7. března 2014

Ukrajina: Banderovci na kolenou prosí za odpuštění.

Díky čtenáři za video.
Napsal: "Na Ukrajině probíhá re-revoluce. Situace se obrací."

Skupina najatých banderovských rváčů ("Pravý sektor") zadržená 1. 3. 2014 v budově státní správy v Charkově proruskými občany prosí za odpuštění. (Viz zpráva Hlasu Ruska : http://czech.ruvr.ru/news/2014_03_01/V-ukrajinskem-Charkove-byla-vztycena-ruska-vlajka-8286/)

Úryvky z videa (odposlechl Orgonet):

Podívejte, s čím seděli v budově státní správy (kosa). Je jim všem 18 let.
Jednomu jsem kontroloval batoh, měl plno slzných sprejů. Ten utekl.
Podívejte, co jsme našli v budově: ostré náboje. Ukažte to do televize!
Proste za odpuštění svoji vlast!
Odkud jsi? Co jsi přijel dělat sem?
Omluv se ukrajinskému národu! Omlouvám se ukrajinským občanům.
Kolik ti zaplatili? 200 hřiven.
Promiňte mi to, prosím, já jsem nic takového nechtěl, prostě jsem přijel.
A odkud jsi ty? ??? A co tu děláš, proč jsi sem jezdil?
Mně neplatili, poslali mě sem, nevím kdo mě poslal. Pros za odpuštění! Vážení občané, prosím, promiňte mi to.
Tady tahle svině na nás střílela, když jsme proti nim šli s holýma rukama. Pros za odpuštění!
Pros lidi za odpuštění! Promiňte mi prosím. Já jsem z Charkova. 
Odkud máš tu nálepku, Pravý sektor si tě najal! Ne, to není moje. Tak proč to máš u sebe? Našel jsem to. Promiňte mi, prosím, Charkovčané, už to nikdy neudělám.

58 komentářů:

  1. No,je to silné video, chcelo sa mi všetko: plakať, prosiť, ďakovať, súcitiť...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdoví co dnes všichni dělají.Jak banderovci tak ti co je zpovídali.

      Vymazat
  2. Jenom duchovně silný národ je schopen překonat tyto zkoušky.
    Ukrajino, bůh ti pomáhej ve tvém spravedlivém boji. S láskou v srdci jsme s tebou.

    Standa

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem zvědav, jak tohle ukecají zaorálkové, merkelové, barosové a jiní euparaziti a naše zkurv...á čt. Vašek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaorálek zradil, tím mě velice zarmoutil. Mám takové tušení, že neodepřel sloužit kabbale, když mu nabídla "mocnosti světa".

      Vymazat
  4. Je třeba to komentovat ? Pravda vždy vypluje na povrch. Měl by to zkouknout Zaorálek a další přisluhovači EU a USA a měla by to odvysílat naše "objektivní" veřejnoprávní televize.
    Áron

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaorálek by měl okamžitě podat demisi za svoje hazardní zahraniční štváčské kampaně ! Mluví už jako drzý fašista !

      Vymazat
  5. Zajímavé je, že nikdo z těch "bojovníků" s ostrými neví, kdo je najal. :-) Ale jinak, charkovčanům tleskám. Takhle by to nyní měly udělat všechny Ukrajinská města. Jinak je také dobré si všimnout vlaječky "Pravý sektor" a té průkazky v koženkovém obalu. Kdo si to asi nechal vyrobit ? Takové nákladné provedení ..

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zastavte si video na min.7:49. Copak to má ten hošík na pravé ruce??? Pyramidu, jedno oko. Je tedy velmi pravděpodobné, že ti kluci byli pěkně "oblbnuti" ve jménu vyšších cílů... Pro Ukrajince bude velmi těžké udržet si zdravý rozum a odstup, ať na západní či východní straně. Všichni se stali ve jménu zisku a drancování hříčkou mocných, bohužel. Pak je nad slunce jasné, proč chce EU stále nové a nové členy z východu, prostě dychtí je využít a ovládat. Právě proto přeji všem: slunce v duši. JanaR.

