1. května 2014

Přistání UFO na Měsíci: letadlo

Reakce na článek UFO přistává na Měsíci. 


Ahoj Orgonet,

Hneď na začiatku chcem napísať, že si takisto vážim tvoju prácu pre dobro ľudstva, tak ako si vážim prácu každého človeka, ktorý sa snaží ukázať svetlo na ceste ostatným. Nezvyknem sa nejako veľmi nechať zaťahovať do takýchto diskusií, ale pretože už od svojich 14 rokov viem, že iné civilizácie vo vesmíre sú samozrejmosťou, to znamená, že už 23 rokov je táto záležitosť pre mňa vyriešená, tak i nedá tentokrát nezareagovať. Je to dané tým, že čím viac ľudí je pobláznených a mám pocit, že to začína byť konkraproduktívne. Začal som si to všímať ešte, keď prišli takzvané chanelingy od Salusu, čo sa nakoniec ukázalo ako dokonalý výmysel a pokračuje to doteraz. V tej dobe mi dokázali niektorí "znalci" ufo nadávať zato, že som ich vysmial, keď o Siriuse tvrdili, že je to kozmická loď, ktorá sa každú noc zjavuje na oblohe na znamenie ich príchodu. Podobných príhod mám viac ako dosť. Možno aj to je dôvod, prečo sa nám nechcú predstaviť zatiaľ oficiálne. Ak totiž majú k týmto veciam takýto prístup aj ľudia, ktorí o sebe tvrdia, že veria, tak je to viac ako smutné.



Takže teraz k tomu pristátiu UFO na mesiaci. Dal som si tú námahu a to "UFO" som našiel. Prekvapujúco som ho našiel na webe www.flightradar24.com. Posielam printscreen, z ktorého je jasne vidieť, že v čase 5:52 prelietalo nad daným územím lietadlo Singapore Airlines, pod označením SIA328. Pre tých, ktorým by nesedel čas 2:51. ktorý je na obrázku, tak je to čas UTC, ku ktorému je potrebné pripočítať 3 hodiny. Dátum 17.4.2014 je v pohode. Na ďalšom obrázku je možné vidieť, ako lietadlo Singapore Airlines SIA328 v skutočnosti vypadá. No a na treťom obrázku je zväčšený obrázok od človeka pod prezývkou Vigis, ktorý je ale dosť nekvalitný, takže s tým nič moc nešlo urobiť. Je ale dosť zretelné, že objekt na jeho obrázku sa až nápadne podobá na dané lietadlo. Po pravde, nechápem, prečo sa chováme ešte aj takýchto v prípadoch takto. Či je to dané tak veľkou túžbou po stretnutí s nimi, alebo je v tom naše ego, ktoré sa snaží za každých okolností súťažíť s ostnatnými, dokonca ešte aj v takýchto veciach. Každopádne jednu vec viem takmer naisto, že takýto prístup nám určite v ničom nepomôže.


Krásny deň, veľa pohody a harmónie, Marek   







P. S. Orgonet: 
Taky se přikláním k letadlu. Ten objekt se mi zdál disproporční a v divné poloze vůči Měsíci. Ale co já vím... 
Celkově je to poučné. Další příklad, že skoro vždycky je všechno jinak, než si člověk právě myslí ... takže je zbytečné na jakékoli "pravdě" lpět. Protože lpíme-li, trpíme (:-))) Pravda se vyvíjí, takže vlastně neexistuje, je tu jen vývoj ... 






12 komentářů:

  1. S Marekom máme jedno určite spoločné. Neviem prečo, ale v mojom živote som nikdy nepochyboval ,že sme sami vo Vesmíre ( konkrétne po 14-15 roku si to uvedomujem 100 percentne )
    Nechcem robiť unáhlené závery,k Marekovmu vyjadreniu. Študujem stánku ( poznám ju vďaka Orgonetovi) a prelety lietadiel v uvedenom čase vyjadrím sa - dúfam,že ešte dnes- fotil som lietadlá prelety -porovnával časy atď. Musím stiahnúť foto porovnať s danou stránkou a zosumarizovať . Ďakujem

