28. února 2014

Ukrajina: Rituální porážka. Lynčování ukrajinské policie.

Díky čtenáři za odkaz na článek, který v novinách nenajdete.

Rituální porážka
http://afinabul.blog.cz/1402/ritualni-porazka

27. 2. 2014v 22:23 | afinabul |

"Přečetla jsem si Váš příspěvek "PONAUČENÍ Z ÚNORA č.5″ a po slovech "MAJÍ ROZKAZ NEDRÁŽDIT OBYVATELSTVO, DĚLAT, ŽE VŠE JE NORMÁLNÍ, NEZASTRAŠOVAT, ALE NAVYKAT", jsem se rozhodla že vám napíši. Váš blog čtou mnozí a možná že mnou daná informace se stane tou kapkou, která probudí duši a donutí alespoň někoho zvednout sklopené oči.

Žiji v Kyjevě. Mám sousedku - slušnou, ruskojazyčnou, vždy antinacionalisticky cítící ženu. Ovšem poté, co začal majdan, byla jako vyměněná. Pořád opakovala, jako gramofon, dokonce poté, co zbourali památník Leninovi: "Zbili bezbranné děti!". Poté, co jsme se pohádaly, když jsem se pokoušela vytáhnout ji ze zombírujícího zajetí televizní propagandy, jsme se o majdanu více nebavily. No a dnes ke mně přišla celá bílá, s třesoucíma rukama. Její dcera, středoškolačka, byla dnes na majdanu. Nevím, jestli tam šla sama od sebe, nebo je tam odvedli organizovaně, složit přísahu věrnosti majdanu, neboť tam dnes přinesli další rakve s "hrdiny majdanu", kterým přísahali věrnost. Děvče přišlo domů napůl mimo a jenom řekla, že ceremoniál ji dojal, vždyť oni jsou skoro stejně staří jako ona, cítila až jakousi emocionální propast, která přetvářela všechny v jeden celek. A potom, řekla, přivedli kdesi chyceného titušku. Lve Removiči, umlátili ho před zraky lidí, včetně těch výrostků. A uniatský kněz to zabíjení blahoslavil!

Celý večer jsem o tom hledala informaci po všech možných zdrojích. Nenašla jsem ani ťuk. Proto jsem se odhodlala vám napsat. O tom přeci nelze mlčet, jestliže nechceme, aby poté, co si naši mládež zavážou krví, se TOTO stalo na Ukrajině běžnou záležitostí."

Autorku znám osobně.

O důvěryhodnosti sdělení nepochybuji.

Stejně jako v Lybii.

Rituální porážka a zavázání se prolitou krví pod drmolením wahábitského mully.
Převzato z ostrova Janiky


Milion povstalců na majdanu dostával drogy do čaje - mají abstinenční příznaky - agresivní psychozu dle lékaře, který říká, že se to zhorší, zapijí-li to alkoholem, když mají u sebe pušky.

Toto poklidné shromáždění bylo bohatě baveno umělci; jídlo a pití bylo rozdáváno zdarma, vybízelo se k volnému sexu - byl to karneval v centru hlavního města a začal přitahovat masy, jak by se stalo v každém městě ve známém vesmíru. Tento karneval byl placen oligarchy a americkým velvyslanectvím.


Ukrajinský převrat v režii zednářů. Zdrogovaní teroristé střílejí členy vládní jednotky, kteří mají holé ruce. Posedlí homosexuální "kněží". Na Majdanu stojí velká iluminátská pyramida.


Tady je to skutečně boj. Prostě ty americké revoluční technologie stojí na tom, že prostřednictvím masmédií, a tady na Ukrajině i církevníků (tj. žáků homosexuálního arcibiskupa Huzara), lžou a lžou. Jejich cílem je vzbudit až nepříčetnou nenávist proti vládě a k tomu jim slouží tzv. sakrální oběti. Snaží se za každou cenu vyprovokovat speciální jednotky "Berkut" k akci, anebo, když se jim to nedaří, což je asi jedině na Ukrajině, pak najatí vrazi střílejí ze zbraní s tlumiči ze střech a oken do vlastních řad, aby mohli podle říct, kolik jakože mají obětí. Pak na každém sloupu rozvěšují fotky zabitých s křiklavým nápisem: vláda zaatakovala! (tj. zaútočila) Je to prostě podlost na entou. A církevníci (tj. žáci homosexuálního arcibiskupa Huzara) v tom samozřejmě mají hlavní slovo.

Jedním ze strategických bodů těchto revolučních technologií je, snažit se za každou cenu získat příslušníky spec-jednotek Berkut na svou stranu. Tady se jim nepodařilo získat ani jednoho. Přesto často opublikují fámu, kolik se jich jakože přidalo k takzvanému "národu", jak oni říkají majdánovcům. Ministerstvo vnitra musí vždycky znovu vyhlašovat, že je to lež, že jsou věrní přísaze, kterou složili a že nikdo nezradil. Tady na Ukrajině jsou to hlavně spec-jednotky "Berkut" (orel) a ještě vnitřní vojska a policie. Armádu jako takovou v podstatě ani Ukrajina nemá.

Ve všech televizních kanálech a novinách od rána do večera Berkut očerňují a církevníci (tj. žáci homosexuálního arcibiskupa Huzara) vybízejí lidi, aby telefonovali jejich rodinám a vybízeli je, aby na své syny citově působili, navozují dojem, jako by (tj. Berkutovci) byli nejstrašnější zrádci národa, kterým je třeba mluvit do duše, přitom proti nim vzbuzují nenávist a otevřeně jim vyhrožují. Jeden takový mladý táta (tj. Berkutovec), když s ním natočili ukrajinští aktivisti rozhovor v nemocnici, protože byl zraněný a samozřejmě masmedia by žádný takový rozhovor nenatáčela, jim řekl, že jejich dětem a manželkám přicházejí ustavičně výhrůžné SMS, že je kvůli jejich tátovi zabijí. Představ si, jaký je to strašný psychologický tlak - on ledva dýchá a teď, aby se ještě bál, že tam tyranizují manželku a děti. Je to prostě podlost do nebe volající. U těch mladších (tj. Berkutovců) se zase soustřeďují útoky na jejich rodiče. Je to strašná nespravedlnost, protože Berkut je tam bez zbraní, fakt jak ovce na zabití.

