18. listopadu 2014

Iva Adamcová: Nebojte se, hledejte, žijte.

Iva a Adamcová, 
Otrokovice 20. 9. 2014
Přepis části audiopřednášky: Orgonet


(1:30:00) 
Mám lidi, kteří mě třeba poslouchali, ale pak se odchýlili na nějakou jinou cestu, protože si potřebovali něco ověřit.

Minulý týden jsem dostala nádherný dopis, a toho člověka musím obrovsky pochválit: tam je všechno. Tam byla nedůvěra k tomu, co říkám, a pak tam přes různé věci ten člověk k tomu dolezl sám. Tam není ke mně obdiv, což já mám hrozně ráda. Protože vím, že obdivem si ublížíte. Každý z vás to prožívá jinak, a jsou hranice, které byste třeba neunesli. Takže poslouchejte, je to nádherný dopis.

Milé Božství, které jsi se zhmotnilo v Matce Zemi pod jménem Iva Adamcová!

Raduji se z možnosti Tě objevit a děkuji za nádhernou cestu, která k tomu vedla. Je krásná, plná vyhlídkových zastavení. Každá vyhlídka je naplněna pocitem úžasu i pokorou, že tento vrchol není ten pravý (Iva: Ano, vidíte, posun, vývoj), ten, který podvědomě všichni hledáme.


A tak jsem díky rodinnému prostředí začal křtem v katolické církvi, a užíval si nádherné atmosféry Vánočních svátků v kostele, a těšil se, že to je ono, že to je to tajemství, které každý musí objevit.

Bylo úžasné, že přechodem na vysokou školu jsem pocítil, že tato cesta mě nenaplňuje, a připadlo mi to vše takové mrtvé, a najednou se objevila další cesta a vyhlídka: Evangelický metodistický sbor v jistém českém městě. Úžasné společenství věkově podobných lidí, stejně hledajících. A já cítil: Ano, to je ono.

Následovalo však další probuzení, a v dálce jsem zahlédl další z vrcholů, a já se i díky naší dcerce a jejím zdravotním problémům potkal s léčitelkou. Opět úžasné probuzení a pocit nalezeného a hledaného. Podpořeno prací s energií reiki, šambala a učením Essen, a opět pocit nalezeného.

A další probuzení, tentokrát po operaci žlučníku.

A další možný vrchol: Osho, Krishnamurti, Tolle, Castaneda. A pochopení, že svět mění každý ve svém nitru svým pohledem na něj.

A já i se svou rodinou se přestěhoval z města do zapadlé vísky, koupili krávu, kozy, začal jsem smrdět kozlem, což pro mé kolegy z Prahy nebyl zatím žádný parfém. Opět jsem pocítil nalezení.

A až smrt mé maminky, a nová zkušenost při soužití s mým tatínkem, kterého jsme si vzali k nám domů, a který je úžasným učitelem mého egoismu, mne vrátily ke tvým přednáškám. Které jsem znal již dříve, ale odložil jsem je, neboť právě mé ego nechtělo připustit, že by paprsek Božství mohl vycházet z tak obyčejného vtělení s hurónským smíchem, jako si zvolilo. Mé ego vyhlíželo moudrého muže s dlouhým bílým vousem, tichým až monotónním hlasem, a místo něj se objevil živel. To mé ego nemohlo unést.

A tak jsem se přes Anastázii a výše uvedené prožitky dostal opět k Tobě. A nyní cítím krásné napojení. Pokaždé, když poslouchám Tvé přednášky, si říkám: Ano, tyto informace ke mně proudí již dlouhá léta. A většinou při manuální práci. Ideální je úklid toalety, kydání hnoje nebo vytírání podlahy.

Jsem schopen je i předávat, ale je mi to dovoleno pouze někomu. Někdy bych rád předal, a není mi to dovoleno. Mám pocit, že mezi mnou a druhým Božstvím je neviditelná stěna, a druhá strana mě neslyší. A někdy cítím napojení, a několik hodin uteče v napojení a sdílení.

Vím, že vrcholů je nekonečně mnoho, a cesta nekončí. Těším se na ten další. A těším se z jednoty všeho stvoření, a děkuji za Tvůj paprsek, který ozářil moji cestu.

S láskou
Tvé další já zhmotněné ve schránce používající jméno XY


Nádhera. Takže hledejte, ověřujte si, žijte, nevyčítejte si věci, které jste dělali a teď si myslíte, že to nebylo ono a předtím jste si to mysleli. To je přece kravina. Život je nádherná věc, nebát se. (1:36:00)



6 komentářů:

  1. Naozaj krásny dopis, Be

    OdpovědětVymazat
  2. Budha také odešel ze svého paláce a všude hledal...
    a když našel, tak zvolal ,, všude jsem Tě hledal zatím co Ty jsi byl ve mně ....

    OdpovědětVymazat
  3. To Anonymní 18. listopadu 2014 21:32
    ....zatím jsem bez paláce, ale nepřestávám ho hledat, abych z něj mohl odejít :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nebojíme se, hledáme a žijeme :-) Dík.

    OdpovědětVymazat
  5. "Jsme Bohové, kterým se zdá, že nejsou Bohy" . A to doslova všichni, jen jsme na to nějak zapomněli. Škoda. Hledejme, tlučme nebo pokorně seďme a odevzdejme. Nalezneme. Všechno je v nás i všude kolem nás. Krásný den. JaJi

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.