    vigis

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež si vážim, že orgonet má odvahu zverejňovať aj takéto, až balvanózne skeptické kritiky ako je tento príspevok. Dovolím si však poopraviť aj bádateľa Mareka. To čo odfotil Vigis je podľa mojich výpočtov Boeing 767-332 spoločnosti Delta AirLines. K UTC (alebo aj Zulu Time:) si totiž v prípade nášho letného času (17. 4. 2014) pripočítame 2 hodiny (nie tri). Do môjho bádania som začlenil aj simuláciu pozície Mesiaca na oblohe v mieste a čase stanovišťa pozorovateľa (vigis-a). /stellarium.org/
    http://i.imgur.com/dZhiNBE.jpg
    Ja tiež dúfam, že v celom vesmíre bola, je, či bude aj iná podobne inteligentná civilizácia ako je tá naša. Žiaľ, vzhľadom na obrovské priestorové a časové vzdialenosti sa to nikdy nedozvieme. Snáď sa aspoň niekto z nás dožije prípadného potvrdenia života "nižšej" úrovne v Slnečnej sústave (Mars, Europa pri Jupiteri?). Jo. A za každým blikajúcim, svietiacim, letiacim objektom treba najskôr hľadať čokoľvek známe - lietadlo, satelit, ISS, vesmírny odpad (či už je dielom ľudskej ruky alebo všehomíra), čmeliaka, vtáka, meteo-balón, bezpilotného drona, modelárske lietadlo, lampión šťastia, ohňostroj, Ivo-Aštar-Bendovu disko-laserovú show ... Ak toto všetko na 100% vylúčime môžeme meditovať nad Plejáďanmi. Iste, nuda ... ale takto to je.
    _ kukonen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, ide o lietadlo DAL49, neviem, ako sa mi podarilo zmýliť v čase UTC. Nikto nie je dokonalý ;).

      Vymazat
    2. Tento tvoj výrok a zaujal:
      "Ja tiež dúfam, že v celom vesmíre bola, je, či bude aj iná podobne inteligentná civilizácia ako je tá naša. Žiaľ, vzhľadom na obrovské priestorové a časové vzdialenosti sa to nikdy nedozvieme."

      Na základe čoho si k tomu dospel?

      Vymazat

  3. Ďakujem Marekovi , že si dal prácu s analýzou mojej fotky. Teraz po čase ,keď „vychladla hlava“ už netvrdím na 100 %, že som odfotil nejaký kozmický koráb návštevníkov z Vesmíru.
    Pozrel som si prelety lietadiel v okolí BB v inkriminovanom čase na stránke www.flightradar24.com .Tiež som sa pokúsil vytiahnúť z danej fotky niečo viac jej úpravou, ale nič viac sa mi nepodarilo ako Marekovi. Tento objekt môže byť lietadlom to pripúšťam, ale stále je v tom niekoľko nezrovnalostí a nejasností, ktoré uvediem nižšie:
    1.)Marek uvádza,že sa jedná o lietadlo s označením SIA328. Lenže, toto lietadlo to nemohlo byť. V uvedenom čase sa nachádzalo v oblasti nad obcou Zvolenská Slatina (juhojuhovýchodne od BB) , ale ja z okna vidím max. na juho juho západ a objekt ,ktorý som nafotil bol niekde na juhozápade.
    2.) Marek uvádza, že rozdiel medzi časom UTC a reálnym je 3 hod. Lenže na uvedenej stránke je čas UTC uvedený a rozdiel je len 2 hod. ,takže zrejme je tu druhý dôvod prečo to nie je lietadlo SIA 328. Preto som si pozrel prelety lietadiel v čase UTC 3:52 . Potom prichádza do úvahy lietadlo Boeing 767 s označením DAL 49, ktoré sa nachádzalo v oblasti nad obcou Pukanec. Smer je juhozápadný, ale vzdialenosť cca 60-70 km sa mi javí obrovská na to aby sa dalo odfotiť lietadlo. Ak to vie niekto spočítať nech to skúsi a informuje nás. Uvediem, že max. priblíženie foťáku je 180mm čo zodpovedá 1000 mm v 35mm formáte.
    3.) prezrel som aj ďalšie snímky ,ktoré som urobil :
    - prvý záber 4:51:11 hod ( bez objektu )
    - druhý záber 4:51:53 hod (zverejnený záber s objektom )
    - tretí záber 4:52:24 hod ( bez objektu )
    Nie som človek, ktorý by chcel naháňať senzácie . Ak som niekoho zavádzal a je skalopevne presvedčený ,že sa jedná o lietadlo, tak sa ospravedlňujem . Ja ani po včerajšej mojej analýze som si nie istý čo som nafotil a nechám samozrejme na každom nech si urobí svoj záver z uvedeného príspevku. Ďakujem.
    Vigis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V lietadle a čase som sa možno zmýlil, ale ver tomu, že vzdialenosť 60-70 k rozhodne obrovská nie je. Vieš ako ďaleko si schopný vidieť na oblohe lietadlo za jasnej oblohy? Stačí, aby si si uvedomil, že letia rýchlosťou približne 800 km/h a vieš si zmerať, ako ďaleko vidíš letiace lietadlo. Nič to nemení na tom, že ide o lietadlo. Dokonca to DAL 49 je tomu na tvojej fotke ešte viac podobné.

