26. března 2014

"Podezřelý náklad" "zmizelého" letu MH3 byl zničen explozí v Novém Mexiku

Přišel ke mně ještě jeden zajímavý článek o zmizelém letadle, vhodně doplňující ten předchozí http://orgo-net.blogspot.cz/2014/03/zmizely-let-mh370-je-stopou-k-11-zari.html .


"Podezřelý náklad" "zmizelého" letu MH370 byl zničen explozí v Novém Mexiku

http://www.whatdoesitmean.com/index1756.htm
21. 3. 2014
Překlad pro Orgonet: Joy
Odkazy na články v angličtině.

Hlavní direktorát ruské výzvědné služby ozbrojených sil (GRU) vydal zprávu, že „vysoce podezřelý“ náklad letadla Malajských aerolinií MH370, který byl zadržen Spojenými státy poté, co letadlo bylo „zmizeno“ na jednu z nejtajnějších amerických základen v Indickém oceánu, Diego Garcia, byl v minulém týdnu letecky dopraven na raketovou základnu White Sands v Novém Mexiku, kde byl poté zničen explozí, která byla viditelná jako „obrovská ohnivá koule“. 



GRU již předtím, 14. března, vyjádřila znepokojení ohledně faktu, že americké námořnictvo „zajalo" tento civilní let Malajských aerolinií na cestě do Pekingu a "nasměrovalo" ho na atol Diego Garcia, což bylo zjištěno pomocí radarů sledujících tajemné americké vojenské lety pohybující se kolem tohoto letadla bezprostředně před jeho „zmizením“. (Viz video níže.)



Je třeba poznamenat, že let MH370 byl pod „dozorem“ GRU již v době, kdy dostal „vysoce podezřelý náklad“, jehož stopa vede do Republiky Seychelly v Indickém oceánu , když předtím se nacházel na palubě nákladní lodi s americkou vlajkou MV Maersk Alabama.

Dle GRU jejich pozornost ohledně lodi Maersk Alabama vzbudil fakt, že do 24 hodin po vyložení tohoto „vysoce podezřelého“ nákladu určeného pro let Malajských aerolinií MA370, byli nalezeni mrtvi za „podezřelých okolností“ dva vysoce kvalifikovaní členové US Navy Seals určení k jeho ochraně, Mark Daniel Kennedy (43) a Jeffrey Keith Reynolds (44) http://www.cbsnews.com/news/2-ex-navy-seals-on-maersk-alabama-died-of-respiratory-failure-police-say/

Poté, co byl „vysoce podezřelý“ náklad vyložen z lodi MV Maersk Alabama, 17. února, dle zprávy GRU byl převezen na mezinárodní letiště na Seychellách, a tam byl naložen na let Emirates směřující na mezinárodní letiště Kuala Lumpur v Malajsii  s mezipřistáním v Dubai, a poté 8. března byl tento náklad naložen na let 370 směřující do Pekingu.

Ve zprávě GRU se dále praví, že 16. března, "téměř okamžitě" po „odchýlení“ letu 370 se letecky vydalo nejméně ve čtyřech letech na atol Diego Garcia několik špičkových odborníků na choroby, a to z amerického CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí) i z čínského CCDPC (Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí).

18. března, jak praví zpráva GRU, byl tento „vysoce podezřelý“ náklad letecky dopraven na raketovou základnu White Sands v Novém Mexiku, kde byl 19. března zničen v tak masívní explozi, že obrovský oblak dýmu překvapil meteorology sledující radarové snímky, viz článek http://www.dailymail.co.uk/news/article-2584235/Weather-experts-baffled-mystery-plume-New-Mexico-radar-near-1945-nuclear-bomb-test-site.html . Ruští experti na munici se domnívají, že výbuch byl vyvolán americkou armádní výbušninou Thermate (varianta Thermitu). (Viz video níže zobrazující radarové snímky onoho oblaku.)


3/20/2014 -- Mystery Plume explodes from New... by dutchsinse

Jak říká zpráva, zdá se, že USA plánovaly tuto operaci s letem 370 již od chvíle, kdy byl tento „vysoce podezřelý“ náklad vyložen na Seychellách 17. února, protože o 3 dny později, 20. února, vydala americká Agentura pro obranu a snížení ohrožení (DTRA) objednávku na 1200 souprav osobních ochranných prostředků na jedno použití http://www.thewestwire.com/government-radiation-suits-new-mexico/ , které chrání před radiační kontaminací ve formě radiologických částic.

