2. února 2014

Hysterie kolem Fukušimy je vyvolávána Illumináty (2)



1. část článku Kena Adachiho zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2014/01/fukusima-je-hysterie-vyvolana.html

Komentář Kena Adachi k informacím, které zveřejnil Rense
...

Rense zveřejnil Davovo video https://www.youtube.com/watch?v=LcQLxT49ZP0 s následujícím komentářem:

Jeff Rense
20. 12. 2013
Uvedené video natočil „Dave“ na pláži v Severní Kalifornii, západně od San Mateo, 24. 12. 2013, a ukázal v něm údaje získané pomocí Geigerova měřiče Inspector. Pláž je jižně od přístavu Princeton, nedaleko Pillar Point, kde je velké surfovací středisko Maverics. (Pozn. Org.: vynechávám detaily o místě.)
Jak vidíte, normální radiační pozadí nad malým útesem na této pláži je asi 30 CPM (Counts per Minute).
Video mluví samo za sebe a jsme velmi vděčni Davovi, který je udělal a poslal. Dnešní údaje na pláži byly naměřeny vestoje – Inspektor byl 5 stop od země.
Ve čtvrtek 19. 12. šel Dave na stejnou pláž se svým Inspectore v plastovém sáčku. Umístil ho 2 palce nad písek a zjistil údaj radioaktivity 412 CPM. To je 13x více než normální radiační pozadí 30 CPM. Podívejte se níže na tabulku.

Ken Adachi:

V polovině listopadu tohoto roku mi poslal čtenář Devon ze San Diega následující email, (anglicky zde: http://educate-yourself.org/lte/debunkingfukushimaradiationhysteria15nov13.shtml)

Všimněte si, jak myslící čtenář brilantně prostou matematickou analýzou odhalil článek vytvářející hysterii kolem Fukušimy, publikovaný na rense.com.


Email od čtenáře:

„Našli jsme na rense.com článek z 23. 10. 2013 nazvaný Absurdní nukleární divadlo v Japonsku http://www.rense.com/general96/theatsburd.html , plný nahánění hrůzy Fukušimou (jaderná elektrárna Daiichi). Autor, Richard Wilcox, PhD., tam pohazuje strašidelně znějícími čísly, hned v prvním odstavci tvrdí, že „jaderná elektrárna Fukušima vypouští denně 160 miliard becquerelů radiace do oceánu, včetně cesia, stroncia a kdovíčeho ještě ze seznamu „nebezpečných izotopů“.

Rychlé hledání ohledně becquerelů: https://en.wikipedia.org/wiki/Radioactivity, kde je následující informace: 
Becqurely – jednotky měření radioaktivity. SI jednotkou radioaktivity je becquerel (Bq), na počest vědce Henri Becquerela. Becquerel je odvozená jednotka definovaná jako aktivita radioaktivní látky, při níž dojde k jednomu rozpadu atomového jádra za sekundu. Protože prakticky užívaná množství radioaktivní látky obsahují mnoho atomů, Bq je velmi malá jednotka aktivity. Běžně se zachází s množstvími látky vydávajícími aktivitu v řádu gigabecquerelů (Gbq, 1x10 na 9 > rozpadů za sekundu) nebo terabecquerelů (Tbq, 1x10 na12 rozpadů za sekundu).
K výše zmíněnému článku publikovanému u rense.com jsem si našel v Japan Times z. 18. 10. 2014 tuto informaci:

Článek říká, že „denně teče do Pacifiku 400 tun radioaktivní vody“.
Pokud se na to podíváme ve srozumitelných souvislostech a s trochou matematiky, pak: plavecký bazén olympijské velikosti obsahuje zhruba 600 000 galonů vody. Galon vody váží 8,34 liber, standardní tuna je 2000 liber a metrická tuna je 2200 liber. Při použití metrických tun: 2200 : 8,34 = 264 gallonů, čili jedna metrická tuna se rovná 264 galonům vody. 264 x 400 =105600 galonů. Čili 400 tun vody je 105600 galonů, a to je zhruba 1/6 olympijského plaveckého bazénu.

