4. února 2014

Jak vycházet s lidmi, kteří vidí realitu jiným způsobem?

Ahoj Orgonete, 

diky za Tvuj podil na evoluci...v dnesni dobe zde mame nadherne a uzitecne prinosy pro probuzeni. chemtrails, nwo, iluminati, atd..vsechno nas strasi, desi a diky tomu jsme postaveni pred otazku, zda v tomto chceme zit ci ne, zda se stale chceme neceho bat..me projeveni zde na Zemi uz je klidne a spokojene, jelikoz vi...i ty vis, a prave diky publikovani clanku o strasacich lidem nesmirne pomahas - v klidu, bez nasili, bez manipulace..ctis pravo svobodne volby - stejne jako Vesmir ( Buh ). Brouzdala jsem vcera internetem a nasla pekny clanek na blogu mayskeho kalendare o fenomenu probuzeni..ztucnila a podtrhla jsem ti tam jednu cast - ne z duvodu, ze bych te chtela obvinit, ze nejsi probuzeny a poukazujes na ty "hrozne" veci ( kdo jsem, abych soudila...), ale spis pro lidicky, kteri tapou a boji se a maji pocit, ze stale musi neco aktivne delat a proti necemu bojovat..jsem nadsena ze situace kolem T.S. a podobne, kdy lide najednou n evi, jake " autorite" vlastne verit..blizi se k ukrizovani sveho ega ( Kristus na krizi ), rozpadu osobnosti a nakonec vstani z mrtvych s duverou v sama sebe, bez potreby vnejsich autorit a tim polozi dalsi kamen do zakladu nasi ocistene Maticky Zeme:) Pratele mi drazi, opravdu staci v sobe nest pocit harmonie, lasky a hojnosti - tim tvorime opet harmonii, lasku a hojnost...kdo v sobe nese tyto krasne vibrace zari na venek...

Diky Orgo a treba se ti clanek bude hodit na blog.

Preju pekny a pohodovy vikend:)

S pozdravy

Kat


Několik dnů mi přichází otázky na téma, jak vlastně řešit obtížné vztahy s lidmi kolem nás, zde je několik inspirativních informací, které mohou oslovit i vás.


Takže jak tedy řešit obtížné vztahy v rodinách, s přáteli, partnery, dětmi, rodiči - vztahy, které jsou stále více propastnější a jejichž příčinou je rozdílnost v procesu probuzení? Jak vycházet s lidmi v okolí, kteří vidí současnou realitu rozdílným způsobem?


Každý člověk ve vesmíru ve všech dobách měl a má svůj vlastní výchozí bod poznání. Neexistují dva lidé na světě, jejichž výchozí bod poznání je shodný. Váš centrální bod poznání leží ve vašem Vědomí. Vědomí určuje váš názor, pohled na svět a realitu a je odvozen od místa a času. Každé místo má své Vědomí - Sydney, Oslo, Řím…...Váš výchozí bod poznání byl jiný ve 14., v 18., ve 20. století.

VÁŠ VÝCHOZÍ BOD POZNÁNÍ JE JEDINEČNÝ A JE POSVÁTNÝ,
ale není neměnný. Vaše stanovisko můžete kdykoliv změnit. Směsicí jednotlivých hledisek je REALITA. Co člověk, to jiný názor, jiný úhel vnímání. Avšak máte svobodnou vůli, kam chcete směřovat vaši pozornost.

Takže proto existuje obrovská rozdílnost názorů, pohledů na průběh transformace Vědomí a Evoluci. Opouštíte přátele, protože máte najednou pocit, jako kdybyste hovořili každý jiným jazykem, používáte jiná slova, která od vás dříve neslyšeli. Vnímáte tyto rozdíly i ve vlastních rodinách. Máte pocit, že žijete zároveň ve starém a novém životě. Děje se to po celém světě a mnoho lidí řeší, jestli ve vztazích zůstat, nebo odejít. Je to způsobeno skokem v čase, silnými fotonickými vlnami a dopadem vysokých frekvencí Světla, které působí na veškerý život na Zemi. Probouzí se celá buněčná struktura, aktivují se nevyužité mozkové buňky, DNA – všechno, co v nás spalo. Je mnoho probuzených lidí, mnoho lidí se probouzí a mnoho lidí stále spí. Je to postupný proces a věc rozhodnutí.

Evolučním úkolem probuzených není upozorňování na násilí, globální iluzi, chemtrails, ilumináty, což může být pro mnoho lidí skličující, ale tvořit svět harmonie, lásky a prosperity. Probuzení může přijít náhle a může to být hluboký vnitřní pocit sjednocení se všemi lidmi a celým Vesmírem. Váš život se navždy změní. Je to jedinečný a individuální pocit. Není náhoda, že jsou stále doporučována cvičení, která zklidňuj í mysl, tělo a mají na celý organizmus ozdravný účinek.Hodně odpočívejte.

Mnoho lidí se neodvažuje sdílet své zkušenosti s neprobuzenými přáteli, kteří mají buď dojem, že jste speciální, „ vyvolení “, nebo se setkáváte s odporem a zesměšňováním, což může v konečném důsledku způsobit odchod, nebo izolaci, ale v některých případech to může být dobrá volba, než žít v nekonečném konfliktu. Nemůžete chtít po druhých lidech, aby se probudili, je to individuální proces. Buďte moudří, otevřete srdce naplněné bezpodmínečnou láskou, respektujte a ctěte jejich životní volby a názory. Neptejte se proč nevidí vaše zářivé Světlo, proč nevidí, že se cítíte šťastní, že jste úžasní – a nevidí to ani váš lékař, nemáte žádný důkaz a všichni kolem vás si myslí, že jste blázen. Pokud se cítíte odděleni od společnosti, vyhledejte přátele, kteří jsou stejně naladěni, vyhledejte informace, které s vámi rezonují.

