1. května 2014

Pozvánka na Rusavu: Otočení naopak







24 komentářů:

  1. Preboha, ľudia..............vy veríte tomu, že vďaka tomu kurzu sa pousniete do inej duchovnej úrovne ??? ..... :-( :-( :-(.... Dúfam, že neveríte.... radšej miňte peniaze na niečo REÁLNE =)....

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  2. A sakra. Samozvaní spasitelé. Kdokoliv má povědomí o tom jak to funguje nebude pořádat takovéhle akce. Natož si říkat o peníze. Radím vám všem dobře, vyvarujte se podobných akcí. Učitelů jenž vám pomohou pochopit je opravdu jenom maličko a žádný nedělá takovéto věci. Po krátké euforii se vám může stát a nejspíš stane že vás chytne pořádná kocovina, než se ve vás zase všechno urovná. Navíc je potřeba si uvědomit že ve skupině lidí nejde třeba ani meditovat, rozuměj, se správným účinkem.Pomocníků kteří vám s chutí pomohou jsou miliony na druhé straně a když se budete dostatečně snažit a potravou bude dobrý úmysl, tak se to podaří. Při skupinových akcích se prolínají aury a způsobí spíše rozkol než dobrou věc. Pak se totiž může stát a s velkou pravděpodobností se to stane že uvidíte vize ostatních. Meditujte pouze sami, astrálně cestujte také pouze sami pokud jste nedosáhli vyššího stupně, vaše nad Já vám rádo pomůže ale ne ve spleti aur někde v upocené tělocvičně, to prostě nefunguje... Ačkoliv proti gustu žádný dišputát. Jakub

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ti, co nemají povědomí, jak to funguje, tohle ještě musejí dělat, jinak tu zkušenost nezískají. Takže jim to dopřejme, taky jsme to v pár minulých životech a třeba i v tomhle museli dělat, než jsme pochopili.

      Vymazat
    2. Rozhodne súhlasím, že nie masovosť ale osobná snaha. A každý má povedomie, vôbec nemusia toto kurzovné obdobie zažívať. To je riadna blbosť.

      Vymazat
    3. Nemluvíte o něčem jiném, než o čem ten text je ?

      Vymazat
  3. Ahoj Orgo. V tom je právě to kouzlo že to nemusí dělat. Stejně tak jako nemusíš skákat z okna z druhého patra abys věděl že se potlučeš. Mě jenom deptá že se tlačí lidem do hlavy takové ...věci, není to pro jejich duchovní přínos ani zbla. A ano máš pravdu, prošel sem tím, rozbilo mě to na půl roku a veškerá komunikace byla fuč. Dalo mi hodně úsilí to všechno srovnat. Jak bych byl tenkrát rád kdyby mě někdo varoval. Napsal jsem to pouze proto, aby tu byla i druhá strana k vyjádření. Ať se každý rozhodne co chce. A budu se opět opakovat, proti gustu žádný dišputát. Jakub
    P.S. Pro anonym 1.Květen 22:23. Ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakube, nevěř, že bys to neudělal, kdyby tě někdo varoval (:-))) Musel sis to zkusit, nic než zkušenost totiž nefunguje. Mě varovali před jógovou sektou, a nic platno, muselo se to prožít a následně protrpět to zklamání, aby bylo možno to odložit. Tady na blogu mě varovali už dávno před channelingy, že je to podvod, ale dokud nebylo dost vlastních zkušeností, zdály se mi dobré, až po zkušenostech to šlo odložit (:-)))
      Malé dítě taky nevěří, že to pálí, dokud si nesáhne na kamna (:-)))

      Vymazat
    2. Víš, není člověk jako člověk. Věř tomu nebo ne kdyby mě někdo varoval tak bych se určitě zeptal pomocníčků jak to je,a jelikož jsem to chtěl udělat tak mě ani nenapadlo se zeptat. Chápu že ne každý má to štěstí se optat jak to funguje a co to přinese či naopak. Jak jsem už psal, chci tu být jenom jako druhá strana. Jako někdo kdo tím prošel, abych mohl byť třeba jednomu člověku ušetřit tu dočasnou brzdu v jeho duchovním postupu.