Nedávno jeden ruský novinář napsal, že mu ukrajinští příslušníci spec-jednotek připadají ve srovnání s americkými, spíš jak matka Tereza (tj. bezbranní). Nedávno naši starší poslali dopis, ve kterém navrhují, aby bylo jednotlivým členům Berkutu uděleno nejvyšší ukrajinské vyznamenání: "heroj Ukrajiny" a z hlediska křesťanské víry, aby ti, kteří položili životy v tomto boji za uhájení Božích zákonů proti homosexualismu a autogenocidní globalizaci, aby byli vyhlášeni za mučedníky.

To je fakt obdivuhodné, jaké Boží milosti se ti Berkuti otevřeli. Protože nechtějí nahrávat revolučnímu scénáři, vlastně nedostávají rozkaz k útoku, a proto nemají zbraně. Je to hrozné, když to člověk pak v realitě na nějakém pravdivém videozáznamu vidí, protože tím pádem se stávají pro najaté teroristy živým terčem. Člověk je tím vždycky v nové situaci znovu ohromený. Bylo to úplně proti všem vojenským strategiím, a s tím ti aktivisté podlých revolučních technologií nepočítali, že toho budou jako vojáci schopní. Proto na ně úplně zuří, protože nemohou dosáhnout svých plánů. Proto taky proti nim vytvořili tak strašně nenávistnou a očerňující kampaň po všech masmédiích. Berkuti se fakt ukázali jako skuteční hrdinové! Ale nedá se je tak jednostranně vystavovat donekonečna - jen ty svoje a nepřítele nechat útočit. Jejich vedení minulé úterý večer vyhlásilo, že je čas začít jednat normálně, že na 1. krok je byli nuceni obětovat, když to jinak nešlo, ale dále, že už se to tak nedá. Jestli zase nedostanou rozkaz shora, a zase se budou muset dívat, jak umírají nevinní lidé ve vlastních řadách, že začnou dávat rozkazy sami, bez prezidenta. Říkali, že tak by to nikomu netrpěli v žádné zemi, kdyby útočili na vládní budovy teroristi, aby nemohly bezpečnostní jednotky zasahovat, jenom proto, že se proti nim vyvolá umělá, nenávistná kampaň podle revolučního scénáře, pod absurdním heslem: zabíjejí naše děti. Člověku ta podlost vyráží dech.

Kousíček od majdanu je takový kopec a tam je obrovský kříž a pod ním socha Panny Marie. Bylo to strašně dojemné, všichni vojáci Berkutu tam pod tím křížem klečeli. (spodek kříže a soška Panny Marie na přiložené fotografii) Bylo to v úterý večer (tj. asi 18.2.2014). Byli si vědomi, že se nemusí dožít rána, protože teroristé v ten den začali otevřeně používat střelné zbraně, a proto taky vedení Berkutu vystoupilo s jasným požadavkem. Prezident jim dal v ten večer poprvé rozkaz k útoku, za ten den totiž už teroristi zastřelili 8 vojáků Berkutu a 74 postřelili, když proti nim, tak jako vždycky, stáli s holýma rukama. Byla to pak bleskovka. Velmi rychle Berkut teroristy zahnal ze všech ulic kolem vládních budov, na kterých měli postavené barikády. Zatlačili je na majdan a tam je obklíčili. Na teroristy úplně padl strach Boží, takže před Berkuty sami utíkali. Známý říkal, že by to byla otázka tak půl hodiny, aby protiteroristická akce už mohla být definitivně ukončena.

Jenže se stala nepochopitelná věc. Na Ukrajinu přijeli ministři zahraničních věcí Německa, Francie a Polska, vedli dialogy s prezidentem a on zase Berkut zabrzdil. Stáli tam pak nečinně do rána, zase museli odevzdat zbraně a na druhý den, protože už zase byli s holýma rukama, tak nadrogovaní, až nepříčetně agresivní teroristi je zahnali zase až k parlamentu, protože proti té krvelačné smečce se prostě nedá s holýma rukama obstát. 13 Berkutů zastřelili, 130 postřelili a 67 zajali. Těch chlapců v Berkutu je spousta ročník 1994, 1993, no fakt ještě děti. Jedna věc byla strašná, totiž tím, že na majdaně každého dopují narkotikama, to taky patří k technologiím, pořád tlučou v určitém rytmu na bubny a pouští speciální hudbu, tak se chovají jak posedlí. A asi z toho i jsou. Když někoho z Berkutu se jim podařilo chytit, vlekli ho na scénu, a ještě pod scénou mu krutě vypíchli oči. Nesli ho pak 4, ale úplně jak nějaká zvěř. Jemu se valila z očních koutků krev, a když ho položili, vypadalo to, že je v bezvědomí. Přitom nějaký šílený kněz z UHKC (tj. pravděpodobně ten homosexuální kněz, kterého vysvětil homosexuální arcibiskup Huzar), kteří jsou na majdanu pořád, řval ze scény do mikrofonu, že oni - jako majdánovci - jsou správní Ukrajinci, že oni jsou heroji a začal úplně nepříčetným hlasem zpívat hymnu. Někdo, kdo tam byl ještě aspoň trochu normální, když toho chlapce z Berkutu viděl, začal říkat: skorú, skorú (záchranku!), ale ten maltézák, co nad ním stál, cynicky odpověděl: netřeba, to je Berkut, zaneste ho do domu profspilok. Samozřejmě jim za chvíli zemřel, asi vykrvácel. Určitě, když tam tak předtím Berkuti klečeli pod křížem, vedle sochy Panny Marie, nedostali povolání jen bojovat za Boží zákony, ale dostali povolání i k mučednictví.

