14. listopadu 2014

Manipulace počasí v USA: Polární vortex má opět přinést extrémní chlad

Umělý polární vortex v USA v listopadu 2014

Sepsal Orgonet
Zdroj: http://www.prisonplanet.com/extreme-weather-warning-as-polar-vortex-descends-on-u-s-all-hell-to-break-loose.html a další zdroje uvedené  v textu.
14. 11. 2014, 


V loňském roce jsme sledovali zimní manipulace počasí v USA, kde téměř každý týden proběhl jev označený za "polární vortex" (polární vír), při němž došlo k vpádu ledového vzduchu na území USA (třeba až na Floridu) a k extrémním sněhovým bouřím i v místech obvykle bez sněhu, což přineslo samozřejmě narušení ve všech oblastech života. Letos tedy začínají klimateroristé prudit dříve - už na podzim ....

Ilustrace pro připomenutí meteorologické situace při jevu "polární vortex".:



(Pozn. Org. : Propaganda zastánců globálního oteplování tvrdí Američanům, že tyto vpády ledového vzduchu jsou důsledkem globálního oteplování (:-))) U nás v Evropě máme zatím podzimní počasí nadprůměrně teplé, takže zde propagandisté globálního oteplování v čele se zprofanovanou komisí IPCC mohou zcela nestydatě tvrdit, že člověkem způsobené globální oteplování je zcela nepochybné. Viz aktuální článek Klimatologové stupňují varování,  http://technet.idnes.cz/zmeny-klimatu-emise-varovani-djt-/veda.aspx?c=A141110_162450_veda_pka ; v komentářích je však vidno, že jim to čtenáři "nebaští" (:-)))). Ne že by činnost člověka nijak planetu neoteplovala, ale nemůže za to oxid uhlíku, nýbrž globální geoinženýrský klimateroristický systém manipulací počasí.)


Takže v USA má v příštích dnech proběhnout první letošní "polární vortex". (Pozn. Org. A opravdu na satelitních animacích už je vidět "vak" ledového vzduchu, který již pokryl Kanadu a směřuje na severní státy USA, viz http://weather.cod.edu/satrad/#, zobrazení Water vapor - vodní pára.

Varoval před ním významný profesor fyziky Michio Kaku z Univerzity New York v televizi CBS News. Dle něj přichází do USA extrémně chladné počasí, a to v důsledku mimořádně silného tajfunu Nuri, který postupuje nad Pacifikem směrem k Aljašce.
„Superbouře Nuri obsahuje více energie než hurikán Sandy. Tento víkend dopadne na Aljašku a vytvoří vlny vysoké 50 stop. Pak v polovině týdne se rozpoutá pravé peklo. Bouře se bude kombinovat s tryskovým prouděním a dotlačí arktický vzduch daleko na jih, možná až na Floridu,“ řekl Michio Kaku v televizi CBS News.





„V nejhorším scénáři by to mohlo znamenat hluboké zamrznutí. To by znamenalo, že aerolinky zruší mnoho letů. Doprava bude narušena … toto narušení by mohlo začít mezi 13. a 15. listopadem, ale bude přetrvávat po celý listopad,“ dodal Kaku, a řekl divákům, aby si zvykali na polární vortexy, protože „země se mění, a budeme svědky stále prudších zvratů".
Severní státy by měly zažít extrémně nízké teploty, které by mohly dosáhnout až -30°Fahrenheita (= -34°C) a níže, ale i po celém území USA by měly teploty být 15-30° pod normálem.

Polární vortex přinese sněhové bouře a prudké deště na většině severního území USA a V Kanadě, a prudké deště zejména na východě.
Následuje výčet opatření, která mají lidé provést, aby se chránili před extrémním chladem, ale to pro Čechy není nic nového, my jsme na zimu vcelku vybaveni, na rozdíl od Američanů v jižnějších oblastech.

Jak je to ve skutečnosti?

Přerušení polárního tryskového proudění HAARPem u kalifornských břehů

Pozorovatel počasí z videokanálu The HAARP Report  přináší video, na němž je vidět, jak HAARPové zařízení v Baje u břehů Kalifornie nepřetržitě narušuje tryskové proudění. Tím jednak ruší vstup srážek do Kalifornie (již několik let je tam klimateroristy udržováno extrémní sucho), a přerušení tryskového proudění umožňuje  vzniklou mezerou vpád ledového vzduchu na jih. Je vidět rovněž obrovské hmoty chemtrailsové oblačnosti, které vytvářejí potřebné tlakové níže pro řízení tryskového proudění požadovaným směrem.