Proces probuzení má řadu příznaků, fyzických i psychických, záleží na úrovni probuzení. DNA se transformuje na krystalickou úroveň. V těle to může vytvářet bolestivé procesy, záleží, jak o sebe pečujete a klasická medicína pro to nemá vysvětlení. Vzestup nemá nic společného s odchodem do nebe, nebo fyzickou smrtí. Vzestup je změna frekvence se zkušeností ve vyšších dimenzích. Existuje mnoho úrovní vzestupu a tímto procesem jde každý člověk sám. Každý, kdo žije na této planetě, bude muset udržovat pětidimenzionální vibrace. Posun ve vědomí je vzácná událost.

Buďte k těm, kteří tvrdí, že se nic neděje, soucitní, podpořte je. Být probuzený znamená na druhou stranu být v těžké situaci, pokud jde o interakci s rodinou. Nechte je vyjádřit svůj názor, vyslechněte je a nepřesvědčujte je, aby se probudili. Všechny životní cesty jsou krásné. Existuje mnoho moudrých učitelů a léčitelů v probuzeném stavu, kteří vám nikdy nebudou nutit svojí pravdu, povyšovat se, nebo říkat „Následuj mě“.

Naučte se rozlišovat, které metody skutečně vedou k prohlubování zkušeností, setkávejte se s přáteli, kteří akceptují vaše názory. Vyměňujte si zkušenosti a pocity probouzení. Buďte trpěliví. Pokud máte pocit přetížení, vezměte si volno a někam odjeďte. Mnoho probuzených lidí ztratilo „jistoty“ svého starého života. Zeptejte se jich zda něco nepotřebují. Podpora probuzených je velmi vzácná, udělejte to a překvapte je! Mnoho Lásky vám všem <3 br="">

Volný výběr z odkazu :
http://www.sandrawalter.com/wp-content/uploads/2012/03/Whatishappeningtomyfriend.pdf


Copyright © Článek lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

58 komentářů:

  1. Taky zajímavý pohled: http://www.youtube.com/watch?v=Cq-9Y3yRT0U

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj lidi
    zatím jsem neměla čas tento určo pozoruhodný článek přečíst...
    Ale - napadlo mě právě teď tohle:

    v článku o supervojácích na marsu je v diskusi zmiňováno biopole, infopole,... prostě to, co Vás obklopuje ... A každý člověk má nějaké myšlenky, které se zapisují do tohoto pole... To je prostě energie...
    A záleží, jaký typ myšlenek převládá, pak je tímto ono infopole nabito. a tohle dokáže strhnout slabší jedince k rozhodnutí či dokonce akci... Proto jsou různé předvolební analýzy, proto nám v tv ukazují vykonstruované nesmysly, jako tv záběry války tam a tam, kde třebas vůbec není, jako třeba ted v kyjevě, protože tam prý 100m od majdanu je normal život, protože kyjev má cca 5mil obyvatel...A jsou podle těch "normálních" lidí - kyjevanů- do prostestů zapojeni jen ti zaplacenci zaplacení...
    tady máte důkaz o tom, že infopole fakt funguje ....
    protože ti mocipáni to vědí a proto jej tak živí...
    balamutí nás, podsouvají nám lži a my svým zapojením do jejich hry je v podstatě podporujeme.., toto infopole živíme a tím podporujeme tyto situace... a tak se válka rozšířila po celém severu afriky, přešla na blízký východ, skočila na ukrajinu a možná, že by přeskočila na rusko či evropu...

    Jenže tady tihle strůjci dějin planety země narazili... protože MY TO VÍME, JAK TO DĚLAJÍ...protože to fakt dokážeme zarazit svým myšlením...

    koukněte do diskuse na leva netu:
    http://leva-net.webnode.cz/kniha-navstev/
    veronika

    všem vám přeju krrrrrráááááásnej den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše byl plán, dobře propracovanej-arabské jaro apod. jako ukrajina! Ne nebudeme to živit,pokud známe příčinu. Rozhodně do toho nedávat emoce! Ale na druhou stranu je dobré znát,vědět o krocích nepřítele,kam směřují....pak můžeme si přát a posilovat opak . Stát se pozorovatelem nepřítele...tiše, bez emocí...a jemu kazit plány posilováním lásky míru,pokoje,radosti-to ho zeslabuje. Informační pole je abychom z něj čerpali informace a dávat pozor čím ho doplňujeme my, pro spokojenou a mírovou planetu. Zavírat oči není dobrý počin.
      Jsem pro otevření co nejvíce informací i těch negativních,pro nás, posilují,znemožňují manipulaci.

      Vymazat
    2. http://inner-light.ning.com/forum/topics/jak-vytvorit-trhliny-v-matrixu-ve-kterem-jsme-vezneni-ovladani-a

      Vymazat
    3. Není to tak dávno, co lidé z Al-Džazíry si objednali raketový útok tzv.rebelů na jednu mětskou čtvrť v Homsu, prostě jim rukou ukázali, kam mají vystřílet nabité bazuky, a hned tam jeli natáčet reportáž jak vládní syrské vojsko ostřeluje a vraždí svoje nevinné obyvatele jako v domnění, že ukrývají a podporují rebely. Ti, co vystříleli ty rakety, dostali předem zaplaceno, a TV měla svou krvavou reportáž !!! A lidé ve zpravodajství po celém světě pak byli ohlupováni, že se stalo to a to, a že se to musí odsoudit, a že se syrský režim musí vzdát rezoluci OSN. Hnus velebnosti !!!

