16. listopadu 2014

67P není kometa, ale objekt ovládaný mimozemšťany


Konspirační teorie: 67P není kometa, ale objekt patřící mimozemšťanům, což nám NASA i ESA tají
Zdroj: http://www.theguardian.com/science/2014/nov/13/philae-comet-lander-alien-cover-up-conspiracy-theories-emerge
Hannah Ellis-Petersen
13. 11. 2014
Překlad: OrgoNet


Ve středu odpoledne se Evropská vesmírná agentura (ESA) zapsala do galaktické historie, když sonda Philae z vesmírného programu Rosetta úspěšně přistála na letící kometě, což je poprvé, kdy bylo dosaženo tak mimořádného činu. (Pozn. Orgonet: Článek o tom česky např. http://www.novinky.cz/veda-skoly/353604-sonda-philae-vyslala-z-komety-opet-signal-pak-ji-dosly-baterie.html )



Tak jako u všeho, od přistání na Měsíci až po smrt Elvise, zanedlouho se vynořila i alternativní verze toho, „co se doopravdy stalo“, když sonda Philae přistála na kometě 67P.
Na webu UFOSightingsDaily.com, který se zabývá mimozemštany, byl zveřejněn email o tom, že tuto misi provedly NASA a Evropská vesmírná agentura v rámci zatajování pravého původu komety, která je objektem mimozemšťanů. Email http://www.ufosightingsdaily.com/2014/09/nasa-records-radio-signals-coming-from.html , údajně od anonymního zaměstnance ESA, který se rozhodl zveřejnit pravdu, obviňuje agenturu z „bezostyšného zakrývání“ snahou přistát na letící kometě, a připojuje fotografie, které odhalují „pravou vnitřní činnost komety 67P“. 


Praví se v něm: „Ani na okamžik si nepomyslete, že by se vesmírná agentura náhle rozhodla vydat miliardy dolarů na výstavbu a vypuštění kosmické lodi na 12letou cestu jen proto, aby získala pár blízkých snímků náhodně vybrané komety, která si pluje vesmírem“.

„Kometa 67P není kometa. Asi před 20 lety NASA začala detekovat radiové signály neznámého původu z vnějšího vesmíru. Později se ukázalo, že signály pravděpodobně přišly ze směru této komety, nyní nazývané 67P. Na jejím povrchu jsou známky strojových součástí a nepřirozený terén.“



V závěru je zlověstná poznámka: „Ať je tento objekt čímkoli, nikterak nežádal, aby byl objevován či podrobně zkoumán.“

V komentáři k článku napsal přispěvatel Scott Waring, že se domnívá, že signály vyslané z komety byly „pozdravy“ pro lidstvo. „Pokud by to bylo varování, nedovolili by sondě ESA přistát.“ „Myslím, že přistání sondy ESA bylo něco jako první potřesení rukou. Pravděpodobně brzy dojde k dalšímu kroku. Struktury na kometě jsou stavby mimozemšťanů. Nemyslím, že by byly přirozené.“

A to není jediná konspirační teorie v souvislosti s kometou 67P a ESA. V září 2014 BPEarthWatch.com publikoval video http://youtu.be/5NwSm8SULvw?list=UUxz5R9YQMRW5QqElbAlMqRw ukazující „zcela nové obrázky ve vysokém rozlišení“, které byly pořízeny z vesmírné lodi Rosetta. 

Vypadá to, že jsou na nich dvě UFO, letící nad kometou, a na povrchu vysílací struktura podobná věži, která možná vydala ony tajemné radiosignály, které byly zachyceny ESA. „Tyto snímky nejsou normální,“ říká komentář k videu. ESA potvrdila, že kometa vyslala „tajemnou píseň“, což vyvolalo teorie, že je to ve skutečnosti vesmírná loď mimozemšťanů a její cvrlikání je mimozemský pokus o komunikaci. 

Video se zářijovými snímky zde, anglicky:


Píseň, kterou kometa "zpívá" do vesmíru, si můžete poslechnout v následujícím videu. 
Z komentáře:  
"Plasmové konsorcium Rosetty (RPC) objevilo tajemnou "píseň", kterou vydává kometa 67P. Zdá se, že kometa vydává tuto "píseň" ve formě oscilací do magnetického pole v okolí komety, v pásmu 40-50milihetzů. To je hluboko pod možnostmi lidského sluchu. V této nahrávce byly frekvence zvýšeny, aby se tato "hudba" stala slyšitelnou pro lidské ucho."


