1. dubna 2014

Vyzkoušeno: Generátor NEO funguje

V lednu 2014 zde byla zveřejněna informace o generátoru volné energie NEO nabízeném na španělskojazyčném webu http://neo.sx/index.html, přijata však byla poměrně skepticky - počkáme si, až to někdo vyzkouší ... viz článek http://orgo-net.blogspot.cz/2014/01/chcete-generator-volne-energie-neo.html
Dle následujícího článku je to vyzkoušeno, dokonce v elektromobilu, a funguje to! (Článek sice vyšel na apríla, ale web vypadá solidně.)
Díky čtenáři, který poslal odkaz na článek.



Update 4. 4. dopoledne: 
Z důvodu pracovního zaneprázdnění zůstal blog dva dny opuštěn, a mezitím přišla celá smršť komentářů, že je to apríl. Škoda, bylo to tak hezký pomyšlení ... Byla mi zaslána i mailová korespondence s panem Vegrem, co si dal dost velkou práci, aby toho celého apríla sepsal, až se divím, že se tak namáhal, to musí být opravdu veselá kopa. Pokud z toho má nějaké sebeuspokojení, tak mu ho přeju (:-)))
Ale i on  je pořád ještě celkem troškař oproti tomu, jak nás masová média "vyvádějí aprílem" denodenně po celý rok. A taky se na ně nezlobíme (:-)))

Pánové a dámy,
pokud nemáte smysl pro humor, tak je mi Vás líto.
Pokud věříte, že NEO funguje, tak také.
Netvrdím, že někdy v budoucnu se nalezne způsob, jak získat energii, ale myslím, že Slunce nám jí nabízí dost, je jen na nás, jak si s tím poradíme. Umíme to již s účinností srovnatelnou s účinností spalovacích motorů .
Zatím všichni, kteří mi psali a volali pochopili, zasmáli se, dokonce slíbili flašku až se setkáme osobně. Jediný pan K. reagoval negativně, ale to jsem předpokládal.
Přeji Vám, aby se Vám dařilo, abyste zkusili věnovat čas a úsilí něčemu užitečnějšímu (pokud jste jen fandové), vynálezci ať se nenechají rušit a pracují. 
proudu zdar v dopravě zvláště.

Jaromír Vegr  www.elektromobily-os.cz

NEO GENERADORES V PRAXI


1. 4. 2014


Proběhla výstava AMPER 2014 a můžeme zveřejnit prvé zprávy o realizaci našeho NEO projektu. Vzhledem k velikému množství otázek, které se nám shromáždily na téma generátoru NEO, rozhodli jsme se zjistit jak se věci mají.

Komunikace s protistranou probíhala velice pružně. Na dotazy k typovému listu, návodu atd. jsme dostávali odpověď, že vše je součástí zařízení a nelze šířit jinak, než pouze se zařízením. Představenstvo rozhodlo, že to zjistíme pouze, když zrealizujeme koupi. Po obdržení faktury jsme sice ještě trochu váhali, ale nakonec jsme odeslali 2930 dolarů. Týden napětí byl nekonečný, ale 14. března jsme balík vyzvedli na celnici v Benešově.

Finančnímu úřadu jsme doplatili DPH a netrpělivě odjeli zkoumat obsah. Již na celnici bylo zřejmé, že se asi nejedná o podvod, balík neobsahoval žádné zrcátko , ale bílou krabici o hmotnosti opravdu 60 kg. Z krabice vykukoval pouze kabel 5x2,5mm. Návod byl v angličtině a tak jsme ho nejdříve pečlivě prostudovali. Když jsme přístroj postavili podle návodu na kratší stranu a nechali jej 2 hodiny v této poloze, jak bylo popsáno , začalo se uvnitř něco dít. Slyšeli jsme zvláštní šum. Okamžitě jsme změřili napětí a opravdu ve všech fázích bylo naměřeno téměř přesně 220V, jak jsme uvedli v objednávce.



