3. května 2014

Chemtrails nad Atlantikem se vyrábějí nepřetržitě

Chemočáry, chemomříže, chemosítě nad Atlantikem
Sepsal OrgoNet
3. 5. 2014

Dle snímků satelitu Eumetsat je zřejmé, že nad Atlantikem, odjakživa kuchyní/dílnou evropského počasí, nepřetržitě probíhá čilá aktivita klimateroristů a/nebo geoinženýrů k řízení počasí.

Před svítáním letadla zachemočárují potřebnou oblast, a z chemočár se do východu slunce má vyvinout potřebná celistvá (již nenápadná) oblačnost. Na časných ranních snímcích je však ještě tyto čáry - souběžné, křížící se či tvořící spleť vláken - ještě vidět (zajísté k nelibosti jejich výrobců, takže pokud do toho budeme vrtat, zajisté tyto snímky přestanou být veřejné nebo budou retušovány (:-)))).

Možná jde o snahu našich tajných dobrodinců geoinženýrů, abychom se globálně neoteplili, tím, že nám mračny zastíní sluneční svit.

Možná jde o snahu našich tajných škůdců klimateroristů vyrobit v potřebném místě oblačnost, která je pak řízena potřebným směrem dle jejich záměrů.

Možná jde o obojí, a ještě další věci, kdo ví ... Jisté je jen to, že tyto aktivity probíhají bez ustání.

Několik snímků z archívu Eumetsatu z posledních dní (ve zpětném pořadí). Na všech snímcích jsou zřetelné chemtrails roztahující se do souvislé oblačnosti.

Snímky lze kliknutím zvětšit.

Zdroj: EUMETSAT http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT3/

3. 5. 2014, 06:00 UTC


2. 5. 2014, 06:00


1. 5. 2014, 07:00


30. 4. 2014, 07:00


29. 4. 2014, 07:00

28. 4. 2014, 07:00


27. 4. 2014, 06:00



10 komentářů:

  1. No já mám dojem že v dnešní době kdy jde především o peníze, se některé soukromé letecké společnosti živí uklízením chemického odpadu. Může se jednat i o spolupráci s klimateroristy.

    OdpovědětVymazat
  2. A to som si naivne myslela, že s tým už prestali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasne proste zničeho nic přestanou...ted když už sou v tom tak úspěšní

      Vymazat
  3. Ahoj Orgonete, díky za tvé info o tom, co se děje na nebi.. Za sebe musím napsat, že stejně některá rána vidím na obloze ty divné mraky nebo vlnitá oblačnost na mne působí divně.
    Po té, co jsem na obloze viděla zvláště od roku 2008, nevěřím předpovědi počasí jako takové, považuji to za program, vždyť konec konců to i tak počasáři formulují.
    Těžko zapomenu na místní povodně, i když mě to nepostihlo,těžko zapomenu na letní vedro s pocitem jako bych byla v mikrovlnce.
    Copak nás asi čeká nastávající léto?

    OdpovědětVymazat
  4. Já se od jisté doby vyhýbám těmto informacím. spíše si je přečtu pro sebe, ale už nedělám tu chybu a neříkám to druhým lidem. Víte, oni ty elity mají pod kontrolou i nás běžné lidi, a pokud my budeme o tom veřejně ( internet je veřejné médium ) hovořit, tak oni začnou na nás působit černou magií. Já jsem před pár měsíci tohle dělal, že jsem informoval své lidi v okolí, a psal jsem o tom spoustu článků na svém vlastním blogu. Výsledek ? Přátelé se kterými jsem se dlouhá léta přátelil, přestali být mými přáteli, ti mne označují za blázna, šílence, zralého pro doktora Chocholouška a mají obavy o mém duševním stavu. Můj blog byl zabanován provozovatelem bloghostingu, ale co bylo pro mne nejhorší, černí mágové, kteří se na mne napíchli jako štěnice na mne začali působit černou magií. V mé rodině vytvořily umělé problémy a já byl na zhroucení. Hrozí mi rakovina ducha, protože mi černou magií zablokovali energetické okruhy ( čakry ) a zablokovali mi duchovní schopnosti, které bych jinak mohl nabýt, kdybych o chemtrailsu nešířil veřejně.
    Proto jsem se rozhodl, že už o tom nechci veřejně mluvit, protože to nemá žádný účinek. Ze mne se stal pasivní divák. Ale už aktivně nechci do toho vstupovat. Jeden černý mág mne varoval, abych nešíříl žádné informace ( bylo to ve snu ) jenže já jsem tomuto snu nevěnoval pozornost, a přesto dál šířil informace o Geoinženýrství, pak ten černý mág přepadl na slabém místě, řekl mi, jednou ( v bdělém stavu) když jsem se pokoušel meditovat, že zná má slabá místa a na ně začne působit. Měl pravdu. od té doby se mi Chemtrails, a geoinženýrství stal černou můrou. Dokonce ten mág mi řekl, že jsem tomuhle všemu mohl předejít, kdybych poslechl jeho varování ve snu a zrušil si svůj blog. Nyní už jeho černá magie slábne, protože 99 % toho se již zmanifestovalo a před pár dny se mi znovu zjevil černý mág, který mi řekl, abych až budu číst nějaké informace o geoinženýrství na nějakém blogu vstoupil do diskuze a podělil se se svou bolavou zkušeností. Jakmile tohle napíšu tak definitivně ztratí černý mág vliv a já se budu moci vymanit z jeho spárů pouze do té doby než začnu zase strkat nos tam kam nemám. Proto raději upněme svou pozornost k Bohu, obraťme se ke Kristu to je jediné co můžeme pro naše duchovní zdraví udělat. Přeji hezký den, Karel Jetner

