7. listopadu 2014

Manipulace počasí - pozorování čtenáře

Dokumentovaná pozorování čtenářů ohledně manipulací počasí jsou vždy vítána! Aspoň to nevypadá, že jenom mně se pořád něco nezdá (:-))) (Podobné příklady nejsou žádnou vzácností, manipulace lze na satelitních snímcích sledovat denně ...
Velký dík čtenáři, který zaslal do komentářů toto:


Zdravím všechny. Chci s Vámi sdílet zajímavé obrázky počasí ze satelitních snímků, který sem v létě uložil do počítače přes PrintScreen. Na prvním obrázku ze dne 7.7.2014 je vidět kromě "krásné" bouřky nad rakouskými Alpami, mixované oblačnosti nad Německem a zajímavě uspořádané, vypadající kupovité oblačnosti nad Českem, Polskem a Slovenskem ZVLÁŠTNOST v oblasti radaru Brdy a jeho okolí. TOTO považuji za 100% důkaz toho, že radar Brdy dokáže manipulovat počasí, vysílat cosi do mraků a tvarovat je. Tím pádem něco takového dokáže asi každý radar nebo vysílač. Je tam vidět PAPRSEK, který směřuje do jižních čech, potom jsou tam patrné KRUŽNICE a POLOKRUŽNICE, které jsou často vidět na radaru srážek, když prší. Kromě toho, směrem na Plzeň je vidět OBLOUK oblačnosti, který kopíruje právě radar v Brdech. Toto jeden z mých úlovků... Ještě doplním že tento se utvořili v Česku silné a rozsáhlé bouřky a další den taky. Vzpomínám si na to, protože v Praze v oblasti, kde bydlím byla 8. července nejsilnější bouřka z celého roku, která trvala asi půl hodiny a přinesla tzv. downburst, takže byla silná vichřice a přívalovej déšť s kroupami. 



Druhej a třetí obrázek je trochu pozitivnější :-) Bouřkové srdce nad Nigérií... Co myslíte náhoda? :-) A napadá mě: Co když padali z nebe srdíčka, místo kapek :-)))




Hezkej den a mějte se hezky :-)



Obrázky:
http://imagizer.imageshack.us/a/img661/3695/XISFtu.png
http://imagizer.imageshack.us/a/img538/4669/8wTgrX.png
http://imagizer.imageshack.us/a/img913/9629/4NDhUH.png

15 komentářů:

  1. Uzasne! Presne tenhle dukaz jsem se snazil zaznamanet hodne dlouho ale kolem brd krom paprsku na dopplerpvych radarech nic.. fakt parada!

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý úlovek :-) Před 14 dny jsem standartně octoval v mém okolí. Trošku jsem i rozšířil orgonitovou sbírku. Následně druhý den (neděle) přilétli v pozdním odpoledni 2 černé helikoptéry bez jakéhokoliv označení, přistály na nedalekém kopci, vystoupili muži v černém, (mezitím jsem běžel pro dalekohled) poté jsem už stihl jen jejich odlet. Celá akce trvala sotva 5-10 minut. Zajímalo by mne co tam dělali? :-) A proč celá akce trvala tak krátce? Bylo zajímavé i to, že nebyly příliš slyšet, jakákoli jiná helikoptéra ať už vojenská či záchranná má o dost větší slyšitelnost na podobnou vzdálenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To buďte rád, že vás ta vojenská helikoptéra nezpacifikovala, jak se to stalo jednomu klientovi jednoho českého astrologa Borise Jaroše. Toho dokonce sebrali, ale podivné bylo to, že měli na sobě černé tmavé brýle a obličej jako z vosku, nevěděl jak se octnul v helikoptéře, když před chvíli byl na zemi, zřejmě výmaz paměti, co se ale stalo dál, to už málokdo tomu uvěří, ten klient toho českého astrologa vypovídal, že se octnul v nějaké chodbě a pak procházel jakousi bránou, nějaký vnitřní hlas mu říkal, že má na pár desítek sekund zadržet dech a zakrýt si nosní dutiny a pusu, pak prošel branou a procházel se po nějakém divném terénu, které vůbec neodpovídalo místě, které znal, spíše to vypadalo, že je na Marsu. Pak si zase nic nepamatoval, mlha a pak se objevil v nějakém vojenském velíně, byl připoutaný k židli a do místnosti vešel jeden důstojník, který se nestihl pozdravit a ten klient se ho rovnou zeptal bez okolků jako kdyby měl knedlík v krku " Prozraďte mi, my nejsme na Zemi, my jsme na Marsu, že jo ? ", ten velitel se pousmál a řekl, ano máte právdu, ale nejdříve nám budete muset odpustit.
      Za prvé, za to, že jsme vás takto unesli
      Za druhé, že jste viděl věci, a zažil, které nesmíte nikomu říci,
      Za třetí, váš popis přesně odpovídal profilu člověka, po kterém jdeme avšak jste vykazoval jeho známky pohybu.