Viz video - je anglicky, ale z obrázků lze pochopit.

https://www.youtube.com/watch?v=QvdP2nCPbAU





Z komentáře autora k videu: 
Publikováno 8. 11. 2014

"Video ukazuje 2 1/2 dne vývoje tryskového proudění. Matka Příroda se snaží přinést déšť do Kalifornie, ale operátoři HAARPu a chemtrails nedovolí přirozenému procesu, aby se uskutečnil. Chemtrails jsou velice hustě nasprejovány u pobřeží Oregonu a nad východním Pacifikem. HAARP v Baje udržuje stacionární blokádu tryskového proudění, západně od San Diega. Prosím, prohlédněte si web Hledač letadel a zkuste identifikovat chemtrailsová letadla prolétající nad vaší oblastí. U pobřeží Oregonu jsou chemtrails (geoinženýrské aerosoly) extrémně husté.

Toto sprejování a blokování tryskového proudění HAARPem v Baje jsou kriminální aktivity! Je to i psychologická operace, která má udržet v povědomí myšlenku "globálního ochlazení" a vydělat v budoucnu na tomto elektromagnetickém počasí, protože lidé se na něj budou připravovat - zateplení, topení, zásoby, atd. Až si lidé vše nakoupí, operátoři HAARPu mohou nechat zase fungovat normální zimní počasí. Je spousta způsobů, jak vydělat peníze ovládáním počasí ...

Je třeba, aby tyto aktivity byly zveřejněny a zločinci odsouzeni.

V San Francisku se bude konat 13. - 15. prosince 2015 Geoinženýrská konference, jejímž cílem je zřejmě rozšířit intenzívní aerolosolové programy mezinárodně. Viz https://agu.confex.com/agu/fm14/webprogrampreliminary/Session1795.htmlJe to příležitost protestovat a zviditelnit chemtrailsový program a manipulace počasí, a zkázu, kterou přináší planetě. Potřebujeme tisíce lidí, aby přišli protestovat do San Franciska a přinesli tam s sebou své výzkumy."


Je arktické počasí načasováno pro cvičení FEMA (Federal Emergency Management Agency - Agentura pro mimořádné události)

Investigativní novinář Shephard Ambellas spojuje toto extrémní s několika zajímavě načasovanými událostmi, které mohou dokazovat, že půjde o nácvik činnosti při katastrofách, viz článek http://www.intellihub.com/top-physics-professor-hell-break-loose-next-days-polar-vortex/ :

To vše do sebe zapadá s rozsáhlým cvičením FEMA, které se má konat od 13. listopadu ve FEMA oblasti II (iz http://www.intellihub.com/false-flag-warning-nyc-full-scale-ebola-pandemic-drill-activate-nov-13-14/ ; má to být údajně cvičení na Ebolu, ale proč nevyužít i cvičení na extrémní zimní počasí ...
Hurikán Sandy byl zajisté rozsáhlou meterologickou událostí s ještě většími politickými i mocenskými důsledky, včetně rozsáhlých škod na majetku, desítek tisíc zničených domů a s těžkým narušením energetické sítě, zásobování pohonnými a topnými hmotami https://www.fema.gov/disaster/4086/updates/6-months-report-superstorm-sandy-pre-disaster-recovery . FEMA se stále ještě vypořádává s následky, které postihly milióny lidí a stály 1,1 miliardy dolarů z federálního rozpočtu a další 3,2 miliardy ze programu Státního pojištění proti záplavám, a další stovky miliónů dalších spojených výdajů.

Zablokování satelitního zobrazení v inkriminovaných dnech se svádí na hackery z Číny

Washington Post oznámil, že „Hackeři z Číny prolomili nedávno federální síť počasí a donutili bezpečnostní týmy zablokovat data důležitá pro plánování v případě pohrom, letectví, lodní dopravu a další důležitá použití, což rovněž koinciduje s plánem na "polární vortex" v USA: http://www.washingtonpost.com/local/chinese-hack-us-weather-systems-satellite-network/2014/11/12/bef1206a-68e9-11e4-b053-65cea7903f2e_story.html , http://www.washingtonpost.com/blogs/capital-weather-gang/wp/2014/10/22/weather-service-stops-receiving-satellite-data-issues-warning-about-forecast-reliability/ .