A voda ani není „vysoce radioaktivní": 160 miliard Bq je 160 GBq. (Pozn. Orgonet: Viz též česky http://atominfo.cz/2012/05/sievert-becquerel-rentgen-jak-merime-radioaktivitu/: „Běžné radioaktivní zdroje mají aktivity řádově v 10 na 12 Bq“).
 Kdyby si to každý raději spočítal a nedal se nachytat na hrozivě znějící čísla, která jsou předkládána armádou neodborníků, celá věc s Fukušimou by se jevila jinak.
Tak to je.
Máte pravdu, že toto „odhalování“ zabere čas, ale budu v tom pokračovat a dále vás informovat. Ještě zajímavost z životopisu autora článku Richarda Wilcoxe: Má údajně Ph.D. v oboru environmentální studia – sociální vědy, holistická perspektiva. Nikdy jsem ale neviděl, že by někdo neuváděl, na jaké vysoké škole tento vědecký titul získal.
S pozdravem Devon a Laura


Ken Adachi odpovídá:

Ahoj Devone,

Ano, všiml jsem si toho už v roce 2011 s Leuren Moretovou http://educate-yourself.org/cn/fukushimaradiationpsyops19may12.shtml#moret . I ona začala používat hrozivě znějící čísla v „becquerelech“ (což je samozřejmě slovo širší veřejnosti velmi málo známé) ve snaze „napumpovat“ drama.

Mohu vám říci, že je to pěkně otravné, stále číst na internetu a slyšet v rádiu dokola o „radiační krizi“ ve Fukušimě, která neexistuje.

V sobotu večer jsem slyšel rozhlasový pořad Arnie Gudersena http://educate-yourself.org/cn/fukushimaradiationpsyops19may12.shtml#gundersen „Od pobřeží k pobřeží“ s Johnem Wellsem. Nestačil jsem se divit, jak ABSURDNÍ a NEPODLOŽENÁ tvrzení pronášel tento propagátor radiační hysterie, aby to znělo tak, že Fukušima je tisíckrát horší než Černobyl. Když fakta jsou naprosto opačná. Gundersen se zmínil, že vzal trochu půdy z Tokya a analyzoval ji, a řekl, že obsahovala úroveň radioaktivity, kterou by EPA označila jako „radioaktivní“ a nebezpečnou pro děti atd.

Mohu sebrat vzorky půdy kdekoli v Tokyu a zaručuji, že pokud se tam najde nějaká raodioaktivita, tak bude na stejné úrovni, jako měla tokijská půda PŘED 11. březněm 2011.

Američané, z důvodu mediální hysterie, si neuvědomují, že více než 13 miliónů japonských občanů, kteří tam žijí, nepokládají radiaci z Fukušimy za problém, protože VĚDÍ, že v Tokyu NEJSOU žádné zvýšené radiační údaje kvůli Fukušimě, ať už v půdě, či ve vzduchu. Na rozdíl od líných a naivních Američanů, kteří uvěří čemukoli, co jim předloží a dostatečně často budou opakovat různé mediální (často levicové) zdroje.

Mám přístup k velmi citlivému Geigerovu měřiči a měřil jsem náhodné vzorky půdy z Tokya, z asfaltu, dlažby, štěrku, a můžete zjistit, že vše, s čím se tam každodenně setkáte, obsahuje velmi nízký stupeň radioaktivity, včetně ovoce a zeleniny ze supermarketu. Tyto úrovně jsou tak nízké, že jsou bezvýznamné a nicotné, pokud jde o zdravotní nebezpečí.

Tím nechci říci, že nejsme vystavováni vysokým úrovním vzdušných radioaktivních izotopů, ale ty NEPOCHÁZEJÍ z Fukušimy, která je 5500 mil od Los Angeles, nýbrž spíše pocházejí z CHEMTRAILS, což jsem již tvrdil mnohokrát v četných článcích a rozhlasových pořadech, věnovaných odhalení propagátorů radiační hysterie, jako jsou Gundersen, Moretová, Busby a další.


Hysterie kolem radiace z Fukušimy je plánovaná propagandistická akce Illuminátů, stejně tak jako „ropná krize“ http://educate-yourself.org/cn/peakoilindex.shtml a „globální oteplování“ http://educate-yourself.org/lte/globalwarming13sep06.shtml jsou témata plánované propagandy, ale časem již přešla poněkud do do ústraní. Dnes už neuslyšíte například o multimilionářce Amy Goodmanové http://educate-yourself.org/cn/amygoodmangatekeeper27aug05.shtml či Thomu Hartmanovi a jejich „ropné krizi“. I když Amy Goodmanová se svým bratrem napsala v r. 2005 knihu o děsivé vizi ropné krize http://www.amazon.com/The-Exception-Rulers-Politicians-Profiteers/dp/B000ETQQ1Y/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1384555699&sr=8-2&keywords=amy+goodman , a Michael Ruppert, nastrčenec CIA, tuto vizi prosazoval, že prý „do 50 let nám nebe spadne na hlavu“, a podobné nesmysly.

