6. listopadu 2014

Ve „znásilňovacím táboře“ ukrajinských nacistů byla nalezena zohavená těla 286 dívek


Ve „znásilňovacím táboře“ ukrajinských nacistů byla nalezena zohavená těla 286 dívek

Sorcha Faal
http://www.whatdoesitmean.com/index1815.htm
2. listopadu 2014
Překlad: OrgoNet


Nová zpráva Federálních bezpečnostních sil (FBS) kolující v Kremlu označuje hrůzný nález 286 znetvořených dívčích těl v masovém hrobě ve východoukrajinském městě Krasnoarmejsk http://en.ria.ru/world/20141031/194885628/Bodies-of-286-Women-Discovered-400-Listed-Missing-in-East.html za „taktický válečný zločin“ http://www.ohchr.org/en/newsevents/pages/rapeweaponwar.aspx , a varuje, že více než 400 mladých žen ve věku 18-25 let zůstává stále nezvěstných.

Podle této zprávy se tyto stovky mladých dívek staly „obětmi válečného zločinu“ ukrajinského konfliktu, který profesor mezinárodního práva Francis Boyle z Univerzity Illinois označil po jarním vytvoření Doněcké lidové republiky a Luhanské lidové republiky za„hru na státní převrat v režii CIA“ http://voiceofrussia.com/2014_02_28/Ukraine-was-a-playbook-CIA-coup-d-tat-Prof-Francis-Boyle-6845/

Švýcarský historik a expert na taktiky NATO dr. Daniele Ganser http://en.wikipedia.org/wiki/Daniele_Ganser sledující oddělení obou republik od Ukrajiny již dříve varoval, že ukrajinské neonacistické síly jsou cvičeny v NATO k páchání hrůzností, a nejhorší z nich že jsou bataliony Azov http://en.wikipedia.org/wiki/Azov_Battalion , Aidar http://en.wikipedia.org/wiki/Aidar_Battalion a Dněpr 1 http://en.wikipedia.org/wiki/Dnipro_Battalion .
Jak praví analytikové FSB, potvrzení varování dr. Gansera bylo ruské výzvědně službě „poskytnuto výslechem“ Naděždy Savčenkové http://en.wikipedia.org/wiki/Nadiya_Savchenko , důstojnice Ukrajinských leteckých sil, která byla zajata 18. června 2014 silami DPR u batalionu Aidar a čeká na soud za válečné zločiny v Moskvě, jelikož byla obviněna Vyšetřujícím výborem (federální agentura podřízená ruskému prezidentu) za rozkaz k popravě dvou ruských novinářů.

Pokud jde o „znásilňovací tábor“ vytvořený v Krasnoarmejsku batalionem Azov, kde byly zmíněné stovky dívek sexuálně týrány, zohaveny a pak pohřbeny, potvrzení jeho existence bylo rovněž „získáno výslechem“ vojáka batalionu Dněpr (pod jménem Litvinov http://en.ria.ru/russia/20141001/193524510/Dnipro-Battalion-Soldier-Charged-With-Killings-of-Civilians-in.html ), a Vyšetřovací výbor ho rovněž obžaloval z válečných zločinů za účast na zabíjení civilistů na jihovýchodní Ukrajině.

Dle informace poskytnuté FBS tímto vojákem batalionu Dněpr bylo zřízení tohoto „znásilňovacího tábora“ přikázáno speciálními důstojníky působícími v batalionech Aidar a Azov spojenými s CIA/NATO; ti dovolili vojákům z batalionu Dněpr účastnit se znásilňování, zohavování a vražd těchto mladých dívěk, z nichž nejmladší bylo 10 let.

I když Shalil Shetty, sekretář Amnesty International, vydal varování ukrajinské vládě slovy „Když dojde k válečným zločinům, zodpovědnost spadá na nejvyšší velící strukturu ve vládnoucí struktuře.“ http://en.ria.ru/military_news/20140910/192805246/Amnesty-International-Chief-Says-Kiev-Responsible-For-Volunteer.html , ukrajinská vláda činí málo pro vyšetření zločinů spáchaných svými dobrovolnickými bataliony, zejména batalionem Aidar http://en.ria.ru/military_news/20140910/192806794/Ukraine-Reluctant-to-Investigate-Crimes-of-Volunteer-Battalions.html .

Jak praví dále ve zprávě analytikové FSB, „taktická filozofie“ užití znásilnění jako válečné zbraně je obsažena v literatuře ukrajinské neonacistické nacionalistické politické strany Pravý sektor http://en.wikipedia.org/wiki/Right_Sector , která je financována CIA http://www.strategic-culture.org/news/2014/02/20/cia-use-nazi-strategy-ukrainian-right-wing-nationalists-unabated-since-cold-war.html ; CIA rovněž financuje tuto válku, umožněnou Obamovým režimem, kterému je „plně a kompletně známo, co se děje“.