Když jsme tento videozáznam viděli a pak bylo na těch videích vidět, jak hnali bezbranné Berkuty zase k parlamentu, a když někdo z nich spadl, protože vlastně utíkali jakoby pozpátku, oni se na něj vrhli a řvali: na majdan!, a pak ho dobitého, v podstatě v bezvědomí odnášeli, bylo z toho člověku úplně zle. Pak přišla zpráva, že zajali těch Berkutů 67, volali jsme i na druhé domy, ať se všechni modlí. Pak nás strašně potěšilo, že Pán udělal zázrak a nějaký člověk, který byl na majdáně, je pustil nějakým tajným východem, takže je Pán Ježíš vyrval z jejich drápů. Chvála Pánu Ježíši!

V Charkově zastřelili 2 Berkuty. Jeden z nich byl jediný syn, měl teprve 20 roků a druhý byl tatínek tří dětí, přitom to nejmladší má teprve 3 měsíce. Narodilo se těsně před jeho odjezdem do Kyjeva. Oni tam chudáci mrzli v podstatě celou zimu. Když si to člověk uvědomí tak konkrétně, že se ty děti už těšili, až se jim vrátí a to nejmenší ho vlastně ani nebude znát. Jeden starší - 42 let se přesunul, když Berkuti stáli kolem majdanu, zezadu do první řady, protože řekl, že už to nemůže psychicky snést, když vidí, jak klesají ranění, ti mladí vojáci v prvních řadách. Jeho manželka je invalidní, takže žili jen z jeho výplaty. Má 2 syny 14 a 10 let. Hned, jak se postavil do 1. řady, zasáhla ho kulka a byl na místě mrtvý. Říkali, že takové patrony ještě neviděli, že to bylo něco speciálního, protože měl neprůstřelnou vestu a prostřelilo to tu vestu a zasáhlo ho to do srdce. Církevníci (tj. žáci homosexuálního arcibiskupa Huzara) a zednáři se všemi zaprodanými masmédii jsou tak podlí, že vytvořili takovou fanatickou štvavou kampaň, takový teror na rodiny Berkutů, že dokonce známí se rozhodli prosit pro ně o azyl do Běloruska. Lukašenko samozřejmě reagoval pozitivně. Ale jaká je to strašná nespravedlnost a zločiny církevníků (tj. žáků homosexuálního arcibiskupa Huzara) a lživých médií, že dokážou tak nespravedlivě lynčovat nevinné lidi a nejen nevinné, ale ještě ty nejvíc zasloužené.

První požadavek zednářů byl rozpustit Berkut. Vraceli se autobusy domů, někteří byli až z Krymu, tam není UHKC (tj. tam nejsou homosexuální žáci homosexuálního arcibiskupa Huzara), takže tam lidi uvažují normálně. Vítali je s kyticemi a provolávali, že vítají naše hrdiny a na ně samotné byl bolestný pohled - smutní, popálení, unavení, někteří nemohli skrýt slzy. Vnějškově jakoby Ukrajina prohrála, ale naši starší říkají, že to je páteční Golgota, bez které by ta očista nešla, ale čeká nás nedělní vzkříšení! Toto bylo v pátek (tj. 21.2.2014) a už hned v sobotu proběhlo setkání v Charkově, kde se sešli všichni ti, kteří jsou za Boží zákony proti systému antikrista. Předběžně vyhlásili, že neuznávají nezákonnou vládu v Kyjevě a taky vyhlásili územní oddělení východní a jižní Ukrajiny. Dalo by se toho psát strašně moc, ale aspoň toto. Je to skutečně boj, Boží boj za zastavení antikristovského systému celosvětové satanizace lidstva a Pán Ježíš Kristus se oslaví! I pro ty oběti svých věrných mučedníků!





53 komentářů:

  1. Mame problem,ja ho vidim jako zasadni a osudnej :-(.Jsme velice sikovne manipulvany tam,kde nas chteji mit.Co rikam,neni mineny jako urazka,ani jako vysmech,je to myslenka nad kterou bysme se meli vsichni pozastavit.Nevim jak ji priblizit,aby byla dobre pochopena,bojim se uz pomalu cokoliv napadnout,protoze moje snaha narazi na cenzury tech kdo to prece myslej dobre,nejlip a jsou presvedceny ze konaj to nejlepsi,nemuzu se na ne teda proto zlobit,nezbejva mi nez cekat az se tihle "probrany",proberou doopravdy.Takze ten priklad: Predstavte si,ze bezite zavod,treba marathon,hodi se nejlip,vybehnete a bezite,skupinka bezcu se utrhne a utece vam,celymu pelotonu,je dobra,utece vam daleko a vy mate dve moznosti,bud proste zatnout zuby a pridat,dohnat ji a bude vas to stat vic sil,nez kdybyste si ji pohlidali a pomalu pridavali od zacatku zaroven s ni,ale je to realna moznost,jak se k ni pripojit,nebo mate druhou moznost,odtrhnout se od reality a zacit spolehat na pomoc bozi,nebo na cokoliv co vam pomuze,na zazrak,co vas necha bezet dal tak jak bezite a onu skupinku pred vami zdrzi,a cosi vam rika:jen klid,to bude dobry,to bude dobry,mate nadeji,nejak to udelame,galakticka rada je zdrzi,zavod je dlouhej,mezitim se zjisti ze neni zadna galakticka rada,ale vratili se andele,klesli jste na mysli,ale je to super,hlas je zpatky a dava vam nadeji,nevzdavejte se,za moc to sice nestoji,ale bude to urcite lepsi,andele vam pomahaji,pomuzou vam je dohnat,jen klid,hlavne bezte dal jak bezite,a tak porad dokola,az zmizeji andele,objevi se karkulka,pak princ bajaja a pak skupinka zvitezi a a vas ocipujou a naadej vam nahubek! Pohadky je konec,aby to tak nedopadlo,chtelo to jediny,neverit onomu hlasu co se tvaril ze je s vami a pritom slouzil skupine pred vami a spolehnout se na sebe,zatnout ty zuby a tu skupinu dohnat,aby se na vas nestacila pripravit..........bez prace nejsou kolace,kdo bude cekat na zazrak a duchovne ho "vytvaret",dostane klepeta od elit,ktery pracujou realne a skutecne na svym cili,maji vysledky!Pochopitelne,protoze makaji a necekaji na zazraky at jim je slibuje kdo chce,naopak,vytvareji ty iluze nam,abysme je nehonili a nemohli je dohnat..............Duchovno je krasna vec,pomoc bliznimu taky,obojim se zabejvam,mam to rad,ale zaroven je potreba opravdu realne a skutecne,fyzicky makat,jinak skoncim s tim nahubkem a cipem pod kuzi...........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybys nám mohl poradit, jakým způsobem konkrétně je třeba makat?

