26. října 2014

Big Pharma má vakcínu proti Ebole už léta; čeká na rozšíření viru pro maximální zisk

Big Pharma má vakcínu proti Ebole už léta; čeká, až virus zabije dostatek lidí, aby byla výnosná

Překlad: OrgoNet


Pravda o krizi s Ebolou a jejím pravým účelem vychází konečně najevo: jde o to prodat co nejvíce vakcín. Jak se ukazuje, farmaceutický průmysl má vakcíny proti Ebole v rukávě už léta, ale čeká na správný čas, aby je uvedl na trh v době, kdy vynesou maximální zisk. Což odhaluje další kousek pravdy skryté za současným strašením Ebolou.


Téměř před 10 lety badatelé z Kanady a USA společně vyvíjeli vakcínu proti Ebole, kterou testovali na opicích. Testy ukázaly, že vakcína je 100% účinná, a výsledky byly publikovány v uznávaném časopis Nature Medicine. (Pozn. Orgonet: 100% účinnost je jaksi neuvěřitelná. Možná to testovali na několika málo zdravých a dobře živených opicích, avšak obyvatelstvo Západní Afriky je na tom zdravotně docela jinak ...)

V té době se předpokládalo, že vakcína bude uvolněna komerčně, aby zastavila rozvoj nemoci v místech jako Západní Afrika – avšak nedošlo k tomu. Důvodem bylo, že v tu dobu by vydání vakcíny nepřineslo žádný profit. Big Pharma se namísto toho rozhodla uzavřít projekt do šuplíku na později, až bude po vakcíně vyšší poptávka a vynese to více peněz.

„Vývoj byl částečně pozastaven, protože Ebola je vzácná a dosud se při jejím propuknutí nakazilo současně vždy jen pár set lidí,“ vysvětluje The Boston Globe. „Většina farmaceutických společností se bránila proti tomu, aby investovala obrovské sumy peněz, kterých bylo potřeba na vývoj projektu, užitečného zejména pro země s nízkou platební schopností.


Jakmile bude stupeň paniky dostatečný, Big Pharma uvolní vakcínu proti Ebole

Je to pochmurná ukázka syrového kapitalismu: průmysl vakcín svévolně odmítl testovat své vakcíny proti Ebole a odložil to až na pozdější dobu, kdy ji začnou požadovat bohaté státy jako např. USA. Tato doba se rychle blíží – v Západní Africe zemřelo na Ebolu už asi 5 000 lidí, a nakazilo se i několik amerických ošetřovatelek – a tak teprve nyní se vakcína testuje na lidech.

Thomas W. Geisbert, expert na Ebolu z texaské univerzity Galveston, řekl pro New York Times: „Pro vakcínu proti Ebole nebyl nikdy velký trh. Geisbert se podílel na vývoji této vakcíny.


V r. 2015 budou komerčně přístupny milióny vakcín

Příhodná krize už je tady, takže brzy tu bude i masová výroba vakcín. Světová zdravotnická organizace (WHO) říká, že veřejnosti budou k dispozici stovky tisíc vakcín v polovině roku 2015, a testování na lidech již probíhá světelnou rychlostí, aby byly připraveny pro uvedení na trh.

V Libérii jsou již zdravotníkům podávány experimentální vakcíny, a další půjdou do Sierra Leone. Zkoušky mají by dvakrát zaslepené a ověřené placebem, avšak lidé ve skupině placeba dostanou vakcíny proti jiným nemocem jako například spalničky. (Pozn. Orgonet: Takže to není placebo ... další bouda na veřejnost.) Ani účastníci ani lékaři nebudou vědět, kdo dostal jakou vakcínu.

„Společnosti potvrzují, že během roku budou k dispozici milióny dávek, v první polovině roku stovky tisíc“, řekla dr. Marie Paule Kieny, asistentka generálního ředitele WHO. „K masovému očkování – pokud některá z vakcín je účinná – dojde nejdříve v červnu příštího roku,“ parafrázuje The Guardian její výrok.


