5. listopadu 2014

Manipulace počasí stále pokračují

I po dobu mé nepřítomosti na blogu klima- a meteoinženýři nadále zdokonalovali své techniky výroby počasí, a je načase se jim opět trochu věnovat. Mnoho lidí, včetně meteorologů, se podivuje zvláštnostem počasí - bodejť by nebylo podivné, když v něm tolik subjektů bez ustání působí chaos pomocí chemikálií a různých vlnových frekvencí.

(Už těm manipulujícím subjektům ani nebudu říkat klimateroristé, protože to by se muselo říkat teroristé kdekomu, například i výrobcům potravin (stravoteroristé?), farmaceutům (lékoteroristé?) a dalším, kteří nám podstrkují umělé produkty škodící zdraví, aniž to tušíme ... meteoinženýři nám prostě podstrkují umělé počasí, aniž to tušíme ... )
Vše, co provádějí klimainženýři, již bylo zde na blogu dříve a vícekrát popsáno, takže se budu opakovat, ale což. Repetitio est mater studiorum.

Motto:
"Sprejují práškové baryum, které je fotoionizováno ultrafialovým slunečním světlem. Pak udělají aluminiovou plasmu, a tu vytvoří aktivací kovových kationtů, které jsou součástí nasprejovaného materiálu, a to buď elektromagneticky pomocí HAARPu, gyrotronového systému na zemi (Ground Wawe Emergency Network - GWEN), nebo pomocí laserů umístěných ve vesmíru. Baryum činí aluminiovou plasmu částicově hustší. To znamená, že mohou vytvořit plasmu hustší, než by bylo možné pouhým ionizováním atmosféry nebo vzduchu.
Chemtrails jsou médium, a různé HAARPy, GWEN a vesmírné lasery jsou metoda.
(Carolyn Williams Palit, What Chemtrails Really Are, 2007, http://rense.com/general79/chem.htm)

Manipulace počasí 5. 11. 2014

Dnešní počasí bylo subjektivně příjemně teplé, mírně větrné, a není tedy nač si stěžovat, ale z pohledu satelitního bylo vidět zvláštní jevy, o nichž je těžko uvěřit, že byly přirozené. (Ono se tedy vlastně už žádné přirozené počasí nekoná, ale někdy jsou ty manipulace zvláštnější a více viditelné, jako třeba dnes.)

Snímek z družice Eumetsat ukazuje, že přes naše území přecházela velmi zvláštní rovná linie oblačnosti, a za ní další rovná linie, (Kliknutím zvětšíte.)(Zdroj: http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT15/index.htm )





Linie na snímku NOAA:
(Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html )



Na snímcích za ranní tmy je vidět, že oblast linie byla "opražena" zvláštní frekvencí (to je ta zlatá barva na červené - červená je vysoká hustá oblačnost). Toto "opražení" se obvykle používá pro aktivaci silných srážek či silného větru, ale tentokrát myslím na našem území nepršelo, nebo nevím ...
(Zlatá barva oblačnosti na nočním snímku vůbec nemá co dělat - viz popis barev na webu ČHMÚ, a její přítomnost na snímku je důkazem, že oblačnost byla uměle ovlivněna.) Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html




Celá meteoinženýrská akce vynikne na animaci - ten zvláštní pohyb a tvar oblačnosti těžko zařídila matka příroda ...



Je to jen moje spekulace, ale myslím, že se nad námi dnes odehrála meteorologická bitva, při níž jeden manipulující subjekt "tlačil" nad naše území od západu hustou oblačnost, a jiný manipulující subjekt od východu vysílal frekvence, které tuto "frontu" zadržovaly a tlačily zpět. Všimněte si protipohybu těch oblastí oblačnosti/bezoblačnosti.

P. S.
Zjistit, zda a kde během dneška z té divné oblačnosti pršelo, se mi na českém radaru http://radar.bourky.cz/ nedaří, protože od dnešní 01.00 je asi mimo provoz - ukazuje jen růžovou barvu místo srážek ... možná české radary Brdy a Skalky dostaly při té "bitvě" pořádnou frekvenční pecku ... nebo je to jen výpadek webu, nevím...

18 komentářů:

  1. Nebude to nejako suvisiet s klesajucou intenzitou slnecneho objektu ?

    3 Secrets About Our Sun by Eric Dollard (5 of 12)
    http://www.youtube.com/watch?v=lwUk2A6-DNw

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, ani jsem nepřečetla celý článek, a vím, že to počasí není od matky přírody. Už se tolik nerozčiluji jako dřív.Jen pozoruji oblaka. Zvláště ty černé mezi bílými mě sděluji smutnou pravdu.
    Rozhlasové zprávy o počasí ve mně vzbuzují vždy silné pochybnosti. Např. včera mělo být slunečno.. Skutečně ráno silně svítilo slunce a možná až po osmé se začalo zatahovat. Ještě to nebylo tak hrozné, občas proniklo světlo a když jsem opět viděla ty "úžasné čáry", tak jsem si říkala, že meteorologům nedali včas vědět, že je změna a oblačnost přijde už dopoledne a ne až později odpoledne.
    Pokud jde o počasové zprávy,tak snad odpoledne brebentili, že někde v Čechách je silný vítr.
    Od dob povodní na Moravě a hlavně v Praze a ve stř. Čechách jsem si jista, že je v současnosti schopnost se zaměřit na určité území a na určité přírodní jevy.
    Kdyby se někdo zajímal, odkud ta přesvědčení mám, tak , prosím, od selského rozumu - jsem zahrádkářka a mám ráda matku Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje přesvědčení je ze stejného zdroje ... taky jsme zřejmě oba dříve narození a pamatujeme ještě "normální počasí", ale lidé narození v 70. letech a později už tu "umělost" vnímat ani nemohou, protože od 70. let se manipulace stále stupňují až do dnešního absolutně chaotického stavu počasí.