Zdá se, že základní formou práce propagandistů fukušimské radiace je nafukování a přehánění „věrohodnosti“ členů akademických a oficiálních institucí. Když jsem se podíval, jakou roli hraje ve skutečnosti Christopher Busby http://educate-yourself.org/cn/fukushimaradiationpsyops19may12.shtml#busby , který se důležitě označuje za „předsedu“ Evropského environmentálního „výboru“, tak vidím, že Busby chce, aby se lidé domnívali, že pracuje pod záštitou OSN, ale ve skutečnosti jsem zjistil, že tento „výbor“ si vymyslel a vytvořil sám, a sám sobě přisoudil roli „předsedy“.

Odhalení, že propagandě jde o zvýšení dojmu nebezpečí radiace z Fukušimy, je snadné pro každého inteligentního a pracovitého člověka, který si dá trochu času a skutečně si ověří absurdní prohlášení a tvrzení, která vydávají šiřitelé radiační hysterie.

Doufám, že více lidí bude následovat vašeho příkladu a sami si něco ověří, aby si uvědomili, že celá hrůzunahánějící kampaň o radiaci z Fukušimy je pouhým domečkem z karet, který je určen k tomu, aby sloužil Illuminátskému programu Program 21 – hra o ovládnutí energie http://educate-yourself.org/cn/smartmeterssustainabledevelopmentreport24apr13.shtml

Zdraví Ken

P. S. Ken Adachi:
Jsem rád, že mohu sdělit, že o pár dní později Rense odstranil Wilcoxův článek, zřetelně zaskočen Devonovou schopností samostatného myšlení a odmítnutím klamavého nesmyslu vytvořeného jednou z „autorit“ na fukušimskou radiaci, které se předvádějí na rense.com. (Zajímalo by mě, jestli po analýze, kterou jsem zde zveřejnil, Jeff také odstraní svůj post z 28. prosince 2013 ohledně Davova videa.)

(Pokračování.)

35 komentářů:

  1. Tyto úrovně jsou tak nízké, že jsou bezvýznamné a nicotné, pokud jde o zdravotní nebezpečí. ---->>>> KECI V KLECI nebo SRAČKY Z PRAČKY!!!! jakákékoliv ionizované záření ovlivňuje život a nejideálnější zážení je žádné záření!!! lidé na ionizované záření umírají, časem imunitní systém podlehne a to můžete bydlet v nejčistčí oblasti na zemi, ale pokud se objevý byť v malém třeba všudypřítomný Radon, jste v tom až po uši... Dobrá, třeba ve Fukušimě není situace tak dramatická jak jej média přežvykují ale vězte, nebezpečné to pořád je!!! a jak jsem ten článek pročítal, zdá se mi to naopak, že někdo chce potlačit tuto paniku, někdo pracující právě pro atomové lobby, protože mi to přesně připomíná takové ty řeči jak je atom bezpečný, jaká je energie z něho nejčistčí a jiné s*ačky kolem, a pokud si stále někdo bude myslet, jak je to bezpečné, ať si jde bydlet do oblasti se zvýšeném ionizovaném záření, a až onemocní (což na 99.9% určitě) pak ať povídá o nějaké nezávadnosti... Atom je zlo, už jen v tom, že když se to zvrtne, tak najednou nikdo neví co s tím a hlavně, zaíjí, třeba že pomalu ale prostě zabíjí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se přestěhujte třeba právě do Japonska. V nezasažených oblastech je přirozená (i nepřirozená) radioaktivita mnohem nižší než v Česku a vůbec v Evropě. O některých oblastech v Brazílii, Indii nebo Íránu nemluvě. Íránci mají na jednom z míst z nejvyšší přirozenou radioaktivitou moc pěkné město http://en.wikipedia.org/wiki/Ramsar,_Mazandaran. Jo a hlavně tam nelétejte ale plujte lodí, při letech ve vysokých výškách člověk dostane mnohonásobně větší dávku záření, než kdyby zůstal na zemi.

