18. listopadu 2014

Komentář k dnešní protizemanovské akci

Přišlo do komentářů: 

Anonymní18. listopadu 2014 19:08

Rád bych se podělil o pár zážitků z dnešní protizemanovské akce v Praze na Národní třídě a Albertově.
Nebudu zdržovat podrobnostmi o tom, kdo a jakým způsobem demonstraci oficiálně svolal a jak ji propagovala Česká televize a další masmédia (to se dá dohledat). Jen doplním pohled člověka, co byl přímo na místě.
Signifikantním momentem celé akce mělo být udělení červené karty prezidentu Zemanovi za jeho údajně pro-ruský postoj (resp. nedostatečnou kritiku Moskvy a Putina) ohladom Ukrajiny a za jeho nedávnou návštěvu Číny. Oficiálně to bylo kvůli jeho rozhlasovému interview Hovory z Lán (Slobodný vysielač o něm informoval, dokonce i část pouštěl v infovojně) v němž kritizoval Pussy Riot a pražskou kavárnu, tedy pravdoláskaře a Havloidy.
Od pohledu bylo zajímavé, že si všichni (až na pár vyjímek co vzali do rukou a na sebe cokoli červeného) přinesli stejné karty, ve stejném odstínu červené o stejné velikosti a ze stejného materiálu. Bylo jich několik tisíc. Pak jsem si všiml několika žen, které je na křižovatce se Spálenou u stánku z přepravek rozdávaly. Jedna z nich hovořila s ostatními anglicky a tak jsem se jich zeptal, zda jsou organizátoři. Nikdo neodpovídal, tak jsem se zeptal, pro kterou důvěryhodnou neziskovou organizaci pracují. Opět bez odpovědi. Následně jsem se zeptal té anglicky hovořící, zda nepracuje pro US Embassy Prague. Otázku jsem zopakoval a chtěl jsem si dotyčné ženy vyfotit telefonem. To už se ke mě přihnali dva muži, kteří do mě začali strkat a sunout mě na chodník s tím, že jsem provokatér a zasranej komunista. Takhle mě zatlačili několik metrů od místa výdeje karet a pak ještě hlídali abych náhodou nezlobil.
Kolem sebe jsem viděl zfanatizované pravdoláskaře a Karljugend, množství ukrajinských vlajek, tibetských vlajek, plakátů s Pussy Riot, mnoho nenávistných transparentů na téma Rusko a Zeman a k vidění byla i jedna černo-červená banderovská vlajka.
Vzhledem k tomu, co se potom odehrálo na Albertově, kde byli kromě Zemana i prezidenti celé V4, to na mě působí dojmem, že Američané sesazují našeho prezidenta. Je to ostatně jejich styl. Nelze si nevšimnout, že se jedná o stejný scénář jako v Kyjevě. Sesadit demokraticky zvoleného presidenta, dosadit místo něj poslušného sudeťáka a národ poštvat proti sobě.
Až budou posílat naše muže umírat na Ukrajinu, prosím, ať pošlou přednostně ty, kteří dnes mávali kartičkami na Národní třídě. Nebyly to Open Card. Byly to letenky na Ukrajinu. Tam totiž dnešní akce v krvi skončí. Válkou. Konec konců byl to právě Porošenko, kdo dnes prohlašoval, že je připraven na totální válku s Ruskem. Děkuji hloupým zmanipulovaných studentům.Otázka na pana Huďa: Existuje podle vás nějaký způsob, jak lze těmto organizovaným Majdanům a rozdmýchávání nenávisti mezi lidmi proti nepohodlným za podpory masmédií, čelit?
Díky!
S pozdravem,

Děkuji čtenáři a upozorňuji na dnešní článek z aeronetu:


Víme, kdo organizoval rozdávání červených karet proti Zemanovi! Důkaz o bezprecedentním vměšování se amerického velvyslanectví do vnitřních záležitostí republiky. Američané organizují demonstrace skrze své bývalé vyškolené zaměstnance!