Tyto ochranné obleky, zahrnující i kapuce a holínky, byly dle zprávy dodány na leteckou základnu Kirtland v Novém Mexiku, jejímž úkolem je chránit Spojené státy před zbraněmi masového ničení.

Rovněž je dle této zprávy významné, že americké Ministerstvo zdravotnictví objednalo 6. prosince 14 miliónů dávek jodidu draselného http://www.thewestwire.com/hhs-orders-14-million-doses-of-potassium-iodide/ , což je standardní léčebný protokol pro ty, kteří byli vystaveni vysokým dávkám radiace, které měly být dodány koncem ledna 2014.

Pokud jde o spojitost Číny s „vysoce podezřelým“ nákladem na palubě letu 370, o tom zpráva nehovoří, ale poznamenává, že prezident Obama vyslal svou manželku do Číny jako svého „osobního vyslance“, a šokoval americká média tím, že nedovolil, aby ji doprovázeli reportéři http://www.dailymail.co.uk/news/article-2584519/No-interviews-Michelle-Obamas-China-trip-looks-like-vacation-official-business.html .

Protože americké ozbrojené síly nadále proudí do Evropské unie http://voiceofrussia.com/news/2014_03_21/US-to-hold-military-drills-in-Poland-Czech-Republic-Hungary-Slovakia-Romania-Bulgaria-Baltics-reports-8224/ jako protiváha ruský ch vojenských sil hromadících se na hranici s Ukrajinou, zpráva poznamenává, že „tajemné události“ kolem letu 370 a jeho „vysoce podezřelého“ nákladu nelze oddělit od náhlého prohlášení Obamy http://rt.com/news/gulf-meeting-tension-middle-east-213/ , že ruší svůj plánovaný summit v Perském zálivu, zejména ve spojení s tím, že Saudská Arábie označila 11. března Obamův režim za „teroristickou organizaci“  a s tím, že se v této nejnestálejší oblasti Středního východu pohybují podobné podezřelé náklady.

20 komentářů:

  1. http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/904-zmizely-let-mh370-stopa-k-11-zari-2001-stoji-za-zahadou-pentagon-a-cia-chysta-se-jaderna-provokace-proti-iranu-nebo-rusku-otevrene-pole-duvodnych-spekulaci.htm


    OdpovědětVymazat
  2. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tahle-strasna-zverstva-pry-muzou-postihnout-i-vas-a-vase-deti-A-ceska-vlada-k-tomu-mlci-312791

    OdpovědětVymazat
  3. Na palube bolo dosť hodne vedcov, ktorí možno už moc vedeli... a oni žijú, Síriania zachránili tento let a odklonili ho na prijateľnú vibračnú sféru, kde budú vedci zdrávi a živí a už nič od nich kabala nevymámi :-DDD - Hehé...

    OdpovědětVymazat
  4. Zkoušel jsem před týdnem kyvadlo na přesné dotazy. Vyšlo mi, že letadlo přistálo, cestující nežiji, a letadlo není použito k ter. útoku a jedná se "finanční" obchod. Víc jsem to už nezkoušel a netvrdím, že to tak musí být ......

    OdpovědětVymazat
  5. a s tim Schumachrem je to taky nejaky divny. Podobne jako s tim holandskym princem pred dvema lety. Proste neverim, ze to byla nehoda.

    OdpovědětVymazat
  6. lietadlo stojí v Sliači v podzemnom hangári. Včera v noci ho tam ťahali.

    P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vcera ho zo Sliaca dotiahli na letisko do Kuchyne pri Malackach, kvoli tomu aj priebezne uzatvarali R1, halsili v Zelenej vlne

      Vymazat
  7. Dezinformace na obou stranách..., nevěřte nikomu a ničemu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. To jsem zvědav, teď když je to prozrazeno, zda globální teroristi z NY D.C. ten jaderný falešný útok přesto provedou. Dle info mezi řádky v tomto článku mám jisté obavy z cíleného rozšiřování chemických a bakteriologických zbraní americkou armádou v mnoha částech světa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nesmíš věřit všemu co je na netu....

      Vymazat
    2. A čemu věříš ty, chytrolíne ?

      Vymazat
  9. A co teda bylo v tom vysoce podezřelém nákladu?

