neda .to znamena strojovne ,priemysel ,tovaren .

      AsgarD

      Vymazat
    4. ty bytosti jsou z z páté a výše/ dimenze/ úrovně vědomí, tam už se tvoří jinak , nepotřebují techniku, tvoří myšlenkou , ty jejich "stroje " se zhmotní teprve na naši úrovni, ..

      Vymazat
    5. Chapem :-) tak beriem aj vas nazor ,,,a bud svetlo a bolo svetlo ,,,len treba brat na vedomie ze tieto info nam niekto vlozil do hlavy a verime ze v nejakej dimenzii sa vsetko deje na zaklade myslienky , a samé z nicoho .Treba hladat aj ine riesenia .

      Vymazat
    6. na netu je dostatek informací jak tento vesmír funguje..., takže si mysli co chceš :-))

      Vymazat
    7. Tak to znamena ze my odpovede nemame len co nam niekto na nete vtisne, zivot je o hľadaní pravdy nie kto kde napise na nete.Dal si mi zlu odpoved.To znamena ze sme ovecky a vsade nam musia nieco tlacit a tvrdit do hlav.Kto ovlada youtube a google nema na robote sirit osvetu pre blaho ,skorej strhnut cloveka k omylom.Samozrejme prorokov a guru co nesu posolstvo skazy a new age radi pustia do obehu.Sme tu aby sme sa učili zo zivota a prirody nie internet je odpoved a osoby co natocia videa a beru ludom duchovno

      AsgarD

      Vymazat
    8. Human Android - DAVID 8 - přesně jak Pavel Popsal.
      http://www.youtube.com/watch?v=tvXKN5Fz_OE

      Vymazat
  12. Zajímavé,
    ale hned na začátku znevěrohodňuje své vyprávění zážitky z Indie, které se odbyly měsíčním pobytem v Káthmándú.

    To pak asi i další vyprávění bude věrohodné jen částečně.
    A.

    OdpovědětVymazat
  13. Naše mysl je zvyklá něco posuzovat a hodnotit. Bylo by ale vhodnější sledovat hlavně informace. Ovšem i ty jsou v tomto případě pro lidskou mysl velmi neznámé.
    V naší pozici by možná jako určitý příklad bylo nutné si uvědomit v jaké fázi by se třeba nacházelo lidstvo o několik tisíc let dále. Třeba roku 5 000. A co třeba o několik desítek tisíc, nebo stovek tisíc let dále. Pokud by tedy stále existovalo a hlavně šlo svým přirozeným nemanipulovaným vývojem. Myslím, že taková představa je momentálně zcela mimo naši pochopení.
    A podobně na nás můžou působit i tyto informace ve videu.
    Je to ale obsah informací a nejsou vodítkem k nějakému přesvědčení.
    Rád jsem video shlédl a pokud budou k dispozici i další informace na vznikajícím webu Pavla Roška určitě se podívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokoukala jsem to celé a bez problému. Alžběta je trochu víc povídavá,kolem 50 minuty mi taky trochu lezla na nervy,ale jinak mám z tohoto videjka jako celku velmi dobrý pocit. Ono zkuste se na to podívat z druhé strany. Pan Roško od dětství prožívá děje,které jiní neprožívají a pokud se Vám zdál divný tak snad jen proto,že dávat toto všechno a neskončit na psychiatrii je myslím hodně náročné. Když vezmu sama sebe před cca 5 lety a dnes.....propastný rozdíl. Mám dojem,že sem nepatřím,nechápu co kolem mě lidi dělají,jak se chovají apod...a někdy ulítnu myšlenkou,že v ústavu by mi bylo líp,protože v mých očích jsou blázni a šílenci na vnější straně toho plotu,ale ne uvnitř. To jen pro srovnání,že není lehké cítit to,že jste odlišní,vědět,že vám nikdo nerozumí a vy nerozumíte nikomu. Možná i on s tím bojuje nebo bojoval a třeba jen proto se Vám zdá divný. Vím,že je tu spousta lidiček,kteří mi rozumí a ví,ale také spousta lidiček co tápou a hledají tak snad se mi povedlo je trochu navést a snažit se vcítit.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  14. Pan Roško se mi moc líbil, věřím mu, jen paní moderátorku nemám ráda, nehodí se na to. Je velmi těžké mluvit o takových věcech tak, aby to všem lidem dávalo nějaký smysl, navíc v omezeném časovém úseku a při neustálém přerušování a skákání do řeči. Pan Roško by měl napsat knihu. Těším se na ty jeho webovky a orgonet prosím o další video. Judit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další videa budou na www.cestyksobe.cz

      Vymazat
  15. Je aký je, vďačne beriem. Pánovu auru som videla, svieti - ona nie... Hi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. práve v tom je ten problém, že ja tiež... preto som to hneď zastavil.... svetlo....alebo aspoň "svetielko" vypadá podľa mňa predsa len o čosi inak.....
      ....ale však, každý sme "akýsi" a každému pasuje niečo iné....

      Vymazat
    2. Pocity jsou jakyzem duše. lidé mohou říkat cokoli jakkoli krásně a inteligentně a sympaticky tak aby vám přišlo že s ním souzníte - prostě postaví to na všeobecně přijatelných názorech hledajících lidí. ale pokud někdo má špatný pocit a vypíná to...nepotřebuje slyšet slova která si zahrávají s pravdou i lží...ten pocit řekne vše.