18. 11. 2014

Je to venku, víme první. Díky upozornění od jednoho z našich čtenářů AE News, jehož jméno logicky neuveřejňujeme, jsme se dozvěděli, že informace [1], které jsme měli před 17. Listopadem od našeho informátora z blízkého okolí amerického velvyslanectví, byly pravdivé. Nezávisle na této informaci nám totiž dnes do redakce přišel dokument, vlastně ne jeden, ale rovnou dva, které poukazují na fotografii pořízenou ze včerejšího dne v Praze, na které si občané vybírají červené karty na demonstraci proti Zemanovi a navíc objasňují některé informace, které mohli vidět jen účastníci demonstrace. Zajímavá je totiž transportní krabice české pošty na jedné z fotografií a zejména adresát napsaný na ní. I když fotografie dostupná na webu není kvalitní, nám se podařilo získat laboratorně analyzovanou verzi fotografie od anonymního čtenáře, kde je patrné a čitelné, komu byla zásilka vytisknutých červených pamfletů adresována.



[FOTO] Původní fotografie z internetu
Je to Šárka Kadlecová [2], aktivistka a bývalá zaměstnankyně Amerického velvyslanectví. Její kariéra uvedena na LinkedIn a je doslova neuvěřitelná, tedy pro běžné lidi. V roce 2009 pracovala hned na Ministerstvu zahraničí. V roce 2010 učitelka angličtiny a umění ve Vidní. Ale především, od 2011 až do 2013 pracovala jako učitelka (jazyků?) na americkém velvyslanectví v Praze. Navíc, jako zastupující učitelka (výpomoc) pracovala na ambasádě tamtéž již od roku 2007. K tomu paralelně od roku 2010pracuje v neziskovce In Iustitia [3], což je multikulturní sluníčkový neziskový think-tank, sponzorovaný americkou ambasádou v Praze, Nadačním fondem obětem Holocaustu a dalšími fondy, viz. patička jejich webové stránky.

Americká ambasáda má mnoho kolaborantů v českých neziskovkách

Dále, na krabici se našemu spolupracovníkovi v redakci podařilo dešifrovat i první řádku odesílatele, kde je po vyfiltrování zcela zjevně napsané: Americké velvyslanectví. Více se ani nám z depixelizátoru vymáčknout nepodařilo. Tato skutečnost tedy dokresluje jinou svědeckou výpověď uvedenou původně zde [4].
Nám do redakce zaslaný laboratorní fotosampl je podepsaný watermarkem a pochází ze softwaru, který podle našich informací používá také Policie ČR. Z tohoto důvodu laboratorní verzi fotografie zde neuveřejňujeme, nechceme našemu informátorovi přivodit případné pracovní či jiné komplikace nebo postihy. Uveřejňujeme zde tedy pouze fotografii z webu, ovšem můžete si sami natáhnout obrázek do nějakého slušného depixelizátoru, abyste si ověřili tyto informace.

[FOTO] Transparenty s Václavem Havelm a Ronaldem Reaganem v angličtině byly v čele průvodu…
Určitě jste si všimli, kolik bylo včera v Praze dvojjazyčných transparentů. Některé byly dokonce jenom anglicky, např. portréty s Václavem Havlem anebo Ronaldem Reaganem. Toto je typický modeldemonstrace, která není určená domácímu publiku, ale zejména zahraničním médiím, aby nemusely překládat nápisy na transparentech. Každá demonstrace, která je Američany sponzorovaná nebo koordinovaná, má na transparentech dvojjazyčná hesla, i když to mnohdy působí směšně a bizarně. Nenechte se mýlit, ta angličtina je tam na tom nejdůležitější.
Je vidět, že naše poslední informace AE News o tom, že americká ambasáda koordinuje i demonstrace proti Zemanovi k výročí Sametové revoluce, byla validní a pravdivá. Je to další důkaz toho, že naše země a náš národ je vystaven útoku cizích zpravodajských služeb, které používají stejné taktiky, jaké používaly na Majdanu, během Arabského jara nebo v Sýrii. Modus Operandi tomu jednoznačně odpovídá.
Update (děkujeme našemu čtenáři za zajímavý poznatek dokreslující souvislosti…)
Magistrát hl.m. Prahy registroval jako organizátora „veselice“ na Národní třídě společnost Opona o.p.s, která očekávala účast až 30,000 lidí. Když se podívate na jejich stránky, zjistíte, že jejich hlavním partnerem je U.S. Embassy. Marek Vocel, který je zakladatelem o.ps., je zároveň obchodním manažerem společnosti pořádající různé eventy a hlavně byl managerem prezidentské volební kampaně Karla Schwarzenberga. Za tuto kampaň obdržel Českou cenu za Public Relations jako absolutní vítěz 8. ročníku. Jinak na FB svolával lidi „do zbraně“ člověk s příhodným jménem Přikryl.
-VK-
Update 2
Anonaudio dopisu svědka demonstrace proti Zemanovi, děkujeme za tip od čtenáře.