    OdpovědětVymazat
  10. Hm, tak já tomu vůbec nerozumím. Vůbec nedokážu vstřebat informace o letu MH 370. Jediné co cítím je,že ti lidé nežijí. Zemřeli všichni zároveň. Může mi ale někdo vysvětlit,co se stalo s tím letadlem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdroj: Matrix 2001

      Vzhledem k rodinným problémům Zaharie Ahmada Shaha tak máme před sebou děsivou, ale přesto poměrně reálnou sebevražednou misi, kdy poté, co se všichni udusili, letoun pokračoval dále tzv. "na autopilota" do chvíle, kdy došlo palivo. Ve skutečnosti se nikdy nedozvíme, co se na palubě odehrálo. Nyní je již skoro jisté, že letoun na vojenské základně Diego Garcia nepřistál.

      Pokud přijmeme takovou variantu, pak masivní exploze viditelná na vojenské základně "White Sands Missile Range" nemá s našim případem nic společného. V takovém případě je daleko pravděpodobnější, že posádka letounu poté, co zjistila, jak nebezpečný náklad se na palubě nachází, obětovala sebe sama i cestující a poté nechala letoun zřítit na tom nejodlehlejším místě, které se v zóně doletu nacházelo. I to nám dává určitou logiku.

      Příbuzní pasažérů stále čekají odpovědi na své otázky. Obávám se, že se těch pravdivých nikdy nedočkají.

      Vymazat
    2. A teď mi uvěřitelně vysvětlete, jak posádka za letu z ničeho nic ... zjistila, jak nebezpečný náklad se na palubě nachází...? Copak je nákladní prostor přístupný s pasažérské sekce, aby tam někdo za letu chodil, a třeba cosi kontroloval ? Než vypustíte kachnu, tak se napřed přesvědčete, zda to náhodou nebylo spíše prase s křídly...

      Vymazat
    3. Ale přistál na D.G., a posádka s pasažéry byli zneškodněni jako nežádoucí svědci události (a možného tajného experimentu), která nemá nikdy přijít na věřejnost !

      Vymazat
  11. a jelikož si nejsem zcela jistý,KDE domov muj...jestli na Zemi,nebo v páté,či desáté dimenzi,.tak mám v mobilu notifikační sms..http://uloz.to/xWtqQuX/rfe-domov-mp3?_fid=6qla

    OdpovědětVymazat
  12. Kdyby nešlo o lidské životy, tak jakýkoliv náklad přepraví jinak nebo nechaj cestující někde vystoupit... tady šlo o lidské oběti, nic jiného nedává smysl...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trefil/a jste do černého ! Šlo o zabití (odstranění) řady osob v tom letadle, které byly zainteresované vlastnicky a finančně na jistém projektu, kterého se chtěl zmocnit Rothschild a jeho bankéřská chunta, protože šel proti zájmům kabbaly. Viz více v tomto článku : http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7368-muze-mit-dynastie-rothschildu-neco-spolecneho-se-zmizenim-letu-mh370-malaysian-airlines-prectete-si-tento-material/

      Vymazat
  13. MOŽNÁ BY TO CHTĚLO KOUŘIT MÉNĚ TOHO ZELENÉHO. JINAK OTÁZKA JE VELICE ZÁVAŽNÁ A TO JE KDE JE TO LETADLO????
    POKUD LETADLO NELEŽÍ NA DNĚ OCEÁNU, COŽ NENASVĚDČUJE, TAK NĚKDE A NĚKDO HO MÁ A NENÍ MOŽNO HO ZJISTIT A TO ANI NA RADARU.
    TEDY KDYŽ HO NĚKDO NALOŽÍ PO PRDEL TRHAVINAMI ( PAK HO NATŘE A PAK HO NĚKAM POŠLE TŘEBA NA JADERNOU ELEKTRÁRNU, TAK TO POTOM BUDE SRAČKA, PROTOŽE NA TAKOVOU NÁLOŽ ASI NEBUDE ŽÁDNÁ ELEKTRÁRNA ODOLNÁ.
    TO BY MĚLO ZAJÍMAT LIDI, PROTOŽE TO JE PRŮSER . NEHLEDĚ NA TO KDYŽ BUDE V LETADLE I JINÉ SRAČKY PRO VÝBUCH NEBO PODPORU HOŘENÍ PO VÝBUCHU, ABYBYLA ZKÁZA CO NEJVĚTŠÍ. TO JE NYNÍ VELKÝ PROBLÉM!!!!! PASAŽEŘI JSOU UŽ MIMO ŽIVOT TO JE JASNÉ, AT SE STALO COKOLIV. JSOU NEPOTŘEBNÝ.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.