Takže, pozorovatelé počasí z řad občanů, kteří by mohli sledovat nepřirozené aktivity na veřejně dostupných satelitních snímcích, asi to důležité neuvidí ... obrazy mohou být zablokovány. (Pozn. Org.: I tak jsou satelitní snímky cenzurovány, aby chemtrails nebyly tak okatě viditelné.)

Závěr: 

Jak se klimateroristům tento plán zdaří, to teprve uvidíme, zatím jim to jde.

Ale nemysleme si my v Evropě, že jsme něčeho podobného šetřeni. I nad Atlantikem probíhají nepřetržitě intenzívní chemtrailsové operace řídící počasí v Evropě, a HAARP narušující atlantické proudění je umístěn na Kanárských ostrovech (k tomu mnoho dalších kolem Skandinávie i jinde)+.
To můžete denně sledovat třeba na satelitních snímcích Eumetsat, a probereme to jindy.

Dnešní snímek Kanárských ostrovů: dokonce se to zachytilo i na jednom snímku - chemtrails a haarpové vlnění u nejsevernějšího ostrova. Zdroj: http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT1/


Chemtrailsová oblačnost nad Atlantikem:



30 komentářů:

  1. Orgonete...jsem moc rád že jsi zpět :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tady dávám pro doplnění:
    http://svobodnenoviny.eu/co-jsou-ve-skutecnosti-chemtrails/

    OdpovědětVymazat
  3. Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí i kdyby nás to všechny mělo zabít.Po pravdě řečeno to jde od desíti k pěti.Kdo má oči vidí jasné snahy vyvolat velké válečné konflikty,velké epidemie,velké tzv.přírodní katastrofy a plno dalších.A je neuvěřitelné jaké množství tupých ovcí svým vůdcům tyhle věci věří ,jdou za nimi a nedokážou používat svůj rozum.Odnesou to obyčejní lidé.
    Ten očekávaný přerod v lepší společnost stále nějak nezaznamenávám.Jako ateista mohu jenom říci-Bůh s námi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A k tomu to všechno spěje - většina nakonec pozná, že jenom Bůh je může zachránit ! Nic a nikdo jiný ! Lidstvo však bude muset projít velmi velikou bolestí, než to konečně pochopí a přijme jako skutečnost, která existuje od počátku světa mezi nebem a zemí.

      Vymazat
    2. Pěkně. Souhlasím :-))))) Díky a Buh s námi ♥ Irena

      Vymazat
  4. ale prrd,stačí analizovat SEBE a vypudit zažrané myšlenkové stereotypy,pak se životem KRÁČÍ bez učebních pruseru,,které dotyčného musí k tomu UTRPENÍM teprve DOKOPAT...https://www.youtube.com/watch?v=1DgPaoObetE

    OdpovědětVymazat
  5. Co se týče manipulace s počasím, tak videa pani Rev.Michelle Hopkins jsou nejdetailněji popsaná se všemi záběry satelitů, a správ novin. Objevila také mnoho podmořských Haarpů,a detailně popsala jejich funkce v praxi, využívá záběry online Google Earth satelitů na přímé důkazy umístění zařízení vojenského námořníctva, vysvětluje tyto jevy a události i ve spojení s biblickými proroctvími, hlavně souvislost se Zjeveními Jána. Proto je také jeji servr sledován FBI, a je ještě zázrak, že ji to nezatrhli. Bylo by ale potreba tiulkové překlady. Tady např. link na vyčerpávajíci video o Haarpu a spol.:
    http://www.youtube.com/watch?v=6-NKYR3MiXM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdejší články: pod štítkem Michelle Hopkins, nebo
      http://orgo-net.blogspot.cz/2013/07/obrovska-dira-ve-slunecni-korone.html
      http://orgo-net.blogspot.cz/2013/07/radarovy-kruh-28-6-2013-denver.html
      http://orgo-net.blogspot.cz/2013/06/zhnouci-more-i-mraky-pricinou-je.html
      http://orgo-net.blogspot.cz/2013/06/podivna-sestava-mraku.html
      http://orgo-net.blogspot.cz/2013/05/americka-akusticka-zbran-v-jiznim.html
      http://orgo-net.blogspot.cz/2013/05/utajeny-giganticky-haarp-na-bezejmennem.html
      http://orgo-net.blogspot.cz/2012/10/rizeni-hurikanu-zachyceno-radary.html