      Vymazat
    4. no tak...
      velmi miluju lidi....
      opravdu mám moc ráda lidi...
      nemůžu se otáčet k lidem , k jejich problémům zády...
      prostě nemůžu a vždycky jim pomůžu...
      vím, že když budu vyzařovat harmonii, budu tím ovlivňovat pozitivně jiné...
      vím, že to je dobře a prospěšné...
      Ale když budu na ulici, a budu vidět, že někdo někoho neprávem tříská, tak přece nebudu stát a posílat jim láskyplné vibrace a blahosklonně se usmívat...Prostě člověk musí adekvátně zasáhnout, protože prostě musí..., ale vždycky s láskou a rozvahou, nadhledem.... vždyť to přeci s láskou a odvahou jde...!!!!!
      veronika

      Vymazat
  3. A STEJNÉ PŘITAHUJE STEJNÉ.....-)))
    veronika

    OdpovědětVymazat
  4. Toto Orgoneti dávaj každé ráno ako úvod :-)) Dík, B

    OdpovědětVymazat
  5. Výstižné. Výchozí bod poznání se mění i s místem na kterém se nacházíme .............. a proč neupozorňovat na negativa viz. podtržené, protože kdo nechce, neuvěří a kdo ví tomu není potřeba nic říkat a hlavně čemu věnujeme pozornost to posilujeme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pamatujte na tuto zásadní věc : NEPOSKVRŇUJE VÁS TO, CO DO VÁS VCHÁZÍ, NÝBRŽ A JEN TO, CO Z VÁS VYCHÁZÍ ! A v tom je ukrytá celá pravda o světě = o lidech !

      Vymazat
  6. Psi štěkají, karavana jde dál...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak neštěkej ...Evolučním úkolem probuzených není upozorňování na násilí, globální iluzi, chemtrails, ilumináty, což může být pro mnoho lidí skličující, ale tvořit svět harmonie, lásky a prosperity.

      Vymazat
    2. Hm... takže vlastně držet hubu a nechat elitu aby to v klidu dělala dál! Kdo zavírá oči, uši a ústa před špatností, sám je špatný.

      Vymazat
    3. tak já nevím jestli si bl..ej nebo se jen tak děláš ?? copak nečtete co se sem píše ? Tím že změníš sebe , a dejme tomu otevřeš všech 12 čaker , skrze tebe proudí světlo do Země a na Zemi , lidé fungují jako překlenovací obvody ,jinak to nefunguje,takto probíhají změny nemáš se zaměřovat na to negativní, pokud o tom mluvíš nebo to sděluješ jiným tak bez emocí , bez posuzování..., bez hodnocení . Nikdo nezavírá oči ...ale způsob tvůj , že je nenávidíš ještě víc než oni tebe , to je špatně...

      Vymazat
    4. Ano myslím,že to takto funguje.
      Zdravím.

      Vymazat
    5. pro Anonymní 4. února 2014 22:24

      ne-evolučním úkolem probuzených JE NAOPAK upozorňování na násilí, globální Matrix, chemtrails, ilumináty atd. atd.(KROMĚ DALŠÍCH SPOUSTY POZITIVNÍCH INFORMACÍ !), což JE a BUDE pro mnoho lidí skličující, ŠOKUJÍCÍ, protože se jinak VŮBEC NEPROBUDÍ, a dál budou letargicky přihlížet své zkáze a otrockému jhu globalismu !!!

      Vymazat
    6. Pochop jednu základní premisu. Spící otrok neví, že je otrok neb spí a tím, že ho budeš budit za a) plýtváš svou energií a za b) toho otroka naštveš ještě víc.

      Vymazat
  7. Díky Ti Orgo. Díky Vám všem diskutujícím, probouzejícím a neprobouzejícím se :) Díky, díky, díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neprobuzení nejsou neprobuzení, oni jsou jen v opozici, protože neví a nechápou, co my ! Potřebují ještě nějaký čas, ale moc ho již nemají !

      Vymazat
  8. Moc hezky napsáno.
    Je třeba i zdůraznit, že proti čemu bojujeme, to zhmotňujeme. Myšlenky je proto dobré vést ne "proti".., ale "za"....čistý vzduch, hojnost, spolupráci, atd.....
    Děkuji za uveřejnění článku,hovoří mi z duše. Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Postavme se na stranu světla, ponořme se sami do sebe a dělejme to nejlepší co můžeme. Negativní zprávy zde šíři většina médii a toho je dost, nemyslíte? Podpořme světlo a lásku mezi lidmi, ne nevědomě druhou stranu.

      http://vladimirbohm.cz/2014/02/nechame-si-to-libit-podivejte-se-na-to-co-se-deje-a-podobne-vyzvy-versus-zacneme-u-sebe-a-nedesme-okoli/

      Vymazat
  9. Pěkné. Taky o tom Francuch (už v r. 1982 - kap. "O taktice a metodách působení nové pekelné pseudospolečnosti") - taktiky boje negativních sil proti pozitivním stavům: existence hlavních náboženství, infiltrace politiky zlými entitami, prostřednictvím různých guruů, způsobování inscenovaných tzv. přírodních katastrof, pohrom, nehod, incidentnů atd, které mají vyvolávat strach (že by i Fukušima :-) a oslabovat víru v Boha... Ahoj, V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo zcela přesné označení toho, co nás obklopuje : "O taktice a metodách působení nové pekelné pseudospolečnosti" .... máte u mě BINGO !
      Jen na okraj dodávám, že satanisti a zednáři pilně připravují v Praze invokaci (příchod) satana na svět !!! Už tady mají k tomu vyvolané pekelné pomocníky jako např. satanaela, baphometa (kterého uctívají dodnes Templáři !), leviathana, belzebuba a další nečisté výtečníky !