Zpráva rovněž varuje, že tyto sadistické vražedné síly nyní ohrožují své vlastní „pány“, protože minulý týden varovaly ukrajinskou vládu: „Teď si přijdeme pro vás“ http://news.yahoo.com/ukraine-soldiers-government-were-coming-next-155843129.html .

I zpravodajská agentura AFP potvrzuje:

„Je těžké si představit, že by Ukrajina, téměř zbankrotovaná a nepřetržitě rozdíraná ruskými vojsky a těžce ozbrojenými proruskými separatisty, mohla být ve větším chaosu. Ale rozzlobení veteráni mířící do Kyjeva by toho mohli dosáhnout.

„Dáme jim půl roku, aby ukázali, že se v zemi něco změnilo, že i když je to těžké, před námi je světlo,“ řekl AFP Jurij Bereza, populární velitel batalionu Dněpr 1.

Na dotaz, co se stane, když bude tato časová linie překročena, jiný člen velitelství, vysoký muž v civilních šatech s pistolí u boku, neváhal: „Převrat“, řekl."http://news.yahoo.com/ukraine-soldiers-government-were-coming-next-155843129.html .

Tyto šokující válečné zločiny nejsou liberálním tiskem v USA občanům (ani jinde) vůbec sděleny, což ukazuje na pokrytectví Obamova režimu, který se na jedné straně se mocně staví za práva žen, a na druhé straně nechává bez povšimnutí znásilňování a vraždy dívek na Ukrajině.


November 2, 2014 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. 

27 komentářů:

  1. Napíšem len jedno...Keď som si prečítal nadpis, urobil som vycerenú grimasu so zavrenými očami, a prišlo mi ZLE, skoro ma naplo...
    Logicky som nemohol článok ani začať čítať.....
    OBROVSKÁ TRAGÉDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........Podľa mňa porovnateľná s dvojičkami (11. september).... Hoci tu obetí bolo viac menej než 1/10 v porovnaní s "dvojičkami", tak najprv boli znásilňované, a kto vie ako boli zabité (možno sa o tom píše v článku)
    SATAN ŽIAĽ ŽIJE............. :-((((((((((((
    JE MI DO PLAČU...................JE TO HRôZA..............CHÚĎATÁ ŽENY, a dokonca podľa nadpisu DIEVČATÁ.................
    OBETOVAL BY SOM PRE NE ŽIVOT, AJ 100 KRÁT................
    UŽ SI LEN PREDSTAVIŤ POČUŤ TIE DIEVČENSKÉ/ŽENSKÉ NÁREKY, TEN ŽIAL V ICH OČIACH, KEĎ SA IM DIALO TOTO VŠETKO, A KEĎ BOLI ZABÍJANÉ.......
    Viem, že ročne sa znásilní a zabije veľa žien, netrúfam si napísať číslo, ale TOTO bolo spáchané nejakou jednou "organizáciou", či ako to nazvať....a boli to slovanky - ukrajinky.......
    TÍ ĽUDIA (asi z drvivej väčšiny muži, že ?) ČO TO SPôSOBILI, MUSELI BYŤ POD VPLYVOM DROG, ALEBO NEJAK ZHYPNOTIZOVANÍ, LEBO NEVERÍM, ŽE TO ROBILI VEDOME.....

    Nikto nevieme SO 100% ISTOTOU, že ako je to s karmou............ TAK ČI TAK...........je to HRôZA......
    Nedivil by som sa ich rodičom (myslím, že hlavne otcom, tí majú k dcéram myslím že častejšie trochu bližšie, než mamy), keby po dozvedení sa toho, že medzi obeťami bola ich dcéra, spáchali samovraždu zo žiaľu................S TÝM SA NEDÁ ŽIŤ............
    Radšej chcem syna, a aj keď ho budem milovať, myslím, že dcéru by som miloval viac, lebo to tak vraj býva. Mamy chcú radšej syna, otcovia dcéru (pokiaľ to nie sú otcovia, ktorí ženami opovrhujú do určitej miery).
    TAK RÁD BY SOM OCHRAŇOVAL ŽENY od niečoho takého....... Zachraňoval im životy spolu s inými mužmi, v nejakej organizácii.... Aj tak asi nechcem rodinu, nemám ani priateľku, tak by som rád obetoval svoj život na to, aby som ich nejakým spôsobom (bez vraždenia by to nešlo ???) zachránil z takých situácií, keď boli unesené, keď sú zneužívané, a podobne......
    A čo vy páni, AJ VY BY STE TO CHCELI ??? Pýtam sa hlavne tých, ktorí sa nemusia vracať domov k manželke či priateľke a deťom, takže si môžu dovoliť viac riskovať...

