20. listopadu 2014

Exkluzívní výpověď rozdavače červených karet na demonstraci proti Zemanovi

Díky čtenáři za následující:

Ten článek je tak neuvěřitelný, že jsem si skoro myslel, že si někdo dělá srandu. Posuďte sami:

Exkluzivní výpověď spoluorganizátora demonstrace proti Zemanovi: Díky Američanům si vás teď koupím všechny

Adam Vopička. Jeden z vyškolených zaměstnanců americké ambasády, kteří stojí za rozdáváním červených karet na pondělní demonstraci proti hlavě státu.

Celý článek zde:
http://g.cz/exkluzivni-vypoved-spoluorganizatora-demonstrace-proti-zemanovi-diky-americanum-si-vas-ted-koupim-vsechny/?fb_action_ids=745120752242198



Exkluzivní výpověď spoluorganizátora demonstrace proti Zemanovi: Díky Američanům si vás teď koupím všechny


Níkol von Rakonitz, 19. 11. 2014

Adam Vopička. Jeden z vyškolených zaměstnanců americké ambasády, kteří stojí za rozdáváním červených karet na pondělní demonstraci proti hlavě státu.



To je on. Americká spojka.

Adame, jak ti vlastně bylo, když prasklo, že se nejednalo o demonstraci českého národa proti hlavě státu, nýbrž demonstraci organizovanou americkým velvyslanectvím?

V první chvíli jsem se zděsil a hlavou mi prolétl celý můj dosavadní život. Od první návštěvy dětské lékařky na Malostranském náměstí, přes můj čistě soukromý výlet do USA v roce 2006 (!!!), až po nákup nesmyslně drahé televize z peněz amerického velvyslanectví (82 palců – pozn. autorky). Ale smířil jsem se s tím a omlouvám si sám před sebou své chování tím, že přece celá naše generace vzhlíží k západní kultuře. 


Adam Vopička ne náhodou v Chicagu v roce 2006.

Víš vůbec, kdo vás nakonec prozradil? Jisté servery uvádějí, že vás usvědčila krabice České pošty plná červených kartiček, která přišla z Ameriky.

Ač se píše, že byla krabice adresovaná na Šárku Kadlecovou, bývalou zaměstnankyni U. S. Embassy, byl to balíček pro mě. Mám dlouhodobě problém s jistou pošťačkou Jarmilou z Josefské, takže dobře vím, odkud vítr fouká.

Ona mimochodem určitě není náhoda, že bydlíš 600 metrů od americké ambasády…

Ano, chodím tam na kávu a diskutuji každý sudý čvrtek. Začalo to brigádou u skartovačky v roce 2004, kdy jsem likvidoval schválená víza socdemáků a komunistů. Jsem rád, že se spolupráce s Američany neustále vyvíjí, a já tak nesetrvávám na jednom místě… (dlouhá pauza, zamyšlení) Člověk by se měl neustále někam posouvat.

Proč jste vlastně na demonstraci vyšli s dvojjazyčnými transparenty? To byla přece školácká chyba…

Máte pravdu. Já osobně jsem bojoval za češtinu, ale dohoda s Amíky zněla jasně. 120 USD za každou červenou kartu a 5000 USD za transparent s překladem. A vždyť to znáš, z něčeho ty složenky platit musíme.

Hlavní organizátor akce Martin Přikryl se ihned stáhnul do pozadí, kde je mu konec?

Martina si zavolali na Kubu jako supervizora tamějšího připravovaného Majdanu. Ale nejsem si vlastně jistý, naposledy jsem se mu dovolal, když byl nakupovat.

Co nakupoval?

To nevím.

42 komentářů:

  1. Tady je jeho profil na FB:

    https://www.facebook.com/adamvopi

    Ta fotka krabice České pošty s červenými kartami udělala organizátorům čáru přes rozpočet, tak chlapec kalí vodu...

    OdpovědětVymazat
  2. Adam Vopička je len taká americká opička :)))) Chlapec si neuvedomuje že bojuje proti vlastnému národu. Každý vidí len peniaze a na morálku,charakter asi zabudol. A že mladá generácia je bližšie západu? Nech hovorí sám za seba.

    OdpovědětVymazat
  3. je to pokus vše zesměšnit a zakrýt podstau, ne?
    legrace to JE, bohužel

    Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Šlo o to věc zlehčit a zakrýt podstatu. Podívejte se na druhou fotku v odkazu:

      http://vlkovobloguje.wordpress.com/2014/11/19/vlkovy-perlicky-z-bahna-narodni-a-albertova-den-po-te-ulovene-na-radiu-jerevan/

      (Jsou na ní děti s hesly.) Oni zneužívají dokonce i děti, které z toho nemají rozum!

      Vymazat
    2. Zneužívat děti pro cíle kolaborantské propagandy, je největší hnus jaký se tu mohl objevit.