      Vymazat
  4. Děkuji všem zúčastněným za vzornou diskusi. Jednak nám ukazujete, že lze diskutovat na úrovni, bez vzájemného útočení, a jednak je to velmi poučné věcně i duchovně. Velký dík!!!

    Něco na odlehčení:
    Pokud jde o pravdy a omyly, stále více se mi zdá, že geniální Cimrmanova teorie poznání získává v této době na platnosti, viz zde: http://eldar.cz/cimrman/cimr_tepo.htm
    Úryvek:
    TEORIE POZNÁNÍ
    Dle F. C. Bohlena: na počátku je PRAVDA (nepřesná) - ZPŘESŇUJEME PRAVDU - VÍME VŠE
    Dle J. Cimrmana: na počátku je OMYL (přesný) - VYVRACÍME OMYL - NEVÍME NIC (pokud neprovedeme geniální Cimrmanův KROK STRANOU, více na odkazu)

    OdpovědětVymazat
  5. Je mi jasné, že technologie jsou tak daleko, že letadla můžou létat i dál, než je naše koule. Soused třeba letos letěl na dovolenou v plastovém letadle :-) Když jsem se díval na díl " Vetřelci dávnověku, část mimozemšťané a andělé" je vše jasné. Tento seriál doporučuji, hlavně všem nábožencům a esoterikům.
    N.

    OdpovědětVymazat
  6. Srdečne zdravím :o)
    Ano - Anonymní 4. května 2014 9:06 - aj v Biblii, hlavne v Starom Zákone, sa to len tak "hemží" mimozemšťanmi a kozmickými loďami,... čítajte o prorokovi Eliášovi, Mojžišovi a iných... Boli v kontakte... Tak isto Pán Ježiš Kristus, keď "vstal z mŕtvych", bol vyzdvihnutý v "oblaku" na nebesia... :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Drazí přátelé, je krásné vědět, že hledání a hájení pravdy nemusí být vzájemným osočováním :-). Myslím, že to bylo letadlo, přesto - tady bych ráda zmínila pana J.L.Walsona, který už léta natáčí ve vesmíru různé stroje/UFO/rakety...Samozřejmě že má velké potíže, je mu neustále vyhrožováno, nad jeho domem často přelétávají černé helikoptéry a teď jsem zjistila, že na jeho YouTube účtu už skoro žádná videa nejsou...část těch strojů můžou být tajné americké stroje, něco však i extraterestriální..Má /měl i videa základen na měsíci.. Zde jedno ukázkové video https://www.youtube.com/watch?v=Y8vrAtmAuc4

    OdpovědětVymazat
  8. A tady například z účtu J.L.Walsona záběry z Area51 - https://www.youtube.com/watch?v=rerYM8luxeQ&list=TLuwiqIEIMVQT75cuZTsxaJLDWyRqlsQxH

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.