7. května 2014

Iva Adamcová: Velký třesk

Velký třesk
Iva Adamcová 
Benefice, Praha 26. 4. 2014

(00:23:30)
Už mě znáte, možná většina lidí. Možná jsou tu i někteří, co mě vidí poprvé, a možná někteří o mě ani neslyšeli. Ale to nevadí. Pokud je dneska oslovím, tak si mě možná najdou, a když mě nenajdou, tak jak vám dneska vysvětlím – to už vy vlastně víte, pokud mě znáte - obojí je dobré. Protože obojí je přesně zaznamenané ve vašem vývoji a osudu, a obojí obsahuje pouze vaše hmota, kterou považujete za samy sebe.

Já už teď čtyři a půl měsíce nepřednáším a dolaďuji si své vlastní osudové věci, abych se mohla po čase přemístit na místo, kde se můžeme zase setkávat a kde si pak můžete dolaďovat své osobní cesty, kterým nerozumíte. A stejně vám všem budu vysvětlovat jen to jedno jediné, co vždycky vysvětluji.

Za tu dobu přišly už trošku jiné pohledy. Byla jsem v kontaktu s Božstvím a ukazovalo mi, jak se zase ty věci mají, takže vám zase mohu říci o kousililíček víc, protože za ty čtyři a půl měsíce se naše planeta pořád pohybuje ve vesmíru dál, hluboko se posunula, takže moje hmota, i vy, to dovolí, abyste se to dozvěděli.


Já jsem tady namalovala takové obrázky. Tenhleten systém znáte, i když hlavní tunel jsem tam záměrně nemalovala, už jste všichni většinou pokročilí. Nicméně budu o tom mluvit: víte, že jak se každý vyvíjíte, život po životě stoupá ve vašem páteřním kanálu vaše božství, které se jednoho dne propojí v té hranici, která je až tady nahoře. A když pak se zlikviduje tahle oddělenost, to je tahle přerušovaná čárka, která jde pod třetím okem, když tu zrušíte, stane se z vás Svatý grál neboli Bůh žijící ve hmotě.

Tenhle proces ale trvá, teď dobře poslouchejte, miliardy let. A abyste viděli, jak se posunujeme, jak se dostáváme z nevědomosti do vědomosti Božství - protože tahle doba je jednou z nejdůležitějších dob, která se týká vývoje našeho Vesmíru a mnozí z vás ještě pořád kalkulují s vůlí člověka neboli s vůlí hmoty – proto jsem byla dnes sem poslána, abych vám ukázala, vám, kteří ještě pořád trošičku pochybujete a ukračujete k nevědomosti, zda činíte či nečiníte chyby, abyste si byli jistější.

Vaše tělo, které považujete za samy sebe a které se nějak jmenuje, nejste vy. Jste vše, co vzniklo při začátku celého Vesmíru. Já jsem tady namalovala jen okamžik Velkého třesku. To je ten středobod, číslo jedna. Dimenze nad 5 jsem už nemalovala, to je jako kdybych malovala žákům třetí třídy, co se budou učit v deváté třídě. To je zbytečné. Sami víte, že bychom tomu nikdo z nás nerozuměli, ani já, protože já jsem převaděč do 5. dimenze. Informační, samozřejmě. A vy v mém osudu figurujete, a já figuruji ve vašem, abychom se setkali buď osobně, nebo informačně.

Takže se dívejte: Velký třesk vznikl v bodě 1. V této oblasti zde byla obrovská energie, která vybuchla, a vznikl v tomto okamžiku celý Vesmír. V jednom jediném okamžiku. Jak je to možné, řeknete si? Tak jako spermie oplodní vajíčko v okamžiku spojení, to znamená Velkého třesku, existují veškeré budoucí buňky hmoty vašeho těla, které se tam vyskytnou. A dopředu už je dáno, jaký bude časový plán vašeho vývoje. Znáte to ze základních přednášek, kdy vám vaše narození symbolizuje bod A, a váš odchod z těla, z hmoty pro tento život, pro tento osud symbolizuje bod B. Všechno navazuje. A protože karma existuje jenom ve třetí dimenzi, a je velice konkrétní, to nikdo neobejde. Musíte se naučit úplně všechno.