      Vymazat
  10. Krásné...Děkuji ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný článek, jen víc takových. Jsou v téhle době potřeba, aby se tu lidi mezi sebou nesežrali :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto předpověděl celkem nedávno proslulý trendový prognostik Gerald Celente :
      http://www.osud.cz/odjinud-celente-svet-pohlti-katastroficky-globalni-kolaps-nepokoje

      No právě !!! A podívejte se, co se v tomto kontextu děje již od ledna 2014 ve Francii
      http://www.youtube.com/watch?v=1bSJuZqVqV0
      http://www.osud.cz/run-velka-francouzska-evropska-revoluce-pokracuje

      http://www.osud.cz/francouzska-revoluce-neni-barevna-ani-sametova-proto-masmedia-blokuji-informace

      nebo Bosně-Hercegovině

      http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/327049-lide-se-v-bosne-masove-bouri-proti-nezamestnanosti-zapaluji-urady.html

      A další chystané podpásovky EU pro občany Evropy :

      http://www.osud.cz/diky-novemu-narizeni-eu-se-mohou-zacit-o-sve-uspory-strachovat-jiz-i-drobni-stradatele

      http://www.osud.cz/pripravy-na-vyvlastnovani-klientu-evropskych-bank-zahajeny

      http://www.osud.cz/ve-zkratce-centralni-banky-dal-pumpuji-na-trh-miliardy-nekrytych-dolaru-aby-zabranily-padu-ameriky


      Důležité video z parlamentu EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S titulky !
      http://www.youtube.com/watch?v=sQC375vGj9Q&feature=youtu.be

      Už se ozvala i Austrálie :

      Austrálie říká „NE“ už podruhé
      Je to o ženě, která má víc kuráže než kdekdo jiný (koho znám):
      Julia Eileen Gillardová (* 29. září 1961, Barry, Wales, Spojené království) je australská politička, členka Australské strany práce a bývalá předsedkyně vlády Austrálie.

      Austrálie říká NE – podruhé ... a tato žena se o to zasloužila!

      Ona to udělala znovu. Nezřekla se svého stanoviska tvrdé linie a člověk musí ocenit její víru a práva jejích krajanů. Jakoby člověk ucítil závan čerstvého vzduchu. Přeji si, aby takovíto vůdcové nastoupili i v Evropě, Kanadě a v USA.
      Jako předsedkyně australského kabinetu to opakovala po svém předchůdci v úřadě. Pravdivější slova, která řekla ona, nebyly žádným významným člověkem ještě vyslovené.
      Vyžádalo si to od ní velkou odvahu – říct to, co řekla – říct to, aby to uslyšel svět.

      Celý svět by potřeboval takových vůdců!
      Když se vláda zaměřila na radikály v úsilí, aby odvrátila potenciální teroristické útoky, tak jim bylo řečeno, aby odešli z Austrálie. Paní Gillardová zvlášť rozhněvala některé australské muslimy, když řekla, že podporovala špionážní agentury monitorující australské mešity.




      Vymazat
    2. Pokračování :

      Citáty z jejího prohlášení:
      „Přistěhovalci, a ne Australané se musí přizpůsobit. Buď to akceptujete, nebo ne, ale potom ponesete důsledky. Jsem již unavená z obav našich lidí, jestli urážíme některé jednotlivce, nebo jejich kulturu. Od teroristických útoků na Bali zažíváme vzplanutí vlastenectví většiny Australanů.
      „Naše kultura se vyvíjela po dobu dvou staletí bojů, zkoušek a vítězství milionů mužů a žen, kteří hledali svobodu.“
      „Mluvíme převážně ANGLICKY“, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakýmkoliv jiným jazykem. Proto, jestli se chcete stát součástí našeho společenství, naučte se tento jazyk!“
      „Většina Australanů věří v Boha. To není křesťanské pravicové křídlo, politický tlak, ale fakt, protože křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských zásadách a je to jasně zdokumentované. A není to potřebné vystavovat na stěnách našich škol. Jestli vás uráží Bůh, potom vám navrhuji zvážit jiný kout světa jako svůj nový domov, protože Bůh je součástí naší kultury.“ „My budeme akceptovat vaši víru a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme od vás, je, abyste akceptovali naši víru a žili s námi v souladu s mírovým spolužitím.
      Toto je NAŠE KRAJINA, NAŠE ZEM A NÁŠ ŽIVOTNÍ STYL a my vám dáváme příležitost, abyste si to vše užívali. Ale jen co si začnete stěžovat, brečet a frflat na Naši ústavu, Naše závazky, Naši křesťanskou víru nebo Náš životní styl, potom vás vyzývám, abyste využili další výhodu velké australské svobody – PRÁVA ODEJÍT. Pokud tady nejste šťastní, potom ODEJDĚTE. Nebudeme vás nutit tady zůstat. Vy jste požádali, abyste tady mohli být. Takže akceptujte krajinu, pro kterou jste se rozhodli a která vás přijala.“

      Možná, když to necháme obíhat mezi sebou – v Evropě, v Kanadě a v USA – tak i my a naši politici najdeme odvahu začít hlásat a vyjadřovat stejné pravdy.

