28. dubna 2014

Umělé bouřky 27. 4. 2014

Po období zimního a jarního suchého režimu ve střední Evropě zahájili klimateroristé bouřkové manévry. Jejich systémy povětrnostních technologií vytvářejí "z ničeho" husté "koláče" vysoké bouřkové oblačnosti kruhového tvaru, z nichž padají přívalové deště a kroupy. Koláčů bývá našleháno několik/mnoho paralelně, či postupně v určitém pásu/pruhu - zdá se, jakoby "vybuchovaly" za sebou na zápalné šňůře (Jindy je možno vidět i "vykrývání" určitého území - koláče vybuchují plošně, jakoby na jakési "zápalné síti"). Vyvolávajícím impulsem tvorby bouřkové oblačnosti je nepochybně určitá radiační frekvence vydávaná snad pozemskými radary, ale možná i jinými nám utajenými zdroji.

Bouřky 27. 4. 2014 byly vytvořeny v rovném pásu o délce mnoha set kilometrů, z jižních Čech až do středního Německa. Viz následující satelitní snímky, na nichž je patrný pás téměř současně vytvořených umělých "bouřkových koláčů" oblačnosti, pro něž jsou typické "šlehací otvory" či "komíny" na vrcholech oblačnosti. Proces tvorby celého bouřkového systému můžete vidět na animaci v závěru článku.

Ze země můžete obvykle v období těchto bouřkových manévrů pozorovat, jak chemoletadla nalétávají nad kumulovité oblaky a "osévají" je chemikáliemi, aby narostly co nejvýše (prý mohou narůst až do výše 16 km, jako v tropech - čím výše dosáhnou, tím větší kroupy.) Tato činnost je nenápadná, osévací letadla letí pomalu, nehřmotí a dělají poměrně krátkou rychle se rozplývající a nevinně vypadající stopu nad mrakem nebo skrze něj ... ale nenechte se zmást. Je to rutinní výroba počasí, a aktivitu těchto letadel je možno sledovat velice často, zejména když jsou na obloze kumuly.

Pás umělých bouři z jižních Čech až do Německa na satelitním zobrazení. Všimněte si též kumulovité oblačnosti na ostatním území, která "pochoduje v zástupech", seřazena rovněž určitou radiační frekvencí.

NOAA:



 Eumetsat:




Následující noční snímky NOAA prozrazují, že bouřková oblačnost nad západními Čechami byla po 18. hodině "osmahnuta" další radiací/frekvencí - to je ta zlatá barva na červeném koláči, "zlatý třesk", zřejmě pro udržení aktivity v atmosféře. 

Noční snímek v 15:23: Hustá bouřková oblačnost se zobrazuje červeně, správně tak jak má dle popisu.


Noční snímek v 18:28: Nad červenou oblačností se objevuje "zlatý třesk" - ten tam oficiálně nemá co dělat, popis barev totiž žádnou žlutou na červené neobsahuje!


 Tvorbu umělého pásu bouří možno sledovat na následující animaci:
http://youtu.be/1KZwj6kvu5c




Uvedené satelitní snímky pokládám za jasný důkaz umělého tvoření bouří. Nevím, jakým způsobem by se daly přirozeně vysvětlit: 
  • současně vzniklé "bouřkové koláče" seřazené do mnohasetkilometrového pásu, 
  • "komíny" na vrcholech jednotlivých "výbuchů" oblačnosti
  • kumulovitá oblačnost na ostatním území pochodující v "zástupech"  
  • a další zvláštnosti viditelné na radarových snímcích, které zde záměrně opomíjím, protože by to bylo už moc dlouhé.
Tato technologie výroby bouří je používána celosvětové. Stejným způsobem (s dokonalejším technickým zázemím v podobě sítě radarů Nexrad a jistě i dalších utajených technologií) se vyrábějí i současná ničivá tornáda v USA, jak můžete sledovat na radarech a satelitech College Du Page http://weather.cod.edu/satrad/








9 komentářů:

  1. No mě spíše přijde že poslední dobou to jejich sviňstvo pomalu ustává. Chemtrail jsem neviděl pěkně dlouho a když už tak ve velmi malé míře , máme na jižní moravě aprílové počasí, dokonce i zapršelo, mraky se dělají takové jako když jsem byl malý. Dneska například pěkný deštík při kterém zapršelo 14 mm srážek, vše se pěkně zalilo i vzduch se vyčistil. Nevím jak jinde ale přijde mě jako by přestávali na toto mít finance nebo zde hraje roli ta šaškárna na Ukrajině...

