17. května 2014

Jak se vyvíjí klimateroristická akce "Květnové povodně"?

První část pozorování zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2014/05/klimateroristicka-akce-zaplavy-v-srbsku.html

Pozorování umělých zásahů 16. a 17. 5. 2014
Sepsal OrgoNet 17. 5. 2014

Uměle vytvořené intenzívní srážky již včera spadly nejen na Srbsko, ale i Polsko a Slovensko. (Viz článek
http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/93439-vodni-zivel-radi-zaplavy-zasahly-slovensko-polsko-a-srbsko-nekolik-mrtvych-video/)

Klimateroristy roztočená spirála pokračovala během včerejška v "hnaní" oblačnosti proti směru hodinových ručiček přes značnou část střední Evropy, nejsilnější srážky přecházely přes Polsko a Slovensko, vydatný déšť též přešel přes Česko, do Rakouska a Německa.

Celou obrovskou "hrací plochu" této srážkové rotující oblasti (průměr asi více než 1 000 km) uvidíte velmi dobře na následující animaci natočené z webu yr.no. Spirála roztáčená radarovými frekvencemi je napájena vlhkostí u Černého moře a nad Běloruskem se setkává se studeným severním prouděním, takže nese obrovské množství vody a pokrývá obrovské území východní a střední Evropy.

http://youtu.be/KCk_1N7_2XE
Zdroj: http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html



Na území Česka byly včera srážky posilovány pomocí německých radarů, které zobrazovaly haarpové kruhy tak, jak je obvyklé při akcích spouštění intenzívního deště. (Pozn. Výraz "haarpový kruh" používám pro zjednodušení, znamená pro mě jakoukoli aktivitu radaru za účelem manipulace počasí, nevyjadřuje konkrétní kvalitu této aktivity.)


Obr. Haarpové kruhy z německých radarů:


Na srážkovém pásmu přecházejícím včera přes ČR byly vidět rovněž překrývající se linie haarpových kruhů, zobrazujících "nenavazující" obrazy srážek - opět důkaz zasahování radarových frekvencí.

Obr. Haarpová linie na pásmu srážek.



Na animaci yr.no je vidět i to, že během včerejška se oblačnost spirály již hodně rozpadla a prořídla, a déšť ustával, ale klimateroristé hodlají využít připravené ionizované oblasti na maximum, takže odpoledne vytvořili velice rozsáhlou, vysokou a hustou oblačnost kdesi nad Ukrajinou (její počátek je vidět v blízkosti Černého moře).

Obr.: Nová umělá oblačnost k posílení dešťové spirály ve střední Evropě


Obr. Tato oblačnost byla vydatně ošetřena radarovou mikrovlnnou frekvencí, kterou sat24 zobrazil jako vydatné blesky:


Obr. Jako oblast vydatných blesků ji zobrazil i Meteox:


Následující obrázek z radaru ukazuje tento umělý oblačný útvar, který již byl dotlačen nad Polsko a vydává tam velmi intenzívní srážky.

Obr.: Podivuhodný tvar srážkového území nad Polskem, které se stáčí nad ČR. 


Tento útvar vidíte v pohybu na následující animaci, kde je patrná rotace celého systému.
Je zde i patrné, k čemu zřejmě slouží neustále velmi aktivní polský radar Rzeszov. Ten je zřejmě centrem celého otáčejícího se systému a udržuje ho v chodu.

Zajímavým mimořádným šlehem se zapojil radar Jelenia Gora (zřejmě k řízení otáčení systému).

Animace: Srážková oblast je uměle stáčena z Polska nad Česko

http://youtu.be/FRttTu85RGc



A abychom nezapomněli, během noci byla atmosféra nad Českem ošetřována dávkami mikrovlnné frekvence, z nichž nejvydatnější se zobrazila na nočním snímku NOAA jako působivý pruh:



Prozatímní závěr: 

V tuto chvíli v Česku mnoho neprší, uvidíme, co spadne z oné zde sledované oblačnosti směřující k nám od Polska. Plán klimateroristů (čili předpověď počasí) je déšť dnes i zítra, ale uvidíme, ono se jim to nemusí povést, ta atmosféra ty jejich všechny zásahy taky neunese a přestane poslouchat (:-)) I tak už toho napáchali dost (:-(  

Ještě animace současné meteorologické situace z družice MSG:






4 komentáře:

  1. Orgo Díky za uzasne vysvetlení situace. Od rana sedím u pc a sleduju to. Je to docela dobrý sport vid? :-)) Pokud neprijde voda hm?
    Sleduju ted Brodek atd.wow. A.. cekam co klimousi s tou dávkou vody udelají na Moravě?....Díky Irena

    OdpovědětVymazat
  2. Mňa zaujal vývoj búrkovej oblačnosti v Afrike nad Saharou - v štátoch Maroko, Alžírsko a Tunisko. V poslednom období sa už nedá spoľahnúť ani na krásne slnečné počasie v Egypte a často tam býva "chemtrailsová oblačnosť".

    .

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za článek, dobré vědět.V Brně neprší:)

    OdpovědětVymazat
  4. o čo im vlastne ide?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.