      Vymazat
    3. Tak jo, hlavně nebuď zklamán, až budeš někoho varovat a on to stejně udělá, protože by sis to zapsal jako svoji karmu, chca ovlivnit něčí osud (:-)))
      Pokud poradíš a dál je ti to jedno, co udělá, pak je to naprosto v pořádku (:-)))

      Vymazat
    4. Jojo, přesně tak..nikdy se neradujme příliš halasně, že už máme vymalováno :-)) JaJi

      Vymazat
    5. Ale Orgo, kdyby mě pokaždé zklamalo co lidé udělají nesprávného, nedělal bych nic jiného než se utápěl v depresích. Můžeš být v klidu. :-)

      Vymazat
  4. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/navod-ke-vzestupu-klicem-je-opravdovost

    OdpovědětVymazat
  5. Kdo jednou u Dana byl, nemusí to komentovat. Tam nejde o masovost a peníze.

    OdpovědětVymazat
  6. O CO TAM VLASTNĚ JDE ?
    Ten, kdo žije Jednotu , nepotřebuje tyto akce konat, NEBO se jich účastnit...
    A nebo se tu někdo opičí po indickém vzoru ?
    Už máme po konci světa,tak musí se vymyslet další atrakce pro hledající .
    Život je krásný a pestrý :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pravda, ten kdo žije Jednotu to opravdu nepotřebuje, ale pro ty, kteří stále ještě usilují o sebepoznání a nejsou v pravdě je to každopádně přínosem. Z vlastní zkušenosti vím, že nejlepší sebepoznání není v Indii ani na semináři ale minimálně týden ve tmě sám se sebou. Kdo na to ale nemá a nedal by to, tohle je dobrá volba. Né každý umí rozpoznat hlas nitra v denním běhu a stereotypu. Kdyby pod takovým kurzem byl podepsaný náš drahý Eduard Tomáš, či třeba Mooji, nikdo by ani nemukl. V dnešní době je mnoho informací a člověk se v tom velmi těžko pohybuje, co je pravdivý hlas z nitra Bytí a co je blábol a odpad. Za Dana dám obě ruce do ohně, že je to Opravdové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silence

      Přečetl jsem si tu "upoutávku" na setkání a můj názor je takový , že jde jen o hru s představami . Nemá to vůbec žádnou duchovní hodnotu ...

      Co vím , tak se duchovní cesta začíná doržováním přísné morálky . Tak přísné , že se zcela vymaže osobnost člověka . Ta se pak nahradí buď "BOHEM" nebo poznáním .

      Taková cesta ale trvá třeba i několik životů , podle toho jak je hledající usilovný... Takže závěr je jednoznačný . Na toto setkání smí pouze snílci a fantastové . Ti co upřimně hledají tam rozhodně nesmí , protože jim to nedovolí "vnitřní hlas" .

      Vymazat
    2. Keď som prišla, dostala som dar" brzdy". Ó, ako som vďačná...
      Súhlasím s Vami Silence, len by som trošku menej tlačila na pílu a nenapísala, že "to nemá žádnou duchovní hodnotu". Bo - step by step.. - s láskou Bo

      Vymazat
    3. ...smí, nesmí - ako pozorovateľ môžeme ? Sawabona

      Vymazat
    4. Pochop, že žádná cesta není, je to jen konstrukce. Všichni už žijeme v Pravdě, neboť jsme nikdy Pravdou nepřestali být. Jde jen o uvědomění si tohoto faktu a to někomu trvá mnoho a mnoho inkarnací a někomu stačí zlomek vteřiny, kdy dojde k rozpoznání a zažití toho. Tento vesmír je jen iluze naší mysli a vše je možné. Když si řekneš, že k poznání je dlouhá a těžká cesta plná přísnosti k sobě, bude to tak. Z mého pohledu je to odevzdání se proudu života a konání co nejvíce ze srdce, z nitra, vnitřním vedením. Přísnosti už jsme si užili dost :-))

      Vymazat
    5. To se mi líbí, som nadšená ...:-)
      "To čemu říkáte nadšení, je ve skutečnosti následek vibrační frekvence energie, která pochází z Vašeho přirozeného JÁ". B

      Vymazat
  8. přátelé, pochopte, nikdy nemůžete nic napsat či říct o druhém, vždy mluvíte sami o sobě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z úrovne svojho poznania, ktoré je môže byť širšie, než my sami. :-)
      .

      Vymazat
    2. Jasan , není zde na světě nikdo a nic , jen JÁ :)

      Vymazat
  9. ŘÍKÁTE, ŽE UŽ TO NEMUSÍTE ? TADY TI UŽ TAKY VĚDÍ, JAK TO JE:
    http://www.novinky.cz/veda-skoly/335415-vedci-odkryli-tajemstvi-stavitelu-pyramid.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.