      Vymazat
    2. Zastavte si video na min. 7:49, hned je jasnější, kdo ty mladíky oblbnul a poslal. Bude nyní velmi těžké pro Ukrajince udržet si zdravý rozum, ať na západní či východní straně. Kdo sleduje vše v širším kontextu, tomu je jasné proč EU stála a stojí o východ Evropy. Vydrancovat a ovládat a taky vyprovokovat k akci "velkého medvěda." Právě v tomto období přeji nám všem Slunce v duši:-). S láskou JanaR.

      Vymazat
    3. Ti hajzli neznají nic jiného než krást, podvádět, prznit a drancovat. Jsou to skuteční predátoři ne-lidé !

      Vymazat
    4. Áno, pustite si video na 7:49 , to 18 ročné decko má na ruke znak Iluminati. Všetky mestá juhovýchodnej ukrajiny mali im naložiť! Miro

      Vymazat
  6. Většina z nich jsou ještě skoro děcka... ovšem s dokonale vymytým mozkem! Achjo... :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenechte se obměkčit jejich strachem.Většina z nich,kdyby se situace obrátila,jsou schopni všeho,resp. čehokoliv.Jde to z nich cítit.

      Vymazat
    2. Ano, souhlasím. I já jsem měl ten samý pocit.

      Vymazat
  7. Orgonete, nechápu.Komu fandíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já zase nechápu smysl a důvod dotazu.Odpověď je zřejmě : pravdě.

      Vymazat
    2. Fandí lidem. Nikoliv zrůdám, náckům. A komu fandíš ty?

      Vymazat
    3. Orgo rád provokuje (se baví) těmito a podobnými komentáři a články, jinak by je sem nevystavoval.

      Vymazat
    4. No, to je teda pěkně blbý dotaz!!! Autor je buď mentálně slabší anebo jen jízlivý provokatér.

      Vymazat
    5. Spíš dementálně.

      Vymazat
    6. Jde vidět, že leckdo z diskutujících se stále ještě nesmířil s myšlenkou, že ta Ukrajinská revoluce-krize není o demokracii, ale o moc. Nad plynem a také dost možná na "posunutí" hranic Eu blíže k Rusku. Dokonce si troufám soudit, dle dosavadních zpráv obou stran, že o ty hranice jde mnohem více. Takže, v Rusku bych nyní viděla mnohem více, než agresora, právě toho ohroženého...který zatím využívá všechny dostupné humanitární prostředky k obraně. Můžeme si namlouvat, že už víme o tom problému naprosto vše. Ale stále platí, že víme pouze to, co nám "oni" dovolí.

      dan.

      Vymazat
    7. to mi připomnělo - Koho volíš, Losnu bo Mažňáka? :-)
      to je mi výslechů tk najednou ... :-)))

      Vymazat
  8. jedna věc je odprosit, druhá je trest a ten musí přijít jestli se má udržet spravedlnost- jsou to vlastizrádci - tak je tak i soudit, nejsou ani podvyživeni, že by to udělali pro peníze je sporné, spíše byli oblbnutí a vypadají jako po vystřízlivění, tedy snad byli nadrogováni, to se dá lehce zjistit, 18 let vlastně maturanti- roupama neví co dělat, chudáci mladí červenoarmějci co padli pŕi osvobozování, třeba na ně i tlačit určitě toho vědí více než na videu je vidět

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať jim zkontrolují ruce, zda v nich nemají mikročipy. Pozná se to podle takové malé nenápadné bulky, která je na stlčení prstem cítit tvrdá jako kámen. Pokud jsou očipovaní (v Kyjevském zednářsko-satanistickém podzemním templu !), pak jsou nyní zřejmě "vypnuti", a proto čučí tak apaticky až nechápavě, co se kolem nich vlastně děje. Drogy taky nevylučuji, poněvadž u některých očipovaných ty čipy nefungují na 100%, a požadavek investora je 100% ovládání vč.ovládání na dálku. Kličko by měl jistě hodně co vypravovat stran této věci !

      Vymazat
  9. Všechny tyto takzvané revoluce si jsou podobné jak vejce vejci. Však je všechny režíruje " Západ " a Amerika a vše pod záminkou jak jim jde o lidská práva a jak podporují svobodu a demokracii. Je to opravdu hnus. Žádné oběti jim nejsou dost malé. A přitom jim jde jen o to získat další provincii a dohled nad surovinovými zdroji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však předlistopadoví komunisté dobře věděli, proč varovali lidi před západním imperialismem a jeho světovou hegemonií. A my jim tehdy nevěřili, myslíce, že jsou to jenom štvavé řeči. A nyní vidím, že v tomto směru mluvili pravdu, a nevarovali nás jen tak pro legraci.

