5. května 2014

Paul Craig Roberts: Rozhovor pro slovenský Svobodný vysílač

Díky čtenářce za následující odkaz na rozhovor s Paulem Craigem Robertsem, významným kritikem činů americké vlády, z 13. 3. 2014.

Paul Craig Roberts se v poslední době zabývá především rolí USA na Ukrajině, viz nedávné překlady na Orgonetu:
http://orgo-net.blogspot.cz/2014/04/konec-usa-nebo-konec-sveta.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2014/02/protesty-organizovane-washingtonem.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2014/02/usa-eu-plati-ukrajinske-protestujici.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2011/05/bin-laden-kdyz-se-lez-stane-pravdou.html

Od čtenářky:

"Rozhovor slovenského Svobodného vysílače s Paulem Craigem Robertsem (náměstek ministra financí v robě Reaganovy vlády v USA) - slovenské titulky u toho jsou. Myslím, že tohle je jedna z velmi důležitých věcí, které by se na Vašem blogu měly objevit, i když ten rozhovor je z 13.3.2014, protože naše média nejsou objektivní co se zpravodajství týče. Když jsem si to poslechla, udělalo se mi normálně špatně od žaludku..."

http://youtu.be/BABXj2nNO8k

6 komentářů:

  1. DŮLEŽITÉ!!! http://archive.slobodnyvysielac.sk/v%20prvej%20linii%20-%2024.04.2014%20keltner%20klub.mp3

    OdpovědětVymazat
  2. PROPAGANDA...
    Mozno je to len moj pocit, ale Putin vie co roby...
    Niekto tu chce vyvolat kurevsku melu, ale narazili na tvrdy oriesok...
    Chladna hlava Putina...
    Vladimir ukaz, ze ty si clovek!

    OdpovědětVymazat
  3. zaslal jsem tento link na úřad vlády a parlament. Nevěřím tomu, že o této situaci neví , či dokonce považuji informace o rozpadu největšího ledovce za dostačující pro tyto dny. Navrhuji zahltit obě e-mailové adresu dotazy tak, abychom někoho (vládu,parlament) vyburcovali k nějaké akci. E-mailové adresu jsou tyto - posta@vlada.cz a posta@psp.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdo vám neodpoví, i na diskusích u článků o Ukrajině (např. na Aktuálne.cz) mají hlídacího robota jednak na odkazy, takže je tam lidé dávají s mezerami místo teček za www nebo je různě sekají na kousky, což si pak v překopírování do nového okna můžete smáznout, ale jsou alergičtí i na některá jména - např. i na toho P. C. Robertse (proč asi?). Nedávala jsem tam žádný odkaz, jen jsem tohle video zmínila a jako hlavního protagonistu ho uvedla, obratem ruky mi k příspěvku naskočilo "Komentář čeká na schválení", což se neděje, pokud napíšete něco "nezávadného", a pochopitelně, že se nakonec příspěvek neobjevil, smázli ho. Tam jede cenzura na plné pecky. No, i kdyby to bylo tak, jak se nám média snaží nahulákat do hlav, tak po letitých zkušenostech s našimi rádobyžurnalisty (nejdřív provozovali anální alpinismus vůči Moskvě, dnes ho pěstují vůči EU a USA) vím, že když se něco takhle omílá dokola, nejsou to už zprávy ale jen čistá propaganda, a vím, že si musím začít hledat informace jinde a jinak a sama si udělat obrázek. Ovšem z celého toho je nejsmutnější, kolik lidí to nedělá a zobou bez přemýšlení všechno, co jim ťelevize naservíruje a jsou z nich tak neuvěřitelní amerikanofilové, že se nechce věřit. Nejde přece žít z toho, že nám sem z Moskvy v r. 48 nadirigovali komunismus nebo že sem v r. 68 vlítli, aby jim neubylo o jednu poslušnou ovečku. SSSR zanikl před skoro čtvrtstoletím, socialismus se z moskevských hlav přestěhoval do bruselských (jen s tím rozdílem, že Brusel nám toho diktuje možná ještě víc než kdysi Moskva, té tvar okurek, výskyt akátů nebo žárovky na osrdí neležely), dnes je v Rusku víc kapitalismus, než ve většině Evropy. A tím spíš mě ta protiruská masáž překvapuje a hledám různě po netu kde se jen dá - výhodu mám leda snad v tom, že anglicky psaný text aspoň rámcově pochopím a že ze školy jsem ruštinu úplně nezapomněla, a tak rozumím mluvenému slovu a umím i přečíst azbuku (to už tedy drhne víc, než jen poslech čisté nerozdrmolené ruštiny). Vždycky jsem byla zvyklá používat vlastní hlavu a nalejvárny všeho druhu mi byly jen k smíchu, protože vždycky zaváněly lží. Tehdy jsem poslouchávala západní vysílače pro Československo, dnes lovím kde se dá na netu. A tuhle možnost myslet a nenechat se oblbovat má opravdu každý, kdo je jen trochu schopen používat mozek..

      Vymazat
  4. Americký politik: Putin zradil nový světový řád, mapa byla naplánována takto:
    http://aeronet.cz/forum/showthread.php?t=7575

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...dokonce se realizuje obžaloba Gorbačova podle mezinárodního práva jako agenta jiného státu viz. Starikov...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.