      Vymazat
    2. jj.. v podstatě je to nějako tak, že pokud člověk nenatáhne ráfy po vybuchu hned (epicentrum atd) tak prvni přiznaky dle STUPNĚ ozaření se dostavují až později, po letech, např na to má vliv i poločas rozpadu jednotl radioakt prvků, kdy právě v tomto poločase :-) je velka pravděpodobnost kdy tělo, do te doby jinak zdravé, postupně može doslova lehnout... Ale je i z toho cesta ven :-)

      Vymazat
  2. Isteže sa dá čarovať s číslami a rôznymi mernými jednotkami. Málokto si to pôjde naštudovať a overiť. Čo ale s takouto fotodokumentáciou : http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7242-internetem-koluje-teorie-ze-za-informacemi-kolem-radioaktivni-kontaminace-vod-ticheho-oceanu-u-zapadniho-pobrezi-severni-ameriky-stoji-iluminati-podivejte-se-na-tento-material-a-udelejte-si-vlastni-nazor/
    Osobne by som sa však priklonila k názoru z diskusie k tomu článku, že "Fukušima" je len krycí príbeh niečoho úplne iného ... IvH

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, jestli je to problém autora nebo překladatele, ale říkat zničené elektrárně "daiichi", je lingvistický nesmysl. Jednak pokud používáme český přepis Fukušima, bylo by vhodné použít i český přepis dai-iči (nebo oba anglické). Druhá věc je, že dai-iči v japonštině znamená prostě "číslo jedna", tedy v západní konvenci by se elektrárna označovala Fukušima I. Také je poblíž elektrárna Fukušima Dai-ni, tedy Fukušima II (tam to celkem uhlídali).

    OdpovědětVymazat
  4. Také máme tušení, že to celé je jistá krycí a záměrně rozpoutaná akce na zakrytí něčeho, co se tu děje a celou planetu to zamořuje pro život nebezpečnými jedy. Mít pak pár otevřených zdrojů znečistění - na které se to "nasadí" je jako taktika (mexický záliv, fukušima....). po pravdě jsme vnímaví lidé a víme už od chvil, kdy "se to stalo" že to je průser (a to normálně nemluvíme sprostě). Je to jako podřezaná větev - a teď si vybrat - sedět na větvi a léčit větev a nebo to vzít jako vyšší plán a důvod k exitu z větve. Možností je i víc - tu kterou si přeje ta neživá "inteligence" - je lidstvo sedět nadále na větvi, nic nedělat a odpadnout.
    Dematerializace Fukušimy, jak bylo někde uvedeno, je jediná cesta. Jediná cesta. Láskou nechat to zlo zmizet. V tom návodu není žádný strach, kdo ho tam cítí? Je tam naopak velká radost ze spojení vědomých lidí a ještě větší radost, když se dílo povede, což je zároveň ten vytoužený kvantový výskok z tohoto vězení, kde nás ovládli ti, kteří NEJSOU děti této přenádherné planety Země, jde jim jen o její Bohatství a tím o velkou MOC. Dovedu si představit tu radost, když se lidem podaří společnou láskou mnohokrát silnější než život ničící vibrace, rozhodnout o tom, co bude v našem životním časoprostoru a co ne. Tedy co bude utvářet náš prostor a co ne, jestli to bude prostor lásky a nebo trpící bažina v bolesti umírajících bytostí. Teprve pak se člověk může stát opět králem ve vlastní zemi. Současní králové jsou už tisíce let omotáni hadem - symbolicky. My se domníváme, že jsme na hranici, že jsme před rozhodnutím o budoucnosti podoby života - ale je třeba se spojit a taky dělat něco společně. V radosti z krásné plenety jako místu pro realizaci fyzického života našich dětí - nás samých - se každý sám za sebe rozhodnout, jestli chci mít na svém planetárním těle rakovinový nádor šířící toxiny a nebo jestli si přeji uzdravení a milovat život. Co vám to udělá, když se každý den ze srdce pomodlíte za zdraví planety, za mír a za to, aby láskyplní lidé ve spojení svých mírotvorných uzdravujících myšlenek dokázali dematerializovat zdroje bolesti? lidé milující tuto Zemi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milí lidé milující tuto nádhernou Zemi, Děkuji Vám a Blahopřeji zároveň :-) Nechť je Vás víc každým okamžikem!
      děkuji

      s láskou
      sv.