      Vymazat
    2. Čest práci.

      Vymazat
  10. Všechny tyto revoluce jsou si podobné jak vejce vejci, však jsou také pod jednou taktovkou "Západu " a hlavně Ameriky. Žádné oběti jim nejsou dost malé a že toho mají pořádně na svědomí, hajzlové. To si fakt myslí, že lidé jsou hlupáci a neustále jim budou baštit to, že jim jde o lidská práva, svobodu a demokracii? Jde jim o to ovládanou novou " provincii " a kontrolovat další surovinové zdroje.Také se může stát, že se krásně přepočítají, bohatý Východ se odtrhne a chudý Západ Ukrajiny jim zůstane na krku a nebudou si s ním vědět rady, neboť i Řecko je proti nim ekonomický tygr.

    OdpovědětVymazat
  11. nezvyknem komentovat ale neda mi. prva vec je ze aj ked su na pokraji lyncovania a v tedy by clovek aj brata predal nevyzeraju ako jedna banda ktora si navzajom veri. oni tam su fakt za prachy a nejak sa to vymklo a zrazu maju prieser jak oci. daslia vec je 7:45 kerka skull a pyramida a oko....... hmm taky mam pocit ze rus prekukol a nasiel riesenie na farebne revolucie. uz je to proste prilis blizko hranic. len to chcelo obnovit silu medveda. som zvedavy ako to uhraju vojnu uz nechce nikto. ty co chceli zistili ze narazili na skalu a putin vie ze na to ma. urobia referendum posunu hranice a bude klud.
    mier so svetom
    Peter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klid nebude, přečtěte si čerstvé zprávy od B.Fulforda :
      http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/blog/
      kabbala chce stůj co stůj vyvolat III.sv.válku, a všechny důkazy její světové zločinnosti v ní utopit, aby opět vyšla jako vítěz. Podařilo se jí to už 2x (1. a 2.sv.válka). Ale tvrdě narážejí : NIKDO UŽ NECHCE SVĚTOVOU VÁLKU ! A tak se jim nedaří pro tuto satanistickou hru získávat nové spojence, dokonce ani ty staré v samotném NATO. Zůstávají osamoceni (sionistická prasata USA, UK a Izrael) proti celému světu ! To nemohou vyhrát !

      Vymazat
  12. Konkrétně tahle skupina " bojovníků " byla postavena proti lidem jako živý štít. Mezitím, co je lidé vyváděli ven, tak Ti, kteří přijeli z Kyjeva, utekli jiným východem. Jak je lehké udělat z mladého člověka nemyslícího tvora. Charkovští některým ještě pomohli dostat se domů. Ze soucitu. Jaký rozdíl. Stačilo 23 let, a vymyli mladým lidem mozky.

    OdpovědětVymazat
  13. Dost sprostá otázka, komu fandíš :)))
    to musí být asi blb

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blb je málo skutečný nefalšovaný pablb co má hodně hustě vypatláno. Nebyl náhodou taky na Majdanu ?

      Vymazat
    2. proč si tu nadáváte bando? Vy co titulujete ty druhé, nenapadlo vás, že Vás samé to dost ponižuje..? :)

      Vymazat
  14. Ukrajino... Ty to zvládneš...Jinak, je v Evropě válka.... Necht jsou všechny bytosti štastni....Prosím.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabbalisti by si rádi zopakovali světovou válečnou událost se 14-ctkou na konci, tak uvidíme, co je na zprávách od B.Fulforda pravdy.