      Vymazat
    2. připojuju, též tvrdím všem že je to jasně poznat očima na obloze
      Ale jak to tak bejvá, člověk je pak za blázna...
      Tož radši blázen s otevřenejma očima :-)

      Vymazat
  3. Orgonete, ještě bych dodala, že děkuji za tvůj přístup k věci "počasí". Je potřeba vědět,kde to jsme, abychom zbytečně nebláznili a nebrali to na sebe.

    OdpovědětVymazat
  4. Proč neshrnout nahypnotizované fašistickými aparáty tituly a maturitami 6-7 tříd socialismu do zdravoteroristů?

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonet (9:03) ... Mnooo ... myslím, že i později narození můžou vnímat umělost počasí. Lidská bytost není tak hloupá a nedokonalá, aby něco takového nezvládla rozpoznat :) Já jsem ročník '89 a když je něco fakt hodně nepřirozený, tak mi přijde, že by si toho nemohl všimnout jen slepej. Jedna věc je, že v umělým počasí už takřka vyrůstáme. Druhá věc ale je, že ta manipulace dosahuje už takovejch rozměrů, že si toho všímaj i méně vnímaví. Stačí mít oči (a mysl) otevřený.

    A tak mě napadá, že když člověk spojí pozorování přírody a skutečnej vývoj počasí, tak může docela dobře rozpoznat, jaký počasí MĚLO být podle "předpovědi" přírody, a jaký počasí nám tu vygenerovali strojema. Vzpomínám si třeba, že jeden rok jsme měli na políčku cibuli s tolika vrstvama, že to vypadalo na arktickou zimu. I kočky byly víc obalený než normálně. A světe div se, ten rok skoro nemrzlo a sníh taky skoro nebyl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes ráno jsem si všimla úplně "popálených" plodů šípku na keřích na břehu Vltavy na Vyšebrodsku. Před pár dny byly ještě červené a pevné. Zničeny byly zřejmě ze spadu během chemosprejů od pondělka, kdy se na obloze odehrávalo neuvěřitelné chemodivadlo stejně jako tomu bylo včera, kdy klimouši zcela zřetelně vyráběli studenou chemodeku, a zárověň jí zatahovali oblohu směrem k Alpám.

      Vymazat
  6. No nic, počkáme, až si toho všimnou všichni, že něco fakt není v pořádku...... a to bude hned, když dokážou správně odpovědět na tu záludnou otázku z policejního testu podle Z.Izera:
    "Na louce se pase bílý kůň. Jakou má barvu? "

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bílou před chemospadem, šedou po spadu. To se pak majitel může ze den na den domnívat, že mu někdo vyměnil koně :-)

      Vymazat
  7. Zdravím. Jsem nováček na poli poznávání falše. Dostalo se mi dnes. 6.11.2014 celkového osvícenství. Probudil jsem se z toho stínu dnešního života. Jsem rád, že se mi tak stalo ve 23 letech a já tak můžu zkusit žít nějaký perspektivní život.

    Ale k tématu... Docela by mě zajímal váš názor všech, proč si myslíte, že dnešní "mocní" lidé počasí ovlivňují. Možná je to hloupá otázka, ale začínám sbírat názory a respektuji každý. V příloze zasílám odkaz na zdroj mého prozření ;)

    Mějte se krásně :))

    http://www.pomoc-lidem.cz/index.php/kontakteri-vypovedi/alex-collier (vyberte si cokoliv, doporučuji prolézt celou stránku)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, na tvojí otázku upřímně neznám odpověď, ale určitě se v tom točí peníze :-) Jinak jestli tě začali zajímat konspirace, záhady a vše okolo toho, rád bych ti dal jednu radu a chci ti říct- neber mojí radu vůbec vážně a udělej si z toho názor jakej chceš :-). Píšu to z mých osobních zkušeností a rada zní: Nevěř úplně všemu co si kde přečteš a nehltej vše, co zní zajímavě a pravdivě... Ne každá konspirace je pravdivá a ne každej napsanej text na internetu je pravdivej. Je to můj názor a myslím si, že většina různých duchovních, spirituálních, esoterických, konspiračních apod. webů, videí a textů nejsou moc založeny na jakési Pravdě, ikdyž často ty texty, videa a weby zní pravdivě a dává to třeba smysl. Teď třeba můžu zmínit Channelingy a falešné proroky a různé duchovní učitele- v pozdější fázi se ukázalo, že je v tom podvod nebo jde o manipulaci, aby utekla skutečná pravda. Web pomoc-lidem znám a znám i web vesmírní lidé- to co se tam píše zní zajímavě pravdivě, věřil sem tomu, ale teď tomu už jaksi nevěřím... nechci věřit ničemu, kam nevidím... takže věřím asi tak sobě a přírodě... a všechno, co sem kdy zhltl z internetu se mi postupně promázává, protože to někdy způsobovalo docela zmatek. Přeji hodně dobrodružství na cestě životem.