Scott Waring prohlásil na webu UFOSightingsDaily.com, že dle jeho názoru to není kód. „Je to způsob, jak tento druh mimozemšťanů vzájemně komunikuje bez mluvení. Forma telepatie vložená do jednoduchých radiosignálů. Je to jediný způsob, jak tento druh může komunikovat s námi. Jsou to jejich myšlenky. Oni nemluví.“

Dále dodal: „Získat nahrávku celého vzkazu a pak ho přeložit, to by bylo mimořádně důležité. Je to pozdravné poselství? Nebo je to varování před tím, co má přijít? My, lidé světa, to potřebujeme zjistit.“

19 komentářů:

  1. Ani mě se nezdá, že by Nasa investovala miliardy dolarů pro pár snímků. Pokud Nasa do něčeho investuje obrovské peníze, pak vždy jen tehdy, když jsou si panstva jistí, že bude mít co plundrovat Jinak se tomu říká "návratnost investic".Že by tam opravdu byly patrné nějaké zbytky civilizací či základny cizích bytostí ? Mimochodem, ten zpěv...spíše to vypadá jako poškozený vysílač, než zpěv. Teď mě jen tak napadlo..aby nám sem Nasa nepřivlekla armádu "palých andělů" z jakési trestanecké kolonie ! To by mohl být pěkný mazec..

    dan.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím se přiznat, že mně vrtalo hlavou, co by v takovém malém kousku "skály" mohlo vyvolat efekt vysílání "zvuku". Nejprve bych rád podotknul, že pokud mají být skutečně komety pozůstatky původní stavební hmoty vesmíru, tak by neměla existovat možnost, aby na nějaké kometě vůbec vznikl kámen. Prostě jakýkoliv šutr. Natož s ostrými lomovými hranami. Např. na Zemi jsou horniny "usazené" - třeba opuka, pískovec, ...., vyvřelé např. čedič, nebo metamorfované tlakem a teplotou (žula, rula, ....). Žádný z techto procesů nemohl na takovém malém kousku hmoty proběhnout. Proto se spíš kloním k tomu, že se jedná o uměle vyrobený objekt, který byl pokryt nějakými kosmickými troskami.
    ...Není možné, aby něco, co nemá vlastní magnetické pole, vysílalo do prostoru jakékoliv signály. Natož proměnlivé. Nejprve mě napadlo, že ten signál, co ta sonda zaměřila, vůbec nemusí pocházet z té komety. Prostě jenom sonda provedla měření v místě komety. Ale odkud jde ten signál? Jde opravdu z té "komety" nebo ho jenom naměřila v místě, kde se kometa vyskytuje? CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen abychom se ještě nedivili ! Jistě si vzpomenete na tolik proklamovanou teorii o duté Zemi. Vůbec bych se nedivil, kdyby ET´s zabrali nějaký kosmický objekt, vykutali v něm vhodné podzemní prostory asi jako sršáni sršní hnízdo, a měli tak celkem "levně" přihotovené kosmické plavidlo, které možná letí zadarmo bez jejich pomoci, jen snad korigují dráhu a směr letu. Může to být také robotická kolonie, která obsazuje vhodné objekty k těžařské a možná i k výrobní a montážní činnosti. Indicií ukázalo těch pár fotografií z družice opravdu dost !

      Vymazat
    2. Asi před třemi týdny byl prima zoom vysílán dokument,kde bylo zcela jasně
      řečeno,že přistání na kometě bude velký problém,nakolik bylo zjištěno,že
      kometa je jako mořská houba,nasáklá vodou s bahnem,oproti předpokladům,
      že je složena z ledu a prachu.
      Když jsem uviděla snímky a četla o ledu,říkala jsem si:co tomá sakra znamenat?
      Nejde o ty omáčky okolo,ale o podstatu,tedy o složení komety.Z přírody se dá
      totižto učit stále.Je úžasná.
      "Prestiž","prvenství" a zatloukání skutečností,oblbování,..ach jo.
      Děkuji za informaci.Aspoň vím,že neblbnu.:))

      Vymazat
  3. Zvuk v druhém videu se nápadně podobá zvukům z filmu Znamení. Zajímavá shoda

    OdpovědětVymazat
  4. udivem čumím na toto prohlášení,,Oni EBE jistě dopustí,aby pazourek lovcu mamutu se tmácel dvanáct,či kolik let na nějakou hroudu a pak tam nasekal nějaké přičmoudlé fotky.Ty prostředky se mohly šoupnout na akci VÍČKA PRO KUBÍČKA..