      Vymazat
    3. Ti co se tu mezi sebou žerou takovéto články nečtou neb veškerou energii vkládají do toho žraní.

      Vymazat
  12. Taky chci moc poděkovat za tento článek. Jak procházím vývojem, byla jsem zprvu nadšená z informací na těchto stránkách. Hltala jsem nová poznání a tam kde to šlo jsem je prezentovala. A pak přišla změna.. jakmile jsem uviděla na obloze letadlo za kterým zůstala čára, jakmile se cokoli nepřirozeného dělo s počasím, začala jsem se vnitřně zlobit, proč nejsou lidi lepší, proč to všechno dopustí.. Chemtrails mě zasáhlo jako nůž do srdce a nemohla jsem o tom dál už nic číst. Původní nadšení z těchto informací vystřídala naprostá hořkost nad životem, se kterým nelze nic moc udělat, jen "dělat, jako že se mě to netýká" a posílat lásku někam, co mě vytáčí? Ono to moc dobře nejde, posílat lásku když se zlobíte.. No a tenhle článek mi jen potvrzuje vývoj, který u mě nastal a určitě u dalších nastává den co den. Znovu Orgo-Net moc ráda pročítám a mám pocit, že už to chápu. To poznání se ještě určitě změní - vyvine, ale už se nezlobím, už to vidím v jiném světle.. ve SVĚTLE. Díky Tobě Orgo, díky všem co jste tu.. Garpi

    OdpovědětVymazat
  13. Problém je v tom, že člověk hovějící si v poklidu - vše je v pořádku - nemá zájem si ten poklid narušovat, a to ani harmonií... Prostě se na nějaký vzestup vybodne.

    Zločiny proti lidstvu se dějí právě proto, aby nás vyvedli z klidu - zvedli ze židle a my se učili vnímat více - vždyť přesně proto se dějí - aby nás probudili a pomohli se vzestupem. To není žádná samoúčelná hra světovlády, ne to je prostředek ke vzestupu.

    Je potřebné, každý vhodný okamžik ke sdělení pravdy, využít... i když sdělíme jen kapičku... a to je dobře - necháme si, v ten okamžik, tajemství a nezahltíme posluchače. Drobná poznámka a to tajemství ho, třeba později, k tématu přitáhne. A necítí to jako nátlak. Každý potřebuje určitý "prostor" - ve kterém se může pohybovat - těžko se jen tak odhodí přesvědčení během pár minut... pokud k změně názoru dojde každý sám, třeba jen částečně, bývá to pro něj snašší - může si leccos zjistit sám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trosku jsem se pobavil prvnim odstavcem:-),jsem totiz v klidu,zaopatrenej,mohl bych se zaobirat jen potrebama tela a vymejslet co budu delat,jist,kam se vrtnu,na co mam chut atd. .....no jak vidis,neni to tak,jelikoz jakz takz zaopatrenej jsem sice ja,ale ne ti ostatni,a to v cem zijeme me nenechava v klidu,kazi mi to radost z myho vlastniho byti,prijde mi to nespravedlivy,ze nekdo se muze mit,jinej ne.Ten svet nam patri vsem a vsichni bysme si ho pro sebe a pro nej meli delat co nejlepsia mit se v nem fajn.

      Vymazat
    2. Moc si to bereš. Nech ten spasitelskej pocit za dveřma domova. Kdyby nebyl internet, radio, tv, média celkově, tak o ničem nevíš, žil by jsi pouze svým okolím a ne utrpením lidstva. Takhle jsi jim akorát opět naletěl. Ti co to řídí (zatím) to maj vymyšlený tak dobře, že i pro tebe (uvědomělého = probuzeného?) si přichystali spešl hru. Je to pouze vyšší level hry, která se jmenuje "Zaměstnejme ho blbostma, které pro něj vymyslíme". Popřemýšlej nad tím. Nemůžeš zachránit (spasit) 7 miliard dušiček. Každej má svou cestu jak z toho celkem příjemného (zatím) pekla odejít, tak proč někoho pořád někam tlačit?

      Vymazat
  14. Problém je v tom, že člověk hovějící si v poklidu - vše je v pořádku - nemá zájem si ten poklid narušovat, a to ani harmonií... Prostě se na nějaký vzestup vybodne.

    Zločiny proti lidstvu se dějí právě proto, aby nás vyvedli z klidu - zvedli ze židle a my se učili vnímat více - vždyť přesně proto se dějí - aby nás probudili a pomohli se vzestupem. To není žádná samoúčelná hra světovlády, ne to je prostředek ke vzestupu.

    Je potřebné, každý vhodný okamžik ke sdělení pravdy, využít... i když sdělíme jen kapičku... a to je dobře - necháme si, v ten okamžik, tajemství a nezahltíme posluchače. Drobná poznámka a to tajemství ho, třeba později, k tématu přitáhne. A necítí to jako nátlak. Každý potřebuje určitý "prostor" - ve kterém se může pohybovat - těžko se jen tak odhodí přesvědčení během pár minut... pokud k změně názoru dojde každý sám, třeba jen částečně, bývá to pro něj snažší - může si leccos zjistit sám...

