29. dubna 2014

Pilot zapomněl vypnout chemtrails při přistání?

Díky čtenáři za zajímavý odkaz!

Následující "senzační" video kolující po amerických konspiračních webech zachycuje přistání civilního letadla, které za sebou zanechává ještě nad ranvejí stopy, jakoby chemtrails. Zastánci chemtrails to pokládají za nesporný důkaz jejich existence použitelný i k soudní žalobě - pilot zřejmě zapomněl vypnout sprejování! O výfukové plyny z tryskových motorů ani o vodu sprašující se z křídel se prý nejedná.

Popírači chemtrails zase říkají (mimo jiné), že se jedná o nouzové přistání (sirény v pozadí) a že pilot vypouštěl palivo.

Já nevím, co ty stopy jsou zač, ale tuším, že Češi budou vědět (:-)))

http://youtu.be/nehT7ocRH2E




Dodatek 30. 4. 2014: Vysvětlení

http://orgo-net.blogspot.cz/2014/04/pilot-zapomnel-vypnout-chemtrails.html

14 komentářů:

  1. Smí letadla takto nízko vypouštět palivo před přistáním? Proč se to drží tak dlouho ve vzduchu jako třeba kouřové spaliny? Letecké palivo je kapalina, co by měla padat k zemi ne? Takže o co jde jiného než-li o chemtrails?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cerstvo prebudeny do reality ? :-)))

      Vymazat
    2. vysoký rosný bod a náhla zmena podtlaku na obtokovej strane krídla. Palivo nevypúšťajú, tento vír vzniká na pylónoch medzi "flap" a "aileron"

      Pete

      Vymazat
  2. Rozhodně se o vypouštění kerosínu nejednalo. I v nouzovém stavu nesmí těsně před dosedem vypouštět palivo. Nebezpečí exploze. Těsně před přistávací dráhou ještě přidal plyn. Je slyšet zvýšené vytočení motorů. Jinak řečeno, byl "krátkej". Dle mého názoru se skutečně jedná o chemtrails. Většinou je nezapínají a nevypínají piloti, vše ovládáno z centra přes satelity, kde manipulátoři vidí výškové větry, jejich směr, a letadla navigují do správné pozice (směr - heading) a koridoru. pilot

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tak.. Nějak dlouho jim tam ten benzín lítá..

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si myslim,ze je to chemtrails,ale lidem to ocividne nejak nevadi,tak proc se v tom stourat.Nechte je v klidu dal pracovat az si vas všechny uplne podmani.

    OdpovědětVymazat
  5. Naprogramované sypaní o nouzovém přistaní nevědělo a tak fungovalo i nadále? :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud se složky chemtrails míchají do paliva a uvolňují se po spálení z kondenzační stopy, jak zde bylo již uvedeno, pak trysky mohou být součástí hasicího či jiného systému. Tím nechci říct, že chemtrails ne.

    OdpovědětVymazat
  7. Vysvětlení pro "nekonspirátory" :-). (Konspirátoři prosím nečíst, pro Vás jsou to samozřejmě chemtrails!)
    Nazývá se to Aerodynamické contrails. Kondenzace vzniká v podtlaku nad povrchem křídla a ve vírech vycházejících např. z konců křídel nebo vnějších konců vysunutých klapek. Tento typ kondenzace se vyskytuje často při přistávání za vysoké místní vlhkosti (1), např. při mlze, ale i za letu ve vyšších hladinách při dostatečné vlhkosti vzduchu (2).
    (1) http://www.airliners.net/photo/Qantas/Boeing-737-476/0887624/L/&sid=1007c36bcdae504e071053e66888d45f
    (2) http://www.airliners.net/photo/Cathay-Pacific-Airways/Boeing-777-267/2213426/L/&sid=0b512dfe498efba828a2189aca22fac6

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No není to v daném případě nemožné, že se tam něco takového děje. Ale i kdyby si křídla nesla obrovskou námrazu, tak při tom přistání ji už neměla, to by bylo vidět, a zase taková mlha nebyla, aby to bylo na tolik páry ... pokud se něco takového dělo, tak se na tom jistě mohly podílet ony odněkud ucházející chemikálie ...
      Zagooglováním na pojem aerodynamic contrails lze snadno zjistit, že bezradní/naivní/vykutálení meteorologové jsou ochotni zařadit pod tento termín i zcela evidentní chemtrails určené k manipulaci počasí (stačí se podívat na google obrázky). Stejně tak jako kdejakým uměle vytvořeným vlnám mraků jsou ochotni říkat orografické vlnění (:-)))

      Vymazat
  8. K tomu, aby zlo zvítězilo, stačí jediná věc - aby slušní lidé nedělali nic (E. Burke). A Dan Brown v závěru své knihy Inferno píše: Nečinnost v těžkých dobách lidstva je největší hřích....

    OdpovědětVymazat
  9. 9:22 Naprosto s Vámi,souhlasím.

    OdpovědětVymazat
  10. Jak jinak-ODSTRANĚNO.

    OdpovědětVymazat
  11. nestihla,škoda :) úsměvné vymazání videa... Jako by nám tím chtěly milý správci slavného youtube říct: ,, Tak a máte po prd...!!!!! LOL :D

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.