7. května 2014

Pěkné UFO na letecké show v Kalifornii

Díky čtenáři za následující video, natočené v Kalifornii na letecké show (proto ty ozdobné výfukové stopy) 24. 4. 2014, které přihlížel i neznámý létající objekt (UFO) doutníkovitého tvaru.

"Je to kanál na yutubu kam lidé posílají různý videa z pozorování a celkem pěkný video nic lepšího sem dlouho neviděl omlouvám se že sem k tomu nic nenapsal ale určitě se vám to bude líbit i vašim čtenářům..pěkný večer a přeji hodně sil v tom co děláte !!"

http://youtu.be/pLxSrYtyjnI

19 komentářů:

  1. Takovouto "trubku", akorát že stříbrnou, jsem "omylem" vyfotil na mobil, když jsem si chtěl udělat snímek paprsků zapadajícího slunce a potažmo vyzkoušet foťák na novém mobilu. Ničeho jsem si nevšiml, ale při zvětšení se objevila ta trubka. Při překlopení obrázku do počítače se to ještě zkvallitnilo. V případě zájmu můžu poslat :-) CZK

    OdpovědětVymazat
  2. Doutníkové ufo jsou Reptoši jestli se nemýlím?? To není moc pozitivní :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odkial vies ze su to reptosi ? kde sa o tom pise? to ma zaujima

      Vymazat
    2. No, vybírat si asi moc nejde, že? :-)))

      Vymazat
  3. Zajímavé ufo: http://www.rozzlobenimuzi.com/?version=hardcore&linkid=34796-ufo_nad_afghanistanem.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a tá stránka je seriózna ? , lebo napol je "vyšperkovaná" pornom.

      Vymazat
  4. Hlavně je tu vidět, že opravdu jde ten chemtrails vypnout a zapnout.

    OdpovědětVymazat
  5. Lode dútnikového tvaru sú univerzálne po celom vesmíre , používané mnohými rasami .
    mili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu potvrdit ! Používají je také entity naší Sluneční soustavy : Sunmakers (Tvůrci Sluncí) ze Slunce, tak také např. Ringmakers (Tvůrci Kruhů) ze Saturna nebo Wingmakers (Tvůrci Křídel) ze Země !

      Vymazat
  6. Mimozemské lodě mají různé tvary.Doutníkové lodě používá mnoho civilizací.Že by je používali jen Reptiliáni,to slyším poprvé a je to úplná blbost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co tento tvar rovnoramenného kříže ( + ) ? Lodě (nebo snad gigantické mezigalaktické orbitální stanice ) tohoto tvaru (červené a zlaté !) jsou zachyceny kolem slunce i ve vzdáleném vesmíru (např. na Google Sky) !

      Vymazat
    2. Nejčastější tvary vesmírných lodí ve Sluneční soustavě a okolo Slunce jsou : doutník, "dutá jehla" (nejdelší zachycená v délce cca 1.600.000 km !!! pro srovnání Slunce má průměr 1.400.000 km), rovnoramenný (helvétský) prostorový (šest ramen!) kříž s centrálním hexagonem, oktogonem,krychlí nebo koulí, dále pak koule ( na způsob Dark Star) a krychle (na způsob lodí Borgů ve Star Trek) ! Navíc se v okolí Slunce a přímo na povrchu Slunce objevují různé gigantické robotické stroje nápadně podobné filmovým Transformers. Některé z výše popsaných objektů mají velikost planet jako např. Země, Pluto, Uran, Neptun, ale i větší blížící se planetám Jupiter a Saturn !!! V mnoha případech jsou tyto objekty tvořeny desítkami až tisícovkami různých modulů, které do našeho vesmírného sektoru dopravují záhadné "duté jehly/trubice" o délce statisíců až milionů km !!!

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Podílejí se na tom před námi utajované jak "domácí" entity ze Sluneční soustavy, tak i z jiných sektorů Vesmíru. Zřejmě (minimálně) ve Sluneční soustavě probíhá nějaký důležitý transformační proces, a všichni chtějí být u toho, poněvadž je to ve Vesmíru zřejmě vzácný jev/událost !!!

      Vymazat
  8. Woww-chemtrails v přímém přenosu a lidi tomu zřejmě tleskali.....Ufo kontroluje každé letadlo s chemtrails.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NO, nevím. Na mnoha videích je zřetelně patrno, že mnohé chemostopy vytvářejí právě objekty zařaditelné do kategorie UFO. Letadla pozemského typu to rozhodně nejsou !!!
      Na jiných videích je zřetelně patrno, že svítivé koule ve formacích berou na sebe mimikry/hologram pozemského letadla. Prozrazuje je nedokonalost/poruchy tohoto krytí, kdy lze pozorovat tyto formace na půdorysu domnělého letadla, nebo dokonce chybějí celé části domnělého letadla. V jednom případě bylo možné dokonce pozorovat, jak užší ocas "letadla" "vystupuje" z tlustšího doutníkovitého tělesa UFO !!!
      Prostě těch důkazů, že na naší obloze neoperují jen klasická letadla je čím dál tím více !!! A komu patří, je další otázka : nám nebo cizozemcům ?!

      Vymazat
  9. :-) https://www.youtube.com/watch?v=B6j4mhbn4MQ&list=UU8zeXJOT7MWjQhoO1RsOWBA&index=20

    OdpovědětVymazat
  10. Tak já mám během 2 měsíců asi 5 fotek tady tohoto ,,ufaˇˇ ale zjistila jsem to až na pc u focení jsem si ničeho nevšimla!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.