    OdpovědětVymazat
  15. Ja si napriklad robim môj blogg pre seba a pre nikoho iného. Blogg je verejny s mojimi postrehmi a myslienkami. Ten kto chce sa tam môze ist pozriet, ale nemusí. O tom to je; tvorit si zivot pre seba tak aby bol vlastný zivot plný hojnosti, kvalitnosti a lásky. To co clovek tvori pre seba tvori pre druhých, ked som sám stastný, tak aj okolie je stastné = pozitívne energie. To mi nebráni v tom aby som si bol vedomý o chemrails a niecom inom. Zial aj orgonet cenzuruje príspevky = moderuje. Nepáci sa mi napríklad ked niekto robí rozdiely medzi ludmi a ludmi = zobudení, nezobudení, alebo výroky aké som pocul = Ja som v deviatej triede vy ste v siedmej! Je to úplné ignorovanie jednoty. Vsimol som si aj ze clovek potrebuje vsetko analyzovat, aj ten zobudený!!! Stane sa mnoho vecí v zivote, cítite energie na ktoré niet pomenovanie; Zrazu stretnete "duchovného ucitela" ktorý Vám systematicky vsetko vysvetlý = ako to je, ako sa veci majú a bingo! Vsetko padlo na svoje miesto - lavá hemisfära sa ukludnila a vy máte vysvetlenie! ZIVOT vsak nemozno vysvetlit!!! ZIVOT ten JE NEUSTÀLE v PRITOMNOM OKAMZIKU! ZIVOT sa prejavuje neustále miliónmi rôznymi spôsobmi!!! takze hovorit o zobudených a nezobudených je úplen zvrátené! Hovorit o Zivote ktorý sa prejavuje miliónmi spôsobmi tu a teraz to áno! A v tom prejave neexistuje horsie a lepsie, je to iba tak ako to je! Uvidím ci aj tento môj prejav bude zcenzurovaný, mozno nie, ale mne to je jedno....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivane,verim ze jsi dobrej clovek,ale porad ctu jen : ja,pro sebe,mne,muj..........co rikas,neni to trosku k zamysleni? :-).Beru to malinko jinak,samozrejme ze i pro sebe,popirat to by byla lez,jen to beru pro sebe az skrz ostatni,jestli mi rozumis,neco v tom smyslu,ze kdyz se ostatni budou mit dobre,budu se mit s nima taky.Protoze kdyz se budu starat jen abych se mel dobre ja sam,nemusej se mit dobre i ostatni,moc jim k tomu neprispeju ;-),to je trosicku prave o tom vlastenectvi,neboli patriotismu.....vyznacuje se to tim,ze ti "lepsi" se staraj o ty "horsi",aby se vsem vedlo lip.Lepsi a horsi je proto v uvozovkach,ze to neni mysleny ve smyslu,ze je spatny bejt v necem horsi,kazdej vynikame v necem jinym,je to pouzity jen jako priklad rozdilnosti,neco jako ze v cem jsem lepsi,v tom pomuzu druhejm,oni me zase v tom,v cem kulham ja,normalka:-)

      Vymazat
    2. To je práve to co sa tazko chápe a zle vysvetluje! Ak sa obetujes a zoderies si zdravie za druhých ludí, tak to je OK. V krestanstve sa Kristus za nás obetoval a my sa máme obetovat, aby sa ten druhý mal dobre! Preto príde k nepochopeniu fakt ze ty sa más mat v prvom rade dobre a vtedy sa aj druhí majú dobre. To znamená, ze vsetko co robís, robís s VÁSNOU a v prítomnom okamziku! Vtedy ak ta s Vásnou baví starat sa o chorých v nejakej nemocnici, tak to rob! Ale to nesmie byt nútené, z obety a podobne. Miluj seba samého a vtedy si schopný milovat druhých. Ak milujes druhých a zanedbávas seba nastane nerovnováha. O tom to je = robit vsetko s Vásnou a nie z ohladu, zo strachu (co povedia druhí), alebo z obavy ze ako ten druhý bude reagovat.

      Vymazat
    3. Pan Proud je asi náš spasitel. Až do roztrhání těla. Háleluja. Vždy je moje já na prvním místě a jinak to ani nelze, neboť jinak něžijeme svoje životy, ale životy jiných.
      Na druhou stranu musíme pana prouda záslužně potlapkat po ramenou. Kupředu, výše, lépe pane Proud, ke SVĚTLÝm zítřkům.


      Taky rád dělám věci pro druhé, ale pokud nevidím žádnou odezvu, tak jdu o dům dál. Nejsem zde proto, abych obětoval vlastní energii do něčeho co ji jenom bere.

      Vymazat
  16. No a este chcem odat k môjmu predoslému komentáru, ze som vdacný za Orgonet a tú prácu ktorá tu je prevedená co sa týka sírky informácií, k informáciam ku ktorým by som sa tazko dostal bez orgonetu a casto pouzívam vedomosti odtialto pre informáciu na mojom blogu... Dakujem

    OdpovědětVymazat
  17. Zkusme se zeptat - komu tento pohled na věc vyhovuje, prospívá a kdo z toho bude mít profit? Kdo chce, abychom si mysleli, že informovat druhé - ještě nevědoucí - je špatné, zbytečné, nesmyslné? Odpovídat na to nebudu - je to jasné. Teď je otázka, zda poslechneme...

