28. dubna 2014

Překlad generátoru volné energie QEG

20. 4.  byl zveřejněn překlad QEG do SK!!! 
Tak jen směle do studování a můžete se zapojit na webu www.qeg.sk (slovenská skupina, co se pokouší dát nějak do výroby..) nebo na českém webu http://czechqeg.wordpress.com/ (česká skupina..) 



Děkuji za případné uveřejnění.. více info na Orgonetu popř. strejda google pomůže pod pojmy. CICU QEG, Hope Girl...

6 komentářů:

  1. Super... ďakujeme redakcii OrgoNet za zverejnenie informácie o preložení naozaj prevratného dokumentu "Základný návod na Teslov generátor QEG" už aj do slovenčiny ! Odteraz môže každý človek, v obore (elektro, strojarina, CAD) aspoň trochu zdatný, podporiť rozvoj výroby a rozšírenie malých domácich nezávislých elektrárničiek, tzv. QEG-čiek priamo medzi ľudí. Toto zariadenie umožní dlhodobo poskytovať elektrickú energiu priamo v mieste jeho nasadenia (napr. pivnica RD) bez nutnosti spotrebúvať akékoľvek palivo/energiu z vonkajšieho zdroja ! Ide o revolučné zariadenie, ktoré ľudí doslova a do písmena oslobodí od závislosti na energetických spoločnostiach od ktorých sa budú mocť okamžite odpojiť a začať používať svoju doma vyrobenú el.energiu a... ZDARMA !!!

    Viac info sa dozviete na webe: QEG.SK (www.QEG.sk)

    OdpovědětVymazat
  2. to je hezke ale diky skolam ktere je ucily jsou navedeni neverit takovym vecem (2.termodynamicky zakon) take se snazim o odbornika ktery by mi pomohl se stavbou ale jak rikam je to tezke :(

    OdpovědětVymazat
  3. Na kolik by vyšlo sestavení tohoto stroje ?

    OdpovědětVymazat
  4. Nevěřte pohádkám, jen nás mají odvést a znechutit od výzkumu opravdových technologií na získávání volné energie ala Tesla. Cokoliv je na netu je cenzurované..

    OdpovědětVymazat
  5. Držte se Harameina - jde na to: Buď ho zabijí, nebo to dotáhne do funkčnosti. Je to nejlepší fyzik všech dob. A je na zabití pojištěn (ne od pojiš'tovny ale jinak, tak aby to klaplo). Je to fajn BERAN. Držte se ho a je to v kabeli.

    OdpovědětVymazat
  6. Nefunguje již spousta odkazů :-(

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.