15. května 2014

Klimateroristická akce: Záplavy v Srbsku

Včerejší a dnešní radarové a satelitní snímky ukazují zřetelně umělé tvoření a řízení pohybu celé srážkové oblasti, která způsobila velké záplavy v Srbsku (viz zde).  Oblast je incitována/ionizována radarovými frekvencemi a roztáčena do kruhu o průměru několika tisíc km, takže zasahuje i do ČR a do Polska. V Polsku právě velmi intenzívně prší a mohou tam již být rovněž povodňové problémy.

Již včera ráno (14. 5.) začalo být z radarových snímků http://www.radareu.cz/ patrné, že v oblasti Srbska začíná probíhat mimořádná klimateroristická událost: objevil se tam tzv. "haarpový" kruh, značící vysílání intenzívní frekvence k vyvolání srážek.

Intenzívní radarová frekvence působila nepřetržitě až dosud, viz průběžně zachycené snímky. Animace pohybu srážkové oblasti je na konci článku.

Haarpový kruh v oblasti Srbska 14. a 15. 5. 2014 vychází z oblasti rumunského Temešváru (Timisoara), kde je sídlo jednoho ze dvou rumunských haarpových radarů amerického systému NEXRAD, jimiž jsou v USA vytvářena tornáda, zimní bouře, povodně atd. (Zmínky o rumunských haarpech najdete sem tam na internetu, např. toto video z Temešváru, o jednoznačném odkazu zatím nevím.)







Samozřejmě se akce účastní veškeré radary na zasaženém území.
Např. český radar Skalky vydával dnes odpoledne tzv. "suché" kruhy (tmavě modrá barva - "falešné srážky") za účelem odpuzení srážkového pásma a jeho zatočení od severu k jihu, aby se silně ionizovaná oblast "nerozplynula" někam na západ ...


Slovenský radar rovněž vytvářel kruhy typické k intenzifikaci srážek:


Nějakou zvláštní funkci v evropském počasí zřejmě hraje polský radar Rzeszóv, který nepřetržitě už po mnoho měsíců vydává záblesky/šlehy neznámého účelu, o nichž nám meteorologové tvrdí, že jsou to odrazy wifin (:-)))


Animace radarového zobrazení srážkového pásma a jeho rotace nad Evropou:

http://youtu.be/7cyADkggiGg



Kruhový pohyb srážkové oblasti zachycuje i animace Meteox, všimněte si náhlého intenzívního výskytu blesků - zřejmě se tak zobrazuje některá frekvence používaná při intenzifikaci srážkové činnosti. Čili, takto zřejmě právě vyrábějí záplavy nad Polskem ...
Zdroj: http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=lightning



13 komentářů:

  1. Ahoj! koukni na sat24.com teď je nad balkánem vidět gigantickej šestiúhelník!!

    OdpovědětVymazat
  2. nám kvoli tomu zlomilo na 20 metrovom strome severnú haluz :( už to nebude nikdy vyzerať ako predtým :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty máš ale problémy..... Akoby tá severná haluz bola tvoja kúpeľňa..... Či si veveričiak Riško ? Prípadne Chip či Dale ? Pozor, Monty Jack je myšiak....;-)

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. ty si z toho robíš srandu .. ľudia prichádzajú o domovy umierajú .. zničená úroda ..umelo vytvorená silná búrka .. ak by sa to stalo tebe neviem či by si o tom žartoval . (viď situáciu v Srbsku)

      Vymazat
    3. Anonym 23:42 : pozor, srandu si robím z jeho príspevku o haluzi.....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    4. tak vieš ako, teraz to vyzerá úplne inak keď tretina stromu je preč, a bola to dominanta na dvore, a pritom k tomu nemuselo prísť, áno je mi to ľúto lebo tam žije veľa zvierat....

      Vymazat
    5. Tak mockrát děkuji za to zvíře. Pozdrav ze zatopeného a zničeného Obrenovce.

      Vymazat
  3. klimouši se snaží odvrátit pozornost od ukrajiny.dnes jsou plné zprávy povodní. .-)

    OdpovědětVymazat
  4. Do naší Sluneční soustavy zřejmě už pronikají energie z centrálního galaktického slunce (obdobně tomu bylo v době první vlny renesance) a zažehávají vlny renesance druhé, která by měla přinést proražení pozemské karantény, konec naší záměrné izolace, ve které nás temnáři drží a rozšíření našeho vědomí. A když jde o Světlo, tak na tom mají svůj podíl i pozitivní mimozemské rasy, A jestli z něčeho mají temnáři strach, tak z tohoto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oni mají strach že na nad námi ztratí moc, ale jelikož jim pořád skáčete na špek...tak se nemusí bát

      Vymazat
  5. http://youtu.be/qBD6UHqTw9E

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.