    Už brzy přijde doba, kdy se většina nevědoucích začne topit ve zmatku... podejme mi jim pomocnou ruku - že jim odhalíme kousíček pravdy - mnohem menší, než sami víme... možná se budou bránit, ale pak, až se budou topit ve zmatku - bude to pro ně větev záchrany... poznají, jakým směrem najdou pevninu - budou plavat správně - ne do hlubiny oceánu. I jedna věta, které se třeba budou bránit - ale zaseje v nich semínko pochybností... může být pro ně jednou spásnou... a uvidíte kolik z těch, co se vysmívají nám dá za pravdu... jen trpělivost - i když si na úrodu ještě možná chvilku počkáme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabala už začíná rozpalovat Evropu ke kontinentálnímu nepokoji, ničení a rabování, aby mohla vyhlásit stanné právo a na něj vazbující NWO. Možná se budeme divit, když NWO nebude vyhlášeno v úesej ale jako první v Evropě. Je tu zájem oponářů Evropské kulturní dědictví zničit ! Je zásadní překážkou veskrze okultní pseudokultury globalismu !

      Vymazat
  18. Takze:-)....ted ten "jinej" pohled:-)).Kdyz si clanek prelozim do obycejny reci,nerika nic jinyho nez kazatel v kostele a nic jinyho nez co si prejou elity: Zij si svuj zivot a hlavne nam NEPREKAZEJ at ti ho muzeme zaridit po nasem,na co se prece bit za ostatni,co na nich zalezi! Inu,tak si za tu cenu tedy "vzestupujte"!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane Proude, ten článok treba prekládať ? Veď choďte si ako chcete, či rýchlo, či pomaly, či budete kopať či hladiť je Vaša vec. A výsledok konania každého z nás bude buď "vzostup" alebo Vzostup. Mňa raz vyhostili z blogu lebo som bola nie v ich koncepte, príliš jemná . Nechápali tam, že ide o vyvažovanie aby sa to nezosypalo. Tu na Orgonetu je to ale úplne inak... :-) a preto je tu vždy toľko komentov. B

      Vymazat
    2. Ano,ten clanek je treba prelozit(vysvetlit),a doplnit :-).Zjistil jsem ze k dobrymu zivotu by cloveku stacila i lidova moudrost,porekadla,jenze je s tim podobnej problem jako s mnohejma clankama,lidi si je spatne vysvetlujou a pak se ridej v dobry vire vlastne uplne necim jinym :-)

      Vymazat
    3. Je hlouposti kohokoliv kdo prijde se svym nazorem vyhazovat,zesmesnovat,nebo cenzurovat,paklize se vyjadruje slusne a slusne jedna s ostatnima,kazdej nazor je totiz dobrej,i ten sebenevhdnejsi,kdyz se nad nim premejsli,casto jinak nesmyslny nazory muzou podnitit ostatni k nalezeni zajimavejch uhlu pohledu a vysvetleni danyho problemu,takze nekdo s takovym "jinym" nazorem vlastne prispeje celku ,aniz si to uvedomi,nebo chce:-)

      Vymazat
    4. Všeho moc škodí. Já to z to článku pochopil ihned. Probouzení spících lidí je něco jako když dáš praseti tablet. Prostě na "to" nemají, neb "tam" ještě nejsou.

      Musí se na ně jít od lesa, po troškách. Ne to do nich valit pod tlakem. O tom to je. Jinak je to zbytečné plýtvání energií.

      Vymazat
  19. Pěkný den
    ti supervojáci ve mne vyvolali nepříjemné pocity.Lépe o tom nevědět. Chemitrails, vlákna v ovzduší, hubení rostlin a zvířat, ne nelze se rozplývat láskou a nebrat skutečnost na vědomí. Skutečnost je taková, že je nám setsakra ztížen posun k něčemu lepšímu, skutečnost je taková, že denně vymírají živočišné a rostlinné druhy. Co je dáno člověku do vínku? Modli se a pracuj. Pracovat má i pro dobro přírody, tak ,jak je v jeho silách. Rozplývat se láskou a nedělat nic je velmi sobecké.I kdyby měl člověk zušlechťovat pouze nejbližší okolí, je to prospěšné přírodě i jemu. Jsem asi stará 3D struktura, ale tak to vidím. Ježíš Kristus, když chodil po této zemi, léčil. V té době nežila paní Ivanka, aby ho nazvala bílým mágem a jeho činnost označila za špatnou. Proč? Protože při tom učil, jak se má člověk chovat a jak má myslet. A nedávno uveřejněný film o putování duše po smrti? Jak se nakonec duše dostala do krásného města, kde byli lidé v nemocnici léčeni přikládáním rukou? Podstata života je v lásce, a to v dávání lásky jiným lidem, zvířatům, přírodě. O pomoci. Člověk nepřišel na zem , aby byl nečinný. Souhlasím jinak s Vámi, ale v tomto bodě opravdu ne. Planeta byla dána člověku do vínku, aby se o ní staral a zušlechťoval ji, a byl ku pomoci i jejímu astrálnímu obrazu. Ne, bůh není kouzelník, který pozvedne hůlku a vše bude v pohodě. Jsme to my, kdo se máme starat o zušlechtění sebe a svého okolí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nejak,dobre napsany,dodam k tomu jen znamou,logickou pravdu : "Stado je tak rychly,jak rychlej je jeho nejpomalejsi kus",kdyby se stado vykaslalo na nejpomalejsi kusy,za chvili by prestalo existovat,proto jim svou rychlost prizpusobuje a chrani je........! Vezmete si z toho kazdej co chcete.