      Vymazat
  15. Fandění!? Copak je to závod? Copak někdo může říct, že ví co se tam opravdu děje!? Za pár let se otevřou archivy a budeme se divit... vždyť ti lidé tam jsou jenom herci, nikdo z nich opravdu neví, co má chtít. Kde jsou pekaři, kdo obsluhuje obchody, z čeho ty davy teď žijí? Normální by bylo, lidé, rozhodněte se, ale on se jich nikdo neptá! Jsou na náměstí a to zatím stačí. :o( Čím dál více se ukazuje, že jsou pouze dav pro dav, nic jiného. Kromě emotivních videí, neví, co dělat. Jsou tedy odsouzeni k tomu udělat to, co jim řeknou jiní. Buďto budou držet otěže sami, nebo jsou loutkami v cizích rukou... tak to prostě je

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, otevřou se archivy, ale už s přepsanými událostmi tak, jak to nařídí elita. Úpravy a přepisy světových událostí se dějí již min.200 let. Sionisti a zednáři byli velmi pilní, aby novým generacím představili dějiny světa "šité na míru" jejich globalizačním ambicím. Spousta informací v knihách o dějinách jsou účelové manipulace a dokonce i vysloveně lži. Kdo pátrá, doví se, že spousta info a dat nesedí, vzájemně si odporují apod. Jakmile se v matrixu začnou tvořit díry, máte šanci spatřit Pravdu takovou, jaká skutečně je.

      Vymazat
  16. Ukrajina je boj o břidlicový plyn, nic víc. Evropští zločinci mají strach, že jim rusko pak zavře kohouty. To ČT nezveřejnila...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Západní oligarchie světu tvrdí, že jsme planeta s omezenými zdroji, a že kvůli tomu musí mít všechny světové zásoby pod kontrolou. Jsou to zase jen populistické kecy, neboť se tají např. to, že vytěžené ropné studně se po několika letech prázdnoty začínají zase plnit ropou. Tím byl podán důkaz, že ropa nevzniká žádnou darwinistickou cestou, ale vzniká z neznámých příčin v zemské kůře, a je tlačena odtud vzhůru k povrchu. Tím byl podán další důkaz, že pokud bude aktivní zemské jádro, potud bude vznika i ropa. Takže ropy bude stále dost, jen se musí satelitně střídat těžba, aby ropa stihla do vyprázdněných studní natéct. To nám elity samozřejmě zatajily, aby mohly libovolně nakládat s kursy a cenami ve svůj věčně nenažraný bachor !

      Vymazat
  17. Není důležité, komu orgonet fandí, důležité je, že tyto stránky nepřestává zásobovat takovýmito články, podle nichž si každý může na problémy a na svět udělat svůj názor (ne jako mainsteemová média, která jsou jednostranná a "černobílobílá") a ještě lepší je, že nám tu umožní se k celé situaci vyjádřit. DÍKY
    Rusové jen chrání VLASTNÍ území a bohatství a Krym je jedním z prostředků jak to dělat. Uvědomme si, že nás osvobodili ve 45. (učili jsme se o tom ve škole, dnešní děti už se to asi neučí), v 68. nás okupovali, to ano, ale to byla trochu jiná situace, probíhala studená válka a byli tu vojáci tzv. Varšavské smlouvy, tedy i Poláci a Němci. Uvidíte, všechno dobře dopadne, Slovani proti sobě (doufám) nikdy bojovat nebudou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omyl, důležité je všechno ! Tedy i komu fandí Orgonet. Na druhou stranu je to jeho věc komu fandí, protože je nám do toho houby s octem.

      Vymazat
  18. S tím břidlicovým plynem je to jasné - Shell tam má kontrakt na 50 let. Také jde o obilnici Evropy. A o strategické území nejen blízko ruských hranic a Krym, ale také všechny ty rozvody plnyu a ropy na ukrajinském území.
    Ale co když je všechno ještě úplně jinak? "Putin se jen směje" http://aeronet.cz/forum/showthread.php?t=7507

    OdpovědětVymazat
  19. Nezlobte se nemam rad ukrajince,porad jim nemuzu prijit na jmeno za podporu SS jednotek,vitaly nacisty s kyticemi.Moje babicka prezila koncentrak a vypravela ze nevetsi svinstva provadeli prave ukrajinci ikdyz se snazili mluvit nemecky,bylo ji hned jasne ze to jsou slovane ,tento narod ma ruce od krve.Ja vim ze dnes uz je to davno pryc,ze lide z ukrajiny se zmenili,ale vydite sami kolik jich je krajne nacionalni,to jen dokazuje pravo Ruska zasahnout.Toto ceka kazdy stat na svete kde se pomalu a jiste podporuje nenavist vuci ostatnim narodnostem,kazdym prispevkem ve forech vuci jinym barvam pleti jen prilevate benzin do ohne,Cesko nevyjimaje.Mnoho cechu je krajne nenavistne vuci jinym narodnostem a pokud to "MY DOSPELACI"budem podporovat v nasich mladych lidi,tak nas to urcite ceka taky,nemyslete si ze Cesko je nedobytna klec,staci maly plaminek a pujde to rychle z kopce,veskerou nenavist kterou citite k vlade co nas dennodenne zdira z kuze preroste v narodnostni konfilkt,to je priklad Ukrajiny.