      Vymazat
    2. Jak a k čemu MAKAT najdete na webu: www.ekonomickareforma.cz-čtěte pozorně až do konce.
      Občanská společnost postavená na základě rovnosti práv a povinností, na nastavení Základního socíálního standartu.Uzavřená ekonomika s vnitřním oběhem domácí měny. Úvěry bez úroku. Jedině tak se můžeme vymanit ze spárů Iluminátů. Člověče, přičiň se a Bůh ti pomůže.

      Vymazat
  2. Děkuji Orgonetku, sdíílím dále a žalem se mi svírá srdce. Posílám modlitby lásky, míru a pokoje do celého světa, zvláště teď do Majdanu a na Ukrajinu. I Tobě posílám lásku a vše potřebně pro tělo i duši. Jen nedostat strach, ten nám nepomůže!

    OdpovědětVymazat
  3. Co tim chtel basnik rict:-) : Tvrdim,ze duchovno,prace s energiema,frekvencema,rezonancema a vira v uspech jsou urcite dobry veci,pomocny a podporujici,ale museji bejt podlozeny a jsou podmineny fyzickou praci na "projektu",oni sami neudelaji nic,oni jsou,jsou to perfektni nastroje pomahajici vytvorit dobry dilo,ale pomuzou ho vytvorit jen skrz nas.Proto jen se utesovat,doufat a cekat ze se udela,je mrhanim casem a potencialem.Je potreba prilozit ruce k dilu konkretnima cinama,konkretni cinnosti a ne cekat na zazrak a ze snad nekdo udela neco za nas!A nezapomente na jednu vec,ktera vas mozna prekvapi.Popisovany energie jsou prisne neutralni a pracujou pro kazdyho,kdo s nima opravdu fyzicky pracuje,a elity to delaji!Oni s nima pracujou skutecne a nas drzej v onom doufani,v nadeji,ale hlavne nic nedelajici.A v tom je celej ten vtip!Mame vsichni stejny moznosti a energie,ale jedni skutecne fyzicky s jejich pomoci tvorej(bohuzel misto pro lidstvo,tak proti nemu,jen pro sebe) a druhy ukolibavaj v necinnosti pomoci nadeji,penez,strachu,agendy.A dari se jim to,jak vidime,nebo spis nevidime,protoze se kolibame tim,jak se jim,kteri skutecne na svym cili pracujou,jejich vec zbori pomoci neceho,v co mi jen doufame,ale prakticky nedelame nic.Ruskej Specnaz ma jedno vynikajici "heslo",otazku: "Kdo,kdyz ne my?" A my zname odpoved.Bud zacneme fyzicky pracovat na zlepseni sveta my a energie nam rady pomuzou,nebo nas uvrhnou s pomoci stejnejch energii do otroctvi oni(Elity).To je realita kterou vidim a jsem smutnej z toho,ze ackoliv si myslime,ze jsme "probuzeny",dal spime. ......... Takze vzbudme se doopravdy a zacneme tvorit misto sneni,hned,kazdej jak muze a spojujme se na spolecnym dile,jen tak se dobereme viditelnejch vysledku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nekde to spolecny dilo?
      Oni te Prooudiku oni zatim neslysi, jsou zhypnotizovani.
      Tomu co jsi popsal ja rikam vychytavaci matrixu a lakaldla systemu.
      On je pruzny narozdil od nas.
      Podle vlka? Myslenky o cemkoliv to je tvoje?

      Vymazat
    2. Zdravím pane Proude a prosím alespoň o jeden konkrétní příklad, jak si, cituji: ..buď začneme fyzicky pracovat.., představujete.
      S přáním všeho dobrého děkuji za odpověď. E.

      Vymazat
    3. "...s energiema,frekvencema,rezonancema a vira v uspech jsou urcite dobry veci,pomocny a podporujici,ale museji bejt podlozeny a jsou podmineny fyzickou praci na "projektu",oni sami neudelaji nic,oni jsou,jsou to perfektni nastroje pomahajici vytvorit dobry dilo,ale pomuzou ho vytvorit jen skrz nas.Proto jen se utesovat,doufat a cekat ze se udela,je mrhanim casem a potencialem...." tolik citace Vašeho komentáře.
      Pokud se pane, jak píšete, zabýváte a máte rád "duchovno" (uvozovky protože, že tento výraz nemám příliš rád a není vystuhující - podle mne), jistě víte v čem je síla myšlenky. Z Vašich řádků na mne vyzařuje STRACH. Strach je vyústěním myšlenek. Proto si dovolím ocitovat : " ... zachovávej krb svých myšlenek čistým ..." Myšlenka je energie, a to velice silná ! Bude-li pozitivní, vysíláme pozitivní energie, nejsme tedy naprosto bezbranní vůči všem těm elitám a Illuminátům. V tom s Vámi nemohu souhlasit.
      Taky se nemůžu srovnat s Vašim vyjádřením, že nám nezbývá než se utěšovat a doufat, že je to mrhání časem a potenciálem.
      Potenciál, a obrovský, máme každý v sobě, v tom, že budeme pozitivní vůči životu, budeme vysílat čisté myšlenky tvořené láskou a vírou v dobro. ONI počítají s naším strachem a dokud pocítí, že se jich bojíme, budou nás ovládat !
      S Láskou ke všemu a všem Áron

      Vymazat
    4. Kdybych mel strach Arone,zrejme bych se spis choval jako seda myska a nevyzejval od predstav k cinum:-),co myslis? Strach,emoce,to jsou energie,kdo s nima neumi zachazet,odevzdava je nazdarbuh,prave treba ironicky tomu ceho se boji a co nechce podporit,misto tomu lepsimu.Navic i sila myslenky je sama o sobe malo,paklize neni opet a zase uvedena do zivota cinem,praci na one myslence,je to porad dokola Arone.Paklize te duchovno neoslovuje,bud se uc,nebo se tim nezabejvej,tvoje volba:-).Mel by ses lip seznamit s tim co kde pisu,doslo by ti,ze po tom vsem uz se nemam bat ceho,navic,kdyz to vezmu doslova,ono se opravdu neni ceho bat,nic nekonci ;-).Ale je i spravnou ironii ze me,kterej vystupuje prave proti strachu,umeni falesnejch nadeji,penezum a mediim jako zbranim elit a elitam,konkretne sionistum a illuminatum narknes z toho,ze se boji,pobavils me:-))))))))))).