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marek a Marek G., máš moju úctu. Som mama, nemôžem to ani čítať...
      BED

      Vymazat
    2. Prý vtom má prsty NATO, ostatně jako ve všech novodobých válečných zločinech! Bildeberg si umanul vyvraždit lidstvo a proto USA a jejich bankéři podporují války. Stačilo by tyto miliardářské stvůry, které na světě nikdo nepotřebuje, zprovodit ze světa stejně, jako oni plánují zlikvidovat nás a byl by na světě mír! mají pocit, že lidí je na planetě mnoho? Tak ať začnou u sebe a obohatí svět o svou neexistenci. Jenže to oni nedělají. Mohl by to zařídit MOSAD, který likvidoval válečné zločince, zodpovědné za genocidu židů a slovanů, nebo jiná tajná organizace likvidující masové vrahy. Tyto miliardářské rodiny, které plánují likvidaci miliónů nevinných lidí si nezaslouží žít, včetně Saudů, kteří na páchání světových zvěrstev mají značný podíl a členové ISIS míří na Ukrajinu, aby se i tímto způsobem dostali až k nám a mohli dokončit saudsko-americkou genocidu Evropy.

      Vymazat
    3. NATO je zločinecká organizace, nechceme býrt jejími členy a sloužit zájmům 1% nejbohatších, kteří plánují celosvětovou genocidu.

      Vymazat
  2. S bombastickými informacemi od Sorcha Faal bych byla velmi opatrná. Ve většině případů se ukázaly být nepravdivé.
    Co se týče onoho"znasilňovacího tábora" podle informací přímo z Novorossie (dost důvěryhodný zdroj: http://rusvesna.su/news/1414751152) dne 31. 10. Aleksandr Zacharčenko tuto zprávu popřel s vysvětlením, že novináři jeho informace "špatně pochopili". Přiznal pouze skutečnost, že za dobu trvání antiteroristické operace v oblasti zmizelo kolem 400 mladých žen ve věku 18 - 25 let. V dosud otevřených hromadných hrobech bylo nalezeno několik žen se známkami znásilnění a mučení, jedna byla dokonce těhotná, jedné bylo 14 let). Přesný počet nebyl uveden, ale bylo to v řádu do deseti. Pátrání po hromadných hrobech se však teprve rozjíždí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně že Sorcha často přehání. Ale věřím, že informace z Kremlu má, a že se ruská rozvědka o těch táborech výslechem Savčenkové a "Litvinova" něco dozvěděla. Já to ale nesleduju, jestli víš něco víc, určitě napíšeš (:-)

      Vymazat
    2. Pokud by Sorcha Faal měl skutečné informace z Kremlu, nemohl by napsat: "...že by Ukrajina, téměř zbankrotovaná a nepřetržitě rozdíraná ruskými vojsky..." protože na Ukrajině ŽÁDNÁ RUSKÁ VOJSKA NEJSOU. To je jen báchorka, kterou Porošenko používá před obyvateli západní části země, aby zdůvodnil genocidu, jíž se na výchdě dopouští ukrajinská armáda na vlastním civilním obyvatelstvu.
      A jinak co se týče informací o bestiálním chování nacistických trestných praporů Azov, Ajdar, Dněpr a dalších masově vypovídají civilní obyvatelé a příbuzní obětí, kteří byli těchto událostí očitými svědky. Myslím si že např. taková Savčenková toho z letadla moc neviděla.

      Vymazat
    3. To o tom rozdírání ruskými vojsky nejsou slova Sorchy Faal, ale citace z článku agentury AFP (protiruské, jako všechna oficiální média, takže podle ní tam ruská vojska jsou).
      Co řekla Savčenková, to se asi od ruské rozvědky nikdy nedovíme, ale ti očití svědkové, to by bylo zajímavé, kdybys náhodou znala nějaký odkaz, třeba i rusky, já umím ...

      Vymazat
    4. Podobně jako to video té dívky, co natočila "oběti" sestřeleného malajs.letadla nad Ukrajinou asi 20 min.po pádu. Taky bombastický, když vidíte, že k zemi padalo letadlo s vykrvenými mrtvolami již ve stadiu rozkladu !!! Děje se tu něco velmi podivného, a páchne to peklem a čertovinou...

