28. dubna 2014

UFO přistává na Měsíci

Ahoj Orgo net,
dnes ráno sa mi podarilo niečo o čom som sníval roky. Videl som pristátie UFA na Mesiaci. Ale pekne po poriadku. V noci sa krásne vyčistila obloha. Ráno (17.4.2014 ), ako mi zazvonil budík,tak prvé čo som urobil pozrel som ,ako vyzerá Mesiac. Bol krásny ,tak som zobral foťák Nikon Colpix C520 a max. som priblížil Mesiac. Odfotil a skontroloval fotku. Bola veľmi tmavá, tak som prestavil parametre a znovu pozerám cez okulár na Mesiac. Skoro mi vypadol z ruky,keď som videl približujúci sa svietiaci objekt. Cvakol som a utekal stiahnúť fotky. Je tam. Bolo 5:52 hod ráno . UFO veľke cca 350 km ( Urobil som pomer veľkosť Mesiaca priemer-  3478 km a veľkosť UFO ). V prílohe Ti zasielam foto v zmenšenej podobe aj originál veľkosť. Pridal som aj fotku s Kremnickými vrchmi, kde Mesiac zapadol.

   Tvoj verný fanúšik vigis







Dodatek 1. 5. 2014:
Přistání UFO na Měsíci: Letadlo: http://orgo-net.blogspot.cz/2014/05/pristani-ufo-na-mesici-letadlo.html

18 komentářů:

  1. A další zvláštní věcí je to, že je "loď" natočená do horizontální polohy, přesně podle horizontu země. Je velmi nepravděpodobné, že loď přistávající na měsíci byla zrovna v moment focení přesně ve vodorovné poloze vůči fotografovi na zemi... ... Jako by se mu přímo nastavovala tak, aby jí mohl hezky vyfotit... FAKE

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné UFO, mohlo být klidně na orbitu a nemuselo přistát na měsíci. Podle mě to je mateřská loď na orbitu. Krásná fotka jinak a zdravím krásné Slovensko :)

    OdpovědětVymazat
  3. No jo, jenže jak podle snímku určit skutečnou vzdálenost objektu od Země ? Není jasné, že by objekt přistával na měsíci. Objekt se mohl nacházet mezi Zemí a Měsícem, nebo případně až za Měsícem.

    OdpovědětVymazat
  4. Proč hned fake? Přitom to nemusí to byt jedna loď, ale x malých, které vypadají jako jedna velká. Jinak pěkný úlovek vigisi, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja viem, že to všetci veľmi chceme, ale ak máme byť zároveň aj objektívni, tak toto predsa nemôžeme brať vážne. Na tých fotkách totiž nie je prakticky nič jasne vidieť. Teda, okrem mesiaca. A samozrejme aj to s tou vodorovnou polohou je na zamyslenie.

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné fotky - a doufám, že to žádný fake není. Nevidím důvod, proč by UFO nemohlo být vodorovně vůči fotografovi, prostě náhoda se přihodit může....

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou i hezčí fotky přeletu letadla přes Měsíc nebo Slunce. Ale kompaktem z ruky se to fotit nedá. Je zázrak, že je na té fotce něco vidět.
    http://astrosnimky.astronomie.cz/galerie/mesic/prelety.php
    http://www.astro.cz/_data/images/news/2012/05/09/iss_slunce_honza_ales.jpg
    http://tygerstyle.slunce.cz/moon01.jpg
    atd.

    OdpovědětVymazat
  8. Srdečne zdravím :o)
    Áno, táto kozmická loď je veľká, kilometrových rozmerov, ale rozhodne sa nachádza v priestore medzi Zemou a Mesiacom... Je zrejmé, že sa fotografovi naschváľ odclonila, lebo to bol zámer posádky tejto kozmickej lode kvôli úlohe, ktorú má splniť tento snímok... Oni vedeli, na aký účel má byť snímok použitý... :o) Nezviditeľňujú sa len tak hocikomu, ale ak to považujú za potrebné k poučeniu toho jednotlivca alebo celej skupiny - všetko slúži k duchovnému rozvoju... Náhody neexistujú :o) Zvykajte si miláčkovia a prijímajte s láskou a radosťou pravdu a poznanie, že vo Vesmíre a okolo Zeme máme v hojnom počte bratov a sestry rôznych rás... Tak ako aj na Zemi... Veď je to krása, nádhera a zázrak Božského Stvorenia, že sme v celom Stvorení rôzni... :o) Majme sa navzájom radi, vyžarujme a chcime lásku - mier, pokoj, dobro a štastie, dostatok a hojnosť pre všetkých ľudí a bytosti na Zemi a vo Vesmíre. Len tak sa budeme môcť s vesmírnymi bratmi a sestrami aj osobne stretnúť a konečne sa vrúcne, s láskou objať... A takto sa potom posunieme spoločne na vyššiu úroveň vedomia... :o)
    Nebuďte ale naivní... Naučte sa vyciťovať srdcom, lebo ako tu na Zemi, aj tam "vonku", je "smečka" iných s iným zámerom...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja na nich tiež čakám, to mi môžeš veriť, ale preto neusím klamať iných, ani seba. A to s tým cítením cez srdiečko, v tom tiež úplnú pravdu a práce preto mi táto fotka pravdivá nepríde. Inak, stačí si to zväčšiť a uvidíš krásne zadnú časť lietadla "chvost" a v prednej časti tmavo vyfarbené krídla. Ale cez to všetko, som si istý, že sa dočkáme ešte tento rok, len netreba zase za všetkým silou-mocou vidieť našich bratov z iných planét.