      Ten klient nečekal a rovnou se zeptal " Pane veliteli, prosím vás, jak je možné, že jsme na Marsu, vždyť na takové cesty potřebujeme rakety, znamená to tedy, že jsme se sem dostali skrze jinou techniku, která je utajená ? " A velitel mu řekl, víc vám k tomu nesmím říci, ale vězte, že jste skutečně na Marsu a dostal jste se sem díky technice, kterou testujeme v laboratořích, je přísně utajená, a nesmí se dostat na veřejnost. A opět zvědavá otázka " Jedná se o mimozemskou technologii ? ". Vojenský důstojník jen se pousmál a než stačil zaregistrovat odpověď, chtělo se mu hodně spát a probudil se až na tom místě v lese odkud ho sebrali.

      Více o tom si můžete přečíst v listopadovém čísle časopisu Médium.

      Vymazat
    2. Nepropadejte hned hysterii, pokud něco někde přečtete jako prvoplánovou senzační informaci. To, že jsou lidé přítomni na Marsu se ví již nějakou dobu. Ale že by tam unášeli ze Země lidi "na potkání", to mi přijde docela ujeté. Jak se tam přepravují, kromě klasických hvězdoletů, zatím není rovněž blíže známo. Na Marsu nejsou lidé sami. Existují tam společenstva "malých lidiček" něco jako trpaslíků, kteří mají šedomodrou kůži na způsob sci-fi avatarů. Lidé spolu s roboty tuto entitu vyhlazují, aby mohli našemu světu prohlásit, že Mars je pustý, života prázdný, a tudíž vhodný pro lidský terrafoming. Trpaslíkům se navzdory velkým ztrátám daří roboty ničit a lidské vetřelce přeci jenom zabíjet. Mají totiž v omezeném rozsahu či počtu nějaké pro nás neznámé vysoce sofistikované technologie, kterými se jim daří odrážet pozemské vetřelce. Proto NASA a Pentagon stále v utajení vyhledávají vhodné rekruty po celém světě na další marsovské mise. Zájemců z řad mladých adeptů je již přes 200.000 !!!
      V této souvislosti jsme byli skrze piktogramy v obilí (crop circles) jako lidstvo varováni, abychom se neopovažovali vyvážet naše války do kosmu. Pokud neposlechneme, bude lidstvo potrestáno tak, že na to nezapomene asi jako na legendární Potopu světa. Proto není zcela vyloučeno, že jsme si tak válkou na Marsu mohli zadělat na rozpoutání 3.sv.války na Zemi "vnějšími silami" !!!