      Vymazat
  4. co je to za blbost
    jestli si nechcete zdiskretivovat celý orgonet, tak to odstrante
    cozpak nevidite, ze je to vymyslené, že ty odpovědi jsou takové, jaké by ten člověk nikdy nikomu nedal ani po 10 panácích?
    přečtete si článe zetrikrát a zamyslete se
    škoda orgnonetu (nebo jste dostal za vcerejsi clanek pres prsty a tak jste to musel ted napravit?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevíte, že jednou z technologii, jak skrýt věci před veřejností je, učinit je tak neuvěřitelné až absurdní, že tomu prostě nikdo nebude věřit?

      Vymazat
    2. Jen ať sem OrgoNet nějakou tu "flákotu" dá, aby vám nezdegenerovaly mozečky

      Vymazat
    3. Nechte na hlavě ! Již nějakou dobu pozoruji, že se všude míchají pravdy se lží, takže vlastně nikdo pořádně neví, co je co, a kdo je kdo !

      Vymazat
  5. Vopička...typický zaprodanec. Jinak se takovým dnes říká už i kolaborant. Je to také typický příklad biblického Jidáše. Totiž, jde o to, že pro toho člověka jsou peníze rozhodující faktor. Takže, aby "zaměstnavatel" platil, je nutno neustále prokazovat svojo loajalitu zaměstnavateli. Dost možná, že si ten člověk a jemu podobní myslí právě opak. Ale to říkat veřejně nemůže. Nemohl by si nás pak "všechny koupit". To je třeba pochopit.
    Já bych se jen pozastavila nad těmi financemi. Kolik lidí po všech těch amerikánských koloniích si musí "hlavní křídlo" platit, aby to fungovalo ?. Jakože to funguje. Bohužel. Jsou takových Jidášů kolem nás tisíce nebo i miliony ?

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidi jsou snadno ovladatelný dobytek. Je to smutné zjištění, ale je to tak. Bývaly doby, kdy lidé pro ideály, za vlast, za rodinu pokládaly svoje životy. Dnes nasadí krk výhradně jen pro peníze, majetek a moc. A ještě k tomu navrch kolikrát drze smlouvají o to, aby bylo zajištěno, že se jim nic nestane.

      Vymazat
    2. Nebál bych se tvrdit, že až miliardy !

      Vymazat
  6. kdyby se jmenoval Gál,nebo Goldstein..ale VOPIČKA? Takových obřezaných Nováčku,Dvořáku,Hospudku,jsem za 70let života viděl na tucty...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusí být obřezaný dole, stačí, když je obřezaný (brainwashing) nahoře

      Vymazat
    2. Obřezaný nežid, to je opravdu k popukání, kam až ty zvrhlosti pokročily.

      Vymazat
  7. Je to dokonalý důkaz, důsledek naší povrchnosti, celé společnosti. Za oponou se vždy někdo schovává. Záleží na nás, jestli chceme být only loutky v tomlhe systému. Nebo spíše harmonizovat, dění kolem nás, svým duchem, myslí, zkušenostmi, poznáním. Ale co znají tyto děti? Pouze to, co jin přinese main stream ... a ten se bude stále opírat o realitu a tvářit se, že drží realitu, nad zemí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady by musela propuknout celoplanetární revoluce těch dole proti těm mocným a jednou provždy je svrhnout do propadliště dějin. Nebo je tu druhá možnost, celoplanetární obrácení a spojení nebe se zemí v tzv.Zlatý věk. Konec věcí pozemských v těchto systémech a řádech je stejně u konce. Tomu nezabrání ani papež, ani Obama !

      Vymazat
    2. Ne, tenhle systém chce především duše těch dětí, teenagerů. Proto dělá to, co děla všude po světě ! Ve filmu "Dalskabáty, hříšná ves" přeci ten nejvyšší pekelník světu vzkázal jasně, že chce schramstnout celý svět ! A tam to také směřuje !

      Vymazat
  8. Mám radost a zároveň jsem smutný,že tenhle satirický pořad ve stylu osvobozeného divadla vznikl v Německu-https://www.youtube.com/watch?v=q0FIhgBY8Aw

    OdpovědětVymazat
  9. Prosím, prověřujte více své zdroje. V tomto případě stačí jen trochu selského rozumu. Netvrdím, že ta demonstrace byla "poctivá" akce, ale tenhle rozhovor je jasný výsměch všem "konspirátorům" a recese, sám Vopička, mimch. člen skupiny Prostitutes, si to hrdě vyvěsil na svém profilu... Skočili jste jim na špek a oni se teď můžou smíchy potrhat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JE TO PONĚKUD JINAK : MLŽIČI MLŽÍ MLHU. Proto je tak obtížné tyto události jasně rozplést !

