4. května 2014

Sergej Chelemendik: Situace na Ukrajině

Z českých a slovenských (a všech světových) médií se neustále valí neskutečné americké dezinformace o Ukrajině a Rusku. Obama na tiskové konferenci s Merkelovou např. označil současnou popřevratovou ukrajinskou vládu za  "řádně zvolenou".
Takže mi to nedá a aspoň trochu se snažím upozorňovat na informace z druhé strany...
Díky čtenáři za tip na video ze 2. 4. 2014, kde Sergej Chelemendik poskytuje výstižný pohled na situaci. Jde o vyvolání válečného konfliktu Evropy s USA?

http://youtu.be/7AX5vrQORho





8 komentářů:

  1. Prečo sa vôbec zamýšlate nad tým o čo ide? Je to predsa úplne jasné. USA sú na dne, toto bolo pripravené už dávno. Je boj elitárov o prežitie, teraz urobia čokoľvek. Akonáhle uvidíte, že do toho vstúpilo Rusko, môzete si byť istí, že začala 3.svetová vojna, nie preto žeby bolo Rusko agresorom, ale práve preto, že američania čakajú len na túto zámienku. Nie som žiadny náboženský fanatik, práve naopak som mal k náboženstvám vždy odmeraný prístup, ale toto všetko je napísané v biblii. Začínajú posledné 3-4 roky starého systému, bude záležať len na nás ľuďoch, ako to celé bude prebiehať. Každopádne, koniec bude aj tak dobrý a to nás môže tešiť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A Sybila predpovedela, ze vyjde nekolik slunci a pri pohledu na ne okamzite zgebnem. Tak nevim, nevim. uz je to jak u blbejch na dvorku. Meli se vsichni jasne domluvit, ze jo?;-))

      Vymazat
    2. Áno Marku dobre si to napísal - koniec bude dobrý a títo to vedia veď veľkí majstri predpovedali, že pravda vzíde z východu a to z Ruska, ktoré sa má stať najperspektivnejšou krajinou sveta oni to vedia, preto to robia, čo robia, ale verím, že ich úsilie je márne. Sláva všetkým, ktorí pre videli a sú pripravení položiť vlastné životy, pre lepšiu budúcnosť svojich detí a vnukov.

      Vymazat
  2. Je to trochu od veci, ale alternatívne weby by mohli radšej propagovať toto:

    http://www.uklidmecesko.cz/#!/

    Ja už som v Brne prihlásený ;).

    OdpovědětVymazat
  3. To není o Rusku a o USA ale zase další akce temných jak nás ničit. Lidi už do masakru nepůjdou doufám.

    OdpovědětVymazat
  4. Kiev „Euromajdan„ ve škole
    https://www.youtube.com/watch?v=xrlTx4J2oKo

    OdpovědětVymazat
  5. Mozna do toho tolik nevidim, ale co bylo idealni na predchozi vlade, ktera byla spis diktatorska po vzoru lukascenka a prezident si z penez a uplatku vystavel honosne sidla jak bylo k videni na netu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No na předchozí vládě nebylo ideální nic. Ale měla jedno velké +. Byla dle všeho demokratická a demokraticky zvolená. EU, která se pokládá za společenství demokratických států, s tou vládou začala vyjednávat asociační smlouvu... Tím jasně EU doložila, že ji pokládala za legitimní a demokratickou a že jí korupce nevadí (asi proto, že v EU jde taky o běžný fenomén...). Nu a nyní je tam situace takováto: ze 450 členného parlamentu první dny po 22/2/2014 uteklo na 188 poslanců a dle některých videi se tamní zbylí poslanci - 262 osob, ocitli pod dozorem ozbrojených majdanovců s basebolovými pálkami. Je možné, že časem ještě někteří utekli, a že hlasování v parlamentu probíhá tak, že tam nyní zbylí politici mačkají tlačítka za své chybějící kolegy ... Termín nových parlamentních voleb nikdo se zatím ani nesnažil určit. Takže dnešní Ukrajině vládne dle všeho opravdu jakási chunta. Nu a buďte si jist, že mají přístup ke zbylým zdrojům té země a že to náležitě v tom zmatku užívají k vlastnímu obohacení pro případ, že by jednou z té země museli prchat na Západ...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.