Takže v první dimenzi, to je tady ta jednička, střed, tam jste existovali každý zvlášť pouze jako bod. Ve druhé dimenzi, která trvala také mnoho miliard let, to je ten kroužek, který jsem namalovala s číslem 2, už jste se začali spojovat s jinými body a vznikaly takzvané dvoudimenzionální pohledy. Až jsem se všichni, jak tady dneska jsme, dostali do třetího pruhu, do kruhu, který je pod číslem 3. Tímhle kruhem jsme si už prošli všichni jako vědomé bytosti. Ty bytosti podle vás možná některé nejsou vědomými, ale tak to není. I naše věda už zjišťuje, že i rostliny cítí, i rostliny křičí, rostliny se vyživují, rozmnožují, všechno to, co děláte vy. Mají ale nižší vědomí. Vyšší vědomí mají už potom zvířata. A člověk, ten je ve své schránce jenom maliličko, skutečně jenom maliličko výš, a to už také vědci vědí. Protože z genomu, který má asi 10 tisíc částí, pouze ve 4 se lišíme od šimpanze. To je krásné, co? Protože tady se jedná opravdu jenom o váš příbytek, božství je úplně stejné. To znamená, že náš příbytek, ve kterém bydlíme, v tomto domečku, za který se většina lidí ve třetí dimenzi považuje, tvoří iluzorní dualitu.

Ten člověk stojí iluzorně sám proti zbytku světa a bojuje. A bojuje na různých úrovních. Považuje věci za špatné, anebo za dobré, podle toho jak se egu hodí. Ale co to vlastně ego je? Sice jsem vám to už vysvětlovala, ale dneska vám to ukážu z jiné strany. Ano, ego je zákon hmoty, neboli vaše tělo. To tělo má DNA. A zvolili jste si ho jako bohové proto, že v minulých inkarnacích jste odmítali něco. Síla negativní emoce vytváří záznam odporu, slyšíte, odporu, ne pokory.

Vysvětlovala jsem všem, že přicházím vysvětlit dopodrobna Kristovo učení. Abyste směli v této době přestoupit na vyšší fázi. Ale jenom vy, kteří to sami dokážete. A teď pozor: to smění je jenom iluzorní, protože ten záznam v DNA už je dávno nastavený. Vy nemusíte dělat zhola nic. Jenom žít, každé ráno se vzbudit, a dělat to, co je pro vás ten den připraveno. Rádi, bez odporu nitra. Smíte se bránit jakoby tělem, ale jen jako maňáskem, když někomu chcete udělat „bububu, to nedělej“. Ale jen z lásky k tomu člověku, protože víte, co on si sám zapisuje, když činí druhým špatně. To jediné je vám povoleno. Tehdy už jste sjednoceni. Program vašeho DNA vám to dovolil.

Sami moc dobře víte, že existují lidé, kteří kdyby mě poslouchali, tak by zvraceli a bylo by jim hrozně špatně. Protože hmota, která je ovládá, ten egoismus je tak velmi silný, že jim to nedovolí, aby mě poslouchali. Ale vy, kteří už to umíte, kteří už to snesete, se po mých slovech začnete čistit. Systém je vlastně velmi jednoduchý. Přechod je velmi krásný a hladký. Napřed se musíte naučit nedělat negativní emoce. Jakmile se to naučíte, přinesla jsem info, tehdy se vaše tělo začne samo čistit. Bolí to, ano, bolí to, někdy jsou velké zádrhele. Je do toho vstoupeno i mnoho pohledů. Může se čistit i někdo vedle vás. Pozor, tam jsou zase lítosti. Když už snesete sami sebe, nesnesete, že se čistí vaše dítě, nebo váš partner. To všechno přehlížejte, protože všichni máme stejná pravidla. Bůh je spravedlnost sama. Vybíráte si pouze takový osud, celý a hotový, protože planeta neboli hmota má svůj osud vývoje tak jak lidské tělo, kdy buňka s buňkou se oplodní. Ano, při Velkém třesku v bodě 1 bylo všechno vymyšleno. Vámi. To je divné, žejo. Jsou lidi, kteří mi píší: „To jsem byl ale pěknej vůl, že jsem si tohle vybral.“ Ne...

Já vám teď ukážu, jaká doba přišla. My se pohybujeme v tomhle kroužku číslo 3. A pozor, vidíte to, ta naše planeta musela projet vším tím tady mezi dvojkou směrem k té trojce. Tady tehleten kroužek, který činí obvod, je takzvaná brána, kdy vždycky přijde nějaký přinašeč, a řekne vám vysvětlení, jak se tou bránou procpete. To je můj úkol. Ano, zastavit negativní emoce. Bůh je prožitek, to znamená, nesmíte to prožívat v sobě, to není vaše skutečná realita. Tělo je jenom iluze a hra smyslů, která vás mámí.