    OdpovědětVymazat
  20. Ukrajino, posad ty naprogramované děti do letadla a pošli je jejich tvůrcům do USA. Chran se před Evropskou unií a Amerikou. Kristepane opravdu minuta 7.49.... legendární pyramida s okem velkého bratra...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obama nedávno naznačil, že pokud dojde k válce s Ruskem, USA nasadí první robotickou armádu na světě. Takže k reálu Terminátora zřejmě není až tak daleko - válka strojů !

      Vymazat
  21. LIDI POJDME PARALELNĚ SBÍRAT STŘÍPKY INFORMACÍ I O DĚJÍCH MIMO UKRAJINU.Zdá se že nejde jen o politické a ekoomické zájmy a boje. Tato událost by se mohla pokusit něco zastínit - USA a EU vědí že se ted všechny zraky obrací na Ukrajinu.
    Tady od Dana jeden poznatek http://www.youtube.com/watch?v=8JQbiFfJzfo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chystá se jaderný útok na nějakou magapolis v Evropě nebo v USA, pomocí ukradeného letadla malajských aerolinií, aby se to celé mohlo shodit na teroristy z Pákistánu a Íránu, a mohla začít 3.www !!!

      Vymazat
  22. Komu "fandíme"? to je vtip? ale ok...fandíme SVODOBĚ, PRAVDĚ A OBČANŮM AUTONOMNÍCH ZEMÍ. Nefandíme USA a EU a jiným vykukům

    OdpovědětVymazat
  23. Sice moc nevěřím na tu Událost, která má přijít na jarní rovnodennost, ale nicméně - pokud jde o pokus vyvolat válku, strach a paniku - tak v době této Události se jim to hodí ne? Není plánem Velkého bratra udržet nízké frekvence lidí???

    OdpovědětVymazat
  24. Viděl jsem ty videa - Podivné meteorologické úkazy, probouzející se sopky, díry v zemi, ufa na obloze, extrémy počasí (naši zemi Matka Země šetří - teplé léto, suchá a teplá zima a už je tady jaro a vypadá to že opět velice krásně..)...Země očividně prodělává nějaký intenzivní proces...možná očistný...možná má na tom podíl sluneční aktivita, záření z vesmíru, nebo poloha ve vesmíru a možná vše dohromady...

    OdpovědětVymazat
  25. jde z toho hrůza a děs a je to k pláči, v 8:00 minutě je vidět odkud vítr vane, samozvaní světlonoši styďte se a proste za odpuštění jako ti zajatí kluci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ti prosit nebudou nikdy. Tyto zajaté kluky už dávno odepsali jako figurky na šachovnici. Jak globalisté rádi říkají : lidí je dost, na jedinci nezáleží.

      Vymazat
  26. http://jednej.parlamentnilisty.cz/petition.php?id=2416

    OdpovědětVymazat
  27. s Ukrajinou a s ukrajincami teraz lomcuje oligarchia! Bežní ľudia tam netušia, prečo zradca Janukovyč lacno odovzdal krajinu, prečo zakázal tvrdo zatočiť s najatými rebelmi, a potom nakoniec aj ušiel do Ruska. Podľa mňa patrí k múru a "puli v lob"! Zdá sa mi, že celá revolúcia bola zinscenovaná aj s jeho spoluprácou, a spoluprácou ukrajinských oligarchov! Práve títo budú teraz voľne rozkrádať, spolu s yankeejovskými obchodníkmi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapamatujte si už jednou pro vždycky, že když zloděj (zvláště v politice a byznysu) potajmu krade, vždycky, když se to nakonec provalí, pak volá na lidi "chyťte zloděje", a ukazuje přitom, kde a koho mají chytat !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.