      Vymazat
    2. Reverendka (duchovní osoba protestanstké církve) Michelle Hopkins je opravdu expertkou ve vyhledávání a analýze konspirací nemocných mocných, a detailně odhaluje skrývané aktivity temnářů proti nám lidem. Nevím na jaké stránce už to bylo, ale zaujalo mě její odhalení gigantických podmořských kabelů, které zřejmě slouží jako tektonické (nebo pomocné tektonické) zbraně v různých částech světa. Je celkem pochopitelné, že se jejich koncentrace objevuje právě po obvodu tzv.Ohňového kruhu, a také v různých částech oceánu mezi USA a Evropou, USA a Afrikou, USA a jižní Amerikou. Někdo však jejich činnost narušuje ničením prostřednictvím mohutných výbuchů, díky čemuž již nějakou dobou nemůže docházet k tak rozsáhlému ničení povrchu Země, jak by si to temnáři byli přáli :-)

      Vymazat
    3. Je otázka, jakou vlastně roli M.Hopkins v celé této záležitosti hraje. Jsou weby, které byly zablokovány nebo dokonce zrušeny za mnohem menší prohřešky, než kterých se dopouští ona reverendka proti úsilí temnářů nastolit nwo. Není ani vyloučeno, že podobné weby mohou být zpravodajsky řízenými opozicemi, které vychytávají (IP adresy apod.) opozičníky na seznam lidí, kteří, až nwo bude nastoleno, budou eskortování do konc.a prac.táborů. Koneckonců o tom výmluvně hovoří i tzv.Protokoly sionských mudrců ! Vše, co se děje, je řízený plán temnářů k nastolení jedné světové vlády meritokracie, která bude mít absolutní moc nad všemi lidmi i planetou.

      Vymazat
  6. Vždyť ale Benjamin Fulford, mluvčí Společnosti bílého draka, ve svých komentářích říká, že se klima technologií způsobující klimaterorismus zmocnily v USA tzv.Bílé klobouky, spřátelené se Sdružením bílého draka a světovým společenstvím BRICS, které bojuje proti korporátnímu kapitalismu a anglo-saskému hegemonismu a imperialismu. Že by i B.Fulford mlžil ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že B. F. více než mlží, proto mě ani nezajímá, ale samozřejmě proti gustu ...

      Vymazat
    2. Možná, že mlží. Ale mnohé jeho informace korespondují s tím, co se ve světě děje. Proto si myslím, že míchá pravdu se lží, a tento zpravodajský koktejl pak nalévá na svoje webové stránky dychtivým čtenářům konspirací a senzací.

      Vymazat
  7. Mňa zaujíma či dôjde ku ohlasovanému polárnemu chladu nad Britániou tejto zimy, veď v tých bytíkoch sme mrzli i pri plus 5 stupňoch. Mám sa sťahovať ? - Prosím Orgoneti vieš niečo ? Ďakujem. BE

    OdpovědětVymazat
  8. No zajimavé, ale nedávno jsem někde četl, že se to pokusí pak z USA na přelomu roku natočit na Evropu, páč minulý rok to byla zima pro €u moc jednoduchá, jasně, jde o narušení ekonomiky severní amériky ale proč šetřit evropu, takže by nakonec mohla konečně nastat u nás ta pravá zima :D popravdě mi moc sníh chybí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde si to četl prosím? Mě tak štvě že si to stáhli zas do usa chtěl bych aby to stáhli sem do střední evropy do čr konkrétně, chci taky plno sněhu a mráz

      Vymazat
    2. Moc sem ty kalamity nepřivolávejte, abyste ještě nelitovali svých lehkovážných řečí

      Vymazat
    3. Vy nepodpísaný 10:59, odporúčam odsťahovať sa do USA. BE

      Vymazat
    4. právě že si tu u nás přeji to co maji tam, chci tyto kalamity tady, neni nic lepšího než jet po zasněžené silnici a pozorovat jak chumelí jak je bílo, tohle teplo je hnus.
      TAKŽE AŤ JE POŘÁDNÝ MRÁZ VÁNICE KALAMITA BÍLÁ TMA. nevim čeho bych měl litovat ty pako podle tebe, naopak byl bych z toho nadšenej, těšil sem se na to minulou zimu a nic tak doufám že to bude letos. sem denodeně nasranej vzteklej jak je venku furt trvale hnusný teplo a v usa maji plno sněhu, at to přijde sem prosím.