Ukážu vám něco zajímavého. Namalovala jsem tady bod – tady v tom třetím kroužku – to je jako naše planeta před tisíci let. My tady tou třetí dimenzí letíme stovky tisíc let. Planeta se pořád posunuje od toho středu odstředivě ven. To znamená, že život na ní se vyvíjí. Vyvíjí se tak, že se sem inkarnují malé části Boha - to jste vy, každý z vás je Bůh – které si zvolí hmotu svého následného života právě kvůli karmám, které jste v minulosti napsali. A vždycky pár tisíc let těsně před tím, než ta jednotlivá planeta – protože pozor, my tam nejsme sami, tam je obrovské množství různých planet – my samozřejmě v třetí dimenzi o sobě nevíme, víte, jak si lidstvo myslelo, že jsme tady sami, a že nikde neexistuje život, nebo možná nějaký primitivní způsob života, nějaké baktérie – jak jsme byli namyšlení v tom, jak jsme vysoko a jak jsme daleko – tak to není. Za prvé, ty planety jsou odděleny vymožeností, vlastně vědou, že vy ještě nemůžete navštěvovat ty druhé planety, abyste si to neřekli, že, protože vy se musíte skutečně v izolaci na té hmotě vyvíjet. A ta hmota, ta planeta prolítá. Ale její akáša, neboli minulost a budoucnost, to jest program, který je vymyšlený v okamžiku vzniku vesmíru, tak jako oplodnění vajíčka spermií, je daný, je nastavený a je hotový.

Takže každý z vás, jako malý Bůh, podle odporů, které v minulém životě naposledy udělali, je jedno na jaké čakře, si zvolíte přesně hotový osud budoucí hmoty vašeho těla, vašeho jména, včetně samozřejmě rodičů, známých, milých i takzvaně nemilých, protože je taky v té době ještě posuzujete jako nepřátele. Nicméně, pomalu se dozvídáte, že to tak není. Dozvídáte se pomalu, že jste bohové.

Pár tisíc let před tím, než ta planeta dojede na hranici brány (to je ta "čtvrtá dimenze"), se začínají všechny věci točit okolo božství. To si mnozí ani neuvědomují, i když si připadají jako nevěřící, že vlastně toho Boha několikrát denně vezmou do pusy, aniž by si to uvědomovali. Třeba Pane Bože, no to mě poser... (:-))), i člověk, který to nevnímá. Jsou toho plné knihy. Protože Bůh totiž ve vás všech spí. On nedovolí, abychom na něj zapomněli. Je to jediná bytost, která tady žije, a on hledá sám sebe. Takže jeho vědomí je iluzívně rozdrobené. A nevnímá ještě, že ten, kdo vám přijde ublížit, vám dává šanci k tomu, abyste zastavili své odpory. Abyste konečně řekli: „Tak jo, tak mi to udělal.“ A je konec. Už se vám to nikdy nestane. Ale musíte dodržet pravidlo na každé čakře. Jaká ta pravidla jsou, o tom už nebudu dneska mluvit, protože to bychom se zdrželi, mám toho ještě hodně co říct.

Takže, vidíte, tahleta tečička – planeta - se blíží k tomu rozmezí, k okraji brány. To je zhruba pár tisíc let před tím, než tam doletíme. Vždycky se inkarnuje obrovská duše z páté dimenze, která přijde nastavit pravidla. Bylo jich několik, těch duší, samozřejmě. Já budu mluvit o Kristu, on je jedním z nejdůležitějších, i když vše bylo rozvrstveno po celé planetě. A Mayové ještě mnoho tisíc let před ním vypočítali, že v roce 2012, nebo na přelomu 2012-2013 bude zánik tohoto světa. Vzpomeňte si, co to dělalo na konci roku 2012 se všemi lidmi. Vždycky jsem vám říkala: „Neblázněte, tak to není.“ Ale museli jste si to prožít, a bylo to dobře. Pak jste si řekli: „Uf! Nic se nestalo.“

Ale ono se stalo. Ten starý svět skutečně zanikl, což vy si vůbec neuvědomujete. Ta planeta totiž proletěla s celou svou hmotou a historií do této pětky. Už v 80. letech bylo vědcům divné, že naše planeta vibruje rychleji. Ano, i vaše těla vibrují rychleji. Tím, že vibrace hmoty je vyšší, má jiné vlastnosti. Zjistíte, že teď i čas vnímáte jinak. A zjistíte, že věci, na které jste čekali, na jejich splacení, to znamená, když jste něco vyvedli, tak jste někdy čekali 10, 20 let, dva roky, tři roky, tak teď to máte na krku za týden, za dva dny, za hodinu, v tu ránu zakopnete a natáhnete se, když něco vyvedete. Ano, to dělá tahleta vibrace.