      Vymazat
  10. Naopak není to vymyšlené je to promyšlené z obou stran...stejně jo celý ten pokus o majdan. Nevěřte nikomu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Staré židovské heslo praví : nikomu nevěř, všechno je jinak !

      Vymazat
  11. 21:20: Máte docela pravdu. Ten text byl od začátku podezřelý, ale nedalo mi si nepočkat, co se z toho vyklube. Ten špek, který nám podstrčili, na něco asi ukazuje.

    Dle mé hypotézy ten jakýsi vopička, pokud existuje, v těch rudých kartách a spolupráci s ambasádou byl nějak angažován a někde se proflákl, třeba na fotce nebo něco vykecal co neměl apod.

    a) Buď si uvědomil, že někomu dělal užitečného blbečka, a chce se s toho vykecat pomocí nehorázných výmyslů o spolupráci s ambasádou.
    b) Anebo když už se proflákl, tak dostal rozkazem, aby tu situaci nějak pomocí nadsázky zesměšnil a učinil nepravděpodobnou.

    Anebo to celé je dílem placeného propagandisty (typu komentátorů idnes), s vědomím/bez vědomí existujícího/neexistujícího vopičky, že ho takto použijí, atd. atd., za účelem diskreditace informací o angažovanosti americké ambasády v demonstraci . I ta "Nikol", co je uvedena jako autorka rozhovoru, se jeví jako osoba fiktivní.

    Závěrem, podle mě nejde o recesi, ale o snahu tou recesí něco zakrýt, ale to je jen moje spekulace. Samozřejmě není vyloučeno, že to celé opravdu vopička vymyslel proto, aby se mohl chechtat na facebooku. Jeho image to nevylučuje.

    Ať je to jak chce, není nezábavné to sledovat (:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Orgo, výše už jsem napsala svůj názor k článku, ale tak nějak mě napadlo, že Vopička bude pěkná finta. Chtěla jsem to sem napsat a vidím, že to dochází i dalším z nás...že pravda bude jiná. Takže dle mého, jistá osoba, vystupující v "prohlášení" dostane 120 doláčů , když pozici aktéra vezme na sebe. Tím by se "očistla " jistá zaměstnankyně Americké ambasády Šárka Kadlecová a samozřejmě americká ambasáda. Nyní si říkám: Jak jednoduché ne-li naivní ! Udělat z mladíka na mizině volavku a soustředit na ni pozornost veřejnosti. A já jim na to skočila ! Mrzí mě to.

      dan.

      Vymazat
    2. Potřebovali by 120 koláčů na pr.del, ono by je to hnedle přešlo

      Vymazat
    3. Nic si z toho nedělejte, to se stává i vyšším šajbám, než jsme my tady :-)

      Vymazat
  12. Vopička je skutečná osoba, muzikant, z doslechu ho znám už léta... Určitě o tom ví a na recesistickém rozhovoru se podílel. A ta Nicol je mladá herečka Nikol Štíbrová, když mrknete na její profil na facebooku, k autorství článku se tam hlásí a kromě toho ještě sklízí chválu svých kamarádů za "povedený" vtípek... Hezky se tam všichni baví.

    OdpovědětVymazat
  13. Neladí mi ta finanční stránka věci "Máte pravdu. Já osobně jsem bojoval za češtinu, ale dohoda s Amíky zněla jasně. 120 USD za každou červenou kartu a 5000 USD za transparent s překladem. A vždyť to znáš, z něčeho ty složenky platit musíme" - při počtu těch kartiček v "průvodu" by to byla nesmyslně velká částka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pamatujte, čím absurdnější, tím méně pravděpodobné. A toho se amíci a jejich temnáři drží, protože to na lidi dozajista platí. Pod svícnem je největší tma, se také říká.

      Vymazat
  14. Výborný komentář od VK v článku na AE News, se kterým 100% souhlasím ... aneb jak byl dav účelově využitej k předem stanovenýmu cíli ... cituju:

    "Tomuto se říká „institucializovaná propaganda“. Systém, lépe řečeno režim u moci, přebírá informace od velkých světových agentur, jako např. AFP nebo Reuters. Ty z principu tvoří 95% pro-americké propagandy. Těmito médii neprojde ani jedna jediná zpráva, která by ohrožovala institucializovanou propagandu předkládanou masám obyvatelstva na západě. ČT převzala informaci o této demonstraci od zahraniční tiskové agentury. A ta ji převzala od ukrajinské státní televize, kterou ovádají oligarchové na Ukrajině. Výroba veřejného mínění je zcela běžná. Takto fungují české neziskovky, že zaměstnají na 7 dnů 50 Romů, podepíšou s nimi pracovní smlouvy, pozvou novináře a je z toho reportáž o úspěšném začleňování. Po skončení natáčení a odvysílání v televizi už v pracovním poměru není ani jeden Róm. Výroba iluze reality.