22 komentářů:

  1. Povšimněte si, jak fanaticky rozdmýchávají nenávist např. idnes a novinky.
    Jakmile vyjde článek obsahující slovo Zeman, Putin nebo Rusko, současně s článkem se pod ním objeví ihned několik desítek, možná i stovek primitivních hanobících komentářů, které mají vyvolat dojem, že většina čtenářů je protiruská, protizemanovská, protiputinovská.
    Jak to dělají? Mám dojem, že musejí mít zaměstnance mdlejšího rozumu, obsluhujícího databázi smyšlených adres a prefabrikovaných komentářů, a ten zaměstnanec má za úkol současně s článkem nasadit masu těchto komentářů, aby se komentovaný prostor stal nepřehledným pro normální lidi normálně myslící a komentující.
    Ty strojové "komentáře" se vyznačují tím, že jsou velmi stručné, a neobsahují žádná fakta, pouze nadávky a obviňování, typu Už aby ten Zeman vypadl, nebo Putin je .... , nebo Rusko je agresor, atd., jsou velmi primitivní a nechutné. Takž je lze velmi snadno rozlišit od opravdových komentářů, které se snaží objasnit nějaký názor.
    Legrační je, že některý článek občas unikne (zaměstnanec zaspí nebo nebo nedostane včas avízo, nebo pozdě pochopí že je tam článek o Rusku), a začnou tam rovnou psát normální lidi komentáře politicky nepřijatelné, například souhlasné s Putinem, jako dneska http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/353835-usa-si-chteji-rusko-podmanit-ale-to-se-jim-nepovede-hrima-putin.html. Zde politruk zcela zřetelně zaspal (:-))))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zajimave je sledovat, kdyz idnes ten clanek sdili na facebooku, jak se komentare na facebooku diametralne lisi od tech na idnes.
      Na idnes nemuzou diskutujici Zemanovi prijit na jmeno, na facebooku se zamer idnes ponekud zvrtnul. Lajkovane komenty jdou nahoru a ty zaporne zustaly nekde dole. Diky tomu verim, ze velka vetsina naroda to co se deje vidi, nenecha se oblbnout. Jen jejich nazory v mainstreamu "nejak" zapadnou ..
      Viz. napr.
      https://www.facebook.com/iDNES.cz/posts/10152524938231314
      k clanku
      http://zpravy.idnes.cz/organizator-protestu-proti-zemanovi-martin-prikryl-putin-p4j-/domaci.aspx?c=A141118_205942_domaci_hro

      Vymazat
  2. Za vším stojí americká ambasáda. Viz http://afinabul.blog.cz/1411/americane-organizuji-demonstrace-skrze-sve-byvale-vyskolene-zamestnance

    OdpovědětVymazat
  3. http://aeronet.cz/news/vime-kdo-organizoval-rozdavani-cervenych-karet-proti-zemanovi-dukaz-o-bezprecedentnim-vmesovani-se-americkeho-velvyslanectvi-do-vnitrnich-zalezitosti-republiky-americane-organizuji-demonstrace-skrz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tady je trefne vysvetleni nejen toho protislovanskeho besneni, jsou to placeni troli:
    http://www.zvedavec.org/komentare/2014/08/6106-o-vikendu-je-na-idnes-vsechno-jinak.htm

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm, tak mě tak při tomhle všem napadlo... "Takže to dorazilo už i k nám?"
    A opravdu velká otázka je - co s tím? Teda jestli se dá vůbec něco dělat kromě toho, že se každý z nás bude i nadále snažit žít dobrý a upřímný život dle nejlepšího svědomí (jinými slovy, chceme-li vidět změnu ve světě, začněme u sebe)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proroctví říkají, že žádný člověk na světě v posledním čase (tj.v současnosti) nebude ušetřen těžkých zkoušek, utrpení a bolesti. Ti, co ty zkoušky přetrvají, přežijí, budou pokračovateli dědictví lidstva na Zemi.

