3. března 2014

Podmořské kabely k výrobě počasí v USA

V letošní zimě jsou v USA přibližně v týdenních intervalech vytvářeny kruté sněhové bouře zasahující místa s mírným počasím (Atlanta) a další extrémy počasí. Moje příbuzná z New Yorku mi tuto sobotu řekla, že právě jde do práce, protože na pondělí (dnes) je hlášena další silná sněhová bouře (už zase !!!), tudíž by se do práce nedostala a přišla o výdělek. (Bouře nakonec byla "odvolána", takže má napracováno (:-)) ) 

Vzorec výroby bouří se stále opakuje, jak již bylo vysvětleno v předchozích článcích např. Umělé zimní bouře v USA. Stručně, klimatickými zbraněmi je ovlivněno polární proudění, které přinese velmi studený vzduch co nejhlouběji do území USA, a proti němu vyšlou jiné klimatické zbraně velmi teplý vzduch z jihu. Výrobny mraků pomocí superhorké páry v jižní oblasti (Mexiko, Texas) vytvoří základ oblačnosti, která je živena a hnána pomocí radarů k severovýchodu, tak, aby zasáhla státy na pobřeží Atlantiku. Poslední obrovská sněhová bouře vyrobená dle tohoto modelu zasáhla nedávno Atlantu (bouře historických proporcí Pax 12. 2. 2014, 6 mrtvých).

K osvětlení toho, jak to klimateroristé dělají, by mohl přispět tento (mnou náhodně objevený při hledání informací o výrobě mraků pomocí superhorké páry - to dáme příště!) článeček z Audiolistů Petra Betera o systému podmořských kabelů k výrobě počasí. Je z roku 78, ale je to pro mě nová informace, dávající smysl, protože to vysvětluje způsob, jakým klimateroristé mají pod kontrolou tvoření počasí na celém obrovském území USA.


Myslím, že kabely ani dnes o 35 let později zdaleka nešly do starého železa. Dobrá zpráva je, že navzdory veškerým snahám se za tu dobu klimateroristům nepodařilo v USA dosáhnout plánovaných tisícových zabijáckých efektů. 

Když je počasí v takovém rozsahu řízeno již tolik desítek let, pak není divu, že generace kolem čtyřicítky již pokládá současné uměle řízené počasí za normální, protože jiné nezažila. Proto je to tak těžké, ba nemožné lidem vysvětlit...

=Orgonet=


Podmořské kabely na výrobu počasí kolem pobřeží USA

Peter Beter 1978
Překlad: OrgoNet


Zdravím, přátelé. Tady je doktor Beter. Dnes je 26. května 1978, a toto je můj Audiodopis č. 34.

(Výňatek:) Podél amerického pobřeží existuje síť systému modifikace počasí, která je ovládána našimi Tajnými vládci. Tato síť je tvořena třemi obrovskými podmořskými kabely položenými podél kontinentálních prahů u západního a východního pobřeží a v Mexickém zálivu.

Západní kabel vede z Cape Cook na severním ostrově Vancouver podél západního pobřeží podél Kalifornského zálivu až do bodu protilehléhlo Tuxpanu v Mexiku. 

Východní kabel vede z výběžku poloostrova na severovýchodě Bay of Fundy v Novém Skotsku, směrem na jih, do blízkosti Jacksonville na Floridě. 

Kabel v Mexickém zálivu vede z bodu na severovýchdě Tampy blízko Buena Vista na Floridě, směrem na západ, až do bodu 77 mil na východ od Corpus Christi v Texasu.

Energii dodávají kabelům tři podzemní jaderné elektrárny. Ty jsou umístěny v Cape Cook, na již zmíněném poloostrově v Novém Skotsku, a v blízkosti Buena Vista na Floridě. 

Možná jste již četli články spekulující o tom, že k řízení počasí by mohly být používány velmi silné radiovlny, ale americká pobřežní síť funguje jinak. Každý kabel sítě může být učiněn pozitivním či negativním vůči Zemi. Jaderná elektrárna, která ho napájí, funguje jako obří baterie s jedním terminálem napojeným na kabel a s druhým uzemněným. Tyto tři pobřežní kabely v kombinaci vytvářejí elektrická pole, která pokrývají kontinentální Spojené státy, s výjimkou Aljašky. Zahrnuty jsou i části Mexika i Kanady. V reakci na tato elektrická pole se pohybuje horní atmosféra a vytvářejí se posuny v tryskovém proudění, které ovlivňují naše počasí. Proces si vyžaduje ohromná množství energie, která je poskytována zmíněnými třemi podzemními jadernými elektrárnami.

Letošní zima byla krutá, manipulacemi počasí byly vytvořeny zabijácké bouře, které byly jen z části způsobeny ruskými kosmosférami. Z převážné části byly způsobeny pobřežními kabely, které zde dnes odhaluji poprvé. 

Právě teď je západní kabel nabit negativně, zatímco východní pozitivně. Ale jsem informován, že před 6 dny byl zahájen experiment s častým střídáním polarity kabelu v Mexickém zálivu. Například včera byla polarita změněna z negativní na pozitivní ve 4:20 odpoledne, a pak se změnila zpět o 7 hodin později, v 11.30 večer. 

