17. května 2014

Chemtrailsová tapeta "ke snění"

Ahoj Orgonet,

citam tvoj blog uz velmi dlho a hladam tapetu na stenu. Co maju tieto 2 veci spolocne? Haha, to by ma nikdy nenapadlo: na Amazone maju kraaasnu fototapetu - chemkove nebo, cerstvo nastriekane a este k tomu velmi lacno :-) (Pozn. Org. za 78 Euro)
V nadpise "Fotografien zum Träumen" znamena prelozene "fotky na snivanie". 
Ak by niektory tvoj citatel mal chut si zasnivat pri pohlade, alebo nebodaj vyhodne kupit trendy fototapetu, prikladam link:
http://www.amazon.de/Walldecoration-krukemeyer-Fotografien-Leinwand-selbstklebend/dp/B00HUOG850/ref=sr_1_112?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1400151898&sr=1-112&keywords=krukemeyer
Koniec srandy, velmi Ti dakujem za Tvoju pracu, co robis pre druhych je obdivuhodne. Si moj pravidelny zdroj informacii a vela som sa z tvojho blogu naucila. 1000x VDAKA.

Prajem krasny den :-)



10 komentářů:

  1. To je už príliš..... :-/.....
    To je vyslovene provokácia zo strany Amazonu, resp. výrobcu tapety...

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle vídám každý den nad Prahou, když zrovna není zataženo Děsí mne, kolik lidí chodí a na nebe se vůbec nepodívá :-(, Ala

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=B4csRhKm6x4
    vedel by niekto prelozit toto video ?Haarp a ChemTrails

    OdpovědětVymazat
  4. Cpou to všude,aby si lidi zvykli a považovali to za normální...

    OdpovědětVymazat
  5. Těch co v tom vidí chemáky je pořád ještě málo. Když to lidé vidí v obchoďáku mezi tapetami připadá jim to na obloze jako normální. A tohle je to fotka současného nebe.

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Ano, je to síla ta tapeta. Dovolím si aspoň krátce přispět svým malým dílem k tomuto smutnému tématu, protože se mi jeví jako stále závažnější a velmi alarmující. Konkrétně dneska, vážení, kdybyste viděli nebe nad Kroměříží a co se na něm děje, tak nebudete možná věřit vlastním očím. Na pozorování chemtrails jsme si již zvykl, takže jsem připravený na ledasco,ale to co se rozpoutalo dneska kolem 11 hodiny na nebi, bylo doslova peklo, které vrcholilo kolem 14 hod. Letadla létala nejdříve ve dvojici, cíleně, v několika pruzích vedle sebe sem a tam, potom doslova ze všech stran a ze všech koutů, jako když píchnete do vosího hnízda, takže po chvíli měl pozorovatel dojem, že musí jít o vcelku pečlivě naplánované a předvedené divadelní představení. Viditelnost byla perfektní, takže silně kontrastní, ostře bílé stopy za letadly se krásně "rozlévaly" do roztřepaných, širokých pruhů, jak je známe z těch nejdivočejších fotografií, po dvou hodinách jich byly už opravdu desítky, a křižovaly se navzájem, takže obloha vypadala jako malířské plátno s dílem šíleného malíře. Nálety působily doslova dramatickým, až agresívním dojmem a člověk z toho měl pocit, že strůjci tohoto dramatu se museli nutně zbláznit. "Honem honem, musíme toho rozprášit co nejvíce a co nejrychleji !!!" Původně čistě modrá obloha se změnila do stříbřitě modré, a to kam až oko dohlédne. Každému normálnímu a aspoň průměrně inteligentnímu člověku musí být jasné, že Chemtrails je dílo pečlivě naplánované a cíleně prováděné a že musí mít nějaký účel a hlubší smysl, a že to možná nebo asi nebude zrovna pro dobro lidstva, co vidíme skoro denodenně nad sebou. Píšu "skoro", protože některé dny nevidím na nebi ani jedno letadlo a to mám oči otevřené, věřte mi. Opravdu nechápu, jak si tohoto spousta lidí stále nevšímá, nebo si myslí, že jsou to jen "obyčejné čáry" za letadly a že pět a více letadel pozorovat nad hlavou po dobu několika hodin je jen běžný normální letecký provoz. AKCE stále pokračuje a není ještě u konce...Jenom se modlím, aby lidi byli všímavější a začalo se kolem toho už konečně něco dít. Zatím mám pocit, jak to tak vnímám kolem sebe a sleduji reakci okolí, že lidé jsou stále víc a víc nevšímavější, neřku-li přímo tupější a zabedněnější..Nebo že by na něco už NĚCO působilo??? Hezký den, přátelé.

      Vymazat
  7. Skoro bychom zapomneli na to, jak je nebe ve skutecnosti nadherne syte modre. Dneska ho ze zdola vidime blede namodrale s primesi sedeho hnusu alum.hnoje, a jeste k tomu to vsude hrozne smrdi.
    A mozna tim chtel nekdo oslovit space, aby se nad tema carama zamyslel. Kdo vi.

    OdpovědětVymazat
  8. Vám všem dobře jebe co? :D Vrátit občanky a zpátky do ústavu!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.