      Vymazat
  5. Ověřujte si informace, sdílejte, prověřujte FAKTA, pokud se k vám dostane povědomí o tom, co to je !! Pro některé "zakrývače" problému radioaktivity ( obecně i té z Fukušimy) vězte: Radiace je nezničitelná, odbouratelná t.zv. poločasem rozpadu, který činí někdy až STATISÍCE let !! Za poločas rozpadu zmizí polovina radioaktivity, to není moc, že ? A konkrétní projevy radiace jsou zčásti ukázány třeba zde : http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7242-internetem-koluje-teorie-ze-za-informacemi-kolem-radioaktivni-kontaminace-vod-ticheho-oceanu-u-zapadniho-pobrezi-severni-ameriky-stoji-iluminati-podivejte-se-na-tento-material-a-udelejte-si-vlastni-nazor/ a v mnoha jiných článcích, to od těch lidí, kteří jsou schopni pochopit a docenit vliv a nebezpečí radiace, bez ohledu na zavádějící kecy "příznivců" jádra, kteří jsou většinou zcela mimo skutečnou problematiku, bohužel ! Pro upřesnění musím dodat, že tyto jaderné reakce zahrnují povšechně procesy "štěpení" (Fission) , nikoliv procesy jaderné syntézy, termonukleární (Fussion) .Rozhodující jsou vždy výchozí materiály a zbytkové produkty , pokud nejsou radioaktivní výchozí látky, zpravidla nejsou ani prvky "odpadu" radioaktivní .Ale to je jiná kapitola .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek na Matrixu neuvádí zdroj, ale není problém si ho na internetu najít. V původním článku se píše, že lososi v uvedené oblasti mají nevysvětlitelné nemoci, ale nikde se nepíše, že tam měřili radioaktivitu a zjistili, že ryby nebo voda jsou radioaktivní. Kdyby tam něco naměřili, tak by to nepochybně uvedli.. Čili radioaktivita v té oblasti je pouhá domněnka.
      Článek je typickým příkladem šíření radioaktivní hysterie na základě pouhé domněnky. Však také pochází z webu enews.com, který je proslulý šířením nepravd ohledně rozšíření radiační kontaminace.
      Hypotéza o radioaktivitě má zřejmě odvést pozornost od jiných aktivit Illuminátů prováděných v té oblasti, jako je haarpové ozařování, různé radiační ovlivňování, nebo únik chemie, chemtrails, genetika, atd. atd., mají toho spoustu co zakrývat...

      Vymazat
    2. Orgonete žádný enews.com (promiňte ale vaše dedukce jsou skutečně "mimo mísu") a přestaňte s tím napadáním, buďte prosím od té dobroty. Na jiném místě jsem Vám poslal linky na vědecké zdroje ohledně měření radioaktivity ryb, vody atp. Mám kontakty jak v Kanadě a tak na zápdním pobřeží USA. V současné době se na toto téma točí dokument, který až bude hotov bude u mne na stránkách zveřejněn. Zkuste se také spojit s někým z Aljašské Univerzity, např. s dr. Kunakanou atp. než mne budete obviňovat s šíření radioaktivní hysterie. Děkuji.

      Vymazat
    3. Ono uz to moc o tom zakrejvani ani snad neni,jak jsou proflakli,ono je to ted uz o tom,ze se ani neschovavaj,nemaj to uz zapotrebi, a my porad drzime hubu a krok! O to je problem vaznejsi.

      Vymazat
    4. Je totiz jedno,co vyvadej,jestli haarp,nebo fukushima,cokoliv jinyho.......ono je vsechno spatne a je potreba jim to zatrhnout,at delaji vlastne cokoliv.Misto vyjmenovavani co a kde zas provedli a provadej by se to chtelo spis zamerit na to,co s tim a s nima!

      Vymazat
    5. Orgonete, vy jste tím "enews.com" myslel zřejmě toto: http://enenews.com/reports-from-alaska-many-salmon-with-strange-growths-inside-were-concerned-about-health-and-safety-of-food-skin-illness-on-white-fish-raise-concerns-never-caught-any-like-this-gov

      Nevím proč jste nezveřejnila plný link na ten článek. No tak jsem to udělal já, aby si čtenáři mohli porovnat můj materiál s tímto článkem, kde je stejná snad jen ta jedna fotografie té ryby. Nicméně hlavní zdroje pro můj článek byly poskytnuty ze strany "Local Environmental Observers (LEO), zde jsou jejich internetové stránky: http://www.anthc.org/chs/ces/climate/leo/

      Jde o síť dobrovolníků kteří se podílejí nad dohledem ochrany přírody v Kanadě a v oblasti západního pobřeží USA. Ti také pořídili fotografie, které jsem prezentoval v mém článk a realizují potřebné analýzy. Takže tolik k osvětlení věcí a utnutí zbytečných konspirací. Byl bych rád kdybyste toto mé vyjádření prosím zvěřejnila. Děkuji.