Zdroje:

http://www.bostonglobe.com
http://www.nytimes.com
http://www.npr.org
http://www.theguardian.com
http://science.naturalnews.com


P. S. Orgonet: To vše nijak nevyvrací teorii, že virus Eboly je předstírán nebo/a šířen uměle, ba naopak ...

17 komentářů:

  1. http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/blog/
    (jeho předposlední příspěvek)

    ahoj orgo, prosím, - fulford píše o japonském tajfunu, jak se změnil v obyčejnou bouřku..
    můžeš se podívat na ty jejich meteoradary, kde je to asi vidět..., protože pak by bylo jistě dobrý vědět, že za tím je zřejmě ten, který se stará o pokles fukušimské radioaktivity....
    dík, veronika

    OdpovědětVymazat
  2. MMS je přece lék na všechno, nic jiného není třeba. Jednoduché řešení pro jednoduché lidi ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážený pane Anonymní. Já jsem si s MMS vyléčil nevyléčitelnou alergii. Očkovat se nenechám vůbec proti ničemu. Na všechno mám MMS a věřím, že zabere i na Ebolu, až nám ji sem humanitární bombardéry, nebo bratři v triku ISIS rozšíří. A když soudruh ministr zdravotnictví vyhlásí národní vakcinaci, tak si mě bude muset nejdřív chytit a pak přeprat. Dříve jsem se pozastavoval nad tím, proč v arabských státech střílí humanitární vakcinátory, ale po tom všem, co jsem o tom načetl se tomu už nedivím, protože depopulace je hrozivá realita dneška.

      P.S.: Oronetku, díky, že jsi zpět. Už jsem v to nedoufal. Pepé.

      Vymazat
    2. An 7:53, prosím tebe, nepřeháněj! Ty jsi už potkal člověka, co ti potvrdil, že ho MMS vyléčilo? Nebo jsi to někde jenom četl jako já? A pokud vím, tak je taky psáno, že údajně MMS je kyselina. A kyseliny v lidském tele..(?)

      Vymazat
    3. MMS je zřejmě ještě léčivější a potřebnější, než jsme si mysleli. Mj.pomáhá snižovat kalcifikaci šišinky. To je ta strašná choroba dnešní doby, nikoliv ebola, ale kalcifikace mozku. Pokud by naše šišinky fungovaly správně, temnáři by s námi sotva mohli hnout. Ale když šišinku máme zvápněnou, je to pro ně směšně lehké. Však taky do toho, co zesiluje zvápnění, dali hodně síly: téměř všude je cizorodé technické vyzařování (brnkání na haarpíčky aj.), přemíra stresu, chlór a fluór v pitné vodě, fluoridy v zubních pastách, GMO potraviny, nemyslná fortifikace potravin, sladidla v potravinách i lécích, reklamy podporující spotřebu mléčných výrobků aj.

      Vymazat
    4. MMS není na všechno, ale zvládne viry, bakterie i něco dalšího a ebola je virová. Mám kamaráda, co měl Súdánskou Ebolu a díky MMS se ji zbavil.
      Kromě jiného, je dnes už mnohem vlídnější a čistější CDS2, připravovaná pomocí hydrogensíranu sodného a používá se díky tomuto blogu již od jara 2013 :-) a jsou s ní velmi dobré výsledky.
      Ota

      Vymazat
    5. MMS a CDS2 je oxid chlorčitý. Rozdíl je jen v čistotě. CDS2 je velmi čitý a uživatelsky vlídný prostředek. Oxid chloričitý - ClO2 - účinná látka v MMS a CDS2 má spíše neutrální pH, rozhodně ne kyselé. MMS je mírně kyselejší, jak CDS2, ale záleží na přípravě, a nejedná se o kyselost kyseliny, jen o nepatrnou odchylku od hodnoty pH 7,0. ClO2 se připravuje ze zásadité složky a kyselé složky a reakcí proběhne neutralizace a vzniká pH neutrální. Oxid chloričitý dokáže likvidovat jednobuněčné patogeny, pokud se k nim dostane. Nemluvíme o léku, ale o detoxikačním prostředku na patogenní zátěže. Lidé, kterým oxid chloričitý pomohl je hodně, ale nevyřeší všechny problémy, mnohdy se musí kombinovat s dalšími prostředky a postupy. ClO2 nezvládá často vícebuněčné parazity a nedostane se účinně do všech míst v těle. Problém může být mozek, CNS, a znečištěná játra. Ale vše lze nějakým způsobem řešit. Jim Humble a Leo Koehof, kteří mají z minulých let kontakty v Africe, potvrdili fungování oxidu chloričitého na Ebolu.
      Ota

