15. listopadu 2014

Satelitní snímek dokazující, že malajské letadlo MH17 bylo sestřeleno ukrajinskou stíhačkou

Díky čtenáři za odkaz.

12. 11. 2014 byl ruským úřadům, vyšetřujícím katastrofu malajského letadla, doručen satelitní snímek dokazující, že civilní letadlo MH17 bylo sestřeleno ukrajinskou vojenskou stíhačkou MIG 29 typickým bojovým útokem.




Podrobnosti ve videu ruské televize (slovenské titulky).

http://youtu.be/B4uMWK7ibg4



Dodatek Orgonet:

Článek v angličtině: odborníci došli v srpnu 2014 -  dlouho před zveřejněním výše uvedeného snímku - ke stejným závěrům: nejprve byli ukrajinskou vládní stíhačkou zastřeleni piloti MH17 v kokpitu, pak raketovou střelou zasažen motor letadla. Viz http://themillenniumreport.com/2014/11/evidence-is-now-conclusive-two-ukrainian-government-fighter-jets-shot-down-malaysian-airlines-mh17/

Video o důkazech přítomnosti ukrajinských bojových letounů v době a oblasti katastrofy:
http://youtu.be/vsdu0qZTsh0





10 komentářů:

  1. http://www.zvedavec.org/vezkratce/9390/

    [Nový] MH17 snímek zveřejněný ruskými zdroji je zjevně podvod
    15.11.14

    Rusko: Na internetu se objevil snímek radiolokátoru rostovského leteckého dispečinku dokazující, že v okamžiku katastrofy se v blízkosti MH17 pohybovalo vojenské letadlo. Píšeme o tom zde. Bohužel snímek je zjevně podvod.

    "Z podvodu ruskou státní televizi definitivně usvědčil německý uživatel Twitteru pod přezdívkou Tonsilgon, který zjistil, odkud autoři údajného satelitního snímku sehnali podrobnou fotomapu sloužící jako pozadí pro „usvědčující“ materiál. Pochází z ruského mapového serveru Yandex. Při srovnání obou snímků je patrné, že mapový podklad na serveru Yandex se s „uniklým snímkem cizí špionážní družice“ shoduje do poslední brázdy v polích," píše iDnes.

    OdpovědětVymazat
  2. Osm předpokládaných důkazů, že sestřelení MH-17 je podvod, jde zřejmě o jiné letadlo:
    https://www.youtube.com/watch?v=zap_XtbUDBo

    OdpovědětVymazat
  3. I já se domnívám, že jde o podvod s cílem diskreditace tzv. "konspiračních" zdrojů. Jedním z důvodů je to, pokud mě má paměť neklame, že zřícené letadlo bylo rozstřílené z levé strany. Na té fotografii však přilétá letadlo a stříli ze strany pravé. Navíc nejdříve byl rozstřílen kokpit letadla kulometem, což by v tomto úhlu šlo určitě velice těžko. Zajímavá argumentace k tomuto tématu je zde: http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5093-senzacni-snimek-ze-spionazni-druzice-utok-stihacky-na-malajsky-boeing-777-udajne-zachycen , uživatel Petr nárožný. Pěkný den přeje Pepé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většina těch konspiračních teorií , zdrojů, pochází od stolu těch , které tu kolektivně nanávidíte .....

      Vymazat
  4. Az na par drobnych detailu, jako ze na satelitnim snimku by ta letadla byla zhruba ve stejnem meritku jako ta pole, a ze z nejakeho duvodu ten Boeing nese tovarni loga a nikoli oznaceni malajsijskych aerolinek. Ale sovet...eee...ruska televize nemuze lhat, proc by to delala, zejo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mlží, lžou a kradou všichni, ani poledne nedrží ... slavná to věta Kalouskova. A když je tento pán pod parou, vybreptá víc, než by chtěl

      Vymazat
  5. Prosim Vás, je to jednduché. Zbytečné dohady tady.
    Samo nespadlo, je jasné.

    Položte si každý jednoduchou otázku, Komu to sestřelení slouží ? Ten je vrah !!
    U pilotů jsou jasně vidět kulometné průstřely.
    NEní co dál řešit !

    OdpovědětVymazat
  6. I kdyby to pravda byla , nic nemění na tom, že to byl Omyl !!

    OdpovědětVymazat
  7. pripajam sa k nazoru ze tento snimok je podvod. Doteraz som si to overoval z google earth. Zhodnotenie som pastol na youtube -video zo slov titulkami. Posudzoval som oblacnost pre dany den a cas, udajne polohy podla snimku, vzdialenost.Zhoda tam rozhodne nebola, ak teda google neodrbava z mapami. Este by sa dalo urcit zo znamych velkosti lietadiel a ohranicenych pozemkov a letovej vysky urcit asi v akej vyske by musel byt setelit aby to urobilo takyto snimok. Spionazne satelity maju mylim velmi vysoku orbitu. Len tak z brucha si som toto odhadol tak na 15km orbitu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 15 km na satelit? A ty další kecy co tu vedeš... běž raději vrátit sobotáles!!! Jsi magor co si tu hraje na chytráka!!! Ale sám neví vůbec nic! A když už si něco někde ověřuješ, tak to alespoň potvrď, ale ty tu nevěříš ani tomu, co jsi sám zjistil!!
      Prostě jsi dement! A raději se příště vyvaruj jakýchkoliv komentářů!! Děkujeme.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.