    Kolik lidí v Praze šlo do průvodu s cílem házet vejce na politiky na tribuně? Moc asi ne. Kolik lidí vědělo, kdo akci organizuje a operativně zastřešuje? Kolik lidí by přišlo na akci, kdyby nebyl 17. Listopad? Kdo věděl, že v průvodu budou i cizinci, Američané, Poláci, Ukrajinci s vlajkami, cizími nápisy, cizími prapory a cizími ideály? V angličtině se tomu říká „hijacked protests“, tedy unesené protesty, kdy dav a jeho masa je koordinátory mediálně využita k určitému jinému než veřejně deklarovanému cíli." - VK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před lety, když tu byl v Praze kolem roku 2000 kongres světových miliardářů, bankéřů a finančníků, tu barikády v Nuslích stavěli mladí italští komunisti. Stejně tak s prapory a transparenty sváděli boje na Nuselském mostě s naší policií. Nejzajímavější na tom bylo, že zatýkáni byli jenom občané ČR, kteří se k nim přichomýtli, a nechali se strhnout s nimi. Takže to vypadá, že už tehdy si je někdo objednal, aby bylo zpravodajství v TV "vyvážené" !

      Vymazat
  15. Ahoj orgo, diky ze opet prispivas, s posledni z tvych teorii naprosto souhlasim. Nekdo se touto komedii snazi neco zakryt. Vopicka se zda ze by se tetelil blahem uz jen nad tim ze je na medialne propirane foto, proto mi nejde do hlavy proc mel honem zapotrebi spatlat se stibrovou ten rozhovor a poslat na aeronet, a nasledne se vyjadrovat na svem profilu na ucet lidi s opacnym nazorem..

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.narodnirada-skde.cz/index.html

    OdpovědětVymazat
  17. Kvůli těm červeným kartám si vrazi z Volstrytu museli utrhnout od huby poslední model atomové ponorky! http://www.pasp.cz/papir-xerograficky-bily/13202-papir-rx-80g-a4-koralcervenao.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle nemělo chybu : Kvůli těm červeným kartám si vrazi z Volstrytu museli utrhnout od huby poslední model atomové ponorky :-) :-) :-)

      Vymazat
  18. To nebyla exkluzivní výpoveď, to bylo "exkluzivní" zeměšnění pravdy. AEronet se k tomu vyjádřil zde:
    http://aeronet.cz/news/cervene-karty-splnily-ucel-zemane-odstup-volal-dav-aneb-staci-par-zmanipulovanych-ovci-spriznena-media-a-verejne-mineni-je-hotovo/
    Na nějakého Vopičku ale mnozí naletěli, to je fakt

    OdpovědětVymazat
  19. Ztratily se ovce, naposledy viděny v pondělí 17. listopadu v Praze na Albertově..... :-) http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=ztratily_se_ovce.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že by za odměnu dostali košerákem od svých chlebodárců ? :-)

      Vymazat
  20. Tady asi už končí legrace!
    Nikol von Radonicz: (pěkný zajíček, jen co je pravda)

    Konspirátoři do střehu: v Praze se chystá další masivní demonstrace proti Ovarovi
    http://g.cz/konspiratori-do-strehu-v-praze-se-chysta-dalsi-masivni-demonstrace-proti-ovarovi/

    Miloš Zeman se nás nebojí, na rozdíl od jeho fanatických stoupenců hystericky šířících náš rozhovor s Adamem Vopičkou, který spoluorganizoval demonstraci s červenými kartami 17. 11. 2014. Smíchy mi zaskočila tortellina, když jsem s Adamem tvořila tenhle nevinnej a naprosto jasnej hoax. Tušili jsme, že se pár primitivů chytne a rozhovor si budou šířit mezi sebou a s ním i další konspirační teorie. Takže nás nepřekvapil ani komentář v levicových Haló novinách Jaroslava Kojzara, kterým se můžete poveselit zde .

    Nikol von Rakonitz = Nikol Štíbrová
    http://www.osobnosti.cz/nikol-stibrova.php

    a tady na těchto stránkách se producíruje svými názory:
    http://g.cz/author/nikol-stibrova/

    10 důvodů, proč MÁ cenu jít demonstrovat proti Zemanovi
    http://g.cz/10-duvodu-proc-ma-cenu-jit-demonstrovat-proti-zemanovi/

    a takto se vyjadřují o prezidentovi (jejich představa o svobodě slova) - (kdo je potom větší sprosťák??)
    13 budoucích skandálů starýho pyčuse z Hradu
    http://g.cz/13-skandalu-zemana/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vidět, že se stále ještě najdou a voli a krávy mezi tzv.inteligencí.

      Vymazat
  21. Červenokártářská blbka a ještě k tomu blondýna

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.