      Vymazat
  3. Nezapomínejte na to, že Havel dovolil a smluvně potvrdil američanům někdy na zač.roku 1993 pro NATO přelety jeho letadel nad územím ČR na neomezenou dobu. Tuto smlouvu dosud NIKDO nezrušil. Proto mám, dle mých častých pozorování počasí zde na jihu Čech, silný dojem, že toho NATO (nebo někdo v pozadí za ním) zneužívá tím, že nasprejují nebo napráškují oblohu nad oblastmi ČR, upraví je haarpy, eiscaty či jinými technologiemi do potřebných parametrů, a pak je přetransportují nebo rozšíří, roztáhnou do cílových míst mimo naši republiku. Další moje pozorování vzbudilo silný dojem, že projekt chemtrails dokonce nad naším územím beztrestně experimentuje nějaké nové chemikálie a klimapostupy, klimazměny apod. Nejnovější případ jsem zaznamenal ve středu 5.11.2014, kdy z šedofialové roztahující se chemodeky visely nad Podkletím na Českobudějovicku zlatavé "třásně" jakoby z cukrové vaty až téměř k zemi. Bylo zjevné, že se jejich prostřednictvím sype něco k zemi z té chemodeky. A včera mi jeden pán z předměstí Č.Krumlova ukazoval něco, co mu napadalo půdním oknem na podlahu půdy. Byla to velmi jemná, bělavá krátká vlákna, která se velmi "lepila" ke všemu, čeho se dotkla. Stěr spadu těchto vláken vykazoval velmi silnou hustotu. Říkal jsem si, že jejich charakter by přesně odpovídal pokusu rozšířit spad něčeho,co může způsobit plicní potíže, potíže s dýcháním. No a co se nestalo, ještě ten den jezdily sanitky s modrým světlem a houkačkou po krumlovském a budějovickém okrese až do večera. Zřejmě sbíraly postižené jedince do nemocnic. Ovšem o možné příčině zřejmě do vydání tohoto komentáře nikdo nevěděl. A pokud by i věděl nebo zjistil, dobře placené místo přece neopustí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdoví, zda je v experimentu účinků chemtrails na lidské zdraví zapojeno i naše ministerstvo zdravotnictví potažmo kliniky a nemocnice. Dolárky či eura jistě nahoře ve vládě nesmrdí ... bylo by zajímavé odhalit, čím se kliniky a nemocnice kromě léčby pacientů ještě dále zabývá, a my o tom nesmíme vědět ...

      Vymazat
  4. Podle toho co jsem se dozvěděla.tak HAARP máme v Brdech již od 80 tých let, je instalován v podzemí a je velice výkonný ,umi
    střílet takříkajíc za roh.Proto se chtělo USAdostat do těchto míst.Otázkou je, kdo ho obsluhuje-řídí nyní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nyní ho obsluhují amíci,a ještě ho vylepšili XBR radarem na nejvyšším vrcholu Brd pod názvem Praha. Spolu s dalším podobným radarem u Chlumce nad Cidlinou a s moravskými radary Skalka a Sokolnice tvoří republikovou síť geoinženýrské manipulace klimatu. Tato zařízení nejsou osamocená. Je po celé ČR osazeno několik milionů vysílačů, zářičů a pulsátorů, které účinky zmíněných radarů či haarpů vhodně doplňují, mnohdy i zesilují a pomáhají udržovat směry a koridory uměle vyráběného počasí. Viz např. zde : https://www.youtube.com/watch?v=GoTSeP6ex1c nebo zde : https://www.youtube.com/watch?v=qZIgaxxvtBk

      Vymazat
  5. Zajímavý videjka ukazující, co se za měsíc ve světě stalo, co se týče hlavně počasí - https://www.youtube.com/watch?v=af9vqz0wlTY ... je dobrý skouknout i ty předchozí, pro porovnání, dělaj to na každej měsíc. Ale jinak se nic neděje.....

