17. května 2014

Chemtrails přiživují srážkovou oblast

Předchozí dokumentace k právě probíhající klimateroristické povodňové akci:
1. http://orgo-net.blogspot.cz/2014/05/klimateroristicka-akce-zaplavy-v-srbsku.html
2. http://orgo-net.blogspot.cz/2014/05/jak-se-vyviji-klimateroristicka-akce.html

3. Odpolední aktivity klimateroristů 17. 5. 2014 během výroby intenzívních srážek nad ČR

Srážková oblast roztáčená do kruhu nad naším územím byla přiživena i chemicky, viz snímky NOAA:
Obvyklá dvouvrstvá oblačnost, nahoře vláknitá chemtrailsová vrstva.





Snahou klimateroristů je zadržet tuto srážkovou oblast v rotaci nad naším územím.

Radar Skalky mohutně vyzařoval, aby řídil postup oblačnosti správným směrem, k jihu:


Animace točení oblačnosti nad ČR, zdroj  http://radar.bourky.cz/

http://youtu.be/sFDH5XoNros



Haarpová linie ve srážkové oblasti:



Německé radary pilně haarpují kruhy:


Nad Evropu byl vyslán zvláštní radiační puls, který zachytil satelit sat24 jako žlutý záblesk (0:07).
Velké množství blesků manipuluje srážkovou oblačnost.

http://youtu.be/wzFtL7Tng7o



Meteox rovněž zachytil obrovské množství blesků.



Předchozí dokumentace:
1. http://orgo-net.blogspot.cz/2014/05/klimateroristicka-akce-zaplavy-v-srbsku.html
2. http://orgo-net.blogspot.cz/2014/05/jak-se-vyviji-klimateroristicka-akce.html




7 komentářů:

  1. a večer už třetí den to samé http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=lightning

    OdpovědětVymazat
  2. Další animace trochu zřetelnější jak to nad námi točí po celou dobu pršení s ochlazením http://www.meteo-mc.fr/satellite-ir-anime-eu.php

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na francouzkém linku který jsi poskytl (-mc.fr), je vyborný údaj cloud tops(°C), což je teplota výškových mračen, jinde tento údaj jsem nenašel.

      Vymazat
  3. Milý Orgonet, veľmi ďakujem za prehľad, čo sa tu deje. A prajem nám všetkým, aby sme sa dočkali príjemných slnečných dní. Anastázia

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych chtěl mít jako vy. Co vy hulit?

    OdpovědětVymazat
  5. Páteční bouřky a srážky byly občas dost extrémní, o čemž jsme se přesvědčili na vlastní oči, když jsme v sobotu dorazili na naši chajdu v údolíčku, které je obklopeno poli...V pátek prý tam pršelo cca 20 min., ale taková intenzita, že pole to nepobralo a steklo nám to na zahradu i s tím hnusným jílem..bláto všude...za 40 let, co tam starší chataři jezdí, se nic takového nikdy nepřihodilo...opravdu to není normální! Lída

    OdpovědětVymazat

  6. Od Luisy - sofistikovaný překlad z dneška :

    PŘÁTELÉ......PŘIPRAVME SE NA NÁVRAT „DOMŮ"!!!!

    DNES RÁNO JSEM UVNITŘ CÍTILA VELMI SILNĚ , ŽE UVNITŘ SEBE SE DOTÝKÁME ŽIVOTNÍCH BODŮ, KTERÉ NÁM DOVOLÍ PŘIPRAVIT SE NA KVANTOVÝ SKOK!!!! UŽ JSME VELMI BLÍZKO!!!!! MOŽNÁ, JAK JSEM SI MYSLELA, BY MĚLO DOJÍT KE KVANTOVÉMU SKOKU OKOLO 20-21-22 ČERVNA, TEDY V OKAMŽIKU MAIMÁLNÍHO SVĚTLA!!! A VŮBEC, NIC NEMŮŽE ZŮSTAT TAK,(POUZE JAKO MYŠLENKOVÝ KONCEPT), NAVŽDY!!!! CHTĚLA BYCH VÁS TEDY POPROSIT, A PROSÍM VÁS O ODPOVĚĎ, CO BYSTE CHTĚLI, ABY BYLO ŘEČENO O PŘEDPOKLADU TAK MILOVNÉHO A OBÁVANÉHO PŘECHODU DO 5° DIMENZE!!! DNES JE JIŽ OTEVŘENO MNOHO BRAN A UŽ MÁM NOHO ODPOVĚDÍ NA OTÁZKY, KTERÉ SI POKLÁDÁME VŠICHNI „JAK SE TO USKUTEČNÍ“!!!!! MEZI TÍM SI UŽÍVEJTE VIZI VESMÍRU TAK, JAK HO ZNÁME A KRÁSNÝ DEN, JEDEN Z POSLEDNÍCH, KTERÉ ZAŽÍVÁME V DIMENZI BLÁZNOVSTVÍ!!!!



