20. listopadu 2014

Američan hledal na Ukrajině ruskou armádu. Nenašel. Silný autentický dokument.

Díky čtenáři za odkaz. 

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5112-silny-autenticky-dokument-z-ukrajiny-american-hledal-ruskou-armadu-nenasel

SILNÝ AUTENTICKÝ DOKUMENT Z UKRAJINY: AMERIČAN HLEDAL RUSKOU ARMÁDU. NENAŠEL



Americký filmař a režisér Miguel Francis Santiago uvedl premiéru svého druhého filmu o tom, co se děje na jihovýchodě Ukrajiny. Vycestoval do této oblasti a na podnět světových médií tam hledal ruskou armádu. Nenašel...
Seznámil se s velitelkou jednotky Vasilinou, bývalou podnikatelkou ze sousedního Mariupoľu, která nechala všechno a šla bránit svůj domov. Spolu s bojovníky její jednotky našel a zachránil babičku jisté ženy. Stará žena žije v  oblasti.úplně zničené bombardováním ukrajinskou armádou.
Miguel Francis Santiago se setkal s několika civilisty a vojáky, ptal se, kdo jsou, odkud jsou. Nikdo z nich ruské vojáky neviděl. Povstalci mu vysvětlili, že museli vzít zbraně do rukou, aby bránili svou zem, své domovy, své rodiny.
Filmař zaznamenal neuvěřitelný, obrovský rozsah lidského neštěstí, válku, utrpení, krev. Ale vidí, že i zde život jde dál, dokonce zkoušejí v divadle a lidé navštěvují představení. Lidé věří, že se toto krvavé nesmyslné divadlo přece skončí a zase budou žít klidně a šťastně.
http://youtu.be/oV1dHMEft8k (anglicky, rusky)

14 komentářů:

  1. Pravda o ukrajině-z Německa(bohužel je to pravda)Satira ani ne tak k smíchu ale k pláči.
    V Čechách by se za tohle asi trestalo dlažební kostkou .V tom lepším případě do okna.
    Německý satirický pořad 'Die Anstalt' Němci se smějí Majdanu titulky CZ

    OdpovědětVymazat
  2. Mám rád Karla Čapka-Válku s mloky,Bílou nemoc,jeho protiválečná a nadčasová literatura ani dnes neztrácí na aktuálnosti.Nechápu proč se dnešní svět chce opět hnát do válečných hrůz.Najděte si na internetu 'Die Anstalt' .Německá satira která vám možná otevře oči.
    Nevěřte tomu co vám české televize a česká rádia cpou do hlav.Dělají z vás jenom ovce.Když se nebudete snažit hledat svojí pravdu brzy dostanete povolávací rozkaz.A věřte že o život přijdou obyčejní lidé.Naši novodobí feudálové v zákopech nebudou.Naivně si myslí,že jim se nic nestane.Tohle ale bude velká válka.Hlavně pro Evropu,Ještě máme šanci to zastavit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. LIDé NEBLBNETE - když budete mluvit o válce- jako by jste ji chteli a práli si jí,nemluvte o válce, mluvte o lidech, štestí,sluníčko pekne zárí- i když je schováno za chemtrails, modrá obloha- i kdy žje olovene šedá, ptáci pejí- i když by jste ptáčka mohl lupou hledat. vzpomente si na pohádky- jak to bylo - našli hada v pod koreny jablone, hada zabili a strom žil a plodil dál, vše je v nás, v podvedomí a NEKDO na tom STAVí svou PREDSTAVU sveta -obraz sveta. zamyslete se, když už ti ZLí mají takové ZBRANE A ovládají MYSLI lidí, myslíte že nevedí víc - ale ano, vedí, a vedí také to, že vše se deje ve vedomí človeka, tedy ve vedomí lidstva a tam dosah nemají a tedy potrebují lidi vystrašit,co nejvíce hrúz jim vykonat, aby lidé byli na sebe zlí a pestovali zlo ve svých srdcích, aby byli SKEPTIčTí- jako vy tady, to je také zlo, aby láli Bohu na nebesích co na nás dopustil, to jsme si my ve svých myslích PRáLI co na nás Buh dopouští, proto je treba pokleknout a prosit, snažit se o nápravu svou a jenom svou, a když to udelají všichni, vše se na dobré obrátí. MY JSME TI/TEN BOZI/BŮH, NA KTERé SE čEKALO!!! je to tak a nijak jináč!

      Vymazat
    2. Ono se nadarmo neříká, že na co myslíš, na to se i pojíš !

      Vymazat
  3. Velmi zajímavý a poučný dokument včetně komentářů, jsem zvědav na vaše komenty,
    Vašek, https://www.youtube.com/watch?v=z6IuT1N3Xww#t=213

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pravdivá informace...ale Švéd zjistil,že v Iráku NEJSOU jaderné zbraně..ANI TAM JSOU...Země je holt HRANATÁ,nebot USA to tvrdí a to je PRAVDA. Kdyby někdo hodil tento odkaz na web JANA ŠINÁGLA,jeho reakce je poplatná všem proamerickým mopslíkum...je to LEŽ a putinovká HLOUPOST..

      Vymazat
    2. Mezi komenty udeří do očí reakce Igora Chauma. :-( Považovala jsem ho za "duchovního" člověka a ejhle !
      I on je postižen neláskou...
      Video je přesné. Vidíme to kolem sebe - tedy, kdo chce vidět. N.B.

      Vymazat
    3. Kdo nekrotí a nekultivuje svoje ego, končí na temné straně světa.

      Vymazat
  4. Však žádnou ruskou armádu ani najít nemohl. Kdyby tam vtrhla ruská armáda, tak fašouni zalezou do děr a už o nich nikdy nikdo neuslyší. Jsou tam jen dobrovolníci, kteří jsou dost stateční na to, aby před zvrácenými (západními) úchyly závislými na válkách, genocidě a dalších zvěrstvech bránili svou zemi do posledního dechu. A já jim obrovsky fandím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spídy, taky se považujou za zvráceného západního úchyla??
      OnVonOnOff

      Vymazat
  5. Môj známy, Slovák, bojuje v Novorosiji v radách dobrovoľníkov. Na yutube je niekoľko videí z ciest slov. humanitárnej občianskej aktivity do oblasti Donetsk, Luhansk. Najnovšie videá sa prekladajú do európskych jazykov... nahliadnite tiež na Fb Pokojná bojovníčka Veronika, Pokojní bojovníci.. BE

    OdpovědětVymazat
  6. Pan Iv mně zase potěšil a rozesmál, posuďte sami, nemá chybu-Vašek
    http://energieupramene.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbil jeden postřeh (už nevím, na kterém webu to bylo): Čeljabinský meteorit letěl vzduchem pár vteřin, a přesto ho stihlo nafilmovat několik kamer. O ruské vojenské přítomnosti na jihovýchodě Ukrajiny se mele už půl roku, ale ještě ta ruská vojska nikdo nenafilmoval.
    To myslím hovoří za vše. Kdo si dobrovolně nechá vymýt hlavu tou mediální masírkoku v ČTv, toho mi je upřímně líto, protože ztratil schopnost používat vlastní zdravý rozum. Konec konců i ta štvavá kampaň proti M. Zemanovi má stejné kořeny - Zeman se jim prostě nehodí do krámu, protože neskáče, jak USA hvízdají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zeman se taky nechová jako ten pověstný Vašek, co šel s pány na led :-)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.