Ale hlavně, těsně před tím datem na konci března 2013, než jsme proletěli poslední branou – vy byste byli nepřežili rychlé proletění téhle hranice 5D – proto krátce předtím musel přijít někdo, kdo by vám řekl principy, abyste začali pracovat. Protože 3D systém, a teď dobře poslouchejte, je systém Boha, který zapomněl, že je Bůh, a žije ve hmotě a připadá si jako hmota. Ale 5D systém je Bůh, který je vědomý ve hmotě. To znamená, člověk, který se po mnoha a mnoha životech dostal až sem vysoko svojí hadí sílou, a dozrál v téhle chvíli. Ta naše planeta poletí dál, a teď, protože mnozí z vás už se to naučili, už nekonají egoismy, vědí, že to pracuje. Ale je o mnoho víc lidí, kteří to nevědí, a proto se teď dějí na světě tak hrozné neurvalé věci, protože vzrůstá nervozita. Satan, neboli Zákon hmoty, což je tady ta červená čára, vidíte – tohle je hmota, tohle je člověk, který žije v iluzi hmotného těla, to znamená, že si myslí, že je jeho tělo a jméno, v něm je ten samý Bůh. Ale pak jsou tady lidé, kteří jsou takhle čistí a už vědí, už přestali činit, a teď to jejich tělo se ještě musí dočistit.

Tenhle týden mi psal jeden pán, který tady dnes sedí, krásný dopis, musím mu poděkovat. Já jsem mu taky napsala, že je šikulka. On mi napsal nádherný dotaz, toho hned využiju. Vy mě vždycky inspirujete. „Ivanko, proč máme prosit do minulosti?“ Vy víte, že do budoucnosti prosit nesmíte, to už je vůle člověka, aby bylo něco jinak. „Proč vlastně máme prosit do minulosti, když všichni nám to udělali dobře, a my jsme to po nich chtěli?“ Já říkám: „No vy jste šikovnej.“ Ano, prosím, systém je takový, že vy přestanete dělat negativní emoce, následně se začne vaše tělo čistit, a čistí se rychleji, když žádáte o odpuštění za vaše minulé skutky. To tělo se rychle čistí, to vaše obydlí, a začne se pomalounku zvedat vibračně.

Ale pozor, má to jednu podmínku. Vy musíte přijmout i ty platby. Musíte být rádi, že vás něco bolí, musíte být rádi, že jste nemocní. Ne jako že byste jásali, juchú, teď mám mrtvici, ale brát to tak jak to je. Přijmout to. "Tak jo, teď jsem nemocnej, buď se z toho dostanu nebo ne. To je jedno." Přijmout. Zasloužím si to. Kdybyste totiž něco na tom nechtěli, tím byste dělali další odpor neboli negativní emoci, a nevymanili byste se z vědomí ve 3D do 5D. A do té doby, než se vaše tělo vyčistí, už neděláte další odmítavé reakce, a vaše vědomí se sjednotí s vaším Božstvím. Brána nahoře se otevře. A teď dobře poslouchejte. V té chvíli jste Bůh, který ovládá veškerou hmotu. (00:46:00)

(Pokračování: Zázraky, magie)


  

27 komentářů:

  1. http://kryon.webnode.cz/news/demystifikace-new-age-1/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Orgonete-tak ti nevím, co si mám myslet.Momentálně přední vědátoři ten Velký třesk zpochybňují a melou něco o "strunách".To ještě asi Ivanka neví?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec jsi nepochopil o co jde,pozoruješ jen očima stejně jako vědátoři,pouhé lidské oči nemohou vidět opravdovost světa,proto vědci stále vymýšlí nové a nové teorie,zjišťují totiž že jim nedává vůbec žádnej vědecej smysl to co vidí... Dnešní "konvenční věda" je v mnohých ohledech neskutečně zaslepená... Lidé jako Einstein nebo Tesla pochopili že vnímáním jen toho co můžeme jako obyčejní lidé pozorovat nic opravdového nespozorujeme.

      Vymazat
  3. NO...to je poprvé, co jsem si ji přečetl tak nějak v celku. A ejhle, hodně z toho tak poslední dobou vnímám a došel ke stejným závěrům... Chtělo by se mi k tomu hodně co říct....ale proč vlastně... . každý kráčíme tak jak chceme. Buď chceme nenávidět nebo nechceme... buď s bolestí v sobě bojujeme nebo ji necháme odejít s pozdravením "čau"..buď..... atakdále atakdále...... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, mala som to podobné ako mdnamur, a tento Ivy výklad a toto je i u mňa prelomový.
      Že by bolo niečo v "lufte " ?? Jasné, že je. Bo

      Vymazat
    2. Ano Bo, je to VORTEX neustále otevřený - a další "schod" se chystá 21.6.