Po připojení na stávající nabíječku vestavěnou ve vozidle (tři jednofázové HP á 3 kW spojené na výstupu tak, aby nabíjely bateriovou sadu 133V 400Ah) jsme byli zklamáni, neboť nabíječky se nerozeběhly. Teprve snížením nastaveného výstupního proudu na řídící nabíječce na 40A začaly nabíječky uspokojivě nabíjet. Po dosažení napětí 144V na bateriích přestaly nabíječky dodávat proud do akumulátorů tak, jako když byly napájeny z běžné sítě 3x230V. Vzhledem k tomu, že druhý den jsme odjížděli na výstavu AMPER do Brna, nebylo více možností zařízení vyzkoušet.

Okamžitě po rozjezdu však nabíječky, které byly neustále zapojeny na generátor, počaly dobíjet baterie. Po celou cestu jsme tedy měřili napětí na bateriích, které se pomalu snižovalo hlavně při rychlé jízdě či do stoupání. V Brně se však během dvou hodin dostalo opět na 144V. Při zkušebních jízdách na výstavišti neměli mnozí řidiči ani tušení, že jedou na volnou energii. Vzhledem k tomu, že jsme ani my nevěděli, jak dlouho bude zařízení fungovat, jsme jej raději moc neprezentovali, abychom si později neudělali ostudu.

Nyní máme najeto 2530 km a zařízení pracuje tak, jak má. Je jedno, jestli je kufr zavřený, či vozidlo v podzemní garáži. Samozřejmě, že jsme zvědaví, co je uvnitř, ale zařízení nelze jednoduše rozmontovat, vše je elektricky sbodováno a zalepeno. V kupní smlouvě jsme se zavázali, že se nejen nepokusíme zjišťovat co je uvnitř i za cenu „obětování“ investované částky, ale ani neuveřejníme dodané dokumenty v mediích. Vzhledem k tomu, že zařízení stále funguje jak má, jsme rádi a nemáme důvod nic zjišťovat. Pokud se zařízení osvědčí, budeme jednat o zastoupení. Zaslané podmínky však nesou několik úskalí a tak budeme muset pomocí právníků zjistit, “zda na to máme“.

Jestliže by někdo měl zájem si výše popsané zařízení pořídit, doporučujeme, aby se s námi napřed spojil.

Pokud Vás opravdu zajímá elektromobilita, dejte se k nám.

Mgr. Jaromír Vegr předseda o.s. ELEKTROMOBILY CZ, 1.dubna 2014 Sedlec-Prčice

62 komentářů:

  1. Úúúúžasný, konečněééééé
    A cena není nijak šílená.....

    OdpovědětVymazat
  2. NO ORGONETE-DOUFÁM, ŽE JSI SE NENECHAL VYVÉST APRILEM.ALE NAPSANÝ JE TO HEZKY.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj....podvod nad podvod. Objednal jsem si 400W za 257dolaru. Cile komunikovali...nez jsem poslal penize. ze najednou tyto gen.nelze zasilat do Evropy. Ale ze mi daji slevu na 3.5kW. Jen za 1200 euro. Kdyz jsem trval na svem testovnim 400W, tak ze to proste nejde. Mam zname skoro vsude po svete tak jsem jim napsal, at to poslou a Anglie, Ruska...atd. Najednou to take neslo. Pak si asi mysleli, ze me dostanou, tak ze do Australie ze to jde. Rikam ok, mam v Sydney kamose. Dal jsem jim jeho adresu a cekal....prisel email, ze Austroska ma clo 96dolaru. Rikam si, to me uz nevytrhne. Tak jsem to poslal. A od te doby ani carka. Pisu jim 5x denne a nic. Jesteze jsem neposlal tech 1200ecek. Zridil jsem si nemecky email a psal si s nima jako novy zakaznik. A to najednou to do evropy zase slo a odepisovali do 10 min. Jsou to hajzli a bacha na ne. Tyto moje zkusennosti jsou volne publikovane a i vas o to zadam. Riste toto, at uz neokradou ani jednoho z nas.

      Vymazat
  3. Tyhle věci bych raději nedával jako majitel zařízení na jakékoliv stránky. Důvod je jasný. Brzy přijde berňák a bude chtít peníze za ušlé daně. Přesně tohle se stalo minulý rok v německu. Nemluvě o EONU a jiných nadnárodních společnostech.