    OdpovědětVymazat
  5. My, lidé světa, to potřebujeme zjistit. -> ale my lidé, to nepotřebujeme zjistit, všichni to potřebné už dávno víme, jen je to všechno tak málo hlasité, jako šepot mravence v lese při veliké větrné bouři ... lidé nenaslouchají, lidé to neslyší, nechtějí slyšet, a tak se stává v podstatě totéž, že hledají boty, které mají už nazuté... my lidé jsme na této planetě z jiného důvodu než zjišťovat takovéto informace, tyto informace (a mhnoho více) jsou skryty v každém živém tvorovi a tak není nutno plýtvat energii pro získání těchto zpráv... proto neplýtvejte zbytečnou energií, raději žijte, tvořte, milujte a radujte se, od toho jsme přeci tu... mějte se hezky, Milan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš samozřejmě pravdu, díky.
      Jenže většina lidí je ještě zvědavých, a musí si tu zvědavost odžít, než přijdou na to, že je zbytečné zjišťovat "kdo za co může".
      Možná že když se dostanou k více informacím (třeba i přese mě), odžijou si to dříve, a zjistí ještě v tomto životě, že už je nepotřebujou.
      To už sem ostatně mnozí napsali.

      Vymazat
    2. jen aby jen tendenčně nepapouškovali názory druhých, a sami v tom jinak mohou mít dokonalou bramboračku

      Vymazat
    3. Milane, to je ma rec, SVATA PRAVDA, jenze clovek se jaksi Panu Bohu nepovedl.

      Vymazat
  6. Ako som tak počúvala nahrávku pripomenul sa mi okamih, kedy som na záhrade počula rozprávať mravcov. Asi sa na mňa hnevali, lebo som príliš prudko vpadla /odkryla/ ich domácnosť.
    Fakt je, že som sa im dlho ospravedlňovala, a oni sa odsťahovali inam... :-) Možno na ten objavený vesmírny 67P objekt ? BE

    OdpovědětVymazat
  7. vždyť to zní jak z toho filmu Znamení ten zvuk z komety

    OdpovědětVymazat
  8. Pletete se, na tom objektu nikdo nepřistál, o tom se snad nedá ani pochybovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si myslím, že se žádné přistání nekonalo, také si myslím o inženžrské genetice to nejhorší, vytvořit zrůdy a ukazovat je za mimozemšťany u jakéhosi UFO. Je to pozemský stroj.

      Vymazat
    2. To nikdo nepopírá. Ale přesto ten mimozemský závan tady mezi námi lidmi zůstává.

      Vymazat
  9. a jeee je a jeeee je. Je vidno, že jste zde nikdo nepochopil, že nejde o zvuk. to co slyšíte je převod magnetické oscilace do slyšitelného spektra. Jelikož mezi jednotlivými periodami je časová prodleva až 10 000x delší byla tato oscilace zrychlena. Magnetické pole má ve vesmíru téměř každý objekt. naopak objekt který ho nemá je víc záhadný než ten který magnetické pole vykazuje.

    Hypotézy ohledně možného mimozemského obývání této komety jsou naprosto liché. Už z toho důvodu, že se kometa při průletu přísluním nejspíš přetransformuje vlivem slunečního záření a větru. To komety běžně dělají. Některé i zaniknou. To byl případ komety Elenin.

    Pro lidi jako jste vy jsou vhodné například tyto stránky http://www.stream.cz/nejnovejsi/dobyvanivesmiru/10004200-evropa-pristala-na-komete leccos je tam vysvětleno tzv. po lopatě.

    Bludům a demagogiím NEzdar :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Možná to kometa ani není, vypadá to jako starý kosmický modul. Třeba mu ještě funguje ohlašovací signál.

    OdpovědětVymazat
  11. Vše je vždy jinak a vždy mnohem jednodušší.Když auto nejede každý myslí hned na počítač,ale závady jsou většinou primitivní.Vzhledem k lidské povaze bych to typoval na solidní tunel na prachy , a ne malý.Jak bylo zde již napsáno že přínos této akce je pochybný,nejistý,ale hlavně nekontrolovatelný .A jako divadlo ze sci fi slušně udělané.No a čemu se dá dnes věřit?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.