      Vymazat
    5. Pane Árone, začala jsem se snažit být pozitivní vůči životu, vysílám tedy čisté myšlenky tvořené láskou a víro v dobro směrem k radním Prahy 5, aby už konečně nechali vyčistit ty strašlivě zaneřáděné ulice Prahy 5- ale jaksi se mi to vůbec nedaří. Mé čisté myšlenky ovlivněné láskou a vírou v dobro, zdá se na ně vůbec nepůsobí a vypadá to, že obyvatele Prahy 5 nechají zhnít zaživa ve špíně. Ale proč jen mám mylný dojem, že kdybych AKTIVNĚ psala na všechny strany stížnosti, nebo dokonce lepila ručně vyrobené plakáty na všechny strany, aby si lidi přečetli, že by si tohle neměli nechat líbit, že by to bylo nakonec účinnější než ta Vaše pohodlná a nečinná láska a víra?
      Jarmila 2

      Vymazat
    6. A je to mozna tady:-),vcelku jsem cekal kdy na me nekoho poslou.Ale dobra,otazky jsou fajn,dame se do nich:-).Co delat fyzicky?Neni tezky na to prijit,kdyz si polozim otazku jakej je system,co je spatne a co bych rad aby se zmenilo.Da se delat leccos,napriklad podporovat domaci trh v cem se da a v cem si to kazdej muze dovolit financne,domaci produkty domacich podnikatelu.Vybirat si co kupuju,smejdy at zustavaji v regalech.Co jde,kdyz to jde,si pestovat sam.Pracovat cilevedome na tom,abych byl maximalne sobestacnej,v ramci mejch moznosti.Pokud mozno,zpretrhat vazby s bankama,kdyz to nejde,hledat zase nejakou nasi,ne podle jmena,samozrejme.Nepodporovat a netolerovat jakykoliv zlo ktery se mi priplete do cesty,nebejt k nemu lhostejnej i kdyz se netejka konkretne moji osoby.Moznosti je dost,par prikladu jsem dal,budte kreativni.Mimochodem,co jsem uvedl,tim se sam ridim.Uz leta nemam s zadnou bankou nic spolecnyho! A v neposledni rade,pracovat na sobe,na svym moralnim profilu,priznat si sam sebe naprosto uprimne a mit predstavu kym opravdu jsem a kym bejt chci a mel bych bejt,"sundat masku" a co zadam od druhejch,sam zacit davat prvni,taky se tomu rika zamist si pred vlastnim prahem a prijmout osobni i kolektivni zodpovednost,zbavit se onoho: s tim nic nenadelam,jsou jinsi pani,neni to moje vecnemuzu za to,to oni, a podobnejch vejmluv.Snazit se dostavat do povedomi lidi veci o kterejch se nepise,souvislosti,co a proc se deje a jaky muzou bejt nasledky,sdruzovat se a navzajem se podporovat s tema kdo nechteji v pohodli cekat jak to s nasi budoucnosti dopadne a nejak prezivat.K tomu patri i takzvanej survival,umeni preziti v prirode prakticky bez prostredku a s minimem nastroju.Stesti preje pripravenejm,A nejvetsi sance maji bojovnici,fnukalove uz si svou porazku davno v myslich zaridili.Pouzivat vlastni hlavu ke zpracovani vsech informaci,ne kazda je dobra i kdyz se tak tvari,naucit se ptat a dostavat odpovedi od svyho nevedomi(duse),ono vi,nemusi premejslet,je soucasti ohromnyho celku informaci,ma prednost pred rozumem,kterej jen srovnava a ridi se zkusenosti,nemusi proto radit dobre.Nejaky dalsi otazky,nebo pokusy me jakkoliv znemoznit? Nebo seriozni spoluprace,otazky na to kde beru "moudra",inspirace,chcete odkazy? :-))))

      Vymazat
    7. Já teda z jeho řádků strach necítím. Akorát z mnohých cítím to, co bohužel v posledních měsících pozoruju v hojném počtu...že esoterika způsobuje to samé co náboženství - fanatismus a nečinnot. (dokonce jsem ted někde četla: "Poproste o pomoc vyspělejší bytosti, po Události nám mohou pomáhat...." ok, prosme - proti tomu nic - ale problém je v tom že mnozí nabádají pouze prosit - a dál jen čekejme a čekejme a když žádná událost nepřijde tak čekejme dál? diskutujme a plácejme se po zádech?). Kromě Vašich vysílaných myšlenek - uděláte také nějaké laskavé činny? Myslím, že to je to co Proud myslel tím začít fyzicky pracovat. Projevit lásku, dobro a sílu jiným v činech. Opravdu vás nenapadají žádné činy? To je tedy smutné. Vy pořád jen myslíte...zkuste se zamyslet i nad tímto.... A co víc, dokonce pouhé myšlení považujete za dostačující, ovšem v relativitě platí - myšlenka, slovo, čin. Ted si musejí Illumináti mnout ruce - banda ovcí co jen usilovně sluníčkově myslí, ale nic nečiní - a proč - protože mají paradoxně strach z vlastních myšlenek:) Kromě toho, vesmírné energie nejsou samospasné, vaše cesta a váš duchovní vývoj musí vzejít z vašeho nitra. Měli byste najít rovnováhu mezi myšlenkami a činny - obojí pozitivního ražení. Jinak je to s prominutím pokrytectví.