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.novinky.cz/koktejl/330800-nad-cernobylem-se-vznaselo-ufo.html

    OdpovědětVymazat
  5. doufám že nejde o apríl ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. Aby nakonec nezjistili že to jede na jadernou baterii

    OdpovědětVymazat
  7. Stačilo by napsat autorovi článku, abyste se dozvěděli, že se jedná o aprílový žert. Pro vás je internetu škoda, když ani neumíte použít mail.

    OdpovědětVymazat
  8. Shodou okolností mám tohle zařízení také a provozuji jej pravidelně každý rok 1.dubna, tak jako ten předseda z Prčic. Má pravdu, předseda :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ďalšie fake typu pošlite mi peniaze dopredu.

    OdpovědětVymazat
  10. Mě by docela zajímalo i to, jestli by se tímhle generátorem dal vytápět byt (topíme akumulačkama, v domě není ani komín, aby se to dalo nějak změnit)...

    OdpovědětVymazat
  11. Na facebookových stránkách fy Neo uvádějí, že pokus o otevření zařízení způsobí zničení vnitřního vybavení, možná je to záměr z obchodních důvodů, možná to i souvisí s principem funkce. Dále tam píšou, že jsou pod velkým tlakem ze strany některých vlád a energetických společností(výhružky) a neví jak dlouho ještě tento tlak ustojí.

    OdpovědětVymazat
  12. Je to aprílový žert!

    LK

    OdpovědětVymazat
  13. do tý doby, než to uvidim, vyzkoušim, tak jasně že jsem skeptik...nicméně jestli to opravdu tak je, tak to je opravdu bomba

    OdpovědětVymazat
  14. Bylo by to výborné. Teď se jen ujistit, že se nejedná o apríl.

    OdpovědětVymazat
  15. 1. April? http://www.elektromobily-os.cz/blog/2014/04/01/neo-generadores-v-praxi/ publikacia: 1 April 2014 vegr

    OdpovědětVymazat
  16. Jejej, uz je to tady, drzim palce at se to povede a sama si, az nasetrim, objednam pro rodinu. A myslim, ze timto se pokori i Temelin, Ještě si preju, aby se to delo v tichosti, nebo na vas vleti energeticti supi a dopadne to s vámi zle. Diky zdena

    OdpovědětVymazat
  17. Nerad vás zklamu, ale byl to apríl a nyní rada: nic neobjednávejte,
    nebo Vám přijde pouze to zrcátko.
    JV

    OdpovědětVymazat
  18. Bohužel je to pouze apríl.
    Psali jsme email. Odepsali, že už je pozdě, apríl byl včera.

    OdpovědětVymazat
  19. milí pozitivní EBE pustili opět chlup ze svých technologií s jasnovidným tušením,že Sedlec-Prčice nemá militaristické choutky,ani vyrábět hadrákový urychlovač...

    OdpovědětVymazat
  20. APRÍÍÍL :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak ta nejdůležitější a jediná věrohodná informace je, že článek vyšel 1. dubna.

    OdpovědětVymazat
  22. No to vypadá dost důvěryhodně. Zbývá tedy oslovit přímo pana Vegra, aby věc potvrdil nebo vyvrátil, nebo jej rovnou navštívit a požádat jej o ukázku. Viz.:http://www.elektromobily-os.cz/kontakty/ Pokud tedy nejde o jeho apríl, pak by mohlo jít o průlom v elektromobilech...

    OdpovědětVymazat
  23. Je to nechutný vtípek tohoto šaška.

    OdpovědětVymazat
  24. "Článek sice vyšel na apríla, ale web vypadá solidně" - nejlepší hláška.

    OdpovědětVymazat
  25. Byl to aprílový článek. Děkuji za pochopení. ta věc , kterou nabízejí podvodníci, neexistuje.
    JV

    --
    Mgr.Jaromír Vegr
    předseda
    ELEKTROMOBILY-o.s.
    tel. 608400000
    www.elektromobily-os.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Skutečně věrohodně napsáno, kroutil jsem nad tím dost dlouho hlavou než mi došlo, že je 1. 4.