Ve světle tohoto všeho posuďte slova, která pronesl Merlin Williams, ředitel Úřadu pro modifikace počasí federální vlády v interview publikovaném včera, 25. května, v New York Times. Zdůraznil, že nový systém varování před bouřemi ukázal, že obzvláště zranitelná jsou místa na jižním pobřeží Floridy. Řekl to přesně takhle: „Bouře, které zatím zabily pouze několik lidí, zabijí v budoucnu tisíce. Čas pro takovou zabijáckou bouři už dozrál, a já se obávám, že by mohla velmi dobře přijít letos v létě či na podzim.“

Vážení přátelé, tuto síť používají naši tajní vládcové k manipulaci našeho počasí pro své účely. V minulé zimě se obrovské zimní bouře „náhodou“ časově shodovaly se snahami plynové lobby o deregulaci cen plynu; nyní zase podivné meteorologické podmínky vážně opozdily setí jarních obilovin v obilných oblastech USA, a v jiných bouře úrodu prostě spláchly. Jsme pod palbou meteorologických zbraní, mezi něž patří nejen ty ruské, ale i zbraně našich tajných vládců. Začala éra strategického počasí a učinila z Ameriky bitevní pole. Tajné pobřežní kabely spíše vytvářejí regionální a celostátní efekty modifikací počasí, zatímco ruské kosmosféry vyrábějí koncentrovanější místní efekty. Nyní máme nad hlavami stále více ruských kosmosfér, a rozhořela se bitva o americké počasí. Nemohu říci, kdo vyhraje, ale jsem si jist, že podivné počasí bude pokračovat i letos v létě i v příští zimě – a ten, kdo prohrává, jste vy, američtí lidé.

Celý text audiodopisu anglicky: http://www.peterdavidbeter.com/docs/all/dbal34.html



9 komentářů:

  1. Tak mě už dřív napadlo, že by ty tzv. šlehací komíny, vidličky a dvoj- troj-díry("špendlíky" na dlouhodobé připnutí chemodeky nad určitou oblastí), mohly vyrábět právě ruské Kosmosféry. Víme vůbec koli jich máme nad hlavou, a kolik pomocných takticko-operačních modulů ? A kde je konec tolik obávaným ruským Zvězdočkám - samostatným robotickým bojovým satelitům ? To, co dnes ukazují sci-fi flmy jako Alysyum, Immortal Prométheus případně Hvězdné války, to už tady v reálu bylo před 30-40 lety ! Je proto oprávněn se domnívat, že světové elity tají pokročilý technický výzkum před lidmi s minimálně 50-60 letým náskokem. A ta "propast" se dále rozšiřuje. Za pár let ten náskok bude možná 150-200 let. ONI - elitáři, se civilizaci lidí vzdalují tak, jakoby se tu tvořila zcela odlišná entita, která za nějakou dobu jakoby s lidmi neměla nic společného. Je to velké varování pro lidstvo. Proto musí ke globálnímu Odhalení dojít co nejdříve !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OPRAVA - NASKOK NENI 50-60 LET ALE 450 LET !!!!! -Viz výpověd Alexe Colliera přímo od Andromeďanů.....

      Vymazat
    2. Podívejte se na starší sci-fi film ZARDOZ, který vypráví o něčem takovém : uzavřená elita vyvolených, a pak "tamti" (jako ostatní lidi) venku v divočině. Elitáři dokonce na lidi "venku" ve filmu pořádají hony a zabíjejí je nebo znásilňují jen pro chvilkové potěšení. Docela poučný film podobně jako další starší sci-fi Loganův útěk ! Ty starší sci-fi filmy se náramně přesně strefily do budoucího světa, který my dnes prožíváme, nebo budeme již během pár let prožívat. Byly hodně o budoucnosti společnosti, civilizace, a vysílají k nám budoucím

      Vymazat
  2. Podívejte se na satelitní mapy světa, a pátrejte v oblasti moří a oceánů. Užasnete, neboť se před vámi odkryje rozsáhlá pomořská síť základen, tubusových podmořských tunelů, kabelů a ohromných portálů ke vstupu do utajeného podzemí. Pokud tam mají elektřinu z jádra, nepotřebují už nic z povrchu Země ke přežití. Vodu si vezmou z moře, ostatní suroviny z rafinerií a dolů, a organickou stravu a maso si vypěstují pod "umělými slunci". Někdo tam pod námi je, a my nevíme kdo, zda lidé, pololidé nebo nelidé !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DOPLNENÍ: Pod námi jsou jak velmi vyspělé pozitivní civilizace- viz sdělení od ADAMA z Duté Země - pratele-nebe.cz, ale také i pozemští lidé a dále mimozemské entity a další zdegenerované bytosti. Země je dutá.

      Vymazat
    2. Možnà ...

      Vymazat
    3. Země může být dutá, o tom není zas až tolik pochyb. Ale ne rozhodně tak, jak nás krmí videa na youtube.com. Jak se tvoří dutiny planet, o tom jedinečně vypráví knihy slavného astrofyzika a astronoma K.Sagana. Přečtěte si to, a pak sledujte naše planety. Pochopíte jako já.

      Vymazat
    4. To znamená, že pekelníci mají své obydlí na dně moří a v útrobách Země ?

      Vymazat
    5. JO, a to už pěkně dlouho

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.