      Vymazat
  16. mě to zaujalo od začátku do konce a těším se na další díl :-))

    OdpovědětVymazat
  17. Vidí sa mi nepravdepodobné, že by ročné decko, ktoré ešte len začína chodiť a verbálne komunikovať vypratávalo a vylepovalo nejakú bedňu a vybavovalo ju "starými" telefónmi, keď vtedy bol problém dostať telefón do domácnosti po oficiálnej žiadosti...
    Informácie, ktoré poskytol dokáže "vypotiť" každý priemerný návštevník internetu.
    Tiež neviem pochopiť, prečo nevyužije svoje vesmírne kontakty a nenechá si za niekoľko hrejivých slov a objatí s mimozemšťanmi zrekonštruovať chrup.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I bez podpisu je nám jasné, že to psal dvojitý Marek.

      Vymazat
  18. Je to moc zajímavé povídání,viděl jsem to už nedávno na cestyksobe.cz.Panu Roškovi věřím,před lety jsem ho znával osobně.Už se těším,až natočí další,ještě zajímavější díly.:-)

    OdpovědětVymazat
  19. Pan Roško mě zaujal od začátku až do konce, škoda jen, že paní moderátorka nedokáže více naslouchat a ponechat prostor tam, kde mám být ponechán... vždy ve chvílích, kdy to začalo být zajímavé, pana Roško přerušila...

    OdpovědětVymazat
  20. Lidičky!Kolem naší planety lítají s IFO federace zednářská a pokud ovládají syntetickou telepatii,tak bych dal na podobná videa bedlivý pozor.Srdečně zdravím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naštěstí jsou tu i jiní. Plejády , Arkturus , galaxie v Andromedě, Sirius, Polárka , Bellatrix , Kentaur, Hadonoš ,ad .

      Vymazat
    2. Lidičky!Kolem naší planety lítají s IFO federace zednářská a pokud ovládají syntetickou telepatii,tak bych dal na podobná videa bedlivý pozor.Srdečně zdravím

      Suhlasim s Tebou .

      AsgarD

      Vymazat
    3. těch pozitivních je většina ...

      Vymazat
  21. kazdy muze nebo nemuze verit, kazdy ma jiny pocit, kazdy vidi a slisi jine informace a pravdu... BER, CO JE TI DANO...JEN TO, POCHOPIS A PRIJMES, CO DANO TI JE...Mira

    OdpovědětVymazat
  22. Ó, jak je zábavné sledovat, že při rozhovoru mává rukama někdo jiný, než Alžběta :) . Dala jsem jí přezdívku Ta, co mluví rukama. Navíc v některých rozhovorech ze sebe dělá hloupou Bětku. Jako při rozhovoru s Lazarevem, někdy je tak pitomá, že si neuvědomuje, s kým mluví...a jak s ním má mluvit ona.

    OdpovědětVymazat
  23. Nejhorší je, že pokaždé, co vlezu na Orgonet, začne ta krávovina hrát a musím ji ručně zastavit.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je pravda. I mě se to tak děje. Co s tím?

      Vymazat
    2. Pokud o nápravu byl právě učiněn.

      Vymazat
    3. .. nie som si istá, ale akoby od chvíle pokusu o nápravu evidujem neschopnosť mojej mašiny čokoľvek normáľne bez drhnutia prehráť!

      Vymazat
  24. Film Prometheus je bombastický asi tak nějak vše je v našich dějinách.Pan Pavel mate vzhledem ,říká se ,že šaty dělaj člověka ,to si myslí 80procent lidí .Ale rozumný člověk co opravdu přemýšlí tak si negativa nechá pro sebe a poslouchá co dotyčný vypráví.Má v sobě moudrost a svobodu duše to má kolik lidí z Vás?Romové mají hadříky i třeba zuby a co je většina zač? Jinak paní Alžběta jestli četla tyto přízpěvky třeba dá tomu moderování jiný směr.

    OdpovědětVymazat
  25. Pěkné povídání, ještě aby těch kontaktérů bylo více co by mohli takto veřejně promluvit.Fakt je ten , že bylo vidět že by toho mohl pan Roško prozradit daleko více, ale na to si musíme počkat až přijde ten správný čas:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Video jsem viděl několikrát i s dalšími co jsou k sehnání o jeho návštěvách jinam :-) Děkuji panu Roškovi, vinikající práce :-) Na lodi už jsem byl, takže nemám pochyb - jen jsem chtěl poděkovat a těším se na další.

    OdpovědětVymazat
  27. POZRITE SI DOKUMENT http://www.youtube.com/watch?v=pbc-XnMfEZI
    UFO - NACISTICKA KONSPIRACE , JASNÉ SÚVISLOSTI....
    A Z TOHO PSYCHOLOGICKÉHO HĽADISKA, AK "LETÍTE" NA EXISTENCII UFO , SKÚSTE SI VYRIEŠIŤ VZŤAH K OTCOVI ( POZEMSKÝ , I TEN NEBESKÝ) , BUĎ VÁM V DETSTVE VEĽMI CHÝBAL , BOL PRI VÁS I ALE POCITOVO NIE, ODPUSTITE MU HLAVNE. PAK UŽ NEBUDETE MUSIEŤ RIEŠIŤ UFO ALE POZEMSKÉ SKUTOČNÉ VZŤAHY A SÚVISLOSTI
    VEĽA ZDARU

    SHEINA ZDRAVÍM VÁS

    OdpovědětVymazat
  28. Toto videíčko jsem zkoukla už vícekrát, moc se mi povídání p. Roško líbí a závidím (:-) v dobrém slova smyslu, ju? ) - co všechno ví NAVÍC, co zatím neříká. Už aby tu byl ten čas, kdy nám to všem bude moct říct :-). Zdravím - ať se Vám velmi daří !! :-)

    OdpovědětVymazat
  29. kdo se životě se setkal s drogami jako je LSD atd tak je mu to hned jasný holt do toho vrážel piko a hérák haš a vše co se dalo a to je výsledek

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.