5. května 2014

Odkud fouká chemtrails

Díky čtenáři za připomenutí videa Odkud fouká chemtrails. Dobrý nápad, je možné, že někteří z těch, kteří ho před rokem (viz zde) ještě ignorovali, by na něj teď mohli slyšet. Jde o dobře udělanou kompilaci starších videí s různými konspiračními tématy, o nichž mnoho lidí dosud nemá tušení ...

Nejde o strašení, nebojte se a neblokujte se zlobou. Prostě "berte na vědomí", bez emocí. Pamatujte, že vše je ve vývoji planety dáno, bez boží vůle ani vlas z hlavy nespadne. Vědět to sice není pro každého nutné, ale je možné, že poznání někoho"probudí" ze sladké nevědomosti ve hmotě a jeho vědomí se dále posune ...

Od čtenáře:

"Tak se to konečně ke mně dostalo i od jinud. Stále o tom posílám emaily, ale připadal jsem si jak sám voják v poli. Ta letní zima a zmražené jaro je práce klimateroristů a včera to jen zase potvrdili. Ráno nádherně jasno, potom začali ty s...ě lítat a v poledne bylo sluníčko pryč. Zůstala jen zima studenej vítr. A v noci se zase vyjasnilo, aby vše mohl spálit mráz. Že to těm parchantům ale zase vyšlo! Tak si to video lidi pusťte, ať  vidíte, co ta banda s námi zamýšlí a dělá."

http://www.youtube.com/watch?v=vkyO-h9axxc

3 komentáře:

  1. a vidíte v tom proudu taky ty lebky?

    OdpovědětVymazat
  2. Včera jsem coby nespavec už ve 3.00 hod ráno byl v okolí Slavkova u Brna fotit jasnou oblohu, dráhy hvězd. Vyjel jsem daleko do polí a s úsvitem se těšil na krásný modrý den. A jak je již zde psáno, už kolem 5 hodiny ranní začaly na obloze přibývat šmohy od letadel, které nemizely, ačkoli se zvedal docela svižný vítr, žádné mizení stop po letadlech. Naopak, bílé hnusy se usadily na obloze a rozmazávaly se do šířky. Za hodinu již slunce bylo v mlžném oparu a jinak ráno modrá obloha se již během dopoledne udusila v bílém rozplizlém hnusu. Protože jsem byl celý den v polích, v poměrně rovinaté krajině, viděl jsem, že tohle není normální. Ačkoli jsem mnohdy skeptický k těmto teoriím o chemitralis apod., tentokrát to opravdu již nebylo v pořádku. Takhle se příroda stvořená Bohem nechová. Bylo mi z toho šoufl, je to hnus a skleník zlé vůle.

    OdpovědětVymazat
  3. na slovensku tiež tak , aj dnes rano , včera , proste stale a teraz ? hrozne , stači to sledovať priebežne , čo sa to na oblohe deje , su schopny azda všetkeho ..utorok 13.5.2014 - 12,38 hod.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.