      Vymazat
    8. Pane Proude 18:37, s tvýma "konkrétníma radama" co dělat, jsi se opravdu vytáhll, to jako myslíš že tohle nikdo neví a nedělá? Hlavně abys to dělal ty sám, a ne jen se tady předváděl pseudoduchovním tlacháním a hrál si na poradce. Pokud chceš vylepšit dojem, tak upřesni jakým způsobem cílevědomě pracuješ na tom, abys byl maximálně soběstačnej. Ale né kecy, ale fakta. Rádi se přiučíme. Jinak tady radši přestaň pr(o)udit.
      .

      Vymazat
    9. "Priteli",delam co jde podle svejch moznosti a portmonky,tedy co si muzu existencne dovolit,prestoze vim,ze pouze provokujes,cejtim tvou energii,v pohode te zasvetim,neni to tajemstvi:-)).Poridil jsem slepice,takze vlastni vajicka,kupuju mliko,maslo,tvaroh a jogurty na zdejsim statku,domaci,bez primesi,zaroven co zbyde v kuchyni,nekonci ve smeti,ale u slepic a kachen a na kompostu,poridil indicky bezce,aby se mi postarali o slimaky a ostatni skudce na zahrade,zryl jsem prevaznou cast zahrady vhodnou na zahony a cekam na to pravy jaro.Poridil vcely.Sbiram destovou vodu a chystam na ni krome sudu,poradnou nadrz,je mi lito ji poustet do kanalizace a pak si ji muset kupovat(pekny svinstvo).Pracuju na moznostech sobestacnosti,nebo castecny sobestacnosti ve vytapeni domu ,vlastni teply uzitkovy vode,a odstrizeni se od plynaren,to stejny se tejka elektriny,tam to neni tak jednoduchy.S tim,ze jestlize se podarej prototypy a budou skutecne funkcni,poridim plnou dokumentaci s navodem ke stavbe a dam vsem k dispozici na internetu,na vsechny blogy kde vystupuju,samozrejme zadarmo.Mozna se to leckomu,hlavne urcite tobe bude zdat malo,urcite to prece dela kazdej,samozrejme,je to taky vsude videt umelce:-)))))))),staci se rozhlidnout jak ta nase nadherna zeme vzkveta a lidi jsou stastny a navzajem si prejou a pomahaji,ze ano? :-(.Rad ti zodpovim dalsi pripadny dotazy,treba jak se mam? Mam se vyborne,delam co me bavi a povazuju to za uzitecny,napriklad pisu sem,mimo jine.Udrzuju mailovou korespondenci a skype s lidma co taky neco delaji,vymenujeme informace,podnety,overujeme ony ruzny zaruceny channelingovy "pravdy" a podobne,takova komunita lidicek co se najdou kdyz bude potreba.Pracujeme na navrhu novyho systemu zalozenyho na cloveku a ne mamonu.Proste sama mnamka:-).Dal to co jsem popsal uz vejs.Jinak mi pripominas silne par "takymyslivcu" konzumentu,zrejme tech co dostali restituce a stali se z nich bioplynovy podnikatele a rvou po me jen zahlidnou muj nick,jsem jim trnem v oku,ani se jim nedivim,moc kritizuju a radim ostatnim,aby prirodu vratili prirode,to takovyho pseudozemedelce co se nedavno placal v panelaku a ted nebude mit nikdy dost mamonu musi rozhavit do bela,jeho problem,ne muj,me jde o vsechny,ne o ty co zijou na ukor druhejch:-)))))))))).Staci? "Priteli"? ;-)

      Vymazat
    10. Anonymní28. února 2014 11:47,ja myslim,ze me slysej,ale ovlada je strach o existenci,rodinu,budoucnost deti a rozumim jim.Presto si myslim,ze ac se otevrene nepripojej,presto jsem je oslovil,hledaj,badaj,premejslej,to je dobrej zaklad.Mozna nic neudelaji ted,ale tusim ze az "to praskne" priklonej se na tu spravnou lidskou stranu:-).Nakonec i proto delam co delam:-).Neni,nebo ve svy situaci nemuze bejt kazdej "gerojem",je spousta lidi co nez trosku prohlidli,nabrali si pujcky v dobry vire a ted splacej,makaj na ne jak se da,rozumim tomu,svyho casu jsem nakonec nebyl jinej.Vsechno chce svuj cas k dozrani.Nemuzu chtit po lidech,aby urazili za tejden cestu,ktera mi trva uz bezmala 15 let.Ale muzu se snazit jim ukazovat smer.

      Vymazat
    11. Pan Proud: zlostné lidi člověk potká i tady, doufám že k nějaké té "Události" dojde, alespon by to změnilo jejich chování a naučili by se diskutovat bezútočně. U tohoto člověka mám pocit že na nějaké úrovni uražen nebo dotčen, tak neymslně kope. A sám nic konstruktivního nepřináší - žádný konkrétní návrh ani nekonkrétní podnět k diskuzi.

      Vymazat
  4. Ohledně střílení do demostrantů existuje video na kterém je vidět že střílejí do figurín. Nevím jestli si někdo vzpomíná na cvičení českých záchranářů v praze. Ale bylo téměř totožný. Nacvičovali zachranovaní lidí po velké střelbě a o pár měsíců se to stalo na ukrajině. Náhoda? odpověz si každý sám. Stačí se pozorně dívat na záběry který nám ukazujou a uvidíte to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://youtu.be/9KBP1k2xxGc?t=10m toto nevypada velmi na figuriny. Odporucam dopozerat do konca, aby si viac netrepal hluposti. Hoc si potom budes musiet 2 tyzdne vyvazovat cakry po emocionalnom soku...

      Vymazat
  5. Vidíte, a mě stále nikdo nevěřil, že ty ohavnosti (Balkán, Kosovo, Lybie, Egypt, Sýrie ad. a nyní i Ukrajina) na národech páchají nestydatě, brutálně a cynicky zednáři, a v nedávné době též satanisti, kteří se se zednáři v Evropě spojili do zednářsko-satanistických obediencí za účelem ovládnutí suverénních národních států, které stojí dosud mimo EU. EU se tak stává nepřítelem svobodných národů !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A protože je náš prezident E-man velkým zastáncem EU, tak je nepřítel i on.