      Vymazat
  9. Klidne to muže byt ufo vyrobeno clovekem,Ruske nebo USA,Rusove tam pry maji zakladnu.

    OdpovědětVymazat
  10. Já tam vidím žlutou ponorku !

    OdpovědětVymazat
  11. Letadlo. Odpovídá velikost i horizontální poloha...
    např.: http://www.planes.cz/cs/photo/1010659/a320-unknown-not-specified-mimo-letiste/
    http://www.planes.cz/cs/photo/1101533/b737-82r-tc-aau-pegasus-airlines-pgt-pc-mimo-letiste/
    http://www.planes.cz/cs/photo/1080715/b777-236-g-zzzb-british-airways-baw-ba-mimo-letiste/

    OdpovědětVymazat
  12. Pre i proti - :-) mne je z fotky fajn.. a to rozhoduje, z v y k a j t e si byť trošinku viac tralalá, B

    OdpovědětVymazat
  13. v prvom rade ďakujem OrgoNet - ovi za zverejnenie . Pre tých, čo snímok považujú za FAKE. Prácu Orgoneta si vysoko vážim a veľmi mu ďakujem čo všetko vykonáva pre nás všetkých ,Neviem prečo by som mal práve jemu zasielal FAKE a nie skôr do nejakých iných médií,kde by som si mohol "robiť popularitu" . Zaslal som to len jemu ( mojej blízkej rodine a zverejnil na mojom profile na facebooku ) .
    Pokúsim sa bližšie vysvetliť okolnosti vzniku tejto fotografie. Oblohu ,Mesiac a hviezdy sledujem aj vďaka Orgonetovi veľmi často. Fotoaparát mám vždy na stole a nosím ho stále aj so sebou počas celého dňa. Urobil som už desiatky záberov Mesiaca a tisícky záberov oblohy a UFO som doteraz nikdy nenafotil a ani nevidel.
    Už v noci toho dňa okolo 2 hod som nakukol,ako vyzerá obloha a bolo pekne jasno.Po budíku ráno som šiel k oknu a Mesiac krásne svietil. Preto som urobil záber ,ktorý bol veľmi tmavý. Prestavil som parametre a pozrel do hľadáčiku znovu. Terraz zdôrazňujem jeden fakt. Letiaci objekt som videl najskôr v hladáčiku foťáka acvakol som . Ten objekt priletel z ľavej strany Mesiaca a zašiel podľa mňa za Mesiac .Celé to trvalo 2-3 sec . Tento objekt sa už neobjavil vpravo a ani inde v okolí Mesiaca a tak som šiel stiahnúť foto do počítača so značným rozrušením: Manželku som informoval,že som asi nafotil UFO ,pri tom rozrušení som skoro ani nevedel,ako stiahnúť fotky , nakoľko som si nebol istý či som videl len nejakú fatamorgánu, alebo to čo som videl okom sa potvrdí aj na fotke. A ono sa to potvrdilo. Okamžite som písal aj Orgonetovi, lebo jemu šla prvá správa a priložil som tieto 3 fotky . Foto v strede je originál nijak neupravený ( hore vystrihnutý a zosvetlený originál ). Tretie foto(už s trošku neskoršom čase(6:59) len na dokumentáciu,že to bolo v tom čase a Mesiac tak nad B.Bystricou svietil. Kôli tejto udalosti som šiel do práce o 30 min neskôr ,čo ma samozrejme nemrzí: Ďakujem
    vigis z BB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mi chceš povedať, že pri zväčšení fotky nevidíš na tom lietadle v zadnej časti chvost lietadla a v prednej časti tmavšie zafarbené krídla?

      Vymazat
  14. Srdečne zdravím, vigis z BB :o)
    Ano, dovoľte mi povedať, že je to typické "chovanie" kozmickej lode... :o) Osobne toto s radosťou vedome zažívam - už som to videla viackrát... :o) Ukážu sa na pár sekúnd, prípadne zlomky sekundy (niekedy :o) pozdravia "svetelným pozdravom" - loď sa na pár sekúnd, alebo len zlomky sekundy, rozžiari jasným bielym svetlom :o) , lebo vedia, že ich hľadám pohľadom upretým na nočnú oblohu) a potom sa opäť zaclonia - zneviditeľnia sa... Preto sa Ti, vigis z BB, kozmická loď hneď, ako si stihol urobiť snímok, zaclonila - zneviditeľnila... Ukázali sa Ti na čas, nevyhnutne potrebný, aby vznikol tento snímok... Opakujem - náhody neexistujú... :o)

    OdpovědětVymazat
  15. Vážení přátelé záhadologie,
    říká se:Důvěřuj,ale prověřuj.My ale nejsme k nějakému prověřování vybaveni ani materiálně ani intelektuálně.Nezbývá tedy věřit nebo nevěřit.Samozřejmě,nejlepší je vědět.Ale v těchto uvedených případech mohu s klidem prohlásit,že vím,že nic nevím...Non omnia posumus omnes.A to je Pia fraus.Zdraví Vás mimozemšťan Přemysl a Aštar Sheron z Plejád.Pusu všem posílá i dvoumetrová,dlouhovlasá dívka Semjase...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.