      Vymazat
    6. Hlavne jsi zapomela na to nejdulezitejsi: DEPOPULACI! Jejim jmenem se dje vetsina onoho svinstva.A kam ze se ony "elity" schovaj?Vzdyt to prece pusobi i na ne,je oblibenej proti argument,pak mrkni na http://prvopodstata.blog.cz/rubrika/duta-zemeJeste porad ti prijde Fukushima jako nesmysl? ;-).Celkem to takhle do sebe docela slusne zapada,co rikas? ;-)

      Vymazat
    7. 23:36: Plný link (na jakýkoliv zdroj) snad měl být ve vašem článku, ne? (:-))) Zde nebyl důležitý, protože zagooglováním na v článku uvedené místní údaje každý okamžitě najde možných zdrojových článků hned několik, a ten na enenews je pouze jedním z nich), i když vyjde na prvním místě (:-)))

      Ať koukám jak koukám, nikde na stránkách LEO nevidím, že by někde změřili radioaktivitu. (:-))) a mohli doložit, že deformace ryb pocházejí z ní.

      Vymazat
    8. 23:12: Sorry, ty odkazy na zdroje měřící radioaktivitu mi ušly (denně mi nejmíň třicet lidí posílá upozornění na nějaké zdroje a prostě to nestíhám registrovat). můžeš je poslat znovu? Díky.

      Vymazat
    9. Pošlu ti to znovu, ale něco z toho jsem strčil do odpovědi v diskuzi "Adachi-1". Ti lidé z "LEO" jsou "obyčejní" dobrovolníci, kteří ve volném čase fungují v oblasti ekologie. Tal jak jsem je mohl poznat, jde o prosté lidi většinou z venkova kteří pracují pod hlavičkou "LEO", což by v podmínkách u nás bylo něco na způsob "občanského sdružení". Jsou však v kontaktu s vědci z "Aljašské Univerzity", kde se měření prováděla. Právě jsem jsem na tuto Univerzitu" poslal dopis, zda by nebyli tak laskaví a nezaslali nějaké přímé výstupy z těchto měření, neboť jen samotné internetové odkazy jsou často také "u druhé ruky".

      Ještě k tématu obecně. Já se hlavně nechci přít o to kdo má pravdu a přetahovat se o "důkazy" apod. Oba dva víme velmi dobře, že "pravda" je vždy někde uprostřed. Adachiho jsem měl možnost poznat trošlu více před několika lety. Vážím si jeho práce (stejně tak jako tvé), ale mám na něho svůj vlastní názor, který sis dovolením ponechám pro sebe. Ten můj článek nebyl útokem na tvou filozofii a pohled. Chtěl jsem jen čtenářům dát možnost pohlednou na věc z druhé strany. Kritizujeme sdělovací prostředky za to, že informují jednostranně a mnohdy zapomínáme na to, že sami děláme stejnou chybu. Sám jsem si toho všiml přímo u sebe mnohokrát. Takže ještě jednou: Nechci se přít a dohadovat. Je důležité si vážit přesvědčení druhých a schopnosti stát si za ním. Ovšem když příjde na věc, je moudré své přesvědčení poopravit a přiznat si omyl. To není nic, za co by se člověk měl stydět, naopak. Pojďme spolupracovat a společně skládat mozaiku - všichni. Rozdílnost názorů by neměla vytvářet "zdi", ale vzájemně obohacovat, inspirovat a motivovat.

      P.S. Přivítal bych doplňující komunikaci přes mail.

      Jaroslav Ch.

      Vymazat
    10. Pokud budeš mít čas, přečti si tento článek: http://barbarahartwellvscia.blogspot.cz/2011/06/ken-adachi-aka-peter-boudreau-for-whom.html

      Ještě se podívej prosím sem: http://www.internettruth.org/WallShame3.html

      Dole uveřejněn tento názor na "Kena Adachi": (Posílám to tobě jen jako jiný úhel pohledu z třetí strany. Zda to dáš do diskuze je samozřejmě na tvé volbě). Nevím kolik toho o Kenovi Adachi víš, ale vždy se vyplatí si získat co nejvíce info z různých zdrojů.
      -----------------
      Jarda Ch.