      Vymazat

  4. Lidské bytosti ve své esenci a substanci byly, jsou a vždy budou zcela, úplně a naprosto duchovními bytostmi. Obsahují v sobě tři úrovně a stupně mysli.
    Nejniternější duchovní stupeň – to je náš Duch.
    Intermediální stupeň –vnitřní mysl čili mentalitu- to je naše Duše.
    Nejzevnější stupeň- zevní mysl - to je naše fyzické tělo.
    Náš Duch je jen relativní k Absolutnímu Duchu, kdož je Nejvyšší Bůh. Absolutní Duch je Absolutním sebeuvědoměním Absolutním „Já jsem“. Sídlí v Absolutní duchovní sféře a Absolutní atmosféře.

    Velmi stručneě. Nejdříve je stvořen duchovní vesmír, následně intermediální vnitřní vesmír a nakonec je stvořen hmotný vesmír. Vědecká teorie vzniku vesmíru známá jako „teorie velkého třesku“ je ZKRESLENÍM toho, co skutečně nastalo. Tato teorie pojímá tento proces jako akt násilí a explozi. V tomto procesu se neodehrálo žádné násilí, ani nenastal žádný výbuch. Byl to akt Absolutní lásky a Absolutní moudrosti Nejvyššího, kdož započal svou vlastní Absolutní mocí popud v centru té akumulace a absorpce zvaném hmota, aby tak dal zrod vesmíru. Problémem teorie velkého třesku je to, že neumí náležitě vysvětlit ani to, jak tato akumulace a absorpce nastala, ani to, jak vznikly částice a čistá energie. Jen předjímá to, že čistá energie je tu vždy sama od sebe bez jakéhokoli zdroje. Ale i ta nejčistší energie má zdroj a je nemyslitelné pochopit existenci energie bez zdroje, který ji předchází.
    Petr Daniel

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonete, moc děkuji, že to sem dáváte. Jsem typ, který raději čte, na přednášky na videu jsem nekoukala, ale tohle je pro mě ideální forma - můžu číst a přemýšlet u toho, vracet se a číst to znovu... Hodně mi to rezonuje s mými zkušenostmi. Před pár dny jsem měla potřebu žádat o odpuštění toho, co jsem způsobila ve svých minulých životech a tady jsem se dozvěděla širší souvislosti - proč je to vlastně tolik potřeba... Intuice je jedna věc, ale když mi někdo věci pojmenuje a zarámuje, že to pak pochopí i můj rozum, tak to moc pomůže... Díky moc.
    Paty

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji Orgonetovi, že i nadále uvádí paní Adamcovou a děkuji mu i za to, že dál funguje. Není totiž jiného webu, kde by se snoubil rozum s intuicí a dal nám tak nahlížet život z obou stran. Tato jedinečnost, která umožňuje setkávání intelektuálů a intuitivů vede k celistvosti každého z nás.
    Tímto je tento web cenný a nezastupitelný.
    MG

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný den všem, co sledují tyto stránky,

    velice si vážím informací od paní Adamcové, inspirující. Kdo pochopí, může navázat na paní Zelenkovou.

    S přátelským pozdravem Milan Effenberger

    http://www.youtube.com/user/webparadis/videos

    OdpovědětVymazat
  8. Kde je možno přečíst pokračování. Prosím uveďte zde v diskuzi. Děkuji. Zdeňka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím to nemám přepsáno, ale slibuju že napíšu (:-)))

      Vymazat
    2. Dobrý den. Jsou někde videa Ivanky z r. 2014? Děkuji

      Vymazat
  9. Problém je v tom, že magická stará cesta už by se fakt měla opouštět - a měli bychom se stát skutečně vědomými a ne si na to hrát.

    Proudění energie v páteřním kanále - je právě důkaz, že jsme starou magickou cestu neopustili ...skončíme v zadním mozku - s reakcí vyděšeného zvířete - utéct - zaútočit... špatně.

