22. listopadu 2014

Fotografie ukrajinské stíhačky útočící na malajský boeing nejsou podvrh

Díky čtenáři za odkaz na následující video navazující na článek

Publikováno 19. 11. 2014
Ďalšia časť analyticko-publicistickej relácie Odnako s Michailom Leontjevom. Snímok, na ktorý upozornil a zaslal ho americky expert Zväzu Ruských Inžinierov sa nepodarilo spochybniť, hoci na ruskej opozičnej blogosfére pokusi boli, avšak šlo o neodborne závery a tiež koláže, ľahko spochybniteľné odborníkmi.
Hoci tento snímok v súlade s odbornou analýzou pádu malajzíjskeho Boingu vypracovanou Zväzom Ruských Inžinierov odvysielal Prvý ruský TV kanál (verejnoprávna TV), západ neodpovedá. Mlčí. Neposkytol žiadne svoje materiály, údaje ani snímky ktoré by mohli spochybniť tieň viny ktorý naň hádže spomenutá odborná analýza. Vyzerá to že "Kto mlčí, ticho svedčí.."


15 komentářů:

  1. Môj prví pohľad na kúsok zostreleného lietadla s modrou,červenou,bielou my bolo jasné že lietadlo zostrelili omylom ugroši.
    Teraz trocha od témy .Kedy vypli Myslite vlasní hlavou a ešte koľko nezávislých web stránok zas zrušili ako že neplatili.Neviete kam prešli či nemajú vytvorenú novú stránku?

    OdpovědětVymazat
  2. Samozrejme, že nie sú, to len ten spoza mora a jeho sluhovia to omieľajú dookola, že to ten zlý Rus, tak ako aj v prípade Dvojičiek, stále tá istá rétorika, tie isté klamstva, len vždy zabalené do iného obalu!

    OdpovědětVymazat
  3. Předkládám jedno vlákno k veřejnému čtení.
    Na foru Orgo.cz totiž plivou špínu na Orgonet, možná trollové, možná jen nevědomí..
    Mnozí velmi bedlivě sledujou každý šustnutí zde na Orgonetku, ale nic plodného z nich jaksi nekape. Mimochodem fórum Orgo.cz je o několik let mladší než Orgonet, pamatuju jak tu Orgonet dělal reklamu a propagoval je. Vděk ? :)

    http://orgo.cz/viewtopic.php?f=23&t=944

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není člověk na Zemi ten, aby se zavděčil vůkol všem.

      Vymazat
  4. No je to celé nějaké divné. Charakter trosek naznačuje, že byl útok veden spíše zleva a různé rozbory naznačují, že to určitě nebyl BUK. Na fotce letadlo útočí zprava. UA dosud nevydala záznamy z řídícího střediska těsně před katastrofou. Nebyly vydány záznamy z černých skříněk (ale tam asi stejně nic není). Celé je to nějaké hooodně divné. Zde k tomu něco dalšího, a to se mi zdá jako nejlépe osvětlené: http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1339-spadla-klec-zapadni-propaganda-pred-slozitym-ukolem-jak-poprit-zabery-ze-satelitu-media-jsou-v-soku-a-narychlo-prepisuji-titulky-uz-je-jasne-proc-usa-dosud-nic-neposkytly.htm

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, snímek je nepochybně pravý!!
    Zde je dokonce video, zachycené ze stejného satelitu!!
    http://rutube.ru/video/d13caacb34013bf63ccffb65bf1a450c/
    Propaganda : pravda - 0:1 , what´s next, orgoPutin?

    OdpovědětVymazat
  6. Mi to připomíná jako další HOAX... bohužel, nejde věřit všemu co člověk na internetu vidí, internet je jen a jen Martix v matrixe, prostě další nereálný prostor kde se lidé mohou honit své ego, místo aby řešili důležitější věci... kéž by počítače nikdy nevznikli, dyť jsme měli běz těch plechovek úžasné dětství a co mají děti dnes? nic moc teda...

    OdpovědětVymazat
  7. proest proti ameicke ambasade a jejimu ovlivnovani deni v cr
    http://www.zvedavec.org/vezkratce/9439/

    OdpovědětVymazat
  8. Kdyby měli v USA třeskutý důkaz proti Rusku, to by byl řev! To mlčení svědčí o jediném - mají v tom prsty jejich chráněnci z Kyjeva. Tohle bylo jasné už v létě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Horší je to mlčení kolem mrtvých pasažérů, kteří podle zjištění museli být mrtví v letadle před pádem !!! To znamená, že letadlo vezlo vykrvené mrtvoly, údajně to, které zmizelo nad Indickým oceánem. Jen dostalo nový název letu, aby se skryla bestialita těch, co chtěli rozpoutat velkou válku (mluvila o ní už i Merkelová a slov.Fico !)

      Vymazat
  9. Ahoj Orgo,
    něco krásného: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8rZVz3O47yo

    Zdravím .

    OdpovědětVymazat
  10. Orgo čo Ty na to hovoríš vieš o tomto ?

    http://www.ezopress.sk/2011/04/rusko-a-pyrmidy/

    OdpovědětVymazat
  11. Další americké ZLO .....co je pro ty zrůdy život , vždyť dokážou vraždit své vlastní lidi....

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Orgonet, nemusíš to ani zverejňovať, ide iba o názor, ale nemal by si tú stránku už zavrieť? Táto stránka mala po dlhé roky svoje opodstatnenie, ale asi je už za svojim zenitom a len dodýchava zo starej slávy. Možno sa mýlim a máš v rukáve niečo nové, ale v praxi si ani neviem predstavit čo nové možno svetu ešte ponúknuť..všetko bolo povedané, všetko možno nájsť na nete, osvietených je tam tiež asi najviac za posledných 1000 rokov.. už je len na nás kam sa vyberieme.. ale je pravdou aj to že tá pasivita prístupu je vlastne to isté, nechávaš to tak, nech si web dobačuje ako Pripjať....takže teraz som prišiel na to že tento príspevok je možno vlastne úplne od veci..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zase jeden "mudrc" , co spapkal Šalomounovo há ó. Vůbec bych si z takových komentátorů nic nedělal. Když mají chuť nebo důvod provokovat, ať se ukájí. Ty se jim přeci nemáš z čeho zpovídat !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.