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, ráda bych se vám svěřila s osobním zážitkem, který se mi dneska přihodil a o kterém nemohu víc dopodrobna mluvit, protože bych mohla ohrozit sama sebe a mohla bych vyvolat konsekvence, které by byly zničující. Nejsem si jistá ale mám dojem, že o tomto místě v Praze určitě vědí tajné služby jako je BIS, vojenská kontrarozvědka a politici nebo dokonce bavorský řád Iluminátů. Objevila jsem dneska jakoby náhodou jedno místo v Praze který má vstupní bránu do paralelního vesmíru. Nechtějte po mne abych vám to sdělila, protože bych tím ohrozila spoustu lidí. Berte to jako tajnou informaci. Když jsem prošla teleportační bránou na druhou stranu začalo mi být po chvíli divné, že v Praze se dějí divné věci, jako například nefungovaly mobilní telefony, obloha nebyla pokrytá vrstvou chemtrails, a hlavně co mi bylo divné, Slunce mělo divnou barvu a vůbec nezapadalo za horizont, bylo už téměr 16 hodin. Začalo mne to víc znervozňovat a nastupovala vlna paniky, ikdyž jsem věděla, že jsem se asi propadla v čase a prostoru někam do jiného světa. Jenže během toho mého pobytu na druhé straně jsem zjistila závažné a šokující informace. Teď to hodně zkrátím, ..... když jsem se dostala do míst, kterému my tady říkáme Václavské náměstí, tak oni to tam měli jinak pojmenované, na Václaváku nebyl kůň se svatým Václavem a budova Muzea tam nestála, místo ní tam stála ohavná skleněná 25 patrová budova podobná té, která stojí na Pankráci. Zjistila jsem, že dějové linie se odehrávaly v této verzi reality úplně jinak než u nás. Ani nevím jak to popsat ale intuitivně jsem věděla, že se musím co nejdříve vrátit, jinak by došlo k průseru však taky na té obří skleněné budově byl obrovský plakát se šeredným chlapem ( politikem ) a dole byl pod ním citát " Řád a pořádek pro Budoucnost je naším cílem k zachování světového míru " Jakmile jsem prošla teleportačním checkpointem došlo k tomu co jsem neočekávala, rozbolela mne hlava, začalo mi pískat v uších, tekla mi krev z nosu a když jsem se vracela na Prahu 1 měla jsem neodbytný pocit, že mne někdo sleduje a pak mi jakoby kladivem do hlavy někdo tlouknul myšlenky " Nesmíš prozradit co jsi viděla a zažila, jinak příjdeš o svou paměť ". Zjistila jsem taky, že jsem měla časovou anomálii 5 hodin, podle to nebylo déle jak 2 hodiny. Nejhorší je na tom to, že tato teleportační brána se nachází na jednom veřejném místě v Praze, kam se mohou dostat lidi, kteří nemají čísté úmysly a nebo opačně se sem mohou dostat z druhého světa lidi, kteří mohou infikovat náš svět. Ta teleportační šachta se nachází blízko.....uf zase mne začala bolet hlava. S pozdravem Jana B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkný sen, díky pane Troll. No ne, jak vy už jste dneska informovaní o těch konspiracích (:-)))), to jste asi právě měli školení, ne? (:-))))

      Vymazat
    2. O teleportačních branách v Praze mi info jaksi unikají, ale o podzemních templech a megatemplech zednářosatanistů víme něco určitého. K jejich přístupu jsou využívána místa v tunelech (např. Blanka, Lochkovský a Komořanský v Praze, Litochovice na dálničním úseku v sev.Čechách a další), metru (např.stanice Motol, Petřiny, Veleslavín, Háje, Opatov, Pankrác, Florenc a některé další) velkých nemocnicích (jako např. Motol, ), v jaderných elektrárnách (např. Temelín, Dukovany, na Slovensku Mochovce), a též pod Staroměstským náměstím a samotným Pražským hradem.

      Obyvatelstvo ČR má být znesvěceno a obětováno na oltář nwo prostřednictvím černých mší a modlitebních s.r.o. Jedná se zřejmě o širší ezotericko-okultní plán zničit duchovní potenciál středu Evropy, a nahradit jej satanistickými obřady ve zreformovaných křesťanských kostelích - nově jako Modlitební sdružení s.r.o. Ano, čtete dobře, satanské svatyně budou podnikatelskými subjekty se vším, co k tomu patří vč.prodeje drog a sexu. Všichni lidé (ať násilně či dobrovolně) budou muset do těchto už ne kostelů, ale templů chodit a odvádět různé platy a poplatky satanově církvi. Takto se sice nebude oficiálně nazývat, bude skryta pod vznešený název Nová sjednocená církev Nového světového řádu. Černé mše budou velkolepé show, zábavní podnik, kde poteče i skutečná lidská krev. V něčem to bude připomínat starý krutý Řím, ale tento systém jej v mnohém předčí. Nedovolme proto nikomu jakkoli znesvěcovat naši mládež, potenciál naší budoucnosti !

      Vymazat
  7. Něco na tom Marsu bude!http://streetzurnal.cz/obrovsky-vybuch-na-marsu/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si pište, že je, a moc na to, abychom to vůbec rozdýchali !

      Vymazat
    2. Ten gigantický výbuch měl zničit základny pozemšťanů na Marsu, a vůbec nesouvisí s průletem, do souvislostí s ním médii podstrčené, komety ! První dějství odplaty "zvenku" tedy proběhlo. Nyní je na řadě Země, a především my lidé. Byli jsme x-krát varováni, že nemáme válčit ve vesmíru !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.