      Vymazat
    5. http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2014/08/mrtve-letadlo-nebo-letadlo-mrtvych.html

      Vymazat
  3. Vždycky se těším jaká další ptákovina se tady objeví, Orgonet nikdy nezklame :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co myslíš je toto také ptákovina rozumbrado :) není to k článku, ale co :)

      https://www.youtube.com/watch?v=QQSNLi6ZysQ

      Vymazat
    2. tak si prožij ukrajinu a budeš se pokat...

      Vymazat
  4. karmicky se pohybuji denně kolem budovy,která má již dvě fízl kamery a jednou týdně se tam koná fízl zátah. Člověk ,co si hlídá přítomnost je ve stadiu krotitele lva,co leze do klece. Statistika ZATÍM generuje tři vraždy....Narodím se sem a nikoliv do kotle,kde se porcuje na náhradní díly..Holt je to nějaký ukol z metavědomí,co si každý musí odžít....

    OdpovědětVymazat
  5. Sorcha Faal je dílo CIA. Rozšiřuje hoax zprávy, aby ty reálné pak vypadaly nevěrohodně. Typická agenda proti tzv. konspiračním teoriím z dílny tajných služeb.. Ani to nečtěte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechna oficiální média jsou dílem CIA. Rozšiřují hoax zprávy, aby ty reálné vypadaly nevěrohodně. Typická agenda z dílny tajných služeb. Ani je nečtěte.

      Vymazat
  6. Nekdo se možná pohoršuje, jasně že se to nečte dobře. Ale jen pohlédněme realitě do očí!
    Jasně že Sorcha F občas dost nadsazoval, tady jde spíš o to že na každým šprochu pravdy trochu, čili i kdyby to byla jen 1 žena tak je to k blití..
    A to není vše, udajně existujou dohody mezi "někym" z ukrajiny a nemeckejma doktorama který organizovali obchod s lidskejma orgánama.. prodej z ukrajiny do Nemecka a kdovíkam ještě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vězte konečně, že NIC, co se ve světě děje, NENÍ NÁHODA.
      VŠE JE TEMNÁŘI PLÁNOVÁNO A PŘIPRAVOVÁNO DOPŘEDU, ABY SE PAK UDÁLOSTI STALY "NÁHODNOU" SKUTEČNOSTÍ. Vždyť na to mají média a agendy po celém světě - kapitalismus nekapitalismus, komunismus nekomunismus - všechno jedna temná voda mlžení a lhaní veřejnosti. Vládcové světa se vždy nějak dohodnou proti nám dole, aby udrželi kontrolu, bohatství a moc nad námi.
      Copak jste již zapomněli na jeden nádherný příměr z 19.stol.(Havlíček? Čelakovský?), který je poplatný pro všechny lidské věky ? A zní : "Nechoď Vašku s pány na led, mnohý příklad známe : že pán si sklouzne, a sedlák si za něj nohu zláme"!

      Vymazat
  7. Pro ty, co to ještě můžou sledovat mám pár pěkných odkazů, všechny už v češtině. Já sama už nemám sílu to sledovat, asi tak od prázdnin, je to opravdu příšerné a bezmoc je depresivní.....
    http://vlkovobloguje.wordpress.com/
    http://janica9.wordpress.com/
    Jsou tam taky pěkné diskuze, většinou bez trolů a s dalšími odkazy, prostě spousta skvělého materiálu.

    Díky, Orgo, že ses vrátil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, Orgo, trolly sem už nepouštěj, dost jich bylo a otravují zdejší forum jako smrduté zdechliny

      Vymazat
  8. jedine co si zasluzia vrahovia so cia, nato, a ukrainci, je gulka do hlavy. skor ci neskor ju aj dostanu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by měli moc jednoduché ... mučit, mučit a zase mučit třeba 10 let denně, aby poznali, jak chutná peklo z jejich rukou

      Vymazat
  9. Ad ruská vojska na jihovýchodě Ukrajiny: Čeljabinský meteorit letěl oblohou několik vteřin, a přesto ho stihla spousta kamer nafilmovat. Ruská vojska se podle západních médií na jihovýchodě Ukrajiny nacházejí ve značném množství už od jara roku 2014, ale zatím se je nikomu nafilmovat nepodařilo. Že by to byla nějaká nová "invisible" technika? To by ovšem znamenalo, že si Porošenko vzal hodně velké sousto, když prohlásil, že je připraven na totální válku proti Rusku - proti neviditelným se válčí těžko i tehdy, když na to jsou peníze, a ani ty kyjevská vláda nemá. Kdyby na Donbase neumíralo tolik lidí (často i dětí a stařečků), bylo by to celé jako hodně mizerná komedie. Ale takhle... :((

    OdpovědětVymazat
  10. Bože ochraňuj tento svet,satan prichádza.

    OdpovědětVymazat
  11. Ruská vojska se podle západních médií na

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.