      Vymazat
    5. jako malej Jarda maminčin trucínek

      Vymazat
    6. po našom Trolík

      Vymazat
  9. Uplynulo 48 hodin a je to tam

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den,
    Pročítám si vaše články je to moc zajímavé.
    Chci se zeptat, myslíte že je opravdu to co je opět v americe za mrazy tak je uměle plánovaně vytvořeno? Pokud ano tak jako následek je to že u nás máme takto teplo? protože níže nad atlantikem kterou tam udržují sem honí teplo a do usa chlad? Mě by zajímalo kdo za to kdy bude potrestanej, já se těším na zimu a sníh a kvuli nim se toho nedočkám a sjíždim si nové zimní pneumatiky v 15 nad nulou? Kam mohu poslat nějaký email aby se někdo lek a přestal to ovlivnovat a poslali tu zimu taky sem? Myslíte že to taky natočí na evropu? Na tn.cz psali jaká nás v evropě čeká extrémní zima ale je to opět v usa a tady hnusný teplo už trvale tři měsíce. Jaká bude podle vás zima?

    Děkuji Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojte se, na každého dojde v pravý čas

      Vymazat
  11. V roce 1979 bylo na Silvestra plus 20 stupnů do rána na 1.ledna bylo mínus 20 stupnů ta zima trvala dlouhou dobu dva měsíce možná byly také uhelné prázdniny,podobné počasí tomu v USA nyní nic příjemného to nebylo ,proto mě hlava nebere jak si někdo přeje takovou zimu i tady,zimu ano ale ne extrémní,ale to my neovlivníme,uvidíme co na nás klimouši pustí nicméně se v tom roce 79 předvedli v plné kráse!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ale pořád málo až 5 stupňů nad nulou pro mě neni žádná zima ale hnusný jaro. Kéž by tu byla sněhová kalamita jako v USA stejně tak i takové mrazy. den co den doufám a různýma rituálama přivolávám krutou a dlouho zimu. Prosím o denní teploty -5 až-10 a noční -15 až-20 a metr sněhu alespoň, dokud tohle nebude tak to žádná zima neni. celej rok se těším na bílou tmu trvalou a vydatnou chumelenici kalamity na silnich ve kterých se rád projíždim protože se v tom dobře jezdí, takže chci silné trvalé mrazy, trvalé a vydatné sněžení, které už mělo bejt od začátku listopadu a aby bylo alespoň do dubna, takže už je hodně hodně pozdě, takže at už to uděří extrémní silou.

      Vymazat
    2. Pokud někdo umíte ovládat počasí, prosím, klidně si pujčím milion a věnuji vám ho za to abyste u nás v čr vytvořili extrémní tlakové útvary na jejichž základě by se sem vylil arktický vzduch aby ten se zde následně srazil s teplým a vytvořil tak zde na jihozápadě čech extrémní sněhové srážky kalamity a mrazy. děkuji, kdyžtak sem písněte ohledně domluvy.

      Vymazat
  12. Nemocná hUSA se raději dává zmrazit hned, ještě než úplně chcípne. Ilumíci Amíci, jsou asi v UFO nebo v podzemí, tam mají pěkně smrádek a teplíčko.

    OdpovědětVymazat
  13. at už je prosím třeskutý mráz a přívaly sněhu jako v americe, at polární vortex nasměrujou sem k nám, chci trvalý krutý mrazy a sněhové kalimity prosím.

    OdpovědětVymazat
  14. My máme teplo, a v Londýne mráz, viem od syna. V štáte NY kalamita, metre snehu, hrozia záplavy a má ešte prísť víchrica. - Nuž, funguje im to... , nechcem to !!!!! BE

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.