      KEN ADACHI- Educate-Yourself

      "Ken Adachi is reportedly ROBERT ARTHUR BOUDREAU aka PETER BOUDREAU.... and previous last address in BRIDGEPORT Connecticut before his move to COSTA MESA in 1994 or so (I have this home address also) with his wife KAYOKO ADACHI aka K. ADACHI...which then became KEN ADACHI about 1997...what I'd like to know also is WHY the Canadian Ministry of Justice was looking for him at the time of his move to CA since he was running away from a business and personal bankrupcy in Connecticut..." (Tim White)

      Adachi reportedly discredited himself completely by reporting to readers that he was in communication with General Jeremiah of the 'Galactic Alliance'. General Jeremiah reportedly called into Adachi's radio show and sent emails from deep space (must have been a wireless router) claiming that he and a group of ninja warriors were defusing hidden nuclear weapons under the Dome of the Rock. We believe he is a MAJOR DISINFO AGENT.

      Vymazat
    11. Samozřejmě, že jsou některé kruhy proti němu zaujaté a publikují pomluvy, to je taková běžná hra mezi lidmi, co se zabývají "konspiracemi". V tomto oboru není nikoho, kdo by nebyl napadán a obviňován ze lhaní a desinformací. Je to vlastně prokázání pocty, znamená to, že pomlouvající byl výrazně zasažen v citlivém místě, minimálně ve svém egu, anebo v nějakých osobních/skupinových zájmech (:-)
      Mně osobně educateyourself.com svým pojetím i obsahem velice vyhovuje, a rozhodně je to největší světová sbírka konspiračních materiálů, dosud téměř vůbec nevyužitá.
      K názoru Kena Adachiho na Fukušimu se přikláním ne proto, že to říká on, ale proto, že na základě svých životních zkušeností to vidím podobně. Takže, pro zpestření výběru názorů rozhodně ještě něco na toto téma přeložím (:-)
      K citátu: To, že Adachi měl být ve styku s Galaktickou aliancí, ho v mých očích rozhodně nekompromituje.

      Vymazat
    12. A ja ziju v tom,ze vsichni mame jedinej cil: Pravdu!.........a ono to tak nejak chce vypadat,jakoze mezi sebou soutezime.............no tak vesele soutezte,me opravdu zajima jenom ta pravda,at uz je jaka chce...........co se ega tejka,mam novinku: Ego je osobnost,bez nej to nejde,zbavit se ho nikdo nemuze,dokonce nesmi,ono to ani nejde,s egem se musime naucit zit,protoze to jsme my :-).Je potreba ho jenom poznat.Ale je fakt,ze poukazani na neci ego je vynikajici zakerna zbran,spatne se proti ni brani.A jeste malickost........dokud se nedokazeme sjednotit v zakladnich vecech a cilech,muzeme se vesele vyborne bavit dal,zatimco elity mezitim 100% plnej svuj plan a nedelaji chyby,i presto,ze par optimistu vola,ze svet se meni a veci se hejbou,jsme na tom cim dal lip.............OMYL! Jsme na tom tak,jak si prave ted ukazujeme!Rozdeleny a opanovany,ruzny pravdy nam chytre tlacej prave ony elity,ty jejich.....Dokud nenajdeme spolecnou rec a cestu,nic se nezmeni...Preju hezkej den!

      Vymazat
    13. Proude, pravda :-)

      a dál.. např se dost často člověk zamejšlí "jakým" způsobem předat ostatním to či ono..kvuli snažší pochopitelnosti širších vrstev lidiček.. Ae nakonec stejně vždy vítězí "prvotní" myšlenka či návrh.. a ostatní buď k pochopení dospějí, bo nedospějí, popř vyvrátí... atd

      Vymazat
  6. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3435-neprirozena-bila-hmota-v-aljasskych-lososech

    doporučuju tohle.......

    OdpovědětVymazat
  7. ehm...decka mate to cely spatne...http://www.youtube.com/watch?v=4EJN-3Nb56A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 18:07
      Ano, je to tam v tom dokumentu tím pánem řečeno jednoznačně. Fukušima je časovaná bomba, která se nedá zastavit a ...následky se budou projevovat. A ony se již projevují. Zvláštní je, že lidé věří , že když se v AE něco pokazí, tak je to napravitelné.

      dan.