    Vědomému člověku energie musí nutně proudit po střední linii přední části těla... a pak se hladce dostane na přední stranu hlavy - bez křížení, či spíše bez plané iluze, že se energie z páteřního kanálu dostane do centra třetího oka... a pak může přistupovat k řešení novým vědomým způsobem... bez schvalování budoucích obětí "očistného procesu" a podobných přehmatů. Do páteřního kanálu energie přichází shora a tím se uzavírá cyklus - zadní část těla, patřící minulosti se občerstvuje čistou světelnou energií a lidská bytost předává do vesmíru své lidské zkušenosti a moudrost - obrácený cyklus je satanistický, ale pochopit to můžeme teprve teď... po mnoha tisících letech, kdy se tu satanismus etabloval v mnoha formách... a vstoupil do všech i duchovních oblastí... ale světlo ho odhaluje.
    Schvalování násilí a obětí, i když v alibistické teorii - "čištění planety" je přesně projev proudění energie v páteřním kanále... co celou tu dobu nadvlády nad lidstvem satanismus ( ve formě satanismu, zednářství, ale i oficiálních náboženstvích) dělá? Pracuje na co největším množství obětí a utrpení a na jeho schvalování... pouze si občas hraje na "ostré odsouzení" - ale to je plané... jen pro uklidnění polospících obyvatel... a proč? Satanističtí démoni žijí z energie utrpení a násilnou smrtí se uvolní hodně energie... a každý člověk to vnímá... a dokáže tu energii umírajícího využít - žene to energii právě do páteřního kanálu a fyzické tělo člověka se značně posílí (ducha pak nepotřebuje...spojení s ním se vypíná a zase si hrajeme na zvířátka)... a tak se člověk zapojuje do satanismu zde... no spoustu lidí to samozřejmě vzrušuje, i když k vraždění by se nikdy nepropůjčili... Ale podporovat to budou - protože cítí magickou sílu smrti... minulost je dlouhá a temná a odstřihnout se od ní dá práci.
    Pokud se chceme zrodit do nového lidstva hezky rychle si musíme ujasnit, co je důležité - jak dlouho ještě budeme krčit rameny nad zbytečnými krvavými oběťmi a tvrdit, že to je potřeba a že to ty lidi mají napsané v "osudu" - a pěkně se spoluživit a spolukořistit z jejich smrti. Anebo tu lhostejnost odložíme - zbytečné rafinované řečičky také a konečně začneme co nejvíc zapojovat ducha do své bytosti a srdcem vnímat o co jde... je to náročnější, ale peklo vždy nabízelo pohodlné zkratky... tak kam půjdeme? Koloběhem energie v našich tělech - které se musíme naučit, ale je správné nebo budeme spoluparazitovat na smrti jiných a tím ji nepřímo vyžadovat - pro svoje zvrácené fungování? "Peklo" se začíná hlásit o vstup všech, kdo tam patří... je nejvyšší čas se rozhodnout, kam patříme... a kam budeme patřit. Kult a vzývání smrti je v nás hluboce zakořeněný ( někdy během existence duše jsme se tomu opravdu nadšeně věnovali všichni, v nějaké magické praktice, náboženství, obřadech, kanibalismu... a je jen na nás, jestli si uděláme peklo na celé zemi a pro všechny nebo začneme budovat ráj...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konočně rozumné slovo.Je potřeba se také zamyslet a nejenom všemu slepě věřit.Jak praví 5 dohoda.,nevěř nikomu ani sobě.
      Život tě musí naučit,vše co nás učili je jenom nějaký program,který ti v hlavě stále našeptává většinou zlo.Je potřeba se ho zbavit a vyměnit za lepší program.Nejlépe meditaci vyčistit hlavu.Stále si opakovat já jsem a agresor se nebude vracet.Je to jednoduché a funguje!!!

      Vymazat
    2. Dobrý den a rovnou děkuji za jiný a také rozum dávající pohled. Můžete, prosím, sdělit případně nasměrovat na nějaké zdroje, autora pro lepší pochopení Vámi sdělovaných informací? Předem děkuji za odpověď. Přeji hezký den. Láďa.

      Vymazat
    3. anonyme 8:48 díků .... stačilo mně postrknout :-) děkuji ... hodně zdaru přeji .. Kaadha

      Vymazat
    4. Tento koment mi opäť pootvoril pohľad. - Hm, no fajn, to prúdenie po prednej strane , rozumiem tomu ako po dráhe srdca, vo veľkej skratke, od zhora. Tak ?
      Ako sa dá sklbiť zvieracia sex potreba s týmto vývojom - či nevadí, že občas aj ona tu je ? lebo celý život hľadám sklbenie potreby ducha a tela. Mám prestať hľadať ?