      Vymazat
  3. Můj názor je ten, že dobrý byznys je jen jeden z důvodů. Dalším může být ten, že faktická vláda světa potřebuje naočkovat co nejvíce lidí. O důvodech nechci spekulovat, ale pár by se jich našlo. Vakcína proti ebole je jistě zajímavá věc, ale kdo ví, co všechno obsahuje a jaké má další poslání. Protože vládci světa nejsou zas tak velcí filantropové, jak se obecně říká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vládci světa a filantropové ? Dovolte, abych se těm, co to tvrdí, zaslouženě vysmála přímo do jejich přihlouplého ksichtíku. Současní vládcové světa dychtí po tom, aby dokázali ovládat svět, jako se to děje v těch připitomělých webových hrách na trůny. Prostě touží ovládat každého jednotlivce na svoje povely a přání. A pokud neposlechnou nebo se brání, tak aby je mohli třeba i na na dálku šikanovat, trestat nebo dokonce beztrestně zabíjet. A takto postižení lidé, aby bez odmluv s neomezenou poslušností vykonávali jejich příkazy. Když vám řeknou, skoč z okna, nemáte nad tím dlouho mudrovat nebo se tomu dokonce bránit, a prostě skočit, aby se dušička skrytého vládce mohla zatetelit blahem.

      Vymazat
  4. To se vždy NĚCO vyvine a pak se vytvoří třeba koncentrační tábory,aby se Němcum hezky rychle počítalo.....IBM vynalezla mašiny na děrné štítky,předchudce počítaču,takže je do Osvětimi za slušné prachy Němcum pronajali.....

    OdpovědětVymazat
  5. Milý Orgo, díky za návrat. Teď už jsou zase moje rána úplná :)
    Monika z Opavy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přidávám se k pozdravu z Opavy. Jsem moc ráda že blog pokračuje :) Gábina z Opavy

      Vymazat
  6. Big pharma má týmy expertů na zisk. Léčení je léčení a je priorita kšeftu hokynářů kteří si krámek i odbyt zkabalí vděčnými umíráky, zdraví tedy naprosto ne ale pokud možno do halehjujá.

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za tvoje články, Orgonete. Je vidět, že si s nimi dáváš práci.

    OdpovědětVymazat
  8. Temnáři chtěli s pomocí úmyslného záměru pod jménem e.b.o.l.a vytvořit další pandemii (udělali virus v laboratoři), ale když se světelným silám podařilo jejich šílené záměry překonat, tak aspoň prostřednictvím mohutné mediální kampaně a masáže se to snaží všelijak nafukovat a burcovat tak v lidech stále větší strach. Nebezpečí nákazy je v reálu malé a klesá. Ano, byly zde záměry využít nebezpečí šíření choroby k hromadnému očkování, to se však temnářům v globálním měřítku nepodaří, snad jen v ojedinělých případech. Viz: http://thepromiserevealed.com/2014-october-20-interview-with-cobra-by-rob-potter/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. UŽ NIKDY VÍCE OČKOVÁNÍ PROTI ČEMUKOLI ! Těm, co vás budou chtít očkovat, hbitě vstříkněte pod kůži petrolej, aby ihned zažili na vlastní kůži, co způsobují za bolesti následky očkování jejich obětem.

      Vymazat
  9. Všechny new chřipky, eboly, hiv, nemoc šílených krav atd.jsou výhradně produktem utajovaného výzkumu a výroby biologických, bakterilogických a genetických zbraní, mezi něž náleží i GMO ! Doufám, že to nyní chápete, a budete se o tyto věci více zajímat, a angažovat se v jejich dalším nešíření, v jejich eliminaci či naprostou likvidaci.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.