      Vymazat
    2. ...třeba se to bude to "celkové osvícenství" opakovat :-)
      mnoho štěstí!
      sv.

      www.prvopodstata.cz
      http://energieupramene.blogspot.cz/

      Vymazat
    3. Pro: Ondřej Plic6. listopadu 2014 17:13

      Anonymní7. listopadu 2014 10:25 má zcela pravdu, co tvrdí ve svém komentáři. Vidím to ze stejného úhlu pohledu ! Je mnoho pravd hraných na oko, ale to poznáš, až tyto falešné pravdy projdou v čase a prostoru, jakými skutečně jsou. Že mají za úkol zastírat skutečnou Pravdu, která má být lidem co nejdéle odpírána a všemožně před nimi manipulována. Jedině tak "nemocní mocní" mohou udržovat tento veskrze zhoubný a nelidský temnářský systém, jenž jim vyhovuje, a prostředdnictvím něhož si mohou se světema lidmi dělat, co se jim zlíbí. Hrají si na bohy, a přitom mají smrtelná těla stejně, jako všichni ostatní ! Nahým zadkem do světa vstoupili, a s nahým zadkem zase z něho vystoupí - to je totiž jediná skutečná spravedlnost pro všechny lidi na celém světě !

      Vymazat
  8. ahojte. Co si myslite o tomoto ? >
    - Truth About HAARP by Eric Dollard (10 of 12)
    http://www.youtube.com/watch?v=0sjQO-2RH3c

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím všechny. Chci s Vámi sdílet zajímavé obrázky počasí ze satelitních snímků, který sem v létě uložil do počítače přes PrintScreen. Na prvním obrázku ze dne 7.7.2014 je vidět kromě "krásné" bouřky nad rakouskými Alpami, mixované oblačnosti nad Německem a zajímavě uspořádané, vypadající kupovité oblačnosti nad Českem, Polskem a Slovenskem ZVLÁŠTNOST v oblasti radaru Brdy a jeho okolí. TOTO považuji za 100% důkaz toho, že radar Brdy dokáže manipulovat počasí, vysílat cosi do mraků a tvarovat je. Tím pádem něco takového dokáže asi každý radar nebo vysílač. Je tam vidět PAPRSEK, který směřuje do jižních čech, potom jsou tam patrné KRUŽNICE a POLOKRUŽNICE, které jsou často vidět na radaru srážek, když prší. Kromě toho, směrem na Plzeň je vidět OBLOUK oblačnosti, který kopíruje právě radar v Brdech. Toto jeden z mých úlovků... Ještě doplním že tento se utvořili v Česku silné a rozsáhlé bouřky a další den taky. Vzpomínám si na to, protože v Praze v oblasti, kde bydlím byla 8. července nejsilnější bouřka z celého roku, která trvala asi půl hodiny a přinesla tzv. downburst, takže byla silná vichřice a přívalovej déšť s kroupami.

    Druhej a třetí obrázek je trochu pozitivnější :-) Bouřkové srdce nad Nigérií... Co myslíte náhoda? :-) A napadá mě: Co když padali z nebe srdíčka, místo kapek :-)))

    Hezkej den a mějte se hezky :-)



    Obrázky:
    http://imagizer.imageshack.us/a/img661/3695/XISFtu.png
    http://imagizer.imageshack.us/a/img538/4669/8wTgrX.png
    http://imagizer.imageshack.us/a/img913/9629/4NDhUH.png

    OdpovědětVymazat
  10. 6.11.2014 ráno v 5.25 hod. začala letadla nad Brnem sprejovat oblohu ve tvaru kříže. Pozoroval jsem, jak ta tenká čára vždy za odletem letadla zůstává a pomalu se rozšiřuje asi na desetinásobek. odpoledne už byla obloha místo modrá, tak bílá. Pak v noci začaly přeháňky a pršelo v pátek i sobotu. Dnes neděle tady v Brně vypadá, že bude zas pršet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás na jihu Čech chemosprejují již od pondělka 3.11.2014 jako diví celý týden. Kdo to bizarní chemodivadlo ještě na obloze neviděl, o hodně přišel. Lidé, dívejte se více a častěji nad sebe, co se tam proti vám prakticky denně odehrává. Tlačte na zrušení Havlovy smlouvy s NATO z poč.90.let 20.stol. o neomezených a předem nehlášených přeletech vojenských aliančních letadel. Nebudeme přece jako ČR pro někoho ze zištných důvodů lokajsky (a to ještě zadarmo !) sloužit jako gigantická chemická či dokonce chemo-biologická laboratoř uprostřed Evropy!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.