    OdpovědětVymazat
  27. Taka skoda ze to nerozobrali konecne nieco v nasich koncinach a ani sa nepozru do vnutra ako to funguje zmluva nezmluva treba z tym von :DDD

    OdpovědětVymazat
  28. za cenu generátoru jezdím cca dva roky na benzín. Takže by to mohlo vydržet nabíjet aspoň ty tři roky. Když nebudu brát v úvahu cenu elektromobilu a jeho baterií. A že by to ve městech trochu méně smrdělo také není k zahození.

    OdpovědětVymazat
  29. Pan Vegr potvrdil, ze islo o prvo aprilovy zart.

    OdpovědětVymazat
  30. tedy magnet- v praci mechanicky magnet zveda 1 000kg asi 05 h denne 10 let bez znamky opotřebení takže motor muže bežet i 10 let energie z slunečních kolektoru- kup benzín za cenu slunečního kolektoru a budeš mít 10 let elektriku a nikdo se nepta na navratnost energie

    OdpovědětVymazat
  31. Tak jsem napsal panu presidentovi email a hned mi odpověděl...

    prezident Elektromobily o.s.
    21:20 (před 1 minutou)

    komu: mně
    Pane xxxxxxxxxxxx,
    jednalo se o apríl a NEO je podvodná firma.
    JV

    OdpovědětVymazat
  32. Dle probehle mailove komunikace kterou ma i orgonet k dispozici je to opravdu april. Vyzvete pana Vegra at se k tomu vyjadri, mail na neho mate.
    Antena

    OdpovědětVymazat
  33. Pane vy jste fakt legrační :) Namontujete si baterii do auta v černé skříňce s nápisem NEO, která jak jinak, nejde rozdělat a tvrdíte, že máte funkční generátor volné energie :)) A to si říkáte předseda..

    OdpovědětVymazat
  34. Zařízení na VE bude z největší pravděpodobností v provedení elektronickém ( dlouhá životnost ), využívajícím výbojku, nebo podobný prvek, který funguje jako zesilovač, využívající kinetické energie alfa záření. Podobně jako nabíječka ALADIN. Vše je to na principu Morayových elektronek (výbojek) a vysokonapětového převodu elektřiny. Dále to nemá cenu rozebírat, běžný člověk to bude mít problém pobrat.

    OdpovědětVymazat
  35. Nebojíte sa tieto informácie zverejňovať ? Voľná energia je "ohrozenie tohto systému" Bolo by dobre ak by sa tie prístroje čo najväčšmi rozšírili...
    Voľná energia je skoro ako tlačenie peňazí doma na kopírke a kupovanie si s nimi tovar v obchode.
    To je len taký môj názor ... ako to presadiť ale neviem ....

    OdpovědětVymazat
  36. To podstatné je datum uveřejnění této zprávy, také se dotazem u autora článku potvrdilo, že se jedná o zdařilý aprííííílll !!
    Doufám, že tomu pánovi, který v žertu pokračoval dnešním předvedením NEO generátoru , totiž kartonu, opatřeném zrcátkem (aby se ti pitomci, co tomu věří, viděli)- nenatloukli !

    OdpovědětVymazat
  37. Neo funguje ale komentáře nefungují.

    OdpovědětVymazat
  38. :o)) no, tak ne nadarmo to bylo na apríla :o)) byl jsem tam osobně se podívat na ten fríííí eneržy

    OdpovědětVymazat
  39. Orgonete, Orgonete, web sice vypadá solidně, ale zákon zachování(hmoty a energie) je neoblomný, neprůstřelný a nedá se nijak obejít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmoty možná ale energie? ne vše tak zvaní vědci ví...takže budeš překvapen

      Vymazat
    2. Zákon zachování energie není zákon jen poučka.

      Vymazat
    3. Pletete si pojmy. Zákon o zachování energie a Volná energie jsou věci, které si vzájemně neodporují. NEO je možná podvod, ale v případě volné energie jde o to nalézt způsob, jakým všudypřítomnou energii "vytěžit" z prostoru za účelem lidské potřeby a spotřebovat na to méně energie nežli vytěžíme. A jak se postupně ukazuje, tak to teoreticky lze, avšak je třeba změnit způsob nazírání na fundamentální paradigmata, a to je pro většinu konvenčně vzdělaných fyziků patrně problematické, vůbec akceptovat skutečnost, že by vše mohlo být jinak...
      Komu se zhroutil svět, když fyzika akceptovala einsteinovské teorie? Zarytým zastáncům Newtona. Nebo, jak hezky napsala pí Eleková v otevřeném dopise Sysifovcům, že by si zasloužili cenu Zkamenělý mozek... Jo?

