15. prosince 2014

Dva kolosální vodní sloupy sající vodu z Ligurského moře


http://liguriainside.it/labbraccio-colossale-del-6-novembre/


Dva kolosální vodní sloupy sající vodu z Ligurského moře


http://youtu.be/hMv7ggDRPa8

6 . listopadu 2014 ráno se vytvořily v severní Itálii, v Ligurském moři blízkosti ústí řeky Riviera dei Fiori, tyto dva obrovské vodní sloupy - víry, které se jakoby "objímaly a tančily" po hladině. Snímky pořídil fotograf ze střechy hotelu. 
Bylo to právě v době tvorby silných bouří, které způsobily velké škody. Orgonet se domnívá, že tyto umělé vodní sloupy nasávaly obrovské množství vody, která pak byla spuštěna formou přívalových dešťů na severní Itálii. Podobné "sání", v menším měřítku, lze pozorovat i na našich vodních plochách, např. Lipno. 

16 komentářů:

  1. Tornádo ? Původně jsem myslel, že jeden proud vodu vytahuje a druhý vrací zpět do moře, ten proud vlevo nemá takovou intenzitu jako ten vpravo, ale pravděpodobnější je, že oba proudy vodu vytahují vzhůru, protože voda zpět by padala svisle dolů, ne šikmo.

    OdpovědětVymazat
  2. Nechápu jak v tomto ročním období, může vzniknout u Italie tornádo. Bylo již někdy monitorováno, v tomto prostředí, v tuto roční dobu ? Vsadím se že nikdy tornádo tam neměli.

    OdpovědětVymazat
  3. Ale nikde neříkali, že jim pršela slaná voda. CZK

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle divná vodní minitornáda se už několik let objevují po celém světě ... a oficiální informace k tomu nejsou nikde žádné. Mně osobně přijou rozhodně umělého původu, ještě před cca 50 lety to byl neznámý jev v mnoha částech světa ... a dneska? Jsou skoro všude. Je zde taky možnost, že můžou souviset s přirozenými klimatickými změnami, které jdou v podstatě stejným směrem, jako ty umělé změny od klimoušů.

    Ale připojuju se ke komentáři od CZK - je nesmysl, aby vír nasál slanou vodu a pak pršela sladká. Nebo to jde nějak vysvětlit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tornada jsou po celým světě, ale ne dlouho, co ja pamatuju tk se začaly objevovat cca od roku 2000, to se tehdá hodně rozjíždělo chemtrails po celým světě. Ne že by předtím nic nebylo, ale od 2000 geoinž. nabralo velký grády skoro po celý Zemi. Podle mě to souvisí s potřebou dostat vodu nahoru, a to jde i za pomoci geoinženýringu. Pokud zvládli se přiblížit jistejm "technologiím" či znalostem via šauberger tk jsou schopni odsolovat vodu už při nasávání nahoru v tom víru, kterej musí ovšem mít jistý parametry či jak to říct.... :)

      Vymazat
    2. Rozjelo se to těsně po legendárním zatmění v srpnu roku 1999 - symbolicky po třech převrácených šestkách - neboť 666 je číslo člověka i satana - padlých bytostí !

      Vymazat
  5. Nevím, co jim tam pršelo, ani jak to vysvětlit. Co když pršela slaná, a při těch záplavách je nenapadlo ji ochutnat (:-))) ? Může vůbec pršet slaná voda? Jestli znáte někoho v Itálii, kdo tam byl ... nebo nějaké zkušenosti z netu ... jinak nevím.
    Dle mých zkušeností od oceánu, v blízkosti moře, když fouká hodně vítr a prší, tak když olíznete pusu, je to slané ... v blízkosti moře se zdá, že prší ze všech stran - odspoda, ze stran, odshora, což si vysvětlujete větrem ženoucím vodu z moře, a je to slané ... co já vím, jak to bylo, bádejte (:-)))!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Orgo, mám tady odkaz na velmi zajímavé video, které někdo česky otitulkoval. Jedná se o velmi závažnou výpověď jednoho ruského akademika o tom, kdo a proč brzdí šetrné technologie mezi lidmi. Zde je odkaz : Sovětská věda proti iluminátům - Kdo potlačuje studenou fůzi a další převratné technologie? http://www.youtube.com/watch?v=e8nleiBtsHc
      Stálo by to rozhodně za zdejší uveřejnění.

      Vymazat
    2. A pak je tu další závažný česky otitulkovaný dokument o pozadí pádu letadla nad Ukrajinou MH17. Jak autor v úvodu říká, pro mnohé lidi to bude šokující odhalení !

      Jak zahynul Boeing MH17 - část 1.
      http://www.youtube.com/watch?v=FKQdCD-9Kp4

      Jak zahynul Boeing MH17 - část 2.
      http://www.youtube.com/watch?v=9r736r8qvtA

      Jak zahynul Boeing MH17 - část 3.
      http://www.youtube.com/watch?v=ir0wgEiD51k

      Vymazat
  6. Ještě mě napadá, že při tom sání se používá zřejmě ohřívání, čili voda se vypaří v podobě molekul, a oddělí se od iontů soli,a v mracích se zase zkondenzuje .. vlastně normální koloběh vody, jen intenzívní z určitého místa ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napadá mě, jestli někdo tam "nahoře" (v lodích?) náhodou krade naši vodu. Výmluvně o tom referoval svého času sci-fi seriál "V", kde byla podobným způsobem kradena voda z jezer a řek !

      Vymazat
    2. Hah, nemyslím si, že by kradli zrovna vodu. Odvážejí z planety hlavně nerostné suroviny, zlato, stříbro a podobně. Vodu si naše Země tvoří každým okamžikem sama z éteru pomocí dýchání, takže i kdyby ji trochu brali, nic se neděje... Nádech - éter, výdech - geoéter (= voda apod.)

      Vymazat
    3. Nechte na hlavě ! Tekutá voda je ve vesmíru velmi velmi vzácný jev,a tady je jí skoro celá planeta ! Apropo ze Slunce taky někdo krade energii či sluneční hmotu, jak nám nedávno ukázaly snímky ze satelitů. A NASA se hned činila s cenzurou, aby to vidělo co nejmíň lidí.

      Vymazat
  7. Slana voda opravdu neprsi ani u more :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slaná sice ne, ale trakaře až začnou padat, to bude mela.

      Vymazat
  8. Třeba to byla jen zkouška než spustí: http://pocasi.eurozpravy.cz/pocasi-v-evrope/109169-kruta-predpoved-na-evropu-se-vali-200leta-zima-led-a-obri-zaveje/.

    Jak to teď mohou vědět? Takže je jasné, že něco chystají, ale když je teď mezi USA+EU a Ruskem vyostřená situace, tak nevím jest-li je to akce USA či Ruska. Nebo, že by někdo další?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.