30. dubna 2014

Něco hezkého: Karel Marinov - Hlas, který léčí

To je HLAS! Karel Marinov.

http://youtu.be/eL1y0bwk3Yk




Rozhovor s Karlem:

http://youtu.be/WjdWrJGI9yY




6 komentářů:

  1. Zdravím Vás vespolek,popíšu co vidím i cítím,při videu a zpěvu této osoby,z očí a ze srdce tohoto pána se při jeho zpěvu uvolňuje energie směrovaná k objektům , doslova se zanoří do aury těla, jde přímo k věci,dostane se i přes bariéru času různých vtělení,dokáže přitom tato energie odtrhnout a uvolnit,zapouzdřené energie nemocí,ale i vyřčených negativních myšlenek v tom čase, blokujích orgány v těle,vývoj jedince,otevře tím cestu jedinci,postoupit i krůček výše.Ale co mě mate na tom všem,že když skončí se svým působením,přirovnám to s akváriem ,kdy energie negativních emocí,i nemocí zhmotním,jako kdybych kuchal rybu v akvárii ve vodě a vnitřnosti z ní dostával ven i z krví,celé okolí ,voda i prostor bude tímto zamořeno ,a to vidím,když to z těl tento zpěvák uvolňuje,zůstává tato energie kolem lidí,jako prach ve vzduchu se to vznáší,kolem nich,chybí mě přetransformování této energie.A to by byl už jen krůček k dokonalosti jeho působení.Díky za námět k přemýšlení.Potěšilo.
    Vítězslav K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..tak nejak , zatiaľ som nedopočúvala. Myslím, že zas sme u toho : rozdielnosť, stupne, vibrácie, iná hladina, transformácia do neutrálu..atď Ako dlho pozitívny stav u Vás trvá ? Keď krátko, je to málo. Ale môže dať štart ku dlhšiemu prežitku.
      Prirovnanie ku akváriu je trefné. :-) B

      Vymazat
  2. Zpěv pana Marinova si pouštím každý večer, nádherně mne naladí...vyladí...uklidní...no nádhera.....škoda, že namá více nahrávek.
    Marie

    OdpovědětVymazat
  3. S Karlem jsem hovořila osobně po jeho přednáškách, kde také nádherně zpíval. Jelikož se už dlouhou dobu profesně zabývám zpěvem a také terapií zpěvem, kdybych si měla vybrat učitele, vybrala bych si také jeho. Mé pocity z něj jsou velmi čisté až dětsky upřímné. Když zpívá, slyším, jak se kolem něj utvářejí nádherné kruhy a v nich cítím bytosti, které přijdou zpívat spolu s ním, aby pomohly léčit. :-) Krásný den všem. JaJi

    OdpovědětVymazat
  4. David Hykes je lepší ;) ukliďnující, meditační, energický... https://www.youtube.com/watch?v=mc5lwpnoOmQ

    OdpovědětVymazat
  5. Robí to cielene - takže mágia. To nie je výtrysk Božskosti.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.