      Vymazat
    4. hmota a energie je jedno a to samé....

      Vymazat
  40. Dobře si udělali reklamu............................

    OdpovědětVymazat
  41. čím jsou napajene družice termočlanek teplo zima tam nemuže fungovat není odvod tepla je pry radioaktivní alternator kdovi jaky je princip?Takže cena je izotop radiaktivního prvku baterie družic jsou stalé

    OdpovědětVymazat
  42. Možno na toho pána pritlačili nejaký mocný páni a prinútili ho tvrdiť že to bol apríl, aby ľudia nemali o to záujem.

    OdpovědětVymazat
  43. Tyhle srandy nemám rád! Tím spíš, pokud si to lidi skutečně začnou objednávat a to už není žert!

    OdpovědětVymazat
  44. Neo : https://www.youtube.com/watch?v=bjHv20VKVb8

    OdpovědětVymazat
  45. Stále mám pocit že to zariadenie funguje a autor bol prinútený tvrdiť že je to podvod.

    OdpovědětVymazat
  46. Ale veď kedy by sa mohli zverejňovať odvážné články s voľnou energiou, keď nie na 1.4.?
    Iba vtedy to neurobí chaotický rozruch, ktorý by ohrozil elitu. Iba vtedy sa bezrizika dostane do povedomia technikov a nadšencov, ktorí budú ticho pokračovať vo vývoji a praktikovaní vynálezu...Podľa mňa je vynález funkčný, lenže je tak prevratný, až je neuveriteľný, aspoň pre 80% diskutérov. Kto na to má, nech si to vyskúša, ale beda, keď sa presvedčí, že to funguje a vykričí to viac ako treba! Stále sa nájdú sily, ktoré začnú umlčovať.... takže je dobré a rozumné si niektopré veci nechať pre seba. Aj srandičkári môžu zle dopadnúť...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu.
      Mimochodem, proč by pan Vegr jen kvůli nejapnému žertíku složitě pořizoval falešnou fakturu jakoby od společnosti NEO na adresu elektromobilů.cz, aby ji mohl přiložit k článku? Než by našel na netu formulář faktury ve španělštině, než by ho věrohodně přemaloval a přepsal na příslušné údaje, to je dost velká práce, pochybuju, že by se s tím nimral. Už dost práce mu musel dát ten článek. Faktura je podle mě pravá ...

      Vymazat
    2. Dobrý den, teď jsem mluvil s předsedou panem Kláskem který mi potvrdil, že je to opravdu žert. Nic méně si myslím, že mlží. Protože jsem mu řekl že jsem na jejich stránky přišel z této adresy http://neo.sx/indentidadcorporativa.html
      Myslím si, že to zařízení jim doopravdy přišlo, a pochopili že je to taková pecka, že to musí tajit než si vyřídí zastoupení.

      Vymazat
  47. A jsou tu zřejmě i další věci, které nám byly zatajovány. Podívejme se např. na stránky Franze Erdla (www.psitalent.de), který napsal, že hlavní téma na r. 2014 je: "Jsme si zvykli, že naše tělo onemocní, vyčerpá se, stárne a nakonec přestává fungovat. Myslíme si, že to je normální. Ve skutečnosti jsme jediná rasa ve vesmíru, která umírá po tak krátké době. Jsme jediná rasa, která onemocní a stárne. A to není přirozené. Je to umělé. Nepřátelské bytosti vůči nám mají rozvinuté umělé systémy, aby nás udělaly slabými a smrtelnými. Ale: čas těchto tvorů se chýlí ke konci a můžeme náš energetický systém dostat do přirozeného stavu...Vyhodit všechny negativní bytosti. Lidi probudit. Odhalit jim schopnosti, o kterých jsou přesvědčeni, že existují jen v kině".

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.