      Vymazat
  6. Odevšad tě vyhodili, tak troluješ o ničem na Orgonetu Proude?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dej si jmeno-nick,a dostanes odpoved,jeste bud konkretni,odkud me vyhodili,a kdybych smel prosit,vis kdo je troll a co je to vubec trolling? :-)

      Vymazat
    2. Provokatérům a neoeStébákům žádné soukromé informace neposkytuji ani omylem !

      Vymazat
    3. Anonymní1. března 2014 12:02
      ty jsi fakt divný typ

      Vymazat
    4. divný a týpkové jsme tu všichni, jen si toho málokdo z nás všímá

      Vymazat
  7. Zdravíme do Kyjeva a děkujeme za aktuální článek. I my jsme zde v ČR z toho dění na Ukrajině úplně na větvi. Průběžně se nám dostává také videozáznamů, které by televize vůbec neodvysílala. Aspoň zatím to tak nebylo. Celá situace připomíná zlý sen, nebo situaci z druhé světové války.¨A média uvádí velkou část informací naruby.
    Ze všech možných informací a videí , a není jich málo, je jasné, že tato situace je veřejnosti značně manipulována. Co je možné v Kyjevě by nebylo možné nikde jinde na světě. To je alarmující fakt. Ze všech těchto zpráv vyplývá, že policisté byli napadáni. A to ohněm, řetězy a nejrůznějšími zbraněmi. To znamená, že se nejednalo o demonstraci v rámci demokratického zřízení. Policie a obranné složky mají v takovém případě povinnost stát a pořádek ve státě a životy občanů chránit. Nepotřebují k tomu žádný mimořádný rozkaz. Jenže se tak nestalo. Policisté se místo toho nechali mlátit a zapalovat. Proč tedy neplnili svou povinnost už v počátku této agrese ? Mohli tak učinit pouze v případě, že dostali rozkaz jiný. Tím rozkazem by mohlo být, aby byli maximálně zdrženlivý a nepotlačovali násilí násilím. Vše tomu nasvědčuje. Až byla situace neudržitelná kdy se část povstalců ozbrojila zbraněmi ze skladu který přepadli a následně se přidaly i další skupiny nejrůznějších ultra, pak bylo nutné jednat. Situace přerostla v pouliční válku. To vedlo k absolutnímu odsouzení Ukrajinské vlády, respektive prezidenta Janukovyče. Ten sice se zástupci EU a Povstalci uzavřel dohodu, ta však vydržela sotva přes noc. Ráno povstalci tuto dohodu porušili.
    Pokud nechtěl Janukovyč další krveprolití musel kapitulovat a ustoupit povstalcům. Ti následně obsadili parlament. Za těchto okolností parlament hlasoval o řadě zákonů a jejich úpravách, včetně sesazení prezidenta. Zajisté svobodné hlasování.
    Myslím, že se dnes po 14. hodině podobně vyjádří na tiskové konferenci sám Janukovyč.
    Zajímavostí také je, že řada povstalců a někteří záchranáři byli střelení brokovnicemi. Policie těmito zbraněmi ale nedisponuje. Tak kdo do těchto lidí střílel ? Kdo byli ti ostřelovači ? Oficiální místa se nevyjadřují a média už teprve ne.
    Druhá strana mince pak je otázka vládních ale i nevládních zlodějů. A je pravděpodobné, že mezi ně patří i Janukovyč.
    Jedno by mělo být ovšem celému světu jasné. Ukrajina a její občané se musí projevit ve volbách. Toto násilí ničemu neprospělo. Otázka však je, jestli i po takových nových volbách nebude na základě výsledků voleb situace ještě dramatičtější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Ukrajině stejné jako kdysi v Čechách a na Moravě v roce 1618, kdy byla legitimní habsburská vláda krvavě svržena a nahrazena vládou 30-ti direktorů - dobrodruhů, všelijakých lumpů, zlodějů, darmošlapů a nebezpečných defraudantů i z řady šlechty !

      Vymazat
  8. Pomerne dost se zabejva Ukrajinou http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/ , i kdy s nim hlavne ve vecech viry a politiky nesouznim,v dost zasadnich vecech s nim souhlasim.Je tam dost zajimavyho materialu,ale musi se prebirat,asi jako vsude,na kazdej pad zverejnuje veci ktery jsou pro media tabu.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou k mání videa?
    Azbuku neovládám.

    Já si myslím že Pan Proud má pravdu.

    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že pan proud má velmi hrdé až nezdravé ego. Je třeba aby se ho už začal učit krotit. Velmi mu to prospěje i jeho zdraví !

      Vymazat
  10. nova valka novy hitler- tankama letadly se stat nedobyde ale tohle to je stejny a osvedčeny scenař jak dobyt stat jako celek neznama zustava jak se branit asi není obrana jednak byt s usa nebo jako korea nedostat nic z dovozu korea je extrem jenom se modlit že to nebude u nas díky zlatu tady , jak se branit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nijak. Prostě trpět a přetrpět, nic jiného nám nezbývá, jinou možnost nám nedávají.

      Vymazat
  11. MAJDAN - Drogy, brutalita a extrémní agrese
    http://gloria.tv/?media=576249
    Bombardování pod vlivem drog
    http://gloria.tv/?media=575993

    ps:pokud po mne někdo bude házet zápalné lahve budu se bránit.
    Mám takovej pocit že Janukovič zaprodal svůj národ výměnou za beztrestnost(dohodou z židozednáři).Už měl nahrabáno dost.
    Je třeba pustit do korýtka i jiné.
    Nějak mne neštymuje ale záměr Ruské federace.Že by jim to také vyhovovalo?Ukrajina se rozdělí a vliv (nárazníková zona) RF se posune dále blíže ke členský státům NATO?Každej si kousne z koláče?
    Je to pouze můj osobní názor ale nějak my celé tohle dění v UK nedává smysl.
    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pozoruj, kam "tečou peníze", tam se odpověď objeví !

      Vymazat
    2. Poláci to v minulosti taky zažili podobně jako to nyní zažíváUkrajina : když si ji tehdejší velmoci třikrát rozdělily tak, že po Polsku koncem roku 1795 nebylo vidu ani slechu na mapách světa plných 122 (!!!) let. Až po 1.sv.válce bylo možné Polsko postupně obnovovat.