      Vymazat
    5. Láďo - zdroj nemám, než sebe.

      pro 15.5.2014 12:20:
      Pudový sex je přirozený a čím víc budeme schopni ho využít pro to správné proudění energie v těle, tím líp... a pak, při správném proudění energie v těle nebude ani zvířecí... nejvíce může člověk najít v sobě... zkuste si hlídat tok energie a promluvu vašeho srdce a budou se dít věci...

      Vymazat
  10. Děkuji za zprostředkování,na setkání jsem nemohla,přečíst si to je milé a přišlo vhod.

    OdpovědětVymazat
  11. Ivo mas pravdu, dela se mi pri cteni tvych informaci dost nevolno, jakoby mi bylo zle od zaludku, na zvraceni....to same mam pri sledovani videi a cteni prekladu Teal Scott...Jak pises, bud je to tim, ze mam tak moc vysoke ego, nebo to bude tim , ze jsi jen sikovnou manipulatorkou pro lidi na vyssim stupni vyvojejsi a jsi na jedne lodi s Teal Scott...Ja se priklanim k tomu druhemu, Teal Scott jsem nemela rada, uz kdyz ji tady nas Orgo v dobre vire daval hodne prostoru, s tebou citim to same...Nejde o to, co rikas, ale jake zavery si mame pro sebe a nas zivot vyvodit... Neni mozne se zivit nenavisti, ale lhostejnost a ruzove bryle nam nikomu nepomuzou, jen davaji volnou cestu spatnostem...

    OdpovědětVymazat
  12. Moc děkuji za anonymní obsáhlý příspěvek z 9. 5. Jsem ráda, že někdo přemýšlí a hlavně cítí a nenechá se chytat "na udičku." Pár věcí k zamyšlení: Nevědomí a materialističtí lidé mají v přítomnosti p. Adamcové údajně zvracet, protože neunesou její vysoké vibrace... Slyšel nebo viděl někdo, že by lidé zvraceli při přednášce p. Eduarda Tomáše, p. Drtikola, při četbě Komenského, Bruntona, či jiných duchovních mistrů? Vysoké vibrace srdeční čakry Mistrů umožňují posluchačům nebo čtenářům zacítit v srdci nádhernou hřejivou přítomnost Boha, absolutna....Jejich vysoké moudrosti jistě mnozí neporozumí, možná ani nechtějí, ale určitě při nich nezvrací.
    V jedné ze svých přednášek uvádí p. Adamcová, že Bůh nerozumí slovům a nereaguje na ně. Reaguje údajně jen na emoce. Tím je popíráno působení modliteb, manter, písní, literatury..V Bibli je psáno: Na počátku bylo slovo a to slovo bylo od Boha...Každé slovo a každý zvuk je vibrace. Slovo je velmi mocný nástroj a člověk by si měl uvědomovat, jak slova používá. (Slovo "posrat", jistě nepatří do úst mystika, který by měl vědět, co tímto slovem předává posluchačům.)
    Doporučuji knihy Tomáše Keltnera: Transformace vědomí a výzkumy japonského vědce Masaru Emota o programování vody slovy. http://www.lecenibezchemie.cz/Voda/voda4.htm

    Nabádání občanů k nicnedělání při setkání se zlem a k přijímání všeho jako dobrého?...Každý den jsme na křižovatce, kdy se rozhodujeme o tom, co uděláme. Myslím, že bychom se neměli ptát, co uděláme pro sebe, ale pro druhé, pro tuto Zemi, aby na ní všem bylo lépe! I Ježíš se rozlítil a rozházel farizejům stoly, když viděl, že okrádají poddané! Máme se stát pokornými, tupými, netečnými "ovčany" bez svobodné vůle (zaměňované za ego) s vědomím, že "vše je dobré"? Dívat se, jak se temnota rozpíná po planetě, snižuje její vibrace a zabraňuje postup lidstva do 5D? Lidská bytost má možnost ovlivňovat realitu - s postupujícími vibracemi stále více. Lidé by měli vysílat prostřednictvím svých srdcí světlo a lásku - tím automaticky mizí temnota a dochází k uzdravování. Světlo je silnější než tma - ta je jen nepřítomností světla. Světlo ve tmě svítí a ta je nepohltí.

    p. Adamcová: "Naše hmotné tělo je iluze, naše hmotné tělo je ego. Tělo má DNA..." = ego,iluze má DNA !????

    Lidská bytost je trojjediná. Tělo je stejně důležité jako duše. Pokud dojde k disharmonii, není možné v duchovním vývoji pokračovat dál.
    Nejjistější cesta je žití ve vědomé přítomnosti pod vedením srdce. Lidově: Se srdcem na dlani a s rozumem v hrsti.