      Vymazat
  6. Čelit jedině čelem :)
    Co udělat pro to, aby se ostatní změnili a viděli svět jako já .... to je otázka do pranice. Tlačit na ně fakty "mého světa" nestačí, čelí jim svými fakty, které jsou pro ně nezpochybnitelné tak, jako ty moje pro mě. Jedině Chuck Norris ví, jestli je Schrödingerova kočka živá nebo mrtvá. A to bude ten klíč, překonat jej!! Napočítat do nekonečna alespoň 3x, bez zaváhání dělit nulou, ukecat smrtku, aby se ho nebála a věřila svému černějšímu pásku, až si pro něj půjde..... a hlavně se motivovat tím nepotvrzeným výrokem, že Chuck Norris nechodí do kostela, jelikož Chuck Norris si věří :)
    B.T.

    OdpovědětVymazat
  7. Pravda o podraze : menom Barack Obama....Velice zaujímavý dokument..

    https://www.youtube.com/watch?v=HNIuZofwglg

    OdpovědětVymazat
  8. Po roce 1989 se pár mých přátel začalo vracet z emigrace zpět do Československa, především z USA. Na přelomu roku 1989 a 1990 byli tito Češi, žijící v Americe, osloveni CIA. K žádnému nepříjemnému nátlaku nedošlo. Jen přátelský pohovor v tom smyslu, že po pádu komunismu nemají u nás dostatek svých zpravodajů a spolupracovníků, kteří by hájili zájmy USA a demokracii ve světě, aby se nevrátil komunismus. Bylo to trochu v rozporu s rudými soudruhy, kteří mnohé své názorové odpůrce označovali za agenty USA a západních mocností. Dle CIA u nás však bylo minimálně agentů. Agenturní síť CIA se začala v Československu budovat až od roku 1990. Překvapilo mne to, protože jsem USA považoval za naše spojence a vzor demokracie a trochu jsem nechápal, proč u své spřátelené země potřebuje mít CIA dostatek agentů... Musím však pozitivně ohodnotit to, že spolupráce nebyla vynucována nějakým neetickým nátlakem, ale především zdůrazněním ochrany demokracie ve světě a také nějakou tou finanční jistotou za požadované služby.

    OdpovědětVymazat
  9. "Organizace průvodu i samotné vyvrcholení demonstrace proti Zemanovi na Albertově neslo všechny znaky barevné revoluce a průběhu Majdanu, kde američtí koordinátoři řídili "...Proč se jim říká "barevné revoluce"?
    U nás, ČERVENÁ karta měla být přenosem symbolu z fotbalu, červené karty vyloučení zcela ze hry...prý
    Dovolte mi jiný, skrytý aspekt symbolu červené, co vidím já v rozdávaných kartičkách v Praze. Ti, co to organizovali, měli dobře promyšleno do detailů- o tom nebude sporu, pro naivní, aby rozuměli - fotbalová karta vyloučení. Jenže v tom symbolu červené jsou i jiné, skryté aspekty,symbolů a duchovní:
    Červená barva je také primární barva a v minulosti značila : tělo, zemi a peklo.V mystérii dávných náboženství se toto (tělo, země, peklo) spojovalo v jedno: - pozemský život = peklo. V ranném křesťanství byla červená spojována s Kristovým utrpením a smrti,ale je to i barva války, sporu a obětí - vyjadřovala prolitou krev. Krev obětí a zabitých, je potravou démonů.Každá revoluce, válka je vlastně potravou pro démony, zasílení jejich moci-moci zla. Značí tedy peklo, oběti a vládu démonů - zla. V astrologii patří červená neblahé planetě, válečníku Martovi.Egyptští písaři namáčeli své pero do červeného inkoustu, jestliže měli zaznamenat slova neblahé věštby nebo napsat jméno Apofise, hada neštěstí, či Setha, boha zla.
    Není to náhoda? Proč zrovna červené karty a červený kabát u jednoho rozdávajícího (z reportáže TV) :-))))
    Z psychologického hlediska pro většinu populace červená barva navozuje jako:
    vzrušující, energická, prudká až náruživá, silná, mocná, spojená s představami ohně, krve, nebezpečí, lásky, hluku. Zároveň je vznešená, je symbolem energické akce, změny, přetváření a pronikání vpřed, dobývání, energie a sebevědomí, výstrahy.
    Na Albertově nebyla ale energie lásky a života. což červená barva symbolizuje také, ale byl tam ten hluk, agrese, nenávist a hloupost.