      Vymazat
  12. Doporučuji toto video:

    http://gloria.tv/?media=572960

    OdpovědětVymazat
  13. Myslim,ze Rusove si Ukrajinu "ohlidaji",respektive v to doufam,priznam se,ze kdybych mel na vyber,jestli s Ruskem,nebo Amerikou,zvolim bez zavahani Rusko,vsimnete si,ze o EU jak ji dnes zname,ani neuvazuju! Dal si vsimnete ze nepisu "pod" Ruskem,nebo Amerikou,ale pisu "s",tedy svobodne a dobrovolne,zadny otroctvi,tim je vlastne selekce jasna sama od sebe,protoze Amerika si zotrocuje vsechny,nikdy nepristoupi na "rovnej s rovnym",vyjma Anglie a Izraele,ktery jsou fakticky jeji "predstaveni"............to je zaroven odpoved i onomu kdo psal,ze pujdeme na hranice proti Rusku,v tom pripade budete stat na ty care i proti me a mejm "vernejm",co jsme prosli ohnem,pujdeme zarucene s Ruskem!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to nevíte, že globalizované tělo světa má ocelové pěsti amerických "bodrých demokratických hochů", na nohou fašistické"kanadky"hegemona, falešné srdce Izraele, a rohatou hlavu anglické královny ? Bestie - tak ji označují proroci !

      Vymazat
  14. Moji predci byli,ja jsem,a zustanu Slovanem za vsech okolnosti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pak máš dvě možnosti výběru, buď táhnout s globalisty za jeden provaz, nebo odřezat hlavu "svobodnými povstalci". Sýrie dává názorný příklad, jak to kabbala se svými odpůrci myslí !

      Vymazat
    2. To je slovo do pranice ! Protože jeden zajímavý genetický výzkum, co byl prováděn nedávno i v ČR, odhalil, že mezi námi žijí i lidé, co mají shodné sekvence DNA v tělech starověkých mumií v Egyptě !!! Takže bych byl na to slovanství jako pokrevní příslušnosti v českém kráteru opravdu opatrný !

      Vymazat
    3. Vzdyt to se nebije a pasuje to,nic ti nebrani zjistit si odkud a kudy jsme prisli,tedy Slovani ,kdo byli nasi predkove kterejm se pozdeji zaclo rikat Slovjenstvo(nemam hacky),pozdeji Slovanstvo!!!:-))))).Zapominas,ze nas Slovanu,umyslne rozdelenejch jsou spousty vsudemozne,tedy i v Cechach a vidis,v Egypte,Syrii,Indii:-),nevztahuj Slovana jen do Cesky kotlinky:-).Prekvapenej? ;-)

      Vymazat
    4. Nad proudovým mudroslovím užasne už jen Čelakovský, a to byl třída ve svém oboru na svou dobu !
      Horalové z povodí řeky Amu-Darja, tam hledej praslovany a jejich hrobky "s bělochy" na současném území žluťásků "šikmookých"

      Vymazat
    5. pane proude nechte si ty drzé výlevy pro někoho jiného, divím se, že to sem orgo stále propouští, asi se náramně baví na účet volaného

      Vymazat
  15. Navic pro ty kdo "vahaji",mrknete se co vas ceka se "zapadem", http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svoboda/zivot/manipulace/869-cipovani-novorozencu-v-usa-a-eu-od-kvetna-2014-se-maji-zacit-deti-znackovat-jako-dobytek-je-to-cejch-selmy-podle-apokalypsy-prinasime-dulezita-videa.htm

    OdpovědětVymazat
  16. Mame nadeji,ze Rusko zase a opet udela poradek :-) http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7301-informujeme-aktualne-jako-blesk-z-cisteho-nebe-admiral-cernomorske-namorni-flotily-alexander-vitko-stojime-na-prahu-valky-o-krym/

    OdpovědětVymazat
  17. Co ten Obama plácá u sebe za řečí, proti rozhodnutí Putina ... a co jeho vojenské lodě a co armády NATO, shromažďující se kolem Ukrajiny, co ty hordy stejných finančních špinavců připravený nato, skoupit levné akcie Ukrajiny a obsadit trh, rozebraného státu teroristy. Je to jasný tach a s Obami, už nemám dobrý pocit. Je to opravdu předělaný mimozemštan a jestli ne, tak je to jen loutka.

    OdpovědětVymazat
  18. Co ty do nás Obamo, co se prdíš mezi nás Evropany a Rusko ... udělej si pořádek u sebe na dvorečku a pak val ty své oči do americké televize a vyprávěj jak je pro nás Rusko nebezpečné. Co si ty dopustil v ostatních Afrických zemí, kolik světů si už položil na dno a zničil rodin a životů ... co si vůbec zač ?

    OdpovědětVymazat
  19. Je jasný, že kdyby Ukrajina připadla EU, tak bude mít Putin "tanky" EU+US 100km od Kursku a 200Km od Stalingradu a na to on se jim vybodne. On moc dobře Ládínek ví o co tady jde. A on tu Ukrajinu těm imperialistům nepustí. Ač nejsem Putinovo a vlastně ani ruský příznivec, vidím v počínání Ruska strategický a rozumový odhodlání s kterým se stotožňuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby jenom tanky - to už je jen taková historická kamufláž války, rozhodovat už budou jiné technologie, ne to staré železné harampádí 20.stol.

      Vymazat
  20. Otevřený dopis Zaorálkovi a videa z Ukrajiny, která jinde neuvidíte: http://leva-net.webnode.cz/products/otevreny-dopis-ministru-zaoralkovi/ Ošetříme v Česku i ty policisty?? A podívejte se na Hyde Park čt,kde volal pán a opravdu byl úplně nešťastný, jak čt lže a jak ho moderátor a obzvláště host HP odbyli - to je opravdu k blití, ten HPje zde: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10252839638-hyde-park-ct24/214411058080227-hyde-park A byl opravdu tak do nebe volající, že o něm napsal i Protiproud: http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/868-ukrajinska-pouceni-v-ceske-republice-na-nasili-se-odpovida-nasilim-ohavna-reality-show-ceske-televize-za-miliony-zatimco-nektere-deti-nemaji-na-obed.htm

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.