    OdpovědětVymazat
  13. Souhlasím s tím, co říká Iva a souhlasím i s tím, co píše anonym 12.5. 23,30.
    A necítím v tom rozpor.
    Iva Adamcová není programově manipulátorka.
    Problém tkví v tom, že se neumí dost precizně vyjadřovat, aby objasnila myšlenku. A také v tom, že zde na světě /už jsem to psala/ má vše rub i líc - to znamená, že nic není jen černé a nebo jen bílé, ale že vždy platí to i to, tedy obě stránky věci, akorát v různé míře zastoupení jednoho i druhého aspektu.

    Z tohoto důvodů lze tedy na všem, co se týká života zde, najít zdánlivé protichůdnosti. Věci ale v našem světě nestojí proti sobě /proti logice/, ale vedle sebe, neboť náš svet zahrnuje vše - je obrazem boha.
    Jsme to my, kdo stále staví vše do konfliktu: buď - anebo. Neustále něco z celosti, z kruhu vylučujeme, místo aby jsme přemýšleli jak tyto věci mohou fungovat vedle sebe. Tímto špatným myšlením tvoříme neustálý boj v sobě i mimo sebe, na celé zemi.../války, konflikty, nedorozumění/.

    Jestliže Iva říká, že na slovech nezáleží, nemíní tím, že by na nich nezáleželo nikdy a nikde. Chce tím zřejme zdůraznit, že v konkrétním případě např. modlitby ap. je naše prosba účinná /vyslyšená/ pouze tehdy, je-li doprovázena i odpovídající emocí. To ostatně ví každý esoterik, léčitel ap. Budeme-li myslet v celém kontextu, vlastní hlavou a zapojíme i určité zkušenosti a vědomosti vztahující se k věci, které jsou už v dnešní době celkem běžné, pak nenajdeme rozpory v učení Ivy.

    A pokud je občas najdeme, je to na nás hledat a nacházet. Nejen poukazovat a křičet do světa, že někdo jiný říká opak. No ano, říká. A má pravdu. Ze svého hlediska a ze své zkušenosti dospěl k takové pravdě. Už jsem to tu psala o tom kruhu lidí, kde uprostřed je nepravidelný předmět. Každý vidí ze svého stanoviště cosi jiné, ale pravda je ten celek. A nakonec, dnes už se připouští, že i DNA je více-méně iluze.
    MG

    OdpovědětVymazat
  14. Ještě k tomu souhlasu s 23,30. Ano, pan Tomáš měl "auru svatost" a přeplněná Lucerna bývala prodchnuta jeho laskavostí. Rovněž čtení pana Bruntona bylo povznášející. Zato pan Drtokol slovo posrat běžně používal - viz audionahrávky.

    Bezpochyby to však byli všichni, včetně Komenského velikáni, kteří předběhli dobu.
    Jenže doba pokročila. Všimli jste si, že kult osobností už odeznívá? Je to tím, že všichni jsme se více-méně přiblížili tomu být osobností. Nepotřebujeme již nedosažitelné vzory k uctívání. Děkujme jim, mějme je v úctě, ale jejich čas vypršel.

    Vědomí lidí je už dnes natolik rozvinuté, že nemusíme nikoho napodobovat. Dozráli jsme ze stavu duchovního dětství, které potřebuje "rodiče", aby mu byly vštípeny duchovní ideály, do jakési puberty, kde každý hledá svou vlastní osobnost.
    Snad i proto, že naši duchovní rodiče, které uvádíte, vyučovali spíš čisté myšlenky - ideály, byli tak povznášející.

    S tím jak se vývoj urychlil mění se posvátné v profánní, každodenní, obyčejné praktické užití nabytých ideálů. Čili něco jiného je záměr a něco jiného realizace. Nepotřebujeme už v této fázi setrvávat u ideálů, ale máme se naučit prakticky konat. A to je jistě málo povznášející. Takto chápu já dnešní dobu. A v tomto kontextu mi do toho Iva přesně zapadá. Její úloha teď a tady je nesporná.
    MG

    OdpovědětVymazat
  15. Môj osobný chaneling mi oznámil, že 21. 6. nás čaká ďalší schod - do neba. Alebo do pekla ?
    Sakriš, ako teda ?

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý deň, myslím, nie cítim, že prednášky Ivy sú dokonalé -- len ich treba precítiť srdcom, hlavou sa nedajú niektoré veci vysvetliť....ale to všetko sa dá jedine precítiť..Anžela

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.