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť jakoby popíráte zároveň to co říkáte. Ano, pokud se plně odevzdám do ochrany Kristu, neznamená to automaticky, že všechny problémy zmizí, ale jaký potom vliv Beliala? Cožpak Kristus není Alfa i Omega, Král Králů , Syn Boží a Spasitel? Když jsi s Ním, kdo proti tobě?

      Vymazat
  5. Nemyslim si, že by chemoinženýři omezili sprejování. Jen toho nesypou tolik a zbytečně jinam, než je momentálně žádoucí. Čáry za letadly nejsou již tak mohutné jako někdy v roce 2005. Tehdy při čekání na autous večer kolem 18h. kouknul nahoru na nebíčko a...tučné čáry, oranžové mříže přes celý obzor, a aby toho nebylo málo, ještě diagonální síť přes onu základní osnovu. To mě tehdy upoutalo natolik, že jsem, šel na internet hledat "čáry za letadly"... a ejhle ! Vyhodilo to i výraz "chemtrails" a tak jako začátečník na netu a neaglinář zavětřil, že "asi" bude o čem číst. A hned první
    české stránky do kterých jsem vlez s tímto tématem, byl Orgonet :-)
    Od jisté doby, 3-4 (?) roků zpět, měli čáry mnohen menší tloušťku, ale taky dle potřeby jsou buď skoro přes celý obzor, nebo dlouhé jen pár kilometrů. Také se daleko dřív rozpouštějí do čmouh a mlžné, stříbrné deky. V případě, že má dojit ke změně z jasného nebe do zatažena, k lijavci, průtrži mračen, čí ještě s kroupama... to jich lítalo nejvic najednou. Za jasného nebe je k vidění menší počet letadel (udržování sucha v jisté oblasti) a vždy jen kratší a krátké, rychle se rozpouštějící čáry - asi jen z hliníku a dalších kovů pro udržení (navození) správné elektricity atmosféry pro radary a
    jiné přístroje. Zajímavý je, že jsem někde před tím, na netu četl o českém vynálezu přístroje velikosti lednice, či automatu na nápoje, který umí vyrábět nanočástice ve velkém, oproti běžnému, v té době, laboratornímu množství. No paráda ! Není to tolik vidět a ještě se ušetří ! Určitě mají vylepšenou a vetší "mašinku i fírové" za velkou louží :) Lze si představit, že výroba nanočástic může být zajímavým obchodním artiklem kdekoli na světě. Ovšem míchání "koktejlů" bude nejspíše svěřeno vybrané čeledi barmanů profesionálů.

    Kaštan


    OdpovědětVymazat
  6. Podívejte se,řeknu to uplně jednoduše.Muj osobní názor je ten,že dokud těm klimateroristum,nebo geoinženýrum,nebo jak se vlastně nazývají,nezačne někdo fyzicky bránit,aby se to svinstvo přestalo rozprašovat.Tak tím,že to akorát zveřejníte na internetu se asi těžko zaleknou.pokud něco takového chcete zastavit,musíte jim zničit suroviny které na ten chemtrails potřebují,jinak toho nikdy nedocílíte i kdybyste sebevíc nadávali a veřejně propagovali,z toho si oni vůbec nic nedělají.S tímhle jste jim pro smích,věřte mi.

    OdpovědětVymazat
  7. každého čeká to,co si zaslouží..pokud má v klidu emoční tělo,v rovnováze já a JÁ,všechny živly ho v místním pustošení obloukem obejdou,zlí psi se nechají polaskat. Pavel Roško v posledním dílu na Cesty k sobě zminuje osobní postup..no a dcera to dnes zkusila,odpálila pár fotek a LOD tam byla,monitorovala chemtrails...oni to svinstvo čistí,takže netřeba se zbytečně rozčilovat..Kdo bude naladěn,oni se mu na fotkách objeví taky...

    OdpovědětVymazat
  8. https://www.facebook.com/martin.salvia.7/media_set?set=a.1413562048917725.1073741831.100007918299849&type=1

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.