    PS: A mimo jiné...všimli jste si, že i Rusko s politickou změnou změnilo i svoji vlajku? :-))))

    OdpovědětVymazat
  10. Pravda je však i to, že si těmi vulgarismy zbytečně naběhl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jási to zpočátku říkala taky, ale zas, Zeman není hloupý. Napadlo mne, jestli spíš nechtěl vylákat lišku z nory, prostě zkusit, jestli už jsou připravení, kdo, kolik a třeba taky trochu nečekaně, prostě dřív, než to budou chtít spustit oni sami. Možná je to blbej nápad, ale stejně se toho dojmu nějak nemůžu zbavit.

      Vymazat
    2. Velmi dobře si všímáte mezi řádky. A Zeman jistě chtěl "lišku" vyzkoušet, zda je na nás připravená. Určitě o zákulisí "za oponou" ví jistě dost na to, aby předváděl, co předváděl. Provokoval, a liška se nechala předčasně vyprovokovat a odhalit svoje úmysly. Zeman se tak stal lišáčtějším amerického lišáka :-))))

      Vymazat
  11. Ahoj, kamaradi, spoluobcane, znamy, neznamy, lidi...
    Dovolte mi par slov a soukromeho nahledu na aktualni situaci.
    Co udela dite, kdyz mu berete hracku? Nebo pes, kdyz mu berete zranici? Nebo lev, kdyz mu chce nekdo ukrast cast jeho koristi?
    Presne to delaji slozky skupin, ktere chteji nadale vladnout a manipulovat lidmi. Jsou silni, velmi silni, maji spoustu nastroju a techniky jak toho dosahnout.
    No lidi to vse zacinaji videt, cele narody to zacinaji videt a dite/pes/lev zuri.
    POZOR, chci vas vsechny durazne upozornit na jeden fakt!!! Nedelaji to narody jako takove, nejsou za tim obycejni lide, kteri chteji zit v pokoji treba na sve farme, s rodinou, s prately...atd.
    Nemuzeme stavet vsechny lidi z USA do pozice spatnych a zvracenych manipulatoru. I za 2.svetove valky byli v nemecku lidi, kteri si valku neprali a chteli zustat doma u sve rodiny. Verim, ze nikdo, kdo ma zdravi rozum, si valku nepreje, protoze chape jeji nasledky a dopady. Valka nikdy nebyla vedena z rozumu, nikdy neprinesla nic pozitivniho - nebudu li pocitat pouceni lidi.
    Budeme-li lidi rozdelovat na dve strany brehu reky, ten most, ktery je spojuje bude velmi krehky...

    To co se deje u nas, je evidentne snaha o manipulaci v prospech manipulatorske skupiny vyvolat, zde u nas, neco podobneho jako na Ukrajine. Ktere misto by se jim proto mohlo hodit vic, nez stred Evropy. Kdyz nemoc zasahne srdce, telo umira. Chteji lidi postvat proti sobe, uz nyni se politicke strany hadaji a nedokazou najit spolecne reseni. Uz nyni se na demonstracich lidi hadaji, protoze si kazdy haji svuj nazor, svoji pravdu. To presne chteji. Pak uz staci jen par stvacu, kteri rozpoutaji ..... vsichni vite co - viz vzor ukrajina, syrie a mnoho dalsich statu. Komu uz tohle nedava smysl, tak uz nevim...

    LIDI PROZRETE!

    Orgo se ptal, co muzeme s timto delat... Ano, zacit u sebe. Uvedomit si, co se tady deje. Nema smysl klast odpor, protoze ten se bude umerne zvetsovat protiodporu, a ten je a umi byt velice silny, az extremni. Muzeme ale podporit to co si prejeme. Muzes to podporit ty, on, tamten a muze nas byt 10tisic, muze nas byt 500tisic, co budeme chtit podporit MÍR, stabilitu, suverenost, samostatnost, budoucnost...... Musime prejit na druhy breh reky a podporit vnimani tech druhych. Rict jim vic argumentu, vic vysvetlovat, vic dukazu a skladat jejich puzzle, aby i oni videli ten smysl. Nesoustredovat se na odpor, na ty, kteri za tim stoji, TECH JE MALO!