    OdpovědětVymazat
  2. Re:/ 0:00/ - prý "chemtraily neviděl pěkně dlouho", ale netěš se! Stačí si více všímat. Stříká se převažně v noci, do rána je mlíko pěkně rozmucené, tudíž žádné čáry. A dokonce je vidět i efektivitu. Využivání proudění a sílu větrů. Čím silnější větry, tím vzdálenější je postřík, zatahování oblohy se děje automaticky - tedy "přírodně".Všeobecně dnes platí: Jak to jednou začalo, tak to skončí až podle Bible! ...to je realita.

    OdpovědětVymazat
  3. Nic neustává, naopak, je to čím dál řízenější a propracovanější. Ty mráčky, které vám připadají jako zamlada, ve skutečnosti pochodují seřazeny v zástupech řízených radiací, což je vidět jen z pohledu satelitů. Zapršelo z nich jen proto, že je v určitém místě pošimrali frekvencí, a to tak, aby spadlo přesně tolik vody a přesně v tom místě, jak naplánovali. Zrovna tak by mohli zrovna trénovat umělé zadržování srážek a nespustit ani kapku. V nedávných dnech již několikrát procházela přes naše území "fronta" husté vláknité oblačnosti, z níž nespadla ani kapka (umělé zadržování srážek).
    Chemtrails se nepoužívají bezhlavě a nepřetržitě, nýbrž podle potřeby pro konkrétní akci řízení počasí či clonění slunečního svitu. Nad vámi, když jste se koukal, třeba zrovna nebyly. Ale až budou potřebné k akci, bude jich kolik je třeba.
    V sobotu, při cestě z Vysočiny do ČB, bylo vidět jednak v článku zmíněné osévání kumulovitých mraků (co pochodovaly v zástupech), a na volných místech oblohy byly vytvářeny chemtrailsové kříže a hvězdice, které se rozplývaly do řídké oblačnosti - zřejmě geoinženýrská sluneční clona. Za tu můžeme být tvůrcům dokonce vděčni (já často jsem), protože slunce za jasné oblohy je nesnesitelně bodavé.
    S Ukrajinou to jistě nemá nic společného, tam probíhá běžné řízení počasí vojenskoprůmyslovými korporacemi stejně jako všude jinde na světě nezávisle na dění (je však možné, že by si tam nějaká zájmová skupina objednala nějaké extrémní počasí, pokud by třeba nějaké povodně mohly něco vyřešit ... ale spíš by jim pošimrali zemětřesením nějakou jaderku...). Pokud jde o finance, domnívám se, že geoinženýrství i vojenské využití počasí jsou oblasti, kam vlády právě teď (tajně) sypou velmi štědrou rukou ... ovládání počasí je již (utajeným) vojenským a průmyslovým odvětvím, které si slibuje velkou budoucnost. Bodejť, jde o ovládnutí zdrojů vody nejen na povrchu planety, ale zejména v její atmosféře, kde "proudí" zrovna tolik vody co na povrchu. To už stojí za to umět ovládat ...
    Planeta Země si s tímto projevem extrémního egoismu hrstky pozemšťanů jistě poradí, a bude zajímavé pozorovat, jak to udělá, ale věřím, že to jistě udělá, a snad se toho i dočkám (:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. bolo by naozaj naivné mysliet si že "chemo" aktivity ustávajú kvoli nejakym prachom na ukrajine..aj dianie na ukrajine bolo planované a zámerné.."chemo" aktivity financujú blázni, ktorí majú na to svoje "biliardy" a chcu sa zmocnit uplne všetkého, chobotnica ovína svoje chápadlá okolo celej planety...učelom je ABSOLUTNA VLADA a ABSOLUTNE OVLÁDANIE uplne všetkého..zatial sa nedá vyhnut tomu, to co rozprasujú, co na nas pada.a skodí, .su to mikrocastice, ktore prestupuju aj cez steny...nevyhnu sa tomu ani tí politici..ale ludia aj tak a napriek tomu zacinaju pozitívne mysliet a pozítvne žit...ked toto dosiahne svojho kritického bodu, a zafunguje princíp 100 -stej opice, váhy sa pohnú a príde velká zmena..je dost mozné, že k tomu máme už celkom blízko :-) pretoze iba zmena je život a tá býva niekedy príjemna a niekedy dramatickejšia, kvoli lepšiemu pochopeniu..