      Vymazat
    2. U nás vo Svédsku sa hovori ze retaz nieje silnejsia, ako jej najslabsí clánok. Kazdý clovek je treba pre posun a zvýsenie vedomia. Ivanka, ktorej prednasky som pocúval a ktoré mi takisto vela dali pre moje vlastné pochopenie. Co sa vsak liecenia týka tak choroba je sancou pre cloveka spýtat sa ze co mi chce telo povedat. Ivanka ma v základe úplnu pravdu ked hovorí ze ak sa clovek vylieci prílis skoro a neuvedomil si to co si mal uvedomit tak bol vlastne okradnutý o tú sancu! To co so mnou nerezonovalo na jej prejave to je ako sa tu spomína zaskatulkovanie na bielych mágov = oznacenie = hodenie do jedného vreca. (Ale aj tu viem z vlastných skúseností ako tazko je vyjadrovat sa a oznacovat veci, ak to robím s vedomím toho co som napísal v predoslom príspevku: "Zivot je tu a teraz a Zivot nemozno oznacit Zivot je a prejavuje sa milión spôsobmi") Ale ak sa vrátime spät k uzdravovaniu tak Neal Donald Walch sa spýtal v hovoroch s bohom práve na túto vec, vsak Jezis uzdravoval. Odpoved ktorú dostal bola, ze Jezis neuzdravoval náhodne!!! Uzdravoval iba tých, ktorí sa poucili zo svojej situácie a kde dusa bola niekde inde ale telo zostalo zaseknuté v utrpení a nemalo tam uz byt! Napríklad Bruno Goening liecil masovo ludí v Nemecku po vojne!!! Rozmýslal som nad tým ako to je mozné a dosiel som k uzáveru, ze kolektívne vedomie spôsobilo vela utrpenia a tá cistá bozská energia sa prejavuje tak aby ludom ukázala aj inú cestu, iný prejav = Lásky. Potom som uz nepocul o masovom liecení ludí, ale o jednotlivých lieciteloch, kde uz bolo treba chodit viacero krát, aby sa clovek vyliecil = viacero krát preto, lebo clovek nepochopil co mu tá choroba chce povedat = sám si ju vytvoril!!! To co sa dnes deje vo svete, ci tu mysLíme na Vatikán, korupciu politikov a iné prejavy nám tiez chce nieco povedat. TVORENIE A ZIVOT PATRÍ DO TVOJICH RÚK, JE TO TVOJE TVORENIE A TVOJ ZIVOT, PRETO SI SEM PRISIEL ABY SI ZAZÍVAL A POCHOPIL, ZE TVOJE TVORENIE NEMÁS DÁVAT DO RÚK DRUHÝM, cez volby, cez kostoly, mosity, systémy viery. To je to co nám dnesná doba chce povedat. Sme JEDNOTA a to co robís pre seba, robís automaticky pre JEDNOTU, lebo ty si JEDNOTA TY, KAZDÝ JE JEDNOTA!!!

      Vymazat
    3. Tu jednotu vidime vsichni na kazdym kroku:-))) ;-)

      Vymazat
    4. Jé ve Švédsku se mluví slovensky ..... to je super zpráva :-D ( pro ty co to nechápou - tohle je fórek :-( )

      Vymazat
    5. Už jsou tady první nabídky na úpravy na superlidi = kyborgy !
      http://www.osud.cz/chcete-se-stat-kyborgem-technologie-ktere-vam-mohou-dat-super-zrak-pomohou-zvednout-auto-pripojit-se

      Vymazat
    6. To máte jedno. Slováci zase říkají Čechům, že jsou to švédi.

      Vymazat
    7. Pro Anonymní 5. února 2014 14:56

      Co vám v tom zušlechťování brání? Zušlechťování nemusí být fyzickou manifestací, přeci stačí pouhá myšlenka, ne? A když se vám to nepovede teď, tak si přeci střihnete další kolo, tak co?

      Mě naopak téma supervojáků zaujalo. Jediní komu můžeme dávat něco za vinu jsme my sami, nikdo jiný. Jsme to my kdo polevil. Prostě silnější pes mrdá. Momentálně tedy mrdají oni nás.


      "TVORENIE A ZIVOT PATRÍ DO TVOJICH RÚK, JE TO TVOJE TVORENIE A TVOJ ZIVOT, PRETO SI SEM PRISIEL ABY SI ZAZÍVAL A POCHOPIL, ZE TVOJE TVORENIE NEMÁS DÁVAT DO RÚK DRUHÝM, cez volby, cez kostoly, mosity, systémy viery. To je to co nám dnesná doba chce povedat. Sme JEDNOTA a to co robís pre seba, robís automaticky pre JEDNOTU, lebo ty si JEDNOTA TY, KAZDÝ JE JEDNOTA!!!"

      Asi tak nějak, souhlasím.

      Vymazat
  20. Asi přesně tohle jsem potřebovala číst! Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  21. Komentare k tomuto clanku mali uzasnu vahu,dakujem.

    OdpovědětVymazat
  22. Moc krásný článek,mluví mě z duše.

    OdpovědětVymazat
  23. Moc krásný článek ,přesně tohle potřebuji slyšet je to pro mě osvobozující pocit,když cítím,že je nás víc a víc.Děkuji

    OdpovědětVymazat
  24. Pripojte sa ilumináti bratskej organizácie získať svetovou veľmocou a kontrolu Ak sa zaujímate o bratstvo veľký muži bohatstva z Božej otcovstva pre úspech, sláva, láska, väčšie bohatstvo.To je šanca robiť svoj sen, dostanete 250000 dolárov každé štyri dni a $1000000 pre vaše členstvo požehnanie.
    Kontaktovať ;-{illuminatioathilluminatus@gmail.com} dnes na lepší život.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.