    Cilem je, nevytvaret v sobe odpor k situaci, ktera je, no muzeme podporit to, co chceme. BRANIT SE MUZEME.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skus sa na nich pozriet aj z ineho uhla: velke auta s vysokou spotrebou, ohromny konzum, zadlzenost ...- vsetko so vsetkym moze suvisiet.

      Vymazat
  12. Prezident Zeman je pravděpodobně "brzda" něčeho, co chce usa prosadit. Jen on sám ví, proč mu dělají takové zlo, viz demostrace .Nepochybujme o tom, že kdyby tehdy vyhrál volby Slafenberg, nebyly by proti Zemanovské demonstrace apod. neboť tento kolaborant by prosadil naprosto vše, včetně dosazení "vhodných lidí" do vlády. Můžeme proti tomu nejlépe bojovat svými články a komentáři na internetu, ale obávám se, žže jediné, čeho dosáhneme je, že opět , jako Zeman přibrzdíme jejich plány . Dříve nebo později se , bohužel, dopracujeme tam, kde nás chtějí mít. Pravděpodobně jde o další loupení národního bohatství...holt, musíme si to odžít, jak je psáno.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  13. Už si připadám skoro jak v Kyjevě. Zombíci s červenými kartičkami, očividně z jednoho zdroje, přímo na téhle stránce je i fotka, na které zombíci ty kartičky fasují, a nějací karloidní dementi přitom dokolečka v reakci na tenhle textík oprskle vykládají, že ne, že si je oni sami vyrobili a přinesli z domova a že všichni ostatní to udělali zrovna tak. A další trollové (jestli dobrovolní, nebo placení, to nedokážu určit, ale hlupáků je v téhle zemi dost a dost, takže první variantu připouštím jako vysoce pravděpodobnou) hned hýkají, že celý ten mail je komunistická a zemanovská a putinovská propaganda a nesmysl, přičemž zhusta používají výrazivo oblíbené jejich guru Kalouskem a jeho maskotem, které si Zeman pouze dovolil citovat. Už z toho, jak se chovjí, se dá soudit, že autor trefil do černého.

    OdpovědětVymazat
  14. Nekdo tady napsal, ze si Zeman naběhl. To ano, jen je zajimave, že to pustili, když vime, že se dnes vše vysílané pozdržuje cca o 15 vteřin, než se to pustí veřejnosti..atd atd..nedávno, zde nékdo dal článek, který upozorňoval, na cílenou kampaň, které budeme vystaveny, co se Zemana týče. Číst si komentáře pod tím článkem stálo za to. Ani Zeman by se za ty slova nestydel. A hle, je to tady...připomíná mi to nase dejiny...když chteli cizáci porazit Čechy, museli je postavit proti sobe..jak jednoduché a stále platné. Historia Magistra Vitea.

    OdpovědětVymazat
  15. "... a nezapomeňte ty kartičky vrátit..." - že by se ještě mohly někde znovu použít? :-)
    http://video.idnes.cz/?idvideo=V141117_115811_tv-zpravy_pid
    A.

    OdpovědětVymazat
  16. President Zaman je velmi chytrý pán.A jeho slova z Lán jistě nebyla slovy hulváta,ale promyšlený kalkul jak si vytvořit určitý pohled na společnost.A potrefené husy zakejhaly.Ano,s předstihem objevil to,co mělo být zatím ještě skryto.A POZVÁNÍ PUTINA DO PRAHY? Tak asi ,,VY KRÁLE,ale já mám ESO".AČ JSEM VÁHAL,ZDA JE ZEMAN TÍM PRAVÝM A BYL JSEM DLOUHO NEROZHODNUT,DNES UŽ VIDÍM,ŽE V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI BUDE SILNÝ PRESIDENT VELMI POTŘEBA!!!

    OdpovědětVymazat
  17. Fandím panu Zemanovi,tleskám mu za jeho prostořekost,přímost a otevřenost. On nikomu nepoklonkuje ani nedrží nočník. Je sám sebou,je jediným politikem,který jde proti všemu. Lidé ho kamenují,asi by raději slyšeli ty "převlečkabát" blitky. Byli jsme krásný a soběstačný stát a to co z nás zbylo ....je mi k pláči. Pane prezidente,politiky nesnáším,ale Vám fandím.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.