    OdpovědětVymazat
  5. Minuly tyden v utery(myslim) byla v Praze ukrutna bourka, v casti Letna napadly hromady krup, ktere ne a ne roztat jeste nasledujici den a pul. V jednom baru jsem zaslechl rozhovor par lidi, kteri mluvili o tom jak ty kroupy se chovaji jako umely snih, ze to neni prirodni. Jen takovy dalsi postreh z Prahy. Tak jak je vyse psano ze mraky formuji takove ty 'prirozene mracky. Take jsem si toho vsiml a uplne jsem byl prekvapen, ze vidim oblohu jak z detctvi. Ale neverim tomu co vidim, kdyz den pred tim krizuji oblohu nad Prahou jen a pouze chemtrailsove cary. Diky Orgonete za objasneni propracovanosti ovladani.

    OdpovědětVymazat
  6. Jasně, a to ještě nevidíme to co se chystá! Silné bouře, zápalné blesky po suchu, a záplavy, sesuvy půdy, a bahno. NAše území tak chtějí paralyzovat a přivést investory a nové osadníky z arabských oblastí, kde "čistí území" zcela cíleně. Už víte pro koho se staví nové domy v městech a na venkově a po exekucích?! Uvědomte si, že pokud sledujete oblohu, tak ti co využívají moderní technologie řízení počasí se řídí planetárními konstelacemi. Obloha je silně elektrická díky aspektům planet(Uran, Mars), které jsou velmi elektrické a výbušné. Mnoho věcí prostě působci řízení počasí ještě naštěstí nezvládají. Mají omezenou moc, bohudíky!
    Ale nenechme si srát na hlavu! Doslova je to tak.
    Pozn. Myslíte že americký radar v Brdech není? Tak teď už víte , že je jim uplně fuk co si o emisích a řízení počasí myslí zdejší lidé a parlamentní loutkovodiči...kteří prodají svůj hlas za pár mincí!

    OdpovědětVymazat
  7. No zatím toho moc neumí, není žádný problém jim tu řadu bouřek totálně nechat chcípnout, nebo oběhnout okolo Vás stačí odpařit kyselinu octovou, nebo alespon ocet (v podstatě nevím co je bouřka vždy je to daleko). Jinak je pravda, že dva (možná více) dopleráky s možným upgrade na nexrad tu již máme. http://www.chmi.eu/meteo/rad/rad_sit.html

    OdpovědětVymazat
  8. Nechtěl jsem tvrdit že přestávají. To ani náhodou. Spíše mě přišlo jako by buď změnili způsob chemtrails na nějaké vlnění z radarů nebo tak. Každopádně v místě kde bydlím prší, což se od loňského srpna nestalo- studny suché, zemědělci nestačí zavlažovat. Jinak na chemtrails se koukám celkem pravidelně ale v noci jsem je ještě neviděl. U nás byly právě dost často přes den. A nahoře je článek že to umí nějakým laserem. Spíš bych řekl že to umí už několik let :D :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ale prosim vas,vzdyt to prece nic není,to je uplne normalni,vy toho nadelate.A najednou,uz vam to zacina vadit?Nee to není mozny.Zajimavy,ze když jsem o tom zacal nekomu rikat,tak na me kazdej koukal,jak kdybych nebyl ani odsud.A ono uz to zacina i nekoho zajímat,to me tada prekvapuje.Ale zkuste kazdej kdo sem pisete o tom mluvit i na verejnosti,tak jako jsem to delal ja a uvidíte občas vas budou mit i za blazny.Proto by chtelo aby o tom vedelo bud co nejvic lidi,anebo to nemá pak cenu a muzeme si jen tak z dlouhe chvile pro nic za nic,tady psat.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.