    DOBŘE BRATŘI!!! DNES JSEM CÍTILA VELMI JASNĚ, ŽE JSME VELMI BLÍZKO PŘÍSTAVU "LOĎ ZEMĚ" K FYZICKÉMU PŘÍSTAVU 4° DIMENZE, TO ODPOVÍDÁ PSYCHICKÉMU PŘÍSTAVU 5° DIMENZE!!!
    VSTUPUJEME!!!!
    JAKO DĚTI, KTERÉ SE RODÍ, JSME NYNÍ VEŠLI DO TUNELU PŘECHODU, KTERÝ NÁS VYTLAČÍ VEN Z DIMENZE TEMNOTY A STRACHU!!
    OČI SE ZAČÍNAJÍ OTEVÍRAT!!!

    ODKUD MÁM ZAČÍT?

    CHLADNO:..........ATMOSFÉRA PLANETY ZEMĚ JE JAKO PŘIKRÝVKA, KTERÁ UDRŽUJE PLANETU ZAHŘÁTOU OD HVĚZDNÉ ZIMY, KTERÁ HROZÍ Z VESMÍRU!!! PROTO JE V TOMTO OKAMŽIKU TAK NÍZKÁ TEPLOTA!!!!! SILNÝ ÚČINEK VZESTUPU, OD OKAMŽIKU, KDY JE NAŠE PLANETA I VE FYZICKÉM PŘESUNU VE VESMÍRU, SMĚREM K PORTÁLU SÍRIA........
    RESET: .............V OKAMŽIKU, KDY SE NAŠE ELIOSFERA (NEBO ELIOPAUSA) DOTKNE NOVÉ DIMENZE SVOJÍ NEVÍCE VNĚJŠÍ ČÁSTÍ, NASTANE "OPĚTOVNÉ NATOČENÍ PÁSKU"!!! PROGRAM MATRIX SE UZAVŘE!!!!!!
    "EGA"............PLANETA SE ZASTAVÍ VE VESMÍRU, ABY DOVOLILA SAMA SOBĚ „ZBAVIT SE“ STARÉHO PROGRAMU A AKTIVOVALA PROGRAM NOVÝ!!!! ZBYLÉ HLASY EGA OD TOHO OKMŽIKU PŘESTANOU EXISTOVAT!!!!! BUDE TO TEDY PRO PLANETU I PRO NÁS VELMI TĚŽKÝ A BOLESTIVÝ OKAMŽIK!!!!! ZEMĚ BUDE "RODIT", A JAK ONA, TAK MY NAHLÉDNEME DO NOVÉ DIMENZE!!!!!!
    PORTAL: VŽDY JSEM ŘÍKALA, ŽE NÁŠ SLUNEČNÍ SYSTÉM SE POSOUVÁ V PROSTORU A CESTUJE SMĚREM K PORTÁLU SÍRIA!!!!! TAM NAJDEME VOJENSKÝ KONTROLNÍ APARÁT, KTERÝ NÁS PŘIVÍTÁ!!!!! TENTO PORTÁL BUDE JAKO „SLUŽEBNÍ VCHOD", VHODNÝ PRO PŘIJETÍ PLANETY, KTERÁ VSTOUPÍ PO PROŽITÍ DLOUHÉ NEMOCI A BUDEME MÍT JEŠTĚ ČAS RESETOVAT POSLEDNÍ ZBYTKY NAŠEHO BYTÍ, KTERÉ JSOU JEŠTĚ NEMOCNÉ!!!! HVĚZDNÍ BRTŘI SÍRIA NÁS PŘIJMOU A POMŮŽOU NÁM DOKONČIT NAŠE NOVÉ NAROZENÍ A NAŠE DEFINITIVNÍ UZDRAVENÍ!!!
    ÚČINEK:.......BUDE TO JAKO KDYŽ SE ZEMŘE!!!! ALE TO CO OPRAVDU UMŘE, BUDOU NAŠE „EGA“ A NIC VÍC!!!!!! SAMOZŘEJMĚ, BUDE TO OKAMŽIK TĚŽKÝ, ALE POKUD ZŮSTANEME PEVNĚ V JISTOTĚ „VESMÍRNÉHO PORODU“, KTERÝ PROBÍHÁ, NIC SE NÁM NESTANE!!!! LIDSKÉ TĚLO JE VYBAVENO VŠÍM, CO POTŘEBUJE, PRO PŘEKONÁNÍ KRITICKÉHO OKAMŽIKU!!!!! V TEN OKAMŽIK BUDEME "NASKENOVÁNI" JAK NAŠÍM SCANEREM, TAK TÍM POZEMSKÝM!!! EGA V NÁS BUDOU KŘIČETA BUDOU VTAHOVAT NAŠE TĚLA DO TOHOTO TRASCENDENTÁLNÍHO MECHANIZMU!!!

    TOTO JCÍTÍM V TOMTO OKAMŽIKU, ŽE VÁM MÁM ŘÍCT!! JAKMILE BUDOU MYŠLENKY JASNĚJŠÍ, OZNÁMÍM VÁM DALŠÍ ZPRÁVY!!! ZŮSTAŇTE SPOJENI A SLEDUJTE MÁ VYJÁDŘENÍ!! TENTO VZKAZ VYŽDUJE, ABY BYL ROZŠIŘOVÁN CELÝ, ABY BYL PŘELOŽEN A POSLÁN VŠEM!!! UDĚLEJTE PROSÍM TU VAŠI ČÁST!!! DNES BUDEME V KONTAKTU CELÝ DEN!!!! ALHOM SHAM RA!
    Luisa Muratori

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.