      Vymazat
  8. A do toho se probouzi supervulkan pod Yellowstone:-((((

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3435-neprirozena-bila-hmota-v-aljasskych-lososech

    OdpovědětVymazat
  10. Tenhle titulek na "Novinky.cz " mě opravdu pobavil , jakoby úplně k tématu. :-)))

    Pokud spatříte jaderný hřib, utíkejte 30 minut
    http://www.novinky.cz/muzi/324964-pokud-spatrite-jaderny-hrib-utikejte-30-minut.html

    A co si o tom myslet? Zkusme zapřemýšlet. Jak staré asi budou všechny elektrárny na světě a v jakém technickém stavu mohou být ? Jak se asi budou chovat, např. při zemětřesení , atd.? Proč se necháme tolik ovládat strachem a manipulovat sebou, že jsou tu ti pravý, kteří rozhodnou a vyřeší to za nás? Jasně, vždyť my vlastně o žádnou volnou energii nemáme zájem, s klidem si pěkně postaru počkáme , jak to vědci vyřeší, jako vždycky , viďte :-)))? ? A kde je zdravý rozum , úcta k planetě a životu na něm ? Zase nikde ...? Tohle mi tedy nepřipadá , jako nějaká změna v myšlení a našich návycích !!!! Jak dlouho si ještě budeme kupovat jejich elektřinu z těchto betonových strašáků? Ále my umíme být trpělivý , my si počkáme , :-))) viďte ? :-)) Je to o nás , jak přemýšlíme jen každý o sobě, přesně tak, jak jsme to naučeni, starat se hlavně každý sám o sebe . Nikdo vám přeci nic zadarmo nedá, viďte ? :-)) A kde jsme nechali srdce, kam se poděl náš zdravý rozum?
    Přesto všechno věřím v lidi a jejich dobro v srdci, které se začíná čímdál více projevovat. Proto je moc dobré, že spolu lidé takto komunikují, vyjadřují se, a uvědomují si, posouvá nás kupředu. Hysterie ničemu nepomůže, varovné signály však nelze přehlížet ani ignorovat. L.

    OdpovědětVymazat
  11. Každému odporúčam stiahnúť toto: /je to so slov.tit./
    http://www.youtube.com/watch?v=bSfJGEl_wKg
    http://www.youtube.com/watch?v=Lq4BUxAP2Mc

    OdpovědětVymazat
  12. Již je to mnoho let, kdy jsem četl o výskytu UFO poblíž amerických raketových základen. Jednalo se o rakety nesoucí jadernou hlavici. A po nějaké době aktivity došlo k tomu, že se radioaktivní materiál bez viditdelných vnějších projevů v těch hlavicích změnil na jakýsi bílý prášek, který připomínal křídu. Takže technologie jsou, ale ne na Zemi ..... CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lehce doplním: Technologie potřebné pro likvidaci radiace JSOU na Zemi. Existují na to patenty, střežené a tajené. Tyto patenty kdoví kde jsou, kdoví "kdo" je skoupil"..
      ....

      Vymazat
    2. Kdoví, kdo je komu předal - mimozemsky pozemskému ! A teď děla machra ten pozemský a bubu na celý svět !

      Vymazat
  13. Asi pred 2 mesici davali na Phoenixu prave dokument o fukushime a o zareni.
    Jeden vedec rekl velmi zajimavou vec:,,Je zvlastni, ale na nasledky zareni z vybuchu nezemrel ani jediny clovek. Ti mrtvi jsou obetmi tsunamy.``

    OdpovědětVymazat
  14. Orgonete, myslím že tentokrát jsi vedle (ač zřejmě dobře míněno).
    Věřím tomu bloggerovi z Japonska, který o situaci informuje snad už od začátku. Nejdřív z Japonska, ale potom se přesunul, myslím někam do východní Evropy. Už jsem na ten blog upozorňoval, jak tebe, tak jinde:
    http://energieupramene.blogspot.de/2012/10/fukushima-dnes.html
    Samozřejmě že vyloučit nelze nikdy nic (alespoň pro našince), takže třeba je to dezinformační kampaň od samého počátku.
    Osobně tomu alev tomto případě nevěřím ani za mák, i když dezinformace se samozřejmě běžně vyskytují.
    Ale nemám rád když někdo hovoří o lidech jako o ovcích (takoví bývají buď sami ovce, anebo svině), internetových hlupáčcích a podobně. Kdo jsme my, abychom soudili...
    Bylo by pěkné vidět toho pána na nějaké přednášce v ČR, i když nevím jestli to je reálné když se věnuje hlavně svému blogu a finančně na tom asi taky nebude nejlíp. To by byla práce pro pana Duška, ten si často zve takové zajímavé lidi.
    GW

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.